Πότε θα πάμε για καφέ;

Τελος παντων,ο βασιλεας μυριζει την αμαξα του αυτη τη στιγμη.Ειπε οτι θα ανεχτει αυτη την παρασπονδια μονο και μονο γιατι ειναι αγιες μερες και θελει να δειξει επιεικια στους κοινους θνητους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eπειδη εγω μπερδευτηκα..Δωρα θα σε παρω τηλεφωνο και βλεπουμε!!Αν εισαι στην Καισαριανη στης Ουρανιας,ακομα καλυτερα για μενα γιατι ειμαι πολυ κοντα και μπορει να ερθω και με τα ποδια!!!Αντε καλο ταξιδι!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν για να τα ξεμπερδέψουμε. Το πρωΊ η Δώρα θα είναι στην Αναστασία και αργότερα το μεσημέρι η το απογευματάκι η Δώρα αποφασίζει θα έρθει σε εμένα. Όποιες βολεύει το πρωϊ στην Αναστασία. Όποιες βολεύει το απόγευμα σε εμένα.:):) Επίσης τετάρτη πρωϊ κανονίζουμε όσες θέλετε για καφεδάκι.

Η Δώρα δεν έχει ταξιδέψει ακόμα, βρίσκεται στην Κάλυμνο.:/: Τέτοια ταλαιπωρία το καημένο το κορίτσι, με δυο γάτες μαζί... Μάλλον το πρόγραμμα θα αναδιαμορφωθεί.

Η Δώρα δεν έχει ταξιδέψει ακόμα, βρίσκεται στην Κάλυμνο.:/: Τέτοια ταλαιπωρία το καημένο το κορίτσι, με δυο γάτες μαζί... Μάλλον το πρόγραμμα θα αναδιαμορφωθεί.

σοβαρα μιλας!!!!!!! πωπω!! ταλαιπωρια !!!τουλαχιστον θα φυγει σημερα????:hmm::hmm:

Παιδιά είναι μέσα στο πλοίο από χθες και περιμένουν να επιτραπει ο απόπλους. Πιστεύω πως θα επιτραπει αργότερα. Τι να πω. Πάντως ο καιρος λέγανε πως από σήμερα τουλάχιστον όσον αφορά τον αέρα θα καλλιτερέψει ή κάνω λάθος? αυτο είναι το άσχημο με τα νησιά!!!

Παιδιά είναι μέσα στο πλοίο από χθες και περιμένουν να επιτραπει ο απόπλους. Πιστεύω πως θα επιτραπει αργότερα. Τι να πω. Πάντως ο καιρος λέγανε πως από σήμερα τουλάχιστον όσον αφορά τον αέρα θα καλλιτερέψει ή κάνω λάθος? αυτο είναι το άσχημο με τα νησιά!!!

Απ' ότι είδα δεν έχει απαγορευτικό απο νωρίς το πρωί.Με ποιό πλοίο θα φύγουν?

Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα.
Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα...

Πού είσαι βρέ καταταλαιπωρημένη?

Καλημερα...Ειμαστε απο χτες το βραδυ στο πλοιο,λεγανε οτι θα φυγουμε στις 5 αλλα τιποτα...Τωρα μας ειχαν πει οτι θα βγαλουν ανακοινωση στις 9 αλλα δε μας ειπαν κατι.Απο Πειραια μαθαινω οτι φευγουν κανονικα,το ιδιο και για ενδιαμεσα στα Δωδεκανησα.
Πηγα πριν λιγο στο μαρκετ και πηρα αμμο γιατι τα καημενα τα γατια ειναι νηστικα και χωρις νερο απο χτες.Θα τους ταϊσω,εχω μαζι μου τροφη,και θα βαλω αμμο στην πλαστικη γατοφορο.Εν τω μεταξυ το σπαστικο ειναι οτι δεν μας λενε τιποτα...
Kαλέ με αυτά που έχεις τραβήξει την λες και καλή μέρα???:mad:
Τουλάχιστον εύχομαι σύντομα να ξεκινήσετε και να τελειώσει η ταλαιπωρία σας.

Δώρα μου, κάνε υπομονή. Μίλησα με το Λιμεναρχείο σας στην Κάλυμνο και το νέο δελτίο καιρού αναμένεται μετά τις 12 το μεσημέρι, άρα τότε θα είναι σε θέση να σας πουν πότε θα ταξιδέψετε. Πόσο λυπάμαι που ταλαιπωρείσαι και εσύ και τα γατάκια... και κυρίως που δεν θα δω Σείριοοοο:cry:

Καλημέρα ταλαίπωρο!Σε ματιάσαμε μου φαίνεται!Υπάρχει άρση απαγορευτικού για τις επόμενες 12 ώρες.Μπορείς να βρείς πληροφορίες απο yen.gr kai meteo.gr.

Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ...

Ναι κι εγω για αρση ακουσα,αλλα δε μας αφηνουν να φυγουμε...Νομιζω οτι πρεπει να περασουμε κι απο Αστυπαλαια,κι εκει εχουν προβλημα...

Αφηστε παιδια,χαλια...Δε μας λενε και τιποτα ρε γμτ...

Δώρα σου έστειλα το link για ενημέρωση.Δυστυχώς μέχρι τις 19.00 υπάρχει πρόβλημα...:(

Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει...

Η όλη κατάσταση μου θυμίζει μια φορά, τα παλιά τα χρόνια, στην Κέρκυρα που σπούδαζα. Μιλάω για 16-17 χρόνια πριν. Να έχει απαγορευτικό για αεροπλάνα και πλοία, για 3-4 μέρες, κι εγώ να έχω πάθει πανικό από τον εγκλωβισμό στο ^%@#νησο και να πηγαίνω κάθε μέρα με το σάκο μου στο λιμάνι και να κλαίω γιατί ήθελα να φύγω και να μην ξαναπατήσω:lol:

Άσχετο, αλλά το συναίσθημα αυτό δεν το ξεχνάς εύκολα...:rolleyes:

Ρε παιδια αλλες φορες φευγει και με εννια μποφορ,τωρα με επτα και προς τα κατω δεν καταλαβαινω γιατι δε φευγει...

Εξαρτάται απο το πλοίο και τον καπετάνιο....Πολλοί φεύγουν με δική τους ευθύνη.Με ποιό πλοίο ταξιδεύεις?

Στελλα παιδι μου εσυ με τινος το μερος εισαι;;;;;;;;;;;:mad::mad::mad::lol:
Με το Διαγορας ταξιδευουμε(σχημα λογου το ταξιδευουμε):P
Μας αξιζει υποδοχη στο λιμανι αν φτασουμε τελικα ε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back