ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:42 Η ELENIP έγραψε: #2.461 15-07-09 11:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Click για ανάπτυξη... Στελλίτσα δεν μας πείθεις κορίτσι μου.Εισαι τοοοσο γλυκειά που δεν σου πάει ο ρόλος που σου δώσανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:44 Η Melini έγραψε: #2.462 15-07-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Στελλίτσα δεν μας πείθεις κορίτσι μου.Εισαι τοοοσο γλυκειά που δεν σου πάει ο ρόλος που σου δώσανε Click για ανάπτυξη... Δεν της έδωσε κανείς το ρόλο.... μόνη της τον πήρε Είναι γυναίκα ανάφτρα παιδί μου η Στέλλα... γατούλα όπου χρειάζεται, αλλά και άγρια όταν πρέπει... ποιος τυχερός θα σε πάρει εσένα δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Η ELENIP έγραψε: #2.463 15-07-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δεν της έδωσε κανείς το ρόλο.... μόνη της τον πήρε Είναι γυναίκα ανάφτρα παιδί μου η Στέλλα... γατούλα όπου χρειάζεται, αλλά και άγρια όταν πρέπει... ποιος τυχερός θα σε πάρει εσένα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε. Το κορίτσι είναι σωστό πρότυπο γυναίκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Η stellak έγραψε: #2.464 15-07-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εισαι τοοοσο γλυκειά που δεν σου πάει ο ρόλος που σου δώσανε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δεν της έδωσε κανείς το ρόλο.... μόνη της τον πήρε Είναι γυναίκα ανάφτρα παιδί μου η Στέλλα... γατούλα όπου χρειάζεται, αλλά και άγρια όταν πρέπει... ποιος τυχερός θα σε πάρει εσένα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Βρε, για όνομα του Θεού Λοιπόν, επειδή το Μελινάκι μου παρασύρθηκε, ανακεφαλαιώνουμε: Είμαστε 18 ως τώρα, παρακαλούμε να δηλώστε συμμετοχές με πμ στη Μελίνα και η πιθανότερη ημερομηνία συνάντησης θα είναι 26/7 ημέρα Κυριακή, περίπου στις 8.30, με προτεινόμενο μαγαζί το Φίλοιστρον στο Θησείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:51 Η Melini έγραψε: #2.465 15-07-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βρε, για όνομα του Θεού Λοιπόν, επειδή το Μελινάκι μου παρασύρθηκε, ανακεφαλαιώνουμε: Είμαστε 18 ως τώρα, παρακαλούμε να δηλώστε συμμετοχές με πμ στη Μελίνα και η πιθανότερη ημερομηνία συνάντησης θα είναι 26/7 ημέρα Κυριακή, περίπου στις 8.30, με προτεινόμενο μαγαζί το Φίλοιστρον στο Θησείο Click για ανάπτυξη... Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.466 15-07-09 11:57 Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η Μαρία Γάτσιου: #2.467 15-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Click για ανάπτυξη... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Melini έγραψε: #2.468 15-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Click για ανάπτυξη... Όπως θέλεις Γιουλάκο, άμα είναι για σοβαρό σκοπό... Πάντως σου βάζω δεύτερη απουσία... την επόμενη φορά θα μιλήσω αυτοπροσώπως με τον ενδιαφερόμενο και θα σε διεκδικήσω για πάρτη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.469 15-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ???? Click για ανάπτυξη... ...γαμου... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όπως θέλεις Γιουλάκο, άμα είναι για σοβαρό σκοπό... Πάντως σου βάζω δεύτερη απουσία... την επόμενη φορά θα μιλήσω αυτοπροσώπως με τον ενδιαφερόμενο και θα σε διεκδικήσω για πάρτη μου... Click για ανάπτυξη... ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #2.470 15-07-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:22 Η stellak έγραψε: #2.471 15-07-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.472 15-07-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Click για ανάπτυξη... κοριτσια δεν ειπα ομως "I do" μονο αν δεχτει τα παρανυφακια θα το σκεφτω αντε ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ off...σταματω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:33 Η Μαρία Γάτσιου: #2.473 15-07-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... Click για ανάπτυξη... Α τι καλάη ώρα η καλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η Desdemona: #2.474 15-07-09 12:34 Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.475 15-07-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α τι καλάη ώρα η καλή Click για ανάπτυξη... στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:47 Η Felice έγραψε: #2.476 15-07-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Click για ανάπτυξη... Καρτελάκια????????????????????????Πέτε με και μένα που είμαι καινούργια καλέ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Μαρία Γάτσιου: #2.477 15-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Click για ανάπτυξη... Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.478 15-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Click για ανάπτυξη... το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος φυσικα αστειευομαι παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η mickey mouse: #2.479 15-07-09 12:54 Στελλάκι αν όλα πάνε καλά με τον Τίγη θα πάρω και τη Σοφία μαζί μου. Ας κάνει ο γατοθεούλης το θαύμα του και θα έχουμε διπλή γιορτή την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η Raktia έγραψε: #2.480 15-07-09 12:54 Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;; Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εκτός κι αν αλλάξαν αριθμό ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΕΕΕΕΕΣ! Click για ανάπτυξη... Στελλίτσα δεν μας πείθεις κορίτσι μου.Εισαι τοοοσο γλυκειά που δεν σου πάει ο ρόλος που σου δώσανε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:44 Η Melini έγραψε: #2.462 15-07-09 11:44 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Στελλίτσα δεν μας πείθεις κορίτσι μου.Εισαι τοοοσο γλυκειά που δεν σου πάει ο ρόλος που σου δώσανε Click για ανάπτυξη... Δεν της έδωσε κανείς το ρόλο.... μόνη της τον πήρε Είναι γυναίκα ανάφτρα παιδί μου η Στέλλα... γατούλα όπου χρειάζεται, αλλά και άγρια όταν πρέπει... ποιος τυχερός θα σε πάρει εσένα δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Η ELENIP έγραψε: #2.463 15-07-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δεν της έδωσε κανείς το ρόλο.... μόνη της τον πήρε Είναι γυναίκα ανάφτρα παιδί μου η Στέλλα... γατούλα όπου χρειάζεται, αλλά και άγρια όταν πρέπει... ποιος τυχερός θα σε πάρει εσένα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε. Το κορίτσι είναι σωστό πρότυπο γυναίκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Η stellak έγραψε: #2.464 15-07-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εισαι τοοοσο γλυκειά που δεν σου πάει ο ρόλος που σου δώσανε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δεν της έδωσε κανείς το ρόλο.... μόνη της τον πήρε Είναι γυναίκα ανάφτρα παιδί μου η Στέλλα... γατούλα όπου χρειάζεται, αλλά και άγρια όταν πρέπει... ποιος τυχερός θα σε πάρει εσένα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Βρε, για όνομα του Θεού Λοιπόν, επειδή το Μελινάκι μου παρασύρθηκε, ανακεφαλαιώνουμε: Είμαστε 18 ως τώρα, παρακαλούμε να δηλώστε συμμετοχές με πμ στη Μελίνα και η πιθανότερη ημερομηνία συνάντησης θα είναι 26/7 ημέρα Κυριακή, περίπου στις 8.30, με προτεινόμενο μαγαζί το Φίλοιστρον στο Θησείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:51 Η Melini έγραψε: #2.465 15-07-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βρε, για όνομα του Θεού Λοιπόν, επειδή το Μελινάκι μου παρασύρθηκε, ανακεφαλαιώνουμε: Είμαστε 18 ως τώρα, παρακαλούμε να δηλώστε συμμετοχές με πμ στη Μελίνα και η πιθανότερη ημερομηνία συνάντησης θα είναι 26/7 ημέρα Κυριακή, περίπου στις 8.30, με προτεινόμενο μαγαζί το Φίλοιστρον στο Θησείο Click για ανάπτυξη... Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.466 15-07-09 11:57 Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η Μαρία Γάτσιου: #2.467 15-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Click για ανάπτυξη... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Melini έγραψε: #2.468 15-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Click για ανάπτυξη... Όπως θέλεις Γιουλάκο, άμα είναι για σοβαρό σκοπό... Πάντως σου βάζω δεύτερη απουσία... την επόμενη φορά θα μιλήσω αυτοπροσώπως με τον ενδιαφερόμενο και θα σε διεκδικήσω για πάρτη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.469 15-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ???? Click για ανάπτυξη... ...γαμου... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όπως θέλεις Γιουλάκο, άμα είναι για σοβαρό σκοπό... Πάντως σου βάζω δεύτερη απουσία... την επόμενη φορά θα μιλήσω αυτοπροσώπως με τον ενδιαφερόμενο και θα σε διεκδικήσω για πάρτη μου... Click για ανάπτυξη... ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #2.470 15-07-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:22 Η stellak έγραψε: #2.471 15-07-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.472 15-07-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Click για ανάπτυξη... κοριτσια δεν ειπα ομως "I do" μονο αν δεχτει τα παρανυφακια θα το σκεφτω αντε ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ off...σταματω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:33 Η Μαρία Γάτσιου: #2.473 15-07-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... Click για ανάπτυξη... Α τι καλάη ώρα η καλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η Desdemona: #2.474 15-07-09 12:34 Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.475 15-07-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α τι καλάη ώρα η καλή Click για ανάπτυξη... στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:47 Η Felice έγραψε: #2.476 15-07-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Click για ανάπτυξη... Καρτελάκια????????????????????????Πέτε με και μένα που είμαι καινούργια καλέ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Μαρία Γάτσιου: #2.477 15-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Click για ανάπτυξη... Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.478 15-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Click για ανάπτυξη... το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος φυσικα αστειευομαι παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η mickey mouse: #2.479 15-07-09 12:54 Στελλάκι αν όλα πάνε καλά με τον Τίγη θα πάρω και τη Σοφία μαζί μου. Ας κάνει ο γατοθεούλης το θαύμα του και θα έχουμε διπλή γιορτή την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η Raktia έγραψε: #2.480 15-07-09 12:54 Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;; Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Στελλίτσα δεν μας πείθεις κορίτσι μου.Εισαι τοοοσο γλυκειά που δεν σου πάει ο ρόλος που σου δώσανε Click για ανάπτυξη... Δεν της έδωσε κανείς το ρόλο.... μόνη της τον πήρε Είναι γυναίκα ανάφτρα παιδί μου η Στέλλα... γατούλα όπου χρειάζεται, αλλά και άγρια όταν πρέπει... ποιος τυχερός θα σε πάρει εσένα δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Η ELENIP έγραψε: #2.463 15-07-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δεν της έδωσε κανείς το ρόλο.... μόνη της τον πήρε Είναι γυναίκα ανάφτρα παιδί μου η Στέλλα... γατούλα όπου χρειάζεται, αλλά και άγρια όταν πρέπει... ποιος τυχερός θα σε πάρει εσένα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε. Το κορίτσι είναι σωστό πρότυπο γυναίκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Η stellak έγραψε: #2.464 15-07-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εισαι τοοοσο γλυκειά που δεν σου πάει ο ρόλος που σου δώσανε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δεν της έδωσε κανείς το ρόλο.... μόνη της τον πήρε Είναι γυναίκα ανάφτρα παιδί μου η Στέλλα... γατούλα όπου χρειάζεται, αλλά και άγρια όταν πρέπει... ποιος τυχερός θα σε πάρει εσένα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Βρε, για όνομα του Θεού Λοιπόν, επειδή το Μελινάκι μου παρασύρθηκε, ανακεφαλαιώνουμε: Είμαστε 18 ως τώρα, παρακαλούμε να δηλώστε συμμετοχές με πμ στη Μελίνα και η πιθανότερη ημερομηνία συνάντησης θα είναι 26/7 ημέρα Κυριακή, περίπου στις 8.30, με προτεινόμενο μαγαζί το Φίλοιστρον στο Θησείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:51 Η Melini έγραψε: #2.465 15-07-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βρε, για όνομα του Θεού Λοιπόν, επειδή το Μελινάκι μου παρασύρθηκε, ανακεφαλαιώνουμε: Είμαστε 18 ως τώρα, παρακαλούμε να δηλώστε συμμετοχές με πμ στη Μελίνα και η πιθανότερη ημερομηνία συνάντησης θα είναι 26/7 ημέρα Κυριακή, περίπου στις 8.30, με προτεινόμενο μαγαζί το Φίλοιστρον στο Θησείο Click για ανάπτυξη... Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.466 15-07-09 11:57 Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η Μαρία Γάτσιου: #2.467 15-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Click για ανάπτυξη... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Melini έγραψε: #2.468 15-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Click για ανάπτυξη... Όπως θέλεις Γιουλάκο, άμα είναι για σοβαρό σκοπό... Πάντως σου βάζω δεύτερη απουσία... την επόμενη φορά θα μιλήσω αυτοπροσώπως με τον ενδιαφερόμενο και θα σε διεκδικήσω για πάρτη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.469 15-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ???? Click για ανάπτυξη... ...γαμου... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όπως θέλεις Γιουλάκο, άμα είναι για σοβαρό σκοπό... Πάντως σου βάζω δεύτερη απουσία... την επόμενη φορά θα μιλήσω αυτοπροσώπως με τον ενδιαφερόμενο και θα σε διεκδικήσω για πάρτη μου... Click για ανάπτυξη... ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #2.470 15-07-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:22 Η stellak έγραψε: #2.471 15-07-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.472 15-07-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Click για ανάπτυξη... κοριτσια δεν ειπα ομως "I do" μονο αν δεχτει τα παρανυφακια θα το σκεφτω αντε ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ off...σταματω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:33 Η Μαρία Γάτσιου: #2.473 15-07-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... Click για ανάπτυξη... Α τι καλάη ώρα η καλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η Desdemona: #2.474 15-07-09 12:34 Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.475 15-07-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α τι καλάη ώρα η καλή Click για ανάπτυξη... στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:47 Η Felice έγραψε: #2.476 15-07-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Click για ανάπτυξη... Καρτελάκια????????????????????????Πέτε με και μένα που είμαι καινούργια καλέ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Μαρία Γάτσιου: #2.477 15-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Click για ανάπτυξη... Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.478 15-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Click για ανάπτυξη... το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος φυσικα αστειευομαι παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η mickey mouse: #2.479 15-07-09 12:54 Στελλάκι αν όλα πάνε καλά με τον Τίγη θα πάρω και τη Σοφία μαζί μου. Ας κάνει ο γατοθεούλης το θαύμα του και θα έχουμε διπλή γιορτή την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η Raktia έγραψε: #2.480 15-07-09 12:54 Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;; Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δεν της έδωσε κανείς το ρόλο.... μόνη της τον πήρε Είναι γυναίκα ανάφτρα παιδί μου η Στέλλα... γατούλα όπου χρειάζεται, αλλά και άγρια όταν πρέπει... ποιος τυχερός θα σε πάρει εσένα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε. Το κορίτσι είναι σωστό πρότυπο γυναίκας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:48 Η stellak έγραψε: #2.464 15-07-09 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εισαι τοοοσο γλυκειά που δεν σου πάει ο ρόλος που σου δώσανε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δεν της έδωσε κανείς το ρόλο.... μόνη της τον πήρε Είναι γυναίκα ανάφτρα παιδί μου η Στέλλα... γατούλα όπου χρειάζεται, αλλά και άγρια όταν πρέπει... ποιος τυχερός θα σε πάρει εσένα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Βρε, για όνομα του Θεού Λοιπόν, επειδή το Μελινάκι μου παρασύρθηκε, ανακεφαλαιώνουμε: Είμαστε 18 ως τώρα, παρακαλούμε να δηλώστε συμμετοχές με πμ στη Μελίνα και η πιθανότερη ημερομηνία συνάντησης θα είναι 26/7 ημέρα Κυριακή, περίπου στις 8.30, με προτεινόμενο μαγαζί το Φίλοιστρον στο Θησείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:51 Η Melini έγραψε: #2.465 15-07-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βρε, για όνομα του Θεού Λοιπόν, επειδή το Μελινάκι μου παρασύρθηκε, ανακεφαλαιώνουμε: Είμαστε 18 ως τώρα, παρακαλούμε να δηλώστε συμμετοχές με πμ στη Μελίνα και η πιθανότερη ημερομηνία συνάντησης θα είναι 26/7 ημέρα Κυριακή, περίπου στις 8.30, με προτεινόμενο μαγαζί το Φίλοιστρον στο Θησείο Click για ανάπτυξη... Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.466 15-07-09 11:57 Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η Μαρία Γάτσιου: #2.467 15-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Click για ανάπτυξη... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Melini έγραψε: #2.468 15-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Click για ανάπτυξη... Όπως θέλεις Γιουλάκο, άμα είναι για σοβαρό σκοπό... Πάντως σου βάζω δεύτερη απουσία... την επόμενη φορά θα μιλήσω αυτοπροσώπως με τον ενδιαφερόμενο και θα σε διεκδικήσω για πάρτη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.469 15-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ???? Click για ανάπτυξη... ...γαμου... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όπως θέλεις Γιουλάκο, άμα είναι για σοβαρό σκοπό... Πάντως σου βάζω δεύτερη απουσία... την επόμενη φορά θα μιλήσω αυτοπροσώπως με τον ενδιαφερόμενο και θα σε διεκδικήσω για πάρτη μου... Click για ανάπτυξη... ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #2.470 15-07-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:22 Η stellak έγραψε: #2.471 15-07-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.472 15-07-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Click για ανάπτυξη... κοριτσια δεν ειπα ομως "I do" μονο αν δεχτει τα παρανυφακια θα το σκεφτω αντε ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ off...σταματω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:33 Η Μαρία Γάτσιου: #2.473 15-07-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... Click για ανάπτυξη... Α τι καλάη ώρα η καλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η Desdemona: #2.474 15-07-09 12:34 Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.475 15-07-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α τι καλάη ώρα η καλή Click για ανάπτυξη... στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:47 Η Felice έγραψε: #2.476 15-07-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Click για ανάπτυξη... Καρτελάκια????????????????????????Πέτε με και μένα που είμαι καινούργια καλέ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Μαρία Γάτσιου: #2.477 15-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Click για ανάπτυξη... Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.478 15-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Click για ανάπτυξη... το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος φυσικα αστειευομαι παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η mickey mouse: #2.479 15-07-09 12:54 Στελλάκι αν όλα πάνε καλά με τον Τίγη θα πάρω και τη Σοφία μαζί μου. Ας κάνει ο γατοθεούλης το θαύμα του και θα έχουμε διπλή γιορτή την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η Raktia έγραψε: #2.480 15-07-09 12:54 Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;; Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Εισαι τοοοσο γλυκειά που δεν σου πάει ο ρόλος που σου δώσανε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Δεν της έδωσε κανείς το ρόλο.... μόνη της τον πήρε Είναι γυναίκα ανάφτρα παιδί μου η Στέλλα... γατούλα όπου χρειάζεται, αλλά και άγρια όταν πρέπει... ποιος τυχερός θα σε πάρει εσένα δεν ξέρω... Click για ανάπτυξη... Βρε, για όνομα του Θεού Λοιπόν, επειδή το Μελινάκι μου παρασύρθηκε, ανακεφαλαιώνουμε: Είμαστε 18 ως τώρα, παρακαλούμε να δηλώστε συμμετοχές με πμ στη Μελίνα και η πιθανότερη ημερομηνία συνάντησης θα είναι 26/7 ημέρα Κυριακή, περίπου στις 8.30, με προτεινόμενο μαγαζί το Φίλοιστρον στο Θησείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:51 Η Melini έγραψε: #2.465 15-07-09 11:51 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βρε, για όνομα του Θεού Λοιπόν, επειδή το Μελινάκι μου παρασύρθηκε, ανακεφαλαιώνουμε: Είμαστε 18 ως τώρα, παρακαλούμε να δηλώστε συμμετοχές με πμ στη Μελίνα και η πιθανότερη ημερομηνία συνάντησης θα είναι 26/7 ημέρα Κυριακή, περίπου στις 8.30, με προτεινόμενο μαγαζί το Φίλοιστρον στο Θησείο Click για ανάπτυξη... Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.466 15-07-09 11:57 Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η Μαρία Γάτσιου: #2.467 15-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Click για ανάπτυξη... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Melini έγραψε: #2.468 15-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Click για ανάπτυξη... Όπως θέλεις Γιουλάκο, άμα είναι για σοβαρό σκοπό... Πάντως σου βάζω δεύτερη απουσία... την επόμενη φορά θα μιλήσω αυτοπροσώπως με τον ενδιαφερόμενο και θα σε διεκδικήσω για πάρτη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.469 15-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ???? Click για ανάπτυξη... ...γαμου... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όπως θέλεις Γιουλάκο, άμα είναι για σοβαρό σκοπό... Πάντως σου βάζω δεύτερη απουσία... την επόμενη φορά θα μιλήσω αυτοπροσώπως με τον ενδιαφερόμενο και θα σε διεκδικήσω για πάρτη μου... Click για ανάπτυξη... ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #2.470 15-07-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:22 Η stellak έγραψε: #2.471 15-07-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.472 15-07-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Click για ανάπτυξη... κοριτσια δεν ειπα ομως "I do" μονο αν δεχτει τα παρανυφακια θα το σκεφτω αντε ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ off...σταματω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:33 Η Μαρία Γάτσιου: #2.473 15-07-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... Click για ανάπτυξη... Α τι καλάη ώρα η καλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η Desdemona: #2.474 15-07-09 12:34 Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.475 15-07-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α τι καλάη ώρα η καλή Click για ανάπτυξη... στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:47 Η Felice έγραψε: #2.476 15-07-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Click για ανάπτυξη... Καρτελάκια????????????????????????Πέτε με και μένα που είμαι καινούργια καλέ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Μαρία Γάτσιου: #2.477 15-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Click για ανάπτυξη... Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.478 15-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Click για ανάπτυξη... το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος φυσικα αστειευομαι παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η mickey mouse: #2.479 15-07-09 12:54 Στελλάκι αν όλα πάνε καλά με τον Τίγη θα πάρω και τη Σοφία μαζί μου. Ας κάνει ο γατοθεούλης το θαύμα του και θα έχουμε διπλή γιορτή την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η Raktia έγραψε: #2.480 15-07-09 12:54 Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;; Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Βρε, για όνομα του Θεού Λοιπόν, επειδή το Μελινάκι μου παρασύρθηκε, ανακεφαλαιώνουμε: Είμαστε 18 ως τώρα, παρακαλούμε να δηλώστε συμμετοχές με πμ στη Μελίνα και η πιθανότερη ημερομηνία συνάντησης θα είναι 26/7 ημέρα Κυριακή, περίπου στις 8.30, με προτεινόμενο μαγαζί το Φίλοιστρον στο Θησείο Click για ανάπτυξη... Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.466 15-07-09 11:57 Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η Μαρία Γάτσιου: #2.467 15-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Click για ανάπτυξη... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Melini έγραψε: #2.468 15-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Click για ανάπτυξη... Όπως θέλεις Γιουλάκο, άμα είναι για σοβαρό σκοπό... Πάντως σου βάζω δεύτερη απουσία... την επόμενη φορά θα μιλήσω αυτοπροσώπως με τον ενδιαφερόμενο και θα σε διεκδικήσω για πάρτη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.469 15-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ???? Click για ανάπτυξη... ...γαμου... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όπως θέλεις Γιουλάκο, άμα είναι για σοβαρό σκοπό... Πάντως σου βάζω δεύτερη απουσία... την επόμενη φορά θα μιλήσω αυτοπροσώπως με τον ενδιαφερόμενο και θα σε διεκδικήσω για πάρτη μου... Click για ανάπτυξη... ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #2.470 15-07-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:22 Η stellak έγραψε: #2.471 15-07-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.472 15-07-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Click για ανάπτυξη... κοριτσια δεν ειπα ομως "I do" μονο αν δεχτει τα παρανυφακια θα το σκεφτω αντε ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ off...σταματω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:33 Η Μαρία Γάτσιου: #2.473 15-07-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... Click για ανάπτυξη... Α τι καλάη ώρα η καλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η Desdemona: #2.474 15-07-09 12:34 Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.475 15-07-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α τι καλάη ώρα η καλή Click για ανάπτυξη... στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:47 Η Felice έγραψε: #2.476 15-07-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Click για ανάπτυξη... Καρτελάκια????????????????????????Πέτε με και μένα που είμαι καινούργια καλέ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Μαρία Γάτσιου: #2.477 15-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Click για ανάπτυξη... Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.478 15-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Click για ανάπτυξη... το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος φυσικα αστειευομαι παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η mickey mouse: #2.479 15-07-09 12:54 Στελλάκι αν όλα πάνε καλά με τον Τίγη θα πάρω και τη Σοφία μαζί μου. Ας κάνει ο γατοθεούλης το θαύμα του και θα έχουμε διπλή γιορτή την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η Raktia έγραψε: #2.480 15-07-09 12:54 Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;; Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:09 Η Μαρία Γάτσιου: #2.467 15-07-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Click για ανάπτυξη... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Melini έγραψε: #2.468 15-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Click για ανάπτυξη... Όπως θέλεις Γιουλάκο, άμα είναι για σοβαρό σκοπό... Πάντως σου βάζω δεύτερη απουσία... την επόμενη φορά θα μιλήσω αυτοπροσώπως με τον ενδιαφερόμενο και θα σε διεκδικήσω για πάρτη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.469 15-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ???? Click για ανάπτυξη... ...γαμου... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όπως θέλεις Γιουλάκο, άμα είναι για σοβαρό σκοπό... Πάντως σου βάζω δεύτερη απουσία... την επόμενη φορά θα μιλήσω αυτοπροσώπως με τον ενδιαφερόμενο και θα σε διεκδικήσω για πάρτη μου... Click για ανάπτυξη... ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #2.470 15-07-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:22 Η stellak έγραψε: #2.471 15-07-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.472 15-07-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Click για ανάπτυξη... κοριτσια δεν ειπα ομως "I do" μονο αν δεχτει τα παρανυφακια θα το σκεφτω αντε ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ off...σταματω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:33 Η Μαρία Γάτσιου: #2.473 15-07-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... Click για ανάπτυξη... Α τι καλάη ώρα η καλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η Desdemona: #2.474 15-07-09 12:34 Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.475 15-07-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α τι καλάη ώρα η καλή Click για ανάπτυξη... στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:47 Η Felice έγραψε: #2.476 15-07-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Click για ανάπτυξη... Καρτελάκια????????????????????????Πέτε με και μένα που είμαι καινούργια καλέ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Μαρία Γάτσιου: #2.477 15-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Click για ανάπτυξη... Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.478 15-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Click για ανάπτυξη... το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος φυσικα αστειευομαι παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η mickey mouse: #2.479 15-07-09 12:54 Στελλάκι αν όλα πάνε καλά με τον Τίγη θα πάρω και τη Σοφία μαζί μου. Ας κάνει ο γατοθεούλης το θαύμα του και θα έχουμε διπλή γιορτή την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η Raktia έγραψε: #2.480 15-07-09 12:54 Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;; Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Click για ανάπτυξη... ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:10 Η Melini έγραψε: #2.468 15-07-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Click για ανάπτυξη... Όπως θέλεις Γιουλάκο, άμα είναι για σοβαρό σκοπό... Πάντως σου βάζω δεύτερη απουσία... την επόμενη φορά θα μιλήσω αυτοπροσώπως με τον ενδιαφερόμενο και θα σε διεκδικήσω για πάρτη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.469 15-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ???? Click για ανάπτυξη... ...γαμου... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όπως θέλεις Γιουλάκο, άμα είναι για σοβαρό σκοπό... Πάντως σου βάζω δεύτερη απουσία... την επόμενη φορά θα μιλήσω αυτοπροσώπως με τον ενδιαφερόμενο και θα σε διεκδικήσω για πάρτη μου... Click για ανάπτυξη... ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #2.470 15-07-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:22 Η stellak έγραψε: #2.471 15-07-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.472 15-07-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Click για ανάπτυξη... κοριτσια δεν ειπα ομως "I do" μονο αν δεχτει τα παρανυφακια θα το σκεφτω αντε ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ off...σταματω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:33 Η Μαρία Γάτσιου: #2.473 15-07-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... Click για ανάπτυξη... Α τι καλάη ώρα η καλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η Desdemona: #2.474 15-07-09 12:34 Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.475 15-07-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α τι καλάη ώρα η καλή Click για ανάπτυξη... στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:47 Η Felice έγραψε: #2.476 15-07-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Click για ανάπτυξη... Καρτελάκια????????????????????????Πέτε με και μένα που είμαι καινούργια καλέ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Μαρία Γάτσιου: #2.477 15-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Click για ανάπτυξη... Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.478 15-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Click για ανάπτυξη... το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος φυσικα αστειευομαι παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η mickey mouse: #2.479 15-07-09 12:54 Στελλάκι αν όλα πάνε καλά με τον Τίγη θα πάρω και τη Σοφία μαζί μου. Ας κάνει ο γατοθεούλης το θαύμα του και θα έχουμε διπλή γιορτή την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η Raktia έγραψε: #2.480 15-07-09 12:54 Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;; Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βγαλε με εμενα Μελινα...γιατι θα παρει πισω τη περιβοητη προταση Click για ανάπτυξη... Όπως θέλεις Γιουλάκο, άμα είναι για σοβαρό σκοπό... Πάντως σου βάζω δεύτερη απουσία... την επόμενη φορά θα μιλήσω αυτοπροσώπως με τον ενδιαφερόμενο και θα σε διεκδικήσω για πάρτη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.469 15-07-09 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ???? Click για ανάπτυξη... ...γαμου... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όπως θέλεις Γιουλάκο, άμα είναι για σοβαρό σκοπό... Πάντως σου βάζω δεύτερη απουσία... την επόμενη φορά θα μιλήσω αυτοπροσώπως με τον ενδιαφερόμενο και θα σε διεκδικήσω για πάρτη μου... Click για ανάπτυξη... ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #2.470 15-07-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:22 Η stellak έγραψε: #2.471 15-07-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.472 15-07-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Click για ανάπτυξη... κοριτσια δεν ειπα ομως "I do" μονο αν δεχτει τα παρανυφακια θα το σκεφτω αντε ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ off...σταματω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:33 Η Μαρία Γάτσιου: #2.473 15-07-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... Click για ανάπτυξη... Α τι καλάη ώρα η καλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η Desdemona: #2.474 15-07-09 12:34 Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.475 15-07-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α τι καλάη ώρα η καλή Click για ανάπτυξη... στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:47 Η Felice έγραψε: #2.476 15-07-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Click για ανάπτυξη... Καρτελάκια????????????????????????Πέτε με και μένα που είμαι καινούργια καλέ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Μαρία Γάτσιου: #2.477 15-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Click για ανάπτυξη... Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.478 15-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Click για ανάπτυξη... το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος φυσικα αστειευομαι παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η mickey mouse: #2.479 15-07-09 12:54 Στελλάκι αν όλα πάνε καλά με τον Τίγη θα πάρω και τη Σοφία μαζί μου. Ας κάνει ο γατοθεούλης το θαύμα του και θα έχουμε διπλή γιορτή την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η Raktia έγραψε: #2.480 15-07-09 12:54 Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;; Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: ???? Click για ανάπτυξη... ...γαμου... Αρχική Δημοσίευση από Melini: Όπως θέλεις Γιουλάκο, άμα είναι για σοβαρό σκοπό... Πάντως σου βάζω δεύτερη απουσία... την επόμενη φορά θα μιλήσω αυτοπροσώπως με τον ενδιαφερόμενο και θα σε διεκδικήσω για πάρτη μου... Click για ανάπτυξη... ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:21 Η Melini έγραψε: #2.470 15-07-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:22 Η stellak έγραψε: #2.471 15-07-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.472 15-07-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Click για ανάπτυξη... κοριτσια δεν ειπα ομως "I do" μονο αν δεχτει τα παρανυφακια θα το σκεφτω αντε ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ off...σταματω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:33 Η Μαρία Γάτσιου: #2.473 15-07-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... Click για ανάπτυξη... Α τι καλάη ώρα η καλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η Desdemona: #2.474 15-07-09 12:34 Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.475 15-07-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α τι καλάη ώρα η καλή Click για ανάπτυξη... στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:47 Η Felice έγραψε: #2.476 15-07-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Click για ανάπτυξη... Καρτελάκια????????????????????????Πέτε με και μένα που είμαι καινούργια καλέ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Μαρία Γάτσιου: #2.477 15-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Click για ανάπτυξη... Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.478 15-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Click για ανάπτυξη... το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος φυσικα αστειευομαι παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η mickey mouse: #2.479 15-07-09 12:54 Στελλάκι αν όλα πάνε καλά με τον Τίγη θα πάρω και τη Σοφία μαζί μου. Ας κάνει ο γατοθεούλης το θαύμα του και θα έχουμε διπλή γιορτή την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η Raktia έγραψε: #2.480 15-07-09 12:54 Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;; Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... ρε Μελινα λες τελικα να τον παντρευτω και να κανω παρανυφο τη Σεμελη και το Μορφεα? Click για ανάπτυξη... Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:22 Η stellak έγραψε: #2.471 15-07-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από Melini: τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.472 15-07-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Click για ανάπτυξη... κοριτσια δεν ειπα ομως "I do" μονο αν δεχτει τα παρανυφακια θα το σκεφτω αντε ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ off...σταματω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:33 Η Μαρία Γάτσιου: #2.473 15-07-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... Click για ανάπτυξη... Α τι καλάη ώρα η καλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η Desdemona: #2.474 15-07-09 12:34 Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.475 15-07-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α τι καλάη ώρα η καλή Click για ανάπτυξη... στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:47 Η Felice έγραψε: #2.476 15-07-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Click για ανάπτυξη... Καρτελάκια????????????????????????Πέτε με και μένα που είμαι καινούργια καλέ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Μαρία Γάτσιου: #2.477 15-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Click για ανάπτυξη... Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.478 15-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Click για ανάπτυξη... το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος φυσικα αστειευομαι παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η mickey mouse: #2.479 15-07-09 12:54 Στελλάκι αν όλα πάνε καλά με τον Τίγη θα πάρω και τη Σοφία μαζί μου. Ας κάνει ο γατοθεούλης το θαύμα του και θα έχουμε διπλή γιορτή την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η Raktia έγραψε: #2.480 15-07-09 12:54 Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;; Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.472 15-07-09 12:28 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Click για ανάπτυξη... κοριτσια δεν ειπα ομως "I do" μονο αν δεχτει τα παρανυφακια θα το σκεφτω αντε ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ off...σταματω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:33 Η Μαρία Γάτσιου: #2.473 15-07-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... Click για ανάπτυξη... Α τι καλάη ώρα η καλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η Desdemona: #2.474 15-07-09 12:34 Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.475 15-07-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α τι καλάη ώρα η καλή Click για ανάπτυξη... στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:47 Η Felice έγραψε: #2.476 15-07-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Click για ανάπτυξη... Καρτελάκια????????????????????????Πέτε με και μένα που είμαι καινούργια καλέ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Μαρία Γάτσιου: #2.477 15-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Click για ανάπτυξη... Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.478 15-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Click για ανάπτυξη... το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος φυσικα αστειευομαι παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η mickey mouse: #2.479 15-07-09 12:54 Στελλάκι αν όλα πάνε καλά με τον Τίγη θα πάρω και τη Σοφία μαζί μου. Ας κάνει ο γατοθεούλης το θαύμα του και θα έχουμε διπλή γιορτή την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η Raktia έγραψε: #2.480 15-07-09 12:54 Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;; Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Η Γιούλη μας είχε proposal Μαζέψου μαρή! Είπαμε, ο άνθρωπος έχει σοβαρό σκοπό Την τρέλα μας τη βγάζουμε στο φόρουμ, τις υπόλοιπες ώρες είμαστε σοβαρές και συνεσταλμένες, comme il faut Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από stellak: ΠΟΙΕΣ ακριβώς περιγράφεις; Γιούλη, η ώρα η καλή! Click για ανάπτυξη... κοριτσια δεν ειπα ομως "I do" μονο αν δεχτει τα παρανυφακια θα το σκεφτω αντε ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ off...σταματω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:33 Η Μαρία Γάτσιου: #2.473 15-07-09 12:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... Click για ανάπτυξη... Α τι καλάη ώρα η καλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η Desdemona: #2.474 15-07-09 12:34 Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.475 15-07-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α τι καλάη ώρα η καλή Click για ανάπτυξη... στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:47 Η Felice έγραψε: #2.476 15-07-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Click για ανάπτυξη... Καρτελάκια????????????????????????Πέτε με και μένα που είμαι καινούργια καλέ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Μαρία Γάτσιου: #2.477 15-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Click για ανάπτυξη... Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.478 15-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Click για ανάπτυξη... το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος φυσικα αστειευομαι παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η mickey mouse: #2.479 15-07-09 12:54 Στελλάκι αν όλα πάνε καλά με τον Τίγη θα πάρω και τη Σοφία μαζί μου. Ας κάνει ο γατοθεούλης το θαύμα του και θα έχουμε διπλή γιορτή την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η Raktia έγραψε: #2.480 15-07-09 12:54 Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;; Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ...γαμου... Click για ανάπτυξη... Α τι καλάη ώρα η καλή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:34 Η Desdemona: #2.474 15-07-09 12:34 Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.475 15-07-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α τι καλάη ώρα η καλή Click για ανάπτυξη... στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:47 Η Felice έγραψε: #2.476 15-07-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Click για ανάπτυξη... Καρτελάκια????????????????????????Πέτε με και μένα που είμαι καινούργια καλέ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Μαρία Γάτσιου: #2.477 15-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Click για ανάπτυξη... Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.478 15-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Click για ανάπτυξη... το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος φυσικα αστειευομαι παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η mickey mouse: #2.479 15-07-09 12:54 Στελλάκι αν όλα πάνε καλά με τον Τίγη θα πάρω και τη Σοφία μαζί μου. Ας κάνει ο γατοθεούλης το θαύμα του και θα έχουμε διπλή γιορτή την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η Raktia έγραψε: #2.480 15-07-09 12:54 Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;; Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.475 15-07-09 12:46 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α τι καλάη ώρα η καλή Click για ανάπτυξη... στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:47 Η Felice έγραψε: #2.476 15-07-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Click για ανάπτυξη... Καρτελάκια????????????????????????Πέτε με και μένα που είμαι καινούργια καλέ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Μαρία Γάτσιου: #2.477 15-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Click για ανάπτυξη... Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.478 15-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Click για ανάπτυξη... το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος φυσικα αστειευομαι παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η mickey mouse: #2.479 15-07-09 12:54 Στελλάκι αν όλα πάνε καλά με τον Τίγη θα πάρω και τη Σοφία μαζί μου. Ας κάνει ο γατοθεούλης το θαύμα του και θα έχουμε διπλή γιορτή την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η Raktia έγραψε: #2.480 15-07-09 12:54 Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;; Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Α τι καλάη ώρα η καλή Click για ανάπτυξη... στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Μια ώρα έλειψα και μαθαίνω τα απίστευτα. Η Στέλλα είναι γυναίκα ανάφτρα, η Γιούλη έχει πρόταση... Τι λέτε ρε παιδιά, εδώ έχουμε κοσμοϊστορικές εξελίξεις... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:47 Η Felice έγραψε: #2.476 15-07-09 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Click για ανάπτυξη... Καρτελάκια????????????????????????Πέτε με και μένα που είμαι καινούργια καλέ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Μαρία Γάτσιου: #2.477 15-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Click για ανάπτυξη... Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.478 15-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Click για ανάπτυξη... το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος φυσικα αστειευομαι παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η mickey mouse: #2.479 15-07-09 12:54 Στελλάκι αν όλα πάνε καλά με τον Τίγη θα πάρω και τη Σοφία μαζί μου. Ας κάνει ο γατοθεούλης το θαύμα του και θα έχουμε διπλή γιορτή την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η Raktia έγραψε: #2.480 15-07-09 12:54 Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;; Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Με παρέσυρε η γοητεία σου παιδί μου... Όπως τα λέει η Στέλλα είναι παιδιά Η ενημερωμένη λίστα με τις συμμετοχές στην προηγούμενη σελίδα Α! Και όσες έχετε καρτελάκια, μήν τα ξεχάσετε Click για ανάπτυξη... Καρτελάκια????????????????????????Πέτε με και μένα που είμαι καινούργια καλέ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:49 Η Μαρία Γάτσιου: #2.477 15-07-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Click για ανάπτυξη... Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.478 15-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Click για ανάπτυξη... το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος φυσικα αστειευομαι παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η mickey mouse: #2.479 15-07-09 12:54 Στελλάκι αν όλα πάνε καλά με τον Τίγη θα πάρω και τη Σοφία μαζί μου. Ας κάνει ο γατοθεούλης το θαύμα του και θα έχουμε διπλή γιορτή την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η Raktia έγραψε: #2.480 15-07-09 12:54 Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;; Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στην αλλη μου ζωη μαρακι...τον τρεμω τον κυριο γαμο Click για ανάπτυξη... Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.478 15-07-09 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Click για ανάπτυξη... το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος φυσικα αστειευομαι παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η mickey mouse: #2.479 15-07-09 12:54 Στελλάκι αν όλα πάνε καλά με τον Τίγη θα πάρω και τη Σοφία μαζί μου. Ας κάνει ο γατοθεούλης το θαύμα του και θα έχουμε διπλή γιορτή την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η Raktia έγραψε: #2.480 15-07-09 12:54 Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;; Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Ωχ κατάλαβα..σε καταλαβαίνω και εγώ κατά του γάμου είμαι αλλά από την άλλη άσχημο πράγμα η μοναξιά Click για ανάπτυξη... το καλυτερο ειναι μια ομορφη σχεση αγαπης, ερωτα, παθους και εμπιστοσυνης Ξερεις ποιος ειναι ο καλυτερος γαμος Μαρακι? Ο δευτερος φυσικα αστειευομαι παντως ρε παιδια...πολυ μου αρεσει η διαδικασια...και τον εχω ονειρευτει τον...δευτερο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse Διάσημο μέλος Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η mickey mouse: #2.479 15-07-09 12:54 Στελλάκι αν όλα πάνε καλά με τον Τίγη θα πάρω και τη Σοφία μαζί μου. Ας κάνει ο γατοθεούλης το θαύμα του και θα έχουμε διπλή γιορτή την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η Raktia έγραψε: #2.480 15-07-09 12:54 Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;; Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Στελλάκι αν όλα πάνε καλά με τον Τίγη θα πάρω και τη Σοφία μαζί μου. Ας κάνει ο γατοθεούλης το θαύμα του και θα έχουμε διπλή γιορτή την Κυριακή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2009 στις 12:54 Η Raktia έγραψε: #2.480 15-07-09 12:54 Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;; Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μήπως να ανοίγαμε ένα θεματάκι για τον γάμο;;; Νομίζω ότι πολλές θα έχουμε πολλά να πουμε. Μια και έχουμε απ'όλα τα είδη στην παρέα ελευθερες, αρραβωνιασμένες φρεσκοπαντρεμένες, παντρεμένες καιρό και χωρισμένες, θα έχουμε όλες τις απόψεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.