Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:17 Η Felice έγραψε: #4.321 22-12-09 15:17 Ωχ ρε συ!! λυπάμαι. Γιαυτό με ρώτησες γιατί δεν το έφαγα όλο Το δικό μου ήταν μια χαρα. Όταν μου το έφεραν ζεστό ζεστό ήταν αλλά με το πολύ μπλαμπλα το άφησα και κρύωσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:42 Η zanin έγραψε: #4.322 22-12-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ωχ ρε συ!! λυπάμαι. Γιαυτό με ρώτησες γιατί δεν το έφαγα όλο Το δικό μου ήταν μια χαρα. Όταν μου το έφεραν ζεστό ζεστό ήταν αλλά με το πολύ μπλαμπλα το άφησα και κρύωσε. Click για ανάπτυξη... ναι νομιζα πως ειχες το ίδιο προβλημα.... οκ στο τέλος το έφαγα, λυπόμουν να το πληρώσω τόσα λεφτά και να το παραταγα αθικτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:01 Η Hlianna έγραψε: #4.323 22-12-09 17:01 Zανιν εγραψα για την βαφλα σου λιγο πιο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:40 Η Kristen έγραψε: #4.324 22-12-09 18:40 Κουκλες όπως πάντα οι γατομαμάδες του mycat μπράβο που κάνατε αισθητή την παρουσία σας μπράβο που κρατάτε τις παραδόσεις με τα καρτελάκια κ παίρνεται μάτι η μία το βυζί της άλλης Αλήθεια που ήταν η Σιμώνη??? δεν την είδα. κι άλλες φωτο παρακαλώ να σας θαυμάσουμε όσες δεν μπορέσαμε να έρθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η Felice έγραψε: #4.325 22-12-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Κουκλες όπως πάντα οι γατομαμάδες του mycat μπράβο που κάνατε αισθητή την παρουσία σας μπράβο που κρατάτε τις παραδόσεις με τα καρτελάκια κ παίρνεται μάτι η μία το βυζί της άλλης Αλήθεια που ήταν η Σιμώνη??? δεν την είδα. κι άλλες φωτο παρακαλώ να σας θαυμάσουμε όσες δεν μπορέσαμε να έρθουμε. Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Τι έγινε ρε Σιμώνη ?? Για σένα αλλάξαμε την μέρα. Σε κρατήσαν στην δουλειά? ΑΑΑ! θα τους μαλώσω. Εμένα η κάμερα μου ξαφνικά τα έφτυσε και μόνο 2 όμοιες έχω. Η κουνέλα έβγαλε περισσότερες αλλά από ότι φαίνεται σήμερα δεν μπήκε καθόλου μέσα. Πιστεύω ότι όταν μπεί σίγουρα θα τις ανεβάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:01 Η aporw έγραψε: #4.326 23-12-09 00:01 εχετε δικιο κοριτσια! αλλα τελευταια στιγμη με στειλαν αεροδρομιο για δουλεια! κι εκλεισε και το κινητο μου απο μπαταρια! αλλιως θα εχανα εγω τετοιο τζερτζελο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Felice έγραψε: #4.327 23-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχετε δικιο κοριτσια! αλλα τελευταια στιγμη με στειλαν αεροδρομιο για δουλεια! κι εκλεισε και το κινητο μου απο μπαταρια! αλλιως θα εχανα εγω τετοιο τζερτζελο?? Click για ανάπτυξη... Είπα και εγώ?!!!!Αυτή πάντα δηλωνει παρών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η Felice έγραψε: #4.328 23-12-09 14:07 Πάμε ΣΙΝΕΜΑΑΑ???? Καλημέρα κοπελιές μετά το γκάλοπ που έκανα είδα ότι πολλες κοπέλες τους αρέσει το σινεμά και βρήκαν ενδιαφέρον το να κανονίζαμε ένα βράδυ να βγούμε μεγαλοπαρέα. 1)Τι θα λέγατε το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ? ή το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ? να κανονίζαμε να πάμε? 2) Ρέντη ? Μall? Village cinemas Φαλήρου? Ποιο είναι ποιο ιδανικό για εσάς? Προτείνετε και ψηφίστε. 3) Σχετικά με το έργο . Επειδή είναι σιγουρότατο ότι όλες οι γνώμες θα είναι διαφορετικές τι θα λέγατε να βλέπαμε μία ρομαντική κομεντί που συνδιάζει το ρομαντικό στοιχειο που αρέσει στις περισσότερες μην πώ σε όλες τις γυνάικες και το κωμικό στοιχείο για όσες θέλουν κωμωδία. Προτείνετε έργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η aporw έγραψε: #4.329 23-12-09 14:10 new moon... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Felice έγραψε: #4.330 23-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: new moon... Click για ανάπτυξη... ????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:59 Η kounelaki: #4.331 23-12-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά μιλάμε πολύ πλάκα με πέθανες. Α! ξέχασες που είπες ότι θα μου πεις κάτι για την έκθεση .Σημείωσετα για την άλλη φορά Καλά μιλάμε ότι έχουμε πολύ πλάκα . Και εγώ πέρασα πολύ ωραία χτες. Σημείωση για το κοινο την φώτο μας την έβγαλε η γκαρσόνα και όλες φοβηθήκαμε ότι δεν θα χωράγαμε, γιαυτο ζουμπηχθήκαμε και στηθήκαμε μαυτόν τον τρόπο.Έτσι???? Δεν καθόμασταν η μία πάνω στην άλλη όλη την ώρα. Για να μην υπάρξει απορία Έλενααααααααααα που είσαι?? Οι δικές σου φωτό? Click για ανάπτυξη... Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #4.332 23-12-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! δεν πειράζει την άλλη φορά θα βγάλουμε περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η chryssa έγραψε: #4.333 07-01-10 10:56 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Σήμερα ξύπνησα με την απορία... Πίτα θα κόψουμε φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:28 Η Felice έγραψε: #4.334 12-01-10 16:28 Γεια σας κοριτσια, Ε! τώρα πια σίγουρα όλες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων έχετε γυρίσει πίσω. Τι θα γίνει ? Θα τον πάμε εκεινον τον σινεμά που λέγαμε? Αυτές τις ημέρες έχει στους σινεμάδες μια κομεντί με τον Χιου Γκραντ και την Σαρα τζέσικα Πάρκερ. Ενδιαφέρεται καμία κοπελιά να πάμε παρέα? Επίσης μου είπανε ότι η ελληνική "η νήσος" έχει και αυτή πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Η ria23 έγραψε: #4.335 12-01-10 16:37 η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:45 Η Felice έγραψε: #4.336 12-01-10 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Click για ανάπτυξη... Επομένως καλά μου τα είπανε. Όπως και να έχει ρίξτε ιδέες να πάμε κανάν σινεμά. Μόνο μην πείτε θρίλερ γιατί δεν νομίζω ότι θα ακολουθησουν πολλές παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η elvenstar: #4.337 12-01-10 16:51 Το Σερλοκ Χολμς μπορεί να είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η Hlianna έγραψε: #4.338 12-01-10 18:30 εγω ειμαι μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:56 Η Cloud and Snow: #4.339 12-01-10 18:56 Σερλοκ Χόλμς, κορίτσα, να πάρουμε και κάνα μάτι (Τζούντ Λο = "Κουφάλα-Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιησες"....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 13:56 Η Felice έγραψε: #4.340 13-01-10 13:56 Σε ποιο έργο να πάμε? Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο. Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει Διαλέξτε έργο. DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ. ..................................................................................... ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97' Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. ....................................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωχ ρε συ!! λυπάμαι. Γιαυτό με ρώτησες γιατί δεν το έφαγα όλο Το δικό μου ήταν μια χαρα. Όταν μου το έφεραν ζεστό ζεστό ήταν αλλά με το πολύ μπλαμπλα το άφησα και κρύωσε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:42 Η zanin έγραψε: #4.322 22-12-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ωχ ρε συ!! λυπάμαι. Γιαυτό με ρώτησες γιατί δεν το έφαγα όλο Το δικό μου ήταν μια χαρα. Όταν μου το έφεραν ζεστό ζεστό ήταν αλλά με το πολύ μπλαμπλα το άφησα και κρύωσε. Click για ανάπτυξη... ναι νομιζα πως ειχες το ίδιο προβλημα.... οκ στο τέλος το έφαγα, λυπόμουν να το πληρώσω τόσα λεφτά και να το παραταγα αθικτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:01 Η Hlianna έγραψε: #4.323 22-12-09 17:01 Zανιν εγραψα για την βαφλα σου λιγο πιο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:40 Η Kristen έγραψε: #4.324 22-12-09 18:40 Κουκλες όπως πάντα οι γατομαμάδες του mycat μπράβο που κάνατε αισθητή την παρουσία σας μπράβο που κρατάτε τις παραδόσεις με τα καρτελάκια κ παίρνεται μάτι η μία το βυζί της άλλης Αλήθεια που ήταν η Σιμώνη??? δεν την είδα. κι άλλες φωτο παρακαλώ να σας θαυμάσουμε όσες δεν μπορέσαμε να έρθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η Felice έγραψε: #4.325 22-12-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Κουκλες όπως πάντα οι γατομαμάδες του mycat μπράβο που κάνατε αισθητή την παρουσία σας μπράβο που κρατάτε τις παραδόσεις με τα καρτελάκια κ παίρνεται μάτι η μία το βυζί της άλλης Αλήθεια που ήταν η Σιμώνη??? δεν την είδα. κι άλλες φωτο παρακαλώ να σας θαυμάσουμε όσες δεν μπορέσαμε να έρθουμε. Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Τι έγινε ρε Σιμώνη ?? Για σένα αλλάξαμε την μέρα. Σε κρατήσαν στην δουλειά? ΑΑΑ! θα τους μαλώσω. Εμένα η κάμερα μου ξαφνικά τα έφτυσε και μόνο 2 όμοιες έχω. Η κουνέλα έβγαλε περισσότερες αλλά από ότι φαίνεται σήμερα δεν μπήκε καθόλου μέσα. Πιστεύω ότι όταν μπεί σίγουρα θα τις ανεβάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:01 Η aporw έγραψε: #4.326 23-12-09 00:01 εχετε δικιο κοριτσια! αλλα τελευταια στιγμη με στειλαν αεροδρομιο για δουλεια! κι εκλεισε και το κινητο μου απο μπαταρια! αλλιως θα εχανα εγω τετοιο τζερτζελο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Felice έγραψε: #4.327 23-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχετε δικιο κοριτσια! αλλα τελευταια στιγμη με στειλαν αεροδρομιο για δουλεια! κι εκλεισε και το κινητο μου απο μπαταρια! αλλιως θα εχανα εγω τετοιο τζερτζελο?? Click για ανάπτυξη... Είπα και εγώ?!!!!Αυτή πάντα δηλωνει παρών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η Felice έγραψε: #4.328 23-12-09 14:07 Πάμε ΣΙΝΕΜΑΑΑ???? Καλημέρα κοπελιές μετά το γκάλοπ που έκανα είδα ότι πολλες κοπέλες τους αρέσει το σινεμά και βρήκαν ενδιαφέρον το να κανονίζαμε ένα βράδυ να βγούμε μεγαλοπαρέα. 1)Τι θα λέγατε το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ? ή το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ? να κανονίζαμε να πάμε? 2) Ρέντη ? Μall? Village cinemas Φαλήρου? Ποιο είναι ποιο ιδανικό για εσάς? Προτείνετε και ψηφίστε. 3) Σχετικά με το έργο . Επειδή είναι σιγουρότατο ότι όλες οι γνώμες θα είναι διαφορετικές τι θα λέγατε να βλέπαμε μία ρομαντική κομεντί που συνδιάζει το ρομαντικό στοιχειο που αρέσει στις περισσότερες μην πώ σε όλες τις γυνάικες και το κωμικό στοιχείο για όσες θέλουν κωμωδία. Προτείνετε έργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η aporw έγραψε: #4.329 23-12-09 14:10 new moon... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Felice έγραψε: #4.330 23-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: new moon... Click για ανάπτυξη... ????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:59 Η kounelaki: #4.331 23-12-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά μιλάμε πολύ πλάκα με πέθανες. Α! ξέχασες που είπες ότι θα μου πεις κάτι για την έκθεση .Σημείωσετα για την άλλη φορά Καλά μιλάμε ότι έχουμε πολύ πλάκα . Και εγώ πέρασα πολύ ωραία χτες. Σημείωση για το κοινο την φώτο μας την έβγαλε η γκαρσόνα και όλες φοβηθήκαμε ότι δεν θα χωράγαμε, γιαυτο ζουμπηχθήκαμε και στηθήκαμε μαυτόν τον τρόπο.Έτσι???? Δεν καθόμασταν η μία πάνω στην άλλη όλη την ώρα. Για να μην υπάρξει απορία Έλενααααααααααα που είσαι?? Οι δικές σου φωτό? Click για ανάπτυξη... Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #4.332 23-12-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! δεν πειράζει την άλλη φορά θα βγάλουμε περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η chryssa έγραψε: #4.333 07-01-10 10:56 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Σήμερα ξύπνησα με την απορία... Πίτα θα κόψουμε φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:28 Η Felice έγραψε: #4.334 12-01-10 16:28 Γεια σας κοριτσια, Ε! τώρα πια σίγουρα όλες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων έχετε γυρίσει πίσω. Τι θα γίνει ? Θα τον πάμε εκεινον τον σινεμά που λέγαμε? Αυτές τις ημέρες έχει στους σινεμάδες μια κομεντί με τον Χιου Γκραντ και την Σαρα τζέσικα Πάρκερ. Ενδιαφέρεται καμία κοπελιά να πάμε παρέα? Επίσης μου είπανε ότι η ελληνική "η νήσος" έχει και αυτή πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Η ria23 έγραψε: #4.335 12-01-10 16:37 η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:45 Η Felice έγραψε: #4.336 12-01-10 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Click για ανάπτυξη... Επομένως καλά μου τα είπανε. Όπως και να έχει ρίξτε ιδέες να πάμε κανάν σινεμά. Μόνο μην πείτε θρίλερ γιατί δεν νομίζω ότι θα ακολουθησουν πολλές παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η elvenstar: #4.337 12-01-10 16:51 Το Σερλοκ Χολμς μπορεί να είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η Hlianna έγραψε: #4.338 12-01-10 18:30 εγω ειμαι μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:56 Η Cloud and Snow: #4.339 12-01-10 18:56 Σερλοκ Χόλμς, κορίτσα, να πάρουμε και κάνα μάτι (Τζούντ Λο = "Κουφάλα-Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιησες"....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 13:56 Η Felice έγραψε: #4.340 13-01-10 13:56 Σε ποιο έργο να πάμε? Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο. Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει Διαλέξτε έργο. DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ. ..................................................................................... ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97' Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. ....................................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Ωχ ρε συ!! λυπάμαι. Γιαυτό με ρώτησες γιατί δεν το έφαγα όλο Το δικό μου ήταν μια χαρα. Όταν μου το έφεραν ζεστό ζεστό ήταν αλλά με το πολύ μπλαμπλα το άφησα και κρύωσε. Click για ανάπτυξη... ναι νομιζα πως ειχες το ίδιο προβλημα.... οκ στο τέλος το έφαγα, λυπόμουν να το πληρώσω τόσα λεφτά και να το παραταγα αθικτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:01 Η Hlianna έγραψε: #4.323 22-12-09 17:01 Zανιν εγραψα για την βαφλα σου λιγο πιο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:40 Η Kristen έγραψε: #4.324 22-12-09 18:40 Κουκλες όπως πάντα οι γατομαμάδες του mycat μπράβο που κάνατε αισθητή την παρουσία σας μπράβο που κρατάτε τις παραδόσεις με τα καρτελάκια κ παίρνεται μάτι η μία το βυζί της άλλης Αλήθεια που ήταν η Σιμώνη??? δεν την είδα. κι άλλες φωτο παρακαλώ να σας θαυμάσουμε όσες δεν μπορέσαμε να έρθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η Felice έγραψε: #4.325 22-12-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Κουκλες όπως πάντα οι γατομαμάδες του mycat μπράβο που κάνατε αισθητή την παρουσία σας μπράβο που κρατάτε τις παραδόσεις με τα καρτελάκια κ παίρνεται μάτι η μία το βυζί της άλλης Αλήθεια που ήταν η Σιμώνη??? δεν την είδα. κι άλλες φωτο παρακαλώ να σας θαυμάσουμε όσες δεν μπορέσαμε να έρθουμε. Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Τι έγινε ρε Σιμώνη ?? Για σένα αλλάξαμε την μέρα. Σε κρατήσαν στην δουλειά? ΑΑΑ! θα τους μαλώσω. Εμένα η κάμερα μου ξαφνικά τα έφτυσε και μόνο 2 όμοιες έχω. Η κουνέλα έβγαλε περισσότερες αλλά από ότι φαίνεται σήμερα δεν μπήκε καθόλου μέσα. Πιστεύω ότι όταν μπεί σίγουρα θα τις ανεβάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:01 Η aporw έγραψε: #4.326 23-12-09 00:01 εχετε δικιο κοριτσια! αλλα τελευταια στιγμη με στειλαν αεροδρομιο για δουλεια! κι εκλεισε και το κινητο μου απο μπαταρια! αλλιως θα εχανα εγω τετοιο τζερτζελο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Felice έγραψε: #4.327 23-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχετε δικιο κοριτσια! αλλα τελευταια στιγμη με στειλαν αεροδρομιο για δουλεια! κι εκλεισε και το κινητο μου απο μπαταρια! αλλιως θα εχανα εγω τετοιο τζερτζελο?? Click για ανάπτυξη... Είπα και εγώ?!!!!Αυτή πάντα δηλωνει παρών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η Felice έγραψε: #4.328 23-12-09 14:07 Πάμε ΣΙΝΕΜΑΑΑ???? Καλημέρα κοπελιές μετά το γκάλοπ που έκανα είδα ότι πολλες κοπέλες τους αρέσει το σινεμά και βρήκαν ενδιαφέρον το να κανονίζαμε ένα βράδυ να βγούμε μεγαλοπαρέα. 1)Τι θα λέγατε το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ? ή το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ? να κανονίζαμε να πάμε? 2) Ρέντη ? Μall? Village cinemas Φαλήρου? Ποιο είναι ποιο ιδανικό για εσάς? Προτείνετε και ψηφίστε. 3) Σχετικά με το έργο . Επειδή είναι σιγουρότατο ότι όλες οι γνώμες θα είναι διαφορετικές τι θα λέγατε να βλέπαμε μία ρομαντική κομεντί που συνδιάζει το ρομαντικό στοιχειο που αρέσει στις περισσότερες μην πώ σε όλες τις γυνάικες και το κωμικό στοιχείο για όσες θέλουν κωμωδία. Προτείνετε έργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η aporw έγραψε: #4.329 23-12-09 14:10 new moon... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Felice έγραψε: #4.330 23-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: new moon... Click για ανάπτυξη... ????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:59 Η kounelaki: #4.331 23-12-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά μιλάμε πολύ πλάκα με πέθανες. Α! ξέχασες που είπες ότι θα μου πεις κάτι για την έκθεση .Σημείωσετα για την άλλη φορά Καλά μιλάμε ότι έχουμε πολύ πλάκα . Και εγώ πέρασα πολύ ωραία χτες. Σημείωση για το κοινο την φώτο μας την έβγαλε η γκαρσόνα και όλες φοβηθήκαμε ότι δεν θα χωράγαμε, γιαυτο ζουμπηχθήκαμε και στηθήκαμε μαυτόν τον τρόπο.Έτσι???? Δεν καθόμασταν η μία πάνω στην άλλη όλη την ώρα. Για να μην υπάρξει απορία Έλενααααααααααα που είσαι?? Οι δικές σου φωτό? Click για ανάπτυξη... Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #4.332 23-12-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! δεν πειράζει την άλλη φορά θα βγάλουμε περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η chryssa έγραψε: #4.333 07-01-10 10:56 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Σήμερα ξύπνησα με την απορία... Πίτα θα κόψουμε φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:28 Η Felice έγραψε: #4.334 12-01-10 16:28 Γεια σας κοριτσια, Ε! τώρα πια σίγουρα όλες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων έχετε γυρίσει πίσω. Τι θα γίνει ? Θα τον πάμε εκεινον τον σινεμά που λέγαμε? Αυτές τις ημέρες έχει στους σινεμάδες μια κομεντί με τον Χιου Γκραντ και την Σαρα τζέσικα Πάρκερ. Ενδιαφέρεται καμία κοπελιά να πάμε παρέα? Επίσης μου είπανε ότι η ελληνική "η νήσος" έχει και αυτή πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Η ria23 έγραψε: #4.335 12-01-10 16:37 η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:45 Η Felice έγραψε: #4.336 12-01-10 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Click για ανάπτυξη... Επομένως καλά μου τα είπανε. Όπως και να έχει ρίξτε ιδέες να πάμε κανάν σινεμά. Μόνο μην πείτε θρίλερ γιατί δεν νομίζω ότι θα ακολουθησουν πολλές παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η elvenstar: #4.337 12-01-10 16:51 Το Σερλοκ Χολμς μπορεί να είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η Hlianna έγραψε: #4.338 12-01-10 18:30 εγω ειμαι μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:56 Η Cloud and Snow: #4.339 12-01-10 18:56 Σερλοκ Χόλμς, κορίτσα, να πάρουμε και κάνα μάτι (Τζούντ Λο = "Κουφάλα-Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιησες"....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 13:56 Η Felice έγραψε: #4.340 13-01-10 13:56 Σε ποιο έργο να πάμε? Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο. Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει Διαλέξτε έργο. DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ. ..................................................................................... ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97' Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. ....................................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Zανιν εγραψα για την βαφλα σου λιγο πιο πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.208 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:40 Η Kristen έγραψε: #4.324 22-12-09 18:40 Κουκλες όπως πάντα οι γατομαμάδες του mycat μπράβο που κάνατε αισθητή την παρουσία σας μπράβο που κρατάτε τις παραδόσεις με τα καρτελάκια κ παίρνεται μάτι η μία το βυζί της άλλης Αλήθεια που ήταν η Σιμώνη??? δεν την είδα. κι άλλες φωτο παρακαλώ να σας θαυμάσουμε όσες δεν μπορέσαμε να έρθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η Felice έγραψε: #4.325 22-12-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Κουκλες όπως πάντα οι γατομαμάδες του mycat μπράβο που κάνατε αισθητή την παρουσία σας μπράβο που κρατάτε τις παραδόσεις με τα καρτελάκια κ παίρνεται μάτι η μία το βυζί της άλλης Αλήθεια που ήταν η Σιμώνη??? δεν την είδα. κι άλλες φωτο παρακαλώ να σας θαυμάσουμε όσες δεν μπορέσαμε να έρθουμε. Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Τι έγινε ρε Σιμώνη ?? Για σένα αλλάξαμε την μέρα. Σε κρατήσαν στην δουλειά? ΑΑΑ! θα τους μαλώσω. Εμένα η κάμερα μου ξαφνικά τα έφτυσε και μόνο 2 όμοιες έχω. Η κουνέλα έβγαλε περισσότερες αλλά από ότι φαίνεται σήμερα δεν μπήκε καθόλου μέσα. Πιστεύω ότι όταν μπεί σίγουρα θα τις ανεβάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:01 Η aporw έγραψε: #4.326 23-12-09 00:01 εχετε δικιο κοριτσια! αλλα τελευταια στιγμη με στειλαν αεροδρομιο για δουλεια! κι εκλεισε και το κινητο μου απο μπαταρια! αλλιως θα εχανα εγω τετοιο τζερτζελο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Felice έγραψε: #4.327 23-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχετε δικιο κοριτσια! αλλα τελευταια στιγμη με στειλαν αεροδρομιο για δουλεια! κι εκλεισε και το κινητο μου απο μπαταρια! αλλιως θα εχανα εγω τετοιο τζερτζελο?? Click για ανάπτυξη... Είπα και εγώ?!!!!Αυτή πάντα δηλωνει παρών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η Felice έγραψε: #4.328 23-12-09 14:07 Πάμε ΣΙΝΕΜΑΑΑ???? Καλημέρα κοπελιές μετά το γκάλοπ που έκανα είδα ότι πολλες κοπέλες τους αρέσει το σινεμά και βρήκαν ενδιαφέρον το να κανονίζαμε ένα βράδυ να βγούμε μεγαλοπαρέα. 1)Τι θα λέγατε το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ? ή το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ? να κανονίζαμε να πάμε? 2) Ρέντη ? Μall? Village cinemas Φαλήρου? Ποιο είναι ποιο ιδανικό για εσάς? Προτείνετε και ψηφίστε. 3) Σχετικά με το έργο . Επειδή είναι σιγουρότατο ότι όλες οι γνώμες θα είναι διαφορετικές τι θα λέγατε να βλέπαμε μία ρομαντική κομεντί που συνδιάζει το ρομαντικό στοιχειο που αρέσει στις περισσότερες μην πώ σε όλες τις γυνάικες και το κωμικό στοιχείο για όσες θέλουν κωμωδία. Προτείνετε έργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η aporw έγραψε: #4.329 23-12-09 14:10 new moon... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Felice έγραψε: #4.330 23-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: new moon... Click για ανάπτυξη... ????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:59 Η kounelaki: #4.331 23-12-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά μιλάμε πολύ πλάκα με πέθανες. Α! ξέχασες που είπες ότι θα μου πεις κάτι για την έκθεση .Σημείωσετα για την άλλη φορά Καλά μιλάμε ότι έχουμε πολύ πλάκα . Και εγώ πέρασα πολύ ωραία χτες. Σημείωση για το κοινο την φώτο μας την έβγαλε η γκαρσόνα και όλες φοβηθήκαμε ότι δεν θα χωράγαμε, γιαυτο ζουμπηχθήκαμε και στηθήκαμε μαυτόν τον τρόπο.Έτσι???? Δεν καθόμασταν η μία πάνω στην άλλη όλη την ώρα. Για να μην υπάρξει απορία Έλενααααααααααα που είσαι?? Οι δικές σου φωτό? Click για ανάπτυξη... Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #4.332 23-12-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! δεν πειράζει την άλλη φορά θα βγάλουμε περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η chryssa έγραψε: #4.333 07-01-10 10:56 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Σήμερα ξύπνησα με την απορία... Πίτα θα κόψουμε φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:28 Η Felice έγραψε: #4.334 12-01-10 16:28 Γεια σας κοριτσια, Ε! τώρα πια σίγουρα όλες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων έχετε γυρίσει πίσω. Τι θα γίνει ? Θα τον πάμε εκεινον τον σινεμά που λέγαμε? Αυτές τις ημέρες έχει στους σινεμάδες μια κομεντί με τον Χιου Γκραντ και την Σαρα τζέσικα Πάρκερ. Ενδιαφέρεται καμία κοπελιά να πάμε παρέα? Επίσης μου είπανε ότι η ελληνική "η νήσος" έχει και αυτή πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Η ria23 έγραψε: #4.335 12-01-10 16:37 η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:45 Η Felice έγραψε: #4.336 12-01-10 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Click για ανάπτυξη... Επομένως καλά μου τα είπανε. Όπως και να έχει ρίξτε ιδέες να πάμε κανάν σινεμά. Μόνο μην πείτε θρίλερ γιατί δεν νομίζω ότι θα ακολουθησουν πολλές παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η elvenstar: #4.337 12-01-10 16:51 Το Σερλοκ Χολμς μπορεί να είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η Hlianna έγραψε: #4.338 12-01-10 18:30 εγω ειμαι μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:56 Η Cloud and Snow: #4.339 12-01-10 18:56 Σερλοκ Χόλμς, κορίτσα, να πάρουμε και κάνα μάτι (Τζούντ Λο = "Κουφάλα-Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιησες"....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 13:56 Η Felice έγραψε: #4.340 13-01-10 13:56 Σε ποιο έργο να πάμε? Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο. Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει Διαλέξτε έργο. DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ. ..................................................................................... ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97' Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. ....................................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουκλες όπως πάντα οι γατομαμάδες του mycat μπράβο που κάνατε αισθητή την παρουσία σας μπράβο που κρατάτε τις παραδόσεις με τα καρτελάκια κ παίρνεται μάτι η μία το βυζί της άλλης Αλήθεια που ήταν η Σιμώνη??? δεν την είδα. κι άλλες φωτο παρακαλώ να σας θαυμάσουμε όσες δεν μπορέσαμε να έρθουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:34 Η Felice έγραψε: #4.325 22-12-09 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Κουκλες όπως πάντα οι γατομαμάδες του mycat μπράβο που κάνατε αισθητή την παρουσία σας μπράβο που κρατάτε τις παραδόσεις με τα καρτελάκια κ παίρνεται μάτι η μία το βυζί της άλλης Αλήθεια που ήταν η Σιμώνη??? δεν την είδα. κι άλλες φωτο παρακαλώ να σας θαυμάσουμε όσες δεν μπορέσαμε να έρθουμε. Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Τι έγινε ρε Σιμώνη ?? Για σένα αλλάξαμε την μέρα. Σε κρατήσαν στην δουλειά? ΑΑΑ! θα τους μαλώσω. Εμένα η κάμερα μου ξαφνικά τα έφτυσε και μόνο 2 όμοιες έχω. Η κουνέλα έβγαλε περισσότερες αλλά από ότι φαίνεται σήμερα δεν μπήκε καθόλου μέσα. Πιστεύω ότι όταν μπεί σίγουρα θα τις ανεβάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:01 Η aporw έγραψε: #4.326 23-12-09 00:01 εχετε δικιο κοριτσια! αλλα τελευταια στιγμη με στειλαν αεροδρομιο για δουλεια! κι εκλεισε και το κινητο μου απο μπαταρια! αλλιως θα εχανα εγω τετοιο τζερτζελο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Felice έγραψε: #4.327 23-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχετε δικιο κοριτσια! αλλα τελευταια στιγμη με στειλαν αεροδρομιο για δουλεια! κι εκλεισε και το κινητο μου απο μπαταρια! αλλιως θα εχανα εγω τετοιο τζερτζελο?? Click για ανάπτυξη... Είπα και εγώ?!!!!Αυτή πάντα δηλωνει παρών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η Felice έγραψε: #4.328 23-12-09 14:07 Πάμε ΣΙΝΕΜΑΑΑ???? Καλημέρα κοπελιές μετά το γκάλοπ που έκανα είδα ότι πολλες κοπέλες τους αρέσει το σινεμά και βρήκαν ενδιαφέρον το να κανονίζαμε ένα βράδυ να βγούμε μεγαλοπαρέα. 1)Τι θα λέγατε το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ? ή το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ? να κανονίζαμε να πάμε? 2) Ρέντη ? Μall? Village cinemas Φαλήρου? Ποιο είναι ποιο ιδανικό για εσάς? Προτείνετε και ψηφίστε. 3) Σχετικά με το έργο . Επειδή είναι σιγουρότατο ότι όλες οι γνώμες θα είναι διαφορετικές τι θα λέγατε να βλέπαμε μία ρομαντική κομεντί που συνδιάζει το ρομαντικό στοιχειο που αρέσει στις περισσότερες μην πώ σε όλες τις γυνάικες και το κωμικό στοιχείο για όσες θέλουν κωμωδία. Προτείνετε έργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η aporw έγραψε: #4.329 23-12-09 14:10 new moon... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Felice έγραψε: #4.330 23-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: new moon... Click για ανάπτυξη... ????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:59 Η kounelaki: #4.331 23-12-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά μιλάμε πολύ πλάκα με πέθανες. Α! ξέχασες που είπες ότι θα μου πεις κάτι για την έκθεση .Σημείωσετα για την άλλη φορά Καλά μιλάμε ότι έχουμε πολύ πλάκα . Και εγώ πέρασα πολύ ωραία χτες. Σημείωση για το κοινο την φώτο μας την έβγαλε η γκαρσόνα και όλες φοβηθήκαμε ότι δεν θα χωράγαμε, γιαυτο ζουμπηχθήκαμε και στηθήκαμε μαυτόν τον τρόπο.Έτσι???? Δεν καθόμασταν η μία πάνω στην άλλη όλη την ώρα. Για να μην υπάρξει απορία Έλενααααααααααα που είσαι?? Οι δικές σου φωτό? Click για ανάπτυξη... Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #4.332 23-12-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! δεν πειράζει την άλλη φορά θα βγάλουμε περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η chryssa έγραψε: #4.333 07-01-10 10:56 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Σήμερα ξύπνησα με την απορία... Πίτα θα κόψουμε φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:28 Η Felice έγραψε: #4.334 12-01-10 16:28 Γεια σας κοριτσια, Ε! τώρα πια σίγουρα όλες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων έχετε γυρίσει πίσω. Τι θα γίνει ? Θα τον πάμε εκεινον τον σινεμά που λέγαμε? Αυτές τις ημέρες έχει στους σινεμάδες μια κομεντί με τον Χιου Γκραντ και την Σαρα τζέσικα Πάρκερ. Ενδιαφέρεται καμία κοπελιά να πάμε παρέα? Επίσης μου είπανε ότι η ελληνική "η νήσος" έχει και αυτή πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Η ria23 έγραψε: #4.335 12-01-10 16:37 η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:45 Η Felice έγραψε: #4.336 12-01-10 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Click για ανάπτυξη... Επομένως καλά μου τα είπανε. Όπως και να έχει ρίξτε ιδέες να πάμε κανάν σινεμά. Μόνο μην πείτε θρίλερ γιατί δεν νομίζω ότι θα ακολουθησουν πολλές παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η elvenstar: #4.337 12-01-10 16:51 Το Σερλοκ Χολμς μπορεί να είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η Hlianna έγραψε: #4.338 12-01-10 18:30 εγω ειμαι μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:56 Η Cloud and Snow: #4.339 12-01-10 18:56 Σερλοκ Χόλμς, κορίτσα, να πάρουμε και κάνα μάτι (Τζούντ Λο = "Κουφάλα-Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιησες"....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 13:56 Η Felice έγραψε: #4.340 13-01-10 13:56 Σε ποιο έργο να πάμε? Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο. Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει Διαλέξτε έργο. DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ. ..................................................................................... ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97' Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. ....................................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Κουκλες όπως πάντα οι γατομαμάδες του mycat μπράβο που κάνατε αισθητή την παρουσία σας μπράβο που κρατάτε τις παραδόσεις με τα καρτελάκια κ παίρνεται μάτι η μία το βυζί της άλλης Αλήθεια που ήταν η Σιμώνη??? δεν την είδα. κι άλλες φωτο παρακαλώ να σας θαυμάσουμε όσες δεν μπορέσαμε να έρθουμε. Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Τι έγινε ρε Σιμώνη ?? Για σένα αλλάξαμε την μέρα. Σε κρατήσαν στην δουλειά? ΑΑΑ! θα τους μαλώσω. Εμένα η κάμερα μου ξαφνικά τα έφτυσε και μόνο 2 όμοιες έχω. Η κουνέλα έβγαλε περισσότερες αλλά από ότι φαίνεται σήμερα δεν μπήκε καθόλου μέσα. Πιστεύω ότι όταν μπεί σίγουρα θα τις ανεβάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:01 Η aporw έγραψε: #4.326 23-12-09 00:01 εχετε δικιο κοριτσια! αλλα τελευταια στιγμη με στειλαν αεροδρομιο για δουλεια! κι εκλεισε και το κινητο μου απο μπαταρια! αλλιως θα εχανα εγω τετοιο τζερτζελο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Felice έγραψε: #4.327 23-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχετε δικιο κοριτσια! αλλα τελευταια στιγμη με στειλαν αεροδρομιο για δουλεια! κι εκλεισε και το κινητο μου απο μπαταρια! αλλιως θα εχανα εγω τετοιο τζερτζελο?? Click για ανάπτυξη... Είπα και εγώ?!!!!Αυτή πάντα δηλωνει παρών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η Felice έγραψε: #4.328 23-12-09 14:07 Πάμε ΣΙΝΕΜΑΑΑ???? Καλημέρα κοπελιές μετά το γκάλοπ που έκανα είδα ότι πολλες κοπέλες τους αρέσει το σινεμά και βρήκαν ενδιαφέρον το να κανονίζαμε ένα βράδυ να βγούμε μεγαλοπαρέα. 1)Τι θα λέγατε το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ? ή το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ? να κανονίζαμε να πάμε? 2) Ρέντη ? Μall? Village cinemas Φαλήρου? Ποιο είναι ποιο ιδανικό για εσάς? Προτείνετε και ψηφίστε. 3) Σχετικά με το έργο . Επειδή είναι σιγουρότατο ότι όλες οι γνώμες θα είναι διαφορετικές τι θα λέγατε να βλέπαμε μία ρομαντική κομεντί που συνδιάζει το ρομαντικό στοιχειο που αρέσει στις περισσότερες μην πώ σε όλες τις γυνάικες και το κωμικό στοιχείο για όσες θέλουν κωμωδία. Προτείνετε έργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η aporw έγραψε: #4.329 23-12-09 14:10 new moon... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Felice έγραψε: #4.330 23-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: new moon... Click για ανάπτυξη... ????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:59 Η kounelaki: #4.331 23-12-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά μιλάμε πολύ πλάκα με πέθανες. Α! ξέχασες που είπες ότι θα μου πεις κάτι για την έκθεση .Σημείωσετα για την άλλη φορά Καλά μιλάμε ότι έχουμε πολύ πλάκα . Και εγώ πέρασα πολύ ωραία χτες. Σημείωση για το κοινο την φώτο μας την έβγαλε η γκαρσόνα και όλες φοβηθήκαμε ότι δεν θα χωράγαμε, γιαυτο ζουμπηχθήκαμε και στηθήκαμε μαυτόν τον τρόπο.Έτσι???? Δεν καθόμασταν η μία πάνω στην άλλη όλη την ώρα. Για να μην υπάρξει απορία Έλενααααααααααα που είσαι?? Οι δικές σου φωτό? Click για ανάπτυξη... Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #4.332 23-12-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! δεν πειράζει την άλλη φορά θα βγάλουμε περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η chryssa έγραψε: #4.333 07-01-10 10:56 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Σήμερα ξύπνησα με την απορία... Πίτα θα κόψουμε φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:28 Η Felice έγραψε: #4.334 12-01-10 16:28 Γεια σας κοριτσια, Ε! τώρα πια σίγουρα όλες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων έχετε γυρίσει πίσω. Τι θα γίνει ? Θα τον πάμε εκεινον τον σινεμά που λέγαμε? Αυτές τις ημέρες έχει στους σινεμάδες μια κομεντί με τον Χιου Γκραντ και την Σαρα τζέσικα Πάρκερ. Ενδιαφέρεται καμία κοπελιά να πάμε παρέα? Επίσης μου είπανε ότι η ελληνική "η νήσος" έχει και αυτή πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Η ria23 έγραψε: #4.335 12-01-10 16:37 η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:45 Η Felice έγραψε: #4.336 12-01-10 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Click για ανάπτυξη... Επομένως καλά μου τα είπανε. Όπως και να έχει ρίξτε ιδέες να πάμε κανάν σινεμά. Μόνο μην πείτε θρίλερ γιατί δεν νομίζω ότι θα ακολουθησουν πολλές παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η elvenstar: #4.337 12-01-10 16:51 Το Σερλοκ Χολμς μπορεί να είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η Hlianna έγραψε: #4.338 12-01-10 18:30 εγω ειμαι μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:56 Η Cloud and Snow: #4.339 12-01-10 18:56 Σερλοκ Χόλμς, κορίτσα, να πάρουμε και κάνα μάτι (Τζούντ Λο = "Κουφάλα-Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιησες"....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 13:56 Η Felice έγραψε: #4.340 13-01-10 13:56 Σε ποιο έργο να πάμε? Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο. Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει Διαλέξτε έργο. DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ. ..................................................................................... ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97' Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. ....................................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχετε δικιο κοριτσια! αλλα τελευταια στιγμη με στειλαν αεροδρομιο για δουλεια! κι εκλεισε και το κινητο μου απο μπαταρια! αλλιως θα εχανα εγω τετοιο τζερτζελο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:05 Η Felice έγραψε: #4.327 23-12-09 00:05 Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχετε δικιο κοριτσια! αλλα τελευταια στιγμη με στειλαν αεροδρομιο για δουλεια! κι εκλεισε και το κινητο μου απο μπαταρια! αλλιως θα εχανα εγω τετοιο τζερτζελο?? Click για ανάπτυξη... Είπα και εγώ?!!!!Αυτή πάντα δηλωνει παρών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η Felice έγραψε: #4.328 23-12-09 14:07 Πάμε ΣΙΝΕΜΑΑΑ???? Καλημέρα κοπελιές μετά το γκάλοπ που έκανα είδα ότι πολλες κοπέλες τους αρέσει το σινεμά και βρήκαν ενδιαφέρον το να κανονίζαμε ένα βράδυ να βγούμε μεγαλοπαρέα. 1)Τι θα λέγατε το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ? ή το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ? να κανονίζαμε να πάμε? 2) Ρέντη ? Μall? Village cinemas Φαλήρου? Ποιο είναι ποιο ιδανικό για εσάς? Προτείνετε και ψηφίστε. 3) Σχετικά με το έργο . Επειδή είναι σιγουρότατο ότι όλες οι γνώμες θα είναι διαφορετικές τι θα λέγατε να βλέπαμε μία ρομαντική κομεντί που συνδιάζει το ρομαντικό στοιχειο που αρέσει στις περισσότερες μην πώ σε όλες τις γυνάικες και το κωμικό στοιχείο για όσες θέλουν κωμωδία. Προτείνετε έργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η aporw έγραψε: #4.329 23-12-09 14:10 new moon... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Felice έγραψε: #4.330 23-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: new moon... Click για ανάπτυξη... ????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:59 Η kounelaki: #4.331 23-12-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά μιλάμε πολύ πλάκα με πέθανες. Α! ξέχασες που είπες ότι θα μου πεις κάτι για την έκθεση .Σημείωσετα για την άλλη φορά Καλά μιλάμε ότι έχουμε πολύ πλάκα . Και εγώ πέρασα πολύ ωραία χτες. Σημείωση για το κοινο την φώτο μας την έβγαλε η γκαρσόνα και όλες φοβηθήκαμε ότι δεν θα χωράγαμε, γιαυτο ζουμπηχθήκαμε και στηθήκαμε μαυτόν τον τρόπο.Έτσι???? Δεν καθόμασταν η μία πάνω στην άλλη όλη την ώρα. Για να μην υπάρξει απορία Έλενααααααααααα που είσαι?? Οι δικές σου φωτό? Click για ανάπτυξη... Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #4.332 23-12-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! δεν πειράζει την άλλη φορά θα βγάλουμε περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η chryssa έγραψε: #4.333 07-01-10 10:56 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Σήμερα ξύπνησα με την απορία... Πίτα θα κόψουμε φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:28 Η Felice έγραψε: #4.334 12-01-10 16:28 Γεια σας κοριτσια, Ε! τώρα πια σίγουρα όλες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων έχετε γυρίσει πίσω. Τι θα γίνει ? Θα τον πάμε εκεινον τον σινεμά που λέγαμε? Αυτές τις ημέρες έχει στους σινεμάδες μια κομεντί με τον Χιου Γκραντ και την Σαρα τζέσικα Πάρκερ. Ενδιαφέρεται καμία κοπελιά να πάμε παρέα? Επίσης μου είπανε ότι η ελληνική "η νήσος" έχει και αυτή πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Η ria23 έγραψε: #4.335 12-01-10 16:37 η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:45 Η Felice έγραψε: #4.336 12-01-10 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Click για ανάπτυξη... Επομένως καλά μου τα είπανε. Όπως και να έχει ρίξτε ιδέες να πάμε κανάν σινεμά. Μόνο μην πείτε θρίλερ γιατί δεν νομίζω ότι θα ακολουθησουν πολλές παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η elvenstar: #4.337 12-01-10 16:51 Το Σερλοκ Χολμς μπορεί να είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η Hlianna έγραψε: #4.338 12-01-10 18:30 εγω ειμαι μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:56 Η Cloud and Snow: #4.339 12-01-10 18:56 Σερλοκ Χόλμς, κορίτσα, να πάρουμε και κάνα μάτι (Τζούντ Λο = "Κουφάλα-Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιησες"....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 13:56 Η Felice έγραψε: #4.340 13-01-10 13:56 Σε ποιο έργο να πάμε? Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο. Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει Διαλέξτε έργο. DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ. ..................................................................................... ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97' Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. ....................................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: εχετε δικιο κοριτσια! αλλα τελευταια στιγμη με στειλαν αεροδρομιο για δουλεια! κι εκλεισε και το κινητο μου απο μπαταρια! αλλιως θα εχανα εγω τετοιο τζερτζελο?? Click για ανάπτυξη... Είπα και εγώ?!!!!Αυτή πάντα δηλωνει παρών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:07 Η Felice έγραψε: #4.328 23-12-09 14:07 Πάμε ΣΙΝΕΜΑΑΑ???? Καλημέρα κοπελιές μετά το γκάλοπ που έκανα είδα ότι πολλες κοπέλες τους αρέσει το σινεμά και βρήκαν ενδιαφέρον το να κανονίζαμε ένα βράδυ να βγούμε μεγαλοπαρέα. 1)Τι θα λέγατε το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ? ή το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ? να κανονίζαμε να πάμε? 2) Ρέντη ? Μall? Village cinemas Φαλήρου? Ποιο είναι ποιο ιδανικό για εσάς? Προτείνετε και ψηφίστε. 3) Σχετικά με το έργο . Επειδή είναι σιγουρότατο ότι όλες οι γνώμες θα είναι διαφορετικές τι θα λέγατε να βλέπαμε μία ρομαντική κομεντί που συνδιάζει το ρομαντικό στοιχειο που αρέσει στις περισσότερες μην πώ σε όλες τις γυνάικες και το κωμικό στοιχείο για όσες θέλουν κωμωδία. Προτείνετε έργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η aporw έγραψε: #4.329 23-12-09 14:10 new moon... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Felice έγραψε: #4.330 23-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: new moon... Click για ανάπτυξη... ????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:59 Η kounelaki: #4.331 23-12-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά μιλάμε πολύ πλάκα με πέθανες. Α! ξέχασες που είπες ότι θα μου πεις κάτι για την έκθεση .Σημείωσετα για την άλλη φορά Καλά μιλάμε ότι έχουμε πολύ πλάκα . Και εγώ πέρασα πολύ ωραία χτες. Σημείωση για το κοινο την φώτο μας την έβγαλε η γκαρσόνα και όλες φοβηθήκαμε ότι δεν θα χωράγαμε, γιαυτο ζουμπηχθήκαμε και στηθήκαμε μαυτόν τον τρόπο.Έτσι???? Δεν καθόμασταν η μία πάνω στην άλλη όλη την ώρα. Για να μην υπάρξει απορία Έλενααααααααααα που είσαι?? Οι δικές σου φωτό? Click για ανάπτυξη... Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #4.332 23-12-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! δεν πειράζει την άλλη φορά θα βγάλουμε περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η chryssa έγραψε: #4.333 07-01-10 10:56 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Σήμερα ξύπνησα με την απορία... Πίτα θα κόψουμε φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:28 Η Felice έγραψε: #4.334 12-01-10 16:28 Γεια σας κοριτσια, Ε! τώρα πια σίγουρα όλες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων έχετε γυρίσει πίσω. Τι θα γίνει ? Θα τον πάμε εκεινον τον σινεμά που λέγαμε? Αυτές τις ημέρες έχει στους σινεμάδες μια κομεντί με τον Χιου Γκραντ και την Σαρα τζέσικα Πάρκερ. Ενδιαφέρεται καμία κοπελιά να πάμε παρέα? Επίσης μου είπανε ότι η ελληνική "η νήσος" έχει και αυτή πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Η ria23 έγραψε: #4.335 12-01-10 16:37 η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:45 Η Felice έγραψε: #4.336 12-01-10 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Click για ανάπτυξη... Επομένως καλά μου τα είπανε. Όπως και να έχει ρίξτε ιδέες να πάμε κανάν σινεμά. Μόνο μην πείτε θρίλερ γιατί δεν νομίζω ότι θα ακολουθησουν πολλές παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η elvenstar: #4.337 12-01-10 16:51 Το Σερλοκ Χολμς μπορεί να είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η Hlianna έγραψε: #4.338 12-01-10 18:30 εγω ειμαι μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:56 Η Cloud and Snow: #4.339 12-01-10 18:56 Σερλοκ Χόλμς, κορίτσα, να πάρουμε και κάνα μάτι (Τζούντ Λο = "Κουφάλα-Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιησες"....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 13:56 Η Felice έγραψε: #4.340 13-01-10 13:56 Σε ποιο έργο να πάμε? Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο. Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει Διαλέξτε έργο. DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ. ..................................................................................... ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97' Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. ....................................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάμε ΣΙΝΕΜΑΑΑ???? Καλημέρα κοπελιές μετά το γκάλοπ που έκανα είδα ότι πολλες κοπέλες τους αρέσει το σινεμά και βρήκαν ενδιαφέρον το να κανονίζαμε ένα βράδυ να βγούμε μεγαλοπαρέα. 1)Τι θα λέγατε το ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ? ή το ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ? να κανονίζαμε να πάμε? 2) Ρέντη ? Μall? Village cinemas Φαλήρου? Ποιο είναι ποιο ιδανικό για εσάς? Προτείνετε και ψηφίστε. 3) Σχετικά με το έργο . Επειδή είναι σιγουρότατο ότι όλες οι γνώμες θα είναι διαφορετικές τι θα λέγατε να βλέπαμε μία ρομαντική κομεντί που συνδιάζει το ρομαντικό στοιχειο που αρέσει στις περισσότερες μην πώ σε όλες τις γυνάικες και το κωμικό στοιχείο για όσες θέλουν κωμωδία. Προτείνετε έργα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:10 Η aporw έγραψε: #4.329 23-12-09 14:10 new moon... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Felice έγραψε: #4.330 23-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: new moon... Click για ανάπτυξη... ????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:59 Η kounelaki: #4.331 23-12-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά μιλάμε πολύ πλάκα με πέθανες. Α! ξέχασες που είπες ότι θα μου πεις κάτι για την έκθεση .Σημείωσετα για την άλλη φορά Καλά μιλάμε ότι έχουμε πολύ πλάκα . Και εγώ πέρασα πολύ ωραία χτες. Σημείωση για το κοινο την φώτο μας την έβγαλε η γκαρσόνα και όλες φοβηθήκαμε ότι δεν θα χωράγαμε, γιαυτο ζουμπηχθήκαμε και στηθήκαμε μαυτόν τον τρόπο.Έτσι???? Δεν καθόμασταν η μία πάνω στην άλλη όλη την ώρα. Για να μην υπάρξει απορία Έλενααααααααααα που είσαι?? Οι δικές σου φωτό? Click για ανάπτυξη... Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #4.332 23-12-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! δεν πειράζει την άλλη φορά θα βγάλουμε περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η chryssa έγραψε: #4.333 07-01-10 10:56 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Σήμερα ξύπνησα με την απορία... Πίτα θα κόψουμε φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:28 Η Felice έγραψε: #4.334 12-01-10 16:28 Γεια σας κοριτσια, Ε! τώρα πια σίγουρα όλες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων έχετε γυρίσει πίσω. Τι θα γίνει ? Θα τον πάμε εκεινον τον σινεμά που λέγαμε? Αυτές τις ημέρες έχει στους σινεμάδες μια κομεντί με τον Χιου Γκραντ και την Σαρα τζέσικα Πάρκερ. Ενδιαφέρεται καμία κοπελιά να πάμε παρέα? Επίσης μου είπανε ότι η ελληνική "η νήσος" έχει και αυτή πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Η ria23 έγραψε: #4.335 12-01-10 16:37 η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:45 Η Felice έγραψε: #4.336 12-01-10 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Click για ανάπτυξη... Επομένως καλά μου τα είπανε. Όπως και να έχει ρίξτε ιδέες να πάμε κανάν σινεμά. Μόνο μην πείτε θρίλερ γιατί δεν νομίζω ότι θα ακολουθησουν πολλές παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η elvenstar: #4.337 12-01-10 16:51 Το Σερλοκ Χολμς μπορεί να είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η Hlianna έγραψε: #4.338 12-01-10 18:30 εγω ειμαι μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:56 Η Cloud and Snow: #4.339 12-01-10 18:56 Σερλοκ Χόλμς, κορίτσα, να πάρουμε και κάνα μάτι (Τζούντ Λο = "Κουφάλα-Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιησες"....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 13:56 Η Felice έγραψε: #4.340 13-01-10 13:56 Σε ποιο έργο να πάμε? Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο. Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει Διαλέξτε έργο. DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ. ..................................................................................... ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97' Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. ....................................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
new moon... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:17 Η Felice έγραψε: #4.330 23-12-09 14:17 Αρχική Δημοσίευση από aporw: new moon... Click για ανάπτυξη... ????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:59 Η kounelaki: #4.331 23-12-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά μιλάμε πολύ πλάκα με πέθανες. Α! ξέχασες που είπες ότι θα μου πεις κάτι για την έκθεση .Σημείωσετα για την άλλη φορά Καλά μιλάμε ότι έχουμε πολύ πλάκα . Και εγώ πέρασα πολύ ωραία χτες. Σημείωση για το κοινο την φώτο μας την έβγαλε η γκαρσόνα και όλες φοβηθήκαμε ότι δεν θα χωράγαμε, γιαυτο ζουμπηχθήκαμε και στηθήκαμε μαυτόν τον τρόπο.Έτσι???? Δεν καθόμασταν η μία πάνω στην άλλη όλη την ώρα. Για να μην υπάρξει απορία Έλενααααααααααα που είσαι?? Οι δικές σου φωτό? Click για ανάπτυξη... Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #4.332 23-12-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! δεν πειράζει την άλλη φορά θα βγάλουμε περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η chryssa έγραψε: #4.333 07-01-10 10:56 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Σήμερα ξύπνησα με την απορία... Πίτα θα κόψουμε φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:28 Η Felice έγραψε: #4.334 12-01-10 16:28 Γεια σας κοριτσια, Ε! τώρα πια σίγουρα όλες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων έχετε γυρίσει πίσω. Τι θα γίνει ? Θα τον πάμε εκεινον τον σινεμά που λέγαμε? Αυτές τις ημέρες έχει στους σινεμάδες μια κομεντί με τον Χιου Γκραντ και την Σαρα τζέσικα Πάρκερ. Ενδιαφέρεται καμία κοπελιά να πάμε παρέα? Επίσης μου είπανε ότι η ελληνική "η νήσος" έχει και αυτή πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Η ria23 έγραψε: #4.335 12-01-10 16:37 η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:45 Η Felice έγραψε: #4.336 12-01-10 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Click για ανάπτυξη... Επομένως καλά μου τα είπανε. Όπως και να έχει ρίξτε ιδέες να πάμε κανάν σινεμά. Μόνο μην πείτε θρίλερ γιατί δεν νομίζω ότι θα ακολουθησουν πολλές παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η elvenstar: #4.337 12-01-10 16:51 Το Σερλοκ Χολμς μπορεί να είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η Hlianna έγραψε: #4.338 12-01-10 18:30 εγω ειμαι μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:56 Η Cloud and Snow: #4.339 12-01-10 18:56 Σερλοκ Χόλμς, κορίτσα, να πάρουμε και κάνα μάτι (Τζούντ Λο = "Κουφάλα-Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιησες"....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 13:56 Η Felice έγραψε: #4.340 13-01-10 13:56 Σε ποιο έργο να πάμε? Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο. Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει Διαλέξτε έργο. DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ. ..................................................................................... ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97' Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. ....................................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: new moon... Click για ανάπτυξη... ????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:59 Η kounelaki: #4.331 23-12-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά μιλάμε πολύ πλάκα με πέθανες. Α! ξέχασες που είπες ότι θα μου πεις κάτι για την έκθεση .Σημείωσετα για την άλλη φορά Καλά μιλάμε ότι έχουμε πολύ πλάκα . Και εγώ πέρασα πολύ ωραία χτες. Σημείωση για το κοινο την φώτο μας την έβγαλε η γκαρσόνα και όλες φοβηθήκαμε ότι δεν θα χωράγαμε, γιαυτο ζουμπηχθήκαμε και στηθήκαμε μαυτόν τον τρόπο.Έτσι???? Δεν καθόμασταν η μία πάνω στην άλλη όλη την ώρα. Για να μην υπάρξει απορία Έλενααααααααααα που είσαι?? Οι δικές σου φωτό? Click για ανάπτυξη... Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #4.332 23-12-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! δεν πειράζει την άλλη φορά θα βγάλουμε περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η chryssa έγραψε: #4.333 07-01-10 10:56 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Σήμερα ξύπνησα με την απορία... Πίτα θα κόψουμε φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:28 Η Felice έγραψε: #4.334 12-01-10 16:28 Γεια σας κοριτσια, Ε! τώρα πια σίγουρα όλες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων έχετε γυρίσει πίσω. Τι θα γίνει ? Θα τον πάμε εκεινον τον σινεμά που λέγαμε? Αυτές τις ημέρες έχει στους σινεμάδες μια κομεντί με τον Χιου Γκραντ και την Σαρα τζέσικα Πάρκερ. Ενδιαφέρεται καμία κοπελιά να πάμε παρέα? Επίσης μου είπανε ότι η ελληνική "η νήσος" έχει και αυτή πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Η ria23 έγραψε: #4.335 12-01-10 16:37 η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:45 Η Felice έγραψε: #4.336 12-01-10 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Click για ανάπτυξη... Επομένως καλά μου τα είπανε. Όπως και να έχει ρίξτε ιδέες να πάμε κανάν σινεμά. Μόνο μην πείτε θρίλερ γιατί δεν νομίζω ότι θα ακολουθησουν πολλές παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η elvenstar: #4.337 12-01-10 16:51 Το Σερλοκ Χολμς μπορεί να είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η Hlianna έγραψε: #4.338 12-01-10 18:30 εγω ειμαι μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:56 Η Cloud and Snow: #4.339 12-01-10 18:56 Σερλοκ Χόλμς, κορίτσα, να πάρουμε και κάνα μάτι (Τζούντ Λο = "Κουφάλα-Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιησες"....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 13:56 Η Felice έγραψε: #4.340 13-01-10 13:56 Σε ποιο έργο να πάμε? Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο. Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει Διαλέξτε έργο. DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ. ..................................................................................... ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97' Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. ....................................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Καλά μιλάμε πολύ πλάκα με πέθανες. Α! ξέχασες που είπες ότι θα μου πεις κάτι για την έκθεση .Σημείωσετα για την άλλη φορά Καλά μιλάμε ότι έχουμε πολύ πλάκα . Και εγώ πέρασα πολύ ωραία χτες. Σημείωση για το κοινο την φώτο μας την έβγαλε η γκαρσόνα και όλες φοβηθήκαμε ότι δεν θα χωράγαμε, γιαυτο ζουμπηχθήκαμε και στηθήκαμε μαυτόν τον τρόπο.Έτσι???? Δεν καθόμασταν η μία πάνω στην άλλη όλη την ώρα. Για να μην υπάρξει απορία Έλενααααααααααα που είσαι?? Οι δικές σου φωτό? Click για ανάπτυξη... Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:16 Η Felice έγραψε: #4.332 23-12-09 16:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! δεν πειράζει την άλλη φορά θα βγάλουμε περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η chryssa έγραψε: #4.333 07-01-10 10:56 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Σήμερα ξύπνησα με την απορία... Πίτα θα κόψουμε φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:28 Η Felice έγραψε: #4.334 12-01-10 16:28 Γεια σας κοριτσια, Ε! τώρα πια σίγουρα όλες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων έχετε γυρίσει πίσω. Τι θα γίνει ? Θα τον πάμε εκεινον τον σινεμά που λέγαμε? Αυτές τις ημέρες έχει στους σινεμάδες μια κομεντί με τον Χιου Γκραντ και την Σαρα τζέσικα Πάρκερ. Ενδιαφέρεται καμία κοπελιά να πάμε παρέα? Επίσης μου είπανε ότι η ελληνική "η νήσος" έχει και αυτή πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Η ria23 έγραψε: #4.335 12-01-10 16:37 η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:45 Η Felice έγραψε: #4.336 12-01-10 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Click για ανάπτυξη... Επομένως καλά μου τα είπανε. Όπως και να έχει ρίξτε ιδέες να πάμε κανάν σινεμά. Μόνο μην πείτε θρίλερ γιατί δεν νομίζω ότι θα ακολουθησουν πολλές παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η elvenstar: #4.337 12-01-10 16:51 Το Σερλοκ Χολμς μπορεί να είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η Hlianna έγραψε: #4.338 12-01-10 18:30 εγω ειμαι μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:56 Η Cloud and Snow: #4.339 12-01-10 18:56 Σερλοκ Χόλμς, κορίτσα, να πάρουμε και κάνα μάτι (Τζούντ Λο = "Κουφάλα-Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιησες"....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 13:56 Η Felice έγραψε: #4.340 13-01-10 13:56 Σε ποιο έργο να πάμε? Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο. Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει Διαλέξτε έργο. DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ. ..................................................................................... ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97' Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. ....................................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει! Click για ανάπτυξη... Κρίμα! δεν πειράζει την άλλη φορά θα βγάλουμε περισσότερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 10:56 Η chryssa έγραψε: #4.333 07-01-10 10:56 Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Σήμερα ξύπνησα με την απορία... Πίτα θα κόψουμε φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:28 Η Felice έγραψε: #4.334 12-01-10 16:28 Γεια σας κοριτσια, Ε! τώρα πια σίγουρα όλες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων έχετε γυρίσει πίσω. Τι θα γίνει ? Θα τον πάμε εκεινον τον σινεμά που λέγαμε? Αυτές τις ημέρες έχει στους σινεμάδες μια κομεντί με τον Χιου Γκραντ και την Σαρα τζέσικα Πάρκερ. Ενδιαφέρεται καμία κοπελιά να πάμε παρέα? Επίσης μου είπανε ότι η ελληνική "η νήσος" έχει και αυτή πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Η ria23 έγραψε: #4.335 12-01-10 16:37 η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:45 Η Felice έγραψε: #4.336 12-01-10 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Click για ανάπτυξη... Επομένως καλά μου τα είπανε. Όπως και να έχει ρίξτε ιδέες να πάμε κανάν σινεμά. Μόνο μην πείτε θρίλερ γιατί δεν νομίζω ότι θα ακολουθησουν πολλές παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η elvenstar: #4.337 12-01-10 16:51 Το Σερλοκ Χολμς μπορεί να είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η Hlianna έγραψε: #4.338 12-01-10 18:30 εγω ειμαι μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:56 Η Cloud and Snow: #4.339 12-01-10 18:56 Σερλοκ Χόλμς, κορίτσα, να πάρουμε και κάνα μάτι (Τζούντ Λο = "Κουφάλα-Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιησες"....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 13:56 Η Felice έγραψε: #4.340 13-01-10 13:56 Σε ποιο έργο να πάμε? Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο. Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει Διαλέξτε έργο. DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ. ..................................................................................... ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97' Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. ....................................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Σήμερα ξύπνησα με την απορία... Πίτα θα κόψουμε φέτος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:28 Η Felice έγραψε: #4.334 12-01-10 16:28 Γεια σας κοριτσια, Ε! τώρα πια σίγουρα όλες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων έχετε γυρίσει πίσω. Τι θα γίνει ? Θα τον πάμε εκεινον τον σινεμά που λέγαμε? Αυτές τις ημέρες έχει στους σινεμάδες μια κομεντί με τον Χιου Γκραντ και την Σαρα τζέσικα Πάρκερ. Ενδιαφέρεται καμία κοπελιά να πάμε παρέα? Επίσης μου είπανε ότι η ελληνική "η νήσος" έχει και αυτή πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Η ria23 έγραψε: #4.335 12-01-10 16:37 η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:45 Η Felice έγραψε: #4.336 12-01-10 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Click για ανάπτυξη... Επομένως καλά μου τα είπανε. Όπως και να έχει ρίξτε ιδέες να πάμε κανάν σινεμά. Μόνο μην πείτε θρίλερ γιατί δεν νομίζω ότι θα ακολουθησουν πολλές παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η elvenstar: #4.337 12-01-10 16:51 Το Σερλοκ Χολμς μπορεί να είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η Hlianna έγραψε: #4.338 12-01-10 18:30 εγω ειμαι μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:56 Η Cloud and Snow: #4.339 12-01-10 18:56 Σερλοκ Χόλμς, κορίτσα, να πάρουμε και κάνα μάτι (Τζούντ Λο = "Κουφάλα-Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιησες"....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 13:56 Η Felice έγραψε: #4.340 13-01-10 13:56 Σε ποιο έργο να πάμε? Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο. Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει Διαλέξτε έργο. DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ. ..................................................................................... ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97' Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. ....................................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας κοριτσια, Ε! τώρα πια σίγουρα όλες μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων έχετε γυρίσει πίσω. Τι θα γίνει ? Θα τον πάμε εκεινον τον σινεμά που λέγαμε? Αυτές τις ημέρες έχει στους σινεμάδες μια κομεντί με τον Χιου Γκραντ και την Σαρα τζέσικα Πάρκερ. Ενδιαφέρεται καμία κοπελιά να πάμε παρέα? Επίσης μου είπανε ότι η ελληνική "η νήσος" έχει και αυτή πλάκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:37 Η ria23 έγραψε: #4.335 12-01-10 16:37 η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:45 Η Felice έγραψε: #4.336 12-01-10 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Click για ανάπτυξη... Επομένως καλά μου τα είπανε. Όπως και να έχει ρίξτε ιδέες να πάμε κανάν σινεμά. Μόνο μην πείτε θρίλερ γιατί δεν νομίζω ότι θα ακολουθησουν πολλές παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η elvenstar: #4.337 12-01-10 16:51 Το Σερλοκ Χολμς μπορεί να είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η Hlianna έγραψε: #4.338 12-01-10 18:30 εγω ειμαι μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:56 Η Cloud and Snow: #4.339 12-01-10 18:56 Σερλοκ Χόλμς, κορίτσα, να πάρουμε και κάνα μάτι (Τζούντ Λο = "Κουφάλα-Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιησες"....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 13:56 Η Felice έγραψε: #4.340 13-01-10 13:56 Σε ποιο έργο να πάμε? Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο. Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει Διαλέξτε έργο. DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ. ..................................................................................... ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97' Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. ....................................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:45 Η Felice έγραψε: #4.336 12-01-10 16:45 Αρχική Δημοσίευση από ria23: η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Click για ανάπτυξη... Επομένως καλά μου τα είπανε. Όπως και να έχει ρίξτε ιδέες να πάμε κανάν σινεμά. Μόνο μην πείτε θρίλερ γιατί δεν νομίζω ότι θα ακολουθησουν πολλές παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η elvenstar: #4.337 12-01-10 16:51 Το Σερλοκ Χολμς μπορεί να είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η Hlianna έγραψε: #4.338 12-01-10 18:30 εγω ειμαι μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:56 Η Cloud and Snow: #4.339 12-01-10 18:56 Σερλοκ Χόλμς, κορίτσα, να πάρουμε και κάνα μάτι (Τζούντ Λο = "Κουφάλα-Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιησες"....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 13:56 Η Felice έγραψε: #4.340 13-01-10 13:56 Σε ποιο έργο να πάμε? Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο. Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει Διαλέξτε έργο. DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ. ..................................................................................... ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97' Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. ....................................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ria23: η νησος εχει τρελο γελιο ....πηγα με την αδερφη μου και την μαμα μου που η καημενη ειχε να παει σινεμα ουτε και κεινη θυμοταν...ειχε φοβερη πλακα αν και στην αρχη δεν μοιαζει πολυ για κωμωδια! Click για ανάπτυξη... Επομένως καλά μου τα είπανε. Όπως και να έχει ρίξτε ιδέες να πάμε κανάν σινεμά. Μόνο μην πείτε θρίλερ γιατί δεν νομίζω ότι θα ακολουθησουν πολλές παρέα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 16:51 Η elvenstar: #4.337 12-01-10 16:51 Το Σερλοκ Χολμς μπορεί να είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η Hlianna έγραψε: #4.338 12-01-10 18:30 εγω ειμαι μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:56 Η Cloud and Snow: #4.339 12-01-10 18:56 Σερλοκ Χόλμς, κορίτσα, να πάρουμε και κάνα μάτι (Τζούντ Λο = "Κουφάλα-Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιησες"....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 13:56 Η Felice έγραψε: #4.340 13-01-10 13:56 Σε ποιο έργο να πάμε? Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο. Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει Διαλέξτε έργο. DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ. ..................................................................................... ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97' Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. ....................................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το Σερλοκ Χολμς μπορεί να είναι καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:30 Η Hlianna έγραψε: #4.338 12-01-10 18:30 εγω ειμαι μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:56 Η Cloud and Snow: #4.339 12-01-10 18:56 Σερλοκ Χόλμς, κορίτσα, να πάρουμε και κάνα μάτι (Τζούντ Λο = "Κουφάλα-Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιησες"....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 13:56 Η Felice έγραψε: #4.340 13-01-10 13:56 Σε ποιο έργο να πάμε? Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο. Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει Διαλέξτε έργο. DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ. ..................................................................................... ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97' Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. ....................................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω ειμαι μεσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cloud and Snow Δραστήριο μέλος Η Cloud and Snow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 584 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 18:56 Η Cloud and Snow: #4.339 12-01-10 18:56 Σερλοκ Χόλμς, κορίτσα, να πάρουμε και κάνα μάτι (Τζούντ Λο = "Κουφάλα-Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιησες"....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 13:56 Η Felice έγραψε: #4.340 13-01-10 13:56 Σε ποιο έργο να πάμε? Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο. Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει Διαλέξτε έργο. DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ. ..................................................................................... ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97' Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. ....................................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 215 216 217 218 219 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 217 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σερλοκ Χόλμς, κορίτσα, να πάρουμε και κάνα μάτι (Τζούντ Λο = "Κουφάλα-Δημιουργέ, τα πάντα εν σοφία εποιησες"....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 13 Ιανουαρίου 2010 στις 13:56 Η Felice έγραψε: #4.340 13-01-10 13:56 Σε ποιο έργο να πάμε? Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο. Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει Διαλέξτε έργο. DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ. ..................................................................................... ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97' Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. ....................................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σε ποιο έργο να πάμε? Τον Σερλοκ Χολμς δεν τον βρίσκω τον τίτλο. Όποια το βρει παρακαλείται να το αναρτησει Διαλέξτε έργο. DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS? Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 103' Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Μαρκ Λόρενς με τους: Χιου Γκραντ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Σαμ Έλιοτ, Μαίρη Στίνμπεργκεν Ένα νεοϋορκέζικο ζευγάρι, του οποίου η σχέση περνάει κρίση, γίνεται μάρτυρας δολοφονίας. Για να το προστατεύσει, το FBI το κρύβει σε μια μικρή πόλη του Γουαϊόμινγκ. ..................................................................................... ΝΗΣΟΣ Κωμωδία 2009 Έγχρ. Διάρκεια: 97' Ελληνική ταινία σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα με τους: Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Δημήτρη Τζουμάκη, Μιχάλη Μαρίνο, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Κώστα Βουτσά, Ελένη Καστάνη Σ' ένα νησί του Αιγαίου, τον περίεργο θάνατο του προύχοντα Θεμιστοκλή Δίκαιου διαδέχεται η ακόμη πιο παράξενη διαθήκη του. Οι τέσσερις αρχές του τόπου θα μοιραστούν μια περιουσία, αν οι εκπρόσωποί τους -δήμαρχος, αστυνόμος, παπάς και δάσκαλος- δεχτούν να διαβαστούν δημόσια τέσσερις επιστολές που τους αφορούν. ....................................................................................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.