Πότε θα πάμε για καφέ;

εσυ κ ο λιλο ειστε οι ανθρωποι μου δλδ οι ανθρωπογατοι μου.
τα λες σταρατα κ τσεκουρατα και αθυροστομα:up::up:
πες τα ευλογημενη:lol::lol:

Όχι παίζουμε. Και συν τοις άλλοις είμαστε και ψιλοσυνάδελφοι από ότι κατάλαβα. Τουριστόμουτρα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στελλίτσα και moderators, σκεφτόμουν το εξής :
Μπορεί να υπάρχουν κι άλλα μέλη που ήθελαν να έρθουν την Κυριακή αλλά από τον τίτλο του θέματος να μην έχουν καταλάβει τι οργανώνουμε.
Μήπως να μπει σαν ενημέρωση/πρόσκληση και να το βλέπουν όλοι, ανοίγοντας το mycat ?

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σημαίνει ότι ούτε το ΟΑΚΑ δεν θα μας χώραγε... δεν έχει γίνει ανάλογη πρόβλεψη, Βούλα, ήδη είμαστε περισσότεροι από τις προηγούμενες φορές, το οποίο δεν είναι κακό μεν αλλά είναι αργά για πλήρη αλλαγή σχεδίων. Αυτά από εμέ!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι παίζουμε. Και συν τοις άλλοις είμαστε και ψιλοσυνάδελφοι από ότι κατάλαβα. Τουριστόμουτρα:lol:
μαλιστα... το πιασα το υπονουμενο.
τελικα εσυ θα ερθεις τη κυριακη??

μαλιστα... το πιασα το υπονουμενο.
τελικα εσυ θα ερθεις τη κυριακη??

Νοείται εμένα ούτε καν με ρωτάει η Στελλίτσα:lol:

εγω δεν ειμαι λυσσαρα !! απλα τη σταση του μετρο ζητησα, την εξοδο, αντε και τις ακριβεις συντεταγμενες ....!:rolleyes::rolleyes::up::lol::lol::lol:
ξεχασες το μενου:lol::lol::lol:

Θέμα: Κοπή Πίττας Mycat
Ημερομηνία: Κυριακή 18/1/2008
Ωρα: 14:00μμ
Τόπος: Χοντρό Μπιζέλι, Ορφέως 34, Γκάζι

Στο χάρτη σας έχω σημειώσει με μια κόκκινη γραμμούλα (όπως μπόρεσα, δε θέλω σχόλια:P) τη διαδρομή που θα ακολουθήσετε από το σταθμό του Μετρό ως το μαγαζί.

Κατεβαίνετε στο σταθμό "Κεραμεικός" στην έξοδο της οδού Περσεφόνης. Από την οδό Περσεφόνης στρίβετε δεξιά στην οδό Τριπτολέμου και σε δυο λεπτά συναντάτε την οδό Ορφέως, όπου δεξιά σας είναι το Χοντρό Μπιζέλι. Δεν έχω πάει ποτέ, έχω ακούσει καλά λόγια. Το ξεκαθαρίζω για να μη με γιουχάρετε αν δεν σας αρέσει.:bleh: Θα μας περιμένουν στις 14:00μμ, είναι αδύνατον να καθίσουμε όλοι μαζί αλλά θα είμαστε δίπλα-δίπλα. Καλό θα είναι, επειδή φαντάζομαι ότι θα κάνετε τη διαδρομή σε παρέες, όποιοι φτάνουν στο σταθμό να πηγαίνουν κατ'ευθείαν στο μαγαζί για να αποφύγουμε τη συμφόρηση στην είσοδο.

Η κράτηση είναι στο όνομα MYCAT:greycat::cat:

Η άξια Αλίκη μας θα φροντίσει για την πίττα.
Η καλή μας Κείρα θα φτιάξει τα φλουριά και έχω ήδη προνοήσει για τα δώρα των φλουριών:) Σας το ξεκαθαρίζω: εσείς θα κερδίσετε τα φλουριά αλλά τα γατιά σας θα είναι οι πραγματικοί κερδισμένοι!

Αν ξεχνάω κάτι, μου το λέτε να το διευκρινίσω.

Σας ευχαριστώ που κάνατε (και που ΔΕΝ κάνατε) υπομονή ως σήμερα, θα σας δω την Κυριακή!

Συνημμένα

• Hondro Bizeli_Map.gif
    Hondro Bizeli_Map.gif
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 31
A βρε Στέλλα κορυφή είσαι:)

Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα και για μας που δεν τα καταφέραμε να είμαστε εκεί, :up:να βγάλετε φωτογραφίες και να τις ανεβάσετε γρήγορα...

Τελικά πόσα άτομα έχουν μαζευτεί?:)

Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζί:hmm:κι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα?

Βρε παιδιά 28 άτομα έπρεπε να απαιτήσουμε και έκπτωση επί των τιμών στο μαγαζί:hmm:κι αυτό που θα κερδίζαμε να το διαθέσουμε στα αδεσποτάκια τι λες Στέλλα?

Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση.
Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ.:)

Ράνια μου, μη σε στεναχωρήσω, αλλά το μαγαζί θα ήταν γεμάτο έτσι κι αλλιώς, γι'αυτό τρωγόμουν να κάνουμε γρήγορα τη σούμα των ατόμων και την κράτηση.
Όσοι θέλετε να προσφέρετε τον οβολόν σας στα αδεσποτάκια, έχει λογαριασμό το αδεσποτολόγιο, η yasmin κλπ, μην τα λέμε και εδώ.:)

Άλλο ο όβολός μας βρε κι άλλο η πρόταση που έκανα. Άλλωστε όλα για καλό θα πηγαίναν.:) Το επάγγελμα βλέπεις με κάνει να σκέφτομαι πονηρά;).

Τσα!
Να μαι και εγω η..ασωτη:)

Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω....

μια παραπανω ειμαι καλε:P καπου θα με βολεψετε:)

Τσα!
Να μαι και εγω η..ασωτη:)

Δεν με λετε κοριτσια ...χωραω....

μια παραπανω ειμαι καλε:P καπου θα με βολεψετε:)

Καλά, εννοείται ότι θα χώραγες έτσι κι αλλιώς αλλά είχαμε και κάποια ακύρωση, οπότε μη σε νοιάζει! Σε περιμένουμε με "υλικό", δηλ. πρόσφατες φωτό του κούκλου Αριγκάτο.:)

κοριτσια εγω την κυριακη θα ξυπνησω πολυ πρωι κ θα παω την σπετσοπουλα, τη γατα, στο καινουργιο της αφεντικο στην πατρα:(
(δεν βρεθηκε αλλος κ επρεπε να παει η γατουλα)
αλλα θα γυρισω αμεσως κ θα ερθω οπωσδηποτε.
αν αργησω μη με ξεχασετε να με υπολογισετε κ σε καρεκλα κ σε κομματι πιττας:( pleeeeeeease
ενταξει??????

τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι !:D

τι καλη που εισαι !! θα πας εσυ τελικα ? μωρε εσυ εισαι αγγελος επι γης ! θα σου φυλαξω εγω και καρεκλα (διπλα μου αν δε σε πειραζει) και κομματι !:D
ναι ναι σ ευχαριστω... μη με ξεχασεις:( μπορει να αργησω λιγο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back