Χαοτικη κατασταση..και ολοι μαλωνουν μεταξυ τους για το αν φταινε οι μπατσοι..ή τα κ@#λοπαιδα.. Καταρχην δεν πιστευω οτι ολη αυτη η καταστροφη των περιουσιων γινεται απο αναρχικους...εχω γνωρισει πολλους αναρχικους στην σχολη μου...και ειναι εναντια σε κατι τετοιο..τα μοναδικα π μπορει να σπασουν η να καψουν ειναι οι τραπεζες και πολυεθνικες εταιριες..οχι περιουσιες των ανθρωπων..
Ολοι φωναζουν για το πλιατσικο που γινεται στις περιουσιες των ανθρωπων και κανουν οτι δεν βλεπουν τα προβληματα που εκαναν την νεολαια να βγει στους δρομους..Φυσικα και δν συμφωνω με τη καταστροφη των μαγαζιων ανθρωπων π σημερα μπορει να μεινανε χωρις δουλεια...
Πού ητανε ομως οι δυναμεςι των ΜΑΤ εχθες που ολη η Αθηνα και οχι μονο ηταν στο ελεος των κουκουλοφορων?Αυτοι επρεπε να ειναι εκει και να προστατευουν την περιουσια των Ελληνων πολιτων...Σημερα ομως ήτανε στις ειρηνικες πορειες απο μαθητες και καθηγητες και ριχνανε χημικα και ξυλο...είχανε το θρασος να πανε στην κηδεια του μικρου Αλεξη και να δημιουργησουν επεισόδια..

Δυστυχως ο κοσμος εχει αγανακτησει..και ολο αυτο δν γινεται για τον χαμο του μικρου,αυτο ηταν η τελευταια σταγονα που εκανε το ποτηρι να ξεχειλισει..
Δεν ειμαι υπερ των βανδαλισμων..αλλα πειτε μ , αν οι διαδηλώσεις ήταν ειρηνικες,ποιος θα τις προεβαλε?

ποιανου πολιτικου ο πισινος θα επαιρνε φωτια οτι κατι πρεπει να κανει επιτελους?

Στην τελικη,αν οπως λενε πολλοι που εναντιονοντε στις πορειες και την αναστατωση των ημερων,,εχουμε κρατος..τοτε ολοι αυτοι οι ανθρωποι π χασανε τα μαγαζια τους και το μεροκαματο τους,να ζητησουνε απο την κυβερνηση να πληρωσει τις ζημιες π υπεστησαν..τοσα χρονια το αιμα μας πινουν και καλο δν ειδαμε ακομα!
Τελος παντων..τα μπερδεψα λιγο..και δν εχει ροη ο λογος μ αλλα εχω τοσες σκεψεις στο μυαλο μ που μ ειναι δυσκολο

Να πω μονο οτι δν εχω ιδεα απο πολιτικα..δεν ασχοληθηκα ποτε μ και ουτε προκειται..ουτε με αναρχικους ουτε με τιποτα..και στεναχωριεμαι για την εικονα π εχει η Αθηνα τις τελευταιες ημερες..αλλα πιο πολυ ΛΥΠΑΜΑΙ που σε αυτην την χωρα πρεπει τα πραγματα να φτανουν σε τετοιες ακραιες καταστασεις ωστε να "ξυπνανε" μερικοι και να καταλαβουν οτι κατι πρεπει να γινει επιτελους..