chryssa
Διάσημο μέλος
Δηλαδή όταν λέμε εμείς "σκ@τ@ με ρίγανη" εσεις θα το κάνετε πράξη?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οντος ωραια συζητηση ανοιξατε!!!
Εγω χρησιμοποιω Friskies, τα πεταω στην τουαλετα και ο Θεος βοηθος!
Για τις μυρουδιες του καδου μου εχει πει τρικ μια φιλη μου πολυ νοικοκυρα, ριχνεις στον καδο μια βανιλια(σκονη) που και που και μυριζει ωραιοτατα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
Για τις μυρουδιες του καδου μου εχει πει τρικ μια φιλη μου πολυ νοικοκυρα, ριχνεις στον καδο μια βανιλια(σκονη) που και που και μυριζει ωραιοτατα!
ωραια ιδεα αυτη με τη βανιλια θα το κανω και θα σας πω

katerina10
Περιβόητο μέλος
Συνονόματη!!!Σταμάτα να πετάς ΑΜΜΟ μη κρυσταλλική στην τουαλέτα γιατι...θα φράξουν οι σωλήνες και μετά..θα σκάσετε στο Σκ@τό!!

Αλήθεια...Καλύτερα στα σκουπίδια!!
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρικος
Νεοφερμένο μέλος
!Αν και εχω ακουσει πως βγηκαν κατι καινουρια σπρει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνημμένα
ιβανα
Επιφανές μέλος
ποιο σπρει εννοεις και που θα το βρω;;
θα δοκιμασω κι αυτο με τη βανιλια παντως..

ιβανα
Επιφανές μέλος
χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..)
ευγε !!
roulsydney
Διάσημο μέλος
΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξηεπανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου !
χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..)ευγε !!
![]()

chryssa
Διάσημο μέλος
΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη![]()
Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!!

ιβανα
Επιφανές μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα

roulsydney
Διάσημο μέλος
Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!!
πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα![]()
Θάχω κατεψυγμένο DNA του
SpeedyΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια ευκολη λυση ειναι να βαζεται μια σακουλα μεγαλη.(οχι souper market γιατι ειναι πολυ μικρη) Την σκιζεται στο κατω μερος και στο πλαι (απο τη μια πλευρα ε..!) και την απλωνεται στη λεκανη της γατουλας. Την στρωνεται ωραια και καλα και μετα πανω στη σακουλα (η οποια βρισκεται μεσα στη λεκανη της φυσικα!) ριχνεται την αμμο.
Ετσι οταν χρειαστει να την αδειασετε δεν θα παρει πανω απο ενα λεπτο. απλα πιανεις τις γωνιες τις σακουλας και την πετας. Εγω προσωπικα την σακουλα με τα... κακακια την πεταω μεσα σε μια αλλη σακουλα και μετα στον καδο.
Ειναι πανευκολο αν και χαλας καμποσες σακουλες παραπανω, Αλλα δε σε τρωει η μποχα μεχρι να φτιαρισεις τα "μεζεδακια" τους. Ασε που μερικες σακουλες εχουν και ωραιο αρωμα... Τι πιο ευκολο!!!

Πως σας φαινετε η ιδεα μου???
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
spot22
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων????
Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές...
Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων????
Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα
Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies.
Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool