chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 15:42 Η chryssa έγραψε: #61 21-11-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δηλαδή όταν λέμε εμείς "σκ@τ@ με ρίγανη" εσεις θα το κάνετε πράξη? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:05 Η KaterinaP: #62 21-11-08 19:05 Οντος ωραια συζητηση ανοιξατε!!! Εγω χρησιμοποιω Friskies, τα πεταω στην τουαλετα και ο Θεος βοηθος! Για τις μυρουδιες του καδου μου εχει πει τρικ μια φιλη μου πολυ νοικοκυρα, ριχνεις στον καδο μια βανιλια(σκονη) που και που και μυριζει ωραιοτατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #63 21-11-08 19:22 Κι εγώ τα πετάω με τα σκουπίδια μου. Αν τύχει και ξανακάνει τις βρωμίτσες του τα βάζω σε σακούλα ή εφημερίδα και στο πίσω μπαλκόνι να τα πετάξω το πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:48 Η ria23 έγραψε: #64 21-11-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οντος ωραια συζητηση ανοιξατε!!! Εγω χρησιμοποιω Friskies, τα πεταω στην τουαλετα και ο Θεος βοηθος! Για τις μυρουδιες του καδου μου εχει πει τρικ μια φιλη μου πολυ νοικοκυρα, ριχνεις στον καδο μια βανιλια(σκονη) που και που και μυριζει ωραιοτατα! Click για ανάπτυξη... ωραια ιδεα αυτη με τη βανιλια θα το κανω και θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η katerina10: #65 22-11-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οντος ωραια συζητηση ανοιξατε!!! Εγω χρησιμοποιω Friskies, τα πεταω στην τουαλετα και ο Θεος βοηθος! Για τις μυρουδιες του καδου μου εχει πει τρικ μια φιλη μου πολυ νοικοκυρα, ριχνεις στον καδο μια βανιλια(σκονη) που και που και μυριζει ωραιοτατα! Click για ανάπτυξη... Συνονόματη!!!Σταμάτα να πετάς ΑΜΜΟ μη κρυσταλλική στην τουαλέτα γιατι...θα φράξουν οι σωλήνες και μετά..θα σκάσετε στο Σκ@τό!!Αλήθεια...Καλύτερα στα σκουπίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 16:36 Η zoo έγραψε: #66 22-11-08 16:36 Εγώ πάντως που έχω βάλει άμμο φρίκις με άρωμα λεβάντα στον πάτο των κάδων του σπιτιού, δεν κάνει τίποτα. Ιδίως για τον κάδο των γατιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρικος Νεοφερμένο μέλος Η Ρικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Ρικος έγραψε: #67 23-11-08 10:48 Εμενα η Ρικος δεν τα σκεπαζει και βρομαει ολο το μπαλκονι!Γι'αυτο μολις αντιληπτω οτι ειναι πολλα μαζεμενα τα ριχνω σε μια σακουλιτσα και τα βγαζω εξω απο το σπιτι!Ευτυχως εκει δεν μυριζουν γιατι εχω πολλα λουλουδια!Γι' αυτους που δεν εχουν τους συνηστω να ριχνουν μεσα λιγη λεβαντα!Αν μυριζουν δυνατα...ολοκληρο σακουλακι!Αν και εχω ακουσει πως βγηκαν κατι καινουρια σπρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Heidi έγραψε: #68 23-11-08 12:50 Εγώ έχω βολευτεί, με τις σακούλες, που βάζουμε τα χαλιά. Γυρνάω την σακούλα σιγά-σιγά. Κάνω έναν κόμπο στο κάτω μέρος και ρίχνω τις ακαθαρσίες εκεί μέσα, μετά κάνω κόμπο στο επάνω μέρος, το κόβω και το πετάξω στον τεράστιο κάδο που έχω στο μπαλκόνι, εκεί έχω σακούλα τσάμπιον με άρωμα πορτοκάλι. Όταν δω ότι είναι αρκετά βαριά, τα πετάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα κάδος.jpg 101,9 KB · Εμφανίσεις: 41 ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ιβανα έγραψε: #69 24-11-08 08:54 Αν και εχω ακουσει πως βγηκαν κατι καινουρια σπρει... ποιο σπρει εννοεις και που θα το βρω;; θα δοκιμασω κι αυτο με τη βανιλια παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η ιβανα έγραψε: #70 26-11-08 10:23 επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:31 Η roulsydney: #71 26-11-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Click για ανάπτυξη... ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η chryssa έγραψε: #72 26-11-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Click για ανάπτυξη... Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #73 26-11-08 10:34 και αυτες καλες, τις κλεινεις κιολας, ή τις αφηνεις ανοιχτες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η ιβανα έγραψε: #74 26-11-08 10:36 Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η roulsydney: #75 26-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Click για ανάπτυξη... Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ιβανα έγραψε: #76 26-11-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Click για ανάπτυξη... καλό !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:03 Η emma έγραψε: #77 12-12-08 22:03 πολυ γελιο ...!!! Μια ευκολη λυση ειναι να βαζεται μια σακουλα μεγαλη.(οχι souper market γιατι ειναι πολυ μικρη) Την σκιζεται στο κατω μερος και στο πλαι (απο τη μια πλευρα ε..!) και την απλωνεται στη λεκανη της γατουλας. Την στρωνεται ωραια και καλα και μετα πανω στη σακουλα (η οποια βρισκεται μεσα στη λεκανη της φυσικα!) ριχνεται την αμμο. Ετσι οταν χρειαστει να την αδειασετε δεν θα παρει πανω απο ενα λεπτο. απλα πιανεις τις γωνιες τις σακουλας και την πετας. Εγω προσωπικα την σακουλα με τα... κακακια την πεταω μεσα σε μια αλλη σακουλα και μετα στον καδο. Ειναι πανευκολο αν και χαλας καμποσες σακουλες παραπανω, Αλλα δε σε τρωει η μποχα μεχρι να φτιαρισεις τα "μεζεδακια" τους. Ασε που μερικες σακουλες εχουν και ωραιο αρωμα... Τι πιο ευκολο!!! Πως σας φαινετε η ιδεα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:21 Η emma έγραψε: #78 12-12-08 22:21 Οριστε και φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 12122008142.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 40 12122008139.jpg 205,9 KB · Εμφανίσεις: 39 12122008141.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 53 spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η spot22 έγραψε: #79 13-12-08 00:55 Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:17 Η emma έγραψε: #80 13-12-08 02:17 Αρχική Δημοσίευση από spot22: Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Click για ανάπτυξη... Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies. Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia agapim Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δηλαδή όταν λέμε εμείς "σκ@τ@ με ρίγανη" εσεις θα το κάνετε πράξη? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KaterinaP Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:05 Η KaterinaP: #62 21-11-08 19:05 Οντος ωραια συζητηση ανοιξατε!!! Εγω χρησιμοποιω Friskies, τα πεταω στην τουαλετα και ο Θεος βοηθος! Για τις μυρουδιες του καδου μου εχει πει τρικ μια φιλη μου πολυ νοικοκυρα, ριχνεις στον καδο μια βανιλια(σκονη) που και που και μυριζει ωραιοτατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #63 21-11-08 19:22 Κι εγώ τα πετάω με τα σκουπίδια μου. Αν τύχει και ξανακάνει τις βρωμίτσες του τα βάζω σε σακούλα ή εφημερίδα και στο πίσω μπαλκόνι να τα πετάξω το πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:48 Η ria23 έγραψε: #64 21-11-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οντος ωραια συζητηση ανοιξατε!!! Εγω χρησιμοποιω Friskies, τα πεταω στην τουαλετα και ο Θεος βοηθος! Για τις μυρουδιες του καδου μου εχει πει τρικ μια φιλη μου πολυ νοικοκυρα, ριχνεις στον καδο μια βανιλια(σκονη) που και που και μυριζει ωραιοτατα! Click για ανάπτυξη... ωραια ιδεα αυτη με τη βανιλια θα το κανω και θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η katerina10: #65 22-11-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οντος ωραια συζητηση ανοιξατε!!! Εγω χρησιμοποιω Friskies, τα πεταω στην τουαλετα και ο Θεος βοηθος! Για τις μυρουδιες του καδου μου εχει πει τρικ μια φιλη μου πολυ νοικοκυρα, ριχνεις στον καδο μια βανιλια(σκονη) που και που και μυριζει ωραιοτατα! Click για ανάπτυξη... Συνονόματη!!!Σταμάτα να πετάς ΑΜΜΟ μη κρυσταλλική στην τουαλέτα γιατι...θα φράξουν οι σωλήνες και μετά..θα σκάσετε στο Σκ@τό!!Αλήθεια...Καλύτερα στα σκουπίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 16:36 Η zoo έγραψε: #66 22-11-08 16:36 Εγώ πάντως που έχω βάλει άμμο φρίκις με άρωμα λεβάντα στον πάτο των κάδων του σπιτιού, δεν κάνει τίποτα. Ιδίως για τον κάδο των γατιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρικος Νεοφερμένο μέλος Η Ρικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Ρικος έγραψε: #67 23-11-08 10:48 Εμενα η Ρικος δεν τα σκεπαζει και βρομαει ολο το μπαλκονι!