Προσφορά χρήσιμων πραγμάτων για τα αδέσποτα!

Φυσικά και...όχι!
Τα περισότερρα σωματεία/σύλλογοι αποτελουνται από ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ και μαζεύουν/στειρώνουν/εμβολιάζουν ζώα απ τη τσεπη τους και από δωρέες!
Πολλοί λιγοι έχουν εγκαταστασεις.
Μυστικότητα δεν υπαρχει ακριβώς,αλλά πολλοί τους τα εγκαταλειπουν απεξω!

Δεν είναι θεοί,όποιο σκυλί βρεις να τους το πας.Προσπαθούν με αγγελίες να τους βρουν σπίτι και όσο καιρό τα κρατανετα ταίζουν με δικα τους λεφτα,γι αυτό θελουμε να τους δωρίσουμε πραγματα.

Πρεπει να καταλάβουμε όλοι οτι τα σωματεία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η λυση για τ αδεσποτα.Βοηθούν εθελοντικά και καθώς δεν έχουν κρατικές ενισχύσεις δεν μπορούν να αναλαμβανουν καθε ζωο που βρίσκουν οι ίδιοι,ποσο μαλλον ζωα που βρίσκουμε εμείς.Η ευκολη λύση είναι να τους το πας,το θεμα είναι ότι είναι ατομα σαν και σενα!Κρατο το σπίτι σου,οπως το ρατουν εκεινοι.

Στειρωσε το όπως τα στειρωουν εκεινοι,απ το υστέρημα τους.

Αν είσαι ενεργός εθελοντης,και αν εχουν χωρό ίσως παρουν καποιο ζωο ''σου'' ,αλλα δεν μπορούν(και όχι δεν θελουν) να παιρνουν καθε ζωο που βρίσκει ο καθενας απο μας και να τους λεμε ''ελατε παρτε το''//

Μακαρι να υπηρχε κατι τετοιο.

πολύ καλο!!!δηλαδή μπορώ να μαζέψω αδέσποτα και να τα πάω εκεί για να τους βρούν πιθανότατα και σπιτάκι???:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όχι Τεζ, δεν λειτουργεί ακριβώς έτσι το πράγμα. Γι'αυτό το λόγο και οι σύλλογοι τηρούν μια μυστικότητα για το που είναι οι εγκαταστάσεις τους. Οπως καταλαβαίνεις οι ανθρωποι εκεί βρίσκονται αντιμέτωποι πολύ συχνά με σκυλάκια και γατάκια που τα αφήνουν έξω από την πόρτα τους.
Η προσπάθεια σ'αυτό το ποστ είναι να βοηθήσουμε τα αδέσποτα που φιλοξενούνται εκεί, είτε αγοράζοντας κάποια πράγματα που θα τους πάει μια ομάδα από το φόρουμ είτε κάποια χρήματα που θα κατατεθούν απευθείας στον λογαριασμό του ΚΑΖ αναφέρεται παραπάνω.

Αν πάλι θέλεις να κάνεις κάποια καλή πράξη σε σχέση με τ'αδέσποτα είναι η να τα φιλοξενήσεις εσύ μέχρι να βρούνε σπιτάκι ή να πληρώνεις για την φιλοξενία τους κάπου αλλού.Σε καμμία περίπτωση δεν είναι λύση να επιβαρύνουμε αυτούς τους συλλόγους με νέα αδέσποτα.

κατάλαβα..δεν υπάρχει κανένα μέρος που να μπορούμε να δίνουμε αδέσποτα που μαζεύουμε και μετά να τους βρίσκεται σπιτάκι??θα έπρεπε να υπάρχει...
θα φτιάξω εγώ ένα σε μερικά χρονια!!!έχω κάνει πολλά όνειρα για αυτό!!!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πληρώνεις σε κάποιο μέρος για την φιλοξενία τους μέχρι να υιοθετηθούν ή να στειρώνεις κάποια από αυτά. Τεζ μου όλοι ονειρευόμασταν να κάνουμε κάτι τέτοιο σε κάποια φάση της ζωής μας, αλλά η πραγματικότητα σε προσγειώνει, καθώς τα αδέσποτα είναι τόσα πολλά (τι να πρωτοκάνεις) και η σκληροτητα και η ανευθυνότητα των ανθρώπων δεν έχουν όρια

το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πληρώνεις σε κάποιο μέρος για την φιλοξενία τους μέχρι να υιοθετηθούν ή να στειρώνεις κάποια από αυτά. Τεζ μου όλοι ονειρευόμασταν να κάνουμε κάτι τέτοιο σε κάποια φάση της ζωής μας, αλλά η πραγματικότητα σε προσγειώνει, καθώς τα αδέσποτα είναι τόσα πολλά (τι να πρωτοκάνεις) και η σκληροτητα και η ανευθυνότητα των ανθρώπων δεν έχουν όρια

θα δεις,θα το κάνω....θα περάσουν κάποια χρονια βεβαια....αλλα είναι η φύση της δουλειάς μου τέτοια,που σε κάποια χρονια θα έχω την οικονομική δυνατότητα για κάτι πολυuυυυυ μεγάλο.ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠAΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚAΝΩ......

αχ βρε τεζ!!!αν κ θαχβ μεγαλωσει....θα με παρεις μαζι σου σ αυτο το χωρο που ολοψυχα σου ευχομαι να φτιαξεις?????ομως να θυμασαι....ο καθε μεγαλος χωρος καποια στιγμη γεμιζει.....εισαι υπεροχη...

αχ βρε τεζ!!!αν κ θαχβ μεγαλωσει....θα με παρεις μαζι σου σ αυτο το χωρο που ολοψυχα σου ευχομαι να φτιαξεις?????ομως να θυμασαι....ο καθε μεγαλος χωρος καποια στιγμη γεμιζει.....εισαι υπεροχη...

όλους και όλες θα σας πάρω!!!
άμα γεμίσει θα τον κάνουμε μεγαλύτερο..και θα φτιάξουμε και άλλους πολλούς!!!θα γίνει,θα δείτε......

κατάλαβα..δεν υπάρχει κανένα μέρος που να μπορούμε να δίνουμε αδέσποτα που μαζεύουμε και μετά να τους βρίσκεται σπιτάκι??θα έπρεπε να υπάρχει...
θα φτιάξω εγώ ένα σε μερικά χρονια!!!έχω κάνει πολλά όνειρα για αυτό!!

Μπράβο κουκλίτσα μετράει η καλή σκέψη και η καλή διάθεση:) άσχετα αν κάτι είναι πραγματοποιήσιμο ή όχι

θα δεις,θα το κάνω....θα περάσουν κάποια χρονια βεβαια....αλλα είναι η φύση της δουλειάς μου τέτοια,που σε κάποια χρονια θα έχω την οικονομική δυνατότητα για κάτι πολυuυυυυ μεγάλο.ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠAΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚAΝΩ......

όταν κάτι το θέλεις πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να πραγματοποιηθεί...;) μπράβο σου, και αν αυτό είναι το όνειρό σου, μην το βάζεις ποτέ κάτω...αν δεν το προδώσεις δεν θα σε προδώσει και αυτό...:up::up::up:

Μπράβο Τεζ για το όνειρο σου..και είσαι και 18!Τι λες να το κανουμε μαζί καποια στιγμή??Και γω το θελω πολυ!!!!
Παρόλαυτα μπορείς να βρεις κάποιο σωματείο στην περιοχή σου ή κοντα σου και να γίνεις εθελόντρια,να δεις πώς λειτουργεί το όλοθεμα...

:)

Μπράβο Τεζ για το όνειρο σου..και είσαι και 18!Τι λες να το κανουμε μαζί καποια στιγμή??Και γω το θελω πολυ!!!!
Παρόλαυτα μπορείς να βρεις κάποιο σωματείο στην περιοχή σου ή κοντα σου και να γίνεις εθελόντρια,να δεις πώς λειτουργεί το όλοθεμα...

θα το ψάξω!ευχαριστώ!!!:)

Kαλησπέρα σε όλους!!

ΕΛπίζω να στε όλοι οκ,εγώ κρύωσα λίγο απ το χιονοπόλεμο κι έχω συνάχι,αλλά κατα τ αλλα απολαυσα τις...ασπρες μερες!!

Θα ήθελα να μου πείτε ποιοι απο δω έχετε αμάξι και προσφέρεστε να ρθείτε στο ΚΑΖ,κουβαλώντας φυσικά πραματακια και ανθρωπακια!:)

Νότα στείλε μου αν μπορείς λίστα αν έχουν προστεθεί πραγματα.:)

Κλειάννα

Υπάρχει μια κοπέλα η Αλεξάνδρα,που μένει Ν.Ηράκλειο και έχει παρει πράγματα.
Μένει κανείς σε κοντινή περιοχή που να μπορεί να πάει να τα πάρει?Εγώ είμαι μακριά!

