roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:06 Η roulsydney: #1.361 12-01-09 11:06 Καλημέρα και πάντα ...τέτοια!Αλήθεια επειδή έχω χάσει επεισόδια λόγω βάβης του Η/Υ μέχρι πότε είναι οι συμμετοχές μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:06 Η ιβανα έγραψε: #1.362 12-01-09 11:06 ναι σιγα ! μια χαρα θα τους καλοπεφταμε ολες μαζι !! διαλεγουν ανετα τοσες που θα ημαστε .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η chryssa έγραψε: #1.363 12-01-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μη σου πω όλες γυναίκες και σε ταράξω... Click για ανάπτυξη... Μάλλον ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού θα ταραχτεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:12 Η stellak έγραψε: #1.364 12-01-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλημέρα και πάντα ...τέτοια!Αλήθεια επειδή έχω χάσει επεισόδια λόγω βάβης του Η/Υ μέχρι πότε είναι οι συμμετοχές μας? Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι αφού Τετάρτη βράδυ κλείνω ΤΑ τραπέζια Με πμ σε μένα, όνομα και κινητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:13 Η roulsydney: #1.365 12-01-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι αφού Τετάρτη βράδυ κλείνω ΤΑ τραπέζια Με πμ σε μένα, όνομα και κινητό. Click για ανάπτυξη... ΟΚ. Σ'ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.Μακάρι να μπορέσω να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ιβανα έγραψε: #1.366 12-01-09 11:15 μωρε μπας και να κλεισουμε ολο το μαγαζι για παρτη μας? αμα ημαστε πολλες θα χωρεσουμε αραγε? ειναι μεγαλουτσικο το μαγαζι ?σιγουρα ομως τελευταια στιγμη θα υπαρξουν και απωλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η ιβανα έγραψε: #1.367 12-01-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μακάρι να μπορέσω να έρθω... Click για ανάπτυξη... ελα και συ και μη μας κανεις τη δυσκολη ! ελα να σε γνωρισουμε τρωωγοντας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η RedCat έγραψε: #1.368 12-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μωρέ, αν είναι σαν την περσινή καλή είναι, φτάνει! Εκτός εάν θέλει η Νότα ΠΑΛΙ να φάει τη μισή στο μαγαζί και να πάρει κι ό,τι περισσέψει μαζί της για πρωινό Click για ανάπτυξη... και εψαχνα ποιος διαδίδει τέτοιες συκοφαντίες...επιτέλους σας ανακάλυψα Στέλλα...(παντως ΕΓΩ για πρωινό θα παρω το ξεκαθαρίζω)μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η ria23 έγραψε: #1.369 12-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Don't push your luck!!! (μήπως σου λείπει κανένα γατάκι να σου προσθέσουμε ένα Click για ανάπτυξη... το ιδιο ρωτησε και ο αντρας μου???????!!!!!!!!!μηπως λεει να δινουν κανα γατακι δωρο να προετοιμαστω ψυχολογικα πως θα γυρισεις σπιτι..οχι του λεω ειμαστε ζηλιαρες γυναικες και μετα θα θελουμε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.370 12-01-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε) Click για ανάπτυξη... Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η RedCat έγραψε: #1.371 12-01-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Click για ανάπτυξη... Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η ELENIP έγραψε: #1.372 12-01-09 12:04 Κοριτσακια καλα περασετε Δυστηχως εγω δεν θα μπορεσω , γιατι πρεπει να κοιταξω το Ελβιρακι μου που θα στειρωθει το Σαββατο. Τουλαχιστον θα ειμαι καλη μανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η gatouni έγραψε: #1.373 12-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Click για ανάπτυξη... Ωραία θα μας το δείξεις στην ταβέρνα και θα στηθείς καλά καλά για να σε βγάλω φωτό. Εγώ δε θα το έκανα αυτό ποτέ.... αλλά καταλαβαίνεις να μη δείξω μια πρόσφατη φωτογραφία σου στη Sindy που σε πεθύμησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η vickymoon: #1.374 12-01-09 13:13 μπραβο κοριτσια. πολλες συμμετοχες. ουτε εγω ξερω κανεναν αλλα θα μαθω. κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:39 Η chryssa έγραψε: #1.375 12-01-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Καλέ τι να τα κάνουμε τα ταμπελάκια??? Εμείς "φωνάζουμε" από μακριά τι περιπτωσάρες είμαστε, το ταμπελάκι είναι περιττό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η stellak έγραψε: #1.376 12-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:03 Η chryssa έγραψε: #1.377 12-01-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η ria23 έγραψε: #1.378 12-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Click για ανάπτυξη... εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:23 Η vickymoon: #1.379 12-01-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... παιδια βλεπω οργανωση πληρης κ συμμετοχες κ ταμπελακια κ κρατηση εστιατοριου μηπως να σε παρουμε να μας οργανωνεις συνεδρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η chryssa έγραψε: #1.380 12-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Click για ανάπτυξη... Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει! Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και πάντα ...τέτοια!Αλήθεια επειδή έχω χάσει επεισόδια λόγω βάβης του Η/Υ μέχρι πότε είναι οι συμμετοχές μας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:06 Η ιβανα έγραψε: #1.362 12-01-09 11:06 ναι σιγα ! μια χαρα θα τους καλοπεφταμε ολες μαζι !! διαλεγουν ανετα τοσες που θα ημαστε .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η chryssa έγραψε: #1.363 12-01-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μη σου πω όλες γυναίκες και σε ταράξω... Click για ανάπτυξη... Μάλλον ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού θα ταραχτεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:12 Η stellak έγραψε: #1.364 12-01-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλημέρα και πάντα ...τέτοια!Αλήθεια επειδή έχω χάσει επεισόδια λόγω βάβης του Η/Υ μέχρι πότε είναι οι συμμετοχές μας? Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι αφού Τετάρτη βράδυ κλείνω ΤΑ τραπέζια Με πμ σε μένα, όνομα και κινητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:13 Η roulsydney: #1.365 12-01-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι αφού Τετάρτη βράδυ κλείνω ΤΑ τραπέζια Με πμ σε μένα, όνομα και κινητό. Click για ανάπτυξη... ΟΚ. Σ'ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.Μακάρι να μπορέσω να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ιβανα έγραψε: #1.366 12-01-09 11:15 μωρε μπας και να κλεισουμε ολο το μαγαζι για παρτη μας? αμα ημαστε πολλες θα χωρεσουμε αραγε? ειναι μεγαλουτσικο το μαγαζι ?σιγουρα ομως τελευταια στιγμη θα υπαρξουν και απωλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η ιβανα έγραψε: #1.367 12-01-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μακάρι να μπορέσω να έρθω... Click για ανάπτυξη... ελα και συ και μη μας κανεις τη δυσκολη ! ελα να σε γνωρισουμε τρωωγοντας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η RedCat έγραψε: #1.368 12-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μωρέ, αν είναι σαν την περσινή καλή είναι, φτάνει! Εκτός εάν θέλει η Νότα ΠΑΛΙ να φάει τη μισή στο μαγαζί και να πάρει κι ό,τι περισσέψει μαζί της για πρωινό Click για ανάπτυξη... και εψαχνα ποιος διαδίδει τέτοιες συκοφαντίες...επιτέλους σας ανακάλυψα Στέλλα...(παντως ΕΓΩ για πρωινό θα παρω το ξεκαθαρίζω)μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η ria23 έγραψε: #1.369 12-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Don't push your luck!!! (μήπως σου λείπει κανένα γατάκι να σου προσθέσουμε ένα Click για ανάπτυξη... το ιδιο ρωτησε και ο αντρας μου???????!!!!!!!!!μηπως λεει να δινουν κανα γατακι δωρο να προετοιμαστω ψυχολογικα πως θα γυρισεις σπιτι..οχι του λεω ειμαστε ζηλιαρες γυναικες και μετα θα θελουμε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.370 12-01-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε) Click για ανάπτυξη... Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η RedCat έγραψε: #1.371 12-01-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Click για ανάπτυξη... Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η ELENIP έγραψε: #1.372 12-01-09 12:04 Κοριτσακια καλα περασετε Δυστηχως εγω δεν θα μπορεσω , γιατι πρεπει να κοιταξω το Ελβιρακι μου που θα στειρωθει το Σαββατο. Τουλαχιστον θα ειμαι καλη μανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η gatouni έγραψε: #1.373 12-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Click για ανάπτυξη... Ωραία θα μας το δείξεις στην ταβέρνα και θα στηθείς καλά καλά για να σε βγάλω φωτό. Εγώ δε θα το έκανα αυτό ποτέ.... αλλά καταλαβαίνεις να μη δείξω μια πρόσφατη φωτογραφία σου στη Sindy που σε πεθύμησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η vickymoon: #1.374 12-01-09 13:13 μπραβο κοριτσια. πολλες συμμετοχες. ουτε εγω ξερω κανεναν αλλα θα μαθω. κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:39 Η chryssa έγραψε: #1.375 12-01-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Καλέ τι να τα κάνουμε τα ταμπελάκια??? Εμείς "φωνάζουμε" από μακριά τι περιπτωσάρες είμαστε, το ταμπελάκι είναι περιττό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η stellak έγραψε: #1.376 12-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:03 Η chryssa έγραψε: #1.377 12-01-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η ria23 έγραψε: #1.378 12-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Click για ανάπτυξη... εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:23 Η vickymoon: #1.379 12-01-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... παιδια βλεπω οργανωση πληρης κ συμμετοχες κ ταμπελακια κ κρατηση εστιατοριου μηπως να σε παρουμε να μας οργανωνεις συνεδρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η chryssa έγραψε: #1.380 12-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Click για ανάπτυξη... Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει! Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι σιγα ! μια χαρα θα τους καλοπεφταμε ολες μαζι !! διαλεγουν ανετα τοσες που θα ημαστε .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:10 Η chryssa έγραψε: #1.363 12-01-09 11:10 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μη σου πω όλες γυναίκες και σε ταράξω... Click για ανάπτυξη... Μάλλον ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού θα ταραχτεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:12 Η stellak έγραψε: #1.364 12-01-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλημέρα και πάντα ...τέτοια!Αλήθεια επειδή έχω χάσει επεισόδια λόγω βάβης του Η/Υ μέχρι πότε είναι οι συμμετοχές μας? Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι αφού Τετάρτη βράδυ κλείνω ΤΑ τραπέζια Με πμ σε μένα, όνομα και κινητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:13 Η roulsydney: #1.365 12-01-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι αφού Τετάρτη βράδυ κλείνω ΤΑ τραπέζια Με πμ σε μένα, όνομα και κινητό. Click για ανάπτυξη... ΟΚ. Σ'ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.Μακάρι να μπορέσω να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ιβανα έγραψε: #1.366 12-01-09 11:15 μωρε μπας και να κλεισουμε ολο το μαγαζι για παρτη μας? αμα ημαστε πολλες θα χωρεσουμε αραγε? ειναι μεγαλουτσικο το μαγαζι ?σιγουρα ομως τελευταια στιγμη θα υπαρξουν και απωλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η ιβανα έγραψε: #1.367 12-01-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μακάρι να μπορέσω να έρθω... Click για ανάπτυξη... ελα και συ και μη μας κανεις τη δυσκολη ! ελα να σε γνωρισουμε τρωωγοντας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η RedCat έγραψε: #1.368 12-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μωρέ, αν είναι σαν την περσινή καλή είναι, φτάνει! Εκτός εάν θέλει η Νότα ΠΑΛΙ να φάει τη μισή στο μαγαζί και να πάρει κι ό,τι περισσέψει μαζί της για πρωινό Click για ανάπτυξη... και εψαχνα ποιος διαδίδει τέτοιες συκοφαντίες...επιτέλους σας ανακάλυψα Στέλλα...(παντως ΕΓΩ για πρωινό θα παρω το ξεκαθαρίζω)μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η ria23 έγραψε: #1.369 12-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Don't push your luck!!! (μήπως σου λείπει κανένα γατάκι να σου προσθέσουμε ένα Click για ανάπτυξη... το ιδιο ρωτησε και ο αντρας μου???????!!!!!!!!!μηπως λεει να δινουν κανα γατακι δωρο να προετοιμαστω ψυχολογικα πως θα γυρισεις σπιτι..οχι του λεω ειμαστε ζηλιαρες γυναικες και μετα θα θελουμε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.370 12-01-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε) Click για ανάπτυξη... Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η RedCat έγραψε: #1.371 12-01-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Click για ανάπτυξη... Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η ELENIP έγραψε: #1.372 12-01-09 12:04 Κοριτσακια καλα περασετε Δυστηχως εγω δεν θα μπορεσω , γιατι πρεπει να κοιταξω το Ελβιρακι μου που θα στειρωθει το Σαββατο. Τουλαχιστον θα ειμαι καλη μανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η gatouni έγραψε: #1.373 12-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Click για ανάπτυξη... Ωραία θα μας το δείξεις στην ταβέρνα και θα στηθείς καλά καλά για να σε βγάλω φωτό. Εγώ δε θα το έκανα αυτό ποτέ.... αλλά καταλαβαίνεις να μη δείξω μια πρόσφατη φωτογραφία σου στη Sindy που σε πεθύμησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η vickymoon: #1.374 12-01-09 13:13 μπραβο κοριτσια. πολλες συμμετοχες. ουτε εγω ξερω κανεναν αλλα θα μαθω. κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:39 Η chryssa έγραψε: #1.375 12-01-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Καλέ τι να τα κάνουμε τα ταμπελάκια??? Εμείς "φωνάζουμε" από μακριά τι περιπτωσάρες είμαστε, το ταμπελάκι είναι περιττό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η stellak έγραψε: #1.376 12-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:03 Η chryssa έγραψε: #1.377 12-01-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η ria23 έγραψε: #1.378 12-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Click για ανάπτυξη... εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:23 Η vickymoon: #1.379 12-01-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... παιδια βλεπω οργανωση πληρης κ συμμετοχες κ ταμπελακια κ κρατηση εστιατοριου μηπως να σε παρουμε να μας οργανωνεις συνεδρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η chryssa έγραψε: #1.380 12-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Click για ανάπτυξη... Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει! Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μη σου πω όλες γυναίκες και σε ταράξω... Click για ανάπτυξη... Μάλλον ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού θα ταραχτεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:12 Η stellak έγραψε: #1.364 12-01-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλημέρα και πάντα ...τέτοια!Αλήθεια επειδή έχω χάσει επεισόδια λόγω βάβης του Η/Υ μέχρι πότε είναι οι συμμετοχές μας? Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι αφού Τετάρτη βράδυ κλείνω ΤΑ τραπέζια Με πμ σε μένα, όνομα και κινητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:13 Η roulsydney: #1.365 12-01-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι αφού Τετάρτη βράδυ κλείνω ΤΑ τραπέζια Με πμ σε μένα, όνομα και κινητό. Click για ανάπτυξη... ΟΚ. Σ'ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.Μακάρι να μπορέσω να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ιβανα έγραψε: #1.366 12-01-09 11:15 μωρε μπας και να κλεισουμε ολο το μαγαζι για παρτη μας? αμα ημαστε πολλες θα χωρεσουμε αραγε? ειναι μεγαλουτσικο το μαγαζι ?σιγουρα ομως τελευταια στιγμη θα υπαρξουν και απωλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η ιβανα έγραψε: #1.367 12-01-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μακάρι να μπορέσω να έρθω... Click για ανάπτυξη... ελα και συ και μη μας κανεις τη δυσκολη ! ελα να σε γνωρισουμε τρωωγοντας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η RedCat έγραψε: #1.368 12-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μωρέ, αν είναι σαν την περσινή καλή είναι, φτάνει! Εκτός εάν θέλει η Νότα ΠΑΛΙ να φάει τη μισή στο μαγαζί και να πάρει κι ό,τι περισσέψει μαζί της για πρωινό Click για ανάπτυξη... και εψαχνα ποιος διαδίδει τέτοιες συκοφαντίες...επιτέλους σας ανακάλυψα Στέλλα...(παντως ΕΓΩ για πρωινό θα παρω το ξεκαθαρίζω)μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η ria23 έγραψε: #1.369 12-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Don't push your luck!!! (μήπως σου λείπει κανένα γατάκι να σου προσθέσουμε ένα Click για ανάπτυξη... το ιδιο ρωτησε και ο αντρας μου???????!!!!!!!!!μηπως λεει να δινουν κανα γατακι δωρο να προετοιμαστω ψυχολογικα πως θα γυρισεις σπιτι..οχι του λεω ειμαστε ζηλιαρες γυναικες και μετα θα θελουμε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.370 12-01-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε) Click για ανάπτυξη... Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η RedCat έγραψε: #1.371 12-01-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Click για ανάπτυξη... Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η ELENIP έγραψε: #1.372 12-01-09 12:04 Κοριτσακια καλα περασετε Δυστηχως εγω δεν θα μπορεσω , γιατι πρεπει να κοιταξω το Ελβιρακι μου που θα στειρωθει το Σαββατο. Τουλαχιστον θα ειμαι καλη μανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η gatouni έγραψε: #1.373 12-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Click για ανάπτυξη... Ωραία θα μας το δείξεις στην ταβέρνα και θα στηθείς καλά καλά για να σε βγάλω φωτό. Εγώ δε θα το έκανα αυτό ποτέ.... αλλά καταλαβαίνεις να μη δείξω μια πρόσφατη φωτογραφία σου στη Sindy που σε πεθύμησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η vickymoon: #1.374 12-01-09 13:13 μπραβο κοριτσια. πολλες συμμετοχες. ουτε εγω ξερω κανεναν αλλα θα μαθω. κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:39 Η chryssa έγραψε: #1.375 12-01-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Καλέ τι να τα κάνουμε τα ταμπελάκια??? Εμείς "φωνάζουμε" από μακριά τι περιπτωσάρες είμαστε, το ταμπελάκι είναι περιττό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η stellak έγραψε: #1.376 12-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:03 Η chryssa έγραψε: #1.377 12-01-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η ria23 έγραψε: #1.378 12-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Click για ανάπτυξη... εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:23 Η vickymoon: #1.379 12-01-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... παιδια βλεπω οργανωση πληρης κ συμμετοχες κ ταμπελακια κ κρατηση εστιατοριου μηπως να σε παρουμε να μας οργανωνεις συνεδρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η chryssa έγραψε: #1.380 12-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Click για ανάπτυξη... Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει! Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Καλημέρα και πάντα ...τέτοια!Αλήθεια επειδή έχω χάσει επεισόδια λόγω βάβης του Η/Υ μέχρι πότε είναι οι συμμετοχές μας? Click για ανάπτυξη... Μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι αφού Τετάρτη βράδυ κλείνω ΤΑ τραπέζια Με πμ σε μένα, όνομα και κινητό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:13 Η roulsydney: #1.365 12-01-09 11:13 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι αφού Τετάρτη βράδυ κλείνω ΤΑ τραπέζια Με πμ σε μένα, όνομα και κινητό. Click για ανάπτυξη... ΟΚ. Σ'ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.Μακάρι να μπορέσω να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ιβανα έγραψε: #1.366 12-01-09 11:15 μωρε μπας και να κλεισουμε ολο το μαγαζι για παρτη μας? αμα ημαστε πολλες θα χωρεσουμε αραγε? ειναι μεγαλουτσικο το μαγαζι ?σιγουρα ομως τελευταια στιγμη θα υπαρξουν και απωλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η ιβανα έγραψε: #1.367 12-01-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μακάρι να μπορέσω να έρθω... Click για ανάπτυξη... ελα και συ και μη μας κανεις τη δυσκολη ! ελα να σε γνωρισουμε τρωωγοντας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η RedCat έγραψε: #1.368 12-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μωρέ, αν είναι σαν την περσινή καλή είναι, φτάνει! Εκτός εάν θέλει η Νότα ΠΑΛΙ να φάει τη μισή στο μαγαζί και να πάρει κι ό,τι περισσέψει μαζί της για πρωινό Click για ανάπτυξη... και εψαχνα ποιος διαδίδει τέτοιες συκοφαντίες...επιτέλους σας ανακάλυψα Στέλλα...(παντως ΕΓΩ για πρωινό θα παρω το ξεκαθαρίζω)μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η ria23 έγραψε: #1.369 12-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Don't push your luck!!! (μήπως σου λείπει κανένα γατάκι να σου προσθέσουμε ένα Click για ανάπτυξη... το ιδιο ρωτησε και ο αντρας μου???????!!!!!!!!!μηπως λεει να δινουν κανα γατακι δωρο να προετοιμαστω ψυχολογικα πως θα γυρισεις σπιτι..οχι του λεω ειμαστε ζηλιαρες γυναικες και μετα θα θελουμε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.370 12-01-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε) Click για ανάπτυξη... Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η RedCat έγραψε: #1.371 12-01-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Click για ανάπτυξη... Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η ELENIP έγραψε: #1.372 12-01-09 12:04 Κοριτσακια καλα περασετε Δυστηχως εγω δεν θα μπορεσω , γιατι πρεπει να κοιταξω το Ελβιρακι μου που θα στειρωθει το Σαββατο. Τουλαχιστον θα ειμαι καλη μανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η gatouni έγραψε: #1.373 12-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Click για ανάπτυξη... Ωραία θα μας το δείξεις στην ταβέρνα και θα στηθείς καλά καλά για να σε βγάλω φωτό. Εγώ δε θα το έκανα αυτό ποτέ.... αλλά καταλαβαίνεις να μη δείξω μια πρόσφατη φωτογραφία σου στη Sindy που σε πεθύμησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η vickymoon: #1.374 12-01-09 13:13 μπραβο κοριτσια. πολλες συμμετοχες. ουτε εγω ξερω κανεναν αλλα θα μαθω. κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:39 Η chryssa έγραψε: #1.375 12-01-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Καλέ τι να τα κάνουμε τα ταμπελάκια??? Εμείς "φωνάζουμε" από μακριά τι περιπτωσάρες είμαστε, το ταμπελάκι είναι περιττό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η stellak έγραψε: #1.376 12-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:03 Η chryssa έγραψε: #1.377 12-01-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η ria23 έγραψε: #1.378 12-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Click για ανάπτυξη... εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:23 Η vickymoon: #1.379 12-01-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... παιδια βλεπω οργανωση πληρης κ συμμετοχες κ ταμπελακια κ κρατηση εστιατοριου μηπως να σε παρουμε να μας οργανωνεις συνεδρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η chryssa έγραψε: #1.380 12-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Click για ανάπτυξη... Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει! Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι αφού Τετάρτη βράδυ κλείνω ΤΑ τραπέζια Με πμ σε μένα, όνομα και κινητό. Click για ανάπτυξη... ΟΚ. Σ'ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.Μακάρι να μπορέσω να έρθω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Η ιβανα έγραψε: #1.366 12-01-09 11:15 μωρε μπας και να κλεισουμε ολο το μαγαζι για παρτη μας? αμα ημαστε πολλες θα χωρεσουμε αραγε? ειναι μεγαλουτσικο το μαγαζι ?σιγουρα ομως τελευταια στιγμη θα υπαρξουν και απωλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η ιβανα έγραψε: #1.367 12-01-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μακάρι να μπορέσω να έρθω... Click για ανάπτυξη... ελα και συ και μη μας κανεις τη δυσκολη ! ελα να σε γνωρισουμε τρωωγοντας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η RedCat έγραψε: #1.368 12-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μωρέ, αν είναι σαν την περσινή καλή είναι, φτάνει! Εκτός εάν θέλει η Νότα ΠΑΛΙ να φάει τη μισή στο μαγαζί και να πάρει κι ό,τι περισσέψει μαζί της για πρωινό Click για ανάπτυξη... και εψαχνα ποιος διαδίδει τέτοιες συκοφαντίες...επιτέλους σας ανακάλυψα Στέλλα...(παντως ΕΓΩ για πρωινό θα παρω το ξεκαθαρίζω)μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η ria23 έγραψε: #1.369 12-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Don't push your luck!!! (μήπως σου λείπει κανένα γατάκι να σου προσθέσουμε ένα Click για ανάπτυξη... το ιδιο ρωτησε και ο αντρας μου???????!!!!!!!!!μηπως λεει να δινουν κανα γατακι δωρο να προετοιμαστω ψυχολογικα πως θα γυρισεις σπιτι..οχι του λεω ειμαστε ζηλιαρες γυναικες και μετα θα θελουμε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.370 12-01-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε) Click για ανάπτυξη... Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η RedCat έγραψε: #1.371 12-01-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Click για ανάπτυξη... Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η ELENIP έγραψε: #1.372 12-01-09 12:04 Κοριτσακια καλα περασετε Δυστηχως εγω δεν θα μπορεσω , γιατι πρεπει να κοιταξω το Ελβιρακι μου που θα στειρωθει το Σαββατο. Τουλαχιστον θα ειμαι καλη μανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η gatouni έγραψε: #1.373 12-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Click για ανάπτυξη... Ωραία θα μας το δείξεις στην ταβέρνα και θα στηθείς καλά καλά για να σε βγάλω φωτό. Εγώ δε θα το έκανα αυτό ποτέ.... αλλά καταλαβαίνεις να μη δείξω μια πρόσφατη φωτογραφία σου στη Sindy που σε πεθύμησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η vickymoon: #1.374 12-01-09 13:13 μπραβο κοριτσια. πολλες συμμετοχες. ουτε εγω ξερω κανεναν αλλα θα μαθω. κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:39 Η chryssa έγραψε: #1.375 12-01-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Καλέ τι να τα κάνουμε τα ταμπελάκια??? Εμείς "φωνάζουμε" από μακριά τι περιπτωσάρες είμαστε, το ταμπελάκι είναι περιττό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η stellak έγραψε: #1.376 12-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:03 Η chryssa έγραψε: #1.377 12-01-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η ria23 έγραψε: #1.378 12-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Click για ανάπτυξη... εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:23 Η vickymoon: #1.379 12-01-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... παιδια βλεπω οργανωση πληρης κ συμμετοχες κ ταμπελακια κ κρατηση εστιατοριου μηπως να σε παρουμε να μας οργανωνεις συνεδρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η chryssa έγραψε: #1.380 12-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Click για ανάπτυξη... Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει! Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μωρε μπας και να κλεισουμε ολο το μαγαζι για παρτη μας? αμα ημαστε πολλες θα χωρεσουμε αραγε? ειναι μεγαλουτσικο το μαγαζι ?σιγουρα ομως τελευταια στιγμη θα υπαρξουν και απωλειες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:17 Η ιβανα έγραψε: #1.367 12-01-09 11:17 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μακάρι να μπορέσω να έρθω... Click για ανάπτυξη... ελα και συ και μη μας κανεις τη δυσκολη ! ελα να σε γνωρισουμε τρωωγοντας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η RedCat έγραψε: #1.368 12-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μωρέ, αν είναι σαν την περσινή καλή είναι, φτάνει! Εκτός εάν θέλει η Νότα ΠΑΛΙ να φάει τη μισή στο μαγαζί και να πάρει κι ό,τι περισσέψει μαζί της για πρωινό Click για ανάπτυξη... και εψαχνα ποιος διαδίδει τέτοιες συκοφαντίες...επιτέλους σας ανακάλυψα Στέλλα...(παντως ΕΓΩ για πρωινό θα παρω το ξεκαθαρίζω)μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η ria23 έγραψε: #1.369 12-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Don't push your luck!!! (μήπως σου λείπει κανένα γατάκι να σου προσθέσουμε ένα Click για ανάπτυξη... το ιδιο ρωτησε και ο αντρας μου???????!!!!!!!!!μηπως λεει να δινουν κανα γατακι δωρο να προετοιμαστω ψυχολογικα πως θα γυρισεις σπιτι..οχι του λεω ειμαστε ζηλιαρες γυναικες και μετα θα θελουμε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.370 12-01-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε) Click για ανάπτυξη... Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η RedCat έγραψε: #1.371 12-01-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Click για ανάπτυξη... Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η ELENIP έγραψε: #1.372 12-01-09 12:04 Κοριτσακια καλα περασετε Δυστηχως εγω δεν θα μπορεσω , γιατι πρεπει να κοιταξω το Ελβιρακι μου που θα στειρωθει το Σαββατο. Τουλαχιστον θα ειμαι καλη μανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η gatouni έγραψε: #1.373 12-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Click για ανάπτυξη... Ωραία θα μας το δείξεις στην ταβέρνα και θα στηθείς καλά καλά για να σε βγάλω φωτό. Εγώ δε θα το έκανα αυτό ποτέ.... αλλά καταλαβαίνεις να μη δείξω μια πρόσφατη φωτογραφία σου στη Sindy που σε πεθύμησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η vickymoon: #1.374 12-01-09 13:13 μπραβο κοριτσια. πολλες συμμετοχες. ουτε εγω ξερω κανεναν αλλα θα μαθω. κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:39 Η chryssa έγραψε: #1.375 12-01-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Καλέ τι να τα κάνουμε τα ταμπελάκια??? Εμείς "φωνάζουμε" από μακριά τι περιπτωσάρες είμαστε, το ταμπελάκι είναι περιττό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η stellak έγραψε: #1.376 12-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:03 Η chryssa έγραψε: #1.377 12-01-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η ria23 έγραψε: #1.378 12-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Click για ανάπτυξη... εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:23 Η vickymoon: #1.379 12-01-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... παιδια βλεπω οργανωση πληρης κ συμμετοχες κ ταμπελακια κ κρατηση εστιατοριου μηπως να σε παρουμε να μας οργανωνεις συνεδρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η chryssa έγραψε: #1.380 12-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Click για ανάπτυξη... Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει! Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Μακάρι να μπορέσω να έρθω... Click για ανάπτυξη... ελα και συ και μη μας κανεις τη δυσκολη ! ελα να σε γνωρισουμε τρωωγοντας !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:23 Η RedCat έγραψε: #1.368 12-01-09 11:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μωρέ, αν είναι σαν την περσινή καλή είναι, φτάνει! Εκτός εάν θέλει η Νότα ΠΑΛΙ να φάει τη μισή στο μαγαζί και να πάρει κι ό,τι περισσέψει μαζί της για πρωινό Click για ανάπτυξη... και εψαχνα ποιος διαδίδει τέτοιες συκοφαντίες...επιτέλους σας ανακάλυψα Στέλλα...(παντως ΕΓΩ για πρωινό θα παρω το ξεκαθαρίζω)μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η ria23 έγραψε: #1.369 12-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Don't push your luck!!! (μήπως σου λείπει κανένα γατάκι να σου προσθέσουμε ένα Click για ανάπτυξη... το ιδιο ρωτησε και ο αντρας μου???????!!!!!!!!!μηπως λεει να δινουν κανα γατακι δωρο να προετοιμαστω ψυχολογικα πως θα γυρισεις σπιτι..οχι του λεω ειμαστε ζηλιαρες γυναικες και μετα θα θελουμε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.370 12-01-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε) Click για ανάπτυξη... Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η RedCat έγραψε: #1.371 12-01-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Click για ανάπτυξη... Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η ELENIP έγραψε: #1.372 12-01-09 12:04 Κοριτσακια καλα περασετε Δυστηχως εγω δεν θα μπορεσω , γιατι πρεπει να κοιταξω το Ελβιρακι μου που θα στειρωθει το Σαββατο. Τουλαχιστον θα ειμαι καλη μανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η gatouni έγραψε: #1.373 12-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Click για ανάπτυξη... Ωραία θα μας το δείξεις στην ταβέρνα και θα στηθείς καλά καλά για να σε βγάλω φωτό. Εγώ δε θα το έκανα αυτό ποτέ.... αλλά καταλαβαίνεις να μη δείξω μια πρόσφατη φωτογραφία σου στη Sindy που σε πεθύμησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η vickymoon: #1.374 12-01-09 13:13 μπραβο κοριτσια. πολλες συμμετοχες. ουτε εγω ξερω κανεναν αλλα θα μαθω. κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:39 Η chryssa έγραψε: #1.375 12-01-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Καλέ τι να τα κάνουμε τα ταμπελάκια??? Εμείς "φωνάζουμε" από μακριά τι περιπτωσάρες είμαστε, το ταμπελάκι είναι περιττό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η stellak έγραψε: #1.376 12-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:03 Η chryssa έγραψε: #1.377 12-01-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η ria23 έγραψε: #1.378 12-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Click για ανάπτυξη... εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:23 Η vickymoon: #1.379 12-01-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... παιδια βλεπω οργανωση πληρης κ συμμετοχες κ ταμπελακια κ κρατηση εστιατοριου μηπως να σε παρουμε να μας οργανωνεις συνεδρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η chryssa έγραψε: #1.380 12-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Click για ανάπτυξη... Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει! Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Μωρέ, αν είναι σαν την περσινή καλή είναι, φτάνει! Εκτός εάν θέλει η Νότα ΠΑΛΙ να φάει τη μισή στο μαγαζί και να πάρει κι ό,τι περισσέψει μαζί της για πρωινό Click για ανάπτυξη... και εψαχνα ποιος διαδίδει τέτοιες συκοφαντίες...επιτέλους σας ανακάλυψα Στέλλα...(παντως ΕΓΩ για πρωινό θα παρω το ξεκαθαρίζω)μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:26 Η ria23 έγραψε: #1.369 12-01-09 11:26 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Don't push your luck!!! (μήπως σου λείπει κανένα γατάκι να σου προσθέσουμε ένα Click για ανάπτυξη... το ιδιο ρωτησε και ο αντρας μου???????!!!!!!!!!μηπως λεει να δινουν κανα γατακι δωρο να προετοιμαστω ψυχολογικα πως θα γυρισεις σπιτι..οχι του λεω ειμαστε ζηλιαρες γυναικες και μετα θα θελουμε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.370 12-01-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε) Click για ανάπτυξη... Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η RedCat έγραψε: #1.371 12-01-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Click για ανάπτυξη... Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η ELENIP έγραψε: #1.372 12-01-09 12:04 Κοριτσακια καλα περασετε Δυστηχως εγω δεν θα μπορεσω , γιατι πρεπει να κοιταξω το Ελβιρακι μου που θα στειρωθει το Σαββατο. Τουλαχιστον θα ειμαι καλη μανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η gatouni έγραψε: #1.373 12-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Click για ανάπτυξη... Ωραία θα μας το δείξεις στην ταβέρνα και θα στηθείς καλά καλά για να σε βγάλω φωτό. Εγώ δε θα το έκανα αυτό ποτέ.... αλλά καταλαβαίνεις να μη δείξω μια πρόσφατη φωτογραφία σου στη Sindy που σε πεθύμησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η vickymoon: #1.374 12-01-09 13:13 μπραβο κοριτσια. πολλες συμμετοχες. ουτε εγω ξερω κανεναν αλλα θα μαθω. κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:39 Η chryssa έγραψε: #1.375 12-01-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Καλέ τι να τα κάνουμε τα ταμπελάκια??? Εμείς "φωνάζουμε" από μακριά τι περιπτωσάρες είμαστε, το ταμπελάκι είναι περιττό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η stellak έγραψε: #1.376 12-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:03 Η chryssa έγραψε: #1.377 12-01-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η ria23 έγραψε: #1.378 12-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Click για ανάπτυξη... εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:23 Η vickymoon: #1.379 12-01-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... παιδια βλεπω οργανωση πληρης κ συμμετοχες κ ταμπελακια κ κρατηση εστιατοριου μηπως να σε παρουμε να μας οργανωνεις συνεδρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η chryssa έγραψε: #1.380 12-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Click για ανάπτυξη... Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει! Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Don't push your luck!!! (μήπως σου λείπει κανένα γατάκι να σου προσθέσουμε ένα Click για ανάπτυξη... το ιδιο ρωτησε και ο αντρας μου???????!!!!!!!!!μηπως λεει να δινουν κανα γατακι δωρο να προετοιμαστω ψυχολογικα πως θα γυρισεις σπιτι..οχι του λεω ειμαστε ζηλιαρες γυναικες και μετα θα θελουμε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:32 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.370 12-01-09 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε) Click για ανάπτυξη... Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η RedCat έγραψε: #1.371 12-01-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Click για ανάπτυξη... Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η ELENIP έγραψε: #1.372 12-01-09 12:04 Κοριτσακια καλα περασετε Δυστηχως εγω δεν θα μπορεσω , γιατι πρεπει να κοιταξω το Ελβιρακι μου που θα στειρωθει το Σαββατο. Τουλαχιστον θα ειμαι καλη μανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η gatouni έγραψε: #1.373 12-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Click για ανάπτυξη... Ωραία θα μας το δείξεις στην ταβέρνα και θα στηθείς καλά καλά για να σε βγάλω φωτό. Εγώ δε θα το έκανα αυτό ποτέ.... αλλά καταλαβαίνεις να μη δείξω μια πρόσφατη φωτογραφία σου στη Sindy που σε πεθύμησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η vickymoon: #1.374 12-01-09 13:13 μπραβο κοριτσια. πολλες συμμετοχες. ουτε εγω ξερω κανεναν αλλα θα μαθω. κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:39 Η chryssa έγραψε: #1.375 12-01-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Καλέ τι να τα κάνουμε τα ταμπελάκια??? Εμείς "φωνάζουμε" από μακριά τι περιπτωσάρες είμαστε, το ταμπελάκι είναι περιττό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η stellak έγραψε: #1.376 12-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:03 Η chryssa έγραψε: #1.377 12-01-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η ria23 έγραψε: #1.378 12-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Click για ανάπτυξη... εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:23 Η vickymoon: #1.379 12-01-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... παιδια βλεπω οργανωση πληρης κ συμμετοχες κ ταμπελακια κ κρατηση εστιατοριου μηπως να σε παρουμε να μας οργανωνεις συνεδρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η chryssa έγραψε: #1.380 12-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Click για ανάπτυξη... Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει! Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: μάλλον θα ερθω και εγω δεν ειμαι σίγουρη (να μαθετε) Click για ανάπτυξη... Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 11:53 Η RedCat έγραψε: #1.371 12-01-09 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Click για ανάπτυξη... Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η ELENIP έγραψε: #1.372 12-01-09 12:04 Κοριτσακια καλα περασετε Δυστηχως εγω δεν θα μπορεσω , γιατι πρεπει να κοιταξω το Ελβιρακι μου που θα στειρωθει το Σαββατο. Τουλαχιστον θα ειμαι καλη μανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η gatouni έγραψε: #1.373 12-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Click για ανάπτυξη... Ωραία θα μας το δείξεις στην ταβέρνα και θα στηθείς καλά καλά για να σε βγάλω φωτό. Εγώ δε θα το έκανα αυτό ποτέ.... αλλά καταλαβαίνεις να μη δείξω μια πρόσφατη φωτογραφία σου στη Sindy που σε πεθύμησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η vickymoon: #1.374 12-01-09 13:13 μπραβο κοριτσια. πολλες συμμετοχες. ουτε εγω ξερω κανεναν αλλα θα μαθω. κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:39 Η chryssa έγραψε: #1.375 12-01-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Καλέ τι να τα κάνουμε τα ταμπελάκια??? Εμείς "φωνάζουμε" από μακριά τι περιπτωσάρες είμαστε, το ταμπελάκι είναι περιττό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η stellak έγραψε: #1.376 12-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:03 Η chryssa έγραψε: #1.377 12-01-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η ria23 έγραψε: #1.378 12-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Click για ανάπτυξη... εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:23 Η vickymoon: #1.379 12-01-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... παιδια βλεπω οργανωση πληρης κ συμμετοχες κ ταμπελακια κ κρατηση εστιατοριου μηπως να σε παρουμε να μας οργανωνεις συνεδρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η chryssa έγραψε: #1.380 12-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Click για ανάπτυξη... Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει! Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Πολύ την δύσκολη μας κάνετε τελευταίως κυρία Νότα. Μάλλον θέλετε να αποφύγετε να φορέσετε το πράσινο "πανί" Click για ανάπτυξη... Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:04 Η ELENIP έγραψε: #1.372 12-01-09 12:04 Κοριτσακια καλα περασετε Δυστηχως εγω δεν θα μπορεσω , γιατι πρεπει να κοιταξω το Ελβιρακι μου που θα στειρωθει το Σαββατο. Τουλαχιστον θα ειμαι καλη μανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η gatouni έγραψε: #1.373 12-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Click για ανάπτυξη... Ωραία θα μας το δείξεις στην ταβέρνα και θα στηθείς καλά καλά για να σε βγάλω φωτό. Εγώ δε θα το έκανα αυτό ποτέ.... αλλά καταλαβαίνεις να μη δείξω μια πρόσφατη φωτογραφία σου στη Sindy που σε πεθύμησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η vickymoon: #1.374 12-01-09 13:13 μπραβο κοριτσια. πολλες συμμετοχες. ουτε εγω ξερω κανεναν αλλα θα μαθω. κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:39 Η chryssa έγραψε: #1.375 12-01-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Καλέ τι να τα κάνουμε τα ταμπελάκια??? Εμείς "φωνάζουμε" από μακριά τι περιπτωσάρες είμαστε, το ταμπελάκι είναι περιττό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η stellak έγραψε: #1.376 12-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:03 Η chryssa έγραψε: #1.377 12-01-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η ria23 έγραψε: #1.378 12-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Click για ανάπτυξη... εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:23 Η vickymoon: #1.379 12-01-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... παιδια βλεπω οργανωση πληρης κ συμμετοχες κ ταμπελακια κ κρατηση εστιατοριου μηπως να σε παρουμε να μας οργανωνεις συνεδρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η chryssa έγραψε: #1.380 12-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Click για ανάπτυξη... Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει! Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοριτσακια καλα περασετε Δυστηχως εγω δεν θα μπορεσω , γιατι πρεπει να κοιταξω το Ελβιρακι μου που θα στειρωθει το Σαββατο. Τουλαχιστον θα ειμαι καλη μανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 12:09 Η gatouni έγραψε: #1.373 12-01-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Click για ανάπτυξη... Ωραία θα μας το δείξεις στην ταβέρνα και θα στηθείς καλά καλά για να σε βγάλω φωτό. Εγώ δε θα το έκανα αυτό ποτέ.... αλλά καταλαβαίνεις να μη δείξω μια πρόσφατη φωτογραφία σου στη Sindy που σε πεθύμησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η vickymoon: #1.374 12-01-09 13:13 μπραβο κοριτσια. πολλες συμμετοχες. ουτε εγω ξερω κανεναν αλλα θα μαθω. κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:39 Η chryssa έγραψε: #1.375 12-01-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Καλέ τι να τα κάνουμε τα ταμπελάκια??? Εμείς "φωνάζουμε" από μακριά τι περιπτωσάρες είμαστε, το ταμπελάκι είναι περιττό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η stellak έγραψε: #1.376 12-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:03 Η chryssa έγραψε: #1.377 12-01-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η ria23 έγραψε: #1.378 12-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Click για ανάπτυξη... εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:23 Η vickymoon: #1.379 12-01-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... παιδια βλεπω οργανωση πληρης κ συμμετοχες κ ταμπελακια κ κρατηση εστιατοριου μηπως να σε παρουμε να μας οργανωνεις συνεδρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η chryssa έγραψε: #1.380 12-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Click για ανάπτυξη... Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει! Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Σας κανω τη δυσκολη για να με θετε πιο πολύ επισης το πρασινο θα το φορεσω απο το σπίτι εννοείται (απο μέσα αλλα οποιος θέλει το δείχνω) Click για ανάπτυξη... Ωραία θα μας το δείξεις στην ταβέρνα και θα στηθείς καλά καλά για να σε βγάλω φωτό. Εγώ δε θα το έκανα αυτό ποτέ.... αλλά καταλαβαίνεις να μη δείξω μια πρόσφατη φωτογραφία σου στη Sindy που σε πεθύμησε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η vickymoon: #1.374 12-01-09 13:13 μπραβο κοριτσια. πολλες συμμετοχες. ουτε εγω ξερω κανεναν αλλα θα μαθω. κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:39 Η chryssa έγραψε: #1.375 12-01-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Καλέ τι να τα κάνουμε τα ταμπελάκια??? Εμείς "φωνάζουμε" από μακριά τι περιπτωσάρες είμαστε, το ταμπελάκι είναι περιττό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η stellak έγραψε: #1.376 12-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:03 Η chryssa έγραψε: #1.377 12-01-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η ria23 έγραψε: #1.378 12-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Click για ανάπτυξη... εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:23 Η vickymoon: #1.379 12-01-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... παιδια βλεπω οργανωση πληρης κ συμμετοχες κ ταμπελακια κ κρατηση εστιατοριου μηπως να σε παρουμε να μας οργανωνεις συνεδρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η chryssa έγραψε: #1.380 12-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Click για ανάπτυξη... Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει! Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπραβο κοριτσια. πολλες συμμετοχες. ουτε εγω ξερω κανεναν αλλα θα μαθω. κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:39 Η chryssa έγραψε: #1.375 12-01-09 13:39 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Καλέ τι να τα κάνουμε τα ταμπελάκια??? Εμείς "φωνάζουμε" από μακριά τι περιπτωσάρες είμαστε, το ταμπελάκι είναι περιττό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η stellak έγραψε: #1.376 12-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:03 Η chryssa έγραψε: #1.377 12-01-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η ria23 έγραψε: #1.378 12-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Click για ανάπτυξη... εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:23 Η vickymoon: #1.379 12-01-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... παιδια βλεπω οργανωση πληρης κ συμμετοχες κ ταμπελακια κ κρατηση εστιατοριου μηπως να σε παρουμε να μας οργανωνεις συνεδρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η chryssa έγραψε: #1.380 12-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Click για ανάπτυξη... Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει! Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Καλέ τι να τα κάνουμε τα ταμπελάκια??? Εμείς "φωνάζουμε" από μακριά τι περιπτωσάρες είμαστε, το ταμπελάκι είναι περιττό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 13:59 Η stellak έγραψε: #1.376 12-01-09 13:59 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:03 Η chryssa έγραψε: #1.377 12-01-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η ria23 έγραψε: #1.378 12-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Click για ανάπτυξη... εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:23 Η vickymoon: #1.379 12-01-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... παιδια βλεπω οργανωση πληρης κ συμμετοχες κ ταμπελακια κ κρατηση εστιατοριου μηπως να σε παρουμε να μας οργανωνεις συνεδρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η chryssa έγραψε: #1.380 12-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Click για ανάπτυξη... Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει! Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: κατι ακουσα για ταμπελακια??? τι εννοειτε δλδ εμεις θα ειμαστε ανωνυμες χωρις ταμπελα Click για ανάπτυξη... Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:03 Η chryssa έγραψε: #1.377 12-01-09 14:03 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η ria23 έγραψε: #1.378 12-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Click για ανάπτυξη... εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:23 Η vickymoon: #1.379 12-01-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... παιδια βλεπω οργανωση πληρης κ συμμετοχες κ ταμπελακια κ κρατηση εστιατοριου μηπως να σε παρουμε να μας οργανωνεις συνεδρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η chryssa έγραψε: #1.380 12-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Click για ανάπτυξη... Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει! Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:11 Η ria23 έγραψε: #1.378 12-01-09 14:11 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Click για ανάπτυξη... εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:23 Η vickymoon: #1.379 12-01-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... παιδια βλεπω οργανωση πληρης κ συμμετοχες κ ταμπελακια κ κρατηση εστιατοριου μηπως να σε παρουμε να μας οργανωνεις συνεδρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η chryssa έγραψε: #1.380 12-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Click για ανάπτυξη... Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει! Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κατάλαβες τώρα!!! Ταμπελωθήκαμε!!! (πώς λέμε φακελλωθήκαμε?) Click για ανάπτυξη... εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 14:23 Η vickymoon: #1.379 12-01-09 14:23 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... παιδια βλεπω οργανωση πληρης κ συμμετοχες κ ταμπελακια κ κρατηση εστιατοριου μηπως να σε παρουμε να μας οργανωνεις συνεδρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η chryssa έγραψε: #1.380 12-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Click για ανάπτυξη... Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει! Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 67 68 69 70 71 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 69 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Άει, μωρέ... είχες και στο χωριό σου ταμπελάκια;;; Πάψτε, γκρινιάρες! Όσοι έχουν ήδη δηλώσει ή δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, έχουν και ταμπελάκι. Έτοιμες σας έχω! Οι παλιοί να φοράνε το παλιό, δεν φτάχνω άλλα. Μόνο για τους νέους. Click για ανάπτυξη... παιδια βλεπω οργανωση πληρης κ συμμετοχες κ ταμπελακια κ κρατηση εστιατοριου μηπως να σε παρουμε να μας οργανωνεις συνεδρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2009 στις 15:41 Η chryssa έγραψε: #1.380 12-01-09 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Click για ανάπτυξη... Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει! Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ria23: εσεις κιουρια μου θα ερθετε???????κανονισε αν εχω παρει το αμαξακι μου...θα ερθω να σε παρω να ζουλιξω και την μπομπου.....καλου κακου οπως λεει η μανα μου να πας να διαβαστεις πρωτα ομως..(πλακα κανω)θα βαλω τον αντρα μου να μας παει και να ερθει να μας παρει αλλιως η συγκοινωνια να ειναι καλα.. Click για ανάπτυξη... Κιουρία μου θα έρθουμε βέβαια, έχουμε στείλει μήνυμα στην καλή μας διοργανώτρια εδώ και πολλές μέρες! Πλάκα θα έχει να πάμε μαζί! Για ζούληγμα δεν εγγυώμαι πολλά... είμαστε ντροπαλές με τους ξένους, αλλά μπορεί να προσπαθήσει να σκαρφαλώσει στο πόδι σου αν σε συμπαθήσει! Όσο για να πάω να διαβαστώ, αυτό θα το κάνω όταν πάρω εγώ τιμόνι στα χέρια μου! Θα βγάλω και ανακοίνωση για να μείνετε σπίτι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.