Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
Η Νανά είναι η πιο τσαχπίνα γατούλα μου, δύο περίπου ετών, στειρωμένη και εμβολιασμένη για όλες τις παθήσεις, καθώς συνηθίζει να κυκλοφορεί έξω από το σπίτι. Εδώ και μία εβδομάδα παρατήρησα μεμβράνες που καλύπτουν το 1/5-1/4 περίπου των ματιών της. Το πρόβλημα εμφανίστηκε λίγες μέρες μετά από μια ολονύχτια έξοδό της με πολύ δυνατή βροχή. Παρότι δε δείχνει άρρωστη (τρώει, πίνει, παίζει και κάνει την καθημερινή τουαλέτα της) την πήγα αμέσως στο γιατρό. Εκείνος μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε τίποτα, αφού δεν παρουσιάζει πυρετό ή άλλα συμπτώματα. Μπορεί, όπως είπε, να έχει την πιο βαριά αρρώστεια (aids) ως την πιο απλή που θα περάσει μετά από λίγο καιρό. Μου τόνισε μάλιστα ότι δεν είναι αναγκαία η εξέταση αίματος, καθώς στην περίπτωση του aids δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Επειδή ανησυχώ, θα σας παρακαλούσα να μου πείτε τη γνώμη σας.
Η Νανά σε μερικές πόζες της
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
kitty<3
Νεοφερμένο μέλος
κατα την γνωμη μου ειναι απαραιτητες οι ε3ετασεις αιματος γιατι οφειλεις να γνωριζεις τι ακριβως εχει η γατουλα σου, εστω κι αν δεν υπαρχει 8εραπεια για την ασ8ενεια της...επιπλεον εφοσον ο γιατρος αυτος δεν μπορει να την βοη8ησει 8α ηταν απαραιτητο να επαιρνες και μια δευτερη γνωμη απο καποιον αλλο κτηνιατρο...Η Νανά είναι η πιο τσαχπίνα γατούλα μου, δύο περίπου ετών, στειρωμένη και εμβολιασμένη για όλες τις παθήσεις, καθώς συνηθίζει να κυκλοφορεί έξω από το σπίτι. Εδώ και μία εβδομάδα παρατήρησα μεμβράνες που καλύπτουν το 1/5-1/4 περίπου των ματιών της. Το πρόβλημα εμφανίστηκε λίγες μέρες μετά από μια ολονύχτια έξοδό της με πολύ δυνατή βροχή. Παρότι δε δείχνει άρρωστη (τρώει, πίνει, παίζει και κάνει την καθημερινή τουαλέτα της) την πήγα αμέσως στο γιατρό. Εκείνος μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε τίποτα, αφού δεν παρουσιάζει πυρετό ή άλλα συμπτώματα. Μπορεί, όπως είπε, να έχει την πιο βαριά αρρώστεια (aids) ως την πιο απλή που θα περάσει μετά από λίγο καιρό. Μου τόνισε μάλιστα ότι δεν είναι αναγκαία η εξέταση αίματος, καθώς στην περίπτωση του aids δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Επειδή ανησυχώ, θα σας παρακαλούσα να μου πείτε τη γνώμη σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Θα σου πρότεινα κι εγώ να πάρεις μια δεύτερη γνώμη. Στο μεταξύ, μια που η εμφάνιση του τρίτου βλεφάρου είναι ένα πολύ γενικό σύμπτωμα κακουχίας του οργανισμού, θα μπορούσες ίσως να της δώσεις κάποιο πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα (όπως το Felovite και τα παρόμοια), για να πάρει λίγο τα πάνω της.
Περαστικά!
JohnDVM
Διάσημο μέλος
, μπορει οντως να μην ειναι τιποτα και απλως να την εβλεπες σε κατασταση που ηταν ετοιμη να κοιμηθει
, αν το τριτο βλεφαρο προβαλει συνεχεια θα πρεπει αν εξεταστει πιο διεξοδικα
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Βάλαμε λίγη κρεμούλα πίσω στο σβερκάκι της και της δώσαμε και ενα χαπάκι και εγινε καλά σε δυο μέρες.
Η πτώση τρίτου βλεφάρου είναι σημάδι πως όντως η γάτα δεν είναι πολύ καλά. Εχοντας ακούσει διάφορες περιπτώσεις, ειναι ενα συμπτωμα που μπορει να εχει διάφορες αιτίες, γι αυτό πάντα ας ζητάμε μια υπεύθυνη συμβουλή.
Ναυσικά15615
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά. Επειδή οι μεμβράνες επέμεναν, ακολούθησα τις συμβουλές σας και πήρα μια δεύτερη ιατρική γνώμη. Η γιατρός που εξέτασε σήμερα τη Νανά απέκλεισε την πιθανότητα για οποιαδήποτε σοβαρή πάθηση και μου εξήγησε πως η προβολή τρίτου βλεφάρου αποτελεί συχνά μια ιδιοπαθή ασθένεια των γατών, χωρίς συγκεκριμένη αιτία, όπως είχε πει και η πρώτη γιατρός. Μας έδωσε κάποιες σταγόνες που πιθανά θα επισπεύσουν τη θεραπεία της. Ωστόσο όπως και η πρώτη γιατρός είπε ότι το πρόβλημα θα περάσει μετά από μερικούς μήνες μόνο του.
Ανακουφίστηκα γιατί έτσι θα περάσω ξέγνοιαστα τις γιορτές.
Σας ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι να περάσετε όμορφα Χριστούγεννα με τους δικούς σας και τη γατοπαρέα σας.
Θα σας ενημερώσω, μόλις έχω νεότερα.
staman2
Περιβόητο μέλος
Περαστικά στη Νανακα σου και να ειναι πάντα καλά.!!! Μπράβο που πήρες και μια 2η γνώμη κι έτσι τις γιορτές θα τις περασεις ήσυχη και με συντροφιά τα γατόνια σου τα αγαπημένα.Η Νανά είναι η πιο τσαχπίνα γατούλα μου, δύο περίπου ετών, στειρωμένη και εμβολιασμένη για όλες τις παθήσεις, καθώς συνηθίζει να κυκλοφορεί έξω από το σπίτι. Εδώ και μία εβδομάδα παρατήρησα μεμβράνες που καλύπτουν το 1/5-1/4 περίπου των ματιών της. Το πρόβλημα εμφανίστηκε λίγες μέρες μετά από μια ολονύχτια έξοδό της με πολύ δυνατή βροχή. Παρότι δε δείχνει άρρωστη (τρώει, πίνει, παίζει και κάνει την καθημερινή τουαλέτα της) την πήγα αμέσως στο γιατρό. Εκείνος μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε τίποτα, αφού δεν παρουσιάζει πυρετό ή άλλα συμπτώματα. Μπορεί, όπως είπε, να έχει την πιο βαριά αρρώστεια (aids) ως την πιο απλή που θα περάσει μετά από λίγο καιρό. Μου τόνισε μάλιστα ότι δεν είναι αναγκαία η εξέταση αίματος, καθώς στην περίπτωση του aids δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Επειδή ανησυχώ, θα σας παρακαλούσα να μου πείτε τη γνώμη σας.
Απο την παρεούλα μας σου ευχομαστε κι εμεις ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά με υγεία και ευτυχία!!!

aelin
Νεοφερμένο μέλος
) ούτε έξω βγαίνει ποτέ από το σπίτι.Το κακό είναι οτι έχει 2 μέρες που κοιμάται αρκετά αλλά με τόσους γιατρούς ( είναι και πολύ φοβητσιάρα ) και εγώ το ίδιο θα έκανα
.Χωρίς πλάκα ίσως να κοιμάται λίγο παραπάνω.Αλλά κατά τα άλλα και με το φαί καλά τα πάμε.Από την Παρασκευή έχει ξεκινήσει αυτή η ιστορία και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!Είχε κανείς κανα παρόμοιο πρόβλημα ή τουλάχιστον κάποιες πληροφορίες παραπάνω γιατί τρελαίνομαι!Αχ να μπορούσαν τα μικρά μας να μας μιλήσουν να ξέρουμε αν πονάνε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Ζητα και δευτερη γνώμη από γιατρό, οπωσδήποτε!
Περαστικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aelin
Νεοφερμένο μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
aelin
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
aelin
Νεοφερμένο μέλος
aelin
Νεοφερμένο μέλος
ξέρετε κανέναν ομοιοπαθητικό κτηνίατρο στην θεσσαλονίκη να ρωτήσω?
brightlight
Νεοφερμένο μέλος
εχθες παρελαβα ,μετα απο 9 μερες παραμονης σε ξενοδοχειο ζωων,τα 3 γατακια μου και ο ενας παρουσιασε και αυτος προβολη τριτου βλεφαρου,
επικοινωνισα αμεσως με τον γιατρο,ο οποιος μου ειπε οτι αφου δεν υπαρχουν εκκρισεις ,τοτε πιθανοτατα να οφειλεται σε στρες λογο αλλαγης χωρου διαμονης.Παρακαλω οποιος ξερει κατι παραπανω ας με βοηθησει! aelin μου, η γατουλα σου το ξεπερασε το προβλημα(εχουν περασει περιπου 2 μηνες)
ευχαριστω.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αν είναι όλα αυτά φυσιολογικά, τότε είναι πολύ πιθανή η εξήγηση του γιατρού σου, ότι πρόκειται δηλαδή για στρες. Δώστου λίγες μέρες να ηρεμήσει, κι αν συνεχιστεί το πρόβλημα, τότε το κοιτάς και περαιτέρω.
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool