Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Raisa έγραψε: #861 19-09-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Christina E.: Μη σας πω ότι μας βγάζω καμιά 15αρια ως τώρα και μου πανικοβληθείτε, έτσι; Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει, βιώσιμος αριθμός.. Τα γαμο-τράπεζα αρχίζουν από 20 άτομα και επάνω...[/quote] για γάμο μας βλέπω...είμαστε ήδη 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:42 Η Zbeebz έγραψε: #862 19-09-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ας μου στείλουν εμένα πμ όποιοι θέλουν να έρθουν κι αν φοβούνται ότι θα αργήσουν, ας μου στείλουν και τα κινητά τους να τους πούμε που θα είμαστε. Θέλω όνομα και ψευδώνυμο στο σάιτ και το που θα κάτσουμε θα το συνεννοηθούμε όταν βρω καμια δυο προτάσεις να σας παραθέσω. Να αναλάβω; Click για ανάπτυξη... Μπράβο συναδελφόντζελε με το οργανωτικό πνεύμα!!! Είχε άξια μαθήτρια ο Παγανόντζελος! Ομολογώ ότι ζηλεύω λίγο που θα μαζευτείτε... Δε βαριέσαι, θα κλάψω λίγο, αλλά θα το ξεπεράσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:45 Η stellak έγραψε: #863 19-09-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπράβο συναδελφόντζελε με το οργανωτικό πνεύμα!!! Είχε άξια μαθήτρια ο Παγανόντζελος! Ομολογώ ότι ζηλεύω λίγο που θα μαζευτείτε... Δε βαριέσαι, θα κλάψω λίγο, αλλά θα το ξεπεράσω... Click για ανάπτυξη... Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η Christina E.: #864 19-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) Click για ανάπτυξη... Ωραία κορίτσια όλες με τις ψηφιακές την Κυριακή να ανταλλάξουμε φωτο από Μαντόνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η Raisa έγραψε: #865 19-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Click για ανάπτυξη... Ζωή, πολύ καλό μου ακούγεται εμένα....για σκέψου το λίγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:07 Η stellak έγραψε: #866 19-09-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ζωή, πολύ καλό μου ακούγεται εμένα....για σκέψου το λίγο.... Click για ανάπτυξη... Σου ακούγεται διότι ΕΙΝΑΙ too good! Και μέχρι τώρα που μας ξαναμέτρησα, είμαστε 23 μαζί με τις πιθανές συμμετοχές της Τζουτζούς και της Strange Emily και του Anemos. Το περάσαμε το γαμοτράπεζο! (μήπως να μας στρώσω στη βεράντα, Αλίκη τι λες;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:11 Η aretha έγραψε: #867 19-09-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μήπως να μας στρώσω στη βεράντα, Αλίκη τι λες;) Click για ανάπτυξη... Δελεαστικότατο!! Αλλά νομίζω ότι "αναλαμβάνεις" πολλά! Κράτα την οργάνωση προς το παρόν και μην ανησυχείς, θα βρούμε στέγη :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Christina E.: #868 19-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δελεαστικότατο!! Αλλά νομίζω ότι "αναλαμβάνεις" πολλά! Κράτα την οργάνωση προς το παρόν και μην ανησυχείς, θα βρούμε στέγη :kiss: Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε, όλοι οι καλοί χωράνε... Το πολύ πολύ πέρνουμε καφέδες από το Starbucks και καθόμαστε στα σκαλάκια της παλιάς Πλάκας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:15 Η georgia alex: #869 19-09-08 13:15 Γκλουπ!23 και εχουμε ακομα 9 μερες να μετραμε;;;Θα μας βλεπουν οι μαγαζατορες να ψαχνουμε να κατσουμε και θα τριβουν τα χερια τους...Αν γουργουριζουμε κι ολας,εκει θα νομιζουν οτι ειμαστε ΚΑΙ ξελιγωμενες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #870 19-09-08 13:17 Δεν πάμε κάνα πικ νικ καλύτερα να φέρει η καθεμία το κατιτίς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #871 19-09-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σου πω επειδή είναι αρσενικός δεν φοβάμαι. Στις γατούλες που είχα στο παρελθόν είχα πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #872 19-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Click για ανάπτυξη... Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η katerina10: #873 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Click για ανάπτυξη... A!Ναι αυτό το έχω μάθει..εμένα με απασχολεί η ανάρρωση τους..Αλλά δεν είναι της παρούσης.. Τελικά που θα πάμε την Κυριακή??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Zbeebz έγραψε: #874 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giota.kara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Giota.kara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Giota.kara: #875 19-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Σου εστειλα πμ για μενα και τη Γιωτα(ακουουους Γιωωωταααα;;;;; )και τηλεφωνακι! Click για ανάπτυξη... μπραβο γεωργια γιατι εχω πηξει και τωρα μπηκα λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η RedCat έγραψε: #876 19-09-08 20:24 Πω πω λίγο ελειψα και γιναμε πολλές...λοιπον ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΙΑΑΑ (Στελλίτσα μήπως να κλείναμε στην "Κληματαριά" (ωραιότατο και φτηνο ταβερνείο);;;;; αν παρουμε εγκαίρως θα μας το κλείσουνε το τραπεζάκι, οποτε μεχρι τεταρτη-πεμπτη το πολυ επιβεβαιώνουμε συμμετοχές εεε;;; (για καφε δυσκολο να κλείσουμε εκτός αν παρουμε φραπεδιες διασκορπιστούμε στην αρχαία αγορά και σας απαγγείλω ποιηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Μυρτω4038: #877 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα μηπως κατεβαιναμε μαζι καποιο Σ/Κ,οταν λασκαρεις με την δουλεια? Τωρα ζηλεψα και εγω πολυ, και αρχισα να μπαινω στην "πριζα" Υ.Γ Νοτα ποιος ειπε οτι ο Τσεης ειναι χοντρος? ΚΟΝΤΟΣ κοντος ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:38 Η myrtos έγραψε: #878 19-09-08 21:38 παντα ειμαι της τελευταιας στιγμης αλλα θα το προσπαθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η tzoutzou έγραψε: #879 19-09-08 21:39 Καλε εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!Απλα θα φυγω λιγο νωριτερα για να δω και τους παλαβους με τα βιβλια!!ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η RedCat έγραψε: #880 19-09-08 21:47 ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες.. Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cheys lekanagnadeyw.jpg 136,5 KB · Εμφανίσεις: 20 Tseys lekanoxwraw I.jpg 123,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Christina E.: Μη σας πω ότι μας βγάζω καμιά 15αρια ως τώρα και μου πανικοβληθείτε, έτσι; Click για ανάπτυξη... Ε, εντάξει, βιώσιμος αριθμός.. Τα γαμο-τράπεζα αρχίζουν από 20 άτομα και επάνω...[/quote] για γάμο μας βλέπω...είμαστε ήδη 20 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:42 Η Zbeebz έγραψε: #862 19-09-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ας μου στείλουν εμένα πμ όποιοι θέλουν να έρθουν κι αν φοβούνται ότι θα αργήσουν, ας μου στείλουν και τα κινητά τους να τους πούμε που θα είμαστε. Θέλω όνομα και ψευδώνυμο στο σάιτ και το που θα κάτσουμε θα το συνεννοηθούμε όταν βρω καμια δυο προτάσεις να σας παραθέσω. Να αναλάβω; Click για ανάπτυξη... Μπράβο συναδελφόντζελε με το οργανωτικό πνεύμα!!! Είχε άξια μαθήτρια ο Παγανόντζελος! Ομολογώ ότι ζηλεύω λίγο που θα μαζευτείτε... Δε βαριέσαι, θα κλάψω λίγο, αλλά θα το ξεπεράσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:45 Η stellak έγραψε: #863 19-09-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπράβο συναδελφόντζελε με το οργανωτικό πνεύμα!!! Είχε άξια μαθήτρια ο Παγανόντζελος! Ομολογώ ότι ζηλεύω λίγο που θα μαζευτείτε... Δε βαριέσαι, θα κλάψω λίγο, αλλά θα το ξεπεράσω... Click για ανάπτυξη... Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η Christina E.: #864 19-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) Click για ανάπτυξη... Ωραία κορίτσια όλες με τις ψηφιακές την Κυριακή να ανταλλάξουμε φωτο από Μαντόνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η Raisa έγραψε: #865 19-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Click για ανάπτυξη... Ζωή, πολύ καλό μου ακούγεται εμένα....για σκέψου το λίγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:07 Η stellak έγραψε: #866 19-09-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ζωή, πολύ καλό μου ακούγεται εμένα....για σκέψου το λίγο.... Click για ανάπτυξη... Σου ακούγεται διότι ΕΙΝΑΙ too good! Και μέχρι τώρα που μας ξαναμέτρησα, είμαστε 23 μαζί με τις πιθανές συμμετοχές της Τζουτζούς και της Strange Emily και του Anemos. Το περάσαμε το γαμοτράπεζο! (μήπως να μας στρώσω στη βεράντα, Αλίκη τι λες;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:11 Η aretha έγραψε: #867 19-09-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μήπως να μας στρώσω στη βεράντα, Αλίκη τι λες;) Click για ανάπτυξη... Δελεαστικότατο!! Αλλά νομίζω ότι "αναλαμβάνεις" πολλά! Κράτα την οργάνωση προς το παρόν και μην ανησυχείς, θα βρούμε στέγη :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Christina E.: #868 19-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δελεαστικότατο!! Αλλά νομίζω ότι "αναλαμβάνεις" πολλά! Κράτα την οργάνωση προς το παρόν και μην ανησυχείς, θα βρούμε στέγη :kiss: Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε, όλοι οι καλοί χωράνε... Το πολύ πολύ πέρνουμε καφέδες από το Starbucks και καθόμαστε στα σκαλάκια της παλιάς Πλάκας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:15 Η georgia alex: #869 19-09-08 13:15 Γκλουπ!23 και εχουμε ακομα 9 μερες να μετραμε;;;Θα μας βλεπουν οι μαγαζατορες να ψαχνουμε να κατσουμε και θα τριβουν τα χερια τους...Αν γουργουριζουμε κι ολας,εκει θα νομιζουν οτι ειμαστε ΚΑΙ ξελιγωμενες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #870 19-09-08 13:17 Δεν πάμε κάνα πικ νικ καλύτερα να φέρει η καθεμία το κατιτίς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #871 19-09-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σου πω επειδή είναι αρσενικός δεν φοβάμαι. Στις γατούλες που είχα στο παρελθόν είχα πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #872 19-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Click για ανάπτυξη... Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η katerina10: #873 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Click για ανάπτυξη... A!Ναι αυτό το έχω μάθει..εμένα με απασχολεί η ανάρρωση τους..Αλλά δεν είναι της παρούσης.. Τελικά που θα πάμε την Κυριακή??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Zbeebz έγραψε: #874 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giota.kara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Giota.kara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Giota.kara: #875 19-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Σου εστειλα πμ για μενα και τη Γιωτα(ακουουους Γιωωωταααα;;;;; )και τηλεφωνακι! Click για ανάπτυξη... μπραβο γεωργια γιατι εχω πηξει και τωρα μπηκα λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η RedCat έγραψε: #876 19-09-08 20:24 Πω πω λίγο ελειψα και γιναμε πολλές...λοιπον ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΙΑΑΑ (Στελλίτσα μήπως να κλείναμε στην "Κληματαριά" (ωραιότατο και φτηνο ταβερνείο);;;;; αν παρουμε εγκαίρως θα μας το κλείσουνε το τραπεζάκι, οποτε μεχρι τεταρτη-πεμπτη το πολυ επιβεβαιώνουμε συμμετοχές εεε;;; (για καφε δυσκολο να κλείσουμε εκτός αν παρουμε φραπεδιες διασκορπιστούμε στην αρχαία αγορά και σας απαγγείλω ποιηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Μυρτω4038: #877 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα μηπως κατεβαιναμε μαζι καποιο Σ/Κ,οταν λασκαρεις με την δουλεια? Τωρα ζηλεψα και εγω πολυ, και αρχισα να μπαινω στην "πριζα" Υ.Γ Νοτα ποιος ειπε οτι ο Τσεης ειναι χοντρος? ΚΟΝΤΟΣ κοντος ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:38 Η myrtos έγραψε: #878 19-09-08 21:38 παντα ειμαι της τελευταιας στιγμης αλλα θα το προσπαθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η tzoutzou έγραψε: #879 19-09-08 21:39 Καλε εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!Απλα θα φυγω λιγο νωριτερα για να δω και τους παλαβους με τα βιβλια!!ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η RedCat έγραψε: #880 19-09-08 21:47 ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες.. Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cheys lekanagnadeyw.jpg 136,5 KB · Εμφανίσεις: 20 Tseys lekanoxwraw I.jpg 123,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ας μου στείλουν εμένα πμ όποιοι θέλουν να έρθουν κι αν φοβούνται ότι θα αργήσουν, ας μου στείλουν και τα κινητά τους να τους πούμε που θα είμαστε. Θέλω όνομα και ψευδώνυμο στο σάιτ και το που θα κάτσουμε θα το συνεννοηθούμε όταν βρω καμια δυο προτάσεις να σας παραθέσω. Να αναλάβω; Click για ανάπτυξη... Μπράβο συναδελφόντζελε με το οργανωτικό πνεύμα!!! Είχε άξια μαθήτρια ο Παγανόντζελος! Ομολογώ ότι ζηλεύω λίγο που θα μαζευτείτε... Δε βαριέσαι, θα κλάψω λίγο, αλλά θα το ξεπεράσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:45 Η stellak έγραψε: #863 19-09-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπράβο συναδελφόντζελε με το οργανωτικό πνεύμα!!! Είχε άξια μαθήτρια ο Παγανόντζελος! Ομολογώ ότι ζηλεύω λίγο που θα μαζευτείτε... Δε βαριέσαι, θα κλάψω λίγο, αλλά θα το ξεπεράσω... Click για ανάπτυξη... Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η Christina E.: #864 19-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) Click για ανάπτυξη... Ωραία κορίτσια όλες με τις ψηφιακές την Κυριακή να ανταλλάξουμε φωτο από Μαντόνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η Raisa έγραψε: #865 19-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Click για ανάπτυξη... Ζωή, πολύ καλό μου ακούγεται εμένα....για σκέψου το λίγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:07 Η stellak έγραψε: #866 19-09-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ζωή, πολύ καλό μου ακούγεται εμένα....για σκέψου το λίγο.... Click για ανάπτυξη... Σου ακούγεται διότι ΕΙΝΑΙ too good! Και μέχρι τώρα που μας ξαναμέτρησα, είμαστε 23 μαζί με τις πιθανές συμμετοχές της Τζουτζούς και της Strange Emily και του Anemos. Το περάσαμε το γαμοτράπεζο! (μήπως να μας στρώσω στη βεράντα, Αλίκη τι λες;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:11 Η aretha έγραψε: #867 19-09-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μήπως να μας στρώσω στη βεράντα, Αλίκη τι λες;) Click για ανάπτυξη... Δελεαστικότατο!! Αλλά νομίζω ότι "αναλαμβάνεις" πολλά! Κράτα την οργάνωση προς το παρόν και μην ανησυχείς, θα βρούμε στέγη :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Christina E.: #868 19-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δελεαστικότατο!! Αλλά νομίζω ότι "αναλαμβάνεις" πολλά! Κράτα την οργάνωση προς το παρόν και μην ανησυχείς, θα βρούμε στέγη :kiss: Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε, όλοι οι καλοί χωράνε... Το πολύ πολύ πέρνουμε καφέδες από το Starbucks και καθόμαστε στα σκαλάκια της παλιάς Πλάκας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:15 Η georgia alex: #869 19-09-08 13:15 Γκλουπ!23 και εχουμε ακομα 9 μερες να μετραμε;;;Θα μας βλεπουν οι μαγαζατορες να ψαχνουμε να κατσουμε και θα τριβουν τα χερια τους...Αν γουργουριζουμε κι ολας,εκει θα νομιζουν οτι ειμαστε ΚΑΙ ξελιγωμενες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #870 19-09-08 13:17 Δεν πάμε κάνα πικ νικ καλύτερα να φέρει η καθεμία το κατιτίς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #871 19-09-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σου πω επειδή είναι αρσενικός δεν φοβάμαι. Στις γατούλες που είχα στο παρελθόν είχα πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #872 19-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Click για ανάπτυξη... Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η katerina10: #873 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Click για ανάπτυξη... A!Ναι αυτό το έχω μάθει..εμένα με απασχολεί η ανάρρωση τους..Αλλά δεν είναι της παρούσης.. Τελικά που θα πάμε την Κυριακή??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Zbeebz έγραψε: #874 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giota.kara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Giota.kara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Giota.kara: #875 19-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Σου εστειλα πμ για μενα και τη Γιωτα(ακουουους Γιωωωταααα;;;;; )και τηλεφωνακι! Click για ανάπτυξη... μπραβο γεωργια γιατι εχω πηξει και τωρα μπηκα λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η RedCat έγραψε: #876 19-09-08 20:24 Πω πω λίγο ελειψα και γιναμε πολλές...λοιπον ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΙΑΑΑ (Στελλίτσα μήπως να κλείναμε στην "Κληματαριά" (ωραιότατο και φτηνο ταβερνείο);;;;; αν παρουμε εγκαίρως θα μας το κλείσουνε το τραπεζάκι, οποτε μεχρι τεταρτη-πεμπτη το πολυ επιβεβαιώνουμε συμμετοχές εεε;;; (για καφε δυσκολο να κλείσουμε εκτός αν παρουμε φραπεδιες διασκορπιστούμε στην αρχαία αγορά και σας απαγγείλω ποιηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Μυρτω4038: #877 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα μηπως κατεβαιναμε μαζι καποιο Σ/Κ,οταν λασκαρεις με την δουλεια? Τωρα ζηλεψα και εγω πολυ, και αρχισα να μπαινω στην "πριζα" Υ.Γ Νοτα ποιος ειπε οτι ο Τσεης ειναι χοντρος? ΚΟΝΤΟΣ κοντος ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:38 Η myrtos έγραψε: #878 19-09-08 21:38 παντα ειμαι της τελευταιας στιγμης αλλα θα το προσπαθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η tzoutzou έγραψε: #879 19-09-08 21:39 Καλε εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!Απλα θα φυγω λιγο νωριτερα για να δω και τους παλαβους με τα βιβλια!!ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η RedCat έγραψε: #880 19-09-08 21:47 ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες.. Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cheys lekanagnadeyw.jpg 136,5 KB · Εμφανίσεις: 20 Tseys lekanoxwraw I.jpg 123,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Μπράβο συναδελφόντζελε με το οργανωτικό πνεύμα!!! Είχε άξια μαθήτρια ο Παγανόντζελος! Ομολογώ ότι ζηλεύω λίγο που θα μαζευτείτε... Δε βαριέσαι, θα κλάψω λίγο, αλλά θα το ξεπεράσω... Click για ανάπτυξη... Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:48 Η Christina E.: #864 19-09-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) Click για ανάπτυξη... Ωραία κορίτσια όλες με τις ψηφιακές την Κυριακή να ανταλλάξουμε φωτο από Μαντόνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η Raisa έγραψε: #865 19-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Click για ανάπτυξη... Ζωή, πολύ καλό μου ακούγεται εμένα....για σκέψου το λίγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:07 Η stellak έγραψε: #866 19-09-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ζωή, πολύ καλό μου ακούγεται εμένα....για σκέψου το λίγο.... Click για ανάπτυξη... Σου ακούγεται διότι ΕΙΝΑΙ too good! Και μέχρι τώρα που μας ξαναμέτρησα, είμαστε 23 μαζί με τις πιθανές συμμετοχές της Τζουτζούς και της Strange Emily και του Anemos. Το περάσαμε το γαμοτράπεζο! (μήπως να μας στρώσω στη βεράντα, Αλίκη τι λες;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:11 Η aretha έγραψε: #867 19-09-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μήπως να μας στρώσω στη βεράντα, Αλίκη τι λες;) Click για ανάπτυξη... Δελεαστικότατο!! Αλλά νομίζω ότι "αναλαμβάνεις" πολλά! Κράτα την οργάνωση προς το παρόν και μην ανησυχείς, θα βρούμε στέγη :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Christina E.: #868 19-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δελεαστικότατο!! Αλλά νομίζω ότι "αναλαμβάνεις" πολλά! Κράτα την οργάνωση προς το παρόν και μην ανησυχείς, θα βρούμε στέγη :kiss: Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε, όλοι οι καλοί χωράνε... Το πολύ πολύ πέρνουμε καφέδες από το Starbucks και καθόμαστε στα σκαλάκια της παλιάς Πλάκας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:15 Η georgia alex: #869 19-09-08 13:15 Γκλουπ!23 και εχουμε ακομα 9 μερες να μετραμε;;;Θα μας βλεπουν οι μαγαζατορες να ψαχνουμε να κατσουμε και θα τριβουν τα χερια τους...Αν γουργουριζουμε κι ολας,εκει θα νομιζουν οτι ειμαστε ΚΑΙ ξελιγωμενες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #870 19-09-08 13:17 Δεν πάμε κάνα πικ νικ καλύτερα να φέρει η καθεμία το κατιτίς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #871 19-09-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σου πω επειδή είναι αρσενικός δεν φοβάμαι. Στις γατούλες που είχα στο παρελθόν είχα πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #872 19-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Click για ανάπτυξη... Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η katerina10: #873 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Click για ανάπτυξη... A!Ναι αυτό το έχω μάθει..εμένα με απασχολεί η ανάρρωση τους..Αλλά δεν είναι της παρούσης.. Τελικά που θα πάμε την Κυριακή??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Zbeebz έγραψε: #874 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giota.kara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Giota.kara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Giota.kara: #875 19-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Σου εστειλα πμ για μενα και τη Γιωτα(ακουουους Γιωωωταααα;;;;; )και τηλεφωνακι! Click για ανάπτυξη... μπραβο γεωργια γιατι εχω πηξει και τωρα μπηκα λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η RedCat έγραψε: #876 19-09-08 20:24 Πω πω λίγο ελειψα και γιναμε πολλές...λοιπον ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΙΑΑΑ (Στελλίτσα μήπως να κλείναμε στην "Κληματαριά" (ωραιότατο και φτηνο ταβερνείο);;;;; αν παρουμε εγκαίρως θα μας το κλείσουνε το τραπεζάκι, οποτε μεχρι τεταρτη-πεμπτη το πολυ επιβεβαιώνουμε συμμετοχές εεε;;; (για καφε δυσκολο να κλείσουμε εκτός αν παρουμε φραπεδιες διασκορπιστούμε στην αρχαία αγορά και σας απαγγείλω ποιηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Μυρτω4038: #877 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα μηπως κατεβαιναμε μαζι καποιο Σ/Κ,οταν λασκαρεις με την δουλεια? Τωρα ζηλεψα και εγω πολυ, και αρχισα να μπαινω στην "πριζα" Υ.Γ Νοτα ποιος ειπε οτι ο Τσεης ειναι χοντρος? ΚΟΝΤΟΣ κοντος ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:38 Η myrtos έγραψε: #878 19-09-08 21:38 παντα ειμαι της τελευταιας στιγμης αλλα θα το προσπαθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η tzoutzou έγραψε: #879 19-09-08 21:39 Καλε εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!Απλα θα φυγω λιγο νωριτερα για να δω και τους παλαβους με τα βιβλια!!ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η RedCat έγραψε: #880 19-09-08 21:47 ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες.. Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cheys lekanagnadeyw.jpg 136,5 KB · Εμφανίσεις: 20 Tseys lekanoxwraw I.jpg 123,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) Click για ανάπτυξη... Ωραία κορίτσια όλες με τις ψηφιακές την Κυριακή να ανταλλάξουμε φωτο από Μαντόνα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:53 Η Raisa έγραψε: #865 19-09-08 12:53 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Click για ανάπτυξη... Ζωή, πολύ καλό μου ακούγεται εμένα....για σκέψου το λίγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:07 Η stellak έγραψε: #866 19-09-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ζωή, πολύ καλό μου ακούγεται εμένα....για σκέψου το λίγο.... Click για ανάπτυξη... Σου ακούγεται διότι ΕΙΝΑΙ too good! Και μέχρι τώρα που μας ξαναμέτρησα, είμαστε 23 μαζί με τις πιθανές συμμετοχές της Τζουτζούς και της Strange Emily και του Anemos. Το περάσαμε το γαμοτράπεζο! (μήπως να μας στρώσω στη βεράντα, Αλίκη τι λες;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:11 Η aretha έγραψε: #867 19-09-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μήπως να μας στρώσω στη βεράντα, Αλίκη τι λες;) Click για ανάπτυξη... Δελεαστικότατο!! Αλλά νομίζω ότι "αναλαμβάνεις" πολλά! Κράτα την οργάνωση προς το παρόν και μην ανησυχείς, θα βρούμε στέγη :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Christina E.: #868 19-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δελεαστικότατο!! Αλλά νομίζω ότι "αναλαμβάνεις" πολλά! Κράτα την οργάνωση προς το παρόν και μην ανησυχείς, θα βρούμε στέγη :kiss: Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε, όλοι οι καλοί χωράνε... Το πολύ πολύ πέρνουμε καφέδες από το Starbucks και καθόμαστε στα σκαλάκια της παλιάς Πλάκας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:15 Η georgia alex: #869 19-09-08 13:15 Γκλουπ!23 και εχουμε ακομα 9 μερες να μετραμε;;;Θα μας βλεπουν οι μαγαζατορες να ψαχνουμε να κατσουμε και θα τριβουν τα χερια τους...Αν γουργουριζουμε κι ολας,εκει θα νομιζουν οτι ειμαστε ΚΑΙ ξελιγωμενες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #870 19-09-08 13:17 Δεν πάμε κάνα πικ νικ καλύτερα να φέρει η καθεμία το κατιτίς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #871 19-09-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σου πω επειδή είναι αρσενικός δεν φοβάμαι. Στις γατούλες που είχα στο παρελθόν είχα πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #872 19-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Click για ανάπτυξη... Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η katerina10: #873 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Click για ανάπτυξη... A!Ναι αυτό το έχω μάθει..εμένα με απασχολεί η ανάρρωση τους..Αλλά δεν είναι της παρούσης.. Τελικά που θα πάμε την Κυριακή??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Zbeebz έγραψε: #874 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giota.kara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Giota.kara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Giota.kara: #875 19-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Σου εστειλα πμ για μενα και τη Γιωτα(ακουουους Γιωωωταααα;;;;; )και τηλεφωνακι! Click για ανάπτυξη... μπραβο γεωργια γιατι εχω πηξει και τωρα μπηκα λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η RedCat έγραψε: #876 19-09-08 20:24 Πω πω λίγο ελειψα και γιναμε πολλές...λοιπον ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΙΑΑΑ (Στελλίτσα μήπως να κλείναμε στην "Κληματαριά" (ωραιότατο και φτηνο ταβερνείο);;;;; αν παρουμε εγκαίρως θα μας το κλείσουνε το τραπεζάκι, οποτε μεχρι τεταρτη-πεμπτη το πολυ επιβεβαιώνουμε συμμετοχές εεε;;; (για καφε δυσκολο να κλείσουμε εκτός αν παρουμε φραπεδιες διασκορπιστούμε στην αρχαία αγορά και σας απαγγείλω ποιηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Μυρτω4038: #877 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα μηπως κατεβαιναμε μαζι καποιο Σ/Κ,οταν λασκαρεις με την δουλεια? Τωρα ζηλεψα και εγω πολυ, και αρχισα να μπαινω στην "πριζα" Υ.Γ Νοτα ποιος ειπε οτι ο Τσεης ειναι χοντρος? ΚΟΝΤΟΣ κοντος ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:38 Η myrtos έγραψε: #878 19-09-08 21:38 παντα ειμαι της τελευταιας στιγμης αλλα θα το προσπαθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η tzoutzou έγραψε: #879 19-09-08 21:39 Καλε εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!Απλα θα φυγω λιγο νωριτερα για να δω και τους παλαβους με τα βιβλια!!ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η RedCat έγραψε: #880 19-09-08 21:47 ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες.. Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cheys lekanagnadeyw.jpg 136,5 KB · Εμφανίσεις: 20 Tseys lekanoxwraw I.jpg 123,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Click για ανάπτυξη... Ζωή, πολύ καλό μου ακούγεται εμένα....για σκέψου το λίγο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:07 Η stellak έγραψε: #866 19-09-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ζωή, πολύ καλό μου ακούγεται εμένα....για σκέψου το λίγο.... Click για ανάπτυξη... Σου ακούγεται διότι ΕΙΝΑΙ too good! Και μέχρι τώρα που μας ξαναμέτρησα, είμαστε 23 μαζί με τις πιθανές συμμετοχές της Τζουτζούς και της Strange Emily και του Anemos. Το περάσαμε το γαμοτράπεζο! (μήπως να μας στρώσω στη βεράντα, Αλίκη τι λες;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:11 Η aretha έγραψε: #867 19-09-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μήπως να μας στρώσω στη βεράντα, Αλίκη τι λες;) Click για ανάπτυξη... Δελεαστικότατο!! Αλλά νομίζω ότι "αναλαμβάνεις" πολλά! Κράτα την οργάνωση προς το παρόν και μην ανησυχείς, θα βρούμε στέγη :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Christina E.: #868 19-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δελεαστικότατο!! Αλλά νομίζω ότι "αναλαμβάνεις" πολλά! Κράτα την οργάνωση προς το παρόν και μην ανησυχείς, θα βρούμε στέγη :kiss: Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε, όλοι οι καλοί χωράνε... Το πολύ πολύ πέρνουμε καφέδες από το Starbucks και καθόμαστε στα σκαλάκια της παλιάς Πλάκας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:15 Η georgia alex: #869 19-09-08 13:15 Γκλουπ!23 και εχουμε ακομα 9 μερες να μετραμε;;;Θα μας βλεπουν οι μαγαζατορες να ψαχνουμε να κατσουμε και θα τριβουν τα χερια τους...Αν γουργουριζουμε κι ολας,εκει θα νομιζουν οτι ειμαστε ΚΑΙ ξελιγωμενες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #870 19-09-08 13:17 Δεν πάμε κάνα πικ νικ καλύτερα να φέρει η καθεμία το κατιτίς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #871 19-09-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σου πω επειδή είναι αρσενικός δεν φοβάμαι. Στις γατούλες που είχα στο παρελθόν είχα πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #872 19-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Click για ανάπτυξη... Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η katerina10: #873 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Click για ανάπτυξη... A!Ναι αυτό το έχω μάθει..εμένα με απασχολεί η ανάρρωση τους..Αλλά δεν είναι της παρούσης.. Τελικά που θα πάμε την Κυριακή??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Zbeebz έγραψε: #874 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giota.kara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Giota.kara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Giota.kara: #875 19-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Σου εστειλα πμ για μενα και τη Γιωτα(ακουουους Γιωωωταααα;;;;; )και τηλεφωνακι! Click για ανάπτυξη... μπραβο γεωργια γιατι εχω πηξει και τωρα μπηκα λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η RedCat έγραψε: #876 19-09-08 20:24 Πω πω λίγο ελειψα και γιναμε πολλές...λοιπον ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΙΑΑΑ (Στελλίτσα μήπως να κλείναμε στην "Κληματαριά" (ωραιότατο και φτηνο ταβερνείο);;;;; αν παρουμε εγκαίρως θα μας το κλείσουνε το τραπεζάκι, οποτε μεχρι τεταρτη-πεμπτη το πολυ επιβεβαιώνουμε συμμετοχές εεε;;; (για καφε δυσκολο να κλείσουμε εκτός αν παρουμε φραπεδιες διασκορπιστούμε στην αρχαία αγορά και σας απαγγείλω ποιηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Μυρτω4038: #877 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα μηπως κατεβαιναμε μαζι καποιο Σ/Κ,οταν λασκαρεις με την δουλεια? Τωρα ζηλεψα και εγω πολυ, και αρχισα να μπαινω στην "πριζα" Υ.Γ Νοτα ποιος ειπε οτι ο Τσεης ειναι χοντρος? ΚΟΝΤΟΣ κοντος ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:38 Η myrtos έγραψε: #878 19-09-08 21:38 παντα ειμαι της τελευταιας στιγμης αλλα θα το προσπαθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η tzoutzou έγραψε: #879 19-09-08 21:39 Καλε εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!Απλα θα φυγω λιγο νωριτερα για να δω και τους παλαβους με τα βιβλια!!ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η RedCat έγραψε: #880 19-09-08 21:47 ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες.. Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cheys lekanagnadeyw.jpg 136,5 KB · Εμφανίσεις: 20 Tseys lekanoxwraw I.jpg 123,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ζωή, πολύ καλό μου ακούγεται εμένα....για σκέψου το λίγο.... Click για ανάπτυξη... Σου ακούγεται διότι ΕΙΝΑΙ too good! Και μέχρι τώρα που μας ξαναμέτρησα, είμαστε 23 μαζί με τις πιθανές συμμετοχές της Τζουτζούς και της Strange Emily και του Anemos. Το περάσαμε το γαμοτράπεζο! (μήπως να μας στρώσω στη βεράντα, Αλίκη τι λες;) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:11 Η aretha έγραψε: #867 19-09-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μήπως να μας στρώσω στη βεράντα, Αλίκη τι λες;) Click για ανάπτυξη... Δελεαστικότατο!! Αλλά νομίζω ότι "αναλαμβάνεις" πολλά! Κράτα την οργάνωση προς το παρόν και μην ανησυχείς, θα βρούμε στέγη :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Christina E.: #868 19-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δελεαστικότατο!! Αλλά νομίζω ότι "αναλαμβάνεις" πολλά! Κράτα την οργάνωση προς το παρόν και μην ανησυχείς, θα βρούμε στέγη :kiss: Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε, όλοι οι καλοί χωράνε... Το πολύ πολύ πέρνουμε καφέδες από το Starbucks και καθόμαστε στα σκαλάκια της παλιάς Πλάκας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:15 Η georgia alex: #869 19-09-08 13:15 Γκλουπ!23 και εχουμε ακομα 9 μερες να μετραμε;;;Θα μας βλεπουν οι μαγαζατορες να ψαχνουμε να κατσουμε και θα τριβουν τα χερια τους...Αν γουργουριζουμε κι ολας,εκει θα νομιζουν οτι ειμαστε ΚΑΙ ξελιγωμενες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #870 19-09-08 13:17 Δεν πάμε κάνα πικ νικ καλύτερα να φέρει η καθεμία το κατιτίς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #871 19-09-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σου πω επειδή είναι αρσενικός δεν φοβάμαι. Στις γατούλες που είχα στο παρελθόν είχα πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #872 19-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Click για ανάπτυξη... Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η katerina10: #873 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Click για ανάπτυξη... A!Ναι αυτό το έχω μάθει..εμένα με απασχολεί η ανάρρωση τους..Αλλά δεν είναι της παρούσης.. Τελικά που θα πάμε την Κυριακή??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Zbeebz έγραψε: #874 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giota.kara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Giota.kara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Giota.kara: #875 19-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Σου εστειλα πμ για μενα και τη Γιωτα(ακουουους Γιωωωταααα;;;;; )και τηλεφωνακι! Click για ανάπτυξη... μπραβο γεωργια γιατι εχω πηξει και τωρα μπηκα λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η RedCat έγραψε: #876 19-09-08 20:24 Πω πω λίγο ελειψα και γιναμε πολλές...λοιπον ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΙΑΑΑ (Στελλίτσα μήπως να κλείναμε στην "Κληματαριά" (ωραιότατο και φτηνο ταβερνείο);;;;; αν παρουμε εγκαίρως θα μας το κλείσουνε το τραπεζάκι, οποτε μεχρι τεταρτη-πεμπτη το πολυ επιβεβαιώνουμε συμμετοχές εεε;;; (για καφε δυσκολο να κλείσουμε εκτός αν παρουμε φραπεδιες διασκορπιστούμε στην αρχαία αγορά και σας απαγγείλω ποιηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Μυρτω4038: #877 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα μηπως κατεβαιναμε μαζι καποιο Σ/Κ,οταν λασκαρεις με την δουλεια? Τωρα ζηλεψα και εγω πολυ, και αρχισα να μπαινω στην "πριζα" Υ.Γ Νοτα ποιος ειπε οτι ο Τσεης ειναι χοντρος? ΚΟΝΤΟΣ κοντος ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:38 Η myrtos έγραψε: #878 19-09-08 21:38 παντα ειμαι της τελευταιας στιγμης αλλα θα το προσπαθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η tzoutzou έγραψε: #879 19-09-08 21:39 Καλε εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!Απλα θα φυγω λιγο νωριτερα για να δω και τους παλαβους με τα βιβλια!!ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η RedCat έγραψε: #880 19-09-08 21:47 ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες.. Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cheys lekanagnadeyw.jpg 136,5 KB · Εμφανίσεις: 20 Tseys lekanoxwraw I.jpg 123,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: (μήπως να μας στρώσω στη βεράντα, Αλίκη τι λες;) Click για ανάπτυξη... Δελεαστικότατο!! Αλλά νομίζω ότι "αναλαμβάνεις" πολλά! Κράτα την οργάνωση προς το παρόν και μην ανησυχείς, θα βρούμε στέγη :kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christina E. Νεοφερμένο μέλος Η Χριστίνα Ελευθεριώτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 60 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η Christina E.: #868 19-09-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δελεαστικότατο!! Αλλά νομίζω ότι "αναλαμβάνεις" πολλά! Κράτα την οργάνωση προς το παρόν και μην ανησυχείς, θα βρούμε στέγη :kiss: Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε, όλοι οι καλοί χωράνε... Το πολύ πολύ πέρνουμε καφέδες από το Starbucks και καθόμαστε στα σκαλάκια της παλιάς Πλάκας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:15 Η georgia alex: #869 19-09-08 13:15 Γκλουπ!23 και εχουμε ακομα 9 μερες να μετραμε;;;Θα μας βλεπουν οι μαγαζατορες να ψαχνουμε να κατσουμε και θα τριβουν τα χερια τους...Αν γουργουριζουμε κι ολας,εκει θα νομιζουν οτι ειμαστε ΚΑΙ ξελιγωμενες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #870 19-09-08 13:17 Δεν πάμε κάνα πικ νικ καλύτερα να φέρει η καθεμία το κατιτίς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #871 19-09-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σου πω επειδή είναι αρσενικός δεν φοβάμαι. Στις γατούλες που είχα στο παρελθόν είχα πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #872 19-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Click για ανάπτυξη... Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η katerina10: #873 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Click για ανάπτυξη... A!Ναι αυτό το έχω μάθει..εμένα με απασχολεί η ανάρρωση τους..Αλλά δεν είναι της παρούσης.. Τελικά που θα πάμε την Κυριακή??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Zbeebz έγραψε: #874 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giota.kara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Giota.kara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Giota.kara: #875 19-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Σου εστειλα πμ για μενα και τη Γιωτα(ακουουους Γιωωωταααα;;;;; )και τηλεφωνακι! Click για ανάπτυξη... μπραβο γεωργια γιατι εχω πηξει και τωρα μπηκα λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η RedCat έγραψε: #876 19-09-08 20:24 Πω πω λίγο ελειψα και γιναμε πολλές...λοιπον ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΙΑΑΑ (Στελλίτσα μήπως να κλείναμε στην "Κληματαριά" (ωραιότατο και φτηνο ταβερνείο);;;;; αν παρουμε εγκαίρως θα μας το κλείσουνε το τραπεζάκι, οποτε μεχρι τεταρτη-πεμπτη το πολυ επιβεβαιώνουμε συμμετοχές εεε;;; (για καφε δυσκολο να κλείσουμε εκτός αν παρουμε φραπεδιες διασκορπιστούμε στην αρχαία αγορά και σας απαγγείλω ποιηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Μυρτω4038: #877 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα μηπως κατεβαιναμε μαζι καποιο Σ/Κ,οταν λασκαρεις με την δουλεια? Τωρα ζηλεψα και εγω πολυ, και αρχισα να μπαινω στην "πριζα" Υ.Γ Νοτα ποιος ειπε οτι ο Τσεης ειναι χοντρος? ΚΟΝΤΟΣ κοντος ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:38 Η myrtos έγραψε: #878 19-09-08 21:38 παντα ειμαι της τελευταιας στιγμης αλλα θα το προσπαθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η tzoutzou έγραψε: #879 19-09-08 21:39 Καλε εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!Απλα θα φυγω λιγο νωριτερα για να δω και τους παλαβους με τα βιβλια!!ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η RedCat έγραψε: #880 19-09-08 21:47 ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες.. Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cheys lekanagnadeyw.jpg 136,5 KB · Εμφανίσεις: 20 Tseys lekanoxwraw I.jpg 123,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Δελεαστικότατο!! Αλλά νομίζω ότι "αναλαμβάνεις" πολλά! Κράτα την οργάνωση προς το παρόν και μην ανησυχείς, θα βρούμε στέγη :kiss: Click για ανάπτυξη... Ναι, βρε, όλοι οι καλοί χωράνε... Το πολύ πολύ πέρνουμε καφέδες από το Starbucks και καθόμαστε στα σκαλάκια της παλιάς Πλάκας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:15 Η georgia alex: #869 19-09-08 13:15 Γκλουπ!23 και εχουμε ακομα 9 μερες να μετραμε;;;Θα μας βλεπουν οι μαγαζατορες να ψαχνουμε να κατσουμε και θα τριβουν τα χερια τους...Αν γουργουριζουμε κι ολας,εκει θα νομιζουν οτι ειμαστε ΚΑΙ ξελιγωμενες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #870 19-09-08 13:17 Δεν πάμε κάνα πικ νικ καλύτερα να φέρει η καθεμία το κατιτίς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #871 19-09-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σου πω επειδή είναι αρσενικός δεν φοβάμαι. Στις γατούλες που είχα στο παρελθόν είχα πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #872 19-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Click για ανάπτυξη... Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η katerina10: #873 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Click για ανάπτυξη... A!Ναι αυτό το έχω μάθει..εμένα με απασχολεί η ανάρρωση τους..Αλλά δεν είναι της παρούσης.. Τελικά που θα πάμε την Κυριακή??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Zbeebz έγραψε: #874 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giota.kara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Giota.kara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Giota.kara: #875 19-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Σου εστειλα πμ για μενα και τη Γιωτα(ακουουους Γιωωωταααα;;;;; )και τηλεφωνακι! Click για ανάπτυξη... μπραβο γεωργια γιατι εχω πηξει και τωρα μπηκα λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η RedCat έγραψε: #876 19-09-08 20:24 Πω πω λίγο ελειψα και γιναμε πολλές...λοιπον ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΙΑΑΑ (Στελλίτσα μήπως να κλείναμε στην "Κληματαριά" (ωραιότατο και φτηνο ταβερνείο);;;;; αν παρουμε εγκαίρως θα μας το κλείσουνε το τραπεζάκι, οποτε μεχρι τεταρτη-πεμπτη το πολυ επιβεβαιώνουμε συμμετοχές εεε;;; (για καφε δυσκολο να κλείσουμε εκτός αν παρουμε φραπεδιες διασκορπιστούμε στην αρχαία αγορά και σας απαγγείλω ποιηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Μυρτω4038: #877 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα μηπως κατεβαιναμε μαζι καποιο Σ/Κ,οταν λασκαρεις με την δουλεια? Τωρα ζηλεψα και εγω πολυ, και αρχισα να μπαινω στην "πριζα" Υ.Γ Νοτα ποιος ειπε οτι ο Τσεης ειναι χοντρος? ΚΟΝΤΟΣ κοντος ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:38 Η myrtos έγραψε: #878 19-09-08 21:38 παντα ειμαι της τελευταιας στιγμης αλλα θα το προσπαθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η tzoutzou έγραψε: #879 19-09-08 21:39 Καλε εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!Απλα θα φυγω λιγο νωριτερα για να δω και τους παλαβους με τα βιβλια!!ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η RedCat έγραψε: #880 19-09-08 21:47 ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες.. Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cheys lekanagnadeyw.jpg 136,5 KB · Εμφανίσεις: 20 Tseys lekanoxwraw I.jpg 123,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γκλουπ!23 και εχουμε ακομα 9 μερες να μετραμε;;;Θα μας βλεπουν οι μαγαζατορες να ψαχνουμε να κατσουμε και θα τριβουν τα χερια τους...Αν γουργουριζουμε κι ολας,εκει θα νομιζουν οτι ειμαστε ΚΑΙ ξελιγωμενες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:17 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #870 19-09-08 13:17 Δεν πάμε κάνα πικ νικ καλύτερα να φέρει η καθεμία το κατιτίς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #871 19-09-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σου πω επειδή είναι αρσενικός δεν φοβάμαι. Στις γατούλες που είχα στο παρελθόν είχα πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #872 19-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Click για ανάπτυξη... Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η katerina10: #873 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Click για ανάπτυξη... A!Ναι αυτό το έχω μάθει..εμένα με απασχολεί η ανάρρωση τους..Αλλά δεν είναι της παρούσης.. Τελικά που θα πάμε την Κυριακή??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Zbeebz έγραψε: #874 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giota.kara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Giota.kara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Giota.kara: #875 19-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Σου εστειλα πμ για μενα και τη Γιωτα(ακουουους Γιωωωταααα;;;;; )και τηλεφωνακι! Click για ανάπτυξη... μπραβο γεωργια γιατι εχω πηξει και τωρα μπηκα λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η RedCat έγραψε: #876 19-09-08 20:24 Πω πω λίγο ελειψα και γιναμε πολλές...λοιπον ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΙΑΑΑ (Στελλίτσα μήπως να κλείναμε στην "Κληματαριά" (ωραιότατο και φτηνο ταβερνείο);;;;; αν παρουμε εγκαίρως θα μας το κλείσουνε το τραπεζάκι, οποτε μεχρι τεταρτη-πεμπτη το πολυ επιβεβαιώνουμε συμμετοχές εεε;;; (για καφε δυσκολο να κλείσουμε εκτός αν παρουμε φραπεδιες διασκορπιστούμε στην αρχαία αγορά και σας απαγγείλω ποιηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Μυρτω4038: #877 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα μηπως κατεβαιναμε μαζι καποιο Σ/Κ,οταν λασκαρεις με την δουλεια? Τωρα ζηλεψα και εγω πολυ, και αρχισα να μπαινω στην "πριζα" Υ.Γ Νοτα ποιος ειπε οτι ο Τσεης ειναι χοντρος? ΚΟΝΤΟΣ κοντος ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:38 Η myrtos έγραψε: #878 19-09-08 21:38 παντα ειμαι της τελευταιας στιγμης αλλα θα το προσπαθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η tzoutzou έγραψε: #879 19-09-08 21:39 Καλε εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!Απλα θα φυγω λιγο νωριτερα για να δω και τους παλαβους με τα βιβλια!!ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η RedCat έγραψε: #880 19-09-08 21:47 ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες.. Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cheys lekanagnadeyw.jpg 136,5 KB · Εμφανίσεις: 20 Tseys lekanoxwraw I.jpg 123,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν πάμε κάνα πικ νικ καλύτερα να φέρει η καθεμία το κατιτίς της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:20 Η katerina10: #871 19-09-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σου πω επειδή είναι αρσενικός δεν φοβάμαι. Στις γατούλες που είχα στο παρελθόν είχα πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #872 19-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Click για ανάπτυξη... Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η katerina10: #873 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Click για ανάπτυξη... A!Ναι αυτό το έχω μάθει..εμένα με απασχολεί η ανάρρωση τους..Αλλά δεν είναι της παρούσης.. Τελικά που θα πάμε την Κυριακή??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Zbeebz έγραψε: #874 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giota.kara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Giota.kara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Giota.kara: #875 19-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Σου εστειλα πμ για μενα και τη Γιωτα(ακουουους Γιωωωταααα;;;;; )και τηλεφωνακι! Click για ανάπτυξη... μπραβο γεωργια γιατι εχω πηξει και τωρα μπηκα λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η RedCat έγραψε: #876 19-09-08 20:24 Πω πω λίγο ελειψα και γιναμε πολλές...λοιπον ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΙΑΑΑ (Στελλίτσα μήπως να κλείναμε στην "Κληματαριά" (ωραιότατο και φτηνο ταβερνείο);;;;; αν παρουμε εγκαίρως θα μας το κλείσουνε το τραπεζάκι, οποτε μεχρι τεταρτη-πεμπτη το πολυ επιβεβαιώνουμε συμμετοχές εεε;;; (για καφε δυσκολο να κλείσουμε εκτός αν παρουμε φραπεδιες διασκορπιστούμε στην αρχαία αγορά και σας απαγγείλω ποιηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Μυρτω4038: #877 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα μηπως κατεβαιναμε μαζι καποιο Σ/Κ,οταν λασκαρεις με την δουλεια? Τωρα ζηλεψα και εγω πολυ, και αρχισα να μπαινω στην "πριζα" Υ.Γ Νοτα ποιος ειπε οτι ο Τσεης ειναι χοντρος? ΚΟΝΤΟΣ κοντος ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:38 Η myrtos έγραψε: #878 19-09-08 21:38 παντα ειμαι της τελευταιας στιγμης αλλα θα το προσπαθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η tzoutzou έγραψε: #879 19-09-08 21:39 Καλε εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!Απλα θα φυγω λιγο νωριτερα για να δω και τους παλαβους με τα βιβλια!!ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η RedCat έγραψε: #880 19-09-08 21:47 ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες.. Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cheys lekanagnadeyw.jpg 136,5 KB · Εμφανίσεις: 20 Tseys lekanoxwraw I.jpg 123,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Να σου πω επειδή είναι αρσενικός δεν φοβάμαι. Στις γατούλες που είχα στο παρελθόν είχα πολύ άγχος Click για ανάπτυξη... Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #872 19-09-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Click για ανάπτυξη... Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η katerina10: #873 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Click για ανάπτυξη... A!Ναι αυτό το έχω μάθει..εμένα με απασχολεί η ανάρρωση τους..Αλλά δεν είναι της παρούσης.. Τελικά που θα πάμε την Κυριακή??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Zbeebz έγραψε: #874 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giota.kara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Giota.kara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Giota.kara: #875 19-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Σου εστειλα πμ για μενα και τη Γιωτα(ακουουους Γιωωωταααα;;;;; )και τηλεφωνακι! Click για ανάπτυξη... μπραβο γεωργια γιατι εχω πηξει και τωρα μπηκα λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η RedCat έγραψε: #876 19-09-08 20:24 Πω πω λίγο ελειψα και γιναμε πολλές...λοιπον ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΙΑΑΑ (Στελλίτσα μήπως να κλείναμε στην "Κληματαριά" (ωραιότατο και φτηνο ταβερνείο);;;;; αν παρουμε εγκαίρως θα μας το κλείσουνε το τραπεζάκι, οποτε μεχρι τεταρτη-πεμπτη το πολυ επιβεβαιώνουμε συμμετοχές εεε;;; (για καφε δυσκολο να κλείσουμε εκτός αν παρουμε φραπεδιες διασκορπιστούμε στην αρχαία αγορά και σας απαγγείλω ποιηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Μυρτω4038: #877 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα μηπως κατεβαιναμε μαζι καποιο Σ/Κ,οταν λασκαρεις με την δουλεια? Τωρα ζηλεψα και εγω πολυ, και αρχισα να μπαινω στην "πριζα" Υ.Γ Νοτα ποιος ειπε οτι ο Τσεης ειναι χοντρος? ΚΟΝΤΟΣ κοντος ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:38 Η myrtos έγραψε: #878 19-09-08 21:38 παντα ειμαι της τελευταιας στιγμης αλλα θα το προσπαθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η tzoutzou έγραψε: #879 19-09-08 21:39 Καλε εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!Απλα θα φυγω λιγο νωριτερα για να δω και τους παλαβους με τα βιβλια!!ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η RedCat έγραψε: #880 19-09-08 21:47 ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες.. Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cheys lekanagnadeyw.jpg 136,5 KB · Εμφανίσεις: 20 Tseys lekanoxwraw I.jpg 123,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που τα έχω και τα δύο????Ωχ μην με τρομάζεις! Click για ανάπτυξη... Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η katerina10: #873 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Click για ανάπτυξη... A!Ναι αυτό το έχω μάθει..εμένα με απασχολεί η ανάρρωση τους..Αλλά δεν είναι της παρούσης.. Τελικά που θα πάμε την Κυριακή??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Zbeebz έγραψε: #874 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giota.kara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Giota.kara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Giota.kara: #875 19-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Σου εστειλα πμ για μενα και τη Γιωτα(ακουουους Γιωωωταααα;;;;; )και τηλεφωνακι! Click για ανάπτυξη... μπραβο γεωργια γιατι εχω πηξει και τωρα μπηκα λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η RedCat έγραψε: #876 19-09-08 20:24 Πω πω λίγο ελειψα και γιναμε πολλές...λοιπον ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΙΑΑΑ (Στελλίτσα μήπως να κλείναμε στην "Κληματαριά" (ωραιότατο και φτηνο ταβερνείο);;;;; αν παρουμε εγκαίρως θα μας το κλείσουνε το τραπεζάκι, οποτε μεχρι τεταρτη-πεμπτη το πολυ επιβεβαιώνουμε συμμετοχές εεε;;; (για καφε δυσκολο να κλείσουμε εκτός αν παρουμε φραπεδιες διασκορπιστούμε στην αρχαία αγορά και σας απαγγείλω ποιηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Μυρτω4038: #877 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα μηπως κατεβαιναμε μαζι καποιο Σ/Κ,οταν λασκαρεις με την δουλεια? Τωρα ζηλεψα και εγω πολυ, και αρχισα να μπαινω στην "πριζα" Υ.Γ Νοτα ποιος ειπε οτι ο Τσεης ειναι χοντρος? ΚΟΝΤΟΣ κοντος ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:38 Η myrtos έγραψε: #878 19-09-08 21:38 παντα ειμαι της τελευταιας στιγμης αλλα θα το προσπαθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η tzoutzou έγραψε: #879 19-09-08 21:39 Καλε εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!Απλα θα φυγω λιγο νωριτερα για να δω και τους παλαβους με τα βιβλια!!ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η RedCat έγραψε: #880 19-09-08 21:47 ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες.. Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cheys lekanagnadeyw.jpg 136,5 KB · Εμφανίσεις: 20 Tseys lekanoxwraw I.jpg 123,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός. Click για ανάπτυξη... A!Ναι αυτό το έχω μάθει..εμένα με απασχολεί η ανάρρωση τους..Αλλά δεν είναι της παρούσης.. Τελικά που θα πάμε την Κυριακή??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:03 Η Zbeebz έγραψε: #874 19-09-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giota.kara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Giota.kara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Giota.kara: #875 19-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Σου εστειλα πμ για μενα και τη Γιωτα(ακουουους Γιωωωταααα;;;;; )και τηλεφωνακι! Click για ανάπτυξη... μπραβο γεωργια γιατι εχω πηξει και τωρα μπηκα λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η RedCat έγραψε: #876 19-09-08 20:24 Πω πω λίγο ελειψα και γιναμε πολλές...λοιπον ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΙΑΑΑ (Στελλίτσα μήπως να κλείναμε στην "Κληματαριά" (ωραιότατο και φτηνο ταβερνείο);;;;; αν παρουμε εγκαίρως θα μας το κλείσουνε το τραπεζάκι, οποτε μεχρι τεταρτη-πεμπτη το πολυ επιβεβαιώνουμε συμμετοχές εεε;;; (για καφε δυσκολο να κλείσουμε εκτός αν παρουμε φραπεδιες διασκορπιστούμε στην αρχαία αγορά και σας απαγγείλω ποιηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Μυρτω4038: #877 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα μηπως κατεβαιναμε μαζι καποιο Σ/Κ,οταν λασκαρεις με την δουλεια? Τωρα ζηλεψα και εγω πολυ, και αρχισα να μπαινω στην "πριζα" Υ.Γ Νοτα ποιος ειπε οτι ο Τσεης ειναι χοντρος? ΚΟΝΤΟΣ κοντος ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:38 Η myrtos έγραψε: #878 19-09-08 21:38 παντα ειμαι της τελευταιας στιγμης αλλα θα το προσπαθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η tzoutzou έγραψε: #879 19-09-08 21:39 Καλε εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!Απλα θα φυγω λιγο νωριτερα για να δω και τους παλαβους με τα βιβλια!!ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η RedCat έγραψε: #880 19-09-08 21:47 ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες.. Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cheys lekanagnadeyw.jpg 136,5 KB · Εμφανίσεις: 20 Tseys lekanoxwraw I.jpg 123,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις. Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι! Click για ανάπτυξη... Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giota.kara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Giota.kara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 153 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η Giota.kara: #875 19-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Σου εστειλα πμ για μενα και τη Γιωτα(ακουουους Γιωωωταααα;;;;; )και τηλεφωνακι! Click για ανάπτυξη... μπραβο γεωργια γιατι εχω πηξει και τωρα μπηκα λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η RedCat έγραψε: #876 19-09-08 20:24 Πω πω λίγο ελειψα και γιναμε πολλές...λοιπον ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΙΑΑΑ (Στελλίτσα μήπως να κλείναμε στην "Κληματαριά" (ωραιότατο και φτηνο ταβερνείο);;;;; αν παρουμε εγκαίρως θα μας το κλείσουνε το τραπεζάκι, οποτε μεχρι τεταρτη-πεμπτη το πολυ επιβεβαιώνουμε συμμετοχές εεε;;; (για καφε δυσκολο να κλείσουμε εκτός αν παρουμε φραπεδιες διασκορπιστούμε στην αρχαία αγορά και σας απαγγείλω ποιηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Μυρτω4038: #877 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα μηπως κατεβαιναμε μαζι καποιο Σ/Κ,οταν λασκαρεις με την δουλεια? Τωρα ζηλεψα και εγω πολυ, και αρχισα να μπαινω στην "πριζα" Υ.Γ Νοτα ποιος ειπε οτι ο Τσεης ειναι χοντρος? ΚΟΝΤΟΣ κοντος ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:38 Η myrtos έγραψε: #878 19-09-08 21:38 παντα ειμαι της τελευταιας στιγμης αλλα θα το προσπαθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η tzoutzou έγραψε: #879 19-09-08 21:39 Καλε εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!Απλα θα φυγω λιγο νωριτερα για να δω και τους παλαβους με τα βιβλια!!ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η RedCat έγραψε: #880 19-09-08 21:47 ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες.. Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cheys lekanagnadeyw.jpg 136,5 KB · Εμφανίσεις: 20 Tseys lekanoxwraw I.jpg 123,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Σου εστειλα πμ για μενα και τη Γιωτα(ακουουους Γιωωωταααα;;;;; )και τηλεφωνακι! Click για ανάπτυξη... μπραβο γεωργια γιατι εχω πηξει και τωρα μπηκα λιγο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:24 Η RedCat έγραψε: #876 19-09-08 20:24 Πω πω λίγο ελειψα και γιναμε πολλές...λοιπον ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΙΑΑΑ (Στελλίτσα μήπως να κλείναμε στην "Κληματαριά" (ωραιότατο και φτηνο ταβερνείο);;;;; αν παρουμε εγκαίρως θα μας το κλείσουνε το τραπεζάκι, οποτε μεχρι τεταρτη-πεμπτη το πολυ επιβεβαιώνουμε συμμετοχές εεε;;; (για καφε δυσκολο να κλείσουμε εκτός αν παρουμε φραπεδιες διασκορπιστούμε στην αρχαία αγορά και σας απαγγείλω ποιηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Μυρτω4038: #877 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα μηπως κατεβαιναμε μαζι καποιο Σ/Κ,οταν λασκαρεις με την δουλεια? Τωρα ζηλεψα και εγω πολυ, και αρχισα να μπαινω στην "πριζα" Υ.Γ Νοτα ποιος ειπε οτι ο Τσεης ειναι χοντρος? ΚΟΝΤΟΣ κοντος ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:38 Η myrtos έγραψε: #878 19-09-08 21:38 παντα ειμαι της τελευταιας στιγμης αλλα θα το προσπαθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η tzoutzou έγραψε: #879 19-09-08 21:39 Καλε εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!Απλα θα φυγω λιγο νωριτερα για να δω και τους παλαβους με τα βιβλια!!ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η RedCat έγραψε: #880 19-09-08 21:47 ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες.. Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cheys lekanagnadeyw.jpg 136,5 KB · Εμφανίσεις: 20 Tseys lekanoxwraw I.jpg 123,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πω πω λίγο ελειψα και γιναμε πολλές...λοιπον ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΙΑΑΑ (Στελλίτσα μήπως να κλείναμε στην "Κληματαριά" (ωραιότατο και φτηνο ταβερνείο);;;;; αν παρουμε εγκαίρως θα μας το κλείσουνε το τραπεζάκι, οποτε μεχρι τεταρτη-πεμπτη το πολυ επιβεβαιώνουμε συμμετοχές εεε;;; (για καφε δυσκολο να κλείσουμε εκτός αν παρουμε φραπεδιες διασκορπιστούμε στην αρχαία αγορά και σας απαγγείλω ποιηση..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:33 Η Μυρτω4038: #877 19-09-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα μηπως κατεβαιναμε μαζι καποιο Σ/Κ,οταν λασκαρεις με την δουλεια? Τωρα ζηλεψα και εγω πολυ, και αρχισα να μπαινω στην "πριζα" Υ.Γ Νοτα ποιος ειπε οτι ο Τσεης ειναι χοντρος? ΚΟΝΤΟΣ κοντος ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:38 Η myrtos έγραψε: #878 19-09-08 21:38 παντα ειμαι της τελευταιας στιγμης αλλα θα το προσπαθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η tzoutzou έγραψε: #879 19-09-08 21:39 Καλε εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!Απλα θα φυγω λιγο νωριτερα για να δω και τους παλαβους με τα βιβλια!!ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η RedCat έγραψε: #880 19-09-08 21:47 ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες.. Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cheys lekanagnadeyw.jpg 136,5 KB · Εμφανίσεις: 20 Tseys lekanoxwraw I.jpg 123,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!! Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... Click για ανάπτυξη... Ζωιτσα μηπως κατεβαιναμε μαζι καποιο Σ/Κ,οταν λασκαρεις με την δουλεια? Τωρα ζηλεψα και εγω πολυ, και αρχισα να μπαινω στην "πριζα" Υ.Γ Νοτα ποιος ειπε οτι ο Τσεης ειναι χοντρος? ΚΟΝΤΟΣ κοντος ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:38 Η myrtos έγραψε: #878 19-09-08 21:38 παντα ειμαι της τελευταιας στιγμης αλλα θα το προσπαθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η tzoutzou έγραψε: #879 19-09-08 21:39 Καλε εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!Απλα θα φυγω λιγο νωριτερα για να δω και τους παλαβους με τα βιβλια!!ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η RedCat έγραψε: #880 19-09-08 21:47 ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες.. Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cheys lekanagnadeyw.jpg 136,5 KB · Εμφανίσεις: 20 Tseys lekanoxwraw I.jpg 123,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παντα ειμαι της τελευταιας στιγμης αλλα θα το προσπαθησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η tzoutzou έγραψε: #879 19-09-08 21:39 Καλε εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!Απλα θα φυγω λιγο νωριτερα για να δω και τους παλαβους με τα βιβλια!!ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η RedCat έγραψε: #880 19-09-08 21:47 ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες.. Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cheys lekanagnadeyw.jpg 136,5 KB · Εμφανίσεις: 20 Tseys lekanoxwraw I.jpg 123,7 KB · Εμφανίσεις: 17 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλε εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!Απλα θα φυγω λιγο νωριτερα για να δω και τους παλαβους με τα βιβλια!!ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:47 Η RedCat έγραψε: #880 19-09-08 21:47 ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες.. Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Cheys lekanagnadeyw.jpg 136,5 KB · Εμφανίσεις: 20 Tseys lekanoxwraw I.jpg 123,7 KB · Εμφανίσεις: 17
ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες.. Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.