Γι'αυτο μολις αντιληπτω οτι ειναι πολλα μαζεμενα τα ριχνω σε μια σακουλιτσα και τα βγαζω εξω απο το σπιτι!Ευτυχως εκει δεν μυριζουν γιατι εχω πολλα λουλουδια!Γι' αυτους που δεν εχουν τους συνηστω να ριχνουν μεσα λιγη λεβαντα!Αν μυριζουν δυνατα...ολοκληρο σακουλακι!Αν και εχω ακουσει πως βγηκαν κατι καινουρια σπρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Heidi έγραψε: #68 23-11-08 12:50 Εγώ έχω βολευτεί, με τις σακούλες, που βάζουμε τα χαλιά. Γυρνάω την σακούλα σιγά-σιγά. Κάνω έναν κόμπο στο κάτω μέρος και ρίχνω τις ακαθαρσίες εκεί μέσα, μετά κάνω κόμπο στο επάνω μέρος, το κόβω και το πετάξω στον τεράστιο κάδο που έχω στο μπαλκόνι, εκεί έχω σακούλα τσάμπιον με άρωμα πορτοκάλι. Όταν δω ότι είναι αρκετά βαριά, τα πετάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα κάδος.jpg 101,9 KB · Εμφανίσεις: 41 ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ιβανα έγραψε: #69 24-11-08 08:54 Αν και εχω ακουσει πως βγηκαν κατι καινουρια σπρει... ποιο σπρει εννοεις και που θα το βρω;; θα δοκιμασω κι αυτο με τη βανιλια παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η ιβανα έγραψε: #70 26-11-08 10:23 επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:31 Η roulsydney: #71 26-11-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Click για ανάπτυξη... ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η chryssa έγραψε: #72 26-11-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Click για ανάπτυξη... Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #73 26-11-08 10:34 και αυτες καλες, τις κλεινεις κιολας, ή τις αφηνεις ανοιχτες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η ιβανα έγραψε: #74 26-11-08 10:36 Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η roulsydney: #75 26-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Click για ανάπτυξη... Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ιβανα έγραψε: #76 26-11-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Click για ανάπτυξη... καλό !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:03 Η emma έγραψε: #77 12-12-08 22:03 πολυ γελιο ...!!! Μια ευκολη λυση ειναι να βαζεται μια σακουλα μεγαλη.(οχι souper market γιατι ειναι πολυ μικρη) Την σκιζεται στο κατω μερος και στο πλαι (απο τη μια πλευρα ε..!) και την απλωνεται στη λεκανη της γατουλας. Την στρωνεται ωραια και καλα και μετα πανω στη σακουλα (η οποια βρισκεται μεσα στη λεκανη της φυσικα!) ριχνεται την αμμο. Ετσι οταν χρειαστει να την αδειασετε δεν θα παρει πανω απο ενα λεπτο. απλα πιανεις τις γωνιες τις σακουλας και την πετας. Εγω προσωπικα την σακουλα με τα... κακακια την πεταω μεσα σε μια αλλη σακουλα και μετα στον καδο. Ειναι πανευκολο αν και χαλας καμποσες σακουλες παραπανω, Αλλα δε σε τρωει η μποχα μεχρι να φτιαρισεις τα "μεζεδακια" τους. Ασε που μερικες σακουλες εχουν και ωραιο αρωμα... Τι πιο ευκολο!!! Πως σας φαινετε η ιδεα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:21 Η emma έγραψε: #78 12-12-08 22:21 Οριστε και φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 12122008142.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 40 12122008139.jpg 205,9 KB · Εμφανίσεις: 39 12122008141.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 53 spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η spot22 έγραψε: #79 13-12-08 00:55 Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:17 Η emma έγραψε: #80 13-12-08 02:17 Αρχική Δημοσίευση από spot22: Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Click για ανάπτυξη... Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies. Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia agapim Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οντος ωραια συζητηση ανοιξατε!!! Εγω χρησιμοποιω Friskies, τα πεταω στην τουαλετα και ο Θεος βοηθος! Για τις μυρουδιες του καδου μου εχει πει τρικ μια φιλη μου πολυ νοικοκυρα, ριχνεις στον καδο μια βανιλια(σκονη) που και που και μυριζει ωραιοτατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #63 21-11-08 19:22 Κι εγώ τα πετάω με τα σκουπίδια μου. Αν τύχει και ξανακάνει τις βρωμίτσες του τα βάζω σε σακούλα ή εφημερίδα και στο πίσω μπαλκόνι να τα πετάξω το πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:48 Η ria23 έγραψε: #64 21-11-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οντος ωραια συζητηση ανοιξατε!!! Εγω χρησιμοποιω Friskies, τα πεταω στην τουαλετα και ο Θεος βοηθος! Για τις μυρουδιες του καδου μου εχει πει τρικ μια φιλη μου πολυ νοικοκυρα, ριχνεις στον καδο μια βανιλια(σκονη) που και που και μυριζει ωραιοτατα! Click για ανάπτυξη... ωραια ιδεα αυτη με τη βανιλια θα το κανω και θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η katerina10: #65 22-11-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οντος ωραια συζητηση ανοιξατε!!! Εγω χρησιμοποιω Friskies, τα πεταω στην τουαλετα και ο Θεος βοηθος! Για τις μυρουδιες του καδου μου εχει πει τρικ μια φιλη μου πολυ νοικοκυρα, ριχνεις στον καδο μια βανιλια(σκονη) που και που και μυριζει ωραιοτατα! Click για ανάπτυξη... Συνονόματη!!!Σταμάτα να πετάς ΑΜΜΟ μη κρυσταλλική στην τουαλέτα γιατι...θα φράξουν οι σωλήνες και μετά..θα σκάσετε στο Σκ@τό!!Αλήθεια...Καλύτερα στα σκουπίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 16:36 Η zoo έγραψε: #66 22-11-08 16:36 Εγώ πάντως που έχω βάλει άμμο φρίκις με άρωμα λεβάντα στον πάτο των κάδων του σπιτιού, δεν κάνει τίποτα. Ιδίως για τον κάδο των γατιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρικος Νεοφερμένο μέλος Η Ρικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Ρικος έγραψε: #67 23-11-08 10:48 Εμενα η Ρικος δεν τα σκεπαζει και βρομαει ολο το μπαλκονι!Γι'αυτο μολις αντιληπτω οτι ειναι πολλα μαζεμενα τα ριχνω σε μια σακουλιτσα και τα βγαζω εξω απο το σπιτι!Ευτυχως εκει δεν μυριζουν γιατι εχω πολλα λουλουδια!Γι' αυτους που δεν εχουν τους συνηστω να ριχνουν μεσα λιγη λεβαντα!Αν μυριζουν δυνατα...ολοκληρο σακουλακι!Αν και εχω ακουσει πως βγηκαν κατι καινουρια σπρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Heidi έγραψε: #68 23-11-08 12:50 Εγώ έχω βολευτεί, με τις σακούλες, που βάζουμε τα χαλιά. Γυρνάω την σακούλα σιγά-σιγά. Κάνω έναν κόμπο στο κάτω μέρος και ρίχνω τις ακαθαρσίες εκεί μέσα, μετά κάνω κόμπο στο επάνω μέρος, το κόβω και το πετάξω στον τεράστιο κάδο που έχω στο μπαλκόνι, εκεί έχω σακούλα τσάμπιον με άρωμα πορτοκάλι. Όταν δω ότι είναι αρκετά βαριά, τα πετάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα κάδος.jpg 101,9 KB · Εμφανίσεις: 41 ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ιβανα έγραψε: #69 24-11-08 08:54 Αν και εχω ακουσει πως βγηκαν κατι καινουρια σπρει... ποιο σπρει εννοεις και που θα το βρω;; θα δοκιμασω κι αυτο με τη βανιλια παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η ιβανα έγραψε: #70 26-11-08 10:23 επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:31 Η roulsydney: #71 26-11-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Click για ανάπτυξη... ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η chryssa έγραψε: #72 26-11-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Click για ανάπτυξη... Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #73 26-11-08 10:34 και αυτες καλες, τις κλεινεις κιολας, ή τις αφηνεις ανοιχτες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η ιβανα έγραψε: #74 26-11-08 10:36 Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η roulsydney: #75 26-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Click για ανάπτυξη... Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ιβανα έγραψε: #76 26-11-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Click για ανάπτυξη... καλό !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:03 Η emma έγραψε: #77 12-12-08 22:03 πολυ γελιο ...!!! Μια ευκολη λυση ειναι να βαζεται μια σακουλα μεγαλη.