Πότε θα πάμε για καφέ;

τι ωρα??εγω ας πουμε το απογευμα εχω φαγητο με συγκενολοϊ κατα τις 7.
οποτε μπορω τωρα η σε λιγο
το mall ποια σταση ειναι στο μετρο??
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (παρτε με κ εμενα:(:( ελα ρε δαφνουλα πες κατι στην μανα μου να με παρει μαζι!!!!!!!!!:(;))

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• paraskevas 052.jpg
    paraskevas 052.jpg
    99,3 KB · Εμφανίσεις: 4
τι ωρα??εγω ας πουμε το απογευμα εχω φαγητο με συγκενολοϊ κατα τις 7.
οποτε μπορω τωρα η σε λιγο
το mall ποια σταση ειναι στο μετρο??
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (παρτε με κ εμενα:(:( ελα ρε δαφνουλα πες κατι στην μανα μου να με παρει μαζι!!!!!!!!!:(;))
σταση Νερατζιωτισσα(αν θελετε μπορουμε να το κανονισουμε και σε αλλη περιοχη,δεν εχω προβλημα)μα μωρακι μου με αυτον τον καιρο η μανουλα σου φοβαται μην αρρωστησεις(καποια στιγμη θα ερθεις και εσυ μαζι μας για καφεδακι?(να σου διναμε καλυτερα ψαροκοκαφε?)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μηπως να παμε στο συνταγμα που ειναι πολυ γιορτινα???:)
(παλι δεν θα ερθω εγω βολτα(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) γι αυτο κ εγω τσαντιστηκα τωρα. κ σε νομιζα φιλη μου δαφνουλα:mad::mad::mad:)

Συνημμένα

• paraskevas 020.jpg
    paraskevas 020.jpg
    81,3 KB · Εμφανίσεις: 3
μηπως να παμε στο συνταγμα που ειναι πολυ γιορτινα???:)
(παλι δεν θα ερθω εγω βολτα(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) γι αυτο κ εγω τσαντιστηκα τωρα. κ σε νομιζα φιλη μου δαφνουλα:mad::mad::mad:)
για σενα πασχαλιτσε μου θα κανωνησω για καφε σπιτι μου καποια αλλη στιγμη για να σε φερει η μαμα σου,οκ?)κανονιστε που θελετε για καφε και πεστε μου,δεν εχω προβλημα,α και τι ωρα?

θελετε να πουμε στις 2 στο σταθμο του μοναστηρακιου??
εκει εχει πολλα καφε κ ειναι ωραια βολτα!!
δαφνη νομιζω θα ειμαστε οι δυο μας δεν βλεπω αλλη προσφορα

θελετε να πουμε στις 2 στο σταθμο του μοναστηρακιου??
εκει εχει πολλα καφε κ ειναι ωραια βολτα!!
δαφνη νομιζω θα ειμαστε οι δυο μας δεν βλεπω αλλη προσφορα
ναι αλλα θα ειμαστε τρεις,θα ειναι και ο αντρας μου,πειραζει?(πως θα γνωριστουμε?)

εμενα καθολου δεν με πειραζει. εσεις που θα ειστε με μια αγνωστη??
παραξενο μου κανει σαν ραντεβου στα τυφλα. ντρεπομαι λιγο:redface::redface:
το να με γνωρισετε ειναι ευκολο, αμα δειτε μια πανεμορφη κοπελα, θεα, εκθαμβωτικη... ε αυτη ειμαι εγω:lol::lol::lol:
αντε μωρε πλακα κανω:P θα στειλουμε με πμ τα τηλεφωνα μας για να τηλεφωνηθουμε. συμφωνειτε??
αχ ντρεπομαι:redface::redface::redface:

Βρε κορίτσια τελευταία στιγμή το είπατε τώρα το είδα. Αδύνατον να προλάβω:(, Γιατί δεν το κάνουμε για αύριο:hmm:. Αλλά πάλι αν έχετε κανονίσει να περάσετε καλά και θα τα πούμε την επόμενη φορά:)

και σημερα και αυριο:):) παντως εμεις δωσαμε ραντεβου στις 2 η ωρα στο σταθμο μοναστηρακι οποιος θελει:D:D

Μάλλον για αύριο το βλέπω :). Οκ τα ξαναλέμε αύριο πρωϊ και βλέπουμε πάλι. Καλά να περάσετε σήμερα

αχ πηγαμε για καφε με τη δαφνη κ περασαμε ωραια κ γνωρισα κ τον αντρα της που ειναι πολυ συμπαθητικος και μας ανεχεται εμας τις γατομανες. γατοπατερας κ αυτος ομως.
πολυ ωραια ηταν:D:D:)

Κοριτσια τη θα γινει θα μαζευτουμε για καφε?Οποιες πιστες προσελθετε(για να καληψουμε αρκετες περιοχες σε ανατολη και δυση προτινω η το mall η το εμπορικο φαληρου(ετσι κι αλλιως εγω θα βγω και ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια)

Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα....

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας...:)

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας...:)
και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια?

και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια?
Σήμερα για καφέ???????:hmm:Πού?????Και τι ώρα???:hmm::hmm::hmm:Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο...:)

(να σας εξομολογηθω και κατι?οσο πιο πολλους γατογονεις γνωρισει ο αντρας μου,τοσο πιο γρηγορα θα παρω ξανα γατα στο σπιτι,οχι που νομιζει πως δεν υπαρχει προμελετημενο σχεδιο):lol::lol::lol:

Σήμερα για καφέ???????:hmm:Πού?????Και τι ώρα???:hmm::hmm::hmm:Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο...:)
οτι ωρα αποφασισετε,αν και για περιοχες προτεινα ηδη δυο που βολευουν με τον ηλεκτρικο και εχουν γενικα ευκολη συγκοινωνια

Αντε βρε κοριτσια ολες την κοπανησατε για σαββατιτικη βολτα?Θα βγουμεεεεεεεεεεεε?

παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/:hmm::hmm:

Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα:(:mad:(η να παω για μποουλινγκ:hmm:?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back