Πότε θα πάμε για καφέ;

• Thread starter Thread starter tzoutzou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας :D Μπήκες κι εσύ στη λίστα :up: Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές :D
Μην ανησυχεις καλο μου δεν τρωω πολυ:P:P
(αφου με εβαλες στη λιστα μπορω να κατσω και διπλα σου στο τραπεζι??κι αμα δεις φαι στο πιατο σου,τρυπα μου τη μυτη):P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι... Ως συνηθως τα αντιλαμβανομαι ολα αργα. Για ποτε λετε ακριβως?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ανησυχεις καλο μου δεν τρωω πολυ:P:P
(αφου με εβαλες στη λιστα μπορω να κατσω και διπλα σου στο τραπεζι??κι αμα δεις φαι στο πιατο σου,τρυπα μου τη μυτη):P:P

Να καθήσεις, να καθήσεις! :D Καλό θα μου κάνεις :lol:

Ναι... Ως συνηθως τα αντιλαμβανομαι ολα αργα. Για ποτε λετε ακριβως?

24 Μαϊου, ημέρα Κυριακή :)

24 Μαϊου, ημέρα Κυριακή :)

Νομιζω εχω μια υποχρεωση εκεινη τη μερα. Ωστοσο, αν τα καταφερω θα ερθω. :cool:

Νομιζω εχω μια υποχρεωση εκεινη τη μερα. Ωστοσο, αν τα καταφερω θα ερθω. :cool:

Καλημέρα :D
Θα σε βάλω κι εσένα με ερωτηματικό :) Να τα καταφέρεις να έρθεις όμως... :D

Καλημέρα :D
Θα σε βάλω κι εσένα με ερωτηματικό :) Να τα καταφέρεις να έρθεις όμως... :D

θα έρθει θέλει δε θέλει.. :rolleyes:

και με συνοπτικές διαδικασίες;)

Ετσι μπράβο ;) Για να μη λέτε ότι μόνο εγώ κρατάω μαστίγιο :rolleyes::D

Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)...

Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? :redface:

Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? :redface:

οχι βεβαια, μια χαρα νωρις ειναι, στειλε αυριο πρωι τηλ κ ονομα με πμ στη μελινα (Melini) :):)

Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)...

το σημεο συναντησης δεν εχει κανονιστει ακομα, εχουμε πει τη μερα αλλα το μερος εκκρεμει. θα το μαθουμε, παντως θα ειναι ή χαλανδρι, ή κεντρο :):) σε περιμενουμε να αναλυσουμε διεξοδικοτερα τα γκομενικα :lol::lol:

Αν ειναι στο Χαλανδρι μου ειναι λιγο δυσκολο να ερθω... Το κεντρο ειναι τελειο (για εμενα)!!
Αν τελικα ειναι κεντρο, υπολογιστε 2 θεσουλες για μενα....

Kέντρο ή απόκεντρο πάντως θα πρέπει να είναι δίπλα σε σταθμό μετρό για να μπορέσουμε όλοι να έρθουμε παιδιά.
Τα προηγούμενα ραντεβού πάντως ήταν στο σταθμό Μοναστηράκι ή Κεραμεικό για να βολευτούμε.

εχω ακουσει οτι η "κανελλα" στο γκαζι εχει πολυ καλο φαγητο. και ειναι και παρα πολυ κοντα στο μετρο. :):) εχει παει κανεις για να μας πει περισσοτερα ?

Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!!

Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!!

πω πω τσατιλα με την "κανελλα" !!!!!!! :lol: τοσο χαλια ε ? ε, αμα ειναι να μην ερθεις, να κλεισουμε αυριο κιολας :lol::lol::lol: ελα πλακα κανω σταματα, αλλου λοιπον ! :P

Καλημέρα:D
Θέλω να σας πω ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ΗΣΑΠ για τη μετακίνησή μας, γιατί γίνονται έργα στις γραμμές και κάθε ΣΚ είναι κλειστά κάποια κομμάτια (π.χ. αυτό το ΣΚ το κομμάτι Ταύρος-Νέα Ιωνία).
Θα πρέπει να κανονίσουμε κάτι κοντά σε Μετρό ή σε σημείο που έχει καλή προσβαση με άλλα Μέσα Μεταφοράς... Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε;

Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε;

Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα:cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back