Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:35 Η Raktia έγραψε: #3.181 21-08-09 10:35 Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... Ε αϊ χάσου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η aporw έγραψε: #3.182 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Click για ανάπτυξη... κοροιδευεις μανταμ?? το μονο πραγμα που κουνιεται στο Ν.Κοσμο ειναι το βρακι της κυρα Μαρικας απεναντι, περιφανο σαν σημαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:49 Η aporw έγραψε: #3.183 21-08-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε αϊ χάσου εσύ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η Raktia έγραψε: #3.184 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Click για ανάπτυξη... Ελά τώρα που δεν ξέρεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η aporw έγραψε: #3.185 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ελά τώρα που δεν ξέρεις...... Click για ανάπτυξη... οπααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:56 Η Raktia έγραψε: #3.186 21-08-09 10:56 Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η aporw έγραψε: #3.187 21-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Click για ανάπτυξη... αι μαρη!!! δεν τρωμε κουτοχορτο μανταμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.188 21-08-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευεις μανταμ?? το μονο πραγμα που κουνιεται στο Ν.Κοσμο ειναι το βρακι της κυρα Μαρικας απεναντι, περιφανο σαν σημαια! Click για ανάπτυξη... ναι σας κοροιδευω μαλιστα αυτο για τη κυρα Μαρικα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ελά τώρα που δεν ξέρεις...... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Click για ανάπτυξη... με γυναικα πηγα στο Πειραια καλε αλλα φυγαμε γρηγορα και καταληξαμε στο Θησειο χαζευοντας τους International Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.189 21-08-09 11:03 εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η Raktia έγραψε: #3.190 21-08-09 11:06 Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Η Raktia έγραψε: #3.191 21-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Click για ανάπτυξη... 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:12 Η aporw έγραψε: #3.192 21-08-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.193 21-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Click για ανάπτυξη... εμενα τετοιος ειναι...Αντρας και με προσωπικοτητα...γι'αυτο εχω φαει ΤΟ κολλημα...Απλα εχω κι εγω απο αυτην....τη δυναμικοτητα και τη προσωπικοτητα κι εχουμε μια σχεση παθους (βλεπε πλακωμοι) αλλα και εξαρτησης... Αυτα ομως ανηκουν στο θεμα "Αντρες" απλα παλι παρασυρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.194 21-08-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Click για ανάπτυξη... Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #3.195 21-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #3.196 21-08-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:26 Η aporw έγραψε: #3.197 21-08-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Click για ανάπτυξη... ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.198 21-08-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... σωπα καλε...υπερβολες Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:43 Η aporw έγραψε: #3.199 21-08-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωπα καλε...υπερβολες δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Click για ανάπτυξη... δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:45 Η Kristen έγραψε: #3.200 21-08-09 11:45 καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: πλακα κανω καλε!!!! δεν το συζηταμε το θεμα!!! απλα πειραζω την Κατια που ειναι τοσο χαρουμενη που για πρωτη φορα δεν θα μεταφερθει μακρια! να μην την κανω να νιωσει λιγο τυψεις?? ειδες την εκανα να πει αν θελουμε να παμε αλλου! πετυχα το σκοπο μου! Click για ανάπτυξη... Ε αϊ χάσου εσύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:48 Η aporw έγραψε: #3.182 21-08-09 10:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Click για ανάπτυξη... κοροιδευεις μανταμ?? το μονο πραγμα που κουνιεται στο Ν.Κοσμο ειναι το βρακι της κυρα Μαρικας απεναντι, περιφανο σαν σημαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:49 Η aporw έγραψε: #3.183 21-08-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε αϊ χάσου εσύ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η Raktia έγραψε: #3.184 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Click για ανάπτυξη... Ελά τώρα που δεν ξέρεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η aporw έγραψε: #3.185 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ελά τώρα που δεν ξέρεις...... Click για ανάπτυξη... οπααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:56 Η Raktia έγραψε: #3.186 21-08-09 10:56 Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η aporw έγραψε: #3.187 21-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Click για ανάπτυξη... αι μαρη!!! δεν τρωμε κουτοχορτο μανταμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.188 21-08-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευεις μανταμ?? το μονο πραγμα που κουνιεται στο Ν.Κοσμο ειναι το βρακι της κυρα Μαρικας απεναντι, περιφανο σαν σημαια! Click για ανάπτυξη... ναι σας κοροιδευω μαλιστα αυτο για τη κυρα Μαρικα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ελά τώρα που δεν ξέρεις...... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Click για ανάπτυξη... με γυναικα πηγα στο Πειραια καλε αλλα φυγαμε γρηγορα και καταληξαμε στο Θησειο χαζευοντας τους International Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.189 21-08-09 11:03 εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η Raktia έγραψε: #3.190 21-08-09 11:06 Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Η Raktia έγραψε: #3.191 21-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Click για ανάπτυξη... 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:12 Η aporw έγραψε: #3.192 21-08-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.193 21-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Click για ανάπτυξη... εμενα τετοιος ειναι...Αντρας και με προσωπικοτητα...γι'αυτο εχω φαει ΤΟ κολλημα...Απλα εχω κι εγω απο αυτην....τη δυναμικοτητα και τη προσωπικοτητα κι εχουμε μια σχεση παθους (βλεπε πλακωμοι) αλλα και εξαρτησης... Αυτα ομως ανηκουν στο θεμα "Αντρες" απλα παλι παρασυρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.194 21-08-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Click για ανάπτυξη... Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #3.195 21-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #3.196 21-08-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:26 Η aporw έγραψε: #3.197 21-08-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Click για ανάπτυξη... ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.198 21-08-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... σωπα καλε...υπερβολες Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:43 Η aporw έγραψε: #3.199 21-08-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωπα καλε...υπερβολες δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Click για ανάπτυξη... δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:45 Η Kristen έγραψε: #3.200 21-08-09 11:45 καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η ιδεα της Θαλασσας ηταν δικη μου! Εμενα βαρατε Στο Ν. Κοσμο δεν εχει βαρκουλες Click για ανάπτυξη... κοροιδευεις μανταμ?? το μονο πραγμα που κουνιεται στο Ν.Κοσμο ειναι το βρακι της κυρα Μαρικας απεναντι, περιφανο σαν σημαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:49 Η aporw έγραψε: #3.183 21-08-09 10:49 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε αϊ χάσου εσύ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η Raktia έγραψε: #3.184 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Click για ανάπτυξη... Ελά τώρα που δεν ξέρεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η aporw έγραψε: #3.185 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ελά τώρα που δεν ξέρεις...... Click για ανάπτυξη... οπααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:56 Η Raktia έγραψε: #3.186 21-08-09 10:56 Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η aporw έγραψε: #3.187 21-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Click για ανάπτυξη... αι μαρη!!! δεν τρωμε κουτοχορτο μανταμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.188 21-08-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευεις μανταμ?? το μονο πραγμα που κουνιεται στο Ν.Κοσμο ειναι το βρακι της κυρα Μαρικας απεναντι, περιφανο σαν σημαια! Click για ανάπτυξη... ναι σας κοροιδευω μαλιστα αυτο για τη κυρα Μαρικα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ελά τώρα που δεν ξέρεις...... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Click για ανάπτυξη... με γυναικα πηγα στο Πειραια καλε αλλα φυγαμε γρηγορα και καταληξαμε στο Θησειο χαζευοντας τους International Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.189 21-08-09 11:03 εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η Raktia έγραψε: #3.190 21-08-09 11:06 Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Η Raktia έγραψε: #3.191 21-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Click για ανάπτυξη... 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:12 Η aporw έγραψε: #3.192 21-08-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.193 21-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Click για ανάπτυξη... εμενα τετοιος ειναι...Αντρας και με προσωπικοτητα...γι'αυτο εχω φαει ΤΟ κολλημα...Απλα εχω κι εγω απο αυτην....τη δυναμικοτητα και τη προσωπικοτητα κι εχουμε μια σχεση παθους (βλεπε πλακωμοι) αλλα και εξαρτησης... Αυτα ομως ανηκουν στο θεμα "Αντρες" απλα παλι παρασυρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.194 21-08-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Click για ανάπτυξη... Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #3.195 21-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #3.196 21-08-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:26 Η aporw έγραψε: #3.197 21-08-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Click για ανάπτυξη... ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.198 21-08-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... σωπα καλε...υπερβολες Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:43 Η aporw έγραψε: #3.199 21-08-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωπα καλε...υπερβολες δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Click για ανάπτυξη... δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:45 Η Kristen έγραψε: #3.200 21-08-09 11:45 καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ε αϊ χάσου εσύ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:53 Η Raktia έγραψε: #3.184 21-08-09 10:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Click για ανάπτυξη... Ελά τώρα που δεν ξέρεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η aporw έγραψε: #3.185 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ελά τώρα που δεν ξέρεις...... Click για ανάπτυξη... οπααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:56 Η Raktia έγραψε: #3.186 21-08-09 10:56 Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η aporw έγραψε: #3.187 21-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Click για ανάπτυξη... αι μαρη!!! δεν τρωμε κουτοχορτο μανταμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.188 21-08-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευεις μανταμ?? το μονο πραγμα που κουνιεται στο Ν.Κοσμο ειναι το βρακι της κυρα Μαρικας απεναντι, περιφανο σαν σημαια! Click για ανάπτυξη... ναι σας κοροιδευω μαλιστα αυτο για τη κυρα Μαρικα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ελά τώρα που δεν ξέρεις...... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Click για ανάπτυξη... με γυναικα πηγα στο Πειραια καλε αλλα φυγαμε γρηγορα και καταληξαμε στο Θησειο χαζευοντας τους International Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.189 21-08-09 11:03 εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η Raktia έγραψε: #3.190 21-08-09 11:06 Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Η Raktia έγραψε: #3.191 21-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Click για ανάπτυξη... 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:12 Η aporw έγραψε: #3.192 21-08-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.193 21-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Click για ανάπτυξη... εμενα τετοιος ειναι...Αντρας και με προσωπικοτητα...γι'αυτο εχω φαει ΤΟ κολλημα...Απλα εχω κι εγω απο αυτην....τη δυναμικοτητα και τη προσωπικοτητα κι εχουμε μια σχεση παθους (βλεπε πλακωμοι) αλλα και εξαρτησης... Αυτα ομως ανηκουν στο θεμα "Αντρες" απλα παλι παρασυρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.194 21-08-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Click για ανάπτυξη... Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #3.195 21-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #3.196 21-08-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:26 Η aporw έγραψε: #3.197 21-08-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Click για ανάπτυξη... ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.198 21-08-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... σωπα καλε...υπερβολες Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:43 Η aporw έγραψε: #3.199 21-08-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωπα καλε...υπερβολες δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Click για ανάπτυξη... δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:45 Η Kristen έγραψε: #3.200 21-08-09 11:45 καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κατια, τι σοι αντρες ειναι οι Πειραιωτες? Click για ανάπτυξη... Ελά τώρα που δεν ξέρεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:54 Η aporw έγραψε: #3.185 21-08-09 10:54 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ελά τώρα που δεν ξέρεις...... Click για ανάπτυξη... οπααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:56 Η Raktia έγραψε: #3.186 21-08-09 10:56 Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η aporw έγραψε: #3.187 21-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Click για ανάπτυξη... αι μαρη!!! δεν τρωμε κουτοχορτο μανταμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.188 21-08-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευεις μανταμ?? το μονο πραγμα που κουνιεται στο Ν.Κοσμο ειναι το βρακι της κυρα Μαρικας απεναντι, περιφανο σαν σημαια! Click για ανάπτυξη... ναι σας κοροιδευω μαλιστα αυτο για τη κυρα Μαρικα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ελά τώρα που δεν ξέρεις...... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Click για ανάπτυξη... με γυναικα πηγα στο Πειραια καλε αλλα φυγαμε γρηγορα και καταληξαμε στο Θησειο χαζευοντας τους International Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.189 21-08-09 11:03 εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η Raktia έγραψε: #3.190 21-08-09 11:06 Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Η Raktia έγραψε: #3.191 21-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Click για ανάπτυξη... 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:12 Η aporw έγραψε: #3.192 21-08-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.193 21-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Click για ανάπτυξη... εμενα τετοιος ειναι...Αντρας και με προσωπικοτητα...γι'αυτο εχω φαει ΤΟ κολλημα...Απλα εχω κι εγω απο αυτην....τη δυναμικοτητα και τη προσωπικοτητα κι εχουμε μια σχεση παθους (βλεπε πλακωμοι) αλλα και εξαρτησης... Αυτα ομως ανηκουν στο θεμα "Αντρες" απλα παλι παρασυρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.194 21-08-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Click για ανάπτυξη... Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #3.195 21-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #3.196 21-08-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:26 Η aporw έγραψε: #3.197 21-08-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Click για ανάπτυξη... ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.198 21-08-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... σωπα καλε...υπερβολες Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:43 Η aporw έγραψε: #3.199 21-08-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωπα καλε...υπερβολες δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Click για ανάπτυξη... δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:45 Η Kristen έγραψε: #3.200 21-08-09 11:45 καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ελά τώρα που δεν ξέρεις...... Click για ανάπτυξη... οπααα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:56 Η Raktia έγραψε: #3.186 21-08-09 10:56 Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η aporw έγραψε: #3.187 21-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Click για ανάπτυξη... αι μαρη!!! δεν τρωμε κουτοχορτο μανταμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.188 21-08-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευεις μανταμ?? το μονο πραγμα που κουνιεται στο Ν.Κοσμο ειναι το βρακι της κυρα Μαρικας απεναντι, περιφανο σαν σημαια! Click για ανάπτυξη... ναι σας κοροιδευω μαλιστα αυτο για τη κυρα Μαρικα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ελά τώρα που δεν ξέρεις...... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Click για ανάπτυξη... με γυναικα πηγα στο Πειραια καλε αλλα φυγαμε γρηγορα και καταληξαμε στο Θησειο χαζευοντας τους International Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.189 21-08-09 11:03 εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η Raktia έγραψε: #3.190 21-08-09 11:06 Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Η Raktia έγραψε: #3.191 21-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Click για ανάπτυξη... 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:12 Η aporw έγραψε: #3.192 21-08-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.193 21-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Click για ανάπτυξη... εμενα τετοιος ειναι...Αντρας και με προσωπικοτητα...γι'αυτο εχω φαει ΤΟ κολλημα...Απλα εχω κι εγω απο αυτην....τη δυναμικοτητα και τη προσωπικοτητα κι εχουμε μια σχεση παθους (βλεπε πλακωμοι) αλλα και εξαρτησης... Αυτα ομως ανηκουν στο θεμα "Αντρες" απλα παλι παρασυρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.194 21-08-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Click για ανάπτυξη... Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #3.195 21-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #3.196 21-08-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:26 Η aporw έγραψε: #3.197 21-08-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Click για ανάπτυξη... ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.198 21-08-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... σωπα καλε...υπερβολες Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:43 Η aporw έγραψε: #3.199 21-08-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωπα καλε...υπερβολες δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Click για ανάπτυξη... δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:45 Η Kristen έγραψε: #3.200 21-08-09 11:45 καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 10:59 Η aporw έγραψε: #3.187 21-08-09 10:59 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Click για ανάπτυξη... αι μαρη!!! δεν τρωμε κουτοχορτο μανταμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.188 21-08-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευεις μανταμ?? το μονο πραγμα που κουνιεται στο Ν.Κοσμο ειναι το βρακι της κυρα Μαρικας απεναντι, περιφανο σαν σημαια! Click για ανάπτυξη... ναι σας κοροιδευω μαλιστα αυτο για τη κυρα Μαρικα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ελά τώρα που δεν ξέρεις...... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Click για ανάπτυξη... με γυναικα πηγα στο Πειραια καλε αλλα φυγαμε γρηγορα και καταληξαμε στο Θησειο χαζευοντας τους International Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.189 21-08-09 11:03 εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η Raktia έγραψε: #3.190 21-08-09 11:06 Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Η Raktia έγραψε: #3.191 21-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Click για ανάπτυξη... 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:12 Η aporw έγραψε: #3.192 21-08-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.193 21-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Click για ανάπτυξη... εμενα τετοιος ειναι...Αντρας και με προσωπικοτητα...γι'αυτο εχω φαει ΤΟ κολλημα...Απλα εχω κι εγω απο αυτην....τη δυναμικοτητα και τη προσωπικοτητα κι εχουμε μια σχεση παθους (βλεπε πλακωμοι) αλλα και εξαρτησης... Αυτα ομως ανηκουν στο θεμα "Αντρες" απλα παλι παρασυρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.194 21-08-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Click για ανάπτυξη... Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #3.195 21-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #3.196 21-08-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:26 Η aporw έγραψε: #3.197 21-08-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Click για ανάπτυξη... ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.198 21-08-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... σωπα καλε...υπερβολες Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:43 Η aporw έγραψε: #3.199 21-08-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωπα καλε...υπερβολες δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Click για ανάπτυξη... δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:45 Η Kristen έγραψε: #3.200 21-08-09 11:45 καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Click για ανάπτυξη... αι μαρη!!! δεν τρωμε κουτοχορτο μανταμ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.188 21-08-09 11:01 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευεις μανταμ?? το μονο πραγμα που κουνιεται στο Ν.Κοσμο ειναι το βρακι της κυρα Μαρικας απεναντι, περιφανο σαν σημαια! Click για ανάπτυξη... ναι σας κοροιδευω μαλιστα αυτο για τη κυρα Μαρικα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ελά τώρα που δεν ξέρεις...... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Click για ανάπτυξη... με γυναικα πηγα στο Πειραια καλε αλλα φυγαμε γρηγορα και καταληξαμε στο Θησειο χαζευοντας τους International Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.189 21-08-09 11:03 εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η Raktia έγραψε: #3.190 21-08-09 11:06 Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Η Raktia έγραψε: #3.191 21-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Click για ανάπτυξη... 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:12 Η aporw έγραψε: #3.192 21-08-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.193 21-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Click για ανάπτυξη... εμενα τετοιος ειναι...Αντρας και με προσωπικοτητα...γι'αυτο εχω φαει ΤΟ κολλημα...Απλα εχω κι εγω απο αυτην....τη δυναμικοτητα και τη προσωπικοτητα κι εχουμε μια σχεση παθους (βλεπε πλακωμοι) αλλα και εξαρτησης... Αυτα ομως ανηκουν στο θεμα "Αντρες" απλα παλι παρασυρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.194 21-08-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Click για ανάπτυξη... Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #3.195 21-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #3.196 21-08-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:26 Η aporw έγραψε: #3.197 21-08-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Click για ανάπτυξη... ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.198 21-08-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... σωπα καλε...υπερβολες Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:43 Η aporw έγραψε: #3.199 21-08-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωπα καλε...υπερβολες δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Click για ανάπτυξη... δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:45 Η Kristen έγραψε: #3.200 21-08-09 11:45 καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: κοροιδευεις μανταμ?? το μονο πραγμα που κουνιεται στο Ν.Κοσμο ειναι το βρακι της κυρα Μαρικας απεναντι, περιφανο σαν σημαια! Click για ανάπτυξη... ναι σας κοροιδευω μαλιστα αυτο για τη κυρα Μαρικα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Ελά τώρα που δεν ξέρεις...... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εννοώ ότι αφού ήρθε αυτες τις μέρες, θα τους είδε τι σόι άντρες είναι. Ετσι δεν είναι Γιούλη; Click για ανάπτυξη... με γυναικα πηγα στο Πειραια καλε αλλα φυγαμε γρηγορα και καταληξαμε στο Θησειο χαζευοντας τους International Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.189 21-08-09 11:03 εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η Raktia έγραψε: #3.190 21-08-09 11:06 Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Η Raktia έγραψε: #3.191 21-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Click για ανάπτυξη... 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:12 Η aporw έγραψε: #3.192 21-08-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.193 21-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Click για ανάπτυξη... εμενα τετοιος ειναι...Αντρας και με προσωπικοτητα...γι'αυτο εχω φαει ΤΟ κολλημα...Απλα εχω κι εγω απο αυτην....τη δυναμικοτητα και τη προσωπικοτητα κι εχουμε μια σχεση παθους (βλεπε πλακωμοι) αλλα και εξαρτησης... Αυτα ομως ανηκουν στο θεμα "Αντρες" απλα παλι παρασυρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.194 21-08-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Click για ανάπτυξη... Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #3.195 21-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #3.196 21-08-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:26 Η aporw έγραψε: #3.197 21-08-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Click για ανάπτυξη... ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.198 21-08-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... σωπα καλε...υπερβολες Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:43 Η aporw έγραψε: #3.199 21-08-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωπα καλε...υπερβολες δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Click για ανάπτυξη... δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:45 Η Kristen έγραψε: #3.200 21-08-09 11:45 καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:06 Η Raktia έγραψε: #3.190 21-08-09 11:06 Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Η Raktia έγραψε: #3.191 21-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Click για ανάπτυξη... 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:12 Η aporw έγραψε: #3.192 21-08-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.193 21-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Click για ανάπτυξη... εμενα τετοιος ειναι...Αντρας και με προσωπικοτητα...γι'αυτο εχω φαει ΤΟ κολλημα...Απλα εχω κι εγω απο αυτην....τη δυναμικοτητα και τη προσωπικοτητα κι εχουμε μια σχεση παθους (βλεπε πλακωμοι) αλλα και εξαρτησης... Αυτα ομως ανηκουν στο θεμα "Αντρες" απλα παλι παρασυρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.194 21-08-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Click για ανάπτυξη... Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #3.195 21-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #3.196 21-08-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:26 Η aporw έγραψε: #3.197 21-08-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Click για ανάπτυξη... ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.198 21-08-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... σωπα καλε...υπερβολες Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:43 Η aporw έγραψε: #3.199 21-08-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωπα καλε...υπερβολες δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Click για ανάπτυξη... δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:45 Η Kristen έγραψε: #3.200 21-08-09 11:45 καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:09 Η Raktia έγραψε: #3.191 21-08-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Click για ανάπτυξη... 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:12 Η aporw έγραψε: #3.192 21-08-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.193 21-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Click για ανάπτυξη... εμενα τετοιος ειναι...Αντρας και με προσωπικοτητα...γι'αυτο εχω φαει ΤΟ κολλημα...Απλα εχω κι εγω απο αυτην....τη δυναμικοτητα και τη προσωπικοτητα κι εχουμε μια σχεση παθους (βλεπε πλακωμοι) αλλα και εξαρτησης... Αυτα ομως ανηκουν στο θεμα "Αντρες" απλα παλι παρασυρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.194 21-08-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Click για ανάπτυξη... Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #3.195 21-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #3.196 21-08-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:26 Η aporw έγραψε: #3.197 21-08-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Click για ανάπτυξη... ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.198 21-08-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... σωπα καλε...υπερβολες Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:43 Η aporw έγραψε: #3.199 21-08-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωπα καλε...