εγω μενω χαλανδρι, αν δε μενει κανεις αλλος κοντιτερα......:)

παιδια, τελευταίο προσκλητήριο :D την Παρασκευή απόγευμα θα ξαναπάω στο πετ σοπ που σας είπα για να δουμε τι μαζεύτηκε για το ΚΑΖ. Οποιος ενδιαφερεται να συμμετέχει ή να πάρει και για τον εαυτό του όμως:), το Σαββατο πρωι τα πραγματα φεύγουν από εκει, μπορεί να έρθει μαζί μου. Στείλτε ΠΜ...

Εξίσου ενα πολύ σημαντικό αλλα μή υλικό πραγμα που μπορείτε να κανετε για οποιοδήποτε καταφύγιο ειναι να αναλαβει η καθε μία να προωθησει ενα ζωακι να βρει σπίτι.

Τα καταφυγια των σωματειων δεν ειναι η λύση για τα αδέσποτα οπως αυτο του ααΑργου γρηγορα γεμίζουν και καταντουν μη λειτοουργικα τρώγοντας ολα τα χρήματα των σωματειων που παλέυουν να συντηρήυσουν τα ζωα που τους παραταει ο κόσμος.

Γι αυτο μαζι με τα υλικα μη μεινετε εκει προσπαθειστε και στο να βρουν σπιτι με αφισσακια και αγγελιες .. γινετε η καθε μια η " νονα ενος ζωου. Δεν ξερετε ποσο χρειάζεται.

Εγώ έχω αμάξι. Αν βολεύει και βρίσκομαι Αθήνα προσφέρομαι.
Νότα επειδή δεν το βλέπω να προλαβαίνω ως το σάββατο και λέω να πάρω μερικά πραγματάκια από το παιδί που έχει εδώ το pet shop και είναι και στην φιλοζωική μας πείτε μου που μπορώ να τα δώσω?

Κι εγώ έχω αμάξι κ' είπα ότι μπορώ να βοηθήσω στη μεταφορά.
Επειδή μένω τέρμα Πατήσια δεν είμαι μακριά από Ηράκλειο για να πάρω τα πράγματα
της κοπέλας.Κλειάννα, στείλε μου πμ. με για να ξέρω πού να πάω να τα πάρω κ' πότε.

Για την κοπέλα απο Ν.Ηρακλειο βρήκαμε εθελοντρια να παει!!Κανονίστηκε.

Το Σαββατο θα παω να παρω τα πραματα ''σας'' απ το πετ σοπ οποτε please καντε τις αγορές σας την Παρασκευή!
Φυσικά,μέχρι το σ/κ 1΄-2 Μαρτίου ,όλη τη βδομαδα όλο και καποιος μπορεί να παρει κατι extra αλλά εγώ δεν θα μπορώ να παω να τα πρω γιατί εχω σχολή,εκτός από Παρασκευή απόγευμα..Καλο θα ταν λοιπον να τα συγκεντρώσουμε αυτό το σ/κ!:)

Kiseki & Ουρανία σας στέλνω pm ...

Οταν τα παρεις ειδοποίησε με,και θα συναντηθουμε καπου(εχω κ εγω αμαξι) να μου τα δωσεις.:)

πάρω μερικά πραγματάκια από το παιδί που έχει εδώ το pet shop και είναι και στην φιλοζωική μας πείτε μου που μπορώ να τα δώσω?

ΠΑΡΑΚΑΛΩ
στείλτε μου pm όσοι:

α.Βάλατε χρήματα στο Λογαριασμό του ΚΑΖ,αναφέροντας μου ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ,ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ για να τα δώσω στο ΚΑΖ και να σας..ευχαριστήσουν!:)

β.Όσοι έχετε αγοράσει πράγματα για το ΚΑΖ,που είτε είναι στο pet shop,είτε στο σπίτι σας για να κανονίσουμε να τα παραλάβω!(Σε μερικούς εστειλα ήδη εγώ,οπότε απλά απαντηστε μου...)
Θέλω να μου γραφετε ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ,καθώς και ΠΕΡΙΟΧΗ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back