RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:01 Η RedCat έγραψε: #701 15-09-08 11:01 ίσως ομως θα πρεπει να τα δειχνουμε για αναγνώριση εεε;;; για τι ωρα λετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:02 Η elvenstar: #702 15-09-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να δω Αλίκη και Νοτα με μπέρτες και κόκκινα βρακιά...και ας πεθάνω....ααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... εκτός από το κόκκονο βρακί πρέπει να έχουν και ένα μεγάλο Μ στη μπλούζα αλλιώς δε θα σε πιστέψει κανείς ότι έπινες καφέ μαζί τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Raisa έγραψε: #703 15-09-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: εκτός από το κόκκονο βρακί πρέπει να έχουν και ένα μεγάλο Μ στη μπλούζα αλλιώς δε θα σε πιστέψει κανείς ότι έπινες καφέ μαζί τους Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η Desdemona: #704 15-09-08 11:05 Αααα όλα κι όλα, η Αλίκη θα βάλει SM (και όοοοχι, κανείς δεν θα την περάσει για σούπερ μάρκετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:06 Η aretha έγραψε: #705 15-09-08 11:06 Κατάλαβα, μασκέ θα το κάνουμε... Αρχική Δημοσίευση από Nota: για τι ωρα λετε;; Click για ανάπτυξη... Τι προτιμάτε; Να βρεθούμε πρωί (ας πούμε γύρω στις 11-12) για καφεδάκι; Ή μήπως μεσημέρι (κατά τη 1) για κανένα ουζομεζεδάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:08 Η stellak έγραψε: #706 15-09-08 11:08 Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χει Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:09 Η georgia alex: #707 15-09-08 11:09 Τελεια!!!Κι εγω μεσα με 1000!!!Καλυτερα κατα τις 11-12;Που θα στηθει η επιχειρηση ''γατος''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #708 15-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα όλα κι όλα, η Αλίκη θα βάλει SM (και όοοοχι, κανείς δεν θα την περάσει για σούπερ μάρκετ) Click για ανάπτυξη... SM + κόκκινο βρακάκι = Σούπερ μάρκετ "Κοκκινοβρακόπουλος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η vi2ka έγραψε: #709 15-09-08 11:22 :cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η aretha έγραψε: #710 15-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: :cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry: Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η RedCat έγραψε: #711 15-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χει Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και δεν καταδέχομαι να φορέσω μπλέ...θα ντυθώ πεταλούδα τελικά ..ή κατι πλουμιστό που ειναι και του τύπου μου...(η αληθεια ειναι οτι η μπλε φορμα μου ερχεται λιγο εφαρμοστή) Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η aretha έγραψε: #712 15-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η vi2ka έγραψε: #713 15-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ απλά είναι Δευτέρα,έχω πολύ τρέξιμο και ήθελα να έρθω και γω αλλά ζε μπορώ οπότε κάνω μουτρα.Είπατε και για ουζάκι και κάτι σκίρτησε μέσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ria23 έγραψε: #714 15-09-08 11:38 αχ!ουζακια ακουω...τι να πουμε και μεις οι νεες γατομαμαδες..καλα να περασετε...και να πιειτε και ενα ποτηρακι και για μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pipis110.jpg 39,6 KB · Εμφανίσεις: 13 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η RedCat έγραψε: #715 15-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Click για ανάπτυξη... κάνω μια νέα δίατα. Τη δίαιτα της Καθημερινής (οχι της εφημερίδας). Τρωω ελαφρα τις καθημερινές και ετσι το ΣΚ ειμαι χωρίς τυψεις...καλό αλλα δεν ξερω ακομα αν ειναι αποτελεσματικό... Ρία αν και νεα γατομαμα εισαι και εσύ ευπρόσδεκτη...οπως και οποιος αλλος θελει να ερθει..υποσχομαι να καλωσορίσω προσωπικα τους νεοφερμένους (και αυτο ειναι απειλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η stellak έγραψε: #716 15-09-08 11:45 Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:46 Η popitsa έγραψε: #717 15-09-08 11:46 κ εγω θελω να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #718 15-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Click για ανάπτυξη... αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ria23 έγραψε: #719 15-09-08 11:50 απειλή?ωχ μάλλον θα το σκεφτώ να έρθω..πλάκα κάνω μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun του ουζου..μην το παρακάνετε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #720 15-09-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Click για ανάπτυξη... Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή; (κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ίσως ομως θα πρεπει να τα δειχνουμε για αναγνώριση εεε;;; για τι ωρα λετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:02 Η elvenstar: #702 15-09-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να δω Αλίκη και Νοτα με μπέρτες και κόκκινα βρακιά...και ας πεθάνω....ααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... εκτός από το κόκκονο βρακί πρέπει να έχουν και ένα μεγάλο Μ στη μπλούζα αλλιώς δε θα σε πιστέψει κανείς ότι έπινες καφέ μαζί τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Raisa έγραψε: #703 15-09-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: εκτός από το κόκκονο βρακί πρέπει να έχουν και ένα μεγάλο Μ στη μπλούζα αλλιώς δε θα σε πιστέψει κανείς ότι έπινες καφέ μαζί τους Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η Desdemona: #704 15-09-08 11:05 Αααα όλα κι όλα, η Αλίκη θα βάλει SM (και όοοοχι, κανείς δεν θα την περάσει για σούπερ μάρκετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:06 Η aretha έγραψε: #705 15-09-08 11:06 Κατάλαβα, μασκέ θα το κάνουμε... Αρχική Δημοσίευση από Nota: για τι ωρα λετε;; Click για ανάπτυξη... Τι προτιμάτε; Να βρεθούμε πρωί (ας πούμε γύρω στις 11-12) για καφεδάκι; Ή μήπως μεσημέρι (κατά τη 1) για κανένα ουζομεζεδάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:08 Η stellak έγραψε: #706 15-09-08 11:08 Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χει Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:09 Η georgia alex: #707 15-09-08 11:09 Τελεια!!!Κι εγω μεσα με 1000!!!Καλυτερα κατα τις 11-12;Που θα στηθει η επιχειρηση ''γατος''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #708 15-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα όλα κι όλα, η Αλίκη θα βάλει SM (και όοοοχι, κανείς δεν θα την περάσει για σούπερ μάρκετ) Click για ανάπτυξη... SM + κόκκινο βρακάκι = Σούπερ μάρκετ "Κοκκινοβρακόπουλος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η vi2ka έγραψε: #709 15-09-08 11:22 :cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η aretha έγραψε: #710 15-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: :cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry: Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η RedCat έγραψε: #711 15-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χει Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και δεν καταδέχομαι να φορέσω μπλέ...θα ντυθώ πεταλούδα τελικά ..ή κατι πλουμιστό που ειναι και του τύπου μου...(η αληθεια ειναι οτι η μπλε φορμα μου ερχεται λιγο εφαρμοστή) Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η aretha έγραψε: #712 15-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η vi2ka έγραψε: #713 15-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ απλά είναι Δευτέρα,έχω πολύ τρέξιμο και ήθελα να έρθω και γω αλλά ζε μπορώ οπότε κάνω μουτρα.Είπατε και για ουζάκι και κάτι σκίρτησε μέσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ria23 έγραψε: #714 15-09-08 11:38 αχ!ουζακια ακουω...τι να πουμε και μεις οι νεες γατομαμαδες..καλα να περασετε...και να πιειτε και ενα ποτηρακι και για μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pipis110.jpg 39,6 KB · Εμφανίσεις: 13 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η RedCat έγραψε: #715 15-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Click για ανάπτυξη... κάνω μια νέα δίατα. Τη δίαιτα της Καθημερινής (οχι της εφημερίδας). Τρωω ελαφρα τις καθημερινές και ετσι το ΣΚ ειμαι χωρίς τυψεις...καλό αλλα δεν ξερω ακομα αν ειναι αποτελεσματικό... Ρία αν και νεα γατομαμα εισαι και εσύ ευπρόσδεκτη...οπως και οποιος αλλος θελει να ερθει..υποσχομαι να καλωσορίσω προσωπικα τους νεοφερμένους (και αυτο ειναι απειλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η stellak έγραψε: #716 15-09-08 11:45 Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:46 Η popitsa έγραψε: #717 15-09-08 11:46 κ εγω θελω να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #718 15-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Click για ανάπτυξη... αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ria23 έγραψε: #719 15-09-08 11:50 απειλή?ωχ μάλλον θα το σκεφτώ να έρθω..πλάκα κάνω μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun του ουζου..μην το παρακάνετε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #720 15-09-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Click για ανάπτυξη... Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή; (κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να δω Αλίκη και Νοτα με μπέρτες και κόκκινα βρακιά...και ας πεθάνω....ααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... εκτός από το κόκκονο βρακί πρέπει να έχουν και ένα μεγάλο Μ στη μπλούζα αλλιώς δε θα σε πιστέψει κανείς ότι έπινες καφέ μαζί τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:03 Η Raisa έγραψε: #703 15-09-08 11:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: εκτός από το κόκκονο βρακί πρέπει να έχουν και ένα μεγάλο Μ στη μπλούζα αλλιώς δε θα σε πιστέψει κανείς ότι έπινες καφέ μαζί τους Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η Desdemona: #704 15-09-08 11:05 Αααα όλα κι όλα, η Αλίκη θα βάλει SM (και όοοοχι, κανείς δεν θα την περάσει για σούπερ μάρκετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:06 Η aretha έγραψε: #705 15-09-08 11:06 Κατάλαβα, μασκέ θα το κάνουμε... Αρχική Δημοσίευση από Nota: για τι ωρα λετε;; Click για ανάπτυξη... Τι προτιμάτε; Να βρεθούμε πρωί (ας πούμε γύρω στις 11-12) για καφεδάκι; Ή μήπως μεσημέρι (κατά τη 1) για κανένα ουζομεζεδάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:08 Η stellak έγραψε: #706 15-09-08 11:08 Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χει Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:09 Η georgia alex: #707 15-09-08 11:09 Τελεια!!!Κι εγω μεσα με 1000!!!Καλυτερα κατα τις 11-12;Που θα στηθει η επιχειρηση ''γατος''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #708 15-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα όλα κι όλα, η Αλίκη θα βάλει SM (και όοοοχι, κανείς δεν θα την περάσει για σούπερ μάρκετ) Click για ανάπτυξη... SM + κόκκινο βρακάκι = Σούπερ μάρκετ "Κοκκινοβρακόπουλος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η vi2ka έγραψε: #709 15-09-08 11:22 :cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η aretha έγραψε: #710 15-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: :cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry: Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η RedCat έγραψε: #711 15-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χει Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και δεν καταδέχομαι να φορέσω μπλέ...θα ντυθώ πεταλούδα τελικά ..ή κατι πλουμιστό που ειναι και του τύπου μου...(η αληθεια ειναι οτι η μπλε φορμα μου ερχεται λιγο εφαρμοστή) Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η aretha έγραψε: #712 15-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η vi2ka έγραψε: #713 15-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ απλά είναι Δευτέρα,έχω πολύ τρέξιμο και ήθελα να έρθω και γω αλλά ζε μπορώ οπότε κάνω μουτρα.Είπατε και για ουζάκι και κάτι σκίρτησε μέσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ria23 έγραψε: #714 15-09-08 11:38 αχ!ουζακια ακουω...τι να πουμε και μεις οι νεες γατομαμαδες..καλα να περασετε...και να πιειτε και ενα ποτηρακι και για μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pipis110.jpg 39,6 KB · Εμφανίσεις: 13 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η RedCat έγραψε: #715 15-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Click για ανάπτυξη... κάνω μια νέα δίατα. Τη δίαιτα της Καθημερινής (οχι της εφημερίδας). Τρωω ελαφρα τις καθημερινές και ετσι το ΣΚ ειμαι χωρίς τυψεις...καλό αλλα δεν ξερω ακομα αν ειναι αποτελεσματικό... Ρία αν και νεα γατομαμα εισαι και εσύ ευπρόσδεκτη...οπως και οποιος αλλος θελει να ερθει..υποσχομαι να καλωσορίσω προσωπικα τους νεοφερμένους (και αυτο ειναι απειλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η stellak έγραψε: #716 15-09-08 11:45 Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:46 Η popitsa έγραψε: #717 15-09-08 11:46 κ εγω θελω να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #718 15-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Click για ανάπτυξη... αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ria23 έγραψε: #719 15-09-08 11:50 απειλή?ωχ μάλλον θα το σκεφτώ να έρθω..πλάκα κάνω μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun του ουζου..μην το παρακάνετε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #720 15-09-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Click για ανάπτυξη... Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή; (κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: εκτός από το κόκκονο βρακί πρέπει να έχουν και ένα μεγάλο Μ στη μπλούζα αλλιώς δε θα σε πιστέψει κανείς ότι έπινες καφέ μαζί τους Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η Desdemona: #704 15-09-08 11:05 Αααα όλα κι όλα, η Αλίκη θα βάλει SM (και όοοοχι, κανείς δεν θα την περάσει για σούπερ μάρκετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:06 Η aretha έγραψε: #705 15-09-08 11:06 Κατάλαβα, μασκέ θα το κάνουμε... Αρχική Δημοσίευση από Nota: για τι ωρα λετε;; Click για ανάπτυξη... Τι προτιμάτε; Να βρεθούμε πρωί (ας πούμε γύρω στις 11-12) για καφεδάκι; Ή μήπως μεσημέρι (κατά τη 1) για κανένα ουζομεζεδάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:08 Η stellak έγραψε: #706 15-09-08 11:08 Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χει Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:09 Η georgia alex: #707 15-09-08 11:09 Τελεια!!!Κι εγω μεσα με 1000!!!Καλυτερα κατα τις 11-12;Που θα στηθει η επιχειρηση ''γατος''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #708 15-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα όλα κι όλα, η Αλίκη θα βάλει SM (και όοοοχι, κανείς δεν θα την περάσει για σούπερ μάρκετ) Click για ανάπτυξη... SM + κόκκινο βρακάκι = Σούπερ μάρκετ "Κοκκινοβρακόπουλος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η vi2ka έγραψε: #709 15-09-08 11:22 :cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η aretha έγραψε: #710 15-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: :cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry: Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η RedCat έγραψε: #711 15-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χει Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και δεν καταδέχομαι να φορέσω μπλέ...θα ντυθώ πεταλούδα τελικά ..ή κατι πλουμιστό που ειναι και του τύπου μου...(η αληθεια ειναι οτι η μπλε φορμα μου ερχεται λιγο εφαρμοστή) Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η aretha έγραψε: #712 15-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η vi2ka έγραψε: #713 15-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ απλά είναι Δευτέρα,έχω πολύ τρέξιμο και ήθελα να έρθω και γω αλλά ζε μπορώ οπότε κάνω μουτρα.Είπατε και για ουζάκι και κάτι σκίρτησε μέσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ria23 έγραψε: #714 15-09-08 11:38 αχ!ουζακια ακουω...τι να πουμε και μεις οι νεες γατομαμαδες..καλα να περασετε...και να πιειτε και ενα ποτηρακι και για μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pipis110.jpg 39,6 KB · Εμφανίσεις: 13 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η RedCat έγραψε: #715 15-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Click για ανάπτυξη... κάνω μια νέα δίατα. Τη δίαιτα της Καθημερινής (οχι της εφημερίδας). Τρωω ελαφρα τις καθημερινές και ετσι το ΣΚ ειμαι χωρίς τυψεις...καλό αλλα δεν ξερω ακομα αν ειναι αποτελεσματικό... Ρία αν και νεα γατομαμα εισαι και εσύ ευπρόσδεκτη...οπως και οποιος αλλος θελει να ερθει..υποσχομαι να καλωσορίσω προσωπικα τους νεοφερμένους (και αυτο ειναι απειλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η stellak έγραψε: #716 15-09-08 11:45 Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:46 Η popitsa έγραψε: #717 15-09-08 11:46 κ εγω θελω να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #718 15-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Click για ανάπτυξη... αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ria23 έγραψε: #719 15-09-08 11:50 απειλή?ωχ μάλλον θα το σκεφτώ να έρθω..πλάκα κάνω μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun του ουζου..μην το παρακάνετε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #720 15-09-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Click για ανάπτυξη... Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή; (κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αααα όλα κι όλα, η Αλίκη θα βάλει SM (και όοοοχι, κανείς δεν θα την περάσει για σούπερ μάρκετ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:06 Η aretha έγραψε: #705 15-09-08 11:06 Κατάλαβα, μασκέ θα το κάνουμε... Αρχική Δημοσίευση από Nota: για τι ωρα λετε;; Click για ανάπτυξη... Τι προτιμάτε; Να βρεθούμε πρωί (ας πούμε γύρω στις 11-12) για καφεδάκι; Ή μήπως μεσημέρι (κατά τη 1) για κανένα ουζομεζεδάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:08 Η stellak έγραψε: #706 15-09-08 11:08 Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χει Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:09 Η georgia alex: #707 15-09-08 11:09 Τελεια!!!Κι εγω μεσα με 1000!!!Καλυτερα κατα τις 11-12;Που θα στηθει η επιχειρηση ''γατος''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #708 15-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα όλα κι όλα, η Αλίκη θα βάλει SM (και όοοοχι, κανείς δεν θα την περάσει για σούπερ μάρκετ) Click για ανάπτυξη... SM + κόκκινο βρακάκι = Σούπερ μάρκετ "Κοκκινοβρακόπουλος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η vi2ka έγραψε: #709 15-09-08 11:22 :cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η aretha έγραψε: #710 15-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: :cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry: Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η RedCat έγραψε: #711 15-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χει Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και δεν καταδέχομαι να φορέσω μπλέ...θα ντυθώ πεταλούδα τελικά ..ή κατι πλουμιστό που ειναι και του τύπου μου...(η αληθεια ειναι οτι η μπλε φορμα μου ερχεται λιγο εφαρμοστή) Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η aretha έγραψε: #712 15-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η vi2ka έγραψε: #713 15-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ απλά είναι Δευτέρα,έχω πολύ τρέξιμο και ήθελα να έρθω και γω αλλά ζε μπορώ οπότε κάνω μουτρα.Είπατε και για ουζάκι και κάτι σκίρτησε μέσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ria23 έγραψε: #714 15-09-08 11:38 αχ!ουζακια ακουω...τι να πουμε και μεις οι νεες γατομαμαδες..καλα να περασετε...και να πιειτε και ενα ποτηρακι και για μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pipis110.jpg 39,6 KB · Εμφανίσεις: 13 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η RedCat έγραψε: #715 15-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Click για ανάπτυξη... κάνω μια νέα δίατα. Τη δίαιτα της Καθημερινής (οχι της εφημερίδας). Τρωω ελαφρα τις καθημερινές και ετσι το ΣΚ ειμαι χωρίς τυψεις...καλό αλλα δεν ξερω ακομα αν ειναι αποτελεσματικό... Ρία αν και νεα γατομαμα εισαι και εσύ ευπρόσδεκτη...οπως και οποιος αλλος θελει να ερθει..υποσχομαι να καλωσορίσω προσωπικα τους νεοφερμένους (και αυτο ειναι απειλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η stellak έγραψε: #716 15-09-08 11:45 Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:46 Η popitsa έγραψε: #717 15-09-08 11:46 κ εγω θελω να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #718 15-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Click για ανάπτυξη... αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ria23 έγραψε: #719 15-09-08 11:50 απειλή?ωχ μάλλον θα το σκεφτώ να έρθω..πλάκα κάνω μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun του ουζου..μην το παρακάνετε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #720 15-09-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Click για ανάπτυξη... Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή; (κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατάλαβα, μασκέ θα το κάνουμε... Αρχική Δημοσίευση από Nota: για τι ωρα λετε;; Click για ανάπτυξη... Τι προτιμάτε; Να βρεθούμε πρωί (ας πούμε γύρω στις 11-12) για καφεδάκι; Ή μήπως μεσημέρι (κατά τη 1) για κανένα ουζομεζεδάκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:08 Η stellak έγραψε: #706 15-09-08 11:08 Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χει Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:09 Η georgia alex: #707 15-09-08 11:09 Τελεια!!!Κι εγω μεσα με 1000!!!Καλυτερα κατα τις 11-12;Που θα στηθει η επιχειρηση ''γατος''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #708 15-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα όλα κι όλα, η Αλίκη θα βάλει SM (και όοοοχι, κανείς δεν θα την περάσει για σούπερ μάρκετ) Click για ανάπτυξη... SM + κόκκινο βρακάκι = Σούπερ μάρκετ "Κοκκινοβρακόπουλος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η vi2ka έγραψε: #709 15-09-08 11:22 :cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η aretha έγραψε: #710 15-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: :cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry: Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η RedCat έγραψε: #711 15-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χει Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και δεν καταδέχομαι να φορέσω μπλέ...θα ντυθώ πεταλούδα τελικά ..ή κατι πλουμιστό που ειναι και του τύπου μου...(η αληθεια ειναι οτι η μπλε φορμα μου ερχεται λιγο εφαρμοστή) Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η aretha έγραψε: #712 15-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η vi2ka έγραψε: #713 15-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ απλά είναι Δευτέρα,έχω πολύ τρέξιμο και ήθελα να έρθω και γω αλλά ζε μπορώ οπότε κάνω μουτρα.Είπατε και για ουζάκι και κάτι σκίρτησε μέσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ria23 έγραψε: #714 15-09-08 11:38 αχ!ουζακια ακουω...τι να πουμε και μεις οι νεες γατομαμαδες..καλα να περασετε...και να πιειτε και ενα ποτηρακι και για μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pipis110.jpg 39,6 KB · Εμφανίσεις: 13 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η RedCat έγραψε: #715 15-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Click για ανάπτυξη... κάνω μια νέα δίατα. Τη δίαιτα της Καθημερινής (οχι της εφημερίδας). Τρωω ελαφρα τις καθημερινές και ετσι το ΣΚ ειμαι χωρίς τυψεις...καλό αλλα δεν ξερω ακομα αν ειναι αποτελεσματικό... Ρία αν και νεα γατομαμα εισαι και εσύ ευπρόσδεκτη...οπως και οποιος αλλος θελει να ερθει..υποσχομαι να καλωσορίσω προσωπικα τους νεοφερμένους (και αυτο ειναι απειλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η stellak έγραψε: #716 15-09-08 11:45 Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:46 Η popitsa έγραψε: #717 15-09-08 11:46 κ εγω θελω να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #718 15-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Click για ανάπτυξη... αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ria23 έγραψε: #719 15-09-08 11:50 απειλή?ωχ μάλλον θα το σκεφτώ να έρθω..πλάκα κάνω μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun του ουζου..μην το παρακάνετε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #720 15-09-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Click για ανάπτυξη... Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή; (κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χει Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:09 Η georgia alex: #707 15-09-08 11:09 Τελεια!!!Κι εγω μεσα με 1000!!!Καλυτερα κατα τις 11-12;Που θα στηθει η επιχειρηση ''γατος''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #708 15-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα όλα κι όλα, η Αλίκη θα βάλει SM (και όοοοχι, κανείς δεν θα την περάσει για σούπερ μάρκετ) Click για ανάπτυξη... SM + κόκκινο βρακάκι = Σούπερ μάρκετ "Κοκκινοβρακόπουλος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η vi2ka έγραψε: #709 15-09-08 11:22 :cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η aretha έγραψε: #710 15-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: :cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry: Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η RedCat έγραψε: #711 15-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χει Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και δεν καταδέχομαι να φορέσω μπλέ...θα ντυθώ πεταλούδα τελικά ..ή κατι πλουμιστό που ειναι και του τύπου μου...(η αληθεια ειναι οτι η μπλε φορμα μου ερχεται λιγο εφαρμοστή) Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η aretha έγραψε: #712 15-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η vi2ka έγραψε: #713 15-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ απλά είναι Δευτέρα,έχω πολύ τρέξιμο και ήθελα να έρθω και γω αλλά ζε μπορώ οπότε κάνω μουτρα.Είπατε και για ουζάκι και κάτι σκίρτησε μέσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ria23 έγραψε: #714 15-09-08 11:38 αχ!ουζακια ακουω...τι να πουμε και μεις οι νεες γατομαμαδες..καλα να περασετε...και να πιειτε και ενα ποτηρακι και για μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pipis110.jpg 39,6 KB · Εμφανίσεις: 13 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η RedCat έγραψε: #715 15-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Click για ανάπτυξη... κάνω μια νέα δίατα. Τη δίαιτα της Καθημερινής (οχι της εφημερίδας). Τρωω ελαφρα τις καθημερινές και ετσι το ΣΚ ειμαι χωρίς τυψεις...καλό αλλα δεν ξερω ακομα αν ειναι αποτελεσματικό... Ρία αν και νεα γατομαμα εισαι και εσύ ευπρόσδεκτη...οπως και οποιος αλλος θελει να ερθει..υποσχομαι να καλωσορίσω προσωπικα τους νεοφερμένους (και αυτο ειναι απειλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η stellak έγραψε: #716 15-09-08 11:45 Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:46 Η popitsa έγραψε: #717 15-09-08 11:46 κ εγω θελω να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #718 15-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Click για ανάπτυξη... αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ria23 έγραψε: #719 15-09-08 11:50 απειλή?ωχ μάλλον θα το σκεφτώ να έρθω..πλάκα κάνω μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun του ουζου..μην το παρακάνετε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #720 15-09-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Click για ανάπτυξη... Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή; (κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελεια!!!Κι εγω μεσα με 1000!!!Καλυτερα κατα τις 11-12;Που θα στηθει η επιχειρηση ''γατος''; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η Raisa έγραψε: #708 15-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα όλα κι όλα, η Αλίκη θα βάλει SM (και όοοοχι, κανείς δεν θα την περάσει για σούπερ μάρκετ) Click για ανάπτυξη... SM + κόκκινο βρακάκι = Σούπερ μάρκετ "Κοκκινοβρακόπουλος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η vi2ka έγραψε: #709 15-09-08 11:22 :cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η aretha έγραψε: #710 15-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: :cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry: Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η RedCat έγραψε: #711 15-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χει Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και δεν καταδέχομαι να φορέσω μπλέ...θα ντυθώ πεταλούδα τελικά ..ή κατι πλουμιστό που ειναι και του τύπου μου...(η αληθεια ειναι οτι η μπλε φορμα μου ερχεται λιγο εφαρμοστή) Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η aretha έγραψε: #712 15-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η vi2ka έγραψε: #713 15-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ απλά είναι Δευτέρα,έχω πολύ τρέξιμο και ήθελα να έρθω και γω αλλά ζε μπορώ οπότε κάνω μουτρα.Είπατε και για ουζάκι και κάτι σκίρτησε μέσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ria23 έγραψε: #714 15-09-08 11:38 αχ!ουζακια ακουω...τι να πουμε και μεις οι νεες γατομαμαδες..καλα να περασετε...και να πιειτε και ενα ποτηρακι και για μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pipis110.jpg 39,6 KB · Εμφανίσεις: 13 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η RedCat έγραψε: #715 15-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Click για ανάπτυξη... κάνω μια νέα δίατα. Τη δίαιτα της Καθημερινής (οχι της εφημερίδας). Τρωω ελαφρα τις καθημερινές και ετσι το ΣΚ ειμαι χωρίς τυψεις...καλό αλλα δεν ξερω ακομα αν ειναι αποτελεσματικό... Ρία αν και νεα γατομαμα εισαι και εσύ ευπρόσδεκτη...οπως και οποιος αλλος θελει να ερθει..υποσχομαι να καλωσορίσω προσωπικα τους νεοφερμένους (και αυτο ειναι απειλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η stellak έγραψε: #716 15-09-08 11:45 Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:46 Η popitsa έγραψε: #717 15-09-08 11:46 κ εγω θελω να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #718 15-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Click για ανάπτυξη... αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ria23 έγραψε: #719 15-09-08 11:50 απειλή?ωχ μάλλον θα το σκεφτώ να έρθω..πλάκα κάνω μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun του ουζου..μην το παρακάνετε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #720 15-09-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Click για ανάπτυξη... Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή; (κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Αααα όλα κι όλα, η Αλίκη θα βάλει SM (και όοοοχι, κανείς δεν θα την περάσει για σούπερ μάρκετ) Click για ανάπτυξη... SM + κόκκινο βρακάκι = Σούπερ μάρκετ "Κοκκινοβρακόπουλος" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:22 Η vi2ka έγραψε: #709 15-09-08 11:22 :cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η aretha έγραψε: #710 15-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: :cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry: Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η RedCat έγραψε: #711 15-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χει Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και δεν καταδέχομαι να φορέσω μπλέ...θα ντυθώ πεταλούδα τελικά ..ή κατι πλουμιστό που ειναι και του τύπου μου...(η αληθεια ειναι οτι η μπλε φορμα μου ερχεται λιγο εφαρμοστή) Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η aretha έγραψε: #712 15-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η vi2ka έγραψε: #713 15-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ απλά είναι Δευτέρα,έχω πολύ τρέξιμο και ήθελα να έρθω και γω αλλά ζε μπορώ οπότε κάνω μουτρα.Είπατε και για ουζάκι και κάτι σκίρτησε μέσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ria23 έγραψε: #714 15-09-08 11:38 αχ!ουζακια ακουω...τι να πουμε και μεις οι νεες γατομαμαδες..καλα να περασετε...και να πιειτε και ενα ποτηρακι και για μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pipis110.jpg 39,6 KB · Εμφανίσεις: 13 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η RedCat έγραψε: #715 15-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Click για ανάπτυξη... κάνω μια νέα δίατα. Τη δίαιτα της Καθημερινής (οχι της εφημερίδας). Τρωω ελαφρα τις καθημερινές και ετσι το ΣΚ ειμαι χωρίς τυψεις...καλό αλλα δεν ξερω ακομα αν ειναι αποτελεσματικό... Ρία αν και νεα γατομαμα εισαι και εσύ ευπρόσδεκτη...οπως και οποιος αλλος θελει να ερθει..υποσχομαι να καλωσορίσω προσωπικα τους νεοφερμένους (και αυτο ειναι απειλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η stellak έγραψε: #716 15-09-08 11:45 Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:46 Η popitsa έγραψε: #717 15-09-08 11:46 κ εγω θελω να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #718 15-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Click για ανάπτυξη... αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ria23 έγραψε: #719 15-09-08 11:50 απειλή?ωχ μάλλον θα το σκεφτώ να έρθω..πλάκα κάνω μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun του ουζου..μην το παρακάνετε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #720 15-09-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Click για ανάπτυξη... Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή; (κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
:cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η aretha έγραψε: #710 15-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: :cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry: Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η RedCat έγραψε: #711 15-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χει Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και δεν καταδέχομαι να φορέσω μπλέ...θα ντυθώ πεταλούδα τελικά ..ή κατι πλουμιστό που ειναι και του τύπου μου...(η αληθεια ειναι οτι η μπλε φορμα μου ερχεται λιγο εφαρμοστή) Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η aretha έγραψε: #712 15-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η vi2ka έγραψε: #713 15-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ απλά είναι Δευτέρα,έχω πολύ τρέξιμο και ήθελα να έρθω και γω αλλά ζε μπορώ οπότε κάνω μουτρα.Είπατε και για ουζάκι και κάτι σκίρτησε μέσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ria23 έγραψε: #714 15-09-08 11:38 αχ!ουζακια ακουω...τι να πουμε και μεις οι νεες γατομαμαδες..καλα να περασετε...και να πιειτε και ενα ποτηρακι και για μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pipis110.jpg 39,6 KB · Εμφανίσεις: 13 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η RedCat έγραψε: #715 15-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Click για ανάπτυξη... κάνω μια νέα δίατα. Τη δίαιτα της Καθημερινής (οχι της εφημερίδας). Τρωω ελαφρα τις καθημερινές και ετσι το ΣΚ ειμαι χωρίς τυψεις...καλό αλλα δεν ξερω ακομα αν ειναι αποτελεσματικό... Ρία αν και νεα γατομαμα εισαι και εσύ ευπρόσδεκτη...οπως και οποιος αλλος θελει να ερθει..υποσχομαι να καλωσορίσω προσωπικα τους νεοφερμένους (και αυτο ειναι απειλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η stellak έγραψε: #716 15-09-08 11:45 Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:46 Η popitsa έγραψε: #717 15-09-08 11:46 κ εγω θελω να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #718 15-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Click για ανάπτυξη... αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ria23 έγραψε: #719 15-09-08 11:50 απειλή?ωχ μάλλον θα το σκεφτώ να έρθω..πλάκα κάνω μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun του ουζου..μην το παρακάνετε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #720 15-09-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Click για ανάπτυξη... Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή; (κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vi2ka: :cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry: Click για ανάπτυξη... Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:27 Η RedCat έγραψε: #711 15-09-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χει Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και δεν καταδέχομαι να φορέσω μπλέ...θα ντυθώ πεταλούδα τελικά ..ή κατι πλουμιστό που ειναι και του τύπου μου...(η αληθεια ειναι οτι η μπλε φορμα μου ερχεται λιγο εφαρμοστή) Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η aretha έγραψε: #712 15-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η vi2ka έγραψε: #713 15-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ απλά είναι Δευτέρα,έχω πολύ τρέξιμο και ήθελα να έρθω και γω αλλά ζε μπορώ οπότε κάνω μουτρα.Είπατε και για ουζάκι και κάτι σκίρτησε μέσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ria23 έγραψε: #714 15-09-08 11:38 αχ!ουζακια ακουω...τι να πουμε και μεις οι νεες γατομαμαδες..καλα να περασετε...και να πιειτε και ενα ποτηρακι και για μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pipis110.jpg 39,6 KB · Εμφανίσεις: 13 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η RedCat έγραψε: #715 15-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Click για ανάπτυξη... κάνω μια νέα δίατα. Τη δίαιτα της Καθημερινής (οχι της εφημερίδας). Τρωω ελαφρα τις καθημερινές και ετσι το ΣΚ ειμαι χωρίς τυψεις...καλό αλλα δεν ξερω ακομα αν ειναι αποτελεσματικό... Ρία αν και νεα γατομαμα εισαι και εσύ ευπρόσδεκτη...οπως και οποιος αλλος θελει να ερθει..υποσχομαι να καλωσορίσω προσωπικα τους νεοφερμένους (και αυτο ειναι απειλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η stellak έγραψε: #716 15-09-08 11:45 Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:46 Η popitsa έγραψε: #717 15-09-08 11:46 κ εγω θελω να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #718 15-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Click για ανάπτυξη... αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ria23 έγραψε: #719 15-09-08 11:50 απειλή?ωχ μάλλον θα το σκεφτώ να έρθω..πλάκα κάνω μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun του ουζου..μην το παρακάνετε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #720 15-09-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Click για ανάπτυξη... Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή; (κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χει Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία! Click για ανάπτυξη... Φυσικά και δεν καταδέχομαι να φορέσω μπλέ...θα ντυθώ πεταλούδα τελικά ..ή κατι πλουμιστό που ειναι και του τύπου μου...(η αληθεια ειναι οτι η μπλε φορμα μου ερχεται λιγο εφαρμοστή) Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η aretha έγραψε: #712 15-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η vi2ka έγραψε: #713 15-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ απλά είναι Δευτέρα,έχω πολύ τρέξιμο και ήθελα να έρθω και γω αλλά ζε μπορώ οπότε κάνω μουτρα.Είπατε και για ουζάκι και κάτι σκίρτησε μέσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ria23 έγραψε: #714 15-09-08 11:38 αχ!ουζακια ακουω...τι να πουμε και μεις οι νεες γατομαμαδες..καλα να περασετε...και να πιειτε και ενα ποτηρακι και για μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pipis110.jpg 39,6 KB · Εμφανίσεις: 13 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η RedCat έγραψε: #715 15-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Click για ανάπτυξη... κάνω μια νέα δίατα. Τη δίαιτα της Καθημερινής (οχι της εφημερίδας). Τρωω ελαφρα τις καθημερινές και ετσι το ΣΚ ειμαι χωρίς τυψεις...καλό αλλα δεν ξερω ακομα αν ειναι αποτελεσματικό... Ρία αν και νεα γατομαμα εισαι και εσύ ευπρόσδεκτη...οπως και οποιος αλλος θελει να ερθει..υποσχομαι να καλωσορίσω προσωπικα τους νεοφερμένους (και αυτο ειναι απειλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η stellak έγραψε: #716 15-09-08 11:45 Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:46 Η popitsa έγραψε: #717 15-09-08 11:46 κ εγω θελω να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #718 15-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Click για ανάπτυξη... αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ria23 έγραψε: #719 15-09-08 11:50 απειλή?ωχ μάλλον θα το σκεφτώ να έρθω..πλάκα κάνω μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun του ουζου..μην το παρακάνετε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #720 15-09-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Click για ανάπτυξη... Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή; (κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;; Click για ανάπτυξη... ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka Πολύ δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η vi2ka έγραψε: #713 15-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ απλά είναι Δευτέρα,έχω πολύ τρέξιμο και ήθελα να έρθω και γω αλλά ζε μπορώ οπότε κάνω μουτρα.Είπατε και για ουζάκι και κάτι σκίρτησε μέσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ria23 έγραψε: #714 15-09-08 11:38 αχ!ουζακια ακουω...τι να πουμε και μεις οι νεες γατομαμαδες..καλα να περασετε...και να πιειτε και ενα ποτηρακι και για μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pipis110.jpg 39,6 KB · Εμφανίσεις: 13 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η RedCat έγραψε: #715 15-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Click για ανάπτυξη... κάνω μια νέα δίατα. Τη δίαιτα της Καθημερινής (οχι της εφημερίδας). Τρωω ελαφρα τις καθημερινές και ετσι το ΣΚ ειμαι χωρίς τυψεις...καλό αλλα δεν ξερω ακομα αν ειναι αποτελεσματικό... Ρία αν και νεα γατομαμα εισαι και εσύ ευπρόσδεκτη...οπως και οποιος αλλος θελει να ερθει..υποσχομαι να καλωσορίσω προσωπικα τους νεοφερμένους (και αυτο ειναι απειλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η stellak έγραψε: #716 15-09-08 11:45 Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:46 Η popitsa έγραψε: #717 15-09-08 11:46 κ εγω θελω να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #718 15-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Click για ανάπτυξη... αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ria23 έγραψε: #719 15-09-08 11:50 απειλή?ωχ μάλλον θα το σκεφτώ να έρθω..πλάκα κάνω μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun του ουζου..μην το παρακάνετε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #720 15-09-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Click για ανάπτυξη... Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή; (κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Τώρα σοβαρά το λες αυτό; Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε! Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ απλά είναι Δευτέρα,έχω πολύ τρέξιμο και ήθελα να έρθω και γω αλλά ζε μπορώ οπότε κάνω μουτρα.Είπατε και για ουζάκι και κάτι σκίρτησε μέσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ria23 έγραψε: #714 15-09-08 11:38 αχ!ουζακια ακουω...τι να πουμε και μεις οι νεες γατομαμαδες..καλα να περασετε...και να πιειτε και ενα ποτηρακι και για μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα pipis110.jpg 39,6 KB · Εμφανίσεις: 13 RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η RedCat έγραψε: #715 15-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Click για ανάπτυξη... κάνω μια νέα δίατα. Τη δίαιτα της Καθημερινής (οχι της εφημερίδας). Τρωω ελαφρα τις καθημερινές και ετσι το ΣΚ ειμαι χωρίς τυψεις...καλό αλλα δεν ξερω ακομα αν ειναι αποτελεσματικό... Ρία αν και νεα γατομαμα εισαι και εσύ ευπρόσδεκτη...οπως και οποιος αλλος θελει να ερθει..υποσχομαι να καλωσορίσω προσωπικα τους νεοφερμένους (και αυτο ειναι απειλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η stellak έγραψε: #716 15-09-08 11:45 Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:46 Η popitsa έγραψε: #717 15-09-08 11:46 κ εγω θελω να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #718 15-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Click για ανάπτυξη... αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ria23 έγραψε: #719 15-09-08 11:50 απειλή?ωχ μάλλον θα το σκεφτώ να έρθω..πλάκα κάνω μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun του ουζου..μην το παρακάνετε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #720 15-09-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Click για ανάπτυξη... Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή; (κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχ!ουζακια ακουω...τι να πουμε και μεις οι νεες γατομαμαδες..καλα να περασετε...και να πιειτε και ενα ποτηρακι και για μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η RedCat έγραψε: #715 15-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Click για ανάπτυξη... κάνω μια νέα δίατα. Τη δίαιτα της Καθημερινής (οχι της εφημερίδας). Τρωω ελαφρα τις καθημερινές και ετσι το ΣΚ ειμαι χωρίς τυψεις...καλό αλλα δεν ξερω ακομα αν ειναι αποτελεσματικό... Ρία αν και νεα γατομαμα εισαι και εσύ ευπρόσδεκτη...οπως και οποιος αλλος θελει να ερθει..υποσχομαι να καλωσορίσω προσωπικα τους νεοφερμένους (και αυτο ειναι απειλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η stellak έγραψε: #716 15-09-08 11:45 Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:46 Η popitsa έγραψε: #717 15-09-08 11:46 κ εγω θελω να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #718 15-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Click για ανάπτυξη... αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ria23 έγραψε: #719 15-09-08 11:50 απειλή?ωχ μάλλον θα το σκεφτώ να έρθω..πλάκα κάνω μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun του ουζου..μην το παρακάνετε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #720 15-09-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Click για ανάπτυξη... Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή; (κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: ...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως. Click για ανάπτυξη... κάνω μια νέα δίατα. Τη δίαιτα της Καθημερινής (οχι της εφημερίδας). Τρωω ελαφρα τις καθημερινές και ετσι το ΣΚ ειμαι χωρίς τυψεις...καλό αλλα δεν ξερω ακομα αν ειναι αποτελεσματικό... Ρία αν και νεα γατομαμα εισαι και εσύ ευπρόσδεκτη...οπως και οποιος αλλος θελει να ερθει..υποσχομαι να καλωσορίσω προσωπικα τους νεοφερμένους (και αυτο ειναι απειλή) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η stellak έγραψε: #716 15-09-08 11:45 Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:46 Η popitsa έγραψε: #717 15-09-08 11:46 κ εγω θελω να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #718 15-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Click για ανάπτυξη... αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ria23 έγραψε: #719 15-09-08 11:50 απειλή?ωχ μάλλον θα το σκεφτώ να έρθω..πλάκα κάνω μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun του ουζου..μην το παρακάνετε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #720 15-09-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Click για ανάπτυξη... Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή; (κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 169 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:46 Η popitsa έγραψε: #717 15-09-08 11:46 κ εγω θελω να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #718 15-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Click για ανάπτυξη... αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ria23 έγραψε: #719 15-09-08 11:50 απειλή?ωχ μάλλον θα το σκεφτώ να έρθω..πλάκα κάνω μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun του ουζου..μην το παρακάνετε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #720 15-09-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Click για ανάπτυξη... Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή; (κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κ εγω θελω να ερθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η RedCat έγραψε: #718 15-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Click για ανάπτυξη... αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ria23 έγραψε: #719 15-09-08 11:50 απειλή?ωχ μάλλον θα το σκεφτώ να έρθω..πλάκα κάνω μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun του ουζου..μην το παρακάνετε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #720 15-09-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Click για ανάπτυξη... Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή; (κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι! Click για ανάπτυξη... αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:50 Η ria23 έγραψε: #719 15-09-08 11:50 απειλή?ωχ μάλλον θα το σκεφτώ να έρθω..πλάκα κάνω μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun του ουζου..μην το παρακάνετε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #720 15-09-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Click για ανάπτυξη... Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή; (κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
απειλή?ωχ μάλλον θα το σκεφτώ να έρθω..πλάκα κάνω μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun του ουζου..μην το παρακάνετε ομως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η stellak έγραψε: #720 15-09-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Nota: αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Click για ανάπτυξη... Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή; (κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Nota: αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι! Click για ανάπτυξη... Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή; (κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.