Πού κοιμάται η γάτα σας;

Εσυ δεν κανεις μπανιο να βγεις με τον λαουτζικο;;;;;;;;;:mad::mad::mad::P
Ναι! Διότι είμαι ο Γιακουμής απ' το καρνάγιο* και θέλω το κούτελό μου να είναι καθαρό!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

*ταινία του Ξανθόπουλου, μελό φυσικά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λαός και κολωνάκι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ετσι ειναι,δεν συναναστρεφομεθα πλεον κοινους θνητους...Αντε αντε πηγαινε παιδι μου,καλα να περασετε...

Ναι ετσι ειναι,δεν συναναστρεφομεθα πλεον κοινους θνητους...Αντε αντε πηγαινε παιδι μου,καλα να περασετε...
Όπους λιένι κι στου χουριό μ' του προυουδιβμένου: Θενκ γιου μάστερ!!!! :D:lol::lol:

Η ψιψινέλ μου κοιμάται είτε κάτω από το πάπλωμα (το χειμώνα), είτε δίπλα στο μαξιλάρι μου. Πολλές φορές κοιμάται και σ'ένα μεγάλο λούτρινο κροκόδειλο που αγοράσαμε για μένα όταν είμουν μικρός. Και όταν κοιμάται είναι τόσο μα τόσο γλυκιά. Δείτε μια φωτογραφία της στην γκάλερι και πείτε μου, είναι ή όχι; :up:

Ααααα τώρα που εγκατασταθήκαμε στο νέο σπίτι...Ο μάπας, κοιμάται η στα πόδια μου όταν κάθομαι στον υπολογιστή ή στο κρεββάτι το δικό μου(μέσα από τα σκεπάσματα τελευταία) ή της συγκατοίκου μου(στα ποδια της μου έχει πει) όταν πέφτουμε για ύπνο..Φυσικά υπάρχουν και άλλες θέσεις.Ας πουμε τώρα κοιμάται στην γατοπολυκατοικία μας..Η δε Ήλια κοιμάται ΜΟΝΟ πάνω στο κεφάλι μου, στο πιο ψηλό ράφι και μαζί με τον μάπα σχεδόν ΠΑΝΤΟΥ!!!

Που κοιμάται η γάτα μου ε;
Παντού.Πραγματικά!Τον έχω βρει και μέσα σε ταψί (τον έχω και στο άλμπουμ του εδώ έτσι)!
Όταν είμαι ξαπλωμένη και εγώ,κοιμάται ή δίπλα στο κεφάλι μου ή στα πόδια μου.Σα σηκωθώ,αν δεν μ'ακολουθήσει,θα πάει να κάτσει κόντρα στα μαξιλάρια...!Μου παίρνει τη θέση εν ολίγοις!Και καλά το χειμώνα που κουλουριάζεται,το καλοκαίρι δεν έχω χώρο να ξαπλώσω άμα τεντωθεί !

Εμένα η γατα της φιλης μου κοιματε στο κρεβατακι της!!!:P

εμένα ο πρίνς κοιμάται στο κρεβάτι όταν η ρέινα κοιμάται στο σαλόνι...

όταν η ρέινα κοιμάται στο κρεβάτι ο πρίνς είναι ή στο σαλόνι μουτρομένος... ή στην είσοδο του δωματίου με το περίλυπο ύφοσ (βλέπε βασιλακη καϊλα)...

τώρα αν είναι και τα δύο στο κρεβάτι ένα είναι σίγουρο.... δεν κοιμάται κανείς από τους τρείς μας...

εμένα ο πρίνς κοιμάται στο κρεβάτι όταν η ρέινα κοιμάται στο σαλόνι...

όταν η ρέινα κοιμάται στο κρεβάτι ο πρίνς είναι ή στο σαλόνι μουτρομένος... ή στην είσοδο του δωματίου με το περίλυπο ύφοσ (βλέπε βασιλακη καϊλα)...

τώρα αν είναι και τα δύο στο κρεβάτι ένα είναι σίγουρο.... δεν κοιμάται κανείς από τους τρείς μας...
Ποπο...σε λυπάμαι!Αν επιτρέπεται,πως σε λένε άυπνη μητέρα;Εμένα προφανώς Γαλάτεια,αλλά θέλω να σας μαθαίνω σιγά σιγά!:redface::redface::redface:

Σταυρούλα...

τραβάω τα πάνδινα.... ξέρεις τι είναι να κοιμάσαι και να σου έρχεται ο πρίνς για πατουσίτσες; (θυμήθηκα και του έκοψα τα νύχια ευτιχώς) και γουργούριμα... σαν ατμομηχανήκάνει....

μου ρθε κατά τις 4 το πρωί .... βολεύτηκε στο μαξιλάρι μου δεξιά μου και έπιασε τη δουλειά (ούτε να τον πληρώνανε....) δεκαπέντε λεπτά άκουσα γουργουριτό και στον αριστερό μου αστράγαλο.....

να θες να γυρίσεις και ναμην μπορείς......

ένα τέταρτο μετά σφαχτήκανε.... και γώ μάζευα τσουλούφια από το κρεβάτι μου.... μάλλον θα χωθώ για ύπνο στη φωλιά του πρίν στο ονυχοδρόμιο να μην χωράνε να μ,πουνννν

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!
Χάρηκα πολύ,Σταυρούλα!
Χιιχιχιχιχιχιχχι!

Εγώ ξέρεις τι παθαίνω;Ο κύριος τα βράδια αφιονίζεται!Κοπανιέται πάνω κάτω σα βολίδα και είναι πολύ νευρικός.Έτσι με νυχιάζει πλαγιαστά if you know what I mean , κάτω απ'το πάπλωμα.Υπήρξαν φορές που ενώ κοιμόμουν.με νύχιασε στο πρόσωπο!!!:|
Ευτυχώς έχω ειδική κρέμα για επούλωση των πληγών στο πρόσωπο...που μ'έφτασε!

Και για να τον κανακέψω μπας και ησυχάσει,του δίνω καμιά λιχουδιά.Κοιμάμαι με τα 1000 ζόρια...μετά αφού κοιμηθώ,έχει κουραστεί το πουλάκι μου και έρχεται και μου κλαίγεται να του κάνω χώρο να κοιμηθεί δίπλα μου.2πλο κρεββάτι είναι...εγώ τον πείραξα!Έτσι ξαναξυπνάω και αυτός κοιμάται του καλού καιρού!

και μένα μου όρμηξε κανα δυο φορές στο πρόσωπο ο πρίνς ενώ κοιμόμουν... και τις δύο μπήκε στη γατοφόρο δίπλα μου για λίγη ώρα ... και μετά τη δεύτερη φορά δεν το ξανάκανε.....

Που λέτε να κοιμάται η γάτα μας?

Συνήθεια αποκτηθείσα τελευταίως, όταν εκάνα το λάθος να την ανεβάσω στο κρεβάτι (μια και λόγω ηλικίας της δε μπορεί μόνη της...).

gat1xg6.jpg

gat2ma7.jpg

Ξεκίνησε σαν αστείο και της έγινε εθισμός...

Η ψιψινέλ μου κοιμάται είτε κάτω από το πάπλωμα (το χειμώνα), είτε δίπλα στο μαξιλάρι μου. Πολλές φορές κοιμάται και σ'ένα μεγάλο λούτρινο κροκόδειλο που αγοράσαμε για μένα όταν είμουν μικρός. Και όταν κοιμάται είναι τόσο μα τόσο γλυκιά. Δείτε μια φωτογραφία της στην γκάλερι και πείτε μου, είναι ή όχι; :up:
Είναι όχι απλά γλυκιά κουκλί ζωγραφιστό!!!:up:

Συνήθεια αποκτηθείσα τελευταίως, όταν εκάνα το λάθος να την ανεβάσω στο κρεβάτι (μια και λόγω ηλικίας της δε μπορεί μόνη της...).

gat1xg6.jpg

gat2ma7.jpg

Ξεκίνησε σαν αστείο και της έγινε εθισμός...

Καλέ αυτή είναι ερωτευμένη μαζί σου! Αγκαλιά-κεφαλοκλείδωμα σου έχει κάνει :D

Καλέ, τι περιπτύξεις είναι αυτές;;;;;;;; :inlove::inlove:
Πάει, Νεκταρία, στον έφαγε τον άντρα η σιτεμένη! :lol::lol::lol:

Νεκταρινι μια το καζινο,μια οι αγκαλιες,μαλλον ο αντρουλης σου πιστευει οτι η γρια η γατα εχει το ζουμι!:P:lol:

Νεκταρινι μια το καζινο,μια οι αγκαλιες,μαλλον ο αντρουλης σου πιστευει οτι η γρια η γατα εχει το ζουμι!:P:lol:

Ρε σεις, το θέμα είναι το τι πιστεύει η γάτα... αυτή ανέβηκε και κοιμάται έτσι πάνω μου, αυτή με έχει αγκαλιάσει... ίσως μου δείχνει ευγνωμοσύνη που της έμαθα Poker, να έχει ένα εφόδιο να βγάζει τις κροκέτες της στα γεράματα, αν εμείς δεν υπάρχουμε πιά σε αυτό το μάταιο κόσμο... (το γνωστό "θα μας θάψει όλους αυτή!").

Το τρελό είναι ότι κοιμάται στις φωτογραφίες αυτές, δε φαίνεται και τόσο καλά.

Ρε σεις, το θέμα είναι το τι πιστεύει η γάτα...
Η γάτα, tax, είναι τεκνατζού, αυτό το έχουμε εμπεδώσει!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back