Πού πετάτε τα κακάκια τους;;

:lol::lol::lol:
Οντος ωραια συζητηση ανοιξατε!!!
Εγω χρησιμοποιω Friskies, τα πεταω στην τουαλετα και ο Θεος βοηθος!
Για τις μυρουδιες του καδου μου εχει πει τρικ μια φιλη μου πολυ νοικοκυρα, ριχνεις στον καδο μια βανιλια(σκονη) που και που και μυριζει ωραιοτατα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ τα πετάω με τα σκουπίδια μου. Αν τύχει και ξανακάνει τις βρωμίτσες του τα βάζω σε σακούλα ή εφημερίδα και στο πίσω μπαλκόνι να τα πετάξω το πρωϊ:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για τις μυρουδιες του καδου μου εχει πει τρικ μια φιλη μου πολυ νοικοκυρα, ριχνεις στον καδο μια βανιλια(σκονη) που και που και μυριζει ωραιοτατα!

ωραια ιδεα αυτη με τη βανιλια θα το κανω και θα σας πω:hmm::P

Συνονόματη!!!Σταμάτα να πετάς ΑΜΜΟ μη κρυσταλλική στην τουαλέτα γιατι...θα φράξουν οι σωλήνες και μετά..θα σκάσετε στο Σκ@τό!!:lol::lol::lol:Αλήθεια...Καλύτερα στα σκουπίδια!!;)

Εγώ πάντως που έχω βάλει άμμο φρίκις με άρωμα λεβάντα στον πάτο των κάδων του σπιτιού, δεν κάνει τίποτα. Ιδίως για τον κάδο των γατιών.:/:

Εμενα η Ρικος δεν τα σκεπαζει και βρομαει ολο το μπαλκονι!Γι'αυτο μολις αντιληπτω οτι ειναι πολλα μαζεμενα τα ριχνω σε μια σακουλιτσα και τα βγαζω εξω απο το σπιτι!Ευτυχως εκει δεν μυριζουν γιατι εχω πολλα λουλουδια!Γι' αυτους που δεν εχουν τους συνηστω να ριχνουν μεσα λιγη λεβαντα!Αν μυριζουν δυνατα...ολοκληρο σακουλακι:P!Αν και εχω ακουσει πως βγηκαν κατι καινουρια σπρει...

Εγώ έχω βολευτεί, με τις σακούλες, που βάζουμε τα χαλιά. Γυρνάω την σακούλα σιγά-σιγά. Κάνω έναν κόμπο στο κάτω μέρος και ρίχνω τις ακαθαρσίες εκεί μέσα, μετά κάνω κόμπο στο επάνω μέρος, το κόβω και το πετάξω στον τεράστιο κάδο που έχω στο μπαλκόνι, εκεί έχω σακούλα τσάμπιον με άρωμα πορτοκάλι. Όταν δω ότι είναι αρκετά βαριά, τα πετάω.

Συνημμένα

• κάδος.jpg
    κάδος.jpg
    101,9 KB · Εμφανίσεις: 32
Αν και εχω ακουσει πως βγηκαν κατι καινουρια σπρει...

ποιο σπρει εννοεις και που θα το βρω;;
θα δοκιμασω κι αυτο με τη βανιλια παντως..:D

επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου !
χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..):lol: ευγε !!:up:

επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου !
χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..):lol: ευγε !!:up:
΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη:up:

΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη:up:

Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!!:lol::lol::lol:

και αυτες καλες, τις κλεινεις κιολας, ή τις αφηνεις ανοιχτες ;:hmm:

πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα :up::lol::lol::lol::lol:

πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα :up::lol::lol::lol::lol:

Θάχω κατεψυγμένο DNA του :up:Speedy

πολυ γελιο ...!!!
Μια ευκολη λυση ειναι να βαζεται μια σακουλα μεγαλη.(οχι souper market γιατι ειναι πολυ μικρη) Την σκιζεται στο κατω μερος και στο πλαι (απο τη μια πλευρα ε..!) και την απλωνεται στη λεκανη της γατουλας. Την στρωνεται ωραια και καλα και μετα πανω στη σακουλα (η οποια βρισκεται μεσα στη λεκανη της φυσικα!) ριχνεται την αμμο.
Ετσι οταν χρειαστει να την αδειασετε δεν θα παρει πανω απο ενα λεπτο. απλα πιανεις τις γωνιες τις σακουλας και την πετας. Εγω προσωπικα την σακουλα με τα... κακακια την πεταω μεσα σε μια αλλη σακουλα και μετα στον καδο.
Ειναι πανευκολο αν και χαλας καμποσες σακουλες παραπανω, Αλλα δε σε τρωει η μποχα μεχρι να φτιαρισεις τα "μεζεδακια" τους. Ασε που μερικες σακουλες εχουν και ωραιο αρωμα... Τι πιο ευκολο!!!:up:

Πως σας φαινετε η ιδεα μου???

Οριστε και φωτογραφιες...

Συνημμένα

• 12122008142.jpg
    12122008142.jpg
    187 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 12122008139.jpg
    12122008139.jpg
    205,9 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 12122008141.jpg
    12122008141.jpg
    31,4 KB · Εμφανίσεις: 44
Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές...

Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων????
Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα

Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές...

Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων????
Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα

Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies.
Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back