Πότε θα πάμε για καφέ;

• Thread starter Thread starter Voula
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μετά από δύο super επιτυχημένες διοργανώσεις, η Στελλίτσα δικαιούται να παραχωρήσει τη θέση της.

Ράνια θες να συνεργαστούμε ? Προτείνω να συγκεντρώσεις μέχρι το Σάββατο παρουσίες με πμ (όνομα, ψευδώνυμο και κινητό) και αναλαμβάνω να κλείσω τραπέζι.
Αλλά διευκρινίστε μου, στα μπριζολάδικα της Βάρης ή στη μπιφτεκούπολη της Γλυφάδας ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναστασια μου πες μου για το Σαββατο,εγω δε θα εχω δουλεια,μπορω να βοηθησω κι εγω αν ειναι κοντα μας.
...οπότε εγώ να κάνω παρεουλα στον Σείριο..:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετά από δύο super επιτυχημένες διοργανώσεις, η Στελλίτσα δικαιούται να παραχωρήσει τη θέση της.

Ράνια θες να συνεργαστούμε ? Προτείνω να συγκεντρώσεις μέχρι το Σάββατο παρουσίες με πμ (όνομα, ψευδώνυμο και κινητό) και αναλαμβάνω να κλείσω τραπέζι.
Αλλά διευκρινίστε μου, στα μπριζολάδικα της Βάρης ή στη μπιφτεκούπολη της Γλυφάδας ?
Επειδή στην Γλυφάδα σαβατόβραδο θα έχουμε πρόβλημα παρκαρίσματος μήπως είναι καλύτερα προς Βάρη?

...οπότε εγώ να κάνω παρεουλα στον Σείριο..:up::up::up:
Εσυ μπορεις να ερθεις απο το πρωι να τον απολαυσεις και να ερθεις μετα να βοηθησεις.;):up:

Εσυ μπορεις να ερθεις απο το πρωι να τον απολαυσεις και να ερθεις μετα να βοηθησεις.;):up:
:up::up::up::up::up::up: οπότε θα πάμε και για καφεδάκι στην θάλασσα (με τον Σείριο ...ενν:lol::lol::lol:οώ)

Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε!Εχε χαρη που δε θα κανει να του βαλω το σαμαρακι,αλλιως θα τον περναμε μαζι.

η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ...
"ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε...:lol:

Βουλάκι μου ξέρεις ότι δεν κολώνω αλλά διανύω δεύτερη εβδομάδα ίωσης και είμαι καθημερινά με δέκατα. Θα ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω αλλά έχω χάσει τις δυνάμεις μου:(. Μήπως θα μπορούσε κάποια άλλη κορίτσια να αναλάβει αυτό μην κάνω καμμιά πατάτα στην παραζάλη μου:hmm:. Αν πάλι δεν γίνεται θα το παλέψω.

Εσείς κορίτσια απο Θεσσαλονίκη θα μείνετε όλες στο ίδιο ξενοδοχείο ή και σε άλλα?Γιατί και η Βάρη προσφέρεται παραδοσιακά για μπριζολομπίφτεκα (άλλη λεκτική εκδοχή...:lol:)..

Εμείς οι τέσσερεις(Νικολέτα, Θένια, Ζήνα και εγώ-Νίκη) κατεβαίνουμε μαζί με το αυτοκίνητο της Νικολέτας. Και θέλουμε να μείνουμε στο ίδιο ξενοδοχείο(σήμερα ήταν να το κλείσει η Νικολέτα).:D
Η Στέλλα(ΕSTELLE) θα κατέβει χώρια και έχει εξασφαλισμένη διαμονή.:D

α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ...
"ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό !:up:

β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ.

γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει.

α)"η ερωτηση πρεπει να αλλαξει κατ εμε ...
"ποτε θα παμε για κοψιδια?" και οχι για καφε". Πολύ καλό !:up:

β) "Καλε αμαν πια με το παιδι μου,φαγωθηκατε". Δωράκι, νομίζω ότι ο Σείριος θα χρειαστεί πολλές γαλάζιες χάντρες, σταυρουδάκι και μια προσωπική ξεματιάστρα. Να επιληφθείς του θέματος, σε παρακαλώ.

γ) Όποια κοπέλλα μπορεί να βοηθήσει και να συγκεντρώσει παρουσίες, ας το πει.

Εγω αν θελετε μαζυεω παρουσιες και ενημερωνω οποιον αναλαβει να κλεισει το μαγαζι...
Το οποιο σιγουρα θα ΚΛΕΙΣΕΙ κανονικα μετα απο εμας... :lol::lol::lol:

Αντε καλε που θα το φερω το παιδι σαν τον Ταμτακο για να μην το ματιασετε!Δεν χρειαζεται ξεματιασμα,η αγαπη της μανας ειναι το πιο δυνατο ξορκι,εδω κοτζαμ Χαρι Ποτερ τη γλιτωσε απο το Βολντεμορτ,δε θα τη γλιτωσει ο Σειριος;:lol:

τι γίνεται με τα ..μπριζολομπίφτεκα κορίτσια?

Τι έγινε ρε παιδιά ??? Που εξαφανιστήκατε όλες ?
Η Αlice προσφέρθηκε να μαζέψει με πμ παρουσίες.
Απάντησε καμμιά από σας ?

Θα σας τιμωρήσω:)Θα σας πάω στα μπριζολομπίφτεκα και θα πω ότι νηστεύετε για να σας ταίσουν σαλάτα και κολοκυθάκια βραστά:lol:

Άντε για να βλέπω να στέλνετε άμεσα συμμετοχές.

Εμενα θα με παρει ετσι κι αλλιως μαζι γιατι θα συνγατοικουμε!:P

Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας):P:P:P

Προς το παρον εχω 2 πμ, το ενα απο τη Στελλα και το αλλο απο τη Ρανια η οποια θα πιει μονο καφε, γιατι δηλωσε παρουσα για καφε.... :lol::lol::lol:

Να δουμε τι αλλο θυμαμαι:
Βικυ
Βαρβαρα
Βουλα
Ιωαννα
Αναστασια
gatouni
Γιουλη
Αλινα
Ελενη (Ελβιρομανα)
Kyka

Θεσσαλονικη
  • Νικη
  • Στελλα (estelle)
  • Θενια
  • Ζηνα
  • Νικολέτα
Συνολο 18 μαζι με εμενα.
Ξεχασα καποια???? :lol::lol::lol::cool::cool::cool:
ΑΑΑααααααα.... Τη Δωρααααα.......:P:P:P
Αρα 19 τρελες γατομανες so far

Αν καποιο απο τα ονοματα συμπιπτει με τα nick names παρακαλω διορθωστε με....

Θέλω κι εγώωωω:(:(
Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη:P

Κυρησσω επισημα την εναρξη της 1ης πανελληνιας μπριζολοφτεκιαδας (η λεξη ειναι της Στελλας):P:P:P

Καλέεεεε, μπρι-ζο-λο-μπι-φτε-κι-αδα, εύκολη λέξη, πες την σωστά!:P

Θέλω κι εγώωωω:(:(
Επειδή όμως είναι το ΣΚ πριν την 25η Μαρτίου και ίσως φύγω εκτός, θα σας πω τελευταία στιγμή. Η' θα έρθω απρόσκλητη:P

Ε, άιντε να μην πω τίποτε τώρα που με κυνήγαγες κιόλας ότι δεν βάζω κ...λο κάτω:mad::bleh:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back