Πότε θα πάμε για καφέ;

κοριτσια εγω την κυριακη θα ξυπνησω πολυ πρωι κ θα παω την σπετσοπουλα, τη γατα, στο καινουργιο της αφεντικο στην πατρα:(
(δεν βρεθηκε αλλος κ επρεπε να παει η γατουλα)
αλλα θα γυρισω αμεσως κ θα ερθω οπωσδηποτε.
αν αργησω μη με ξεχασετε να με υπολογισετε κ σε καρεκλα κ σε κομματι πιττας:( pleeeeeeease
ενταξει??????
Μπράβο βρε Βικάκι, είσαι σούπερ! Χτες το διάβαζα για τη γατούλα... Αν δε φτάσουν τα κομμάτια της πίττας, θα μοιραστούμε το δικό μου, εγώ είμαι ολιγόφαγη (δεν έμοιασα στη γάτα μου βλέπεις):lol: Και αν μας κάτσει το φλουρί, χαλάλι σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν, μόλις διάβασα στο νετ ότι ΣΚ δεν θα λειτουργεί ο ηλεκτρικός στο σταθμό του Μοναστηρακίου. Το αναφέρω διότι εγώ συνήθως παίρνω το μετρό αφού κατέβω από τον ηλεκτρικό στο Μοναστηράκι. Μην την πατήσει καμιά σας, μετεπιβιβάσεις θα κάνετε από άλλους σταθμούς (πχ Αττική, Σύνταγμα κλπ)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και αν μας κάτσει το φλουρί, χαλάλι σου!
αν μας κατσει το φλουρι θα το δωσουμε στη μπουμπου να το φαει
:lol::lol::lol::lol:

αν μας κατσει το φλουρι θα το δωσουμε στη μπουμπου να το φαει
:lol::lol::lol::lol:
Φυσικά! Μασάει νομίζεις??? (αμάσητα τα καταπίνει η Hoover μου!)

Βίκυ ελπίζω να έχεις παρέα και να μην οδηγήσεις μόνη σου:hmm:

Βίκυ ελπίζω να έχεις παρέα και να μην οδηγήσεις μόνη σου:hmm:
θα ερθει η μανουλα μου για παρεα

καλη μαμακα εχεις. μπραβο της που θα σου κανει παρεα.:)

αρε βικακι που να το ηξερα εγω καθε βδομαδα παω πατρα σπουδαζω εκει...βεβαια παω με κτελ και θα ταλαιπωρούνταν λιγο ..αλλα τοσο πρωι που φευγω με το εξπρες μπορει να την βολευα..:blink::blink:

αρε βικακι που να το ηξερα εγω καθε βδομαδα παω πατρα σπουδαζω εκει...βεβαια παω με κτελ και θα ταλαιπωρούνταν λιγο ..αλλα τοσο πρωι που φευγω με το εξπρες μπορει να την βολευα..:blink::blink:
δεν μπορει καθημερινες ο τυπος δουλευει. να σαι καλα ομως που το σκεφτηκες
λετε να μας βρισουν οτι ειμαστε off topic η δεν πειραζει εδω ειναι γενικο κ μιλαμε:hmm:

δεν μπορει καθημερινες ο τυπος δουλευει. να σαι καλα ομως που το σκεφτηκες
λετε να μας βρισουν οτι ειμαστε off topic η δεν πειραζει εδω ειναι γενικο κ μιλαμε:hmm:

σιγα καλε ολα λιγο απο off topic τα εχουμε κανει!!!!!!:lol::lol::lol:

ναι μωρε α στο καλο. λιγο ελευθερια:lol:

Περιμένουμε νέα σας απο τον σημερινό "καφέ" και φωτο.Ελπίζω να περάσατε τέλεια.΄Αντε και πάντα τέτοια..για να έρθουμε και όσες δεν τα καταφέραμε..:D

Περάσαμε όμορφα, γνωριστήκαμε όσες δεν γνωριζόμασταν ήδη, μιλήσαμε για τα γατόνια μας, φάγαμε, ήπιαμε, ταΐσαμε τις γατούλες που κυκλοφορούσαν έξω από το μαγαζί και, φυσικά, κόψαμε και την πίττα μας!;) Και του χρόνου!

Οι τυχερές να μπουν να γράψουν.

Ας είναι μια καλή χρονιά, με πολλές υιοθεσίες, περισσότερες στειρώσεις και λιγότερα αδέσποτα και πονεμένα ζωάκια!:)

ΥΓ. Κείρα, τα φλουράκια υπέροχα!!!

Μπραβο βρε κοριτσια!:up:
Περιμενουμε με ανυπομονησια τα παραλειπομενα!;):P:lol::lol:
Και φυσικα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!;)

Περάσαμε όμορφα, γνωριστήκαμε όσες δεν γνωριζόμασταν ήδη, μιλήσαμε για τα γατόνια μας, φάγαμε, ήπιαμε, ταΐσαμε τις γατούλες που κυκλοφορούσαν έξω από το μαγαζί και, φυσικά, κόψαμε και την πίττα μας!;) Και του χρόνου!

Οι τυχερές να μπουν να γράψουν.

Ας είναι μια καλή χρονιά, με πολλές υιοθεσίες, περισσότερες στειρώσεις και λιγότερα αδέσποτα και πονεμένα ζωάκια!:)

ΥΓ. Κείρα, τα φλουράκια υπέροχα!!!

Και του χρόνου λοιπόν...να χαιρόμαστε τα γατάκια μας και νάμαστε όλοι-ες γερές...:DΕυχαριστούμε για την πρώτη ενημέρωση....

Περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ όπως συνήθως!!
Η διοργάνωση ήταν άψογη,
το μαγαζί εξαιρετική επιλογή,
φάγαμε το σκασμό, ως συνήθως
μάθαμε ευχάριστα νέα των φιλενάδων μας (γιούρια στα Ευρωπαϊκά...;))
νέες Ανχελο-υιοθεσίες (για μας που τελευταία κάνουμε απιστίες στο site :redface:)
και είπαμε και τα δικά μας ( κάποιες μας φωνάζουν γιαγιά:P)
κάναμε φασαρία γελώντας και μιλώντας ακατάπαυστα,
στα διπλανά τραπέζια έκαναν wild guesses για το τί μπορεί να είμαστε
α) dealers σε τί όμως δεν μπορούσαν να πουν
β) παραθρησκευτική οργάνωση στο οποίο και τους απάντησα καταφατικά!!:lol:
Τί άλλο να "δώσω" ο γερολαδάς :hmm:...αυτά
Αφήνω να συμπληρώσουν και τα άλλα κορίτσια τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για να ζουλεύετε σεις που δεν μας ήρθατε
Φιλάκια
Μίκυ

Και του χρονου κοριτσια!

Yeah baby:up::up::up:!!!!!!Ημουν κι εγω εκει και ναι(ως τυχερη τοξοτινα) κερδισα το 2ο φλουρι!!!!!!!!!!!Ενα υπεροχο φλουρι!!!!!!Και μια σακουλα ΝΑΑΑΑ με το συμπαθειο ξηρα τροφη ΑΑΑ ποιοτητος για το αγαπητο στριτζογατο(στην οποια θα μαθω να τη τρωει νιαουριζοντας "μιαουστεμιαουλλα")!!!!!!!Η πλακα ειναι οτι το πρωτο φλουρι το πηρε η απεναντι καθημενη μου γατομανα(να μπει να γραψει,δε λεω ποια ειναι) και εγω φωναζα οτι ειναι στημενο!!!Καλα λενε καλυτερα να μασας.....
Αφηστε που παραλιγο να μας βαλουν να πληρωσουμε εμεις για ολα:mad:
Εγω παντως περασα σουπερ,γνωρισα κοσμο,παραλιγο να μη φαω(Βικυυυυυυυυυυυ) και κανονισα πολλους καφεδες σε αλλα σπιτια, για το περιβοητο πια "χουφτι χουφτι"!!!
Αντε και του χρονου!!!!!!!!!!!!

"μιαουστεμιαουλλα":lol::lol::lol:

Καλα λενε καλυτερα να μασας.....:P:P

Μακάρι να είσαι πάντα τυχερή και με καλύτερα δώρα:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back