Πού κοιμάται η γάτα σας;

Τι να πω...είμαι προβληματισμένη...η αλήθεια είναι οτι του έχω τρελή αδυναμία(τρελαίνομαι όταν βάζει τη μυτούλα του στη δική μου και στα χείλη μου,,,!!!!!!!!!!!) αλλά δε ξέρω κατά πόσο πρέπει να τον αφήσω να κοιμάται πάνω στο κρεβάτι μου...Δε θέλω να έψω μαλλιοτραβήγματα αχάραγα...έχουμε και δουλειά το πρωί....! Σίγουρα θα εφαρμόσουμε τη τακτική τησ ξαδέρφης μου και του γατουλίνου Prince..

Πολλούς γατοχαιρετισμούς:)
Υ.Γ. τισ τελευταίες μέρεσ λατρέψαμε την ξύλινη υφασμάτινη καρέκλα και κοιμόμαστε εκεί αλλά και στό μαλακό κρεβατάκι μας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να πω...είμαι προβληματισμένη...η αλήθεια είναι οτι του έχω τρελή αδυναμία(τρελαίνομαι όταν βάζει τη μυτούλα του στη δική μου και στα χείλη μου,,,!!!!!!!!!!!) αλλά δε ξέρω κατά πόσο πρέπει να τον αφήσω να κοιμάται πάνω στο κρεβάτι μου...Δε θέλω να έψω μαλλιοτραβήγματα αχάραγα...έχουμε και δουλειά το πρωί....! Σίγουρα θα εφαρμόσουμε τη τακτική τησ ξαδέρφης μου και του γατουλίνου Prince..

Πολλούς γατοχαιρετισμούς:)
Υ.Γ. τισ τελευταίες μέρεσ λατρέψαμε την ξύλινη υφασμάτινη καρέκλα και κοιμόμαστε εκεί αλλά και στό μαλακό κρεβατάκι μας
Αυτη η λυση εχει πιασει σε ολες τις γατες που ξερω. Νομιζω πως θα ηταν το καλυτερο... Το εκανα και στο Simna το καλοκαιρι,ο οποιος μεσα στα μαυρα μεσανυχτα αρχισε να κανει ολο το σπιτι ανω κατω.. Του εκανα μια φορα παρατηρηση και δεν ακουσε.. Την δευτερη φορα τον πηρα και τον εβαλα στο κλουβι του για 15 λεπτα,ουτε που μιλησε... Οταν τον εβγαλα ηταν αρνακι...!:) Ηρθε διπλα μου αρχισε να γουργουριζει και ουτε που ξαναεφυγε απο διπλα μου...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλήθεια έχεις μία Περσίας και μία Siam ή είναι Βιρμανίας?Μ΄ αρέσουν πολύ οι Siam. Έχει μία φίλη μας

Αλήθεια έχεις μία Περσίας και μία Siam ή είναι Βιρμανίας?Μ΄ αρέσουν πολύ οι Siam. Έχει μία φίλη μας
Σιαμέζος είναι ο Σίμπα τους.Δεν ειναι ένας κούκλος;:redface:Τα Βιρμανιας ειναι μακρυτριχα και εχουν λευκα γαντακια.;)

Τέλειος είναι......Μακάρι να μπορούσα να διαθέσω χρήματα και να αγοράσω..

Αλήθεια πως βάζετε φωτό με τα ζωάκια σας?Εγώ έβαλα στο gallery

Αν ενδιαφερεσαι για ενα αγοράκι,σε συμβολικη τιμη βεβαια,νομιζω εχει μεινει ενας αδερφουλης της Μόιρα,στειλε μου ΡΜ.:):)Εχει και σπαστη ουριτσα.

Ευχαριστουμε παρα πολυ spot22... Σιαμ ειναι,βασικα ο Simba(ο σιαμεζος)ειναι του φιλου μου ,αλλα τον μεγαλώνουμε μαζι.. Και ο Περσης(το περσικο)ειναι δικος μου(της οικογενειας μου εννοω)μαζι με τους αλλους δυο τον Τυμι και την Ναλα.:D:D Τωρα ειδα την φωτογραφια του γατουλι σου....!! Τι κουκλος ειναι αυτος?? Σα λιονταρακι ειναι με φουντωτη χαιτη μπροστα!:):)

Πόσο συμβολική τιμή; Σε λίγο καιρό θα αρχίσω να δουλεύω και δεν έχω δικά μου χρήματα ακόμα και είναι ένα πρόβλημα...Είναι άσχημο να εξαρτάσαι οικονομικά....Και τα εμβολιάκια του εγώ τα πληρώνω.Εκτός αυτού δε μου είναι δυνατόν να έρθω γιατί θα φύγω σε λίγες μέρεσ...(είμαι δασκάλα).Και τέλος πώς ξέρω ότι θα μου συνυπάρξουν και τα 2 μαζί;;;;;;

Πόσο συμβολική τιμή; Σε λίγο καιρό θα αρχίσω να δουλεύω και δεν έχω δικά μου χρήματα ακόμα και είναι ένα πρόβλημα...Είναι άσχημο να εξαρτάσαι οικονομικά....Και τα εμβολιάκια του εγώ τα πληρώνω.Εκτός αυτού δε μου είναι δυνατόν να έρθω γιατί θα φύγω σε λίγες μέρεσ...(είμαι δασκάλα).Και τέλος πώς ξέρω ότι θα μου συνυπάρξουν και τα 2 μαζί;;;;;;
Δεν ξερω εκριβως την τιμη,αλλα θα ρωτησω αν θες και θα σου στειλω ΡΜ.Ξερω τι εννοεις...Δεν ξερω αν του εχει κανει ηδη καποιο εμβολιο,γιατι αποπαρασιτωσεις του εχει κανει.Οσο για την μεταφορα,συναδελφε,μπορει να σου τον στειλει με το αεροπλανο,εμενα ετσι θα μου ερθει η Μόιρα.Ειναι στην ιδια αακριβως ηλικια με τη δικη μου.Τωρα σχετικα με το αν θα συνυπάρξουν,δεν μπορει να το ξερει κανεις,αλλα ειναι σπανιες οι περιπτωσεις που ακολουθωντας σωστη τακτικη,δεν ανεχονται το ενα το αλλο.Υπαρχουν πολλα αρθρα σχετικα με τη συνυπαρξη,μπορεις να διαβασεις μεθοδους για να την κανεις πιο ομαλη κα ιεπιτυχη.Σε ενδιαφερει,να ρωτησω;Κι αν ναι,σε ποσο καιρο περιπου θα τον θελεις;:hmm:

Ειλικρινά δ εξέρω..Μαρέσουν τα γατάκια αλλά είναι ένα πρόβλημα το γεγονός ότι δε γνωρίζω πού θα τοποθετηθώ....Και πόσο μεγάλο 8α είναι το σπίτι μου....Μην είμαστε ο ένασ πάνω στον άλλο... :P

Ειλικρινά δ εξέρω..Μαρέσουν τα γατάκια αλλά είναι ένα πρόβλημα το γεγονός ότι δε γνωρίζω πού θα τοποθετηθώ....Και πόσο μεγάλο 8α είναι το σπίτι μου....Μην είμαστε ο ένασ πάνω στον άλλο... :P
Ναι,εχεις δικιο,κι εγω αυτο περιμενα για να παρω τη Μόιρα...ΟΚ,αν οταν αποφασισεις ειναι διαθεσιμος,το ξανασυζηταμε!:)

Ήθελα να γράψω που κοιμουνται τα δικάμου γατιά αφου μπω στο νέο μου σπίτι γιατί προς το παρόν είναι στο δωμάτιο μου.Αλλά τελευταία επιλέγουν συγκεκριμένα μέρη..Ο Μάπας παίρνει την θέση πάνω στο μαξιλάρι μου και η Ήλια πάνω στο πιο ψηλό ράφι(ποτέ δεν κατάλαβα πως ανεβαίνει εκεί πάνω).Το καλοκαίρι καθονταν μαζί ακριβώς δίπλα από το παράθυρο και όταν είχαν πρόσβαση σε όλο το σπίτι στο διάδρομο που ήταν δροσερά.

Το καλύτερο και αγαπημένο τους μέρος όμως προεκυψε...Μια μέρα ήθελα να πάρω ένα μαξιλάρι μαζί μου και να το αφήσω στο σπίτι του φίλου μου.Το ξέχασα δίπλα στο λάπτοπ από τότε κοιμούνται εκεί...Και έτσι την έχουμε βρει και οι τρείς όταν είμαι στο ιντερνετ κοιμούνται μισα πάνω στο μαξιλάρι και μισά πάνω στον αγκώνα μου την ώρα που σερφάρω..Θέλω να δω που θα κοιμούνται στο άλλο σπίτι!!!:hmm:;)

ο Βούλης...πάνω μου, κυρίως στο κεφάλι μου,ή αν έχει κρύο κάτω απο το σκέπασμα..η Σοκοφρέτα πάνω στο στομάχι μου, και στο πόδια μου ,αλλα όταν έχει κρύο κάτω απο το σκέπασμα.ο φίλος μου κολλημένος στον τοίχο ..χωρίς σκεπασμα...:redface:

