Πότε θα πάμε για καφέ;

ίσως ομως θα πρεπει να τα δειχνουμε για αναγνώριση εεε;;;:lol:
για τι ωρα λετε;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να δω Αλίκη και Νοτα με μπέρτες και κόκκινα βρακιά:blink:...και ας πεθάνω....ααααααααααααααααα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
εκτός από το κόκκονο βρακί πρέπει να έχουν και ένα μεγάλο Μ στη μπλούζα αλλιώς δε θα σε πιστέψει κανείς ότι έπινες καφέ μαζί τους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εκτός από το κόκκονο βρακί πρέπει να έχουν και ένα μεγάλο Μ στη μπλούζα αλλιώς δε θα σε πιστέψει κανείς ότι έπινες καφέ μαζί τους
:P:lol::lol::lol::lol:

Αααα όλα κι όλα, η Αλίκη θα βάλει SM (και όοοοχι, κανείς δεν θα την περάσει για σούπερ μάρκετ)

Κατάλαβα, μασκέ θα το κάνουμε... :lol:

για τι ωρα λετε;;
Τι προτιμάτε; Να βρεθούμε πρωί (ας πούμε γύρω στις 11-12) για καφεδάκι; Ή μήπως μεσημέρι (κατά τη 1) για κανένα ουζομεζεδάκι;

Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χει:P Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία!:lol:

Τελεια!!!Κι εγω μεσα με 1000!!!:D:D:DΚαλυτερα κατα τις 11-12;:PΠου θα στηθει η επιχειρηση ''γατος'';:hmm::cool:

Αααα όλα κι όλα, η Αλίκη θα βάλει SM (και όοοοχι, κανείς δεν θα την περάσει για σούπερ μάρκετ)

:hmm::hmm: :hmm:
SM + κόκκινο βρακάκι = Σούπερ μάρκετ "Κοκκινοβρακόπουλος":P:lol::lol::lol:

:cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποτα:(Κυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry:

:cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποτα:(Κυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry:
Τώρα σοβαρά το λες αυτό;:blink:
Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε!

Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χει:P Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία!:lol:

Φυσικά και δεν καταδέχομαι να φορέσω μπλέ...θα ντυθώ πεταλούδα τελικά ..ή κατι πλουμιστό που ειναι και του τύπου μου...(η αληθεια ειναι οτι η μπλε φορμα μου ερχεται λιγο εφαρμοστή)

Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;;

Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;;
...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! :lol: :lol:

Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως.:rolleyes:

Τώρα σοβαρά το λες αυτό;:blink:
Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε!
Οχι καλέ απλά είναι Δευτέρα,έχω πολύ τρέξιμο και ήθελα να έρθω και γω αλλά ζε μπορώ οπότε κάνω μουτρα.Είπατε και για ουζάκι και κάτι σκίρτησε μέσα μου:(:P

αχ!ουζακια ακουω...τι να πουμε και μεις οι νεες γατομαμαδες..καλα να περασετε...και να πιειτε και ενα ποτηρακι και για μας...

Συνημμένα

• pipis110.jpg
    pipis110.jpg
    39,6 KB · Εμφανίσεις: 7
...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα! :lol: :lol:

Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως.:rolleyes:

κάνω μια νέα δίατα. Τη δίαιτα της Καθημερινής (οχι της εφημερίδας). Τρωω ελαφρα τις καθημερινές και ετσι το ΣΚ ειμαι χωρίς τυψεις...καλό αλλα δεν ξερω ακομα αν ειναι αποτελεσματικό...:lol:

Ρία αν και νεα γατομαμα εισαι και εσύ ευπρόσδεκτη...οπως και οποιος αλλος θελει να ερθει..υποσχομαι να καλωσορίσω προσωπικα τους νεοφερμένους (και αυτο ειναι απειλή:lol:)

Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε:P Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι!

κ εγω θελω να ερθω

Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστε:P Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι!

αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι!

απειλή?ωχ μάλλον θα το σκεφτώ να έρθω..:blink:πλάκα κάνω :lol: μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun :lol::lol::lol::lol::lol::lol: του ουζου..μην το παρακάνετε ομως...

αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι!

Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή;:redface:

(κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!:mad:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back