Πότε θα πάμε για καφέ;

ναι......καλυτερο μου φαινεται αυτο..........και ειναι και σωστο,και ωραιο να εχει και το logo του my cat....να μην φαινεται ξεκαρφωτα ενα...Πουπουλινα!!!!!!!:lol::lol::lol:
Ε! ναι ρε σύ . Φαντάζεσαι να είσαι με το ταμπελάκι και να έρθει το ωραίο
nuts.gif
nuts.gif
nuts.gif
nuts.gif
nuts.gif
παιδί από
nuts.gif
nuts.gif
το διπλανό κλουβί και να σου πεί. Χαίρω πολύ " πουπουλίνα!!! εγώ είμαι ο Χρήστος".Το φαντάζεσαι?:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι......καλυτερο μου φαινεται αυτο..........και ειναι και σωστο,και ωραιο να εχει και το logo του my cat....να μην φαινεται ξεκαρφωτα ενα...Πουπουλινα!!!!!!!:lol:

nuts.gif
παιδί από
nuts.gif
το διπλανό κλουβί και να σου πεί. Χαίρω πολύ " πουπουλίνα!!! εγώ είμαι ο Χρήστος".Το φαντάζεσαι?:blink:

:blink::lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up:
Έραψες!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nuts.gif
nuts.gif
nuts.gif
nuts.gif
nuts.gif
παιδί από
nuts.gif
nuts.gif

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:........ποσο δε,μου αρεσει...που εβαλες αυτα τα τρελιαρικα ματακια....διπλα στο ωραιο.......:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol:........ποσο δε,μου αρεσει...που εβαλες αυτα τα τρελιαρικα ματακια....διπλα στο ωραιο.......:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol: Αμα είχε και φατσούλα που να της τρέχουν τα σάλια και αυτήν θα την έβαζα:P

:lol::lol::lol::lol: Αμα είχε και φατσούλα που να της τρέχουν τα σάλια και αυτήν θα την έβαζα:P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:.......αχ ρε γμτ......τελεια ιδεα.......:lol::lol::lol::lol:

Οκ . Κορίτσια τότε να φτιάξουμε αφου το λέτε.
Κική την προηγουμενη φορά τα καρτελάκια που μας είχε φτιάξει η Μελίνα είχαν το logo του my cat και απο κάτω είχε γράψει το ψευδώνυμό μας και το κανονικό μας όνομα.Είναι απαράιτητα και τα δύο.
Έτσι αφού πρώτα σε γνωρίσουν από το ψευδώνυμο μετά θα συστήνεστε με το πραγματικό σας όνομα.Άμα το έφτιαξες έτσι τότε σόρυ , δεν θέλω να σου κανω υπόδειξη απλά να σου πώ ότι χρειάζονται και τα δύο. :happy:[/quote]
Kαλέ δεν έχω πρόβλημα,το ξαναφτιάχνω!!Θα το κάνω όπως θέλετε,άλλωστε είμαι καλή στα καλλιτεχνικά:P

Κική την προηγουμενη φορά τα καρτελάκια που μας είχε φτιάξει η Μελίνα είχαν το logo του my cat και απο κάτω είχε γράψει το ψευδώνυμό μας και το κανονικό μας όνομα.Είναι απαράιτητα και τα δύο.
Έτσι αφού πρώτα σε γνωρίσουν από το ψευδώνυμο μετά θα συστήνεστε με το πραγματικό σας όνομα.Άμα το έφτιαξες έτσι τότε σόρυ , δεν θέλω να σου κανω υπόδειξη απλά να σου πώ ότι χρειάζονται και τα δύο. :happy:
Kαλέ δεν έχω πρόβλημα,το ξαναφτιάχνω!!Θα το κάνω όπως θέλετε,άλλωστε είμαι καλή στα καλλιτεχνικά:P[/quote]

το logo του my cat....πως θα το φτιαξουμε???:hmm::hmm::hmm:.γινεται εκτυπωση απο εδω???

Σα δε ντρέπεστε κορτσούδια:P:P:P

Σα δε ντρέπεστε κορτσούδια:P:P:P

γιατι καλε????? πανω στο.......ανθος της ηλικιας μας ειμαστε!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::P

το logo του my cat....πως θα το φτιαξουμε???:hmm::hmm::hmm:.γινεται εκτυπωση απο εδω???[/quote]
Θα το δοκιμάσω αύριο στο γραφείο και θα σας πώ οκ?:)

το logo του my cat....πως θα το φτιαξουμε???:hmm::hmm::hmm:.γινεται εκτυπωση απο εδω???
Θα το δοκιμάσω αύριο στο γραφείο και θα σας πώ οκ?:)[/quote]

οκ.........δοκιμασε εσυ απο εκει......εγω απο εδω.......και θα δουμε τι θα βγει...:lol::lol::lol::P

γιατι καλε????? πανω στο.......ανθος της ηλικιας μας ειμαστε!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::P
Δεν είπα το αντίθετο...:Pαλλά υπάρχει περίπτωση να δούμε πολλούς κούκλους σε έκθεση γάτας???:blink: Άν ήταν έκθεση σκύλων κάτι γίνεται...:hmm:

Δεν είπα το αντίθετο...:Pαλλά υπάρχει περίπτωση να δούμε πολλούς κούκλους σε έκθεση γάτας???:blink: Άν ήταν έκθεση σκύλων κάτι γίνεται...:hmm:

μαλλον θα συμφωνησω μαζι σου!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::P

Γυναικοπλυμμήρα θα έχει σίγουρα!!:lol::lol::lol: Άντε κορτσούδια 'μ θα τα πούμε αύριο-βλέπω το Grey's anatomy-να δούμε πως θα μας βγούν τα καρτελάκια!!:happy:
Καληνύχτααααα!!:hello:

Έτσι αφού πρώτα σε γνωρίσουν από το ψευδώνυμο μετά θα συστήνεστε με το πραγματικό σας όνομα.Άμα το έφτιαξες έτσι τότε σόρυ , δεν θέλω να σου κανω υπόδειξη απλά να σου πώ ότι χρειάζονται και τα δύο. :happy:
Kαλέ δεν έχω πρόβλημα,το ξαναφτιάχνω!!Θα το κάνω όπως θέλετε,άλλωστε είμαι καλή στα καλλιτεχνικά:P[/quote]
Μην με παρεξηγήσεις. Απλά ήθελα να σε ενημερωσω ότι χρειάζονται και τα δύο.

Θα το δοκιμάσω αύριο στο γραφείο και θα σας πώ οκ?:)

οκ.........δοκιμασε εσυ απο εκει......εγω απο εδω.......και θα δουμε τι θα βγει...:lol::lol::lol::P[/quote]

copy paste το logo από το forum

Αχ! δεν έχεις και άδικο:( .Δυστηχως τα πιο πολλά αγόρια σε έκθεση γάτας την σπάνε την μέση, το κανελώνουν το ριζόγαλο,το τρίβουν το πιπέρι, την καθαρίζουν την μπανάνα.
Αν με καταλαβαίνεις;);)

Αχ! δεν έχεις και άδικο:( .Δυστηχως τα πιο πολλά αγόρια σε έκθεση γάτας την σπάνε την μέση, το κανελώνουν το ριζόγαλο,το τρίβουν το πιπέρι, την καθαρίζουν την μπανάνα.
Αν με καταλαβαίνεις;);)

:lol::lol:..ελεος χαθηκε να ειμαστε ερωτευμενες με σκυλια και οχι με γατια?(για εσας το λεω κυριως γιατι εγω δεν κανει να κοιταω αγορακια:rolleyes:):lol::lol:..λεττα να δω εμεις ποτε θα μιλησουμε..ή δεν θα το σηκωνω εγω ή εσυ..:lol:..θα σε παρω αυριο το απογευματακι ελπιζω να μην ενοχλω..και οταν δειτε για τα καρτελακια ενημερωστε με και εμενα που ειμαι ασχετη:P

Κορίτσια, εγώ έχω καρτελάκι που μου είχε φτιάξει η Στέλλα από προηγούμενη συνάντηση, στη συνάντηση του Ιουλίου, είχα φέρει ετικέτες και έγραφα επάνω το ψευδώνυμο και το όνομα της καθεμιας, και τις μοίραζα επί τόπου, για να αναγνωριζόμαστε :) δεν είναι τίποτα δύσκολο, απλές ετικέτες από το γραφείο σας χρειάζονται :)

Πότε έχει οριστεί συνάντηση και πού;Μελίνι τι ωραίο ψιψίνι είναι αυτό καλέ;;;;

Δυστηχως κι εγω πιστευω οτι η λυση ειναι ο Ραμσης να παει καπου ησυχα..:(:( για το δικο του καλο..:(:( Δεν ξερω τι να πω..εχω στεναχωρεθει παρα πολυ..:(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back