Ο δικος μου αλαξε στεκια τωρα κοιματε η στην ντουλαπα μου απανο στα ρουχα μ αλαδεν μπορωνα του θυμωσω του μωρου μου:rolleyes::rolleyes::inlove::inlove::baby::baby::D:D

Χμ.... εμένα τώρα το καλοκαίρι την αράζει στη καρέκλα στο μπαλκόνι μου....έχει άπλετο παιχνιδοχώρο με διαφορετικές παιχνιδοεπιλογές....κοιμάται στη ξαπλώστρα, στο σπιτάκι του...στο χαρτόκουτο...αλλάζει παραστάσεις ο κύριος...

Τώρα το χειμώνα δε ξέρω πού θα κοιμάται...ίσωσ όταν είμαι πάτρα να αράζει στο ΄τζάκι.... το μόνο μέρος που ελπίζω να μη κοιμάται είναι το κρεβάτι γιατί είχα ξαπλώσει και πήδηξε πάνω και κατατρόμαξα και γιατί αγαπάει να με δαγκώνει στα μαλλιά καθώς και ό,τι φοράω... ίσως δαγκώνει τόσο λόγω ηλικίας και παιχνιδιού...

εμένα τώρα τελευταία διεκδικεί το κρεβάτι.

το μεγαλύτερο μέρος του κρεβατιού... κοιμάται οριζόντια ενώ εγώ κάθετα... οριζόντια με χέρια πόδια ουρά τεντωμένα.... σήμερα τον είδα κουλουριασμένο και στην μοκέτα στο ονυχοδρόμιο... βασικά τώρα τελευταία άρχισε να κουλουριάζεται...

κοίταγα στο περιοδικό του ικεα σήμερα θα του πάρω ψάθινο καλάθι στρογγυλό. πώς θα τον καταφέρω να κοιμάται εκεί; καμιά ιδέα;

Χμ.... ώστε έτσι ε????? μάλιστα....θα χρειαστείς πολλές ταινίες...εμένα δε του φεύγουν τρίχες αλλά τον χτενίζω κάθε μέρα περίπου 2 φορές.το καλό είναι ότι του αρέσει. Μάλιστα όταν μπήκε στο δωμάτιο μου και έπαιζε μπήκε και κουλουριάστηκε σε ένα μικρό ψάθινο καλαθάκι που έχω...Σε λίγο βέβαια δε θα χωράει...βάλτου λοιπόν κανα παιχνιδάκι του ή κάτι που να μυρίζει πριγκηπάκο και ελπίζω να παει...εγώ στο σπιτάκι του του έβαλα ένα δικό μου κασκώλ συν τοις άλλοις... κάθε βδομάδα πλύσιμο αλλά το θέλω στα μαλάκα.άσε που βοηθά και στη μεταφορά του...κάθεται ήσυχος και νιώθει ασφάλεια.Μάλιστα προχ8ές που πήγαμε κτηνίατρο ήταν ΚΥΡΙΟΣΣΣΣΣΣΣ!!!

Βοήθεια...επειδή σύντομα θα χρειαστεί να ταξιδέψουμε..και ίσως να είναι πολύωρο το ταξίδι... ποιος μπορεί να μου πει πότε να του κόψω τη τροφούλα ή τι να κάνω για να μην έχουμε τα ατυχήματα από το κάλεσμα της φύσης;;;; φυσικά δε σκοπεύω να το αφήσω θεονήστικο....!!!

δήμητρα θυμάσαι τη ζιζή μου; είχα ένα πολύ μικρό καλάθι με χερούλι από πάνω μάλιστα στρογγυλό (20 εκ διάμετρο ή και πιο μικρό δεν θυμάμαι) και η ζιζή ήταν στις μέρες της με μιά τεράστια κοιλιά κι όμως εκεί κοιμόταν χειμώνα καλοκαίρι.... μάλιστα έφτιαχνε κάθε φορά το κρεβάτι της εκεί ... έστρωνε τα μπλουζάκια...

Αχου μωρέ....ματάκια με έσωσες με τα τραγούδια και τα παιχνίδια....:) τον είδες το ζουζούνο μου στις φωτό;;; και εμένα χερουλάκι έχει αλλά είναι μικρό....δε νομίζω να χωρά για πολύ ακόμα...αλλά θα το πάρω μαζί (και αυτό!!!!!) αφού το αγάπησε... τι να τον κάνω;;;; μεγάλωσε ο Πάρης;;;;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back