Πού κοιμάται η γάτα σας;

ναι ναι.... Εμένα το βράδυ κοιμήθηκε πάνω μου και είχε τοποθετήει το κεφάλι της κάτω απο το πιγούνι μου και όποτε γυρνούσα το κεφάλι άλλαζε στάση και προσπαθούσε να έχει το κεφάλι της εκεί ή πάνω στο στόμα μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οταν κοιμαμαι στο κρεβατι μου, θα ερθει και αυτη στο κρεβατι. Αγαπημενα μερη, κοντα στο προσωπο μου ωστε να χρησιμοποιει το χερι μου ως μαξιλαρι. Μερικες φορες απαιτει να μπει και κατω απο τα σκεπασματα.

Οταν δεν ειμαι σπιτι, επειδη τη παρακολουθω μεσω μιας ip camera, στο γατοδεντρο της. Σχεδον παντα κοιμαται εκει. Εκτος απο ελαχιστες φορες που θα προτιμησει καποιο καναπε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καζουμομπαμπα τωρα που μας ανοιξες την ορεξη και μας εκανες να σκεφτομαστε Καζουμοκόριτσο κοιμώμενο,θα μας κανεις τη χαρη να μας βαλεις μερικες φωτογραφιες της;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ έτσι και την κατεβάσω πλέον απο το κρεβάτι είναι ικανή να μου κρατήσει μουτρα. Το πέρνει πολυ προσωπικά. Πολλές φορές που με βλεπει να σβήνω τα φώτα του σπιτιού τρέχει και ανεβαίνει στο κρεβάτι, θρονιάζεται και με περιμένει. Αλλά μου έχει γίνει συνηθεια πιά οπότε εάν ξυπνήσω και δεν τη βρω δίπλα μου, μου κακοφένεται.

Πω πω!!! Ακριβώς αυτό συμβαίνει! Χαίρομαι πάρα πάρα πολύ που το κάνουν κι άλλοι αυτό γιατί με κοροϊδεύουν οι φίλοι μου!!:P

εμεις κοιμομαστε ως εξης...
ο Σπιρτουλης παντα στα ποδια μου:redface::redface::redface:
ο Χορσακης με την μαμα η και καμια φορα μονος του μαζι με τα υπολοιπα...
η Φνουψη πανω στο τραπεζακι του σαλονιου...και ο Ρικο οπου βρει,οταν ειμαστε στο μπαμπα παει πανω στην κοιλια του και κοιμουνται παρεουλα:whistle:
φυσικα δεν το συζηταω για τα υπολοιπα ψιψινια...ο καναπες ειναι γεματος με τα μικρα και τις μανες και στα υπολοιπα μερη του σπιτιου,οπως πολυθρονες,πουφ,χαλακια και εκτυπωτες σκορπιζονται τα μεγαλυτερα της οικογενειας:redface:
:redface::redface:

Από όταν έβαλα τον ανεμιστήρα οροφής, η Λύκα κοιμάται πάνω στη βιβλιοθήκη, στο πιο ψηλό σημείο, που είναι πολύ δροσερά! Η αλήθεια είναι πως ο ανεμιστήρας οροφής, μας γλύτωσε από πολλές ώρες aircondition. Το σπίτι μένει ανοιχτό, παίρνουμε τον αέρα μας και είμαστε δροσερά. Μόνο στις μεγάλες ζέστες με άπνοια και υγρασία (όπως σήμερα), τους ρυθμίζω το κλιματιστικό να ανάψει. Κατά τα άλλα, η Μπουμπού κλασικά κοιμάται όσο πιο κοντά στο πρόσωπό μου γίνεται (και πάνω στο κεφάλι μου!), η Λύκα δίπλα μου και ο Κανέλλος στα πόδια μου, εκτός αν με πετύχει χωρίς τι τσούπρες, οπότε κάνει το χέρι μου μαξιλάρι και κοιμόμαστε σαν ζευγαράκι...:hug::loltooth::loltooth:

ο φοιβος κοιμαται στο κρεβατακι του τον χειμωνα και τωρα το καλοκαιρι στο πατωμα για να δροσιζεται.επισης στον καναπε και στο κρεβατι μου,καμια φορα χωνει την κεφαλα του στο προσωπο μου κιολας...;)
η λουιζα και αυτη στο πατωμα τετοια εποχη κυριως κρυμμενη πισω απ τις κουρτινες.επισης προτιμαει το κρεβατι μου και αν με βρει να κοιμαμαι ανασκελα την κοιλια μου...:P

Να πω κι εγώ?
Συνήθως κοιμούνται αγκαλιασμένα στο καλαθάκι τους (βλ. υπογραφή μου).
Αν όχι, ο Ζορό στο κάτω αριστερό μέρος του κρεβατιού ή πάτωμα, ο Γατούλης στα διπλανά μαξιλάρια ή γενικά όσο κοντά μου μπορεί. Τον χειμώνα ήμασταν μάγουλο με μάγουλο.

ο ναρουτο τωρα με την ζεστη ανακαλυψε την μπανιερα, οποτε πολλες φορες τον βρισκω να κοιμαται εκει :D

αχαχαχα...και μενα το κανουν αυτοοοο:clapup:
τους ανοιγω και ελαχιστα το νερο και βρεχονται τα πατουχιακα τους και τους αρεσει πολυυυυ:redface::redface::redface:

Εγώ πάλι κοιμάμαι μαζί τους τα μεσημέρια. Ο Χουχουδίτος πάντα δίπλα στο κεφάλι μου αππλωμένος ανάσκελα σαν ...άντρας, η Ελινούλα πίσω αό την πλάτη μου στη γωνία που κάνουν τα γόνατά μου και ο Ήλιος στον πύργο. Όταν πιάνει θέση στο κρεβάτι ο Ήλιος τότε η Ελίνα πάει στο καλαθάκι.
Τώρα 'ομως που βάφω τις πόρτες του διαμερίσματος τα έχω τα καϋμενούλια στης μαμάς μου σ' ένα δωμάτιο και η Ελίνα κλαίει και θέλει να γυρίσει σπίτι της. Αλλά πρέπει να περιμένει να τελειώσουν όλα και να φύγει η άσχημη μηρωδιά.

Η Λάρα κοιμάται στο καλάθι της στο μπάνιο. Επειδή σίγουρα θα αναρωτιέστε, θα εξηγηθώ! Το σπίτι μου είναι ένα διαμέρισμα χωρίς εσωτερικές πόρτες, παρεκτός από την πόρτα του μπάνιου. Όταν πρωτοέφερα λοιπόν τη Λάρα στο σπίτι, σιχαινόμουν να την αφήνω να κοιμάται στο κρεβάτι μου γιατί είχε σκουλήκια στον πωπό της (που τα σκόρπαγε όπου καθόταν) και ψώρα στα αφτιά της. Το πρώτο βράδυ βάλαμε το καλαθάκι της στο πάτωμα κοντά στο κρεβάτι, αλλά φυσικά η κυρία ήθελε ανθρώπινη ζεστασιά και μόλις σβήσανε τα φώτα, ΤΣΟΥΠ! πάνω στο κρεβάτι! Ε, αφού την πήγα στο καλαθάκι της 3-4 φορές, κατάλαβα ότι δε θα βγάζαμε άκρη μαζί της, κι έτσι πήρα καλαθάκι και γάτα και τα έκλεισα στο μπάνιο. Και εκεί είναι το υπνοδωμάτιό της μέχρι σήμερα.

Ένα βράδυ πριν 2 βδομάδες αποφάσισα να κάνω την αλλαγή και να την αφήσω ελεύθερη στο σπίτι ενώ θα κοιμόμουν. Φυσικά πήδηξε στο κρεβάτι και το σκασμένο έπαιζε όλο το βράδυ πηδώντας στην πλάτη μου, κάνοντας επίθεση στο πρόσωπό μου, χώνοντας ποδαράκια στα μαλλιά μου, δαγκώνοντας τα χέρια μου και περπατώντας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του σώματός μου! Κοιμήθηκα τόσο σκ@τ@ εκείνη τη νύχτα που η Λάρα δεν ξαναβγήκε από το μπάνιο κανένα βράδυ έκτοτε!

Εγώ πάλι κοιμάμαι μαζί τους τα μεσημέρια. Ο Χουχουδίτος πάντα δίπλα στο κεφάλι μου αππλωμένος ανάσκελα σαν ...άντρας, η Ελινούλα πίσω αό την πλάτη μου στη γωνία που κάνουν τα γόνατά μου και ο Ήλιος στον πύργο. Όταν πιάνει θέση στο κρεβάτι ο Ήλιος τότε η Ελίνα πάει στο καλαθάκι.
Τώρα 'ομως που βάφω τις πόρτες του διαμερίσματος τα έχω τα καϋμενούλια στης μαμάς μου σ' ένα δωμάτιο και η Ελίνα κλαίει και θέλει να γυρίσει σπίτι της. Αλλά πρέπει να περιμένει να τελειώσουν όλα και να φύγει η άσχημη μηρωδιά.
Tελειώσαμε τις πόρτες. Τόσο καιρό που ήμουνα χωρίς πόρτες τα γλυκά μου τα αγγελάκια δεν μπαίναν στο υπνοδωμάτιο επειδή ξέρουν ότι δεν το θέλω αυτό. Μόνο στις 5 το πρωϊ έρχονταν να με ξυπνήσουν με νιαουρισματάκια και χαδάκια και δαγκωματάκια στα πέδιλα μου. Τους έβαζα λοιπόν φρέσκο φαγάκι τους άνοιγα την πόρτα του μπαλκονιού και αυτό ήταν - με άφηναν να κοιμηθώ ως τις 7 περιμένοντάς με έξω από το δωμάτιο ξαπλωμένα (η πόρτα ανοιχτή). Ξέρουν πια πως το δωμάτιό τους είναι το δωμάτιο εργασίας μου, αλλά πάνε και καμιά φορά στην πολυκατοικία που είναι στο δωμάτιο βεστιάριο ιδιαίτερα όταν σιδερώνουμε εκεί. Στο δωμάτιό τους λοιπόν άνοιξα ένα κρεβάτι-καναπέ (πτυσσόμενο) και το έστρωσα γι αυτά. Λατρεύουν να ξαπλώνουν εκεί φαρδιά πλατιά ανάσκελα! Είναι τα πιο γλυκά πλασματάκια του κόσμου.

Η Λάρα κοιμάται στο καλάθι της στο μπάνιο. Επειδή σίγουρα θα αναρωτιέστε, θα εξηγηθώ! Το σπίτι μου είναι ένα διαμέρισμα χωρίς εσωτερικές πόρτες, παρεκτός από την πόρτα του μπάνιου. Όταν πρωτοέφερα λοιπόν τη Λάρα στο σπίτι, σιχαινόμουν να την αφήνω να κοιμάται στο κρεβάτι μου γιατί είχε σκουλήκια στον πωπό της (που τα σκόρπαγε όπου καθόταν) και ψώρα στα αφτιά της. Το πρώτο βράδυ βάλαμε το καλαθάκι της στο πάτωμα κοντά στο κρεβάτι, αλλά φυσικά η κυρία ήθελε ανθρώπινη ζεστασιά και μόλις σβήσανε τα φώτα, ΤΣΟΥΠ! πάνω στο κρεβάτι! Ε, αφού την πήγα στο καλαθάκι της 3-4 φορές, κατάλαβα ότι δε θα βγάζαμε άκρη μαζί της, κι έτσι πήρα καλαθάκι και γάτα και τα έκλεισα στο μπάνιο. Και εκεί είναι το υπνοδωμάτιό της μέχρι σήμερα.

Ένα βράδυ πριν 2 βδομάδες αποφάσισα να κάνω την αλλαγή και να την αφήσω ελεύθερη στο σπίτι ενώ θα κοιμόμουν. Φυσικά πήδηξε στο κρεβάτι και το σκασμένο έπαιζε όλο το βράδυ πηδώντας στην πλάτη μου, κάνοντας επίθεση στο πρόσωπό μου, χώνοντας ποδαράκια στα μαλλιά μου, δαγκώνοντας τα χέρια μου και περπατώντας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του σώματός μου! Κοιμήθηκα τόσο σκ@τ@ εκείνη τη νύχτα που η Λάρα δεν ξαναβγήκε από το μπάνιο κανένα βράδυ έκτοτε!

Το θέμα τότε δεν ήταν μόνο τα σκουλικάκια και η ψώρα, αλλά και ότι δεν την θες πάνω στο κρεβάτι γενικότερα.

Tελειώσαμε τις πόρτες. Τόσο καιρό που ήμουνα χωρίς πόρτες τα γλυκά μου τα αγγελάκια δεν μπαίναν στο υπνοδωμάτιο επειδή ξέρουν ότι δεν το θέλω αυτό. Μόνο στις 5 το πρωϊ έρχονταν να με ξυπνήσουν με νιαουρισματάκια και χαδάκια και δαγκωματάκια στα πέδιλα μου. Τους έβαζα λοιπόν φρέσκο φαγάκι τους άνοιγα την πόρτα του μπαλκονιού και αυτό ήταν - με άφηναν να κοιμηθώ ως τις 7 περιμένοντάς με έξω από το δωμάτιο ξαπλωμένα (η πόρτα ανοιχτή). Ξέρουν πια πως το δωμάτιό τους είναι το δωμάτιο εργασίας μου, αλλά πάνε και καμιά φορά στην πολυκατοικία που είναι στο δωμάτιο βεστιάριο ιδιαίτερα όταν σιδερώνουμε εκεί. Στο δωμάτιό τους λοιπόν άνοιξα ένα κρεβάτι-καναπέ (πτυσσόμενο) και το έστρωσα γι αυτά. Λατρεύουν να ξαπλώνουν εκεί φαρδιά πλατιά ανάσκελα! Είναι τα πιο γλυκά πλασματάκια του κόσμου.

Πολύ μου αρέσει να ξαπλώνω μαζί τους τα μεσημέρια στον καναπέ-κρεβάτι. Όμως στο κανονικό μου κρεβάτι θέλω να είμαι μόνη μου (και εννοείται με τον άνδρα μου) γιατί με τον ελαφρό ύπνο που έχω και τα στομαχικά προβλήματα όλα με ενοχλούν. Έτσι είμαι πολύ ευχαριστημένη που τα γατουλίνια σέβονται τον ιδιαίτερο χώρο μου όπου έχω και εκείνα από τα ρούχα που δε θέλω να έχουν τρίχες. Με τα δυο κρεββάτια στα δυο δωμάτια και, εναλλακτικά, τους καλαμένιους πύργους και τα μαξιλαροκρεβατάκια είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Βέβαια το καλοκαίρι ... οι μεγάλες γλάστρες έρχονται πρώτες στην προτίμηση, ιδίως όταν είναι το χώμα υγρό από το πότισμα...
Πολλά φιλάκια στα μουστακάκια ....

Όταν ήταν πιο μικρούλης ο Τέσλα κοιμόταν στην αγκαλιά μου το πρωί που λαγοκοιμόταν. Τώρα που μεγάλωσε, δεν κάθεται καθόλου. Θέλει να δαγκώνει και να παίζει. Φταίει κι η ζέστη μάλλον...
Τα βράδια θέλει οπωσδήποτε να κοιμηθεί στο κρεβάτι μας, αλλά συνέχεια τον διώχνω. Τον πηγαίνω στο κρεβατάκι του, δίπλα στο φαγητό, νερό, άμμο, παιχνίδια, όλα τα έχει. Αλλά εκεί αυτός, να κοιμάται και να με κοιτάζει μέχρι που κλείνει τα μάτια του και κοιμάται. Ελπίζω να μην κοιμάται όλη τη νύχτα στο χαλί...
Με αναγνωρίζει και πάντα πηγαίνει από τη δικιά μου πλευρά. Με μυρίζει, έτσι δεν είναι;
Γιατί να μην κοιμάται στο δωμάτιό του; Κάποτε κλείναμε την πόρτα του δωματίου, τώρα όχι.

Όταν ήταν πιο μικρούλης ο Τέσλα κοιμόταν στην αγκαλιά μου το πρωί που λαγοκοιμόταν. Τώρα που μεγάλωσε, δεν κάθεται καθόλου. Θέλει να δαγκώνει και να παίζει. Φταίει κι η ζέστη μάλλον...
Τα βράδια θέλει οπωσδήποτε να κοιμηθεί στο κρεβάτι μας, αλλά συνέχεια τον διώχνω. Τον πηγαίνω στο κρεβατάκι του, δίπλα στο φαγητό, νερό, άμμο, παιχνίδια, όλα τα έχει. Αλλά εκεί αυτός, να κοιμάται και να με κοιτάζει μέχρι που κλείνει τα μάτια του και κοιμάται. Ελπίζω να μην κοιμάται όλη τη νύχτα στο χαλί...
Με αναγνωρίζει και πάντα πηγαίνει από τη δικιά μου πλευρά. Με μυρίζει, έτσι δεν είναι;
Γιατί να μην κοιμάται στο δωμάτιό του; Κάποτε κλείναμε την πόρτα του δωματίου, τώρα όχι.

Για να το πετύχεις, αν πραγματικά το θέλεις, χρειάζεται με σταθερή και αποφασισμένη φωνή να του λες "όχι εκεί" και με σταθερό χέρι να τον βγάζεις απαλά έξω. Σιγά σιγά θα το καταλάβει και θα γίνει σαν τα δικά μου.

Ευχαριστώ! Του το έχω πει άπειρες φορές και βλέπω πως πιάνει σιγά-σιγά. Θέλει χρόνο ακόμη, αλλά όταν μου νιαουρίζει τον ανεβάζω στο κρεβάτι...δεν θέλω, αλλά δε μπορώ να κρατηθώ! Όχι όμως στο μαξιλάρι, μήπως τον κακομαθαίνω;;
Τέλος πάντων, από χθες φέραμε το κρεβατάκι του στο δωμάτιό μας, τουλάχιστον να κοιμάται εκεί.

Ευχαριστώ! Του το έχω πει άπειρες φορές και βλέπω πως πιάνει σιγά-σιγά. Θέλει χρόνο ακόμη, αλλά όταν μου νιαουρίζει τον ανεβάζω στο κρεβάτι...δεν θέλω, αλλά δε μπορώ να κρατηθώ! Όχι όμως στο μαξιλάρι, μήπως τον κακομαθαίνω;;
Τέλος πάντων, από χθες φέραμε το κρεβατάκι του στο δωμάτιό μας, τουλάχιστον να κοιμάται εκεί.

Να τον κακομαθαινεις με το να τον ανεβαζεις στο κρεβατι σου??:confused::confused:

Δεν ξερω παιδια..αλλα για μενα ειναι ευτυχια να ερχεται ο γατος μου στο κρεβατι μου..:redface::redface:
Και οταν θελει και ερχεται για μενα σημαινει οτι θελει να ειναι κοντα μου, να με νιωθει και οχι οτι ειναι κακομαθημενος!;)
Πολυ απλα θελει οτι θα ηθελε και ενα παιδακι..να ειναι συνεχεια μαζι σου!

Κ εγω παιδια δεν μπορω αν το βραδυ δεν τον βρω να κοιμαται διπλα μου θα νομιζω οτι κατι εχει!
Απο την πρωτη μερα ηθελα να ειναι "κακομαθημενος" να σκεφτεις πλεον κοιμαται μονο αν κανει μαξιλαρι το χερι μου!!:inlove:
Καθε πρωι με ξυπναει με φιλακι στο μαγουλο!!!!!!:) (παλιοτερα με τραβηγμα μαλλιων!:P ευτυχως το ξεπερασαμε)
Ποτε δεν τον εχω βρει να κοιμαται αλλου ή να παιζει οσο κοιμαται καθεται κ αυτος κ γουργουριζει!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back