Πότε θα πάμε για καφέ;

Ίσως να φταίνε οι οριζόντιες ρίγες, που παχαίνουν...:hmm:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αχ μπράβο βρε Αρέθα ...αυτό είναι:lol::lol::lol::lol::lol:Κι εμένα 6 μηνών παλικάρι είναι 4 κιλά και κάτι...:redface:Οπότε...Το έχουν τα πορτοκαλόγατα Νότα μου!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ μπράβο βρε Αρέθα ...αυτό είναι:lol::lol::lol::lol::lol:Κι εμένα 6 μηνών παλικάρι είναι 4 κιλά και κάτι...:redface:Οπότε...Το έχουν τα πορτοκαλόγατα Νότα μου!!!:P

Να πω το ίδιο και για τον δικό μου ξανθούλη. Αν και είναι 8 μηνών είναι ολόκληρος γάταρος. Κιλά δεν έχω ζυγίσει ακόμα 1350 τον είχε αφήσει ο Αίλουρος. Τώρα θα είναι συν 3:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να πω το ίδιο και για τον δικό μου ξανθούλη. Αν και είναι 8 μηνών είναι ολόκληρος γάταρος. Κιλά δεν έχω ζυγίσει ακόμα 1350 τον είχε αφήσει ο Αίλουρος. Τώρα θα είναι συν 3:)
1350 πότε ήταν καλέ???:hmm:

1350 πότε ήταν καλέ???:hmm:

Σχεδόν πριν 5 μήνες :lol: Τώρα έχει μακρύνει και είναι και τσουπωτός

Σχεδόν πριν 5 μήνες :lol: Τώρα έχει μακρύνει και είναι και τσουπωτός
:lol::lol::lol:το τσουπωτός μου άρεσε!!!ε οκ...πήγαινε μια βόλτα να σου τον ζυγίσουν καλέ!!!;)

:lol::lol::lol:το τσουπωτός μου άρεσε!!!ε οκ...πήγαινε μια βόλτα να σου τον ζυγίσουν καλέ!!!;)

Καλέ τώρα που θα γυρίσω Αθήνα έχουμε γενικό ρεκτιφιέ και οι δύο:redface: Θα κάνει και την στειρωσούλα του ο μικρός θα μου τον κοιτάξει κλπ.

Να προσθέσω ότι άσε που θα μου τον ζυγίσουν τώρα στο αεροδρόμιο. Εγώ τους έχω πει 3 κιλά αλλά δεν το βλέπω

Καλέ τώρα που θα γυρίσω Αθήνα έχουμε γενικό ρεκτιφιέ και οι δύο:redface: Θα κάνει και την στειρωσούλα του ο μικρός θα μου τον κοιτάξει κλπ.
Αχ είναι η ώρα για στειρωσούλα ε???????:(Εντάξει θα περάσει και αυτό..:)

Αχ είναι η ώρα για στειρωσούλα ε???????:(Εντάξει θα περάσει και αυτό..:)

Να σου πω επειδή είναι αρσενικός δεν φοβάμαι. Στις γατούλες που είχα στο παρελθόν είχα πολύ άγχος:)

Θέλω και εγώ να σας γνωρίσω κορίτσια!! Είμαι μέσα.. Έρχομαι Αθήνα αύριο (μετά του Ντιέγκο) και θα κάτσω καμια 10 μερούλες..
Προτείνω ως αναγνωριστική κίνηση, να γουργουρίζουμε όλες δυνατά... :lol:
Και την επόμενη ημέρα στις ειδήσεις του ΣΤΑΡ "Πρωτότυπη διαμαρτυτία, κυρίες και κύριοι, πραγματοποίησαν ζωόφιλοι χτες το μεσημέρι έξω από το σταθμό Μοναστηρακίου, όπου ομάδα ατόμων γουργούριζε από κοινού προκαλώντας ηχορύπανση ....Θορυβημένοι οι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία και κατέστηλε τη "διαδηλωση" αποστέλλοντας μια διμοιρία των ΜΑΤ και πραγματοποιώντας ρίψη δακρυγόνων -ληγμένων.":lol:
Μήπως να κρατάμε τίποτα γαρύφαλα?

Μήπως θα έπρεπε να μετρηθούμε καλέ να κλείσουμε σε κάνα μαγαζί γιατί βλέπω και μαζευόμαστε αρκετές?:)

Μήπως θα έπρεπε να μετρηθούμε καλέ να κλείσουμε σε κάνα μαγαζί γιατί βλέπω και μαζευόμαστε αρκετές?:)

Εμ, τα είπα εγώ αυτά, νωρίτερα... Θα την πατήσουμε, ούτε για καφέ δεν θα βρούμε να κάτσουμε... Θυμάσαι την άλλη φορά που είμασταν και λιγότερες πως μας κοιτάζανε στα μαγαζιά!:rolleyes:

Εμ, τα είπα εγώ αυτά, νωρίτερα... Θα την πατήσουμε, ούτε για καφέ δεν θα βρούμε να κάτσουμε... Θυμάσαι την άλλη φορά που είμασταν και λιγότερες πως μας κοιτάζανε στα μαγαζιά!:rolleyes:

Για αυτό ποια έχει χρόνο να καθίσει να υπολογίσει άτομα στο περίπου:)?

Ας μου στείλουν εμένα πμ όποιοι θέλουν να έρθουν κι αν φοβούνται ότι θα αργήσουν, ας μου στείλουν και τα κινητά τους να τους πούμε που θα είμαστε. Θέλω όνομα και ψευδώνυμο στο σάιτ και το που θα κάτσουμε θα το συνεννοηθούμε όταν βρω καμια δυο προτάσεις να σας παραθέσω. Να αναλάβω;

Ας μου στείλουν εμένα πμ όποιοι θέλουν να έρθουν κι αν φοβούνται ότι θα αργήσουν, ας μου στείλουν και τα κινητά τους να τους πούμε που θα είμαστε. Θέλω όνομα και ψευδώνυμο στο σάιτ και το που θα κάτσουμε θα το συνεννοηθούμε όταν βρω καμια δυο προτάσεις να σας παραθέσω. Να αναλάβω;

Εγώ σου στέλνω εδώ τα ονόματα Ουρανία και Πηνελόπη. Γιατί θα σου μπλοκαριστεί το πμ σου:)

Σου εστειλα πμ για μενα και τη Γιωτα(ακουουους Γιωωωταααα;;;;;:D:redface: )και τηλεφωνακι!;)

Άξια, άξιαααααα :up:

Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, δεν το ξέρεις; 12 χρόνια αυτή τη δουλειά κάνω: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...:rolleyes: (35 μισό την κάνω, αλλά άντε, ας πω μόνο για τα έτη ως εργαζομένη!:P)

Μη σας πω ότι μας βγάζω καμιά 15αρια ως τώρα και μου πανικοβληθείτε, έτσι;:lol:

Έστειλα και εγώ πμ.

Μη σας πω ότι μας βγάζω καμιά 15αρια ως τώρα και μου πανικοβληθείτε, έτσι;:lol:[/quote]

Ε, εντάξει, βιώσιμος αριθμός.. Τα γαμο-τράπεζα αρχίζουν από 20 άτομα και επάνω...:lol:

Για αυτό ποια έχει χρόνο να καθίσει να υπολογίσει άτομα στο περίπου:)?

Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, δεν το ξέρεις; 12 χρόνια αυτή τη δουλειά κάνω: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...:rolleyes: (35 μισό την κάνω, αλλά άντε, ας πω μόνο για τα έτη ως εργαζομένη!:P)

Μη σας πω ότι μας βγάζω καμιά 15αρια ως τώρα και μου πανικοβληθείτε, έτσι;:lol:

σας έχω γραμμένες όλες:P:P:lol::lol::lol:....20 μέχρι στιγμή...έχω γραμμένη και μένα:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back