katerina10
Περιβόητο μέλος
Αχ μπράβο βρε Αρέθα ...αυτό είναιΊσως να φταίνε οι οριζόντιες ρίγες, που παχαίνουν...
![]()
![]()
![]()
![]()

Κι εμένα 6 μηνών παλικάρι είναι 4 κιλά και κάτι...
Οπότε...Το έχουν τα πορτοκαλόγατα Νότα μου!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αχ μπράβο βρε Αρέθα ...αυτό είναιΚι εμένα 6 μηνών παλικάρι είναι 4 κιλά και κάτι...
Οπότε...Το έχουν τα πορτοκαλόγατα Νότα μου!!!
![]()
Να πω το ίδιο και για τον δικό μου ξανθούλη. Αν και είναι 8 μηνών είναι ολόκληρος γάταρος. Κιλά δεν έχω ζυγίσει ακόμα 1350 τον είχε αφήσει ο Αίλουρος. Τώρα θα είναι συν 3

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
1350 πότε ήταν καλέ???Να πω το ίδιο και για τον δικό μου ξανθούλη. Αν και είναι 8 μηνών είναι ολόκληρος γάταρος. Κιλά δεν έχω ζυγίσει ακόμα 1350 τον είχε αφήσει ο Αίλουρος. Τώρα θα είναι συν 3![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
1350 πότε ήταν καλέ???![]()
Σχεδόν πριν 5 μήνες
Τώρα έχει μακρύνει και είναι και τσουπωτόςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Σχεδόν πριν 5 μήνεςΤώρα έχει μακρύνει και είναι και τσουπωτός

το τσουπωτός μου άρεσε!!!ε οκ...πήγαινε μια βόλτα να σου τον ζυγίσουν καλέ!!!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
το τσουπωτός μου άρεσε!!!ε οκ...πήγαινε μια βόλτα να σου τον ζυγίσουν καλέ!!!
![]()
Καλέ τώρα που θα γυρίσω Αθήνα έχουμε γενικό ρεκτιφιέ και οι δύο
Θα κάνει και την στειρωσούλα του ο μικρός θα μου τον κοιτάξει κλπ.Να προσθέσω ότι άσε που θα μου τον ζυγίσουν τώρα στο αεροδρόμιο. Εγώ τους έχω πει 3 κιλά αλλά δεν το βλέπω
katerina10
Περιβόητο μέλος
Αχ είναι η ώρα για στειρωσούλα ε???????Καλέ τώρα που θα γυρίσω Αθήνα έχουμε γενικό ρεκτιφιέ και οι δύοΘα κάνει και την στειρωσούλα του ο μικρός θα μου τον κοιτάξει κλπ.
Εντάξει θα περάσει και αυτό..
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αχ είναι η ώρα για στειρωσούλα ε???????Εντάξει θα περάσει και αυτό..
![]()
Να σου πω επειδή είναι αρσενικός δεν φοβάμαι. Στις γατούλες που είχα στο παρελθόν είχα πολύ άγχος

Christina E.
Νεοφερμένο μέλος
Προτείνω ως αναγνωριστική κίνηση, να γουργουρίζουμε όλες δυνατά...

Και την επόμενη ημέρα στις ειδήσεις του ΣΤΑΡ "Πρωτότυπη διαμαρτυτία, κυρίες και κύριοι, πραγματοποίησαν ζωόφιλοι χτες το μεσημέρι έξω από το σταθμό Μοναστηρακίου, όπου ομάδα ατόμων γουργούριζε από κοινού προκαλώντας ηχορύπανση ....Θορυβημένοι οι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία και κατέστηλε τη "διαδηλωση" αποστέλλοντας μια διμοιρία των ΜΑΤ και πραγματοποιώντας ρίψη δακρυγόνων -ληγμένων."

Μήπως να κρατάμε τίποτα γαρύφαλα?
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
Μήπως θα έπρεπε να μετρηθούμε καλέ να κλείσουμε σε κάνα μαγαζί γιατί βλέπω και μαζευόμαστε αρκετές?![]()
Εμ, τα είπα εγώ αυτά, νωρίτερα... Θα την πατήσουμε, ούτε για καφέ δεν θα βρούμε να κάτσουμε... Θυμάσαι την άλλη φορά που είμασταν και λιγότερες πως μας κοιτάζανε στα μαγαζιά!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Εμ, τα είπα εγώ αυτά, νωρίτερα... Θα την πατήσουμε, ούτε για καφέ δεν θα βρούμε να κάτσουμε... Θυμάσαι την άλλη φορά που είμασταν και λιγότερες πως μας κοιτάζανε στα μαγαζιά!![]()
Για αυτό ποια έχει χρόνο να καθίσει να υπολογίσει άτομα στο περίπου
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ας μου στείλουν εμένα πμ όποιοι θέλουν να έρθουν κι αν φοβούνται ότι θα αργήσουν, ας μου στείλουν και τα κινητά τους να τους πούμε που θα είμαστε. Θέλω όνομα και ψευδώνυμο στο σάιτ και το που θα κάτσουμε θα το συνεννοηθούμε όταν βρω καμια δυο προτάσεις να σας παραθέσω. Να αναλάβω;
Εγώ σου στέλνω εδώ τα ονόματα Ουρανία και Πηνελόπη. Γιατί θα σου μπλοκαριστεί το πμ σου

georgia alex
Δραστήριο μέλος
Σου εστειλα πμ για μενα και τη Γιωτα(ακουουους Γιωωωταααα;;;;;Ας μου στείλουν εμένα πμ όποιοι θέλουν να έρθουν κι αν φοβούνται ότι θα αργήσουν, ας μου στείλουν και τα κινητά τους να τους πούμε που θα είμαστε. Θέλω όνομα και ψευδώνυμο στο σάιτ και το που θα κάτσουμε θα το συνεννοηθούμε όταν βρω καμια δυο προτάσεις να σας παραθέσω. Να αναλάβω;

)και τηλεφωνακι!
aretha
Περιβόητο μέλος
Άξια, άξιααααααΝα αναλάβω;

stellak
Διάσημο μέλος
Άξια, άξιαααααα![]()
Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, δεν το ξέρεις; 12 χρόνια αυτή τη δουλειά κάνω: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...
(35 μισό την κάνω, αλλά άντε, ας πω μόνο για τα έτη ως εργαζομένη!
)Μη σας πω ότι μας βγάζω καμιά 15αρια ως τώρα και μου πανικοβληθείτε, έτσι;

Christina E.
Νεοφερμένο μέλος
Ας μου στείλουν εμένα πμ όποιοι θέλουν να έρθουν κι αν φοβούνται ότι θα αργήσουν, ας μου στείλουν και τα κινητά τους να τους πούμε που θα είμαστε. Θέλω όνομα και ψευδώνυμο στο σάιτ και το που θα κάτσουμε θα το συνεννοηθούμε όταν βρω καμια δυο προτάσεις να σας παραθέσω. Να αναλάβω;
Έστειλα και εγώ πμ.
Christina E.
Νεοφερμένο μέλος
[/quote]Ε, εντάξει, βιώσιμος αριθμός.. Τα γαμο-τράπεζα αρχίζουν από 20 άτομα και επάνω...

Raisa
Περιβόητο μέλος
Για αυτό ποια έχει χρόνο να καθίσει να υπολογίσει άτομα στο περίπου?
Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, δεν το ξέρεις; 12 χρόνια αυτή τη δουλειά κάνω: ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ...(35 μισό την κάνω, αλλά άντε, ας πω μόνο για τα έτη ως εργαζομένη!
)
Μη σας πω ότι μας βγάζω καμιά 15αρια ως τώρα και μου πανικοβληθείτε, έτσι;![]()
σας έχω γραμμένες όλες

....20 μέχρι στιγμή...έχω γραμμένη και μένα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool