tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 18:40 Η tzoutzou έγραψε: #1.961 06-05-09 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις καλο μου δεν τρωω πολυ (αφου με εβαλες στη λιστα μπορω να κατσω και διπλα σου στο τραπεζι??κι αμα δεις φαι στο πιατο σου,τρυπα μου τη μυτη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 00:16 Ο EL GATO έγραψε: #1.962 07-05-09 00:16 Ναι... Ως συνηθως τα αντιλαμβανομαι ολα αργα. Για ποτε λετε ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #1.963 07-05-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μην ανησυχεις καλο μου δεν τρωω πολυ (αφου με εβαλες στη λιστα μπορω να κατσω και διπλα σου στο τραπεζι??κι αμα δεις φαι στο πιατο σου,τρυπα μου τη μυτη) Click για ανάπτυξη... Να καθήσεις, να καθήσεις! Καλό θα μου κάνεις Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι... Ως συνηθως τα αντιλαμβανομαι ολα αργα. Για ποτε λετε ακριβως? Click για ανάπτυξη... 24 Μαϊου, ημέρα Κυριακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 09:06 Ο EL GATO έγραψε: #1.964 07-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: 24 Μαϊου, ημέρα Κυριακή Click για ανάπτυξη... Νομιζω εχω μια υποχρεωση εκεινη τη μερα. Ωστοσο, αν τα καταφερω θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 09:09 Η Melini έγραψε: #1.965 07-05-09 09:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νομιζω εχω μια υποχρεωση εκεινη τη μερα. Ωστοσο, αν τα καταφερω θα ερθω. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Θα σε βάλω κι εσένα με ερωτηματικό Να τα καταφέρεις να έρθεις όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 09:59 Ο drf έγραψε: #1.966 07-05-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα Θα σε βάλω κι εσένα με ερωτηματικό Να τα καταφέρεις να έρθεις όμως... Click για ανάπτυξη... θα έρθει θέλει δε θέλει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.967 07-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: θα έρθει θέλει δε θέλει.. Click για ανάπτυξη... Δημοκρατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:21 Η elvenstar: #1.968 07-05-09 11:21 και με συνοπτικές διαδικασίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η Melini έγραψε: #1.969 07-05-09 12:09 Ετσι μπράβο Για να μη λέτε ότι μόνο εγώ κρατάω μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η goutouna έγραψε: #1.970 08-05-09 15:39 Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 16:50 Η tsitsini1: #1.971 08-05-09 16:50 Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η ιβανα έγραψε: #1.972 08-05-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια, μια χαρα νωρις ειναι, στειλε αυριο πρωι τηλ κ ονομα με πμ στη μελινα (Melini) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:20 Η ιβανα έγραψε: #1.973 08-05-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από goutouna: Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Click για ανάπτυξη... το σημεο συναντησης δεν εχει κανονιστει ακομα, εχουμε πει τη μερα αλλα το μερος εκκρεμει. θα το μαθουμε, παντως θα ειναι ή χαλανδρι, ή κεντρο σε περιμενουμε να αναλυσουμε διεξοδικοτερα τα γκομενικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 21:04 Η goutouna έγραψε: #1.974 08-05-09 21:04 Αν ειναι στο Χαλανδρι μου ειναι λιγο δυσκολο να ερθω... Το κεντρο ειναι τελειο (για εμενα)!! Αν τελικα ειναι κεντρο, υπολογιστε 2 θεσουλες για μενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η mickey mouse: #1.975 08-05-09 23:37 Kέντρο ή απόκεντρο πάντως θα πρέπει να είναι δίπλα σε σταθμό μετρό για να μπορέσουμε όλοι να έρθουμε παιδιά. Τα προηγούμενα ραντεβού πάντως ήταν στο σταθμό Μοναστηράκι ή Κεραμεικό για να βολευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:53 Η ιβανα έγραψε: #1.976 08-05-09 23:53 εχω ακουσει οτι η "κανελλα" στο γκαζι εχει πολυ καλο φαγητο. και ειναι και παρα πολυ κοντα στο μετρο. εχει παει κανεις για να μας πει περισσοτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 21:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.977 09-05-09 21:10 Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 22:46 Η ιβανα έγραψε: #1.978 09-05-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Click για ανάπτυξη... πω πω τσατιλα με την "κανελλα" !!!!!!! τοσο χαλια ε ? ε, αμα ειναι να μην ερθεις, να κλεισουμε αυριο κιολας ελα πλακα κανω σταματα, αλλου λοιπον ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η Melini έγραψε: #1.979 10-05-09 10:40 Καλημέρα Θέλω να σας πω ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ΗΣΑΠ για τη μετακίνησή μας, γιατί γίνονται έργα στις γραμμές και κάθε ΣΚ είναι κλειστά κάποια κομμάτια (π.χ. αυτό το ΣΚ το κομμάτι Ταύρος-Νέα Ιωνία). Θα πρέπει να κανονίσουμε κάτι κοντά σε Μετρό ή σε σημείο που έχει καλή προσβαση με άλλα Μέσα Μεταφοράς... Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:54 Η Raktia έγραψε: #1.980 10-05-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Click για ανάπτυξη... Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Τι λες τώρα; Την παρέα σου τη θέλουμε, το φαγητό να μη μας φας Μπήκες κι εσύ στη λίστα Είμαστε 14!! Αλλος; Αυτή τη βδομάδα θα ψάξω για μαγαζί... έχω ήδη προτείνει ένα στο Χαλάνδρι κι έχω κατά νου κι ένα στο κέντρο της Αθήνας, αρκεί να είναι ανοιχτό τις Κυριακές Click για ανάπτυξη... Μην ανησυχεις καλο μου δεν τρωω πολυ (αφου με εβαλες στη λιστα μπορω να κατσω και διπλα σου στο τραπεζι??κι αμα δεις φαι στο πιατο σου,τρυπα μου τη μυτη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 00:16 Ο EL GATO έγραψε: #1.962 07-05-09 00:16 Ναι... Ως συνηθως τα αντιλαμβανομαι ολα αργα. Για ποτε λετε ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #1.963 07-05-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μην ανησυχεις καλο μου δεν τρωω πολυ (αφου με εβαλες στη λιστα μπορω να κατσω και διπλα σου στο τραπεζι??κι αμα δεις φαι στο πιατο σου,τρυπα μου τη μυτη) Click για ανάπτυξη... Να καθήσεις, να καθήσεις! Καλό θα μου κάνεις Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι... Ως συνηθως τα αντιλαμβανομαι ολα αργα. Για ποτε λετε ακριβως? Click για ανάπτυξη... 24 Μαϊου, ημέρα Κυριακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 09:06 Ο EL GATO έγραψε: #1.964 07-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: 24 Μαϊου, ημέρα Κυριακή Click για ανάπτυξη... Νομιζω εχω μια υποχρεωση εκεινη τη μερα. Ωστοσο, αν τα καταφερω θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 09:09 Η Melini έγραψε: #1.965 07-05-09 09:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νομιζω εχω μια υποχρεωση εκεινη τη μερα. Ωστοσο, αν τα καταφερω θα ερθω. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Θα σε βάλω κι εσένα με ερωτηματικό Να τα καταφέρεις να έρθεις όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 09:59 Ο drf έγραψε: #1.966 07-05-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα Θα σε βάλω κι εσένα με ερωτηματικό Να τα καταφέρεις να έρθεις όμως... Click για ανάπτυξη... θα έρθει θέλει δε θέλει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.967 07-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: θα έρθει θέλει δε θέλει.. Click για ανάπτυξη... Δημοκρατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:21 Η elvenstar: #1.968 07-05-09 11:21 και με συνοπτικές διαδικασίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η Melini έγραψε: #1.969 07-05-09 12:09 Ετσι μπράβο Για να μη λέτε ότι μόνο εγώ κρατάω μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η goutouna έγραψε: #1.970 08-05-09 15:39 Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 16:50 Η tsitsini1: #1.971 08-05-09 16:50 Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η ιβανα έγραψε: #1.972 08-05-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια, μια χαρα νωρις ειναι, στειλε αυριο πρωι τηλ κ ονομα με πμ στη μελινα (Melini) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:20 Η ιβανα έγραψε: #1.973 08-05-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από goutouna: Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Click για ανάπτυξη... το σημεο συναντησης δεν εχει κανονιστει ακομα, εχουμε πει τη μερα αλλα το μερος εκκρεμει. θα το μαθουμε, παντως θα ειναι ή χαλανδρι, ή κεντρο σε περιμενουμε να αναλυσουμε διεξοδικοτερα τα γκομενικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 21:04 Η goutouna έγραψε: #1.974 08-05-09 21:04 Αν ειναι στο Χαλανδρι μου ειναι λιγο δυσκολο να ερθω... Το κεντρο ειναι τελειο (για εμενα)!! Αν τελικα ειναι κεντρο, υπολογιστε 2 θεσουλες για μενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η mickey mouse: #1.975 08-05-09 23:37 Kέντρο ή απόκεντρο πάντως θα πρέπει να είναι δίπλα σε σταθμό μετρό για να μπορέσουμε όλοι να έρθουμε παιδιά. Τα προηγούμενα ραντεβού πάντως ήταν στο σταθμό Μοναστηράκι ή Κεραμεικό για να βολευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:53 Η ιβανα έγραψε: #1.976 08-05-09 23:53 εχω ακουσει οτι η "κανελλα" στο γκαζι εχει πολυ καλο φαγητο. και ειναι και παρα πολυ κοντα στο μετρο. εχει παει κανεις για να μας πει περισσοτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 21:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.977 09-05-09 21:10 Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 22:46 Η ιβανα έγραψε: #1.978 09-05-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Click για ανάπτυξη... πω πω τσατιλα με την "κανελλα" !!!!!!! τοσο χαλια ε ? ε, αμα ειναι να μην ερθεις, να κλεισουμε αυριο κιολας ελα πλακα κανω σταματα, αλλου λοιπον ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η Melini έγραψε: #1.979 10-05-09 10:40 Καλημέρα Θέλω να σας πω ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ΗΣΑΠ για τη μετακίνησή μας, γιατί γίνονται έργα στις γραμμές και κάθε ΣΚ είναι κλειστά κάποια κομμάτια (π.χ. αυτό το ΣΚ το κομμάτι Ταύρος-Νέα Ιωνία). Θα πρέπει να κανονίσουμε κάτι κοντά σε Μετρό ή σε σημείο που έχει καλή προσβαση με άλλα Μέσα Μεταφοράς... Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:54 Η Raktia έγραψε: #1.980 10-05-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Click για ανάπτυξη... Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι... Ως συνηθως τα αντιλαμβανομαι ολα αργα. Για ποτε λετε ακριβως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 08:52 Η Melini έγραψε: #1.963 07-05-09 08:52 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μην ανησυχεις καλο μου δεν τρωω πολυ (αφου με εβαλες στη λιστα μπορω να κατσω και διπλα σου στο τραπεζι??κι αμα δεις φαι στο πιατο σου,τρυπα μου τη μυτη) Click για ανάπτυξη... Να καθήσεις, να καθήσεις! Καλό θα μου κάνεις Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι... Ως συνηθως τα αντιλαμβανομαι ολα αργα. Για ποτε λετε ακριβως? Click για ανάπτυξη... 24 Μαϊου, ημέρα Κυριακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 09:06 Ο EL GATO έγραψε: #1.964 07-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: 24 Μαϊου, ημέρα Κυριακή Click για ανάπτυξη... Νομιζω εχω μια υποχρεωση εκεινη τη μερα. Ωστοσο, αν τα καταφερω θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 09:09 Η Melini έγραψε: #1.965 07-05-09 09:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νομιζω εχω μια υποχρεωση εκεινη τη μερα. Ωστοσο, αν τα καταφερω θα ερθω. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Θα σε βάλω κι εσένα με ερωτηματικό Να τα καταφέρεις να έρθεις όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 09:59 Ο drf έγραψε: #1.966 07-05-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα Θα σε βάλω κι εσένα με ερωτηματικό Να τα καταφέρεις να έρθεις όμως... Click για ανάπτυξη... θα έρθει θέλει δε θέλει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.967 07-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: θα έρθει θέλει δε θέλει.. Click για ανάπτυξη... Δημοκρατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:21 Η elvenstar: #1.968 07-05-09 11:21 και με συνοπτικές διαδικασίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η Melini έγραψε: #1.969 07-05-09 12:09 Ετσι μπράβο Για να μη λέτε ότι μόνο εγώ κρατάω μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η goutouna έγραψε: #1.970 08-05-09 15:39 Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 16:50 Η tsitsini1: #1.971 08-05-09 16:50 Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η ιβανα έγραψε: #1.972 08-05-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια, μια χαρα νωρις ειναι, στειλε αυριο πρωι τηλ κ ονομα με πμ στη μελινα (Melini) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:20 Η ιβανα έγραψε: #1.973 08-05-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από goutouna: Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Click για ανάπτυξη... το σημεο συναντησης δεν εχει κανονιστει ακομα, εχουμε πει τη μερα αλλα το μερος εκκρεμει. θα το μαθουμε, παντως θα ειναι ή χαλανδρι, ή κεντρο σε περιμενουμε να αναλυσουμε διεξοδικοτερα τα γκομενικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 21:04 Η goutouna έγραψε: #1.974 08-05-09 21:04 Αν ειναι στο Χαλανδρι μου ειναι λιγο δυσκολο να ερθω... Το κεντρο ειναι τελειο (για εμενα)!! Αν τελικα ειναι κεντρο, υπολογιστε 2 θεσουλες για μενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η mickey mouse: #1.975 08-05-09 23:37 Kέντρο ή απόκεντρο πάντως θα πρέπει να είναι δίπλα σε σταθμό μετρό για να μπορέσουμε όλοι να έρθουμε παιδιά. Τα προηγούμενα ραντεβού πάντως ήταν στο σταθμό Μοναστηράκι ή Κεραμεικό για να βολευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:53 Η ιβανα έγραψε: #1.976 08-05-09 23:53 εχω ακουσει οτι η "κανελλα" στο γκαζι εχει πολυ καλο φαγητο. και ειναι και παρα πολυ κοντα στο μετρο. εχει παει κανεις για να μας πει περισσοτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 21:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.977 09-05-09 21:10 Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 22:46 Η ιβανα έγραψε: #1.978 09-05-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Click για ανάπτυξη... πω πω τσατιλα με την "κανελλα" !!!!!!! τοσο χαλια ε ? ε, αμα ειναι να μην ερθεις, να κλεισουμε αυριο κιολας ελα πλακα κανω σταματα, αλλου λοιπον ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η Melini έγραψε: #1.979 10-05-09 10:40 Καλημέρα Θέλω να σας πω ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ΗΣΑΠ για τη μετακίνησή μας, γιατί γίνονται έργα στις γραμμές και κάθε ΣΚ είναι κλειστά κάποια κομμάτια (π.χ. αυτό το ΣΚ το κομμάτι Ταύρος-Νέα Ιωνία). Θα πρέπει να κανονίσουμε κάτι κοντά σε Μετρό ή σε σημείο που έχει καλή προσβαση με άλλα Μέσα Μεταφοράς... Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:54 Η Raktia έγραψε: #1.980 10-05-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Click για ανάπτυξη... Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Μην ανησυχεις καλο μου δεν τρωω πολυ (αφου με εβαλες στη λιστα μπορω να κατσω και διπλα σου στο τραπεζι??κι αμα δεις φαι στο πιατο σου,τρυπα μου τη μυτη) Click για ανάπτυξη... Να καθήσεις, να καθήσεις! Καλό θα μου κάνεις Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Ναι... Ως συνηθως τα αντιλαμβανομαι ολα αργα. Για ποτε λετε ακριβως? Click για ανάπτυξη... 24 Μαϊου, ημέρα Κυριακή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 09:06 Ο EL GATO έγραψε: #1.964 07-05-09 09:06 Αρχική Δημοσίευση από Melini: 24 Μαϊου, ημέρα Κυριακή Click για ανάπτυξη... Νομιζω εχω μια υποχρεωση εκεινη τη μερα. Ωστοσο, αν τα καταφερω θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 09:09 Η Melini έγραψε: #1.965 07-05-09 09:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νομιζω εχω μια υποχρεωση εκεινη τη μερα. Ωστοσο, αν τα καταφερω θα ερθω. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Θα σε βάλω κι εσένα με ερωτηματικό Να τα καταφέρεις να έρθεις όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 09:59 Ο drf έγραψε: #1.966 07-05-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα Θα σε βάλω κι εσένα με ερωτηματικό Να τα καταφέρεις να έρθεις όμως... Click για ανάπτυξη... θα έρθει θέλει δε θέλει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.967 07-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: θα έρθει θέλει δε θέλει.. Click για ανάπτυξη... Δημοκρατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:21 Η elvenstar: #1.968 07-05-09 11:21 και με συνοπτικές διαδικασίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η Melini έγραψε: #1.969 07-05-09 12:09 Ετσι μπράβο Για να μη λέτε ότι μόνο εγώ κρατάω μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η goutouna έγραψε: #1.970 08-05-09 15:39 Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 16:50 Η tsitsini1: #1.971 08-05-09 16:50 Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η ιβανα έγραψε: #1.972 08-05-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια, μια χαρα νωρις ειναι, στειλε αυριο πρωι τηλ κ ονομα με πμ στη μελινα (Melini) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:20 Η ιβανα έγραψε: #1.973 08-05-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από goutouna: Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Click για ανάπτυξη... το σημεο συναντησης δεν εχει κανονιστει ακομα, εχουμε πει τη μερα αλλα το μερος εκκρεμει. θα το μαθουμε, παντως θα ειναι ή χαλανδρι, ή κεντρο σε περιμενουμε να αναλυσουμε διεξοδικοτερα τα γκομενικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 21:04 Η goutouna έγραψε: #1.974 08-05-09 21:04 Αν ειναι στο Χαλανδρι μου ειναι λιγο δυσκολο να ερθω... Το κεντρο ειναι τελειο (για εμενα)!! Αν τελικα ειναι κεντρο, υπολογιστε 2 θεσουλες για μενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η mickey mouse: #1.975 08-05-09 23:37 Kέντρο ή απόκεντρο πάντως θα πρέπει να είναι δίπλα σε σταθμό μετρό για να μπορέσουμε όλοι να έρθουμε παιδιά. Τα προηγούμενα ραντεβού πάντως ήταν στο σταθμό Μοναστηράκι ή Κεραμεικό για να βολευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:53 Η ιβανα έγραψε: #1.976 08-05-09 23:53 εχω ακουσει οτι η "κανελλα" στο γκαζι εχει πολυ καλο φαγητο. και ειναι και παρα πολυ κοντα στο μετρο. εχει παει κανεις για να μας πει περισσοτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 21:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.977 09-05-09 21:10 Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 22:46 Η ιβανα έγραψε: #1.978 09-05-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Click για ανάπτυξη... πω πω τσατιλα με την "κανελλα" !!!!!!! τοσο χαλια ε ? ε, αμα ειναι να μην ερθεις, να κλεισουμε αυριο κιολας ελα πλακα κανω σταματα, αλλου λοιπον ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η Melini έγραψε: #1.979 10-05-09 10:40 Καλημέρα Θέλω να σας πω ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ΗΣΑΠ για τη μετακίνησή μας, γιατί γίνονται έργα στις γραμμές και κάθε ΣΚ είναι κλειστά κάποια κομμάτια (π.χ. αυτό το ΣΚ το κομμάτι Ταύρος-Νέα Ιωνία). Θα πρέπει να κανονίσουμε κάτι κοντά σε Μετρό ή σε σημείο που έχει καλή προσβαση με άλλα Μέσα Μεταφοράς... Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:54 Η Raktia έγραψε: #1.980 10-05-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Click για ανάπτυξη... Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: 24 Μαϊου, ημέρα Κυριακή Click για ανάπτυξη... Νομιζω εχω μια υποχρεωση εκεινη τη μερα. Ωστοσο, αν τα καταφερω θα ερθω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 09:09 Η Melini έγραψε: #1.965 07-05-09 09:09 Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νομιζω εχω μια υποχρεωση εκεινη τη μερα. Ωστοσο, αν τα καταφερω θα ερθω. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Θα σε βάλω κι εσένα με ερωτηματικό Να τα καταφέρεις να έρθεις όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 09:59 Ο drf έγραψε: #1.966 07-05-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα Θα σε βάλω κι εσένα με ερωτηματικό Να τα καταφέρεις να έρθεις όμως... Click για ανάπτυξη... θα έρθει θέλει δε θέλει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.967 07-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: θα έρθει θέλει δε θέλει.. Click για ανάπτυξη... Δημοκρατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:21 Η elvenstar: #1.968 07-05-09 11:21 και με συνοπτικές διαδικασίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η Melini έγραψε: #1.969 07-05-09 12:09 Ετσι μπράβο Για να μη λέτε ότι μόνο εγώ κρατάω μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η goutouna έγραψε: #1.970 08-05-09 15:39 Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 16:50 Η tsitsini1: #1.971 08-05-09 16:50 Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η ιβανα έγραψε: #1.972 08-05-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια, μια χαρα νωρις ειναι, στειλε αυριο πρωι τηλ κ ονομα με πμ στη μελινα (Melini) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:20 Η ιβανα έγραψε: #1.973 08-05-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από goutouna: Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Click για ανάπτυξη... το σημεο συναντησης δεν εχει κανονιστει ακομα, εχουμε πει τη μερα αλλα το μερος εκκρεμει. θα το μαθουμε, παντως θα ειναι ή χαλανδρι, ή κεντρο σε περιμενουμε να αναλυσουμε διεξοδικοτερα τα γκομενικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 21:04 Η goutouna έγραψε: #1.974 08-05-09 21:04 Αν ειναι στο Χαλανδρι μου ειναι λιγο δυσκολο να ερθω... Το κεντρο ειναι τελειο (για εμενα)!! Αν τελικα ειναι κεντρο, υπολογιστε 2 θεσουλες για μενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η mickey mouse: #1.975 08-05-09 23:37 Kέντρο ή απόκεντρο πάντως θα πρέπει να είναι δίπλα σε σταθμό μετρό για να μπορέσουμε όλοι να έρθουμε παιδιά. Τα προηγούμενα ραντεβού πάντως ήταν στο σταθμό Μοναστηράκι ή Κεραμεικό για να βολευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:53 Η ιβανα έγραψε: #1.976 08-05-09 23:53 εχω ακουσει οτι η "κανελλα" στο γκαζι εχει πολυ καλο φαγητο. και ειναι και παρα πολυ κοντα στο μετρο. εχει παει κανεις για να μας πει περισσοτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 21:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.977 09-05-09 21:10 Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 22:46 Η ιβανα έγραψε: #1.978 09-05-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Click για ανάπτυξη... πω πω τσατιλα με την "κανελλα" !!!!!!! τοσο χαλια ε ? ε, αμα ειναι να μην ερθεις, να κλεισουμε αυριο κιολας ελα πλακα κανω σταματα, αλλου λοιπον ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η Melini έγραψε: #1.979 10-05-09 10:40 Καλημέρα Θέλω να σας πω ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ΗΣΑΠ για τη μετακίνησή μας, γιατί γίνονται έργα στις γραμμές και κάθε ΣΚ είναι κλειστά κάποια κομμάτια (π.χ. αυτό το ΣΚ το κομμάτι Ταύρος-Νέα Ιωνία). Θα πρέπει να κανονίσουμε κάτι κοντά σε Μετρό ή σε σημείο που έχει καλή προσβαση με άλλα Μέσα Μεταφοράς... Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:54 Η Raktia έγραψε: #1.980 10-05-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Click για ανάπτυξη... Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EL GATO: Νομιζω εχω μια υποχρεωση εκεινη τη μερα. Ωστοσο, αν τα καταφερω θα ερθω. Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Θα σε βάλω κι εσένα με ερωτηματικό Να τα καταφέρεις να έρθεις όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 09:59 Ο drf έγραψε: #1.966 07-05-09 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα Θα σε βάλω κι εσένα με ερωτηματικό Να τα καταφέρεις να έρθεις όμως... Click για ανάπτυξη... θα έρθει θέλει δε θέλει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.967 07-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: θα έρθει θέλει δε θέλει.. Click για ανάπτυξη... Δημοκρατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:21 Η elvenstar: #1.968 07-05-09 11:21 και με συνοπτικές διαδικασίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η Melini έγραψε: #1.969 07-05-09 12:09 Ετσι μπράβο Για να μη λέτε ότι μόνο εγώ κρατάω μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η goutouna έγραψε: #1.970 08-05-09 15:39 Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 16:50 Η tsitsini1: #1.971 08-05-09 16:50 Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η ιβανα έγραψε: #1.972 08-05-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια, μια χαρα νωρις ειναι, στειλε αυριο πρωι τηλ κ ονομα με πμ στη μελινα (Melini) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:20 Η ιβανα έγραψε: #1.973 08-05-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από goutouna: Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Click για ανάπτυξη... το σημεο συναντησης δεν εχει κανονιστει ακομα, εχουμε πει τη μερα αλλα το μερος εκκρεμει. θα το μαθουμε, παντως θα ειναι ή χαλανδρι, ή κεντρο σε περιμενουμε να αναλυσουμε διεξοδικοτερα τα γκομενικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 21:04 Η goutouna έγραψε: #1.974 08-05-09 21:04 Αν ειναι στο Χαλανδρι μου ειναι λιγο δυσκολο να ερθω... Το κεντρο ειναι τελειο (για εμενα)!! Αν τελικα ειναι κεντρο, υπολογιστε 2 θεσουλες για μενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η mickey mouse: #1.975 08-05-09 23:37 Kέντρο ή απόκεντρο πάντως θα πρέπει να είναι δίπλα σε σταθμό μετρό για να μπορέσουμε όλοι να έρθουμε παιδιά. Τα προηγούμενα ραντεβού πάντως ήταν στο σταθμό Μοναστηράκι ή Κεραμεικό για να βολευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:53 Η ιβανα έγραψε: #1.976 08-05-09 23:53 εχω ακουσει οτι η "κανελλα" στο γκαζι εχει πολυ καλο φαγητο. και ειναι και παρα πολυ κοντα στο μετρο. εχει παει κανεις για να μας πει περισσοτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 21:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.977 09-05-09 21:10 Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 22:46 Η ιβανα έγραψε: #1.978 09-05-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Click για ανάπτυξη... πω πω τσατιλα με την "κανελλα" !!!!!!! τοσο χαλια ε ? ε, αμα ειναι να μην ερθεις, να κλεισουμε αυριο κιολας ελα πλακα κανω σταματα, αλλου λοιπον ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η Melini έγραψε: #1.979 10-05-09 10:40 Καλημέρα Θέλω να σας πω ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ΗΣΑΠ για τη μετακίνησή μας, γιατί γίνονται έργα στις γραμμές και κάθε ΣΚ είναι κλειστά κάποια κομμάτια (π.χ. αυτό το ΣΚ το κομμάτι Ταύρος-Νέα Ιωνία). Θα πρέπει να κανονίσουμε κάτι κοντά σε Μετρό ή σε σημείο που έχει καλή προσβαση με άλλα Μέσα Μεταφοράς... Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:54 Η Raktia έγραψε: #1.980 10-05-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Click για ανάπτυξη... Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Καλημέρα Θα σε βάλω κι εσένα με ερωτηματικό Να τα καταφέρεις να έρθεις όμως... Click για ανάπτυξη... θα έρθει θέλει δε θέλει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EL GATO Διάσημο μέλος Ο EL GATO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.150 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:19 Ο EL GATO έγραψε: #1.967 07-05-09 11:19 Αρχική Δημοσίευση από drf: θα έρθει θέλει δε θέλει.. Click για ανάπτυξη... Δημοκρατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:21 Η elvenstar: #1.968 07-05-09 11:21 και με συνοπτικές διαδικασίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η Melini έγραψε: #1.969 07-05-09 12:09 Ετσι μπράβο Για να μη λέτε ότι μόνο εγώ κρατάω μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η goutouna έγραψε: #1.970 08-05-09 15:39 Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 16:50 Η tsitsini1: #1.971 08-05-09 16:50 Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η ιβανα έγραψε: #1.972 08-05-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια, μια χαρα νωρις ειναι, στειλε αυριο πρωι τηλ κ ονομα με πμ στη μελινα (Melini) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:20 Η ιβανα έγραψε: #1.973 08-05-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από goutouna: Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Click για ανάπτυξη... το σημεο συναντησης δεν εχει κανονιστει ακομα, εχουμε πει τη μερα αλλα το μερος εκκρεμει. θα το μαθουμε, παντως θα ειναι ή χαλανδρι, ή κεντρο σε περιμενουμε να αναλυσουμε διεξοδικοτερα τα γκομενικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 21:04 Η goutouna έγραψε: #1.974 08-05-09 21:04 Αν ειναι στο Χαλανδρι μου ειναι λιγο δυσκολο να ερθω... Το κεντρο ειναι τελειο (για εμενα)!! Αν τελικα ειναι κεντρο, υπολογιστε 2 θεσουλες για μενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η mickey mouse: #1.975 08-05-09 23:37 Kέντρο ή απόκεντρο πάντως θα πρέπει να είναι δίπλα σε σταθμό μετρό για να μπορέσουμε όλοι να έρθουμε παιδιά. Τα προηγούμενα ραντεβού πάντως ήταν στο σταθμό Μοναστηράκι ή Κεραμεικό για να βολευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:53 Η ιβανα έγραψε: #1.976 08-05-09 23:53 εχω ακουσει οτι η "κανελλα" στο γκαζι εχει πολυ καλο φαγητο. και ειναι και παρα πολυ κοντα στο μετρο. εχει παει κανεις για να μας πει περισσοτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 21:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.977 09-05-09 21:10 Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 22:46 Η ιβανα έγραψε: #1.978 09-05-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Click για ανάπτυξη... πω πω τσατιλα με την "κανελλα" !!!!!!! τοσο χαλια ε ? ε, αμα ειναι να μην ερθεις, να κλεισουμε αυριο κιολας ελα πλακα κανω σταματα, αλλου λοιπον ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η Melini έγραψε: #1.979 10-05-09 10:40 Καλημέρα Θέλω να σας πω ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ΗΣΑΠ για τη μετακίνησή μας, γιατί γίνονται έργα στις γραμμές και κάθε ΣΚ είναι κλειστά κάποια κομμάτια (π.χ. αυτό το ΣΚ το κομμάτι Ταύρος-Νέα Ιωνία). Θα πρέπει να κανονίσουμε κάτι κοντά σε Μετρό ή σε σημείο που έχει καλή προσβαση με άλλα Μέσα Μεταφοράς... Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:54 Η Raktia έγραψε: #1.980 10-05-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Click για ανάπτυξη... Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: θα έρθει θέλει δε θέλει.. Click για ανάπτυξη... Δημοκρατικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 11:21 Η elvenstar: #1.968 07-05-09 11:21 και με συνοπτικές διαδικασίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η Melini έγραψε: #1.969 07-05-09 12:09 Ετσι μπράβο Για να μη λέτε ότι μόνο εγώ κρατάω μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η goutouna έγραψε: #1.970 08-05-09 15:39 Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 16:50 Η tsitsini1: #1.971 08-05-09 16:50 Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η ιβανα έγραψε: #1.972 08-05-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια, μια χαρα νωρις ειναι, στειλε αυριο πρωι τηλ κ ονομα με πμ στη μελινα (Melini) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:20 Η ιβανα έγραψε: #1.973 08-05-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από goutouna: Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Click για ανάπτυξη... το σημεο συναντησης δεν εχει κανονιστει ακομα, εχουμε πει τη μερα αλλα το μερος εκκρεμει. θα το μαθουμε, παντως θα ειναι ή χαλανδρι, ή κεντρο σε περιμενουμε να αναλυσουμε διεξοδικοτερα τα γκομενικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 21:04 Η goutouna έγραψε: #1.974 08-05-09 21:04 Αν ειναι στο Χαλανδρι μου ειναι λιγο δυσκολο να ερθω... Το κεντρο ειναι τελειο (για εμενα)!! Αν τελικα ειναι κεντρο, υπολογιστε 2 θεσουλες για μενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η mickey mouse: #1.975 08-05-09 23:37 Kέντρο ή απόκεντρο πάντως θα πρέπει να είναι δίπλα σε σταθμό μετρό για να μπορέσουμε όλοι να έρθουμε παιδιά. Τα προηγούμενα ραντεβού πάντως ήταν στο σταθμό Μοναστηράκι ή Κεραμεικό για να βολευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:53 Η ιβανα έγραψε: #1.976 08-05-09 23:53 εχω ακουσει οτι η "κανελλα" στο γκαζι εχει πολυ καλο φαγητο. και ειναι και παρα πολυ κοντα στο μετρο. εχει παει κανεις για να μας πει περισσοτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 21:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.977 09-05-09 21:10 Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 22:46 Η ιβανα έγραψε: #1.978 09-05-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Click για ανάπτυξη... πω πω τσατιλα με την "κανελλα" !!!!!!! τοσο χαλια ε ? ε, αμα ειναι να μην ερθεις, να κλεισουμε αυριο κιολας ελα πλακα κανω σταματα, αλλου λοιπον ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η Melini έγραψε: #1.979 10-05-09 10:40 Καλημέρα Θέλω να σας πω ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ΗΣΑΠ για τη μετακίνησή μας, γιατί γίνονται έργα στις γραμμές και κάθε ΣΚ είναι κλειστά κάποια κομμάτια (π.χ. αυτό το ΣΚ το κομμάτι Ταύρος-Νέα Ιωνία). Θα πρέπει να κανονίσουμε κάτι κοντά σε Μετρό ή σε σημείο που έχει καλή προσβαση με άλλα Μέσα Μεταφοράς... Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:54 Η Raktia έγραψε: #1.980 10-05-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Click για ανάπτυξη... Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και με συνοπτικές διαδικασίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 7 Μαΐου 2009 στις 12:09 Η Melini έγραψε: #1.969 07-05-09 12:09 Ετσι μπράβο Για να μη λέτε ότι μόνο εγώ κρατάω μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η goutouna έγραψε: #1.970 08-05-09 15:39 Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 16:50 Η tsitsini1: #1.971 08-05-09 16:50 Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η ιβανα έγραψε: #1.972 08-05-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια, μια χαρα νωρις ειναι, στειλε αυριο πρωι τηλ κ ονομα με πμ στη μελινα (Melini) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:20 Η ιβανα έγραψε: #1.973 08-05-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από goutouna: Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Click για ανάπτυξη... το σημεο συναντησης δεν εχει κανονιστει ακομα, εχουμε πει τη μερα αλλα το μερος εκκρεμει. θα το μαθουμε, παντως θα ειναι ή χαλανδρι, ή κεντρο σε περιμενουμε να αναλυσουμε διεξοδικοτερα τα γκομενικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 21:04 Η goutouna έγραψε: #1.974 08-05-09 21:04 Αν ειναι στο Χαλανδρι μου ειναι λιγο δυσκολο να ερθω... Το κεντρο ειναι τελειο (για εμενα)!! Αν τελικα ειναι κεντρο, υπολογιστε 2 θεσουλες για μενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η mickey mouse: #1.975 08-05-09 23:37 Kέντρο ή απόκεντρο πάντως θα πρέπει να είναι δίπλα σε σταθμό μετρό για να μπορέσουμε όλοι να έρθουμε παιδιά. Τα προηγούμενα ραντεβού πάντως ήταν στο σταθμό Μοναστηράκι ή Κεραμεικό για να βολευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:53 Η ιβανα έγραψε: #1.976 08-05-09 23:53 εχω ακουσει οτι η "κανελλα" στο γκαζι εχει πολυ καλο φαγητο. και ειναι και παρα πολυ κοντα στο μετρο. εχει παει κανεις για να μας πει περισσοτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 21:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.977 09-05-09 21:10 Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 22:46 Η ιβανα έγραψε: #1.978 09-05-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Click για ανάπτυξη... πω πω τσατιλα με την "κανελλα" !!!!!!! τοσο χαλια ε ? ε, αμα ειναι να μην ερθεις, να κλεισουμε αυριο κιολας ελα πλακα κανω σταματα, αλλου λοιπον ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η Melini έγραψε: #1.979 10-05-09 10:40 Καλημέρα Θέλω να σας πω ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ΗΣΑΠ για τη μετακίνησή μας, γιατί γίνονται έργα στις γραμμές και κάθε ΣΚ είναι κλειστά κάποια κομμάτια (π.χ. αυτό το ΣΚ το κομμάτι Ταύρος-Νέα Ιωνία). Θα πρέπει να κανονίσουμε κάτι κοντά σε Μετρό ή σε σημείο που έχει καλή προσβαση με άλλα Μέσα Μεταφοράς... Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:54 Η Raktia έγραψε: #1.980 10-05-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Click για ανάπτυξη... Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ετσι μπράβο Για να μη λέτε ότι μόνο εγώ κρατάω μαστίγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:39 Η goutouna έγραψε: #1.970 08-05-09 15:39 Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 16:50 Η tsitsini1: #1.971 08-05-09 16:50 Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η ιβανα έγραψε: #1.972 08-05-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια, μια χαρα νωρις ειναι, στειλε αυριο πρωι τηλ κ ονομα με πμ στη μελινα (Melini) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:20 Η ιβανα έγραψε: #1.973 08-05-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από goutouna: Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Click για ανάπτυξη... το σημεο συναντησης δεν εχει κανονιστει ακομα, εχουμε πει τη μερα αλλα το μερος εκκρεμει. θα το μαθουμε, παντως θα ειναι ή χαλανδρι, ή κεντρο σε περιμενουμε να αναλυσουμε διεξοδικοτερα τα γκομενικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 21:04 Η goutouna έγραψε: #1.974 08-05-09 21:04 Αν ειναι στο Χαλανδρι μου ειναι λιγο δυσκολο να ερθω... Το κεντρο ειναι τελειο (για εμενα)!! Αν τελικα ειναι κεντρο, υπολογιστε 2 θεσουλες για μενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η mickey mouse: #1.975 08-05-09 23:37 Kέντρο ή απόκεντρο πάντως θα πρέπει να είναι δίπλα σε σταθμό μετρό για να μπορέσουμε όλοι να έρθουμε παιδιά. Τα προηγούμενα ραντεβού πάντως ήταν στο σταθμό Μοναστηράκι ή Κεραμεικό για να βολευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:53 Η ιβανα έγραψε: #1.976 08-05-09 23:53 εχω ακουσει οτι η "κανελλα" στο γκαζι εχει πολυ καλο φαγητο. και ειναι και παρα πολυ κοντα στο μετρο. εχει παει κανεις για να μας πει περισσοτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 21:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.977 09-05-09 21:10 Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 22:46 Η ιβανα έγραψε: #1.978 09-05-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Click για ανάπτυξη... πω πω τσατιλα με την "κανελλα" !!!!!!! τοσο χαλια ε ? ε, αμα ειναι να μην ερθεις, να κλεισουμε αυριο κιολας ελα πλακα κανω σταματα, αλλου λοιπον ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η Melini έγραψε: #1.979 10-05-09 10:40 Καλημέρα Θέλω να σας πω ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ΗΣΑΠ για τη μετακίνησή μας, γιατί γίνονται έργα στις γραμμές και κάθε ΣΚ είναι κλειστά κάποια κομμάτια (π.χ. αυτό το ΣΚ το κομμάτι Ταύρος-Νέα Ιωνία). Θα πρέπει να κανονίσουμε κάτι κοντά σε Μετρό ή σε σημείο που έχει καλή προσβαση με άλλα Μέσα Μεταφοράς... Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:54 Η Raktia έγραψε: #1.980 10-05-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Click για ανάπτυξη... Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 16:50 Η tsitsini1: #1.971 08-05-09 16:50 Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η ιβανα έγραψε: #1.972 08-05-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια, μια χαρα νωρις ειναι, στειλε αυριο πρωι τηλ κ ονομα με πμ στη μελινα (Melini) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:20 Η ιβανα έγραψε: #1.973 08-05-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από goutouna: Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Click για ανάπτυξη... το σημεο συναντησης δεν εχει κανονιστει ακομα, εχουμε πει τη μερα αλλα το μερος εκκρεμει. θα το μαθουμε, παντως θα ειναι ή χαλανδρι, ή κεντρο σε περιμενουμε να αναλυσουμε διεξοδικοτερα τα γκομενικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 21:04 Η goutouna έγραψε: #1.974 08-05-09 21:04 Αν ειναι στο Χαλανδρι μου ειναι λιγο δυσκολο να ερθω... Το κεντρο ειναι τελειο (για εμενα)!! Αν τελικα ειναι κεντρο, υπολογιστε 2 θεσουλες για μενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η mickey mouse: #1.975 08-05-09 23:37 Kέντρο ή απόκεντρο πάντως θα πρέπει να είναι δίπλα σε σταθμό μετρό για να μπορέσουμε όλοι να έρθουμε παιδιά. Τα προηγούμενα ραντεβού πάντως ήταν στο σταθμό Μοναστηράκι ή Κεραμεικό για να βολευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:53 Η ιβανα έγραψε: #1.976 08-05-09 23:53 εχω ακουσει οτι η "κανελλα" στο γκαζι εχει πολυ καλο φαγητο. και ειναι και παρα πολυ κοντα στο μετρο. εχει παει κανεις για να μας πει περισσοτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 21:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.977 09-05-09 21:10 Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 22:46 Η ιβανα έγραψε: #1.978 09-05-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Click για ανάπτυξη... πω πω τσατιλα με την "κανελλα" !!!!!!! τοσο χαλια ε ? ε, αμα ειναι να μην ερθεις, να κλεισουμε αυριο κιολας ελα πλακα κανω σταματα, αλλου λοιπον ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η Melini έγραψε: #1.979 10-05-09 10:40 Καλημέρα Θέλω να σας πω ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ΗΣΑΠ για τη μετακίνησή μας, γιατί γίνονται έργα στις γραμμές και κάθε ΣΚ είναι κλειστά κάποια κομμάτια (π.χ. αυτό το ΣΚ το κομμάτι Ταύρος-Νέα Ιωνία). Θα πρέπει να κανονίσουμε κάτι κοντά σε Μετρό ή σε σημείο που έχει καλή προσβαση με άλλα Μέσα Μεταφοράς... Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:54 Η Raktia έγραψε: #1.980 10-05-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Click για ανάπτυξη... Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:18 Η ιβανα έγραψε: #1.972 08-05-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια, μια χαρα νωρις ειναι, στειλε αυριο πρωι τηλ κ ονομα με πμ στη μελινα (Melini) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:20 Η ιβανα έγραψε: #1.973 08-05-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από goutouna: Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Click για ανάπτυξη... το σημεο συναντησης δεν εχει κανονιστει ακομα, εχουμε πει τη μερα αλλα το μερος εκκρεμει. θα το μαθουμε, παντως θα ειναι ή χαλανδρι, ή κεντρο σε περιμενουμε να αναλυσουμε διεξοδικοτερα τα γκομενικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 21:04 Η goutouna έγραψε: #1.974 08-05-09 21:04 Αν ειναι στο Χαλανδρι μου ειναι λιγο δυσκολο να ερθω... Το κεντρο ειναι τελειο (για εμενα)!! Αν τελικα ειναι κεντρο, υπολογιστε 2 θεσουλες για μενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η mickey mouse: #1.975 08-05-09 23:37 Kέντρο ή απόκεντρο πάντως θα πρέπει να είναι δίπλα σε σταθμό μετρό για να μπορέσουμε όλοι να έρθουμε παιδιά. Τα προηγούμενα ραντεβού πάντως ήταν στο σταθμό Μοναστηράκι ή Κεραμεικό για να βολευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:53 Η ιβανα έγραψε: #1.976 08-05-09 23:53 εχω ακουσει οτι η "κανελλα" στο γκαζι εχει πολυ καλο φαγητο. και ειναι και παρα πολυ κοντα στο μετρο. εχει παει κανεις για να μας πει περισσοτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 21:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.977 09-05-09 21:10 Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 22:46 Η ιβανα έγραψε: #1.978 09-05-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Click για ανάπτυξη... πω πω τσατιλα με την "κανελλα" !!!!!!! τοσο χαλια ε ? ε, αμα ειναι να μην ερθεις, να κλεισουμε αυριο κιολας ελα πλακα κανω σταματα, αλλου λοιπον ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η Melini έγραψε: #1.979 10-05-09 10:40 Καλημέρα Θέλω να σας πω ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ΗΣΑΠ για τη μετακίνησή μας, γιατί γίνονται έργα στις γραμμές και κάθε ΣΚ είναι κλειστά κάποια κομμάτια (π.χ. αυτό το ΣΚ το κομμάτι Ταύρος-Νέα Ιωνία). Θα πρέπει να κανονίσουμε κάτι κοντά σε Μετρό ή σε σημείο που έχει καλή προσβαση με άλλα Μέσα Μεταφοράς... Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:54 Η Raktia έγραψε: #1.980 10-05-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Click για ανάπτυξη... Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Παιδιάαααα..... Τώρα πήρα χαμπάρι το "meeting".... είναι αργά να δηλώσω συμμετοχήηηηηη?????? Click για ανάπτυξη... οχι βεβαια, μια χαρα νωρις ειναι, στειλε αυριο πρωι τηλ κ ονομα με πμ στη μελινα (Melini) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 19:20 Η ιβανα έγραψε: #1.973 08-05-09 19:20 Αρχική Δημοσίευση από goutouna: Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Click για ανάπτυξη... το σημεο συναντησης δεν εχει κανονιστει ακομα, εχουμε πει τη μερα αλλα το μερος εκκρεμει. θα το μαθουμε, παντως θα ειναι ή χαλανδρι, ή κεντρο σε περιμενουμε να αναλυσουμε διεξοδικοτερα τα γκομενικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 21:04 Η goutouna έγραψε: #1.974 08-05-09 21:04 Αν ειναι στο Χαλανδρι μου ειναι λιγο δυσκολο να ερθω... Το κεντρο ειναι τελειο (για εμενα)!! Αν τελικα ειναι κεντρο, υπολογιστε 2 θεσουλες για μενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η mickey mouse: #1.975 08-05-09 23:37 Kέντρο ή απόκεντρο πάντως θα πρέπει να είναι δίπλα σε σταθμό μετρό για να μπορέσουμε όλοι να έρθουμε παιδιά. Τα προηγούμενα ραντεβού πάντως ήταν στο σταθμό Μοναστηράκι ή Κεραμεικό για να βολευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:53 Η ιβανα έγραψε: #1.976 08-05-09 23:53 εχω ακουσει οτι η "κανελλα" στο γκαζι εχει πολυ καλο φαγητο. και ειναι και παρα πολυ κοντα στο μετρο. εχει παει κανεις για να μας πει περισσοτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 21:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.977 09-05-09 21:10 Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 22:46 Η ιβανα έγραψε: #1.978 09-05-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Click για ανάπτυξη... πω πω τσατιλα με την "κανελλα" !!!!!!! τοσο χαλια ε ? ε, αμα ειναι να μην ερθεις, να κλεισουμε αυριο κιολας ελα πλακα κανω σταματα, αλλου λοιπον ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η Melini έγραψε: #1.979 10-05-09 10:40 Καλημέρα Θέλω να σας πω ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ΗΣΑΠ για τη μετακίνησή μας, γιατί γίνονται έργα στις γραμμές και κάθε ΣΚ είναι κλειστά κάποια κομμάτια (π.χ. αυτό το ΣΚ το κομμάτι Ταύρος-Νέα Ιωνία). Θα πρέπει να κανονίσουμε κάτι κοντά σε Μετρό ή σε σημείο που έχει καλή προσβαση με άλλα Μέσα Μεταφοράς... Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:54 Η Raktia έγραψε: #1.980 10-05-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Click για ανάπτυξη... Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από goutouna: Συγνωμη, το σημειο συναντησης ποιο ειναι? Ψαχνω αλλα δν το βρισκω (εκτος αν δν βλεπω καλα)... Click για ανάπτυξη... το σημεο συναντησης δεν εχει κανονιστει ακομα, εχουμε πει τη μερα αλλα το μερος εκκρεμει. θα το μαθουμε, παντως θα ειναι ή χαλανδρι, ή κεντρο σε περιμενουμε να αναλυσουμε διεξοδικοτερα τα γκομενικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
goutouna Νεοφερμένο μέλος Η goutouna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 111 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 21:04 Η goutouna έγραψε: #1.974 08-05-09 21:04 Αν ειναι στο Χαλανδρι μου ειναι λιγο δυσκολο να ερθω... Το κεντρο ειναι τελειο (για εμενα)!! Αν τελικα ειναι κεντρο, υπολογιστε 2 θεσουλες για μενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η mickey mouse: #1.975 08-05-09 23:37 Kέντρο ή απόκεντρο πάντως θα πρέπει να είναι δίπλα σε σταθμό μετρό για να μπορέσουμε όλοι να έρθουμε παιδιά. Τα προηγούμενα ραντεβού πάντως ήταν στο σταθμό Μοναστηράκι ή Κεραμεικό για να βολευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:53 Η ιβανα έγραψε: #1.976 08-05-09 23:53 εχω ακουσει οτι η "κανελλα" στο γκαζι εχει πολυ καλο φαγητο. και ειναι και παρα πολυ κοντα στο μετρο. εχει παει κανεις για να μας πει περισσοτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 21:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.977 09-05-09 21:10 Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 22:46 Η ιβανα έγραψε: #1.978 09-05-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Click για ανάπτυξη... πω πω τσατιλα με την "κανελλα" !!!!!!! τοσο χαλια ε ? ε, αμα ειναι να μην ερθεις, να κλεισουμε αυριο κιολας ελα πλακα κανω σταματα, αλλου λοιπον ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η Melini έγραψε: #1.979 10-05-09 10:40 Καλημέρα Θέλω να σας πω ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ΗΣΑΠ για τη μετακίνησή μας, γιατί γίνονται έργα στις γραμμές και κάθε ΣΚ είναι κλειστά κάποια κομμάτια (π.χ. αυτό το ΣΚ το κομμάτι Ταύρος-Νέα Ιωνία). Θα πρέπει να κανονίσουμε κάτι κοντά σε Μετρό ή σε σημείο που έχει καλή προσβαση με άλλα Μέσα Μεταφοράς... Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:54 Η Raktia έγραψε: #1.980 10-05-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Click για ανάπτυξη... Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν ειναι στο Χαλανδρι μου ειναι λιγο δυσκολο να ερθω... Το κεντρο ειναι τελειο (για εμενα)!! Αν τελικα ειναι κεντρο, υπολογιστε 2 θεσουλες για μενα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:37 Η mickey mouse: #1.975 08-05-09 23:37 Kέντρο ή απόκεντρο πάντως θα πρέπει να είναι δίπλα σε σταθμό μετρό για να μπορέσουμε όλοι να έρθουμε παιδιά. Τα προηγούμενα ραντεβού πάντως ήταν στο σταθμό Μοναστηράκι ή Κεραμεικό για να βολευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:53 Η ιβανα έγραψε: #1.976 08-05-09 23:53 εχω ακουσει οτι η "κανελλα" στο γκαζι εχει πολυ καλο φαγητο. και ειναι και παρα πολυ κοντα στο μετρο. εχει παει κανεις για να μας πει περισσοτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 21:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.977 09-05-09 21:10 Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 22:46 Η ιβανα έγραψε: #1.978 09-05-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Click για ανάπτυξη... πω πω τσατιλα με την "κανελλα" !!!!!!! τοσο χαλια ε ? ε, αμα ειναι να μην ερθεις, να κλεισουμε αυριο κιολας ελα πλακα κανω σταματα, αλλου λοιπον ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η Melini έγραψε: #1.979 10-05-09 10:40 Καλημέρα Θέλω να σας πω ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ΗΣΑΠ για τη μετακίνησή μας, γιατί γίνονται έργα στις γραμμές και κάθε ΣΚ είναι κλειστά κάποια κομμάτια (π.χ. αυτό το ΣΚ το κομμάτι Ταύρος-Νέα Ιωνία). Θα πρέπει να κανονίσουμε κάτι κοντά σε Μετρό ή σε σημείο που έχει καλή προσβαση με άλλα Μέσα Μεταφοράς... Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:54 Η Raktia έγραψε: #1.980 10-05-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Click για ανάπτυξη... Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kέντρο ή απόκεντρο πάντως θα πρέπει να είναι δίπλα σε σταθμό μετρό για να μπορέσουμε όλοι να έρθουμε παιδιά. Τα προηγούμενα ραντεβού πάντως ήταν στο σταθμό Μοναστηράκι ή Κεραμεικό για να βολευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 23:53 Η ιβανα έγραψε: #1.976 08-05-09 23:53 εχω ακουσει οτι η "κανελλα" στο γκαζι εχει πολυ καλο φαγητο. και ειναι και παρα πολυ κοντα στο μετρο. εχει παει κανεις για να μας πει περισσοτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 21:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.977 09-05-09 21:10 Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 22:46 Η ιβανα έγραψε: #1.978 09-05-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Click για ανάπτυξη... πω πω τσατιλα με την "κανελλα" !!!!!!! τοσο χαλια ε ? ε, αμα ειναι να μην ερθεις, να κλεισουμε αυριο κιολας ελα πλακα κανω σταματα, αλλου λοιπον ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η Melini έγραψε: #1.979 10-05-09 10:40 Καλημέρα Θέλω να σας πω ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ΗΣΑΠ για τη μετακίνησή μας, γιατί γίνονται έργα στις γραμμές και κάθε ΣΚ είναι κλειστά κάποια κομμάτια (π.χ. αυτό το ΣΚ το κομμάτι Ταύρος-Νέα Ιωνία). Θα πρέπει να κανονίσουμε κάτι κοντά σε Μετρό ή σε σημείο που έχει καλή προσβαση με άλλα Μέσα Μεταφοράς... Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:54 Η Raktia έγραψε: #1.980 10-05-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Click για ανάπτυξη... Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχω ακουσει οτι η "κανελλα" στο γκαζι εχει πολυ καλο φαγητο. και ειναι και παρα πολυ κοντα στο μετρο. εχει παει κανεις για να μας πει περισσοτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzoutzou Διάσημο μέλος Η tzoutzou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 2.085 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 21:10 Η tzoutzou έγραψε: #1.977 09-05-09 21:10 Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 22:46 Η ιβανα έγραψε: #1.978 09-05-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Click για ανάπτυξη... πω πω τσατιλα με την "κανελλα" !!!!!!! τοσο χαλια ε ? ε, αμα ειναι να μην ερθεις, να κλεισουμε αυριο κιολας ελα πλακα κανω σταματα, αλλου λοιπον ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η Melini έγραψε: #1.979 10-05-09 10:40 Καλημέρα Θέλω να σας πω ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ΗΣΑΠ για τη μετακίνησή μας, γιατί γίνονται έργα στις γραμμές και κάθε ΣΚ είναι κλειστά κάποια κομμάτια (π.χ. αυτό το ΣΚ το κομμάτι Ταύρος-Νέα Ιωνία). Θα πρέπει να κανονίσουμε κάτι κοντά σε Μετρό ή σε σημείο που έχει καλή προσβαση με άλλα Μέσα Μεταφοράς... Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:54 Η Raktia έγραψε: #1.980 10-05-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Click για ανάπτυξη... Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαΐου 2009 στις 22:46 Η ιβανα έγραψε: #1.978 09-05-09 22:46 Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Click για ανάπτυξη... πω πω τσατιλα με την "κανελλα" !!!!!!! τοσο χαλια ε ? ε, αμα ειναι να μην ερθεις, να κλεισουμε αυριο κιολας ελα πλακα κανω σταματα, αλλου λοιπον ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η Melini έγραψε: #1.979 10-05-09 10:40 Καλημέρα Θέλω να σας πω ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ΗΣΑΠ για τη μετακίνησή μας, γιατί γίνονται έργα στις γραμμές και κάθε ΣΚ είναι κλειστά κάποια κομμάτια (π.χ. αυτό το ΣΚ το κομμάτι Ταύρος-Νέα Ιωνία). Θα πρέπει να κανονίσουμε κάτι κοντά σε Μετρό ή σε σημείο που έχει καλή προσβαση με άλλα Μέσα Μεταφοράς... Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:54 Η Raktia έγραψε: #1.980 10-05-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Click για ανάπτυξη... Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tzoutzou: Εγω εχω παει και δε μου αρεσε καθολου το φαγητο οπως και η συμπεριφορα των σερβιτορων...απο εμενα απορριπτεται αυτο το μαγαζι!! Click για ανάπτυξη... πω πω τσατιλα με την "κανελλα" !!!!!!! τοσο χαλια ε ? ε, αμα ειναι να μην ερθεις, να κλεισουμε αυριο κιολας ελα πλακα κανω σταματα, αλλου λοιπον ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 10:40 Η Melini έγραψε: #1.979 10-05-09 10:40 Καλημέρα Θέλω να σας πω ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ΗΣΑΠ για τη μετακίνησή μας, γιατί γίνονται έργα στις γραμμές και κάθε ΣΚ είναι κλειστά κάποια κομμάτια (π.χ. αυτό το ΣΚ το κομμάτι Ταύρος-Νέα Ιωνία). Θα πρέπει να κανονίσουμε κάτι κοντά σε Μετρό ή σε σημείο που έχει καλή προσβαση με άλλα Μέσα Μεταφοράς... Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:54 Η Raktia έγραψε: #1.980 10-05-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Click για ανάπτυξη... Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 97 98 99 100 101 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 99 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημέρα Θέλω να σας πω ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον ΗΣΑΠ για τη μετακίνησή μας, γιατί γίνονται έργα στις γραμμές και κάθε ΣΚ είναι κλειστά κάποια κομμάτια (π.χ. αυτό το ΣΚ το κομμάτι Ταύρος-Νέα Ιωνία). Θα πρέπει να κανονίσουμε κάτι κοντά σε Μετρό ή σε σημείο που έχει καλή προσβαση με άλλα Μέσα Μεταφοράς... Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 19:54 Η Raktia έγραψε: #1.980 10-05-09 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Click για ανάπτυξη... Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Εχω υπ'όψιν το μαγαζί που σας είπα στο Χαλάνδρι και ένα ταβερνάκι κοντά στην Πανόρμου (περίπου 10 λεπτά απ'το Μετρό) και ψάχνω και για κέντρο (κάτι που να είναι ανοιχτό τις Κυριακές) Προφανώς προτιμάμε ταβερνάκια-ουζερί και μεζεδοπωλεία ε; Click για ανάπτυξη... Ε ναι μωρέ.... δεν νομίζω να είμαστε και για κάτι πιο κυριλέ. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου. Αν οι κυρίες προτιμούν κάτι πιο επίσημο, να ξέρω να αρχίσω να ψάχνω για ανάλογο ένδυμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.