ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 12:55 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.401 14-01-09 12:55 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου. τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα πες τα ευλογημενη Click για ανάπτυξη... Όχι παίζουμε. Και συν τοις άλλοις είμαστε και ψιλοσυνάδελφοι από ότι κατάλαβα. Τουριστόμουτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:30 Η stellak έγραψε: #1.402 14-01-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σημαίνει ότι ούτε το ΟΑΚΑ δεν θα μας χώραγε... δεν έχει γίνει ανάλογη πρόβλεψη, Βούλα, ήδη είμαστε περισσότεροι από τις προηγούμενες φορές, το οποίο δεν είναι κακό μεν αλλά είναι αργά για πλήρη αλλαγή σχεδίων. Αυτά από εμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Η vickymoon: #1.403 14-01-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Όχι παίζουμε. Και συν τοις άλλοις είμαστε και ψιλοσυνάδελφοι από ότι κατάλαβα. Τουριστόμουτρα Click για ανάπτυξη... μαλιστα... το πιασα το υπονουμενο. τελικα εσυ θα ερθεις τη κυριακη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:24 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.404 14-01-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μαλιστα... το πιασα το υπονουμενο. τελικα εσυ θα ερθεις τη κυριακη?? Click για ανάπτυξη... Νοείται εμένα ούτε καν με ρωτάει η Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η dafni.ps έγραψε: #1.405 14-01-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ειμαι λυσσαρα !! απλα τη σταση του μετρο ζητησα, την εξοδο, αντε και τις ακριβεις συντεταγμενες ....! Click για ανάπτυξη... ξεχασες το μενου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η stellak έγραψε: #1.406 14-01-09 20:07 Θέμα: Κοπή Πίττας Mycat Ημερομηνία: Κυριακή 18/1/2008 Ωρα: 14:00μμ Τόπος: Χοντρό Μπιζέλι, Ορφέως 34, Γκάζι Στο χάρτη σας έχω σημειώσει με μια κόκκινη γραμμούλα (όπως μπόρεσα, δε θέλω σχόλια) τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε από το σταθμό του Μετρό ως το μαγαζί. Κατεβαίνετε στο σταθμό "Κεραμεικός" στην έξοδο της οδού Περσεφόνης. Από την οδό Περσεφόνης στρίβετε δεξιά στην οδό Τριπτολέμου και σε δυο λεπτά συναντάτε την οδό Ορφέως, όπου δεξιά σας είναι το Χοντρό Μπιζέλι. Δεν έχω πάει ποτέ, έχω ακούσει καλά λόγια. Το ξεκαθαρίζω για να μη με γιουχάρετε αν δεν σας αρέσει. Θα μας περιμένουν στις 14:00μμ, είναι αδύνατον να καθίσουμε όλοι μαζί αλλά θα είμαστε δίπλα-δίπλα. Καλό θα είναι, επειδή φαντάζομαι ότι θα κάνετε τη διαδρομή σε παρέες, όποιοι φτάνουν στο σταθμό να πηγαίνουν κατ'ευθείαν στο μαγαζί για να αποφύγουμε τη συμφόρηση στην είσοδο. Η κράτηση είναι στο όνομα MYCAT:greycat::cat: Η άξια Αλίκη μας θα φροντίσει για την πίττα. Η καλή μας Κείρα θα φτιάξει τα φλουριά και έχω ήδη προνοήσει για τα δώρα των φλουριών Σας το ξεκαθαρίζω: εσείς θα κερδίσετε τα φλουριά αλλά τα γατιά σας θα είναι οι πραγματικοί κερδισμένοι! Αν ξεχνάω κάτι, μου το λέτε να το διευκρινίσω. Σας ευχαριστώ που κάνατε (και που ΔΕΝ κάνατε) υπομονή ως σήμερα, θα σας δω την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Hondro Bizeli_Map.gif 33,3 KB · Εμφανίσεις: 31 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.407 15-01-09 01:14 A βρε Στέλλα κορυφή είσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 07:51 Η roulsydney: #1.408 15-01-09 07:51 Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα και για μας που δεν τα καταφέραμε να είμαστε εκεί, να βγάλετε φωτογραφίες και να τις ανεβάσετε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 09:54 Η darkjudith: #1.409 15-01-09 09:54 Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #1.410 15-01-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί? Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η darkjudith: #1.411 15-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα είμαστε 28 Click για ανάπτυξη... Που θα χωρέσουμε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ιβανα έγραψε: #1.412 15-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ξεχασες το μενου Click για ανάπτυξη... εχω παρει τηλ και εχω μαθει !!!!!!!!!!!!! (πλακα κανω ετσι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.413 15-01-09 13:43 Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Η stellak έγραψε: #1.414 15-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.415 15-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Click για ανάπτυξη... Άλλο ο όβολός μας βρε κι άλλο η πρόταση που έκανα. Άλλωστε όλα για καλό θα πηγαίναν. Το επάγγελμα βλέπεις με κάνει να σκέφτομαι πονηρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzina Νεοφερμένο μέλος Η Tzina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Tzina έγραψε: #1.416 16-01-09 11:36 Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η stellak έγραψε: #1.417 16-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από donnaliza: Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται ότι θα χώραγες έτσι κι αλλιώς αλλά είχαμε και κάποια ακύρωση, οπότε μη σε νοιάζει! Σε περιμένουμε με "υλικό", δηλ. πρόσφατες φωτό του κούκλου Αριγκάτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η vickymoon: #1.418 16-01-09 13:26 κοριτσια εγω την κυριακη θα ξυπνησω πολυ πρωι κ θα παω την σπετσοπουλα, τη γατα, στο καινουργιο της αφεντικο στην πατρα (δεν βρεθηκε αλλος κ επρεπε να παει η γατουλα) αλλα θα γυρισω αμεσως κ θα ερθω οπωσδηποτε. αν αργησω μη με ξεχασετε να με υπολογισετε κ σε καρεκλα κ σε κομματι πιττας pleeeeeeease ενταξει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ιβανα έγραψε: #1.419 16-01-09 13:28 τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η vickymoon: #1.420 16-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Click για ανάπτυξη... ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις μπορει να αργησω λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου. τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα πες τα ευλογημενη Click για ανάπτυξη... Όχι παίζουμε. Και συν τοις άλλοις είμαστε και ψιλοσυνάδελφοι από ότι κατάλαβα. Τουριστόμουτρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:30 Η stellak έγραψε: #1.402 14-01-09 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Voula: Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σημαίνει ότι ούτε το ΟΑΚΑ δεν θα μας χώραγε... δεν έχει γίνει ανάλογη πρόβλεψη, Βούλα, ήδη είμαστε περισσότεροι από τις προηγούμενες φορές, το οποίο δεν είναι κακό μεν αλλά είναι αργά για πλήρη αλλαγή σχεδίων. Αυτά από εμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Η vickymoon: #1.403 14-01-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Όχι παίζουμε. Και συν τοις άλλοις είμαστε και ψιλοσυνάδελφοι από ότι κατάλαβα. Τουριστόμουτρα Click για ανάπτυξη... μαλιστα... το πιασα το υπονουμενο. τελικα εσυ θα ερθεις τη κυριακη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:24 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.404 14-01-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μαλιστα... το πιασα το υπονουμενο. τελικα εσυ θα ερθεις τη κυριακη?? Click για ανάπτυξη... Νοείται εμένα ούτε καν με ρωτάει η Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η dafni.ps έγραψε: #1.405 14-01-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ειμαι λυσσαρα !! απλα τη σταση του μετρο ζητησα, την εξοδο, αντε και τις ακριβεις συντεταγμενες ....! Click για ανάπτυξη... ξεχασες το μενου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η stellak έγραψε: #1.406 14-01-09 20:07 Θέμα: Κοπή Πίττας Mycat Ημερομηνία: Κυριακή 18/1/2008 Ωρα: 14:00μμ Τόπος: Χοντρό Μπιζέλι, Ορφέως 34, Γκάζι Στο χάρτη σας έχω σημειώσει με μια κόκκινη γραμμούλα (όπως μπόρεσα, δε θέλω σχόλια) τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε από το σταθμό του Μετρό ως το μαγαζί. Κατεβαίνετε στο σταθμό "Κεραμεικός" στην έξοδο της οδού Περσεφόνης. Από την οδό Περσεφόνης στρίβετε δεξιά στην οδό Τριπτολέμου και σε δυο λεπτά συναντάτε την οδό Ορφέως, όπου δεξιά σας είναι το Χοντρό Μπιζέλι. Δεν έχω πάει ποτέ, έχω ακούσει καλά λόγια. Το ξεκαθαρίζω για να μη με γιουχάρετε αν δεν σας αρέσει. Θα μας περιμένουν στις 14:00μμ, είναι αδύνατον να καθίσουμε όλοι μαζί αλλά θα είμαστε δίπλα-δίπλα. Καλό θα είναι, επειδή φαντάζομαι ότι θα κάνετε τη διαδρομή σε παρέες, όποιοι φτάνουν στο σταθμό να πηγαίνουν κατ'ευθείαν στο μαγαζί για να αποφύγουμε τη συμφόρηση στην είσοδο. Η κράτηση είναι στο όνομα MYCAT:greycat::cat: Η άξια Αλίκη μας θα φροντίσει για την πίττα. Η καλή μας Κείρα θα φτιάξει τα φλουριά και έχω ήδη προνοήσει για τα δώρα των φλουριών Σας το ξεκαθαρίζω: εσείς θα κερδίσετε τα φλουριά αλλά τα γατιά σας θα είναι οι πραγματικοί κερδισμένοι! Αν ξεχνάω κάτι, μου το λέτε να το διευκρινίσω. Σας ευχαριστώ που κάνατε (και που ΔΕΝ κάνατε) υπομονή ως σήμερα, θα σας δω την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Hondro Bizeli_Map.gif 33,3 KB · Εμφανίσεις: 31 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.407 15-01-09 01:14 A βρε Στέλλα κορυφή είσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 07:51 Η roulsydney: #1.408 15-01-09 07:51 Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα και για μας που δεν τα καταφέραμε να είμαστε εκεί, να βγάλετε φωτογραφίες και να τις ανεβάσετε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 09:54 Η darkjudith: #1.409 15-01-09 09:54 Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #1.410 15-01-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί? Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η darkjudith: #1.411 15-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα είμαστε 28 Click για ανάπτυξη... Που θα χωρέσουμε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ιβανα έγραψε: #1.412 15-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ξεχασες το μενου Click για ανάπτυξη... εχω παρει τηλ και εχω μαθει !!!!!!!!!!!!! (πλακα κανω ετσι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.413 15-01-09 13:43 Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Η stellak έγραψε: #1.414 15-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.415 15-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Click για ανάπτυξη... Άλλο ο όβολός μας βρε κι άλλο η πρόταση που έκανα. Άλλωστε όλα για καλό θα πηγαίναν. Το επάγγελμα βλέπεις με κάνει να σκέφτομαι πονηρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzina Νεοφερμένο μέλος Η Tzina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Tzina έγραψε: #1.416 16-01-09 11:36 Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η stellak έγραψε: #1.417 16-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από donnaliza: Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται ότι θα χώραγες έτσι κι αλλιώς αλλά είχαμε και κάποια ακύρωση, οπότε μη σε νοιάζει! Σε περιμένουμε με "υλικό", δηλ. πρόσφατες φωτό του κούκλου Αριγκάτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η vickymoon: #1.418 16-01-09 13:26 κοριτσια εγω την κυριακη θα ξυπνησω πολυ πρωι κ θα παω την σπετσοπουλα, τη γατα, στο καινουργιο της αφεντικο στην πατρα (δεν βρεθηκε αλλος κ επρεπε να παει η γατουλα) αλλα θα γυρισω αμεσως κ θα ερθω οπωσδηποτε. αν αργησω μη με ξεχασετε να με υπολογισετε κ σε καρεκλα κ σε κομματι πιττας pleeeeeeease ενταξει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ιβανα έγραψε: #1.419 16-01-09 13:28 τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η vickymoon: #1.420 16-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Click για ανάπτυξη... ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις μπορει να αργησω λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Voula: Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής : Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε. Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ? Click για ανάπτυξη... Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σημαίνει ότι ούτε το ΟΑΚΑ δεν θα μας χώραγε... δεν έχει γίνει ανάλογη πρόβλεψη, Βούλα, ήδη είμαστε περισσότεροι από τις προηγούμενες φορές, το οποίο δεν είναι κακό μεν αλλά είναι αργά για πλήρη αλλαγή σχεδίων. Αυτά από εμέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 13:44 Η vickymoon: #1.403 14-01-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Όχι παίζουμε. Και συν τοις άλλοις είμαστε και ψιλοσυνάδελφοι από ότι κατάλαβα. Τουριστόμουτρα Click για ανάπτυξη... μαλιστα... το πιασα το υπονουμενο. τελικα εσυ θα ερθεις τη κυριακη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:24 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.404 14-01-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μαλιστα... το πιασα το υπονουμενο. τελικα εσυ θα ερθεις τη κυριακη?? Click για ανάπτυξη... Νοείται εμένα ούτε καν με ρωτάει η Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η dafni.ps έγραψε: #1.405 14-01-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ειμαι λυσσαρα !! απλα τη σταση του μετρο ζητησα, την εξοδο, αντε και τις ακριβεις συντεταγμενες ....! Click για ανάπτυξη... ξεχασες το μενου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η stellak έγραψε: #1.406 14-01-09 20:07 Θέμα: Κοπή Πίττας Mycat Ημερομηνία: Κυριακή 18/1/2008 Ωρα: 14:00μμ Τόπος: Χοντρό Μπιζέλι, Ορφέως 34, Γκάζι Στο χάρτη σας έχω σημειώσει με μια κόκκινη γραμμούλα (όπως μπόρεσα, δε θέλω σχόλια) τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε από το σταθμό του Μετρό ως το μαγαζί. Κατεβαίνετε στο σταθμό "Κεραμεικός" στην έξοδο της οδού Περσεφόνης. Από την οδό Περσεφόνης στρίβετε δεξιά στην οδό Τριπτολέμου και σε δυο λεπτά συναντάτε την οδό Ορφέως, όπου δεξιά σας είναι το Χοντρό Μπιζέλι. Δεν έχω πάει ποτέ, έχω ακούσει καλά λόγια. Το ξεκαθαρίζω για να μη με γιουχάρετε αν δεν σας αρέσει. Θα μας περιμένουν στις 14:00μμ, είναι αδύνατον να καθίσουμε όλοι μαζί αλλά θα είμαστε δίπλα-δίπλα. Καλό θα είναι, επειδή φαντάζομαι ότι θα κάνετε τη διαδρομή σε παρέες, όποιοι φτάνουν στο σταθμό να πηγαίνουν κατ'ευθείαν στο μαγαζί για να αποφύγουμε τη συμφόρηση στην είσοδο. Η κράτηση είναι στο όνομα MYCAT:greycat::cat: Η άξια Αλίκη μας θα φροντίσει για την πίττα. Η καλή μας Κείρα θα φτιάξει τα φλουριά και έχω ήδη προνοήσει για τα δώρα των φλουριών Σας το ξεκαθαρίζω: εσείς θα κερδίσετε τα φλουριά αλλά τα γατιά σας θα είναι οι πραγματικοί κερδισμένοι! Αν ξεχνάω κάτι, μου το λέτε να το διευκρινίσω. Σας ευχαριστώ που κάνατε (και που ΔΕΝ κάνατε) υπομονή ως σήμερα, θα σας δω την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Hondro Bizeli_Map.gif 33,3 KB · Εμφανίσεις: 31 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.407 15-01-09 01:14 A βρε Στέλλα κορυφή είσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 07:51 Η roulsydney: #1.408 15-01-09 07:51 Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα και για μας που δεν τα καταφέραμε να είμαστε εκεί, να βγάλετε φωτογραφίες και να τις ανεβάσετε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 09:54 Η darkjudith: #1.409 15-01-09 09:54 Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #1.410 15-01-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί? Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η darkjudith: #1.411 15-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα είμαστε 28 Click για ανάπτυξη... Που θα χωρέσουμε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ιβανα έγραψε: #1.412 15-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ξεχασες το μενου Click για ανάπτυξη... εχω παρει τηλ και εχω μαθει !!!!!!!!!!!!! (πλακα κανω ετσι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.413 15-01-09 13:43 Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Η stellak έγραψε: #1.414 15-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.415 15-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Click για ανάπτυξη... Άλλο ο όβολός μας βρε κι άλλο η πρόταση που έκανα. Άλλωστε όλα για καλό θα πηγαίναν. Το επάγγελμα βλέπεις με κάνει να σκέφτομαι πονηρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzina Νεοφερμένο μέλος Η Tzina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Tzina έγραψε: #1.416 16-01-09 11:36 Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η stellak έγραψε: #1.417 16-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από donnaliza: Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται ότι θα χώραγες έτσι κι αλλιώς αλλά είχαμε και κάποια ακύρωση, οπότε μη σε νοιάζει! Σε περιμένουμε με "υλικό", δηλ. πρόσφατες φωτό του κούκλου Αριγκάτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η vickymoon: #1.418 16-01-09 13:26 κοριτσια εγω την κυριακη θα ξυπνησω πολυ πρωι κ θα παω την σπετσοπουλα, τη γατα, στο καινουργιο της αφεντικο στην πατρα (δεν βρεθηκε αλλος κ επρεπε να παει η γατουλα) αλλα θα γυρισω αμεσως κ θα ερθω οπωσδηποτε. αν αργησω μη με ξεχασετε να με υπολογισετε κ σε καρεκλα κ σε κομματι πιττας pleeeeeeease ενταξει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ιβανα έγραψε: #1.419 16-01-09 13:28 τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η vickymoon: #1.420 16-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Click για ανάπτυξη... ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις μπορει να αργησω λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Όχι παίζουμε. Και συν τοις άλλοις είμαστε και ψιλοσυνάδελφοι από ότι κατάλαβα. Τουριστόμουτρα Click για ανάπτυξη... μαλιστα... το πιασα το υπονουμενο. τελικα εσυ θα ερθεις τη κυριακη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 15:24 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.404 14-01-09 15:24 Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μαλιστα... το πιασα το υπονουμενο. τελικα εσυ θα ερθεις τη κυριακη?? Click για ανάπτυξη... Νοείται εμένα ούτε καν με ρωτάει η Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η dafni.ps έγραψε: #1.405 14-01-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ειμαι λυσσαρα !! απλα τη σταση του μετρο ζητησα, την εξοδο, αντε και τις ακριβεις συντεταγμενες ....! Click για ανάπτυξη... ξεχασες το μενου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η stellak έγραψε: #1.406 14-01-09 20:07 Θέμα: Κοπή Πίττας Mycat Ημερομηνία: Κυριακή 18/1/2008 Ωρα: 14:00μμ Τόπος: Χοντρό Μπιζέλι, Ορφέως 34, Γκάζι Στο χάρτη σας έχω σημειώσει με μια κόκκινη γραμμούλα (όπως μπόρεσα, δε θέλω σχόλια) τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε από το σταθμό του Μετρό ως το μαγαζί. Κατεβαίνετε στο σταθμό "Κεραμεικός" στην έξοδο της οδού Περσεφόνης. Από την οδό Περσεφόνης στρίβετε δεξιά στην οδό Τριπτολέμου και σε δυο λεπτά συναντάτε την οδό Ορφέως, όπου δεξιά σας είναι το Χοντρό Μπιζέλι. Δεν έχω πάει ποτέ, έχω ακούσει καλά λόγια. Το ξεκαθαρίζω για να μη με γιουχάρετε αν δεν σας αρέσει. Θα μας περιμένουν στις 14:00μμ, είναι αδύνατον να καθίσουμε όλοι μαζί αλλά θα είμαστε δίπλα-δίπλα. Καλό θα είναι, επειδή φαντάζομαι ότι θα κάνετε τη διαδρομή σε παρέες, όποιοι φτάνουν στο σταθμό να πηγαίνουν κατ'ευθείαν στο μαγαζί για να αποφύγουμε τη συμφόρηση στην είσοδο. Η κράτηση είναι στο όνομα MYCAT:greycat::cat: Η άξια Αλίκη μας θα φροντίσει για την πίττα. Η καλή μας Κείρα θα φτιάξει τα φλουριά και έχω ήδη προνοήσει για τα δώρα των φλουριών Σας το ξεκαθαρίζω: εσείς θα κερδίσετε τα φλουριά αλλά τα γατιά σας θα είναι οι πραγματικοί κερδισμένοι! Αν ξεχνάω κάτι, μου το λέτε να το διευκρινίσω. Σας ευχαριστώ που κάνατε (και που ΔΕΝ κάνατε) υπομονή ως σήμερα, θα σας δω την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Hondro Bizeli_Map.gif 33,3 KB · Εμφανίσεις: 31 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.407 15-01-09 01:14 A βρε Στέλλα κορυφή είσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 07:51 Η roulsydney: #1.408 15-01-09 07:51 Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα και για μας που δεν τα καταφέραμε να είμαστε εκεί, να βγάλετε φωτογραφίες και να τις ανεβάσετε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 09:54 Η darkjudith: #1.409 15-01-09 09:54 Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #1.410 15-01-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί? Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η darkjudith: #1.411 15-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα είμαστε 28 Click για ανάπτυξη... Που θα χωρέσουμε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ιβανα έγραψε: #1.412 15-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ξεχασες το μενου Click για ανάπτυξη... εχω παρει τηλ και εχω μαθει !!!!!!!!!!!!! (πλακα κανω ετσι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.413 15-01-09 13:43 Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Η stellak έγραψε: #1.414 15-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.415 15-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Click για ανάπτυξη... Άλλο ο όβολός μας βρε κι άλλο η πρόταση που έκανα. Άλλωστε όλα για καλό θα πηγαίναν. Το επάγγελμα βλέπεις με κάνει να σκέφτομαι πονηρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzina Νεοφερμένο μέλος Η Tzina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Tzina έγραψε: #1.416 16-01-09 11:36 Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η stellak έγραψε: #1.417 16-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από donnaliza: Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται ότι θα χώραγες έτσι κι αλλιώς αλλά είχαμε και κάποια ακύρωση, οπότε μη σε νοιάζει! Σε περιμένουμε με "υλικό", δηλ. πρόσφατες φωτό του κούκλου Αριγκάτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η vickymoon: #1.418 16-01-09 13:26 κοριτσια εγω την κυριακη θα ξυπνησω πολυ πρωι κ θα παω την σπετσοπουλα, τη γατα, στο καινουργιο της αφεντικο στην πατρα (δεν βρεθηκε αλλος κ επρεπε να παει η γατουλα) αλλα θα γυρισω αμεσως κ θα ερθω οπωσδηποτε. αν αργησω μη με ξεχασετε να με υπολογισετε κ σε καρεκλα κ σε κομματι πιττας pleeeeeeease ενταξει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ιβανα έγραψε: #1.419 16-01-09 13:28 τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η vickymoon: #1.420 16-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Click για ανάπτυξη... ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις μπορει να αργησω λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vickymoon: μαλιστα... το πιασα το υπονουμενο. τελικα εσυ θα ερθεις τη κυριακη?? Click για ανάπτυξη... Νοείται εμένα ούτε καν με ρωτάει η Στελλίτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps Πολύ δραστήριο μέλος Η dafni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.348 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η dafni.ps έγραψε: #1.405 14-01-09 20:07 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ειμαι λυσσαρα !! απλα τη σταση του μετρο ζητησα, την εξοδο, αντε και τις ακριβεις συντεταγμενες ....! Click για ανάπτυξη... ξεχασες το μενου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η stellak έγραψε: #1.406 14-01-09 20:07 Θέμα: Κοπή Πίττας Mycat Ημερομηνία: Κυριακή 18/1/2008 Ωρα: 14:00μμ Τόπος: Χοντρό Μπιζέλι, Ορφέως 34, Γκάζι Στο χάρτη σας έχω σημειώσει με μια κόκκινη γραμμούλα (όπως μπόρεσα, δε θέλω σχόλια) τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε από το σταθμό του Μετρό ως το μαγαζί. Κατεβαίνετε στο σταθμό "Κεραμεικός" στην έξοδο της οδού Περσεφόνης. Από την οδό Περσεφόνης στρίβετε δεξιά στην οδό Τριπτολέμου και σε δυο λεπτά συναντάτε την οδό Ορφέως, όπου δεξιά σας είναι το Χοντρό Μπιζέλι. Δεν έχω πάει ποτέ, έχω ακούσει καλά λόγια. Το ξεκαθαρίζω για να μη με γιουχάρετε αν δεν σας αρέσει. Θα μας περιμένουν στις 14:00μμ, είναι αδύνατον να καθίσουμε όλοι μαζί αλλά θα είμαστε δίπλα-δίπλα. Καλό θα είναι, επειδή φαντάζομαι ότι θα κάνετε τη διαδρομή σε παρέες, όποιοι φτάνουν στο σταθμό να πηγαίνουν κατ'ευθείαν στο μαγαζί για να αποφύγουμε τη συμφόρηση στην είσοδο. Η κράτηση είναι στο όνομα MYCAT:greycat::cat: Η άξια Αλίκη μας θα φροντίσει για την πίττα. Η καλή μας Κείρα θα φτιάξει τα φλουριά και έχω ήδη προνοήσει για τα δώρα των φλουριών Σας το ξεκαθαρίζω: εσείς θα κερδίσετε τα φλουριά αλλά τα γατιά σας θα είναι οι πραγματικοί κερδισμένοι! Αν ξεχνάω κάτι, μου το λέτε να το διευκρινίσω. Σας ευχαριστώ που κάνατε (και που ΔΕΝ κάνατε) υπομονή ως σήμερα, θα σας δω την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Hondro Bizeli_Map.gif 33,3 KB · Εμφανίσεις: 31 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.407 15-01-09 01:14 A βρε Στέλλα κορυφή είσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 07:51 Η roulsydney: #1.408 15-01-09 07:51 Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα και για μας που δεν τα καταφέραμε να είμαστε εκεί, να βγάλετε φωτογραφίες και να τις ανεβάσετε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 09:54 Η darkjudith: #1.409 15-01-09 09:54 Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #1.410 15-01-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί? Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η darkjudith: #1.411 15-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα είμαστε 28 Click για ανάπτυξη... Που θα χωρέσουμε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ιβανα έγραψε: #1.412 15-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ξεχασες το μενου Click για ανάπτυξη... εχω παρει τηλ και εχω μαθει !!!!!!!!!!!!! (πλακα κανω ετσι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.413 15-01-09 13:43 Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Η stellak έγραψε: #1.414 15-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.415 15-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Click για ανάπτυξη... Άλλο ο όβολός μας βρε κι άλλο η πρόταση που έκανα. Άλλωστε όλα για καλό θα πηγαίναν. Το επάγγελμα βλέπεις με κάνει να σκέφτομαι πονηρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzina Νεοφερμένο μέλος Η Tzina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Tzina έγραψε: #1.416 16-01-09 11:36 Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η stellak έγραψε: #1.417 16-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από donnaliza: Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται ότι θα χώραγες έτσι κι αλλιώς αλλά είχαμε και κάποια ακύρωση, οπότε μη σε νοιάζει! Σε περιμένουμε με "υλικό", δηλ. πρόσφατες φωτό του κούκλου Αριγκάτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η vickymoon: #1.418 16-01-09 13:26 κοριτσια εγω την κυριακη θα ξυπνησω πολυ πρωι κ θα παω την σπετσοπουλα, τη γατα, στο καινουργιο της αφεντικο στην πατρα (δεν βρεθηκε αλλος κ επρεπε να παει η γατουλα) αλλα θα γυρισω αμεσως κ θα ερθω οπωσδηποτε. αν αργησω μη με ξεχασετε να με υπολογισετε κ σε καρεκλα κ σε κομματι πιττας pleeeeeeease ενταξει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ιβανα έγραψε: #1.419 16-01-09 13:28 τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η vickymoon: #1.420 16-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Click για ανάπτυξη... ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις μπορει να αργησω λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εγω δεν ειμαι λυσσαρα !! απλα τη σταση του μετρο ζητησα, την εξοδο, αντε και τις ακριβεις συντεταγμενες ....! Click για ανάπτυξη... ξεχασες το μενου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 14 Ιανουαρίου 2009 στις 20:07 Η stellak έγραψε: #1.406 14-01-09 20:07 Θέμα: Κοπή Πίττας Mycat Ημερομηνία: Κυριακή 18/1/2008 Ωρα: 14:00μμ Τόπος: Χοντρό Μπιζέλι, Ορφέως 34, Γκάζι Στο χάρτη σας έχω σημειώσει με μια κόκκινη γραμμούλα (όπως μπόρεσα, δε θέλω σχόλια) τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε από το σταθμό του Μετρό ως το μαγαζί. Κατεβαίνετε στο σταθμό "Κεραμεικός" στην έξοδο της οδού Περσεφόνης. Από την οδό Περσεφόνης στρίβετε δεξιά στην οδό Τριπτολέμου και σε δυο λεπτά συναντάτε την οδό Ορφέως, όπου δεξιά σας είναι το Χοντρό Μπιζέλι. Δεν έχω πάει ποτέ, έχω ακούσει καλά λόγια. Το ξεκαθαρίζω για να μη με γιουχάρετε αν δεν σας αρέσει. Θα μας περιμένουν στις 14:00μμ, είναι αδύνατον να καθίσουμε όλοι μαζί αλλά θα είμαστε δίπλα-δίπλα. Καλό θα είναι, επειδή φαντάζομαι ότι θα κάνετε τη διαδρομή σε παρέες, όποιοι φτάνουν στο σταθμό να πηγαίνουν κατ'ευθείαν στο μαγαζί για να αποφύγουμε τη συμφόρηση στην είσοδο. Η κράτηση είναι στο όνομα MYCAT:greycat::cat: Η άξια Αλίκη μας θα φροντίσει για την πίττα. Η καλή μας Κείρα θα φτιάξει τα φλουριά και έχω ήδη προνοήσει για τα δώρα των φλουριών Σας το ξεκαθαρίζω: εσείς θα κερδίσετε τα φλουριά αλλά τα γατιά σας θα είναι οι πραγματικοί κερδισμένοι! Αν ξεχνάω κάτι, μου το λέτε να το διευκρινίσω. Σας ευχαριστώ που κάνατε (και που ΔΕΝ κάνατε) υπομονή ως σήμερα, θα σας δω την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Hondro Bizeli_Map.gif 33,3 KB · Εμφανίσεις: 31 ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.407 15-01-09 01:14 A βρε Στέλλα κορυφή είσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 07:51 Η roulsydney: #1.408 15-01-09 07:51 Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα και για μας που δεν τα καταφέραμε να είμαστε εκεί, να βγάλετε φωτογραφίες και να τις ανεβάσετε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 09:54 Η darkjudith: #1.409 15-01-09 09:54 Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #1.410 15-01-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί? Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η darkjudith: #1.411 15-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα είμαστε 28 Click για ανάπτυξη... Που θα χωρέσουμε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ιβανα έγραψε: #1.412 15-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ξεχασες το μενου Click για ανάπτυξη... εχω παρει τηλ και εχω μαθει !!!!!!!!!!!!! (πλακα κανω ετσι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.413 15-01-09 13:43 Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Η stellak έγραψε: #1.414 15-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.415 15-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Click για ανάπτυξη... Άλλο ο όβολός μας βρε κι άλλο η πρόταση που έκανα. Άλλωστε όλα για καλό θα πηγαίναν. Το επάγγελμα βλέπεις με κάνει να σκέφτομαι πονηρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzina Νεοφερμένο μέλος Η Tzina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Tzina έγραψε: #1.416 16-01-09 11:36 Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η stellak έγραψε: #1.417 16-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από donnaliza: Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται ότι θα χώραγες έτσι κι αλλιώς αλλά είχαμε και κάποια ακύρωση, οπότε μη σε νοιάζει! Σε περιμένουμε με "υλικό", δηλ. πρόσφατες φωτό του κούκλου Αριγκάτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η vickymoon: #1.418 16-01-09 13:26 κοριτσια εγω την κυριακη θα ξυπνησω πολυ πρωι κ θα παω την σπετσοπουλα, τη γατα, στο καινουργιο της αφεντικο στην πατρα (δεν βρεθηκε αλλος κ επρεπε να παει η γατουλα) αλλα θα γυρισω αμεσως κ θα ερθω οπωσδηποτε. αν αργησω μη με ξεχασετε να με υπολογισετε κ σε καρεκλα κ σε κομματι πιττας pleeeeeeease ενταξει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ιβανα έγραψε: #1.419 16-01-09 13:28 τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η vickymoon: #1.420 16-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Click για ανάπτυξη... ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις μπορει να αργησω λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέμα: Κοπή Πίττας Mycat Ημερομηνία: Κυριακή 18/1/2008 Ωρα: 14:00μμ Τόπος: Χοντρό Μπιζέλι, Ορφέως 34, Γκάζι Στο χάρτη σας έχω σημειώσει με μια κόκκινη γραμμούλα (όπως μπόρεσα, δε θέλω σχόλια) τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε από το σταθμό του Μετρό ως το μαγαζί. Κατεβαίνετε στο σταθμό "Κεραμεικός" στην έξοδο της οδού Περσεφόνης. Από την οδό Περσεφόνης στρίβετε δεξιά στην οδό Τριπτολέμου και σε δυο λεπτά συναντάτε την οδό Ορφέως, όπου δεξιά σας είναι το Χοντρό Μπιζέλι. Δεν έχω πάει ποτέ, έχω ακούσει καλά λόγια. Το ξεκαθαρίζω για να μη με γιουχάρετε αν δεν σας αρέσει. Θα μας περιμένουν στις 14:00μμ, είναι αδύνατον να καθίσουμε όλοι μαζί αλλά θα είμαστε δίπλα-δίπλα. Καλό θα είναι, επειδή φαντάζομαι ότι θα κάνετε τη διαδρομή σε παρέες, όποιοι φτάνουν στο σταθμό να πηγαίνουν κατ'ευθείαν στο μαγαζί για να αποφύγουμε τη συμφόρηση στην είσοδο. Η κράτηση είναι στο όνομα MYCAT:greycat::cat: Η άξια Αλίκη μας θα φροντίσει για την πίττα. Η καλή μας Κείρα θα φτιάξει τα φλουριά και έχω ήδη προνοήσει για τα δώρα των φλουριών Σας το ξεκαθαρίζω: εσείς θα κερδίσετε τα φλουριά αλλά τα γατιά σας θα είναι οι πραγματικοί κερδισμένοι! Αν ξεχνάω κάτι, μου το λέτε να το διευκρινίσω. Σας ευχαριστώ που κάνατε (και που ΔΕΝ κάνατε) υπομονή ως σήμερα, θα σας δω την Κυριακή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 01:14 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.407 15-01-09 01:14 A βρε Στέλλα κορυφή είσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 07:51 Η roulsydney: #1.408 15-01-09 07:51 Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα και για μας που δεν τα καταφέραμε να είμαστε εκεί, να βγάλετε φωτογραφίες και να τις ανεβάσετε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 09:54 Η darkjudith: #1.409 15-01-09 09:54 Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #1.410 15-01-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί? Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η darkjudith: #1.411 15-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα είμαστε 28 Click για ανάπτυξη... Που θα χωρέσουμε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ιβανα έγραψε: #1.412 15-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ξεχασες το μενου Click για ανάπτυξη... εχω παρει τηλ και εχω μαθει !!!!!!!!!!!!! (πλακα κανω ετσι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.413 15-01-09 13:43 Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Η stellak έγραψε: #1.414 15-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.415 15-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Click για ανάπτυξη... Άλλο ο όβολός μας βρε κι άλλο η πρόταση που έκανα. Άλλωστε όλα για καλό θα πηγαίναν. Το επάγγελμα βλέπεις με κάνει να σκέφτομαι πονηρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzina Νεοφερμένο μέλος Η Tzina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Tzina έγραψε: #1.416 16-01-09 11:36 Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η stellak έγραψε: #1.417 16-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από donnaliza: Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται ότι θα χώραγες έτσι κι αλλιώς αλλά είχαμε και κάποια ακύρωση, οπότε μη σε νοιάζει! Σε περιμένουμε με "υλικό", δηλ. πρόσφατες φωτό του κούκλου Αριγκάτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η vickymoon: #1.418 16-01-09 13:26 κοριτσια εγω την κυριακη θα ξυπνησω πολυ πρωι κ θα παω την σπετσοπουλα, τη γατα, στο καινουργιο της αφεντικο στην πατρα (δεν βρεθηκε αλλος κ επρεπε να παει η γατουλα) αλλα θα γυρισω αμεσως κ θα ερθω οπωσδηποτε. αν αργησω μη με ξεχασετε να με υπολογισετε κ σε καρεκλα κ σε κομματι πιττας pleeeeeeease ενταξει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ιβανα έγραψε: #1.419 16-01-09 13:28 τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η vickymoon: #1.420 16-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Click για ανάπτυξη... ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις μπορει να αργησω λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
A βρε Στέλλα κορυφή είσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney Διάσημο μέλος Η roulsydney αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.041 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 07:51 Η roulsydney: #1.408 15-01-09 07:51 Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα και για μας που δεν τα καταφέραμε να είμαστε εκεί, να βγάλετε φωτογραφίες και να τις ανεβάσετε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 09:54 Η darkjudith: #1.409 15-01-09 09:54 Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #1.410 15-01-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί? Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η darkjudith: #1.411 15-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα είμαστε 28 Click για ανάπτυξη... Που θα χωρέσουμε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ιβανα έγραψε: #1.412 15-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ξεχασες το μενου Click για ανάπτυξη... εχω παρει τηλ και εχω μαθει !!!!!!!!!!!!! (πλακα κανω ετσι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.413 15-01-09 13:43 Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Η stellak έγραψε: #1.414 15-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.415 15-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Click για ανάπτυξη... Άλλο ο όβολός μας βρε κι άλλο η πρόταση που έκανα. Άλλωστε όλα για καλό θα πηγαίναν. Το επάγγελμα βλέπεις με κάνει να σκέφτομαι πονηρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzina Νεοφερμένο μέλος Η Tzina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Tzina έγραψε: #1.416 16-01-09 11:36 Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η stellak έγραψε: #1.417 16-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από donnaliza: Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται ότι θα χώραγες έτσι κι αλλιώς αλλά είχαμε και κάποια ακύρωση, οπότε μη σε νοιάζει! Σε περιμένουμε με "υλικό", δηλ. πρόσφατες φωτό του κούκλου Αριγκάτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η vickymoon: #1.418 16-01-09 13:26 κοριτσια εγω την κυριακη θα ξυπνησω πολυ πρωι κ θα παω την σπετσοπουλα, τη γατα, στο καινουργιο της αφεντικο στην πατρα (δεν βρεθηκε αλλος κ επρεπε να παει η γατουλα) αλλα θα γυρισω αμεσως κ θα ερθω οπωσδηποτε. αν αργησω μη με ξεχασετε να με υπολογισετε κ σε καρεκλα κ σε κομματι πιττας pleeeeeeease ενταξει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ιβανα έγραψε: #1.419 16-01-09 13:28 τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η vickymoon: #1.420 16-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Click για ανάπτυξη... ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις μπορει να αργησω λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα και για μας που δεν τα καταφέραμε να είμαστε εκεί, να βγάλετε φωτογραφίες και να τις ανεβάσετε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 09:54 Η darkjudith: #1.409 15-01-09 09:54 Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #1.410 15-01-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί? Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η darkjudith: #1.411 15-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα είμαστε 28 Click για ανάπτυξη... Που θα χωρέσουμε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ιβανα έγραψε: #1.412 15-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ξεχασες το μενου Click για ανάπτυξη... εχω παρει τηλ και εχω μαθει !!!!!!!!!!!!! (πλακα κανω ετσι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.413 15-01-09 13:43 Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Η stellak έγραψε: #1.414 15-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.415 15-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Click για ανάπτυξη... Άλλο ο όβολός μας βρε κι άλλο η πρόταση που έκανα. Άλλωστε όλα για καλό θα πηγαίναν. Το επάγγελμα βλέπεις με κάνει να σκέφτομαι πονηρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzina Νεοφερμένο μέλος Η Tzina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Tzina έγραψε: #1.416 16-01-09 11:36 Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η stellak έγραψε: #1.417 16-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από donnaliza: Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται ότι θα χώραγες έτσι κι αλλιώς αλλά είχαμε και κάποια ακύρωση, οπότε μη σε νοιάζει! Σε περιμένουμε με "υλικό", δηλ. πρόσφατες φωτό του κούκλου Αριγκάτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η vickymoon: #1.418 16-01-09 13:26 κοριτσια εγω την κυριακη θα ξυπνησω πολυ πρωι κ θα παω την σπετσοπουλα, τη γατα, στο καινουργιο της αφεντικο στην πατρα (δεν βρεθηκε αλλος κ επρεπε να παει η γατουλα) αλλα θα γυρισω αμεσως κ θα ερθω οπωσδηποτε. αν αργησω μη με ξεχασετε να με υπολογισετε κ σε καρεκλα κ σε κομματι πιττας pleeeeeeease ενταξει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ιβανα έγραψε: #1.419 16-01-09 13:28 τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η vickymoon: #1.420 16-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Click για ανάπτυξη... ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις μπορει να αργησω λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:03 Η stellak έγραψε: #1.410 15-01-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί? Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η darkjudith: #1.411 15-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα είμαστε 28 Click για ανάπτυξη... Που θα χωρέσουμε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ιβανα έγραψε: #1.412 15-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ξεχασες το μενου Click για ανάπτυξη... εχω παρει τηλ και εχω μαθει !!!!!!!!!!!!! (πλακα κανω ετσι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.413 15-01-09 13:43 Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Η stellak έγραψε: #1.414 15-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.415 15-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Click για ανάπτυξη... Άλλο ο όβολός μας βρε κι άλλο η πρόταση που έκανα. Άλλωστε όλα για καλό θα πηγαίναν. Το επάγγελμα βλέπεις με κάνει να σκέφτομαι πονηρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzina Νεοφερμένο μέλος Η Tzina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Tzina έγραψε: #1.416 16-01-09 11:36 Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η stellak έγραψε: #1.417 16-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από donnaliza: Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται ότι θα χώραγες έτσι κι αλλιώς αλλά είχαμε και κάποια ακύρωση, οπότε μη σε νοιάζει! Σε περιμένουμε με "υλικό", δηλ. πρόσφατες φωτό του κούκλου Αριγκάτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η vickymoon: #1.418 16-01-09 13:26 κοριτσια εγω την κυριακη θα ξυπνησω πολυ πρωι κ θα παω την σπετσοπουλα, τη γατα, στο καινουργιο της αφεντικο στην πατρα (δεν βρεθηκε αλλος κ επρεπε να παει η γατουλα) αλλα θα γυρισω αμεσως κ θα ερθω οπωσδηποτε. αν αργησω μη με ξεχασετε να με υπολογισετε κ σε καρεκλα κ σε κομματι πιττας pleeeeeeease ενταξει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ιβανα έγραψε: #1.419 16-01-09 13:28 τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η vickymoon: #1.420 16-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Click για ανάπτυξη... ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις μπορει να αργησω λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί? Click για ανάπτυξη... Θα είμαστε 28 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:05 Η darkjudith: #1.411 15-01-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα είμαστε 28 Click για ανάπτυξη... Που θα χωρέσουμε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ιβανα έγραψε: #1.412 15-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ξεχασες το μενου Click για ανάπτυξη... εχω παρει τηλ και εχω μαθει !!!!!!!!!!!!! (πλακα κανω ετσι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.413 15-01-09 13:43 Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Η stellak έγραψε: #1.414 15-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.415 15-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Click για ανάπτυξη... Άλλο ο όβολός μας βρε κι άλλο η πρόταση που έκανα. Άλλωστε όλα για καλό θα πηγαίναν. Το επάγγελμα βλέπεις με κάνει να σκέφτομαι πονηρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzina Νεοφερμένο μέλος Η Tzina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Tzina έγραψε: #1.416 16-01-09 11:36 Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η stellak έγραψε: #1.417 16-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από donnaliza: Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται ότι θα χώραγες έτσι κι αλλιώς αλλά είχαμε και κάποια ακύρωση, οπότε μη σε νοιάζει! Σε περιμένουμε με "υλικό", δηλ. πρόσφατες φωτό του κούκλου Αριγκάτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η vickymoon: #1.418 16-01-09 13:26 κοριτσια εγω την κυριακη θα ξυπνησω πολυ πρωι κ θα παω την σπετσοπουλα, τη γατα, στο καινουργιο της αφεντικο στην πατρα (δεν βρεθηκε αλλος κ επρεπε να παει η γατουλα) αλλα θα γυρισω αμεσως κ θα ερθω οπωσδηποτε. αν αργησω μη με ξεχασετε να με υπολογισετε κ σε καρεκλα κ σε κομματι πιττας pleeeeeeease ενταξει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ιβανα έγραψε: #1.419 16-01-09 13:28 τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η vickymoon: #1.420 16-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Click για ανάπτυξη... ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις μπορει να αργησω λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Θα είμαστε 28 Click για ανάπτυξη... Που θα χωρέσουμε καλέ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 10:07 Η ιβανα έγραψε: #1.412 15-01-09 10:07 Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ξεχασες το μενου Click για ανάπτυξη... εχω παρει τηλ και εχω μαθει !!!!!!!!!!!!! (πλακα κανω ετσι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.413 15-01-09 13:43 Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Η stellak έγραψε: #1.414 15-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.415 15-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Click για ανάπτυξη... Άλλο ο όβολός μας βρε κι άλλο η πρόταση που έκανα. Άλλωστε όλα για καλό θα πηγαίναν. Το επάγγελμα βλέπεις με κάνει να σκέφτομαι πονηρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzina Νεοφερμένο μέλος Η Tzina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Tzina έγραψε: #1.416 16-01-09 11:36 Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η stellak έγραψε: #1.417 16-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από donnaliza: Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται ότι θα χώραγες έτσι κι αλλιώς αλλά είχαμε και κάποια ακύρωση, οπότε μη σε νοιάζει! Σε περιμένουμε με "υλικό", δηλ. πρόσφατες φωτό του κούκλου Αριγκάτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η vickymoon: #1.418 16-01-09 13:26 κοριτσια εγω την κυριακη θα ξυπνησω πολυ πρωι κ θα παω την σπετσοπουλα, τη γατα, στο καινουργιο της αφεντικο στην πατρα (δεν βρεθηκε αλλος κ επρεπε να παει η γατουλα) αλλα θα γυρισω αμεσως κ θα ερθω οπωσδηποτε. αν αργησω μη με ξεχασετε να με υπολογισετε κ σε καρεκλα κ σε κομματι πιττας pleeeeeeease ενταξει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ιβανα έγραψε: #1.419 16-01-09 13:28 τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η vickymoon: #1.420 16-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Click για ανάπτυξη... ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις μπορει να αργησω λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dafni.ps: ξεχασες το μενου Click για ανάπτυξη... εχω παρει τηλ και εχω μαθει !!!!!!!!!!!!! (πλακα κανω ετσι?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.413 15-01-09 13:43 Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Η stellak έγραψε: #1.414 15-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.415 15-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Click για ανάπτυξη... Άλλο ο όβολός μας βρε κι άλλο η πρόταση που έκανα. Άλλωστε όλα για καλό θα πηγαίναν. Το επάγγελμα βλέπεις με κάνει να σκέφτομαι πονηρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzina Νεοφερμένο μέλος Η Tzina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Tzina έγραψε: #1.416 16-01-09 11:36 Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η stellak έγραψε: #1.417 16-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από donnaliza: Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται ότι θα χώραγες έτσι κι αλλιώς αλλά είχαμε και κάποια ακύρωση, οπότε μη σε νοιάζει! Σε περιμένουμε με "υλικό", δηλ. πρόσφατες φωτό του κούκλου Αριγκάτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η vickymoon: #1.418 16-01-09 13:26 κοριτσια εγω την κυριακη θα ξυπνησω πολυ πρωι κ θα παω την σπετσοπουλα, τη γατα, στο καινουργιο της αφεντικο στην πατρα (δεν βρεθηκε αλλος κ επρεπε να παει η γατουλα) αλλα θα γυρισω αμεσως κ θα ερθω οπωσδηποτε. αν αργησω μη με ξεχασετε να με υπολογισετε κ σε καρεκλα κ σε κομματι πιττας pleeeeeeease ενταξει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ιβανα έγραψε: #1.419 16-01-09 13:28 τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η vickymoon: #1.420 16-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Click για ανάπτυξη... ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις μπορει να αργησω λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 13:46 Η stellak έγραψε: #1.414 15-01-09 13:46 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.415 15-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Click για ανάπτυξη... Άλλο ο όβολός μας βρε κι άλλο η πρόταση που έκανα. Άλλωστε όλα για καλό θα πηγαίναν. Το επάγγελμα βλέπεις με κάνει να σκέφτομαι πονηρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzina Νεοφερμένο μέλος Η Tzina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Tzina έγραψε: #1.416 16-01-09 11:36 Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η stellak έγραψε: #1.417 16-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από donnaliza: Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται ότι θα χώραγες έτσι κι αλλιώς αλλά είχαμε και κάποια ακύρωση, οπότε μη σε νοιάζει! Σε περιμένουμε με "υλικό", δηλ. πρόσφατες φωτό του κούκλου Αριγκάτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η vickymoon: #1.418 16-01-09 13:26 κοριτσια εγω την κυριακη θα ξυπνησω πολυ πρωι κ θα παω την σπετσοπουλα, τη γατα, στο καινουργιο της αφεντικο στην πατρα (δεν βρεθηκε αλλος κ επρεπε να παει η γατουλα) αλλα θα γυρισω αμεσως κ θα ερθω οπωσδηποτε. αν αργησω μη με ξεχασετε να με υπολογισετε κ σε καρεκλα κ σε κομματι πιττας pleeeeeeease ενταξει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ιβανα έγραψε: #1.419 16-01-09 13:28 τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η vickymoon: #1.420 16-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Click για ανάπτυξη... ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις μπορει να αργησω λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζίκι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα? Click για ανάπτυξη... Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2009 στις 14:19 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.415 15-01-09 14:19 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Click για ανάπτυξη... Άλλο ο όβολός μας βρε κι άλλο η πρόταση που έκανα. Άλλωστε όλα για καλό θα πηγαίναν. Το επάγγελμα βλέπεις με κάνει να σκέφτομαι πονηρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tzina Νεοφερμένο μέλος Η Tzina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Tzina έγραψε: #1.416 16-01-09 11:36 Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η stellak έγραψε: #1.417 16-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από donnaliza: Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται ότι θα χώραγες έτσι κι αλλιώς αλλά είχαμε και κάποια ακύρωση, οπότε μη σε νοιάζει! Σε περιμένουμε με "υλικό", δηλ. πρόσφατες φωτό του κούκλου Αριγκάτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η vickymoon: #1.418 16-01-09 13:26 κοριτσια εγω την κυριακη θα ξυπνησω πολυ πρωι κ θα παω την σπετσοπουλα, τη γατα, στο καινουργιο της αφεντικο στην πατρα (δεν βρεθηκε αλλος κ επρεπε να παει η γατουλα) αλλα θα γυρισω αμεσως κ θα ερθω οπωσδηποτε. αν αργησω μη με ξεχασετε να με υπολογισετε κ σε καρεκλα κ σε κομματι πιττας pleeeeeeease ενταξει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ιβανα έγραψε: #1.419 16-01-09 13:28 τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η vickymoon: #1.420 16-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Click για ανάπτυξη... ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις μπορει να αργησω λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση. Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ. Click για ανάπτυξη... Άλλο ο όβολός μας βρε κι άλλο η πρόταση που έκανα. Άλλωστε όλα για καλό θα πηγαίναν. Το επάγγελμα βλέπεις με κάνει να σκέφτομαι πονηρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tzina Νεοφερμένο μέλος Η Tzina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:36 Η Tzina έγραψε: #1.416 16-01-09 11:36 Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η stellak έγραψε: #1.417 16-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από donnaliza: Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται ότι θα χώραγες έτσι κι αλλιώς αλλά είχαμε και κάποια ακύρωση, οπότε μη σε νοιάζει! Σε περιμένουμε με "υλικό", δηλ. πρόσφατες φωτό του κούκλου Αριγκάτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η vickymoon: #1.418 16-01-09 13:26 κοριτσια εγω την κυριακη θα ξυπνησω πολυ πρωι κ θα παω την σπετσοπουλα, τη γατα, στο καινουργιο της αφεντικο στην πατρα (δεν βρεθηκε αλλος κ επρεπε να παει η γατουλα) αλλα θα γυρισω αμεσως κ θα ερθω οπωσδηποτε. αν αργησω μη με ξεχασετε να με υπολογισετε κ σε καρεκλα κ σε κομματι πιττας pleeeeeeease ενταξει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ιβανα έγραψε: #1.419 16-01-09 13:28 τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η vickymoon: #1.420 16-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Click για ανάπτυξη... ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις μπορει να αργησω λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:39 Η stellak έγραψε: #1.417 16-01-09 11:39 Αρχική Δημοσίευση από donnaliza: Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται ότι θα χώραγες έτσι κι αλλιώς αλλά είχαμε και κάποια ακύρωση, οπότε μη σε νοιάζει! Σε περιμένουμε με "υλικό", δηλ. πρόσφατες φωτό του κούκλου Αριγκάτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η vickymoon: #1.418 16-01-09 13:26 κοριτσια εγω την κυριακη θα ξυπνησω πολυ πρωι κ θα παω την σπετσοπουλα, τη γατα, στο καινουργιο της αφεντικο στην πατρα (δεν βρεθηκε αλλος κ επρεπε να παει η γατουλα) αλλα θα γυρισω αμεσως κ θα ερθω οπωσδηποτε. αν αργησω μη με ξεχασετε να με υπολογισετε κ σε καρεκλα κ σε κομματι πιττας pleeeeeeease ενταξει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ιβανα έγραψε: #1.419 16-01-09 13:28 τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η vickymoon: #1.420 16-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Click για ανάπτυξη... ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις μπορει να αργησω λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από donnaliza: Τσα! Να μαι και εγω η..ασωτη Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω.... μια παραπανω ειμαι καλε καπου θα με βολεψετε Click για ανάπτυξη... Καλά, εννοείται ότι θα χώραγες έτσι κι αλλιώς αλλά είχαμε και κάποια ακύρωση, οπότε μη σε νοιάζει! Σε περιμένουμε με "υλικό", δηλ. πρόσφατες φωτό του κούκλου Αριγκάτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:26 Η vickymoon: #1.418 16-01-09 13:26 κοριτσια εγω την κυριακη θα ξυπνησω πολυ πρωι κ θα παω την σπετσοπουλα, τη γατα, στο καινουργιο της αφεντικο στην πατρα (δεν βρεθηκε αλλος κ επρεπε να παει η γατουλα) αλλα θα γυρισω αμεσως κ θα ερθω οπωσδηποτε. αν αργησω μη με ξεχασετε να με υπολογισετε κ σε καρεκλα κ σε κομματι πιττας pleeeeeeease ενταξει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ιβανα έγραψε: #1.419 16-01-09 13:28 τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η vickymoon: #1.420 16-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Click για ανάπτυξη... ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις μπορει να αργησω λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κοριτσια εγω την κυριακη θα ξυπνησω πολυ πρωι κ θα παω την σπετσοπουλα, τη γατα, στο καινουργιο της αφεντικο στην πατρα (δεν βρεθηκε αλλος κ επρεπε να παει η γατουλα) αλλα θα γυρισω αμεσως κ θα ερθω οπωσδηποτε. αν αργησω μη με ξεχασετε να με υπολογισετε κ σε καρεκλα κ σε κομματι πιττας pleeeeeeease ενταξει?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:28 Η ιβανα έγραψε: #1.419 16-01-09 13:28 τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η vickymoon: #1.420 16-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Click για ανάπτυξη... ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις μπορει να αργησω λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 69 70 71 72 73 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 71 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon Διάσημο μέλος Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:29 Η vickymoon: #1.420 16-01-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Click για ανάπτυξη... ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις μπορει να αργησω λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι ! Click για ανάπτυξη... ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις μπορει να αργησω λιγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.