Πότε θα πάμε για καφέ;

Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό:P:lol:

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ!
Emoticon_Whip_by_Ace0fredspades.gif

Στελλίτσα δεν μας πείθεις κορίτσι μου.Εισαι τοοοσο γλυκειά που δεν σου πάει ο ρόλος που σου δώσανε:);)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στελλίτσα δεν μας πείθεις κορίτσι μου.Εισαι τοοοσο γλυκειά που δεν σου πάει ο ρόλος που σου δώσανε:);)

Δεν της έδωσε κανείς το ρόλο.... μόνη της τον πήρε :rolleyes::rolleyes: Είναι γυναίκα ανάφτρα παιδί μου η Στέλλα... γατούλα όπου χρειάζεται, αλλά και άγρια όταν πρέπει... ποιος τυχερός θα σε πάρει εσένα δεν ξέρω... :rolleyes::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν της έδωσε κανείς το ρόλο.... μόνη της τον πήρε :rolleyes::rolleyes: Είναι γυναίκα ανάφτρα παιδί μου η Στέλλα... γατούλα όπου χρειάζεται, αλλά και άγρια όταν πρέπει... ποιος τυχερός θα σε πάρει εσένα δεν ξέρω... :rolleyes::lol::lol:

:lol::lol:
Εντάξει τότε. Το κορίτσι είναι σωστό πρότυπο γυναίκας:P

Εισαι τοοοσο γλυκειά που δεν σου πάει ο ρόλος που σου δώσανε:);)

Βρε, για όνομα του Θεού:redface::redface::redface:

Λοιπόν, επειδή το Μελινάκι μου παρασύρθηκε, ανακεφαλαιώνουμε:

Είμαστε 18 ως τώρα, παρακαλούμε να δηλώστε συμμετοχές με πμ στη Μελίνα και η πιθανότερη ημερομηνία συνάντησης θα είναι 26/7 ημέρα Κυριακή, περίπου στις 8.30, με προτεινόμενο μαγαζί το Φίλοιστρον στο Θησείο:)

Βρε, για όνομα του Θεού:redface::redface::redface:

Λοιπόν, επειδή το Μελινάκι μου παρασύρθηκε, ανακεφαλαιώνουμε:

Είμαστε 18 ως τώρα, παρακαλούμε να δηλώστε συμμετοχές με πμ στη Μελίνα και η πιθανότερη ημερομηνία συνάντησης θα είναι 26/7 ημέρα Κυριακή, περίπου στις 8.30, με προτεινόμενο μαγαζί το Φίλοιστρον στο Θησείο:)

Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου...
Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά :D Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα:)

Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε:)

Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση;):P

Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση;):P

Όπως θέλεις Γιουλάκο, άμα είναι για σοβαρό σκοπό... :rolleyes::rolleyes:
Πάντως σου βάζω δεύτερη απουσία... την επόμενη φορά θα μιλήσω αυτοπροσώπως με τον ενδιαφερόμενο και θα σε διεκδικήσω για πάρτη μου... :lol::lol:

...γαμου...:blink::redface:;):P:lol:
Όπως θέλεις Γιουλάκο, άμα είναι για σοβαρό σκοπό... :rolleyes::rolleyes:
Πάντως σου βάζω δεύτερη απουσία... την επόμενη φορά θα μιλήσω αυτοπροσώπως με τον ενδιαφερόμενο και θα σε διεκδικήσω για πάρτη μου... :lol::lol:
ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? :hmm::lol:

...γαμου...:blink::redface:;):P:lol:

ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? :hmm::lol:

Η Γιούλη μας είχε proposal :up::up:

Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό :D Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut ;):lol:

τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut ;):lol:

ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; :lol::lol:
Γιούλη, η ώρα η καλή!

Η Γιούλη μας είχε proposal :up::up:

Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό :D Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut ;):lol:

ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; :lol::lol:
Γιούλη, η ώρα η καλή!
κοριτσια δεν ειπα ομως
"I do" :redface::redface::/::P:lol::lol::lol:
μονο αν δεχτει τα παρανυφακια θα το σκεφτω:P
αντε ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ off...σταματω:redface:

Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση...
Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις...

Α τι καλά:):)η ώρα η καλή:up:
στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο:(:redface::P
Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση...
Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις...
:lol::lol::lol:

Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου...
Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά :D Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα:)

Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε:)
Καρτελάκια????????????????????????:confused:Πέτε με και μένα που είμαι καινούργια καλέ!!!!!!!!!!!!!!!

στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο:(:redface::P

:lol::lol::lol:
Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά:/:

Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά:/:
το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης:rolleyes:
Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος;):P:lol:
φυσικα αστειευομαι:P
παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια:redface::P...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο...

Στελλάκι αν όλα πάνε καλά με τον Τίγη θα πάρω και τη Σοφία μαζί μου.
Ας κάνει ο γατοθεούλης το θαύμα του και θα έχουμε διπλή γιορτή την Κυριακή.

Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;;:hmm: Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις...:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back