υπερβολες δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Click για ανάπτυξη... δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:45 Η Kristen έγραψε: #3.200 21-08-09 11:45 καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εν τω μεταξυ λεω, λεω, αλλα εχω να κανω καμακι 3 χρονια τωρα... βλεπετε εχω μπλεξει με γεννημενο Κορυδαλιωτη που μου΄χει παρει τα μυαλα και που ματια για αλλο αντρα Click για ανάπτυξη... 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:12 Η aporw έγραψε: #3.192 21-08-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.193 21-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Click για ανάπτυξη... εμενα τετοιος ειναι...Αντρας και με προσωπικοτητα...γι'αυτο εχω φαει ΤΟ κολλημα...Απλα εχω κι εγω απο αυτην....τη δυναμικοτητα και τη προσωπικοτητα κι εχουμε μια σχεση παθους (βλεπε πλακωμοι) αλλα και εξαρτησης... Αυτα ομως ανηκουν στο θεμα "Αντρες" απλα παλι παρασυρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.194 21-08-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Click για ανάπτυξη... Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #3.195 21-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #3.196 21-08-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:26 Η aporw έγραψε: #3.197 21-08-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Click για ανάπτυξη... ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.198 21-08-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... σωπα καλε...υπερβολες Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:43 Η aporw έγραψε: #3.199 21-08-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωπα καλε...υπερβολες δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Click για ανάπτυξη... δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:45 Η Kristen έγραψε: #3.200 21-08-09 11:45 καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.193 21-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Click για ανάπτυξη... εμενα τετοιος ειναι...Αντρας και με προσωπικοτητα...γι'αυτο εχω φαει ΤΟ κολλημα...Απλα εχω κι εγω απο αυτην....τη δυναμικοτητα και τη προσωπικοτητα κι εχουμε μια σχεση παθους (βλεπε πλακωμοι) αλλα και εξαρτησης... Αυτα ομως ανηκουν στο θεμα "Αντρες" απλα παλι παρασυρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.194 21-08-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Click για ανάπτυξη... Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #3.195 21-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #3.196 21-08-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:26 Η aporw έγραψε: #3.197 21-08-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Click για ανάπτυξη... ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.198 21-08-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... σωπα καλε...υπερβολες Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:43 Η aporw έγραψε: #3.199 21-08-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωπα καλε...υπερβολες δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Click για ανάπτυξη... δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:45 Η Kristen έγραψε: #3.200 21-08-09 11:45 καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Λοιπόν, οι Πειραιώτες υπήρξαν αντρες με προσωπικότητα και όνομα. Αυτά στα παλαιότερα χρόνια βέβαια. Τώρα είναι όπως και οι υπόλοιποι άντρες της Αττικής. ΧΑΛΒΑΔΕΣ. Click για ανάπτυξη... εμενα τετοιος ειναι...Αντρας και με προσωπικοτητα...γι'αυτο εχω φαει ΤΟ κολλημα...Απλα εχω κι εγω απο αυτην....τη δυναμικοτητα και τη προσωπικοτητα κι εχουμε μια σχεση παθους (βλεπε πλακωμοι) αλλα και εξαρτησης... Αυτα ομως ανηκουν στο θεμα "Αντρες" απλα παλι παρασυρθηκα Αρχική Δημοσίευση από Raktia: 3;; Μόνο 3;;; Εγω κορίτσια, μην με βλέπετε έτσι που λέμε και καμιά μακακία να περνάει η ώρα, καμάκι όπως λες Γιούλη έχω να κάνω πάνω από 8 χρόνια. Click για ανάπτυξη... παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.194 21-08-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Click για ανάπτυξη... Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #3.195 21-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #3.196 21-08-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:26 Η aporw έγραψε: #3.197 21-08-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Click για ανάπτυξη... ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.198 21-08-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... σωπα καλε...υπερβολες Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:43 Η aporw έγραψε: #3.199 21-08-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωπα καλε...υπερβολες δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Click για ανάπτυξη... δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:45 Η Kristen έγραψε: #3.200 21-08-09 11:45 καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: εγω δεν εχω κανει ποτε!! ντρεπομαι.. πρεπει να με εκπαιδευσετε στη συναντηση μας!! μην σας πω και πιο πριν για να ειμαι ετοιμη! Click για ανάπτυξη... Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Raktia έγραψε: #3.195 21-08-09 11:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #3.196 21-08-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:26 Η aporw έγραψε: #3.197 21-08-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Click για ανάπτυξη... ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.198 21-08-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... σωπα καλε...υπερβολες Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:43 Η aporw έγραψε: #3.199 21-08-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωπα καλε...υπερβολες δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Click για ανάπτυξη... δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:45 Η Kristen έγραψε: #3.200 21-08-09 11:45 καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως σιγουρα θα σου κανουν εκεινοι, καθοτι εισαι παρα πολυ ομορφη γυναικα!! κι εσυ μονογαμικη ε? κι εγω ετσι...3 χρονια, γιατι τοσα ειμαι με το κυριο Μαριο... Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:24 Η aporw έγραψε: #3.196 21-08-09 11:24 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:26 Η aporw έγραψε: #3.197 21-08-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Click για ανάπτυξη... ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.198 21-08-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... σωπα καλε...υπερβολες Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:43 Η aporw έγραψε: #3.199 21-08-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωπα καλε...υπερβολες δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Click για ανάπτυξη... δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:45 Η Kristen έγραψε: #3.200 21-08-09 11:45 καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:26 Η aporw έγραψε: #3.197 21-08-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Click για ανάπτυξη... ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.198 21-08-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... σωπα καλε...υπερβολες Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:43 Η aporw έγραψε: #3.199 21-08-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωπα καλε...υπερβολες δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Click για ανάπτυξη... δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:45 Η Kristen έγραψε: #3.200 21-08-09 11:45 καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ, το μωρο μου μωρε...θα το ξεβγαλει η "μαμα" Γιουλη Λοιπον θα σου κανω θεωρητικα σεμιναρια πιο πριν και τη πρακτικη στο μαγαζι...οποιος ερχεται ομως, δικος σου ε? (σιγα μη κοιταξει εμενα τη γρια καρακαξα) οι νεοι σε σενα λοιπον!! Εγω θα αρκεστω στους σκαφατους πενηνταρηδες Click για ανάπτυξη... ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.198 21-08-09 11:29 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... σωπα καλε...υπερβολες Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:43 Η aporw έγραψε: #3.199 21-08-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωπα καλε...υπερβολες δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Click για ανάπτυξη... δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:45 Η Kristen έγραψε: #3.200 21-08-09 11:45 καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Σ'ευχαριστώ Γιούλη μου. Μονογαμική έως τελειως α...... Click για ανάπτυξη... σωπα καλε...υπερβολες Αρχική Δημοσίευση από aporw: ναι μαμα Γιουλη! θελω εντατικα μαθηματα! δεν θελω βλακεις! γιααα μαζεψου!! η Αλιμπερτη που εχει ξετιναξει ολα τα πιπινια καλυτερη ειναι?? Click για ανάπτυξη... δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:43 Η aporw έγραψε: #3.199 21-08-09 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωπα καλε...υπερβολες δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Click για ανάπτυξη... δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:45 Η Kristen έγραψε: #3.200 21-08-09 11:45 καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 158 159 160 161 162 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 160 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωπα καλε...υπερβολες δεν μου αρεσουν καθολου οι μικροι...θελω ωριμο γκριζομαλη με γενια κιολας(να νοιωθω εγω πιπινι καταλαβες? αλλιως θα νοιωθω γρια γκρνακασα) Click για ανάπτυξη... δεν ακουγεται κακο.. οτι θελεις!! απ'ολα εχει το καταστημα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2009 στις 11:45 Η Kristen έγραψε: #3.200 21-08-09 11:45 καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλέ μαζευτείτε κ πάμε στο θέμα άντρες να κάνουμε κανά μάθημα οι έμπειρες να σας πω κ εγώ για τους πειραιώτες Και εγώ με το 10.30 είμαι οκ (πάλι θα ξενυχτήσει το έμβρυο) Αλλά αυτό μάλλον είναι το τελευταίο, αααα εσείς οι καπνίστριες κοιτάτε να βρείτε χώρο καπνιστών (δεν ξέρω αν είναι χωρισμένο το μαγαζί) για να μην ξενητέυεστε πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.