Πού κοιμάται η γάτα σας;

Goutouna, τι υπέροχα που είναι τα γατιά σου, ρε συ! Να τα χαίρεσαι! Ειδικά με τη φωτογραφία "αξιωματικός στρατού" γελάω ακόμα! Σε πειράζει να την κάνουμε ταπετσαρία στον υπολογιστή μας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Γατούλης μου κοιμάται παντού.του αρέσει πολύ να χαλαρώνει στην καρέκλα της κουζίνας.
Όταν αποφασίσει να κοιμηθεί μαζί μου βολεύεται στην μέση του κρεβατιού και μου αφήνει ελάχιστο χώρο.Δεν με πειράζει όμως αυτό καθόλου,αυτό που με ενοχλέι είναι πως ξυπνάει πολύ νωρίς (στις 06:00)και θέλει να ξυπνήσω και εγώ. τα νιαουρίσματα του είναι πιο δυνατά και απο ξυπνητήρι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Λιλη μου κοιμαται οπου βρει ησυχια και ζεστασια εχουμε μεγαλωσει ειμαστε 7χρονων και δε θελουμε φασαρια .Τοπρωι κατα ωρα 4-5 ξυπνα και νιαουριζει της φωναζω σκασε κοιμομαστε λουφαζει στα ποδια μου και κοιματε οσο κοιμαμε και εγω:happy:

Η Σίμπα κοιμάται παντού........
Στον γωνιακό καναπέ,στις πολυθρόνες,στα καλοριφέρ,στο χαλί,στο πάτωμα που περνάν οι σωλίνες του καλοριφέρ,στα μαξιλάρια,στο καλαθάκι της,στα πόδια μου,στην αγγαλιά μου, ακόμα και στο κρεβάτι.
Μόνο που έχει ένα χούι:το κρεβάτι πρέπει να έχει πάπλωμα.

Υ.Σ. Αλλά και οι καρέκλες τις κουζίνας δεν την γλιτώσανε!

Εδώ Σπίντυ:Κοιμάμαι όπου θέλω ΕΓΩ:mad:.Ακούς εκεί ολόκληρος γάταρος να μου λένε κοιμήσου στο καλαθάκι σου...:P.Τις τελευταίες μέρες μάλιστα πηδάω πάνω στην ηλεκτρική κουζίνα και ξαπλώνω τεντωμένος διαγώνια πάνω στα μάτια..πολύ μου αρέσει..:)Ενοείται ότι στον φούρνο έμπαινα όταν ήμουν πιο μικρούλης και δεν έφτανα να πηδήξω τόοσο ψηλά:D

Goutouna, τι υπέροχα που είναι τα γατιά σου, ρε συ! Να τα χαίρεσαι! Ειδικά με τη φωτογραφία "αξιωματικός στρατού" γελάω ακόμα! Σε πειράζει να την κάνουμε ταπετσαρία στον υπολογιστή μας;

Οχι βεβαια, τι να με πειραξει.... Ισα ισα, χαιρομαι που βλεω οτι ο Μπακλαβας εχει την αποδοχη που του αξιζει.... χαχαχααχαχαα

Εμένα κοιμόντουσαν ΠΑΝΤΟΥ!Στο παγκάκι της αυλής στις σκάλες, στα σκαλιά, στα χαλάκια, στα ράφια της αποθήκης(ανάμεσα σε λάμπες, ηλεκτρικά είδη,σε βαρέλια για μούστο και μες τα κατσαβίδια.Όλα του παππού μου.)στη ψυσταριά, στα δέντρα.Είχαμε φαντασία βλέπεις:D...

:lol::lol::lol::lol::lol: Μπορω να πω ξεχωριστη φαντασια :lol::lol::lol::lol::lol:

H γάτα μου κοιμαται....

Ανάλογα την εποχή.Η Λιλίκα μου τωρα τον χειμωνα κοιμαται πανω στο μαξιλαρι του καναπε ή κοντα στο καλοριφερ και τωρα που εχει και τα μωράκια της στο καλαθάκι της.Το καλοκαιρι στο πατωμα και στην κουπαστη της βεράντας .:up::up:

κανονικα θα επρεπε να υπηρχε το θεμα<<που δεν κοιμαται η γατα σας>>αφου σε ολα τα υπολοιπα μερη ειναι ξαπλωμενες:lol::lol::lol:

απο που να πιω νερο;;;;

Η Λιλίκα μου ενω εχει το δοχειο με το νερο της μέσα στο σπίτι,πολλες φορες θα βγει εξω να πιει νερο ή απο το λαστιχο της βρυσης που σταζει ή απο την υδροροή το νερο της βροχης.....:blink::confused:

Η Σαντυ κοιμαται την μερα αναμεσα στα δυο μαξιλαρια του διπλου κρεβατιου και στα καλοριφερ επανω αφου φροντιζω να εχει πανω μια μπουρνουζε πετσετα.Παρολο που ξεχιλειζει η κοιλια της κ δεν χωραει ειναι το αγαπημενο της τις κρυες μερες ειδικα..:up::lol::lol::up:

Η δικια μου γατουλα,κοιμαται στο κρεβατι μου,αφου ανεβει και κανει κανα δυο σβουρες και γουρ-γουρ-γουρ παει και φωλιαζει πισω απ τα ποδια μου εκει που λυγιζουν τα γονατα :P

και στα καλοριφερ επανω, παρολο που ξεχιλειζει η κοιλια της κ δεν χωραει

:lol::lol::lol::lol:

Εμείς διαθέτουμε μεζονέτες :P !

Μπορεί να μην τις έχουμε μέσα αλλά προσφέρουμε ανέσεις, LOL!

2 στο μπλε βαλιτσάκι μεταφοράς, 4 στον πάνω όροφο και 2 στον κάτω. Λείπουν 2 (η μια πέθανε λίγες μέρες μετά) που βολτάριζαν την ώρα τις φωτογράφησης (στις 1.00 το βράδυ) !

27022009983-1.jpg

εκτος απο αναμεσα σ εμενα και τον αντρα μου το βραδυ..(φαντασου οτι δεν κοιμουνται τα παιδια μου και κοιμαται αυτος) οταν τον διωχνουμε του χω το κρεβατακι του μπροστα στο καλοριφερ και την καταβρισκει εκει!:lol:

ο πιπης μου (11μηνων) κοιμαται μαζι μου και συνηθως στο εσωτερικο των γονατων μου. το κακο ειναι οτι ξυπναει καθε μερα στις 5μισι και θελει η να φαει η να πιει νερο η να κανει τσισα!
η Μπουμπη ευτυχως κοιμαται στο σπιτακι της και δεν ενοχλει κανεναν!

ο πιπης μου (11μηνων) κοιμαται μαζι μου και συνηθως στο εσωτερικο των γονατων μου. το κακο ειναι οτι ξυπναει καθε μερα στις 5μισι και θελει η να φαει η να πιει νερο η να κανει τσισα!
η Μπουμπη ευτυχως κοιμαται στο σπιτακι της και δεν ενοχλει κανεναν!

Καλέ να κι ένας συνονόματος!!
Ο δικός μου Πίπης έχει δικιά του πολυθρόνα! Αλλά όπου δει τις παντόφλες μου κάθεται πάνω και παίρνει έναν υπνάκο! Έχει κι ένα καλάθι στο μπαλκόνι αλλά εκεί δεν κοιμάται ποτέ βράδυ! Ούτε καλοκαίρι!! :)

Η Λύκα, από τις πρώτες μας νύχτες, τότε που ήταν μόλις 2 μηνών μέχρι σήμερα, κοιμάται πάντα μέσα από τα σκεπάσματα στην αγκαλιά μου. Η Μπουμπού, επειδή ήταν ήδη 6 χρονών όταν με υιοθέτησε, μόνο τα τελευταία 2 χρόνια κοιμάται πάνω μου, ή στα πόδια μου, ή στο μαξιλάρι μου. Ο Κανέλλος πια είναι άλλη ιστορία... Λίγο να σας ακουμπάω κι ας είμαι ο μισός κρεμασμένος κάτω! Όταν τα έχω και τα τρία στο σπίτι μου, ο Κανέλλος είναι "παιδί" του καλού μου, κοιμούνται όλα μαζί μου και δεν μπορώ ούτε να γυρίσω... Είμαστε μια ευτυχισμένη γατοοικογένεια!!!:lol::lol::lol:

Η δικια μου γατουλα,κοιμαται στο κρεβατι μου,αφου ανεβει και κανει κανα δυο σβουρες και γουρ-γουρ-γουρ παει και φωλιαζει πισω απ τα ποδια μου εκει που λυγιζουν τα γονατα :P

Αυτο ειναι το κλασσικο μερος του Τουλη,που μενει στη μαμα μου.Και να θες να αλλαξεις σταση στον υπνο δεν τολμας για να μη ξεβολεψεις τον αρχοντα!:rolleyes:
Η Μπιζου παντως ειναι περιεργη με τον υπνο.Ναι μεν ξαπλαρωνει στις πολυθρονες,καναπε,μαξιλαρια κτλ αλλα εχει αδειασει ενα ραφι σ'ενα επιπλακι-μονη της παρακαλω;)-κ ακομα ενα κατω απο την τηλεοραση κ χωνεται εκει.Το σπιτακι της ουτε να το φτυσει!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back