(οχι souper market γιατι ειναι πολυ μικρη) Την σκιζεται στο κατω μερος και στο πλαι (απο τη μια πλευρα ε..!) και την απλωνεται στη λεκανη της γατουλας. Την στρωνεται ωραια και καλα και μετα πανω στη σακουλα (η οποια βρισκεται μεσα στη λεκανη της φυσικα!) ριχνεται την αμμο. Ετσι οταν χρειαστει να την αδειασετε δεν θα παρει πανω απο ενα λεπτο. απλα πιανεις τις γωνιες τις σακουλας και την πετας. Εγω προσωπικα την σακουλα με τα... κακακια την πεταω μεσα σε μια αλλη σακουλα και μετα στον καδο. Ειναι πανευκολο αν και χαλας καμποσες σακουλες παραπανω, Αλλα δε σε τρωει η μποχα μεχρι να φτιαρισεις τα "μεζεδακια" τους. Ασε που μερικες σακουλες εχουν και ωραιο αρωμα... Τι πιο ευκολο!!! Πως σας φαινετε η ιδεα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:21 Η emma έγραψε: #78 12-12-08 22:21 Οριστε και φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 12122008142.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 40 12122008139.jpg 205,9 KB · Εμφανίσεις: 39 12122008141.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 53 spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η spot22 έγραψε: #79 13-12-08 00:55 Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:17 Η emma έγραψε: #80 13-12-08 02:17 Αρχική Δημοσίευση από spot22: Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Click για ανάπτυξη... Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies. Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia agapim Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ τα πετάω με τα σκουπίδια μου. Αν τύχει και ξανακάνει τις βρωμίτσες του τα βάζω σε σακούλα ή εφημερίδα και στο πίσω μπαλκόνι να τα πετάξω το πρωϊ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 21 Νοεμβρίου 2008 στις 19:48 Η ria23 έγραψε: #64 21-11-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οντος ωραια συζητηση ανοιξατε!!! Εγω χρησιμοποιω Friskies, τα πεταω στην τουαλετα και ο Θεος βοηθος! Για τις μυρουδιες του καδου μου εχει πει τρικ μια φιλη μου πολυ νοικοκυρα, ριχνεις στον καδο μια βανιλια(σκονη) που και που και μυριζει ωραιοτατα! Click για ανάπτυξη... ωραια ιδεα αυτη με τη βανιλια θα το κανω και θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η katerina10: #65 22-11-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οντος ωραια συζητηση ανοιξατε!!! Εγω χρησιμοποιω Friskies, τα πεταω στην τουαλετα και ο Θεος βοηθος! Για τις μυρουδιες του καδου μου εχει πει τρικ μια φιλη μου πολυ νοικοκυρα, ριχνεις στον καδο μια βανιλια(σκονη) που και που και μυριζει ωραιοτατα! Click για ανάπτυξη... Συνονόματη!!!Σταμάτα να πετάς ΑΜΜΟ μη κρυσταλλική στην τουαλέτα γιατι...θα φράξουν οι σωλήνες και μετά..θα σκάσετε στο Σκ@τό!!Αλήθεια...Καλύτερα στα σκουπίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 16:36 Η zoo έγραψε: #66 22-11-08 16:36 Εγώ πάντως που έχω βάλει άμμο φρίκις με άρωμα λεβάντα στον πάτο των κάδων του σπιτιού, δεν κάνει τίποτα. Ιδίως για τον κάδο των γατιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρικος Νεοφερμένο μέλος Η Ρικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Ρικος έγραψε: #67 23-11-08 10:48 Εμενα η Ρικος δεν τα σκεπαζει και βρομαει ολο το μπαλκονι!Γι'αυτο μολις αντιληπτω οτι ειναι πολλα μαζεμενα τα ριχνω σε μια σακουλιτσα και τα βγαζω εξω απο το σπιτι!Ευτυχως εκει δεν μυριζουν γιατι εχω πολλα λουλουδια!Γι' αυτους που δεν εχουν τους συνηστω να ριχνουν μεσα λιγη λεβαντα!Αν μυριζουν δυνατα...ολοκληρο σακουλακι!Αν και εχω ακουσει πως βγηκαν κατι καινουρια σπρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Heidi έγραψε: #68 23-11-08 12:50 Εγώ έχω βολευτεί, με τις σακούλες, που βάζουμε τα χαλιά. Γυρνάω την σακούλα σιγά-σιγά. Κάνω έναν κόμπο στο κάτω μέρος και ρίχνω τις ακαθαρσίες εκεί μέσα, μετά κάνω κόμπο στο επάνω μέρος, το κόβω και το πετάξω στον τεράστιο κάδο που έχω στο μπαλκόνι, εκεί έχω σακούλα τσάμπιον με άρωμα πορτοκάλι. Όταν δω ότι είναι αρκετά βαριά, τα πετάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα κάδος.jpg 101,9 KB · Εμφανίσεις: 41 ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ιβανα έγραψε: #69 24-11-08 08:54 Αν και εχω ακουσει πως βγηκαν κατι καινουρια σπρει... ποιο σπρει εννοεις και που θα το βρω;; θα δοκιμασω κι αυτο με τη βανιλια παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η ιβανα έγραψε: #70 26-11-08 10:23 επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:31 Η roulsydney: #71 26-11-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Click για ανάπτυξη... ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η chryssa έγραψε: #72 26-11-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Click για ανάπτυξη... Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #73 26-11-08 10:34 και αυτες καλες, τις κλεινεις κιολας, ή τις αφηνεις ανοιχτες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η ιβανα έγραψε: #74 26-11-08 10:36 Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η roulsydney: #75 26-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Click για ανάπτυξη... Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ιβανα έγραψε: #76 26-11-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Click για ανάπτυξη... καλό !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:03 Η emma έγραψε: #77 12-12-08 22:03 πολυ γελιο ...!!! Μια ευκολη λυση ειναι να βαζεται μια σακουλα μεγαλη.(οχι souper market γιατι ειναι πολυ μικρη) Την σκιζεται στο κατω μερος και στο πλαι (απο τη μια πλευρα ε..!) και την απλωνεται στη λεκανη της γατουλας. Την στρωνεται ωραια και καλα και μετα πανω στη σακουλα (η οποια βρισκεται μεσα στη λεκανη της φυσικα!) ριχνεται την αμμο. Ετσι οταν χρειαστει να την αδειασετε δεν θα παρει πανω απο ενα λεπτο. απλα πιανεις τις γωνιες τις σακουλας και την πετας. Εγω προσωπικα την σακουλα με τα... κακακια την πεταω μεσα σε μια αλλη σακουλα και μετα στον καδο. Ειναι πανευκολο αν και χαλας καμποσες σακουλες παραπανω, Αλλα δε σε τρωει η μποχα μεχρι να φτιαρισεις τα "μεζεδακια" τους. Ασε που μερικες σακουλες εχουν και ωραιο αρωμα... Τι πιο ευκολο!!! Πως σας φαινετε η ιδεα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:21 Η emma έγραψε: #78 12-12-08 22:21 Οριστε και φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 12122008142.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 40 12122008139.jpg 205,9 KB · Εμφανίσεις: 39 12122008141.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 53 spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η spot22 έγραψε: #79 13-12-08 00:55 Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:17 Η emma έγραψε: #80 13-12-08 02:17 Αρχική Δημοσίευση από spot22: Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Click για ανάπτυξη... Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies. Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia agapim Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οντος ωραια συζητηση ανοιξατε!!! Εγω χρησιμοποιω Friskies, τα πεταω στην τουαλετα και ο Θεος βοηθος! Για τις μυρουδιες του καδου μου εχει πει τρικ μια φιλη μου πολυ νοικοκυρα, ριχνεις στον καδο μια βανιλια(σκονη) που και που και μυριζει ωραιοτατα! Click για ανάπτυξη... ωραια ιδεα αυτη με τη βανιλια θα το κανω και θα σας πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 13:57 Η katerina10: #65 22-11-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οντος ωραια συζητηση ανοιξατε!!! Εγω χρησιμοποιω Friskies, τα πεταω στην τουαλετα και ο Θεος βοηθος! Για τις μυρουδιες του καδου μου εχει πει τρικ μια φιλη μου πολυ νοικοκυρα, ριχνεις στον καδο μια βανιλια(σκονη) που και που και μυριζει ωραιοτατα! Click για ανάπτυξη... Συνονόματη!!!Σταμάτα να πετάς ΑΜΜΟ μη κρυσταλλική στην τουαλέτα γιατι...θα φράξουν οι σωλήνες και μετά..θα σκάσετε στο Σκ@τό!!Αλήθεια...Καλύτερα στα σκουπίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 16:36 Η zoo έγραψε: #66 22-11-08 16:36 Εγώ πάντως που έχω βάλει άμμο φρίκις με άρωμα λεβάντα στον πάτο των κάδων του σπιτιού, δεν κάνει τίποτα. Ιδίως για τον κάδο των γατιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρικος Νεοφερμένο μέλος Η Ρικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Ρικος έγραψε: #67 23-11-08 10:48 Εμενα η Ρικος δεν τα σκεπαζει και βρομαει ολο το μπαλκονι!Γι'αυτο μολις αντιληπτω οτι ειναι πολλα μαζεμενα τα ριχνω σε μια σακουλιτσα και τα βγαζω εξω απο το σπιτι!Ευτυχως εκει δεν μυριζουν γιατι εχω πολλα λουλουδια!Γι' αυτους που δεν εχουν τους συνηστω να ριχνουν μεσα λιγη λεβαντα!Αν μυριζουν δυνατα...ολοκληρο σακουλακι!Αν και εχω ακουσει πως βγηκαν κατι καινουρια σπρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Heidi έγραψε: #68 23-11-08 12:50 Εγώ έχω βολευτεί, με τις σακούλες, που βάζουμε τα χαλιά. Γυρνάω την σακούλα σιγά-σιγά. Κάνω έναν κόμπο στο κάτω μέρος και ρίχνω τις ακαθαρσίες εκεί μέσα, μετά κάνω κόμπο στο επάνω μέρος, το κόβω και το πετάξω στον τεράστιο κάδο που έχω στο μπαλκόνι, εκεί έχω σακούλα τσάμπιον με άρωμα πορτοκάλι. Όταν δω ότι είναι αρκετά βαριά, τα πετάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα κάδος.jpg 101,9 KB · Εμφανίσεις: 41 ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ιβανα έγραψε: #69 24-11-08 08:54 Αν και εχω ακουσει πως βγηκαν κατι καινουρια σπρει... ποιο σπρει εννοεις και που θα το βρω;; θα δοκιμασω κι αυτο με τη βανιλια παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η ιβανα έγραψε: #70 26-11-08 10:23 επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:31 Η roulsydney: #71 26-11-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Click για ανάπτυξη... ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η chryssa έγραψε: #72 26-11-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Click για ανάπτυξη... Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #73 26-11-08 10:34 και αυτες καλες, τις κλεινεις κιολας, ή τις αφηνεις ανοιχτες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η ιβανα έγραψε: #74 26-11-08 10:36 Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η roulsydney: #75 26-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Click για ανάπτυξη... Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ιβανα έγραψε: #76 26-11-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Click για ανάπτυξη... καλό !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:03 Η emma έγραψε: #77 12-12-08 22:03 πολυ γελιο ...!!! Μια ευκολη λυση ειναι να βαζεται μια σακουλα μεγαλη.(οχι souper market γιατι ειναι πολυ μικρη) Την σκιζεται στο κατω μερος και στο πλαι (απο τη μια πλευρα ε..!) και την απλωνεται στη λεκανη της γατουλας. Την στρωνεται ωραια και καλα και μετα πανω στη σακουλα (η οποια βρισκεται μεσα στη λεκανη της φυσικα!) ριχνεται την αμμο. Ετσι οταν χρειαστει να την αδειασετε δεν θα παρει πανω απο ενα λεπτο. απλα πιανεις τις γωνιες τις σακουλας και την πετας. Εγω προσωπικα την σακουλα με τα... κακακια την πεταω μεσα σε μια αλλη σακουλα και μετα στον καδο. Ειναι πανευκολο αν και χαλας καμποσες σακουλες παραπανω, Αλλα δε σε τρωει η μποχα μεχρι να φτιαρισεις τα "μεζεδακια" τους. Ασε που μερικες σακουλες εχουν και ωραιο αρωμα... Τι πιο ευκολο!!! Πως σας φαινετε η ιδεα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:21 Η emma έγραψε: #78 12-12-08 22:21 Οριστε και φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 12122008142.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 40 12122008139.jpg 205,9 KB · Εμφανίσεις: 39 12122008141.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 53 spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η spot22 έγραψε: #79 13-12-08 00:55 Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:17 Η emma έγραψε: #80 13-12-08 02:17 Αρχική Δημοσίευση από spot22: Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Click για ανάπτυξη... Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies. Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia agapim Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KaterinaP: Οντος ωραια συζητηση ανοιξατε!!! Εγω χρησιμοποιω Friskies, τα πεταω στην τουαλετα και ο Θεος βοηθος! Για τις μυρουδιες του καδου μου εχει πει τρικ μια φιλη μου πολυ νοικοκυρα, ριχνεις στον καδο μια βανιλια(σκονη) που και που και μυριζει ωραιοτατα! Click για ανάπτυξη... Συνονόματη!!!Σταμάτα να πετάς ΑΜΜΟ μη κρυσταλλική στην τουαλέτα γιατι...θα φράξουν οι σωλήνες και μετά..θα σκάσετε στο Σκ@τό!!Αλήθεια...Καλύτερα στα σκουπίδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 16:36 Η zoo έγραψε: #66 22-11-08 16:36 Εγώ πάντως που έχω βάλει άμμο φρίκις με άρωμα λεβάντα στον πάτο των κάδων του σπιτιού, δεν κάνει τίποτα. Ιδίως για τον κάδο των γατιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ρικος Νεοφερμένο μέλος Η Ρικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Ρικος έγραψε: #67 23-11-08 10:48 Εμενα η Ρικος δεν τα σκεπαζει και βρομαει ολο το μπαλκονι!Γι'αυτο μολις αντιληπτω οτι ειναι πολλα μαζεμενα τα ριχνω σε μια σακουλιτσα και τα βγαζω εξω απο το σπιτι!Ευτυχως εκει δεν μυριζουν γιατι εχω πολλα λουλουδια!Γι' αυτους που δεν εχουν τους συνηστω να ριχνουν μεσα λιγη λεβαντα!Αν μυριζουν δυνατα...ολοκληρο σακουλακι!Αν και εχω ακουσει πως βγηκαν κατι καινουρια σπρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Heidi έγραψε: #68 23-11-08 12:50 Εγώ έχω βολευτεί, με τις σακούλες, που βάζουμε τα χαλιά. Γυρνάω την σακούλα σιγά-σιγά. Κάνω έναν κόμπο στο κάτω μέρος και ρίχνω τις ακαθαρσίες εκεί μέσα, μετά κάνω κόμπο στο επάνω μέρος, το κόβω και το πετάξω στον τεράστιο κάδο που έχω στο μπαλκόνι, εκεί έχω σακούλα τσάμπιον με άρωμα πορτοκάλι. Όταν δω ότι είναι αρκετά βαριά, τα πετάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα κάδος.jpg 101,9 KB · Εμφανίσεις: 41 ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ιβανα έγραψε: #69 24-11-08 08:54 Αν και εχω ακουσει πως βγηκαν κατι καινουρια σπρει... ποιο σπρει εννοεις και που θα το βρω;; θα δοκιμασω κι αυτο με τη βανιλια παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η ιβανα έγραψε: #70 26-11-08 10:23 επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:31 Η roulsydney: #71 26-11-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Click για ανάπτυξη... ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η chryssa έγραψε: #72 26-11-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Click για ανάπτυξη... Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #73 26-11-08 10:34 και αυτες καλες, τις κλεινεις κιολας, ή τις αφηνεις ανοιχτες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η ιβανα έγραψε: #74 26-11-08 10:36 Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η roulsydney: #75 26-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Click για ανάπτυξη... Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ιβανα έγραψε: #76 26-11-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Click για ανάπτυξη... καλό !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:03 Η emma έγραψε: #77 12-12-08 22:03 πολυ γελιο ...!!! Μια ευκολη λυση ειναι να βαζεται μια σακουλα μεγαλη.(οχι souper market γιατι ειναι πολυ μικρη) Την σκιζεται στο κατω μερος και στο πλαι (απο τη μια πλευρα ε..!) και την απλωνεται στη λεκανη της γατουλας. Την στρωνεται ωραια και καλα και μετα πανω στη σακουλα (η οποια βρισκεται μεσα στη λεκανη της φυσικα!) ριχνεται την αμμο. Ετσι οταν χρειαστει να την αδειασετε δεν θα παρει πανω απο ενα λεπτο. απλα πιανεις τις γωνιες τις σακουλας και την πετας. Εγω προσωπικα την σακουλα με τα... κακακια την πεταω μεσα σε μια αλλη σακουλα και μετα στον καδο. Ειναι πανευκολο αν και χαλας καμποσες σακουλες παραπανω, Αλλα δε σε τρωει η μποχα μεχρι να φτιαρισεις τα "μεζεδακια" τους. Ασε που μερικες σακουλες εχουν και ωραιο αρωμα... Τι πιο ευκολο!!! Πως σας φαινετε η ιδεα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:21 Η emma έγραψε: #78 12-12-08 22:21 Οριστε και φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 12122008142.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 40 12122008139.jpg 205,9 KB · Εμφανίσεις: 39 12122008141.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 53 spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η spot22 έγραψε: #79 13-12-08 00:55 Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:17 Η emma έγραψε: #80 13-12-08 02:17 Αρχική Δημοσίευση από spot22: Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Click για ανάπτυξη... Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies. Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia agapim Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντως που έχω βάλει άμμο φρίκις με άρωμα λεβάντα στον πάτο των κάδων του σπιτιού, δεν κάνει τίποτα. Ιδίως για τον κάδο των γατιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρικος Νεοφερμένο μέλος Η Ρικος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η Ρικος έγραψε: #67 23-11-08 10:48 Εμενα η Ρικος δεν τα σκεπαζει και βρομαει ολο το μπαλκονι!Γι'αυτο μολις αντιληπτω οτι ειναι πολλα μαζεμενα τα ριχνω σε μια σακουλιτσα και τα βγαζω εξω απο το σπιτι!Ευτυχως εκει δεν μυριζουν γιατι εχω πολλα λουλουδια!Γι' αυτους που δεν εχουν τους συνηστω να ριχνουν μεσα λιγη λεβαντα!Αν μυριζουν δυνατα...ολοκληρο σακουλακι!Αν και εχω ακουσει πως βγηκαν κατι καινουρια σπρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Heidi έγραψε: #68 23-11-08 12:50 Εγώ έχω βολευτεί, με τις σακούλες, που βάζουμε τα χαλιά. Γυρνάω την σακούλα σιγά-σιγά. Κάνω έναν κόμπο στο κάτω μέρος και ρίχνω τις ακαθαρσίες εκεί μέσα, μετά κάνω κόμπο στο επάνω μέρος, το κόβω και το πετάξω στον τεράστιο κάδο που έχω στο μπαλκόνι, εκεί έχω σακούλα τσάμπιον με άρωμα πορτοκάλι. Όταν δω ότι είναι αρκετά βαριά, τα πετάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα κάδος.jpg 101,9 KB · Εμφανίσεις: 41 ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ιβανα έγραψε: #69 24-11-08 08:54 Αν και εχω ακουσει πως βγηκαν κατι καινουρια σπρει... ποιο σπρει εννοεις και που θα το βρω;; θα δοκιμασω κι αυτο με τη βανιλια παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η ιβανα έγραψε: #70 26-11-08 10:23 επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:31 Η roulsydney: #71 26-11-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Click για ανάπτυξη... ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η chryssa έγραψε: #72 26-11-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Click για ανάπτυξη... Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #73 26-11-08 10:34 και αυτες καλες, τις κλεινεις κιολας, ή τις αφηνεις ανοιχτες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η ιβανα έγραψε: #74 26-11-08 10:36 Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η roulsydney: #75 26-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Click για ανάπτυξη... Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ιβανα έγραψε: #76 26-11-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Click για ανάπτυξη... καλό !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:03 Η emma έγραψε: #77 12-12-08 22:03 πολυ γελιο ...!!! Μια ευκολη λυση ειναι να βαζεται μια σακουλα μεγαλη.(οχι souper market γιατι ειναι πολυ μικρη) Την σκιζεται στο κατω μερος και στο πλαι (απο τη μια πλευρα ε..!) και την απλωνεται στη λεκανη της γατουλας. Την στρωνεται ωραια και καλα και μετα πανω στη σακουλα (η οποια βρισκεται μεσα στη λεκανη της φυσικα!) ριχνεται την αμμο. Ετσι οταν χρειαστει να την αδειασετε δεν θα παρει πανω απο ενα λεπτο. απλα πιανεις τις γωνιες τις σακουλας και την πετας. Εγω προσωπικα την σακουλα με τα... κακακια την πεταω μεσα σε μια αλλη σακουλα και μετα στον καδο. Ειναι πανευκολο αν και χαλας καμποσες σακουλες παραπανω, Αλλα δε σε τρωει η μποχα μεχρι να φτιαρισεις τα "μεζεδακια" τους. Ασε που μερικες σακουλες εχουν και ωραιο αρωμα... Τι πιο ευκολο!!! Πως σας φαινετε η ιδεα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:21 Η emma έγραψε: #78 12-12-08 22:21 Οριστε και φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 12122008142.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 40 12122008139.jpg 205,9 KB · Εμφανίσεις: 39 12122008141.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 53 spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η spot22 έγραψε: #79 13-12-08 00:55 Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:17 Η emma έγραψε: #80 13-12-08 02:17 Αρχική Δημοσίευση από spot22: Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Click για ανάπτυξη... Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies. Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia agapim Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα η Ρικος δεν τα σκεπαζει και βρομαει ολο το μπαλκονι!Γι'αυτο μολις αντιληπτω οτι ειναι πολλα μαζεμενα τα ριχνω σε μια σακουλιτσα και τα βγαζω εξω απο το σπιτι!Ευτυχως εκει δεν μυριζουν γιατι εχω πολλα λουλουδια!Γι' αυτους που δεν εχουν τους συνηστω να ριχνουν μεσα λιγη λεβαντα!Αν μυριζουν δυνατα...ολοκληρο σακουλακι!Αν και εχω ακουσει πως βγηκαν κατι καινουρια σπρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heidi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Heidi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Heidi έγραψε: #68 23-11-08 12:50 Εγώ έχω βολευτεί, με τις σακούλες, που βάζουμε τα χαλιά. Γυρνάω την σακούλα σιγά-σιγά. Κάνω έναν κόμπο στο κάτω μέρος και ρίχνω τις ακαθαρσίες εκεί μέσα, μετά κάνω κόμπο στο επάνω μέρος, το κόβω και το πετάξω στον τεράστιο κάδο που έχω στο μπαλκόνι, εκεί έχω σακούλα τσάμπιον με άρωμα πορτοκάλι. Όταν δω ότι είναι αρκετά βαριά, τα πετάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα κάδος.jpg 101,9 KB · Εμφανίσεις: 41 ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ιβανα έγραψε: #69 24-11-08 08:54 Αν και εχω ακουσει πως βγηκαν κατι καινουρια σπρει... ποιο σπρει εννοεις και που θα το βρω;; θα δοκιμασω κι αυτο με τη βανιλια παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η ιβανα έγραψε: #70 26-11-08 10:23 επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:31 Η roulsydney: #71 26-11-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Click για ανάπτυξη... ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η chryssa έγραψε: #72 26-11-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Click για ανάπτυξη... Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #73 26-11-08 10:34 και αυτες καλες, τις κλεινεις κιολας, ή τις αφηνεις ανοιχτες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η ιβανα έγραψε: #74 26-11-08 10:36 Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η roulsydney: #75 26-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Click για ανάπτυξη... Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ιβανα έγραψε: #76 26-11-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Click για ανάπτυξη... καλό !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:03 Η emma έγραψε: #77 12-12-08 22:03 πολυ γελιο ...!!! Μια ευκολη λυση ειναι να βαζεται μια σακουλα μεγαλη.(οχι souper market γιατι ειναι πολυ μικρη) Την σκιζεται στο κατω μερος και στο πλαι (απο τη μια πλευρα ε..!) και την απλωνεται στη λεκανη της γατουλας. Την στρωνεται ωραια και καλα και μετα πανω στη σακουλα (η οποια βρισκεται μεσα στη λεκανη της φυσικα!) ριχνεται την αμμο. Ετσι οταν χρειαστει να την αδειασετε δεν θα παρει πανω απο ενα λεπτο. απλα πιανεις τις γωνιες τις σακουλας και την πετας. Εγω προσωπικα την σακουλα με τα... κακακια την πεταω μεσα σε μια αλλη σακουλα και μετα στον καδο. Ειναι πανευκολο αν και χαλας καμποσες σακουλες παραπανω, Αλλα δε σε τρωει η μποχα μεχρι να φτιαρισεις τα "μεζεδακια" τους. Ασε που μερικες σακουλες εχουν και ωραιο αρωμα... Τι πιο ευκολο!!! Πως σας φαινετε η ιδεα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:21 Η emma έγραψε: #78 12-12-08 22:21 Οριστε και φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 12122008142.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 40 12122008139.jpg 205,9 KB · Εμφανίσεις: 39 12122008141.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 53 spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η spot22 έγραψε: #79 13-12-08 00:55 Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:17 Η emma έγραψε: #80 13-12-08 02:17 Αρχική Δημοσίευση από spot22: Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Click για ανάπτυξη... Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies. Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia agapim Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έχω βολευτεί, με τις σακούλες, που βάζουμε τα χαλιά. Γυρνάω την σακούλα σιγά-σιγά. Κάνω έναν κόμπο στο κάτω μέρος και ρίχνω τις ακαθαρσίες εκεί μέσα, μετά κάνω κόμπο στο επάνω μέρος, το κόβω και το πετάξω στον τεράστιο κάδο που έχω στο μπαλκόνι, εκεί έχω σακούλα τσάμπιον με άρωμα πορτοκάλι. Όταν δω ότι είναι αρκετά βαριά, τα πετάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 08:54 Η ιβανα έγραψε: #69 24-11-08 08:54 Αν και εχω ακουσει πως βγηκαν κατι καινουρια σπρει... ποιο σπρει εννοεις και που θα το βρω;; θα δοκιμασω κι αυτο με τη βανιλια παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η ιβανα έγραψε: #70 26-11-08 10:23 επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:31 Η roulsydney: #71 26-11-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Click για ανάπτυξη... ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η chryssa έγραψε: #72 26-11-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Click για ανάπτυξη... Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #73 26-11-08 10:34 και αυτες καλες, τις κλεινεις κιολας, ή τις αφηνεις ανοιχτες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η ιβανα έγραψε: #74 26-11-08 10:36 Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η roulsydney: #75 26-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Click για ανάπτυξη... Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ιβανα έγραψε: #76 26-11-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Click για ανάπτυξη... καλό !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:03 Η emma έγραψε: #77 12-12-08 22:03 πολυ γελιο ...!!! Μια ευκολη λυση ειναι να βαζεται μια σακουλα μεγαλη.(οχι souper market γιατι ειναι πολυ μικρη) Την σκιζεται στο κατω μερος και στο πλαι (απο τη μια πλευρα ε..!) και την απλωνεται στη λεκανη της γατουλας. Την στρωνεται ωραια και καλα και μετα πανω στη σακουλα (η οποια βρισκεται μεσα στη λεκανη της φυσικα!) ριχνεται την αμμο. Ετσι οταν χρειαστει να την αδειασετε δεν θα παρει πανω απο ενα λεπτο. απλα πιανεις τις γωνιες τις σακουλας και την πετας. Εγω προσωπικα την σακουλα με τα... κακακια την πεταω μεσα σε μια αλλη σακουλα και μετα στον καδο. Ειναι πανευκολο αν και χαλας καμποσες σακουλες παραπανω, Αλλα δε σε τρωει η μποχα μεχρι να φτιαρισεις τα "μεζεδακια" τους. Ασε που μερικες σακουλες εχουν και ωραιο αρωμα... Τι πιο ευκολο!!! Πως σας φαινετε η ιδεα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:21 Η emma έγραψε: #78 12-12-08 22:21 Οριστε και φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 12122008142.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 40 12122008139.jpg 205,9 KB · Εμφανίσεις: 39 12122008141.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 53 spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η spot22 έγραψε: #79 13-12-08 00:55 Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:17 Η emma έγραψε: #80 13-12-08 02:17 Αρχική Δημοσίευση από spot22: Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Click για ανάπτυξη... Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies. Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia agapim Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν και εχω ακουσει πως βγηκαν κατι καινουρια σπρει... ποιο σπρει εννοεις και που θα το βρω;; θα δοκιμασω κι αυτο με τη βανιλια παντως.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:23 Η ιβανα έγραψε: #70 26-11-08 10:23 επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:31 Η roulsydney: #71 26-11-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Click για ανάπτυξη... ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η chryssa έγραψε: #72 26-11-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Click για ανάπτυξη... Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #73 26-11-08 10:34 και αυτες καλες, τις κλεινεις κιολας, ή τις αφηνεις ανοιχτες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η ιβανα έγραψε: #74 26-11-08 10:36 Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η roulsydney: #75 26-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Click για ανάπτυξη... Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ιβανα έγραψε: #76 26-11-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Click για ανάπτυξη... καλό !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:03 Η emma έγραψε: #77 12-12-08 22:03 πολυ γελιο ...!!! Μια ευκολη λυση ειναι να βαζεται μια σακουλα μεγαλη.(οχι souper market γιατι ειναι πολυ μικρη) Την σκιζεται στο κατω μερος και στο πλαι (απο τη μια πλευρα ε..!) και την απλωνεται στη λεκανη της γατουλας. Την στρωνεται ωραια και καλα και μετα πανω στη σακουλα (η οποια βρισκεται μεσα στη λεκανη της φυσικα!) ριχνεται την αμμο. Ετσι οταν χρειαστει να την αδειασετε δεν θα παρει πανω απο ενα λεπτο. απλα πιανεις τις γωνιες τις σακουλας και την πετας. Εγω προσωπικα την σακουλα με τα... κακακια την πεταω μεσα σε μια αλλη σακουλα και μετα στον καδο. Ειναι πανευκολο αν και χαλας καμποσες σακουλες παραπανω, Αλλα δε σε τρωει η μποχα μεχρι να φτιαρισεις τα "μεζεδακια" τους. Ασε που μερικες σακουλες εχουν και ωραιο αρωμα... Τι πιο ευκολο!!! Πως σας φαινετε η ιδεα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:21 Η emma έγραψε: #78 12-12-08 22:21 Οριστε και φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 12122008142.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 40 12122008139.jpg 205,9 KB · Εμφανίσεις: 39 12122008141.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 53 spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η spot22 έγραψε: #79 13-12-08 00:55 Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:17 Η emma έγραψε: #80 13-12-08 02:17 Αρχική Δημοσίευση από spot22: Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Click για ανάπτυξη... Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies. Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia agapim Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:31 Η roulsydney: #71 26-11-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Click για ανάπτυξη... ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η chryssa έγραψε: #72 26-11-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Click για ανάπτυξη... Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #73 26-11-08 10:34 και αυτες καλες, τις κλεινεις κιολας, ή τις αφηνεις ανοιχτες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η ιβανα έγραψε: #74 26-11-08 10:36 Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η roulsydney: #75 26-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Click για ανάπτυξη... Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ιβανα έγραψε: #76 26-11-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Click για ανάπτυξη... καλό !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:03 Η emma έγραψε: #77 12-12-08 22:03 πολυ γελιο ...!!! Μια ευκολη λυση ειναι να βαζεται μια σακουλα μεγαλη.(οχι souper market γιατι ειναι πολυ μικρη) Την σκιζεται στο κατω μερος και στο πλαι (απο τη μια πλευρα ε..!) και την απλωνεται στη λεκανη της γατουλας. Την στρωνεται ωραια και καλα και μετα πανω στη σακουλα (η οποια βρισκεται μεσα στη λεκανη της φυσικα!) ριχνεται την αμμο. Ετσι οταν χρειαστει να την αδειασετε δεν θα παρει πανω απο ενα λεπτο. απλα πιανεις τις γωνιες τις σακουλας και την πετας. Εγω προσωπικα την σακουλα με τα... κακακια την πεταω μεσα σε μια αλλη σακουλα και μετα στον καδο. Ειναι πανευκολο αν και χαλας καμποσες σακουλες παραπανω, Αλλα δε σε τρωει η μποχα μεχρι να φτιαρισεις τα "μεζεδακια" τους. Ασε που μερικες σακουλες εχουν και ωραιο αρωμα... Τι πιο ευκολο!!! Πως σας φαινετε η ιδεα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:21 Η emma έγραψε: #78 12-12-08 22:21 Οριστε και φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 12122008142.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 40 12122008139.jpg 205,9 KB · Εμφανίσεις: 39 12122008141.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 53 spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η spot22 έγραψε: #79 13-12-08 00:55 Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:17 Η emma έγραψε: #80 13-12-08 02:17 Αρχική Δημοσίευση από spot22: Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Click για ανάπτυξη... Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies. Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia agapim Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: επανερχομαι με το θεμα των κακακίων της γατούλας μου ! χαρη σε σας, βρηκα τη λυση να τα τυλιγω σε εφημεριδα και τωρα πια ο καδος δεν μυριζει ασχημα !! (σα διαφημιση ακουγομαι..) ευγε !! Click για ανάπτυξη... ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η chryssa έγραψε: #72 26-11-08 10:34 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Click για ανάπτυξη... Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #73 26-11-08 10:34 και αυτες καλες, τις κλεινεις κιολας, ή τις αφηνεις ανοιχτες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η ιβανα έγραψε: #74 26-11-08 10:36 Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η roulsydney: #75 26-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Click για ανάπτυξη... Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ιβανα έγραψε: #76 26-11-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Click για ανάπτυξη... καλό !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:03 Η emma έγραψε: #77 12-12-08 22:03 πολυ γελιο ...!!! Μια ευκολη λυση ειναι να βαζεται μια σακουλα μεγαλη.(οχι souper market γιατι ειναι πολυ μικρη) Την σκιζεται στο κατω μερος και στο πλαι (απο τη μια πλευρα ε..!) και την απλωνεται στη λεκανη της γατουλας. Την στρωνεται ωραια και καλα και μετα πανω στη σακουλα (η οποια βρισκεται μεσα στη λεκανη της φυσικα!) ριχνεται την αμμο. Ετσι οταν χρειαστει να την αδειασετε δεν θα παρει πανω απο ενα λεπτο. απλα πιανεις τις γωνιες τις σακουλας και την πετας. Εγω προσωπικα την σακουλα με τα... κακακια την πεταω μεσα σε μια αλλη σακουλα και μετα στον καδο. Ειναι πανευκολο αν και χαλας καμποσες σακουλες παραπανω, Αλλα δε σε τρωει η μποχα μεχρι να φτιαρισεις τα "μεζεδακια" τους. Ασε που μερικες σακουλες εχουν και ωραιο αρωμα... Τι πιο ευκολο!!! Πως σας φαινετε η ιδεα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:21 Η emma έγραψε: #78 12-12-08 22:21 Οριστε και φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 12122008142.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 40 12122008139.jpg 205,9 KB · Εμφανίσεις: 39 12122008141.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 53 spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η spot22 έγραψε: #79 13-12-08 00:55 Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:17 Η emma έγραψε: #80 13-12-08 02:17 Αρχική Δημοσίευση από spot22: Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Click για ανάπτυξη... Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies. Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia agapim Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: ΄Εχω βρεί πρακτικές τις σακούλες τροφίμων για κατάψυξη Click για ανάπτυξη... Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η ιβανα έγραψε: #73 26-11-08 10:34 και αυτες καλες, τις κλεινεις κιολας, ή τις αφηνεις ανοιχτες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η ιβανα έγραψε: #74 26-11-08 10:36 Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η roulsydney: #75 26-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Click για ανάπτυξη... Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ιβανα έγραψε: #76 26-11-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Click για ανάπτυξη... καλό !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:03 Η emma έγραψε: #77 12-12-08 22:03 πολυ γελιο ...!!! Μια ευκολη λυση ειναι να βαζεται μια σακουλα μεγαλη.(οχι souper market γιατι ειναι πολυ μικρη) Την σκιζεται στο κατω μερος και στο πλαι (απο τη μια πλευρα ε..!) και την απλωνεται στη λεκανη της γατουλας. Την στρωνεται ωραια και καλα και μετα πανω στη σακουλα (η οποια βρισκεται μεσα στη λεκανη της φυσικα!) ριχνεται την αμμο. Ετσι οταν χρειαστει να την αδειασετε δεν θα παρει πανω απο ενα λεπτο. απλα πιανεις τις γωνιες τις σακουλας και την πετας. Εγω προσωπικα την σακουλα με τα... κακακια την πεταω μεσα σε μια αλλη σακουλα και μετα στον καδο. Ειναι πανευκολο αν και χαλας καμποσες σακουλες παραπανω, Αλλα δε σε τρωει η μποχα μεχρι να φτιαρισεις τα "μεζεδακια" τους. Ασε που μερικες σακουλες εχουν και ωραιο αρωμα... Τι πιο ευκολο!!! Πως σας φαινετε η ιδεα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:21 Η emma έγραψε: #78 12-12-08 22:21 Οριστε και φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 12122008142.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 40 12122008139.jpg 205,9 KB · Εμφανίσεις: 39 12122008141.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 53 spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η spot22 έγραψε: #79 13-12-08 00:55 Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:17 Η emma έγραψε: #80 13-12-08 02:17 Αρχική Δημοσίευση από spot22: Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Click για ανάπτυξη... Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies. Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia agapim Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και αυτες καλες, τις κλεινεις κιολας, ή τις αφηνεις ανοιχτες ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:36 Η ιβανα έγραψε: #74 26-11-08 10:36 Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η roulsydney: #75 26-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Click για ανάπτυξη... Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ιβανα έγραψε: #76 26-11-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Click για ανάπτυξη... καλό !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:03 Η emma έγραψε: #77 12-12-08 22:03 πολυ γελιο ...!!! Μια ευκολη λυση ειναι να βαζεται μια σακουλα μεγαλη.(οχι souper market γιατι ειναι πολυ μικρη) Την σκιζεται στο κατω μερος και στο πλαι (απο τη μια πλευρα ε..!) και την απλωνεται στη λεκανη της γατουλας. Την στρωνεται ωραια και καλα και μετα πανω στη σακουλα (η οποια βρισκεται μεσα στη λεκανη της φυσικα!) ριχνεται την αμμο. Ετσι οταν χρειαστει να την αδειασετε δεν θα παρει πανω απο ενα λεπτο. απλα πιανεις τις γωνιες τις σακουλας και την πετας. Εγω προσωπικα την σακουλα με τα... κακακια την πεταω μεσα σε μια αλλη σακουλα και μετα στον καδο. Ειναι πανευκολο αν και χαλας καμποσες σακουλες παραπανω, Αλλα δε σε τρωει η μποχα μεχρι να φτιαρισεις τα "μεζεδακια" τους. Ασε που μερικες σακουλες εχουν και ωραιο αρωμα... Τι πιο ευκολο!!! Πως σας φαινετε η ιδεα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:21 Η emma έγραψε: #78 12-12-08 22:21 Οριστε και φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 12122008142.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 40 12122008139.jpg 205,9 KB · Εμφανίσεις: 39 12122008141.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 53 spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η spot22 έγραψε: #79 13-12-08 00:55 Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:17 Η emma έγραψε: #80 13-12-08 02:17 Αρχική Δημοσίευση από spot22: Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Click για ανάπτυξη... Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies. Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia agapim Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:43 Η roulsydney: #75 26-11-08 10:43 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Click για ανάπτυξη... Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ιβανα έγραψε: #76 26-11-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Click για ανάπτυξη... καλό !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:03 Η emma έγραψε: #77 12-12-08 22:03 πολυ γελιο ...!!! Μια ευκολη λυση ειναι να βαζεται μια σακουλα μεγαλη.(οχι souper market γιατι ειναι πολυ μικρη) Την σκιζεται στο κατω μερος και στο πλαι (απο τη μια πλευρα ε..!) και την απλωνεται στη λεκανη της γατουλας. Την στρωνεται ωραια και καλα και μετα πανω στη σακουλα (η οποια βρισκεται μεσα στη λεκανη της φυσικα!) ριχνεται την αμμο. Ετσι οταν χρειαστει να την αδειασετε δεν θα παρει πανω απο ενα λεπτο. απλα πιανεις τις γωνιες τις σακουλας και την πετας. Εγω προσωπικα την σακουλα με τα... κακακια την πεταω μεσα σε μια αλλη σακουλα και μετα στον καδο. Ειναι πανευκολο αν και χαλας καμποσες σακουλες παραπανω, Αλλα δε σε τρωει η μποχα μεχρι να φτιαρισεις τα "μεζεδακια" τους. Ασε που μερικες σακουλες εχουν και ωραιο αρωμα... Τι πιο ευκολο!!! Πως σας φαινετε η ιδεα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:21 Η emma έγραψε: #78 12-12-08 22:21 Οριστε και φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 12122008142.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 40 12122008139.jpg 205,9 KB · Εμφανίσεις: 39 12122008141.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 53 spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η spot22 έγραψε: #79 13-12-08 00:55 Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:17 Η emma έγραψε: #80 13-12-08 02:17 Αρχική Δημοσίευση από spot22: Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Click για ανάπτυξη... Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies. Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia agapim Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Μόνο μην μπερδευτείς και δεν τις βάλεις στα σκουπίδια!!! πολύ καλο !!! φανταζεσαι να παθεις κανα τετοιο ; ελα καλε μου να φαμε, εχω ξεπαγωσει φαγητο !! χα χα χα Click για ανάπτυξη... Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 10:48 Η ιβανα έγραψε: #76 26-11-08 10:48 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Click για ανάπτυξη... καλό !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:03 Η emma έγραψε: #77 12-12-08 22:03 πολυ γελιο ...!!! Μια ευκολη λυση ειναι να βαζεται μια σακουλα μεγαλη.(οχι souper market γιατι ειναι πολυ μικρη) Την σκιζεται στο κατω μερος και στο πλαι (απο τη μια πλευρα ε..!) και την απλωνεται στη λεκανη της γατουλας. Την στρωνεται ωραια και καλα και μετα πανω στη σακουλα (η οποια βρισκεται μεσα στη λεκανη της φυσικα!) ριχνεται την αμμο. Ετσι οταν χρειαστει να την αδειασετε δεν θα παρει πανω απο ενα λεπτο. απλα πιανεις τις γωνιες τις σακουλας και την πετας. Εγω προσωπικα την σακουλα με τα... κακακια την πεταω μεσα σε μια αλλη σακουλα και μετα στον καδο. Ειναι πανευκολο αν και χαλας καμποσες σακουλες παραπανω, Αλλα δε σε τρωει η μποχα μεχρι να φτιαρισεις τα "μεζεδακια" τους. Ασε που μερικες σακουλες εχουν και ωραιο αρωμα... Τι πιο ευκολο!!! Πως σας φαινετε η ιδεα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:21 Η emma έγραψε: #78 12-12-08 22:21 Οριστε και φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 12122008142.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 40 12122008139.jpg 205,9 KB · Εμφανίσεις: 39 12122008141.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 53 spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η spot22 έγραψε: #79 13-12-08 00:55 Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:17 Η emma έγραψε: #80 13-12-08 02:17 Αρχική Δημοσίευση από spot22: Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Click για ανάπτυξη... Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies. Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia agapim Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Θάχω κατεψυγμένο DNA του Speedy Click για ανάπτυξη... καλό !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:03 Η emma έγραψε: #77 12-12-08 22:03 πολυ γελιο ...!!! Μια ευκολη λυση ειναι να βαζεται μια σακουλα μεγαλη.(οχι souper market γιατι ειναι πολυ μικρη) Την σκιζεται στο κατω μερος και στο πλαι (απο τη μια πλευρα ε..!) και την απλωνεται στη λεκανη της γατουλας. Την στρωνεται ωραια και καλα και μετα πανω στη σακουλα (η οποια βρισκεται μεσα στη λεκανη της φυσικα!) ριχνεται την αμμο. Ετσι οταν χρειαστει να την αδειασετε δεν θα παρει πανω απο ενα λεπτο. απλα πιανεις τις γωνιες τις σακουλας και την πετας. Εγω προσωπικα την σακουλα με τα... κακακια την πεταω μεσα σε μια αλλη σακουλα και μετα στον καδο. Ειναι πανευκολο αν και χαλας καμποσες σακουλες παραπανω, Αλλα δε σε τρωει η μποχα μεχρι να φτιαρισεις τα "μεζεδακια" τους. Ασε που μερικες σακουλες εχουν και ωραιο αρωμα... Τι πιο ευκολο!!! Πως σας φαινετε η ιδεα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:21 Η emma έγραψε: #78 12-12-08 22:21 Οριστε και φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 12122008142.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 40 12122008139.jpg 205,9 KB · Εμφανίσεις: 39 12122008141.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 53 spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η spot22 έγραψε: #79 13-12-08 00:55 Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:17 Η emma έγραψε: #80 13-12-08 02:17 Αρχική Δημοσίευση από spot22: Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Click για ανάπτυξη... Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies. Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia agapim Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πολυ γελιο ...!!! Μια ευκολη λυση ειναι να βαζεται μια σακουλα μεγαλη.(οχι souper market γιατι ειναι πολυ μικρη) Την σκιζεται στο κατω μερος και στο πλαι (απο τη μια πλευρα ε..!) και την απλωνεται στη λεκανη της γατουλας. Την στρωνεται ωραια και καλα και μετα πανω στη σακουλα (η οποια βρισκεται μεσα στη λεκανη της φυσικα!) ριχνεται την αμμο. Ετσι οταν χρειαστει να την αδειασετε δεν θα παρει πανω απο ενα λεπτο. απλα πιανεις τις γωνιες τις σακουλας και την πετας. Εγω προσωπικα την σακουλα με τα... κακακια την πεταω μεσα σε μια αλλη σακουλα και μετα στον καδο. Ειναι πανευκολο αν και χαλας καμποσες σακουλες παραπανω, Αλλα δε σε τρωει η μποχα μεχρι να φτιαρισεις τα "μεζεδακια" τους. Ασε που μερικες σακουλες εχουν και ωραιο αρωμα... Τι πιο ευκολο!!! Πως σας φαινετε η ιδεα μου??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:21 Η emma έγραψε: #78 12-12-08 22:21 Οριστε και φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 12122008142.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 40 12122008139.jpg 205,9 KB · Εμφανίσεις: 39 12122008141.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 53 spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η spot22 έγραψε: #79 13-12-08 00:55 Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:17 Η emma έγραψε: #80 13-12-08 02:17 Αρχική Δημοσίευση από spot22: Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Click για ανάπτυξη... Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies. Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: nasstazia agapim Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οριστε και φωτογραφιες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spot22 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:55 Η spot22 έγραψε: #79 13-12-08 00:55 Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:17 Η emma έγραψε: #80 13-12-08 02:17 Αρχική Δημοσίευση από spot22: Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Click για ανάπτυξη... Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies. Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emma Εκκολαπτόμενο μέλος Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2008 στις 02:17 Η emma έγραψε: #80 13-12-08 02:17 Αρχική Δημοσίευση από spot22: Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Click για ανάπτυξη... Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies. Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από spot22: Ωραία ιδέα!!!εγώ δεν έχω προβλήματα με το να αλλάζω ή με το να κα8αρίζω την άμμο του..Επίσης, μια καλή λύση είναι να ρίξετε λίγη "καθαρή" χρησιμοποιημένη άμμο σε μία σακούλα και τισ παραγωγές του!!!εμένα ο κύριοσ έχει αρωματική...και σε γενικές γραμμές δεν έχουμε προβλήματα με μυρωδιές... Ο τύπος άμμου που τα κάνει σβώλους υπερτερεί έναντι των άλλων???? Εγώ χρησιμοποιώ τη Φρισκεισ με άρωμα λεβάντα Click για ανάπτυξη... Και εγω οποτε βρισκω αρωματικη την αγοραζω αλλα δεν τη φερνουν συχνα στο σουπερ μαρκετ. οποτε περνω την απλη friskies. Οσο για ατη με τους σβολους δεν γνωριζω. Ειχα αγορασει μια αμμο που ελεγε οτι κανει σβολους τα περιττωματα αλλα στη πραγματικοτητα δεν εκανε τιποτα και γινοταν ενα με το πλαστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.