Πότε θα πάμε για καφέ;

Καλημέρα και πάντα ...τέτοια!Αλήθεια επειδή έχω χάσει επεισόδια λόγω βάβης του Η/Υ μέχρι πότε είναι οι συμμετοχές μας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι σιγα ! μια χαρα θα τους καλοπεφταμε ολες μαζι !!:up::up: διαλεγουν ανετα τοσες που θα ημαστε ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη σου πω όλες γυναίκες και σε ταράξω...

:lol::lol::lol:
Μάλλον ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού θα ταραχτεί...;)

Καλημέρα και πάντα ...τέτοια!Αλήθεια επειδή έχω χάσει επεισόδια λόγω βάβης του Η/Υ μέχρι πότε είναι οι συμμετοχές μας?

Μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι αφού Τετάρτη βράδυ κλείνω ΤΑ τραπέζια ;) Με πμ σε μένα, όνομα και κινητό.

Μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι αφού Τετάρτη βράδυ κλείνω ΤΑ τραπέζια ;) Με πμ σε μένα, όνομα και κινητό.
ΟΚ. Σ'ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.Μακάρι να μπορέσω να έρθω...

μωρε μπας και να κλεισουμε ολο το μαγαζι για παρτη μας? :hmm:αμα ημαστε πολλες θα χωρεσουμε αραγε? :hmm:ειναι μεγαλουτσικο το μαγαζι ?σιγουρα ομως τελευταια στιγμη θα υπαρξουν και απωλειες. :confused:

Μακάρι να μπορέσω να έρθω...

ελα και συ και μη μας κανεις τη δυσκολη ! ελα να σε γνωρισουμε τρωωγοντας !! :D

:P
Μωρέ, αν είναι σαν την περσινή καλή είναι, φτάνει! Εκτός εάν θέλει η Νότα ΠΑΛΙ να φάει τη μισή στο μαγαζί και να πάρει κι ό,τι περισσέψει μαζί της για πρωινό:bleh::bleh:

και εψαχνα ποιος διαδίδει τέτοιες συκοφαντίες...επιτέλους σας ανακάλυψα Στέλλα...(παντως ΕΓΩ για πρωινό θα παρω το ξεκαθαρίζω)μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε)

Don't push your luck!!!:lol: (μήπως σου λείπει κανένα γατάκι να σου προσθέσουμε ένα;)

το ιδιο ρωτησε και ο αντρας μου???????!!!!!!!!!:hmm::hmm:μηπως λεει να δινουν κανα γατακι δωρο να προετοιμαστω ψυχολογικα πως θα γυρισεις σπιτι:lol::lol::lol::lol:..οχι του λεω ειμαστε ζηλιαρες γυναικες και μετα θα θελουμε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςς:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:P

μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε)

Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί":lol:

Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί":lol:

Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ:lol::lol: επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω)

Κοριτσακια καλα περασετε:)
Δυστηχως εγω δεν θα μπορεσω , γιατι πρεπει να κοιταξω το Ελβιρακι μου που θα στειρωθει το Σαββατο. Τουλαχιστον θα ειμαι καλη μανα:confused:

Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ:lol::lol: επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω)

Ωραία θα μας το δείξεις στην ταβέρνα και θα στηθείς καλά καλά για να σε βγάλω φωτό.
Εγώ δε θα το έκανα αυτό ποτέ.... αλλά καταλαβαίνεις να μη δείξω μια πρόσφατη φωτογραφία σου στη Sindy που σε πεθύμησε;:rolleyes:

μπραβο κοριτσια. πολλες συμμετοχες. ουτε εγω ξερω κανεναν:redface::redface:
αλλα θα μαθω.;)
κατι ακουσα για ταμπελακια???:hmm::hmm:
τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα:hmm:

Καλέ τι να τα κάνουμε τα ταμπελάκια??? Εμείς "φωνάζουμε" από μακριά τι περιπτωσάρες είμαστε, το ταμπελάκι είναι περιττό...:lol::lol::lol::lol:

Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;;:lol:

Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους.:P

Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους.:P

Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!!:up::up::up:
(πώς λέμε φακελλωθήκαμε?)

Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!!:up::up::up:
(πώς λέμε φακελλωθήκαμε?)

εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου...:P:P:P:P..καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω):P:Pθα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει:cool::cool: αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα..:P

παιδια βλεπω οργανωση πληρης:up::up:
κ συμμετοχες κ ταμπελακια κ κρατηση εστιατοριου:up::up:
μηπως να σε παρουμε να μας οργανωνεις συνεδρια??

εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου...:P:P:P:P..καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω):P:Pθα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει:cool::cool: αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα..:P

Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει!:lol::lol: Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! :lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back