aretha
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Βάζω εδώ τις δοσολογίες σαν μπούσουλα. Να σημειώσω ότι πρόκειται για τροφή light που απευθύνεται σε γατούλες κάτω των 7 ετών. Σε κάθε περίπτωση ρωτήστε και τον κτηνίατρό σας, γιατί το ιδανικό βάρος εξαρτάται και από τη ράτσα, την κατασκευή, την ηλικία κια πολλά άλλα.

Γάτα 3 κιλών > 50γρ.
Γάτα 4 κιλών > 65γρ. > (δίαιτα) 50γρ.
Γάτα 5 κιλών > 80γρ. > (δίαιτα) 65γρ.
Γάτα 6 κιλών > 95γρ. > (δίαιτα) 80γρ.
Γάτα 7 κιλών + > (δίαιτα) 90γρ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Δοκίμασα να τους βάζω πιο λίγη ποσότητα 3 φορές την ημέρα ( αντί για συνέχεια)και βρίσκω συνεχώς τη Νεφελίτσα σκαρφαλωμένη στο νεροχύτη της κουζίνας να ψάχνει για φαγητό ή να ανοίγει και να ψάχνει το σκουπιδοτενεκέ.

Βέβαια το κάνει και καμιά φορά όταν βαριέται την ίδια τροφή συνεχώς, αλλά όσο και να λέω κάτω ή μη ή στο τέλος να φωνάζω, σκαρφαλώνει συνέχεια. Και αν τύχει η στιγμή να μην έχω πλύνει τα πιάτα, τότε πάει και τα γλύφει...

Τι να κάνω;
Έχετε καμιά ιδέα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπομονή, επιμονή, μάλωμα, και κλείσιμο η πόρτα της κουζίνας,? (αν γίνεται) παιχνίδι για να τα αποσπάσεις.![]()
Δεν γίνεται να κλείσει η κουζίνα, γιατί οι 2 πόρτες που έχει είναι και ο διάδρομος του σπιτιού.

Πριν λίγο, ξύπνησαν, παίξαμε λίγο ( κάθε βράδυ παίζουμε πού με το λέιζερ) πήγαν έφαγαν και τσουπ η νεαρα μετά πάνω στο νεροχύτη.

Της έβαλα τις φωνές...και να τώρα πάλι την ακούω...
...ανέβηκε πάνω στο νεροχύτη και στα πάνω ντουλάπια και σκαλίζει γενικώς ότι βρει.

Μόλις την βγάλω στην αυλή, σκαρφαλώνει στα δέντρα και πηδάει στα δίπλα σπίτια και μέσα τρελλένεται!

Όση φωνή δεν έχει, τόσο σκανδαλιάρα είναι. Και μου χάλασε και τον Όλιο, που ήταν ήσυχος!!!

joanna20
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
joanna20
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
Το ίδιο πράγμα είναι. Kitten καλής ποιότητας για το μικρό τώρα που αναπτύσετε, για να πάρει τα σωστά στοιχεία ο οργανισμός του. Τα pet shop πουλάνε καλής ποιότητας τροφή χύμα. Πήγαινε προμηθεύσου και ρώτα ανάλογα με το βάρος πόσο να του δίνεις.
συμβουλή εκ πείρας, όσο έδινα φρίσκις τροφή στον πρινσουλη μου έκανε διάρροιες το μωρό μου. δεν τη θεωρώ κατάλληλη για μικρά γατάκια που αναπτύσονται.. ψάξε λίγο το θέμα, ρώτα κτηνίατρο πετ σο πά κλπ...
Pavlos93
Νεοφερμένο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

αν και τα μικρα νομιζω τρωνε οσο θελουν γιατι ειναι στην αναπτυξη...
Pavlos93
Νεοφερμένο μέλος
καθε ξηρα τροφη(εσυ πρεπει να παιρνεις για μικρα γατακια) εχει πανω στη σακουλα τα γραμ που πρεπει να δινεις, συμφωνα με τα κιλα της γατας. ριξε μια ματια !
αν και τα μικρα νομιζω τρωνε οσο θελουν γιατι ειναι στην αναπτυξη...
Ευχαριστώ

julia
Διακεκριμένο μέλος

Υπάρχουν κριτικές στο λίνκ για να πάρεις μια δεύτερη γνώμη.
https://www.mycat.gr/forum/forumdisplay.php?f=27
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΧΙΟΝΑΤΗ15585
Νεοφερμένο μέλος
το γατακι μου είναι περίπου 4 μηνών. Το υιοθέτησα πριν λίγες μέρες. Πόσο περίπου πρέπει να το ταίζω?έχω πάρει ξηρά τροφή και κάποιες κονσέρβες για μικρά αλλά δεν ξέρω πότε και πόσο πρέπει να του δίνω.αυτό φυσικά πεινάει συνέχεια και νιαουρίζει...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Είναι στην ανάπτυξη.Τύπου σουπερ μαρκετ κλπ, δεν του προσφέρουν τα απαραίτητα, δεν χορταίνει, πεινάει συνέχεια και κλαίει...

Κονσέρβες, εγώ δεν δίνω, ή δίνω σπάνια έτσι για λιχουδιά. (χαλάνε τα δόντια και κάνουν στοματικά προβλήματα.)
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
undertow
Δραστήριο μέλος
μεσα στο σπίτι κατι που ο γιατρος μου είχε πει πως πρέπει να το προσέξω γιατί στην ουσία είναι δυσάρεστο και για το γατί, επομένως αρχίσαμε την δίαιτα!!(περιόρισα λίγο την ποσότητα φαγητού) και ζωήρεψε αμέσως..Φυσικά τις πρώτες μέρες είχαμε εντονες διαμαρτυρίες αλλά σιγά- σιγά προσαρμόζεται..Πάντως από τον δικό μου έχω καταλάβει ότι οι δοσολογίες που αναγράφονται στις συσκευασίες είναι σχετικές..Θεωρώ ότι τις απαραίτητες δοσολογίες τις βρίσκεις εσύ ο ίδιος παρατηρώντας το γατί σου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool