Πότε θα πάμε για καφέ;

Μη σας πω ότι μας βγάζω καμιά 15αρια ως τώρα και μου πανικοβληθείτε, έτσι;:lol:

Ε, εντάξει, βιώσιμος αριθμός.. Τα γαμο-τράπεζα αρχίζουν από 20 άτομα και επάνω...:lol:[/quote]
για γάμο μας βλέπω:blink:...είμαστε ήδη 20:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ας μου στείλουν εμένα πμ όποιοι θέλουν να έρθουν κι αν φοβούνται ότι θα αργήσουν, ας μου στείλουν και τα κινητά τους να τους πούμε που θα είμαστε. Θέλω όνομα και ψευδώνυμο στο σάιτ και το που θα κάτσουμε θα το συνεννοηθούμε όταν βρω καμια δυο προτάσεις να σας παραθέσω. Να αναλάβω;
Μπράβο συναδελφόντζελε με το οργανωτικό πνεύμα!!! :up::up: Είχε άξια μαθήτρια ο Παγανόντζελος! :lol::lol::lol:
Ομολογώ ότι ζηλεύω λίγο που θα μαζευτείτε... Δε βαριέσαι, θα κλάψω λίγο, αλλά θα το ξεπεράσω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο συναδελφόντζελε με το οργανωτικό πνεύμα!!! :up::up: Είχε άξια μαθήτρια ο Παγανόντζελος! :lol::lol::lol:
Ομολογώ ότι ζηλεύω λίγο που θα μαζευτείτε... Δε βαριέσαι, θα κλάψω λίγο, αλλά θα το ξεπεράσω...

Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι:P) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις.
Χα! Έχω όλες τις λύσεις, ναι!:cool:

(εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι:P)

Ωραία κορίτσια όλες με τις ψηφιακές την Κυριακή να ανταλλάξουμε φωτο από Μαντόνα!!

Το'χω κι αυτό: Βάζεις φαγητό και νερό στα παιδιά, φτιάχνεις σάκο για 2 μέρες, κατεβαίνεις Σάββατο (εγώ θα είμαι στη Μαντόνα, αλλά εσύ μπορείς να μείνεις σπίτι ή σε στέλνω στη Νότα που είναι απέναντι:P) και Κυριακή απόγευμα παίρνεις πάλι τραινάκι κι επιστρέφεις.

Ζωή, πολύ καλό μου ακούγεται εμένα:D:D....για σκέψου το λίγο....;):up:

Ζωή, πολύ καλό μου ακούγεται εμένα:D:D....για σκέψου το λίγο....;):up:

Σου ακούγεται διότι ΕΙΝΑΙ too good! Και μέχρι τώρα που μας ξαναμέτρησα, είμαστε 23 μαζί με τις πιθανές συμμετοχές της Τζουτζούς και της Strange Emily και του Anemos. Το περάσαμε το γαμοτράπεζο! (μήπως να μας στρώσω στη βεράντα, Αλίκη τι λες;:hmm:)

(μήπως να μας στρώσω στη βεράντα, Αλίκη τι λες;:hmm:)
Δελεαστικότατο!! :)
Αλλά νομίζω ότι "αναλαμβάνεις" πολλά! Κράτα την οργάνωση προς το παρόν και μην ανησυχείς, θα βρούμε στέγη :kiss:

Δελεαστικότατο!! :)
Αλλά νομίζω ότι "αναλαμβάνεις" πολλά! Κράτα την οργάνωση προς το παρόν και μην ανησυχείς, θα βρούμε στέγη :kiss:

Ναι, βρε, όλοι οι καλοί χωράνε... Το πολύ πολύ πέρνουμε καφέδες από το Starbucks και καθόμαστε στα σκαλάκια της παλιάς Πλάκας...:lol:

Γκλουπ!:confused:23 και εχουμε ακομα 9 μερες να μετραμε;;;:blink:Θα μας βλεπουν οι μαγαζατορες να ψαχνουμε να κατσουμε και θα τριβουν τα χερια τους...:cool:Αν γουργουριζουμε κι ολας,εκει θα νομιζουν οτι ειμαστε ΚΑΙ ξελιγωμενες...:redface::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν πάμε κάνα πικ νικ καλύτερα:lol: να φέρει η καθεμία το κατιτίς της.

Να σου πω επειδή είναι αρσενικός δεν φοβάμαι. Στις γατούλες που είχα στο παρελθόν είχα πολύ άγχος:)
Εγώ που τα έχω και τα δύο????:blink::blink::/::/:Ωχ μην με τρομάζεις!:blink:

Εγώ που τα έχω και τα δύο????:blink::blink::/::/:Ωχ μην με τρομάζεις!:blink:

Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός.

Όχι βρε να μην τρομάζεις. Απλά στους αρσενικούς είναι πιο εύκολη η στείρωση. Δεν χρειάζεται και πανικός.
A!Ναι αυτό το έχω μάθει..εμένα με απασχολεί η ανάρρωση τους..:/:Αλλά δεν είναι της παρούσης..

Τελικά που θα πάμε την Κυριακή???????????:hmm:

Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας :D θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!!
Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... :cool::cool::cool:

Σου εστειλα πμ για μενα και τη Γιωτα(ακουουους Γιωωωταααα;;;;;:D:redface: )και τηλεφωνακι!;)
μπραβο γεωργια γιατι εχω πηξει και τωρα μπηκα λιγο.

Πω πω λίγο ελειψα και γιναμε πολλές...λοιπον ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΙΑΑΑ (Στελλίτσα;) μήπως να κλείναμε στην "Κληματαριά" (ωραιότατο και φτηνο ταβερνείο);;;;; αν παρουμε εγκαίρως θα μας το κλείσουνε το τραπεζάκι, οποτε μεχρι τεταρτη-πεμπτη το πολυ επιβεβαιώνουμε συμμετοχές εεε;;;
(για καφε δυσκολο να κλείσουμε εκτός αν παρουμε φραπεδιες διασκορπιστούμε στην αρχαία αγορά και σας απαγγείλω ποιηση..):lol:

Δυστυχώς, συναδελφόντζελε, κωλύομαι... Αν σας προτιμήσω θα πεινάσουν τα τερατίδια μου. Αναγκαστικά το βάρος τού... φακελώματός σας :D θα πέσει τώρα στην άξια συμπατριώτισσα Raisa!!
Και λίγο αργότερα, όταν ξεμπλέξω από τα επαγγελματικά, θα σας ενσκήψω για να κόψω κι εγώ φάτσες από κοντά... :cool::cool::cool:

Ζωιτσα μηπως κατεβαιναμε μαζι καποιο Σ/Κ,οταν λασκαρεις με την δουλεια? ;):P
Τωρα ζηλεψα και εγω πολυ, και αρχισα να μπαινω στην "πριζα":blink:;):lol:
Υ.Γ Νοτα ποιος ειπε οτι ο Τσεης ειναι χοντρος? ΚΟΝΤΟΣ κοντος ειναι!;):P:lol::lol::lol:

παντα ειμαι της τελευταιας στιγμης αλλα θα το προσπαθησω :)

Καλε εγω μεσα ειμαι!!!!!!!!!Απλα θα φυγω λιγο νωριτερα για να δω και τους παλαβους με τα βιβλια!!ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!!

ουτε χοντρό, ούτε κοντό ειναι το παλικάρι μου...να εδω που φορέσαμε τη (medium) λεκάνη μας ερχεται εφαρμοστή...αντε και ενα κοντινό για τις θαυμαστριες..:inlove:
Υ.Γ. (φτου σου αγοράκι μου να μη σε ματιάσουνε...αθανατη Ελληνιδα Μητέρα)

Συνημμένα

• Cheys lekanagnadeyw.jpg
    Cheys lekanagnadeyw.jpg
    136,5 KB · Εμφανίσεις: 14
  • Tseys lekanoxwraw I.jpg
    Tseys lekanoxwraw I.jpg
    123,7 KB · Εμφανίσεις: 10

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back