RedCat
Διάσημο μέλος

για τι ωρα λετε;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
εκτός από το κόκκονο βρακί πρέπει να έχουν και ένα μεγάλο Μ στη μπλούζα αλλιώς δε θα σε πιστέψει κανείς ότι έπινες καφέ μαζί τουςΝα δω Αλίκη και Νοτα με μπέρτες και κόκκινα βρακιά...και ας πεθάνω....ααααααααααααααααα
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
εκτός από το κόκκονο βρακί πρέπει να έχουν και ένα μεγάλο Μ στη μπλούζα αλλιώς δε θα σε πιστέψει κανείς ότι έπινες καφέ μαζί τους

Desdemona
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Τι προτιμάτε; Να βρεθούμε πρωί (ας πούμε γύρω στις 11-12) για καφεδάκι; Ή μήπως μεσημέρι (κατά τη 1) για κανένα ουζομεζεδάκι;για τι ωρα λετε;;
stellak
Διάσημο μέλος
Τη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία!
georgia alex
Δραστήριο μέλος

Καλυτερα κατα τις 11-12;
Που θα στηθει η επιχειρηση ''γατος'';

Raisa
Περιβόητο μέλος
Αααα όλα κι όλα, η Αλίκη θα βάλει SM (και όοοοχι, κανείς δεν θα την περάσει για σούπερ μάρκετ)

SM + κόκκινο βρακάκι = Σούπερ μάρκετ "Κοκκινοβρακόπουλος"

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Κυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Τώρα σοβαρά το λες αυτό;:cry::cry:Τι είμαι εγώ...μία ποταπή κατ αντμαιερ..ένα τίποταΚυραική ε?καλά να περάσετε λοιπόν,να φάτε και να πιείτε και για μένα:cry:

Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε!
RedCat
Διάσημο μέλος
Καλά η Αλίκη, αλλά η Νότα το πολύ πολύ να ντυθεί χρυσόμυγα με το χρώμα που'χειΤη μπλε στολή, καλή μου κυρά Λωλο-Παναγιώτα με τ'όνομα, πρέπει να την ιδρώνεις για να τη φορέσεις... όχι αστεία!
![]()
Φυσικά και δεν καταδέχομαι να φορέσω μπλέ...θα ντυθώ πεταλούδα τελικά ..ή κατι πλουμιστό που ειναι και του τύπου μου...(η αληθεια ειναι οτι η μπλε φορμα μου ερχεται λιγο εφαρμοστή)
Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;;
aretha
Περιβόητο μέλος
...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα!Εγω προτείνω ουζάκι τι λέτε;;;

Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως.

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι καλέ απλά είναι Δευτέρα,έχω πολύ τρέξιμο και ήθελα να έρθω και γω αλλά ζε μπορώ οπότε κάνω μουτρα.Είπατε και για ουζάκι και κάτι σκίρτησε μέσα μουΤώρα σοβαρά το λες αυτό;
Καλέεεεεεεεε πλάκα κάνουμεεεεεεεεεεεεεε!

ria23
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
...είπε η "από-Δευτέρα-δίαιτα"-Νότα!![]()
Εγώ είμαι μέσα και στις δύο εκδοχές πάντως.![]()
κάνω μια νέα δίατα. Τη δίαιτα της Καθημερινής (οχι της εφημερίδας). Τρωω ελαφρα τις καθημερινές και ετσι το ΣΚ ειμαι χωρίς τυψεις...καλό αλλα δεν ξερω ακομα αν ειναι αποτελεσματικό...

Ρία αν και νεα γατομαμα εισαι και εσύ ευπρόσδεκτη...οπως και οποιος αλλος θελει να ερθει..υποσχομαι να καλωσορίσω προσωπικα τους νεοφερμένους (και αυτο ειναι απειλή
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Αλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Μα, έτσι κι αλλιώς, σε σύγκριση με την "Αρχαία" Νότα, όλες οι υπόλοιπες νεούδια είμαστεΑλλά δεν τύχαμε ποτέ προσωπικού καλωσορίσματος, οπότε σπεύσατε οι ακόμα νεότερες-οι!
αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι!
ria23
Διάσημο μέλος
πλάκα κάνω
μακάρι να μπορέσω..άλλα χλωμό το βλέπω ..άρχισαν οι εγγραφές στα εργαστήρια και θα έχουμε τρέξιμο..πάει το καλοκαίρι...πιείτε και για μας κάνα ουζάκι είμαι μεγάλη fun 

του ουζου..μην το παρακάνετε ομως...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
αυτό το "αρχαία" θα το πληρώσετε!! Νίνο ερχομαι σπίτι!
Το τραβάει το οφφ-τόπικ ο οργανισμός σου και δεν μπορώ να σε μπανάρω κιόλας! Αρχαία σε βαθμό, κυρία Νότα, τιτλούχος στο σάιτ, τι άλλο να εννοούσα δηλαδή;

(κάτω τα χέρια από το αγόρι του σπιτιού!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool