vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η vickymoon: #1.221 26-12-08 11:49 τι ωρα??εγω ας πουμε το απογευμα εχω φαγητο με συγκενολοϊ κατα τις 7. οποτε μπορω τωρα η σε λιγο το mall ποια σταση ειναι στο μετρο?? (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (παρτε με κ εμενα ελα ρε δαφνουλα πες κατι στην μανα μου να με παρει μαζι!!!!!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 052.jpg 99,3 KB · Εμφανίσεις: 4 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:56 Η dafni.ps έγραψε: #1.222 26-12-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τι ωρα??εγω ας πουμε το απογευμα εχω φαγητο με συγκενολοϊ κατα τις 7. οποτε μπορω τωρα η σε λιγο το mall ποια σταση ειναι στο μετρο?? (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (παρτε με κ εμενα ελα ρε δαφνουλα πες κατι στην μανα μου να με παρει μαζι!!!!!!!!!) Click για ανάπτυξη... σταση Νερατζιωτισσα(αν θελετε μπορουμε να το κανονισουμε και σε αλλη περιοχη,δεν εχω προβλημα)μα μωρακι μου με αυτον τον καιρο η μανουλα σου φοβαται μην αρρωστησεις(καποια στιγμη θα ερθεις και εσυ μαζι μας για καφεδακι?(να σου διναμε καλυτερα ψαροκοκαφε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:10 Η vickymoon: #1.223 26-12-08 12:10 μηπως να παμε στο συνταγμα που ειναι πολυ γιορτινα??? (παλι δεν θα ερθω εγω βολτα(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) γι αυτο κ εγω τσαντιστηκα τωρα. κ σε νομιζα φιλη μου δαφνουλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 020.jpg 81,3 KB · Εμφανίσεις: 3 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η dafni.ps έγραψε: #1.224 26-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μηπως να παμε στο συνταγμα που ειναι πολυ γιορτινα??? (παλι δεν θα ερθω εγω βολτα(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) γι αυτο κ εγω τσαντιστηκα τωρα. κ σε νομιζα φιλη μου δαφνουλα) Click για ανάπτυξη... για σενα πασχαλιτσε μου θα κανωνησω για καφε σπιτι μου καποια αλλη στιγμη για να σε φερει η μαμα σου,οκ?)κανονιστε που θελετε για καφε και πεστε μου,δεν εχω προβλημα,α και τι ωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:20 Η vickymoon: #1.225 26-12-08 12:20 θελετε να πουμε στις 2 στο σταθμο του μοναστηρακιου?? εκει εχει πολλα καφε κ ειναι ωραια βολτα!! δαφνη νομιζω θα ειμαστε οι δυο μας δεν βλεπω αλλη προσφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η dafni.ps έγραψε: #1.226 26-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θελετε να πουμε στις 2 στο σταθμο του μοναστηρακιου?? εκει εχει πολλα καφε κ ειναι ωραια βολτα!! δαφνη νομιζω θα ειμαστε οι δυο μας δεν βλεπω αλλη προσφορα Click για ανάπτυξη... ναι αλλα θα ειμαστε τρεις,θα ειναι και ο αντρας μου,πειραζει?(πως θα γνωριστουμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η vickymoon: #1.227 26-12-08 12:27 εμενα καθολου δεν με πειραζει. εσεις που θα ειστε με μια αγνωστη?? παραξενο μου κανει σαν ραντεβου στα τυφλα. ντρεπομαι λιγο το να με γνωρισετε ειναι ευκολο, αμα δειτε μια πανεμορφη κοπελα, θεα, εκθαμβωτικη... ε αυτη ειμαι εγω αντε μωρε πλακα κανω θα στειλουμε με πμ τα τηλεφωνα μας για να τηλεφωνηθουμε. συμφωνειτε?? αχ ντρεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.228 26-12-08 12:58 Βρε κορίτσια τελευταία στιγμή το είπατε τώρα το είδα. Αδύνατον να προλάβω, Γιατί δεν το κάνουμε για αύριο. Αλλά πάλι αν έχετε κανονίσει να περάσετε καλά και θα τα πούμε την επόμενη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η vickymoon: #1.229 26-12-08 13:00 και σημερα και αυριο παντως εμεις δωσαμε ραντεβου στις 2 η ωρα στο σταθμο μοναστηρακι οποιος θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.230 26-12-08 13:05 Μάλλον για αύριο το βλέπω . Οκ τα ξαναλέμε αύριο πρωϊ και βλέπουμε πάλι. Καλά να περάσετε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η vickymoon: #1.231 26-12-08 18:24 αχ πηγαμε για καφε με τη δαφνη κ περασαμε ωραια κ γνωρισα κ τον αντρα της που ειναι πολυ συμπαθητικος και μας ανεχεται εμας τις γατομανες. γατοπατερας κ αυτος ομως. πολυ ωραια ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η dafni.ps έγραψε: #1.232 27-12-08 19:34 Κοριτσια τη θα γινει θα μαζευτουμε για καφε?Οποιες πιστες προσελθετε(για να καληψουμε αρκετες περιοχες σε ανατολη και δυση προτινω η το mall η το εμπορικο φαληρου(ετσι κι αλλιως εγω θα βγω και ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η katerina10: #1.233 27-12-08 19:37 Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η dafni.ps έγραψε: #1.234 27-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η katerina10: #1.235 27-12-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Click για ανάπτυξη... Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η dafni.ps έγραψε: #1.236 27-12-08 19:43 (να σας εξομολογηθω και κατι?οσο πιο πολλους γατογονεις γνωρισει ο αντρας μου,τοσο πιο γρηγορα θα παρω ξανα γατα στο σπιτι,οχι που νομιζει πως δεν υπαρχει προμελετημενο σχεδιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.237 27-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Click για ανάπτυξη... οτι ωρα αποφασισετε,αν και για περιοχες προτεινα ηδη δυο που βολευουν με τον ηλεκτρικο και εχουν γενικα ευκολη συγκοινωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:03 Η dafni.ps έγραψε: #1.238 27-12-08 20:03 Αντε βρε κοριτσια ολες την κοπανησατε για σαββατιτικη βολτα?Θα βγουμεεεεεεεεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #1.239 27-12-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η dafni.ps έγραψε: #1.240 27-12-08 20:08 Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα(η να παω για μποουλινγκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι ωρα??εγω ας πουμε το απογευμα εχω φαγητο με συγκενολοϊ κατα τις 7. οποτε μπορω τωρα η σε λιγο το mall ποια σταση ειναι στο μετρο?? (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (παρτε με κ εμενα ελα ρε δαφνουλα πες κατι στην μανα μου να με παρει μαζι!!!!!!!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:56 Η dafni.ps έγραψε: #1.222 26-12-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τι ωρα??εγω ας πουμε το απογευμα εχω φαγητο με συγκενολοϊ κατα τις 7. οποτε μπορω τωρα η σε λιγο το mall ποια σταση ειναι στο μετρο?? (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (παρτε με κ εμενα ελα ρε δαφνουλα πες κατι στην μανα μου να με παρει μαζι!!!!!!!!!) Click για ανάπτυξη... σταση Νερατζιωτισσα(αν θελετε μπορουμε να το κανονισουμε και σε αλλη περιοχη,δεν εχω προβλημα)μα μωρακι μου με αυτον τον καιρο η μανουλα σου φοβαται μην αρρωστησεις(καποια στιγμη θα ερθεις και εσυ μαζι μας για καφεδακι?(να σου διναμε καλυτερα ψαροκοκαφε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:10 Η vickymoon: #1.223 26-12-08 12:10 μηπως να παμε στο συνταγμα που ειναι πολυ γιορτινα??? (παλι δεν θα ερθω εγω βολτα(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) γι αυτο κ εγω τσαντιστηκα τωρα. κ σε νομιζα φιλη μου δαφνουλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 020.jpg 81,3 KB · Εμφανίσεις: 3 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η dafni.ps έγραψε: #1.224 26-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μηπως να παμε στο συνταγμα που ειναι πολυ γιορτινα??? (παλι δεν θα ερθω εγω βολτα(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) γι αυτο κ εγω τσαντιστηκα τωρα. κ σε νομιζα φιλη μου δαφνουλα) Click για ανάπτυξη... για σενα πασχαλιτσε μου θα κανωνησω για καφε σπιτι μου καποια αλλη στιγμη για να σε φερει η μαμα σου,οκ?)κανονιστε που θελετε για καφε και πεστε μου,δεν εχω προβλημα,α και τι ωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:20 Η vickymoon: #1.225 26-12-08 12:20 θελετε να πουμε στις 2 στο σταθμο του μοναστηρακιου?? εκει εχει πολλα καφε κ ειναι ωραια βολτα!! δαφνη νομιζω θα ειμαστε οι δυο μας δεν βλεπω αλλη προσφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η dafni.ps έγραψε: #1.226 26-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θελετε να πουμε στις 2 στο σταθμο του μοναστηρακιου?? εκει εχει πολλα καφε κ ειναι ωραια βολτα!! δαφνη νομιζω θα ειμαστε οι δυο μας δεν βλεπω αλλη προσφορα Click για ανάπτυξη... ναι αλλα θα ειμαστε τρεις,θα ειναι και ο αντρας μου,πειραζει?(πως θα γνωριστουμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η vickymoon: #1.227 26-12-08 12:27 εμενα καθολου δεν με πειραζει. εσεις που θα ειστε με μια αγνωστη?? παραξενο μου κανει σαν ραντεβου στα τυφλα. ντρεπομαι λιγο το να με γνωρισετε ειναι ευκολο, αμα δειτε μια πανεμορφη κοπελα, θεα, εκθαμβωτικη... ε αυτη ειμαι εγω αντε μωρε πλακα κανω θα στειλουμε με πμ τα τηλεφωνα μας για να τηλεφωνηθουμε. συμφωνειτε?? αχ ντρεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.228 26-12-08 12:58 Βρε κορίτσια τελευταία στιγμή το είπατε τώρα το είδα. Αδύνατον να προλάβω, Γιατί δεν το κάνουμε για αύριο. Αλλά πάλι αν έχετε κανονίσει να περάσετε καλά και θα τα πούμε την επόμενη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η vickymoon: #1.229 26-12-08 13:00 και σημερα και αυριο παντως εμεις δωσαμε ραντεβου στις 2 η ωρα στο σταθμο μοναστηρακι οποιος θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.230 26-12-08 13:05 Μάλλον για αύριο το βλέπω . Οκ τα ξαναλέμε αύριο πρωϊ και βλέπουμε πάλι. Καλά να περάσετε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η vickymoon: #1.231 26-12-08 18:24 αχ πηγαμε για καφε με τη δαφνη κ περασαμε ωραια κ γνωρισα κ τον αντρα της που ειναι πολυ συμπαθητικος και μας ανεχεται εμας τις γατομανες. γατοπατερας κ αυτος ομως. πολυ ωραια ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η dafni.ps έγραψε: #1.232 27-12-08 19:34 Κοριτσια τη θα γινει θα μαζευτουμε για καφε?Οποιες πιστες προσελθετε(για να καληψουμε αρκετες περιοχες σε ανατολη και δυση προτινω η το mall η το εμπορικο φαληρου(ετσι κι αλλιως εγω θα βγω και ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η katerina10: #1.233 27-12-08 19:37 Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η dafni.ps έγραψε: #1.234 27-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η katerina10: #1.235 27-12-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Click για ανάπτυξη... Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η dafni.ps έγραψε: #1.236 27-12-08 19:43 (να σας εξομολογηθω και κατι?οσο πιο πολλους γατογονεις γνωρισει ο αντρας μου,τοσο πιο γρηγορα θα παρω ξανα γατα στο σπιτι,οχι που νομιζει πως δεν υπαρχει προμελετημενο σχεδιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.237 27-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Click για ανάπτυξη... οτι ωρα αποφασισετε,αν και για περιοχες προτεινα ηδη δυο που βολευουν με τον ηλεκτρικο και εχουν γενικα ευκολη συγκοινωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:03 Η dafni.ps έγραψε: #1.238 27-12-08 20:03 Αντε βρε κοριτσια ολες την κοπανησατε για σαββατιτικη βολτα?Θα βγουμεεεεεεεεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #1.239 27-12-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η dafni.ps έγραψε: #1.240 27-12-08 20:08 Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα(η να παω για μποουλινγκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: τι ωρα??εγω ας πουμε το απογευμα εχω φαγητο με συγκενολοϊ κατα τις 7. οποτε μπορω τωρα η σε λιγο το mall ποια σταση ειναι στο μετρο?? (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (παρτε με κ εμενα ελα ρε δαφνουλα πες κατι στην μανα μου να με παρει μαζι!!!!!!!!!) Click για ανάπτυξη... σταση Νερατζιωτισσα(αν θελετε μπορουμε να το κανονισουμε και σε αλλη περιοχη,δεν εχω προβλημα)μα μωρακι μου με αυτον τον καιρο η μανουλα σου φοβαται μην αρρωστησεις(καποια στιγμη θα ερθεις και εσυ μαζι μας για καφεδακι?(να σου διναμε καλυτερα ψαροκοκαφε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:10 Η vickymoon: #1.223 26-12-08 12:10 μηπως να παμε στο συνταγμα που ειναι πολυ γιορτινα??? (παλι δεν θα ερθω εγω βολτα(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) γι αυτο κ εγω τσαντιστηκα τωρα. κ σε νομιζα φιλη μου δαφνουλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα paraskevas 020.jpg 81,3 KB · Εμφανίσεις: 3 dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η dafni.ps έγραψε: #1.224 26-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μηπως να παμε στο συνταγμα που ειναι πολυ γιορτινα??? (παλι δεν θα ερθω εγω βολτα(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) γι αυτο κ εγω τσαντιστηκα τωρα. κ σε νομιζα φιλη μου δαφνουλα) Click για ανάπτυξη... για σενα πασχαλιτσε μου θα κανωνησω για καφε σπιτι μου καποια αλλη στιγμη για να σε φερει η μαμα σου,οκ?)κανονιστε που θελετε για καφε και πεστε μου,δεν εχω προβλημα,α και τι ωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:20 Η vickymoon: #1.225 26-12-08 12:20 θελετε να πουμε στις 2 στο σταθμο του μοναστηρακιου?? εκει εχει πολλα καφε κ ειναι ωραια βολτα!! δαφνη νομιζω θα ειμαστε οι δυο μας δεν βλεπω αλλη προσφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η dafni.ps έγραψε: #1.226 26-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θελετε να πουμε στις 2 στο σταθμο του μοναστηρακιου?? εκει εχει πολλα καφε κ ειναι ωραια βολτα!! δαφνη νομιζω θα ειμαστε οι δυο μας δεν βλεπω αλλη προσφορα Click για ανάπτυξη... ναι αλλα θα ειμαστε τρεις,θα ειναι και ο αντρας μου,πειραζει?(πως θα γνωριστουμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η vickymoon: #1.227 26-12-08 12:27 εμενα καθολου δεν με πειραζει. εσεις που θα ειστε με μια αγνωστη?? παραξενο μου κανει σαν ραντεβου στα τυφλα. ντρεπομαι λιγο το να με γνωρισετε ειναι ευκολο, αμα δειτε μια πανεμορφη κοπελα, θεα, εκθαμβωτικη... ε αυτη ειμαι εγω αντε μωρε πλακα κανω θα στειλουμε με πμ τα τηλεφωνα μας για να τηλεφωνηθουμε. συμφωνειτε?? αχ ντρεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.228 26-12-08 12:58 Βρε κορίτσια τελευταία στιγμή το είπατε τώρα το είδα. Αδύνατον να προλάβω, Γιατί δεν το κάνουμε για αύριο. Αλλά πάλι αν έχετε κανονίσει να περάσετε καλά και θα τα πούμε την επόμενη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η vickymoon: #1.229 26-12-08 13:00 και σημερα και αυριο παντως εμεις δωσαμε ραντεβου στις 2 η ωρα στο σταθμο μοναστηρακι οποιος θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.230 26-12-08 13:05 Μάλλον για αύριο το βλέπω . Οκ τα ξαναλέμε αύριο πρωϊ και βλέπουμε πάλι. Καλά να περάσετε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η vickymoon: #1.231 26-12-08 18:24 αχ πηγαμε για καφε με τη δαφνη κ περασαμε ωραια κ γνωρισα κ τον αντρα της που ειναι πολυ συμπαθητικος και μας ανεχεται εμας τις γατομανες. γατοπατερας κ αυτος ομως. πολυ ωραια ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η dafni.ps έγραψε: #1.232 27-12-08 19:34 Κοριτσια τη θα γινει θα μαζευτουμε για καφε?Οποιες πιστες προσελθετε(για να καληψουμε αρκετες περιοχες σε ανατολη και δυση προτινω η το mall η το εμπορικο φαληρου(ετσι κι αλλιως εγω θα βγω και ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η katerina10: #1.233 27-12-08 19:37 Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η dafni.ps έγραψε: #1.234 27-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η katerina10: #1.235 27-12-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Click για ανάπτυξη... Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η dafni.ps έγραψε: #1.236 27-12-08 19:43 (να σας εξομολογηθω και κατι?οσο πιο πολλους γατογονεις γνωρισει ο αντρας μου,τοσο πιο γρηγορα θα παρω ξανα γατα στο σπιτι,οχι που νομιζει πως δεν υπαρχει προμελετημενο σχεδιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.237 27-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Click για ανάπτυξη... οτι ωρα αποφασισετε,αν και για περιοχες προτεινα ηδη δυο που βολευουν με τον ηλεκτρικο και εχουν γενικα ευκολη συγκοινωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:03 Η dafni.ps έγραψε: #1.238 27-12-08 20:03 Αντε βρε κοριτσια ολες την κοπανησατε για σαββατιτικη βολτα?Θα βγουμεεεεεεεεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #1.239 27-12-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η dafni.ps έγραψε: #1.240 27-12-08 20:08 Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα(η να παω για μποουλινγκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μηπως να παμε στο συνταγμα που ειναι πολυ γιορτινα??? (παλι δεν θα ερθω εγω βολτα(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) γι αυτο κ εγω τσαντιστηκα τωρα. κ σε νομιζα φιλη μου δαφνουλα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:12 Η dafni.ps έγραψε: #1.224 26-12-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μηπως να παμε στο συνταγμα που ειναι πολυ γιορτινα??? (παλι δεν θα ερθω εγω βολτα(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) γι αυτο κ εγω τσαντιστηκα τωρα. κ σε νομιζα φιλη μου δαφνουλα) Click για ανάπτυξη... για σενα πασχαλιτσε μου θα κανωνησω για καφε σπιτι μου καποια αλλη στιγμη για να σε φερει η μαμα σου,οκ?)κανονιστε που θελετε για καφε και πεστε μου,δεν εχω προβλημα,α και τι ωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:20 Η vickymoon: #1.225 26-12-08 12:20 θελετε να πουμε στις 2 στο σταθμο του μοναστηρακιου?? εκει εχει πολλα καφε κ ειναι ωραια βολτα!! δαφνη νομιζω θα ειμαστε οι δυο μας δεν βλεπω αλλη προσφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η dafni.ps έγραψε: #1.226 26-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θελετε να πουμε στις 2 στο σταθμο του μοναστηρακιου?? εκει εχει πολλα καφε κ ειναι ωραια βολτα!! δαφνη νομιζω θα ειμαστε οι δυο μας δεν βλεπω αλλη προσφορα Click για ανάπτυξη... ναι αλλα θα ειμαστε τρεις,θα ειναι και ο αντρας μου,πειραζει?(πως θα γνωριστουμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η vickymoon: #1.227 26-12-08 12:27 εμενα καθολου δεν με πειραζει. εσεις που θα ειστε με μια αγνωστη?? παραξενο μου κανει σαν ραντεβου στα τυφλα. ντρεπομαι λιγο το να με γνωρισετε ειναι ευκολο, αμα δειτε μια πανεμορφη κοπελα, θεα, εκθαμβωτικη... ε αυτη ειμαι εγω αντε μωρε πλακα κανω θα στειλουμε με πμ τα τηλεφωνα μας για να τηλεφωνηθουμε. συμφωνειτε?? αχ ντρεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.228 26-12-08 12:58 Βρε κορίτσια τελευταία στιγμή το είπατε τώρα το είδα. Αδύνατον να προλάβω, Γιατί δεν το κάνουμε για αύριο. Αλλά πάλι αν έχετε κανονίσει να περάσετε καλά και θα τα πούμε την επόμενη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η vickymoon: #1.229 26-12-08 13:00 και σημερα και αυριο παντως εμεις δωσαμε ραντεβου στις 2 η ωρα στο σταθμο μοναστηρακι οποιος θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.230 26-12-08 13:05 Μάλλον για αύριο το βλέπω . Οκ τα ξαναλέμε αύριο πρωϊ και βλέπουμε πάλι. Καλά να περάσετε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η vickymoon: #1.231 26-12-08 18:24 αχ πηγαμε για καφε με τη δαφνη κ περασαμε ωραια κ γνωρισα κ τον αντρα της που ειναι πολυ συμπαθητικος και μας ανεχεται εμας τις γατομανες. γατοπατερας κ αυτος ομως. πολυ ωραια ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η dafni.ps έγραψε: #1.232 27-12-08 19:34 Κοριτσια τη θα γινει θα μαζευτουμε για καφε?Οποιες πιστες προσελθετε(για να καληψουμε αρκετες περιοχες σε ανατολη και δυση προτινω η το mall η το εμπορικο φαληρου(ετσι κι αλλιως εγω θα βγω και ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η katerina10: #1.233 27-12-08 19:37 Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η dafni.ps έγραψε: #1.234 27-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η katerina10: #1.235 27-12-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Click για ανάπτυξη... Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η dafni.ps έγραψε: #1.236 27-12-08 19:43 (να σας εξομολογηθω και κατι?οσο πιο πολλους γατογονεις γνωρισει ο αντρας μου,τοσο πιο γρηγορα θα παρω ξανα γατα στο σπιτι,οχι που νομιζει πως δεν υπαρχει προμελετημενο σχεδιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.237 27-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Click για ανάπτυξη... οτι ωρα αποφασισετε,αν και για περιοχες προτεινα ηδη δυο που βολευουν με τον ηλεκτρικο και εχουν γενικα ευκολη συγκοινωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:03 Η dafni.ps έγραψε: #1.238 27-12-08 20:03 Αντε βρε κοριτσια ολες την κοπανησατε για σαββατιτικη βολτα?Θα βγουμεεεεεεεεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #1.239 27-12-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η dafni.ps έγραψε: #1.240 27-12-08 20:08 Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα(η να παω για μποουλινγκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μηπως να παμε στο συνταγμα που ειναι πολυ γιορτινα??? (παλι δεν θα ερθω εγω βολτα(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) γι αυτο κ εγω τσαντιστηκα τωρα. κ σε νομιζα φιλη μου δαφνουλα) Click για ανάπτυξη... για σενα πασχαλιτσε μου θα κανωνησω για καφε σπιτι μου καποια αλλη στιγμη για να σε φερει η μαμα σου,οκ?)κανονιστε που θελετε για καφε και πεστε μου,δεν εχω προβλημα,α και τι ωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:20 Η vickymoon: #1.225 26-12-08 12:20 θελετε να πουμε στις 2 στο σταθμο του μοναστηρακιου?? εκει εχει πολλα καφε κ ειναι ωραια βολτα!! δαφνη νομιζω θα ειμαστε οι δυο μας δεν βλεπω αλλη προσφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η dafni.ps έγραψε: #1.226 26-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θελετε να πουμε στις 2 στο σταθμο του μοναστηρακιου?? εκει εχει πολλα καφε κ ειναι ωραια βολτα!! δαφνη νομιζω θα ειμαστε οι δυο μας δεν βλεπω αλλη προσφορα Click για ανάπτυξη... ναι αλλα θα ειμαστε τρεις,θα ειναι και ο αντρας μου,πειραζει?(πως θα γνωριστουμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η vickymoon: #1.227 26-12-08 12:27 εμενα καθολου δεν με πειραζει. εσεις που θα ειστε με μια αγνωστη?? παραξενο μου κανει σαν ραντεβου στα τυφλα. ντρεπομαι λιγο το να με γνωρισετε ειναι ευκολο, αμα δειτε μια πανεμορφη κοπελα, θεα, εκθαμβωτικη... ε αυτη ειμαι εγω αντε μωρε πλακα κανω θα στειλουμε με πμ τα τηλεφωνα μας για να τηλεφωνηθουμε. συμφωνειτε?? αχ ντρεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.228 26-12-08 12:58 Βρε κορίτσια τελευταία στιγμή το είπατε τώρα το είδα. Αδύνατον να προλάβω, Γιατί δεν το κάνουμε για αύριο. Αλλά πάλι αν έχετε κανονίσει να περάσετε καλά και θα τα πούμε την επόμενη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η vickymoon: #1.229 26-12-08 13:00 και σημερα και αυριο παντως εμεις δωσαμε ραντεβου στις 2 η ωρα στο σταθμο μοναστηρακι οποιος θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.230 26-12-08 13:05 Μάλλον για αύριο το βλέπω . Οκ τα ξαναλέμε αύριο πρωϊ και βλέπουμε πάλι. Καλά να περάσετε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η vickymoon: #1.231 26-12-08 18:24 αχ πηγαμε για καφε με τη δαφνη κ περασαμε ωραια κ γνωρισα κ τον αντρα της που ειναι πολυ συμπαθητικος και μας ανεχεται εμας τις γατομανες. γατοπατερας κ αυτος ομως. πολυ ωραια ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η dafni.ps έγραψε: #1.232 27-12-08 19:34 Κοριτσια τη θα γινει θα μαζευτουμε για καφε?Οποιες πιστες προσελθετε(για να καληψουμε αρκετες περιοχες σε ανατολη και δυση προτινω η το mall η το εμπορικο φαληρου(ετσι κι αλλιως εγω θα βγω και ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η katerina10: #1.233 27-12-08 19:37 Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η dafni.ps έγραψε: #1.234 27-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η katerina10: #1.235 27-12-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Click για ανάπτυξη... Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η dafni.ps έγραψε: #1.236 27-12-08 19:43 (να σας εξομολογηθω και κατι?οσο πιο πολλους γατογονεις γνωρισει ο αντρας μου,τοσο πιο γρηγορα θα παρω ξανα γατα στο σπιτι,οχι που νομιζει πως δεν υπαρχει προμελετημενο σχεδιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.237 27-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Click για ανάπτυξη... οτι ωρα αποφασισετε,αν και για περιοχες προτεινα ηδη δυο που βολευουν με τον ηλεκτρικο και εχουν γενικα ευκολη συγκοινωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:03 Η dafni.ps έγραψε: #1.238 27-12-08 20:03 Αντε βρε κοριτσια ολες την κοπανησατε για σαββατιτικη βολτα?Θα βγουμεεεεεεεεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #1.239 27-12-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η dafni.ps έγραψε: #1.240 27-12-08 20:08 Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα(η να παω για μποουλινγκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θελετε να πουμε στις 2 στο σταθμο του μοναστηρακιου?? εκει εχει πολλα καφε κ ειναι ωραια βολτα!! δαφνη νομιζω θα ειμαστε οι δυο μας δεν βλεπω αλλη προσφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:22 Η dafni.ps έγραψε: #1.226 26-12-08 12:22 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θελετε να πουμε στις 2 στο σταθμο του μοναστηρακιου?? εκει εχει πολλα καφε κ ειναι ωραια βολτα!! δαφνη νομιζω θα ειμαστε οι δυο μας δεν βλεπω αλλη προσφορα Click για ανάπτυξη... ναι αλλα θα ειμαστε τρεις,θα ειναι και ο αντρας μου,πειραζει?(πως θα γνωριστουμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η vickymoon: #1.227 26-12-08 12:27 εμενα καθολου δεν με πειραζει. εσεις που θα ειστε με μια αγνωστη?? παραξενο μου κανει σαν ραντεβου στα τυφλα. ντρεπομαι λιγο το να με γνωρισετε ειναι ευκολο, αμα δειτε μια πανεμορφη κοπελα, θεα, εκθαμβωτικη... ε αυτη ειμαι εγω αντε μωρε πλακα κανω θα στειλουμε με πμ τα τηλεφωνα μας για να τηλεφωνηθουμε. συμφωνειτε?? αχ ντρεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.228 26-12-08 12:58 Βρε κορίτσια τελευταία στιγμή το είπατε τώρα το είδα. Αδύνατον να προλάβω, Γιατί δεν το κάνουμε για αύριο. Αλλά πάλι αν έχετε κανονίσει να περάσετε καλά και θα τα πούμε την επόμενη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η vickymoon: #1.229 26-12-08 13:00 και σημερα και αυριο παντως εμεις δωσαμε ραντεβου στις 2 η ωρα στο σταθμο μοναστηρακι οποιος θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.230 26-12-08 13:05 Μάλλον για αύριο το βλέπω . Οκ τα ξαναλέμε αύριο πρωϊ και βλέπουμε πάλι. Καλά να περάσετε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η vickymoon: #1.231 26-12-08 18:24 αχ πηγαμε για καφε με τη δαφνη κ περασαμε ωραια κ γνωρισα κ τον αντρα της που ειναι πολυ συμπαθητικος και μας ανεχεται εμας τις γατομανες. γατοπατερας κ αυτος ομως. πολυ ωραια ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η dafni.ps έγραψε: #1.232 27-12-08 19:34 Κοριτσια τη θα γινει θα μαζευτουμε για καφε?Οποιες πιστες προσελθετε(για να καληψουμε αρκετες περιοχες σε ανατολη και δυση προτινω η το mall η το εμπορικο φαληρου(ετσι κι αλλιως εγω θα βγω και ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η katerina10: #1.233 27-12-08 19:37 Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η dafni.ps έγραψε: #1.234 27-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η katerina10: #1.235 27-12-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Click για ανάπτυξη... Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η dafni.ps έγραψε: #1.236 27-12-08 19:43 (να σας εξομολογηθω και κατι?οσο πιο πολλους γατογονεις γνωρισει ο αντρας μου,τοσο πιο γρηγορα θα παρω ξανα γατα στο σπιτι,οχι που νομιζει πως δεν υπαρχει προμελετημενο σχεδιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.237 27-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Click για ανάπτυξη... οτι ωρα αποφασισετε,αν και για περιοχες προτεινα ηδη δυο που βολευουν με τον ηλεκτρικο και εχουν γενικα ευκολη συγκοινωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:03 Η dafni.ps έγραψε: #1.238 27-12-08 20:03 Αντε βρε κοριτσια ολες την κοπανησατε για σαββατιτικη βολτα?Θα βγουμεεεεεεεεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #1.239 27-12-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η dafni.ps έγραψε: #1.240 27-12-08 20:08 Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα(η να παω για μποουλινγκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: θελετε να πουμε στις 2 στο σταθμο του μοναστηρακιου?? εκει εχει πολλα καφε κ ειναι ωραια βολτα!! δαφνη νομιζω θα ειμαστε οι δυο μας δεν βλεπω αλλη προσφορα Click για ανάπτυξη... ναι αλλα θα ειμαστε τρεις,θα ειναι και ο αντρας μου,πειραζει?(πως θα γνωριστουμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:27 Η vickymoon: #1.227 26-12-08 12:27 εμενα καθολου δεν με πειραζει. εσεις που θα ειστε με μια αγνωστη?? παραξενο μου κανει σαν ραντεβου στα τυφλα. ντρεπομαι λιγο το να με γνωρισετε ειναι ευκολο, αμα δειτε μια πανεμορφη κοπελα, θεα, εκθαμβωτικη... ε αυτη ειμαι εγω αντε μωρε πλακα κανω θα στειλουμε με πμ τα τηλεφωνα μας για να τηλεφωνηθουμε. συμφωνειτε?? αχ ντρεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.228 26-12-08 12:58 Βρε κορίτσια τελευταία στιγμή το είπατε τώρα το είδα. Αδύνατον να προλάβω, Γιατί δεν το κάνουμε για αύριο. Αλλά πάλι αν έχετε κανονίσει να περάσετε καλά και θα τα πούμε την επόμενη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η vickymoon: #1.229 26-12-08 13:00 και σημερα και αυριο παντως εμεις δωσαμε ραντεβου στις 2 η ωρα στο σταθμο μοναστηρακι οποιος θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.230 26-12-08 13:05 Μάλλον για αύριο το βλέπω . Οκ τα ξαναλέμε αύριο πρωϊ και βλέπουμε πάλι. Καλά να περάσετε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η vickymoon: #1.231 26-12-08 18:24 αχ πηγαμε για καφε με τη δαφνη κ περασαμε ωραια κ γνωρισα κ τον αντρα της που ειναι πολυ συμπαθητικος και μας ανεχεται εμας τις γατομανες. γατοπατερας κ αυτος ομως. πολυ ωραια ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η dafni.ps έγραψε: #1.232 27-12-08 19:34 Κοριτσια τη θα γινει θα μαζευτουμε για καφε?Οποιες πιστες προσελθετε(για να καληψουμε αρκετες περιοχες σε ανατολη και δυση προτινω η το mall η το εμπορικο φαληρου(ετσι κι αλλιως εγω θα βγω και ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η katerina10: #1.233 27-12-08 19:37 Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η dafni.ps έγραψε: #1.234 27-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η katerina10: #1.235 27-12-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Click για ανάπτυξη... Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η dafni.ps έγραψε: #1.236 27-12-08 19:43 (να σας εξομολογηθω και κατι?οσο πιο πολλους γατογονεις γνωρισει ο αντρας μου,τοσο πιο γρηγορα θα παρω ξανα γατα στο σπιτι,οχι που νομιζει πως δεν υπαρχει προμελετημενο σχεδιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.237 27-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Click για ανάπτυξη... οτι ωρα αποφασισετε,αν και για περιοχες προτεινα ηδη δυο που βολευουν με τον ηλεκτρικο και εχουν γενικα ευκολη συγκοινωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:03 Η dafni.ps έγραψε: #1.238 27-12-08 20:03 Αντε βρε κοριτσια ολες την κοπανησατε για σαββατιτικη βολτα?Θα βγουμεεεεεεεεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #1.239 27-12-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η dafni.ps έγραψε: #1.240 27-12-08 20:08 Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα(η να παω για μποουλινγκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα καθολου δεν με πειραζει. εσεις που θα ειστε με μια αγνωστη?? παραξενο μου κανει σαν ραντεβου στα τυφλα. ντρεπομαι λιγο το να με γνωρισετε ειναι ευκολο, αμα δειτε μια πανεμορφη κοπελα, θεα, εκθαμβωτικη... ε αυτη ειμαι εγω αντε μωρε πλακα κανω θα στειλουμε με πμ τα τηλεφωνα μας για να τηλεφωνηθουμε. συμφωνειτε?? αχ ντρεπομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.228 26-12-08 12:58 Βρε κορίτσια τελευταία στιγμή το είπατε τώρα το είδα. Αδύνατον να προλάβω, Γιατί δεν το κάνουμε για αύριο. Αλλά πάλι αν έχετε κανονίσει να περάσετε καλά και θα τα πούμε την επόμενη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η vickymoon: #1.229 26-12-08 13:00 και σημερα και αυριο παντως εμεις δωσαμε ραντεβου στις 2 η ωρα στο σταθμο μοναστηρακι οποιος θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.230 26-12-08 13:05 Μάλλον για αύριο το βλέπω . Οκ τα ξαναλέμε αύριο πρωϊ και βλέπουμε πάλι. Καλά να περάσετε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η vickymoon: #1.231 26-12-08 18:24 αχ πηγαμε για καφε με τη δαφνη κ περασαμε ωραια κ γνωρισα κ τον αντρα της που ειναι πολυ συμπαθητικος και μας ανεχεται εμας τις γατομανες. γατοπατερας κ αυτος ομως. πολυ ωραια ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η dafni.ps έγραψε: #1.232 27-12-08 19:34 Κοριτσια τη θα γινει θα μαζευτουμε για καφε?Οποιες πιστες προσελθετε(για να καληψουμε αρκετες περιοχες σε ανατολη και δυση προτινω η το mall η το εμπορικο φαληρου(ετσι κι αλλιως εγω θα βγω και ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η katerina10: #1.233 27-12-08 19:37 Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η dafni.ps έγραψε: #1.234 27-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η katerina10: #1.235 27-12-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Click για ανάπτυξη... Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η dafni.ps έγραψε: #1.236 27-12-08 19:43 (να σας εξομολογηθω και κατι?οσο πιο πολλους γατογονεις γνωρισει ο αντρας μου,τοσο πιο γρηγορα θα παρω ξανα γατα στο σπιτι,οχι που νομιζει πως δεν υπαρχει προμελετημενο σχεδιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.237 27-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Click για ανάπτυξη... οτι ωρα αποφασισετε,αν και για περιοχες προτεινα ηδη δυο που βολευουν με τον ηλεκτρικο και εχουν γενικα ευκολη συγκοινωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:03 Η dafni.ps έγραψε: #1.238 27-12-08 20:03 Αντε βρε κοριτσια ολες την κοπανησατε για σαββατιτικη βολτα?Θα βγουμεεεεεεεεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #1.239 27-12-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η dafni.ps έγραψε: #1.240 27-12-08 20:08 Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα(η να παω για μποουλινγκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε κορίτσια τελευταία στιγμή το είπατε τώρα το είδα. Αδύνατον να προλάβω, Γιατί δεν το κάνουμε για αύριο. Αλλά πάλι αν έχετε κανονίσει να περάσετε καλά και θα τα πούμε την επόμενη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:00 Η vickymoon: #1.229 26-12-08 13:00 και σημερα και αυριο παντως εμεις δωσαμε ραντεβου στις 2 η ωρα στο σταθμο μοναστηρακι οποιος θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.230 26-12-08 13:05 Μάλλον για αύριο το βλέπω . Οκ τα ξαναλέμε αύριο πρωϊ και βλέπουμε πάλι. Καλά να περάσετε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η vickymoon: #1.231 26-12-08 18:24 αχ πηγαμε για καφε με τη δαφνη κ περασαμε ωραια κ γνωρισα κ τον αντρα της που ειναι πολυ συμπαθητικος και μας ανεχεται εμας τις γατομανες. γατοπατερας κ αυτος ομως. πολυ ωραια ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η dafni.ps έγραψε: #1.232 27-12-08 19:34 Κοριτσια τη θα γινει θα μαζευτουμε για καφε?Οποιες πιστες προσελθετε(για να καληψουμε αρκετες περιοχες σε ανατολη και δυση προτινω η το mall η το εμπορικο φαληρου(ετσι κι αλλιως εγω θα βγω και ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η katerina10: #1.233 27-12-08 19:37 Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η dafni.ps έγραψε: #1.234 27-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η katerina10: #1.235 27-12-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Click για ανάπτυξη... Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η dafni.ps έγραψε: #1.236 27-12-08 19:43 (να σας εξομολογηθω και κατι?οσο πιο πολλους γατογονεις γνωρισει ο αντρας μου,τοσο πιο γρηγορα θα παρω ξανα γατα στο σπιτι,οχι που νομιζει πως δεν υπαρχει προμελετημενο σχεδιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.237 27-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Click για ανάπτυξη... οτι ωρα αποφασισετε,αν και για περιοχες προτεινα ηδη δυο που βολευουν με τον ηλεκτρικο και εχουν γενικα ευκολη συγκοινωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:03 Η dafni.ps έγραψε: #1.238 27-12-08 20:03 Αντε βρε κοριτσια ολες την κοπανησατε για σαββατιτικη βολτα?Θα βγουμεεεεεεεεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #1.239 27-12-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η dafni.ps έγραψε: #1.240 27-12-08 20:08 Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα(η να παω για μποουλινγκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και σημερα και αυριο παντως εμεις δωσαμε ραντεβου στις 2 η ωρα στο σταθμο μοναστηρακι οποιος θελει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:05 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.230 26-12-08 13:05 Μάλλον για αύριο το βλέπω . Οκ τα ξαναλέμε αύριο πρωϊ και βλέπουμε πάλι. Καλά να περάσετε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η vickymoon: #1.231 26-12-08 18:24 αχ πηγαμε για καφε με τη δαφνη κ περασαμε ωραια κ γνωρισα κ τον αντρα της που ειναι πολυ συμπαθητικος και μας ανεχεται εμας τις γατομανες. γατοπατερας κ αυτος ομως. πολυ ωραια ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η dafni.ps έγραψε: #1.232 27-12-08 19:34 Κοριτσια τη θα γινει θα μαζευτουμε για καφε?Οποιες πιστες προσελθετε(για να καληψουμε αρκετες περιοχες σε ανατολη και δυση προτινω η το mall η το εμπορικο φαληρου(ετσι κι αλλιως εγω θα βγω και ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η katerina10: #1.233 27-12-08 19:37 Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η dafni.ps έγραψε: #1.234 27-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η katerina10: #1.235 27-12-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Click για ανάπτυξη... Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η dafni.ps έγραψε: #1.236 27-12-08 19:43 (να σας εξομολογηθω και κατι?οσο πιο πολλους γατογονεις γνωρισει ο αντρας μου,τοσο πιο γρηγορα θα παρω ξανα γατα στο σπιτι,οχι που νομιζει πως δεν υπαρχει προμελετημενο σχεδιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.237 27-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Click για ανάπτυξη... οτι ωρα αποφασισετε,αν και για περιοχες προτεινα ηδη δυο που βολευουν με τον ηλεκτρικο και εχουν γενικα ευκολη συγκοινωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:03 Η dafni.ps έγραψε: #1.238 27-12-08 20:03 Αντε βρε κοριτσια ολες την κοπανησατε για σαββατιτικη βολτα?Θα βγουμεεεεεεεεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #1.239 27-12-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η dafni.ps έγραψε: #1.240 27-12-08 20:08 Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα(η να παω για μποουλινγκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάλλον για αύριο το βλέπω . Οκ τα ξαναλέμε αύριο πρωϊ και βλέπουμε πάλι. Καλά να περάσετε σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 26 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:24 Η vickymoon: #1.231 26-12-08 18:24 αχ πηγαμε για καφε με τη δαφνη κ περασαμε ωραια κ γνωρισα κ τον αντρα της που ειναι πολυ συμπαθητικος και μας ανεχεται εμας τις γατομανες. γατοπατερας κ αυτος ομως. πολυ ωραια ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η dafni.ps έγραψε: #1.232 27-12-08 19:34 Κοριτσια τη θα γινει θα μαζευτουμε για καφε?Οποιες πιστες προσελθετε(για να καληψουμε αρκετες περιοχες σε ανατολη και δυση προτινω η το mall η το εμπορικο φαληρου(ετσι κι αλλιως εγω θα βγω και ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η katerina10: #1.233 27-12-08 19:37 Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η dafni.ps έγραψε: #1.234 27-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η katerina10: #1.235 27-12-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Click για ανάπτυξη... Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η dafni.ps έγραψε: #1.236 27-12-08 19:43 (να σας εξομολογηθω και κατι?οσο πιο πολλους γατογονεις γνωρισει ο αντρας μου,τοσο πιο γρηγορα θα παρω ξανα γατα στο σπιτι,οχι που νομιζει πως δεν υπαρχει προμελετημενο σχεδιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.237 27-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Click για ανάπτυξη... οτι ωρα αποφασισετε,αν και για περιοχες προτεινα ηδη δυο που βολευουν με τον ηλεκτρικο και εχουν γενικα ευκολη συγκοινωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:03 Η dafni.ps έγραψε: #1.238 27-12-08 20:03 Αντε βρε κοριτσια ολες την κοπανησατε για σαββατιτικη βολτα?Θα βγουμεεεεεεεεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #1.239 27-12-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η dafni.ps έγραψε: #1.240 27-12-08 20:08 Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα(η να παω για μποουλινγκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ πηγαμε για καφε με τη δαφνη κ περασαμε ωραια κ γνωρισα κ τον αντρα της που ειναι πολυ συμπαθητικος και μας ανεχεται εμας τις γατομανες. γατοπατερας κ αυτος ομως. πολυ ωραια ηταν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:34 Η dafni.ps έγραψε: #1.232 27-12-08 19:34 Κοριτσια τη θα γινει θα μαζευτουμε για καφε?Οποιες πιστες προσελθετε(για να καληψουμε αρκετες περιοχες σε ανατολη και δυση προτινω η το mall η το εμπορικο φαληρου(ετσι κι αλλιως εγω θα βγω και ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η katerina10: #1.233 27-12-08 19:37 Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η dafni.ps έγραψε: #1.234 27-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η katerina10: #1.235 27-12-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Click για ανάπτυξη... Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η dafni.ps έγραψε: #1.236 27-12-08 19:43 (να σας εξομολογηθω και κατι?οσο πιο πολλους γατογονεις γνωρισει ο αντρας μου,τοσο πιο γρηγορα θα παρω ξανα γατα στο σπιτι,οχι που νομιζει πως δεν υπαρχει προμελετημενο σχεδιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.237 27-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Click για ανάπτυξη... οτι ωρα αποφασισετε,αν και για περιοχες προτεινα ηδη δυο που βολευουν με τον ηλεκτρικο και εχουν γενικα ευκολη συγκοινωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:03 Η dafni.ps έγραψε: #1.238 27-12-08 20:03 Αντε βρε κοριτσια ολες την κοπανησατε για σαββατιτικη βολτα?Θα βγουμεεεεεεεεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #1.239 27-12-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η dafni.ps έγραψε: #1.240 27-12-08 20:08 Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα(η να παω για μποουλινγκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοριτσια τη θα γινει θα μαζευτουμε για καφε?Οποιες πιστες προσελθετε(για να καληψουμε αρκετες περιοχες σε ανατολη και δυση προτινω η το mall η το εμπορικο φαληρου(ετσι κι αλλιως εγω θα βγω και ειναι μια πρωτης ταξεως ευκαιρια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:37 Η katerina10: #1.233 27-12-08 19:37 Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η dafni.ps έγραψε: #1.234 27-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η katerina10: #1.235 27-12-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Click για ανάπτυξη... Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η dafni.ps έγραψε: #1.236 27-12-08 19:43 (να σας εξομολογηθω και κατι?οσο πιο πολλους γατογονεις γνωρισει ο αντρας μου,τοσο πιο γρηγορα θα παρω ξανα γατα στο σπιτι,οχι που νομιζει πως δεν υπαρχει προμελετημενο σχεδιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.237 27-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Click για ανάπτυξη... οτι ωρα αποφασισετε,αν και για περιοχες προτεινα ηδη δυο που βολευουν με τον ηλεκτρικο και εχουν γενικα ευκολη συγκοινωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:03 Η dafni.ps έγραψε: #1.238 27-12-08 20:03 Αντε βρε κοριτσια ολες την κοπανησατε για σαββατιτικη βολτα?Θα βγουμεεεεεεεεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #1.239 27-12-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η dafni.ps έγραψε: #1.240 27-12-08 20:08 Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα(η να παω για μποουλινγκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:40 Η dafni.ps έγραψε: #1.234 27-12-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η katerina10: #1.235 27-12-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Click για ανάπτυξη... Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η dafni.ps έγραψε: #1.236 27-12-08 19:43 (να σας εξομολογηθω και κατι?οσο πιο πολλους γατογονεις γνωρισει ο αντρας μου,τοσο πιο γρηγορα θα παρω ξανα γατα στο σπιτι,οχι που νομιζει πως δεν υπαρχει προμελετημενο σχεδιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.237 27-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Click για ανάπτυξη... οτι ωρα αποφασισετε,αν και για περιοχες προτεινα ηδη δυο που βολευουν με τον ηλεκτρικο και εχουν γενικα ευκολη συγκοινωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:03 Η dafni.ps έγραψε: #1.238 27-12-08 20:03 Αντε βρε κοριτσια ολες την κοπανησατε για σαββατιτικη βολτα?Θα βγουμεεεεεεεεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #1.239 27-12-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η dafni.ps έγραψε: #1.240 27-12-08 20:08 Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα(η να παω για μποουλινγκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η katerina10: #1.235 27-12-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Click για ανάπτυξη... Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η dafni.ps έγραψε: #1.236 27-12-08 19:43 (να σας εξομολογηθω και κατι?οσο πιο πολλους γατογονεις γνωρισει ο αντρας μου,τοσο πιο γρηγορα θα παρω ξανα γατα στο σπιτι,οχι που νομιζει πως δεν υπαρχει προμελετημενο σχεδιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.237 27-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Click για ανάπτυξη... οτι ωρα αποφασισετε,αν και για περιοχες προτεινα ηδη δυο που βολευουν με τον ηλεκτρικο και εχουν γενικα ευκολη συγκοινωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:03 Η dafni.ps έγραψε: #1.238 27-12-08 20:03 Αντε βρε κοριτσια ολες την κοπανησατε για σαββατιτικη βολτα?Θα βγουμεεεεεεεεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #1.239 27-12-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η dafni.ps έγραψε: #1.240 27-12-08 20:08 Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα(η να παω για μποουλινγκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: και για αυριο ειμαι μεσα για την υποδοχη της Θενιας(οπου γαμος και χαρα η Δαφνουλα πρωτη).Για σημερα καμια? Click για ανάπτυξη... Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:43 Η dafni.ps έγραψε: #1.236 27-12-08 19:43 (να σας εξομολογηθω και κατι?οσο πιο πολλους γατογονεις γνωρισει ο αντρας μου,τοσο πιο γρηγορα θα παρω ξανα γατα στο σπιτι,οχι που νομιζει πως δεν υπαρχει προμελετημενο σχεδιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.237 27-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Click για ανάπτυξη... οτι ωρα αποφασισετε,αν και για περιοχες προτεινα ηδη δυο που βολευουν με τον ηλεκτρικο και εχουν γενικα ευκολη συγκοινωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:03 Η dafni.ps έγραψε: #1.238 27-12-08 20:03 Αντε βρε κοριτσια ολες την κοπανησατε για σαββατιτικη βολτα?Θα βγουμεεεεεεεεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #1.239 27-12-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η dafni.ps έγραψε: #1.240 27-12-08 20:08 Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα(η να παω για μποουλινγκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
(να σας εξομολογηθω και κατι?οσο πιο πολλους γατογονεις γνωρισει ο αντρας μου,τοσο πιο γρηγορα θα παρω ξανα γατα στο σπιτι,οχι που νομιζει πως δεν υπαρχει προμελετημενο σχεδιο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η dafni.ps έγραψε: #1.237 27-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Click για ανάπτυξη... οτι ωρα αποφασισετε,αν και για περιοχες προτεινα ηδη δυο που βολευουν με τον ηλεκτρικο και εχουν γενικα ευκολη συγκοινωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:03 Η dafni.ps έγραψε: #1.238 27-12-08 20:03 Αντε βρε κοριτσια ολες την κοπανησατε για σαββατιτικη βολτα?Θα βγουμεεεεεεεεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #1.239 27-12-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η dafni.ps έγραψε: #1.240 27-12-08 20:08 Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα(η να παω για μποουλινγκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σήμερα για καφέ???????Πού?????Και τι ώρα???Αν και δεν προλαβαίνω για παραπανω, μπορεί να περάσω για κανα 30 λεπτο... Click για ανάπτυξη... οτι ωρα αποφασισετε,αν και για περιοχες προτεινα ηδη δυο που βολευουν με τον ηλεκτρικο και εχουν γενικα ευκολη συγκοινωνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:03 Η dafni.ps έγραψε: #1.238 27-12-08 20:03 Αντε βρε κοριτσια ολες την κοπανησατε για σαββατιτικη βολτα?Θα βγουμεεεεεεεεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #1.239 27-12-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η dafni.ps έγραψε: #1.240 27-12-08 20:08 Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα(η να παω για μποουλινγκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντε βρε κοριτσια ολες την κοπανησατε για σαββατιτικη βολτα?Θα βγουμεεεεεεεεεεεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #1.239 27-12-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η dafni.ps έγραψε: #1.240 27-12-08 20:08 Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα(η να παω για μποουλινγκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 61 62 63 64 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 62 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν μόλις έλαβα ένα παρα πολύ ευχάριστο μήνυμα.... ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΕΝΙΑ (για όσους δεν θυμούνται aalyah)ΑΥΡΙΟ ως τις 3 του μηνα...Ναι στην ΑΘΗΝΑ!!!!!Λοιπόν, κανονίστε να παμε για καφεδάκι αν μπορεί καμιά σας...Εγώ δουλεύω ως και 31 ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!Που σημαίνει ως τότε μόνο απογευμοβραδάκι μπορώ 1,2 είμαι free 2 go!!!Λοιπόν...ακούω προτάσεις και ποια μπορεί!!!Αντε να δούμε και τούτο το καμάρι μας... Click για ανάπτυξη... παιδια για θενια ειμαι και γω μεσα....σημερα δυστυχως δεν μπορω!!!!!!! κατερινα αυριο δουλευετε δεν καταλαβα??????/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:08 Η dafni.ps έγραψε: #1.240 27-12-08 20:08 Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα(η να παω για μποουλινγκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλα, παω και γω να παιξω μπιριμπα(η να παω για μποουλινγκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.