Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
28-29/11/2009Καλησπέρα κορίτσια! Πότε είναι η έκθεση γάτας?? Στο Δαίς είναι?
https://www.daiscenter.gr/index.htm
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
,θα ερχομαι και θα συστηνομαι σ'αυτες που εχουν.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Τέτοιος κούκλος δεν θα περάσει απαρατήρητος!!![]()

ευχαριστει ο γατούλης μου
το καλύτεροΕγω δεν μπορω να φτιαξω καρτελακι,θα ερχομαι και θα συστηνομαι σ'αυτες που εχουν.
![]()

Θα ψάχνεις να βρεις καρτελακια και αυτοκόλλητα

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
θα βάλω και εγω ενα αυτοκολλητακι με το ονομα μου αλλα τη φωτο του αβαταρ δεν ξέρω πως να τη βάλω...Αλλα θα τον δειτε ολοζώντανο το γατούνι μου εκεί οποτε ελπιζω να μας καταλάβετε!!!
εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι
...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω...

.......εντελως χειροποιητο...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση?
natalouko
Επιφανές μέλος
Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!!εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω...
![]()

Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.
Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Θαυμάζω τους ανθρώπους που πιάνουν τα χέρια τους και έχουν φαντασία!!!Εγώ ως ανίδεη με τα καλλιτεχνικά, το έφτιαξα στον υπολογιστή και βρήκα και ταμπελάκι με παραμάνα.
Έτοιμα πράγματα δηλαδή!!!!
![]()
μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι.......

Hlianna
Διάσημο μέλος
εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω...
![]()
wow..μπραβο πουπουλινα

aporw
Διακεκριμένο μέλος
εγω,απλα εκτυπωσα μια σελιδα απο εδω με το αβαταρ μου....βεβαια μου βγηκε πολυ μικρο...μπορεις ομως λιγο να το μεγενθυνεις....αφου το εκτυπωσα,το εκοψα και το κολλησα διπλα απο το λογοτυπο του my cat και απο πανω εγραψα το νικ μου,ενω απο κατω το ονομα μου....εκανα ενα κολλαζ δηλαδη....μετα το εβγαλα φωτοτυπια πανω σε φωτογραφικο χαρτι...βγηκε τελειο γιατι δεν χρειαζεται πλαστικοποιηση...εκοψα αλλο ενα κομματι φωτογραφικο χαρτι,ιδιου μεγεθους με το καρτελακι μου,κολλησα επανω την παραμανα και το κολλησα στο καρτελακι με το λογο του my cat το αβαταρ και τα ονοματα μου...ετσι εχω ενα τελειο καρτελακι...με παραμανα παρακαλω...
![]()

απλες διαδικασιες!

natalouko
Επιφανές μέλος
Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!!
μα........καλ/κου ,που λενε και τα παιδια,ειμαι.....αν δεν μπορουσα να φτιαξω και ενα καρτελακι.......![]()

Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ναι βρε, το ξέρω ότι είναι απλό για σένα!!!Αλλά ως καλ/κου,που πιάνουν τα χέρια σου σε κατασκευές, σε θαυμάζω!!!
![]()
σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια...

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Και το ρωτάς?Θα φτιαξουμε καρτελιτσες?Πως?Να φωτοτυπησω ονομα και φωτο του σηφη+σελινας και να το καρφιτσωσω πιανει?
Λεττακι αν ερθω θα παμε μαζι στην εκθεση?

Εγώ θα πάω την Κυριακή το μεσημέρι κατά της 13.00 πριν το διάλειμα του κριτή.Αμα κάνεις κέφι χτύπα τηλέφωνο.
Στείλε μου λίγο και το εμαιλ σου να σου στείλω το καρτελάκι σου.
Φιλάκια
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ προσωπικά ναι, εκείνη την ώρα θα πάω.Κορίτσια ισχύει η συνάντηση στο Δαίς την Κυριακή 13:30 με 14:00?? Να ξέρω πότε θα πάτε να περάσω και εγώ μια βόλτα αν τα καταφέρω, να σας γνωρίσω και από κοντα κιόλας!![]()

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Εσείς δεν θα διαγωνίζεστε????μην μας ξεχασετε κει εμας!!!!:Ο

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
ναιΕσείς δεν θα διαγωνίζεστε????![]()
...γι αυτο μην μας ξεχάσετε!να περασετε να γνωριστουμε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool