ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 13:57 Η ELENIP έγραψε: #2.921 30-07-09 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Από Αριστερά: Δάφνη, Ελένη, Σιμώνη ή αλλιώς Αστακός Click για ανάπτυξη... Η Ελένη είμαι εγώ Ή αλλιώς Σισσονοροελβιρομπλανκομάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η kounelaki: #2.922 30-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Η Ελένη είμαι εγώ Ή αλλιώς Σισσονοροελβιρομπλανκομάνα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα ειδα οτι εισαι 26! 23 το πολυ θα σε εκανα! Εμεις οι γατομανες εχουμε το εληξιριο της νιοτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:04 Η ELENIP έγραψε: #2.923 30-07-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλα τωρα ειδα οτι εισαι 26! 23 το πολυ θα σε εκανα! Εμεις οι γατομανες εχουμε το εληξιριο της νιοτης! Click για ανάπτυξη... Ααααα, ευχαριστώ κουνελάκιιιιιιιιιιιιιι!!! Που να με δεις και αβαφη.Θα με κάνεις για 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 11:21 Η Aristocat: #2.924 03-08-09 11:21 Ο χριστός και η μάνα τουΜετά από την φωτό με εμένα μέσα θα πρέπει να αλλάξεις κάμερα ΜελινάκιΤην Γιούλη γιατί την έχετε κρύψει εκεί κάτω? Τέτοια κούκλα κρίμα είναι! Μία πανοραμική ρε παιδιά να φανεί όλο το κάλλος του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:15 Η Melini έγραψε: #2.925 03-08-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Ο χριστός και η μάνα τουΜετά από την φωτό με εμένα μέσα θα πρέπει να αλλάξεις κάμερα ΜελινάκιΤην Γιούλη γιατί την έχετε κρύψει εκεί κάτω? Τέτοια κούκλα κρίμα είναι! Μία πανοραμική ρε παιδιά να φανεί όλο το κάλλος του mycat! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι η κάμερα θαμπώθηκε απ'την ομορφιά σου Λόζυ μου , καθώς κι απ'την ομορφιά όλων των κοριτσιών της συνάντησης. Δυστυχώς είχαμε και ντροπαλές υπάρξεις, που δε θέλησαν να ποζάρουν Την επόμενη φορά θα σας στήσω να βγάλουμε μια οικογενειακή φωτογραφία, όπως στις συναντήσεις κορυφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #2.926 03-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: οικογενειακή φωτογραφία, όπως στις συναντήσεις κορυφής Click για ανάπτυξη... Με προσοχή μόνο, γιατί αν λάβουμε υπόψη τα όσα γράφτηκαν στις προηγούμενες σελίδες (χουφτώματα και τα συμπαρομαρτούντα), νομίζω ότι θα έχουμε παρατράγουδα τύπου Ομπάμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Η Melini έγραψε: #2.927 03-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Με προσοχή μόνο, γιατί αν λάβουμε υπόψη τα όσα γράφτηκαν στις προηγούμενες σελίδες (χουφτώματα και τα συμπαρομαρτούντα), νομίζω ότι θα έχουμε παρατράγουδα τύπου Ομπάμα: Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Βάλτε εμένα στη θέση του πλανητάρχη παρακαλώ, να χαζεύω το μπούστο της Γιούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Η Felice έγραψε: #2.928 07-08-09 09:55 Γεια σας κορίτσια, σήμερα αποχωρώ και θα επιστρέψω σε 3 εβδομάδες. Δυστηχώς και τα 3 γραφεία που τους ζήτησα προσφορές διήμερης από ότι φαίνεται λόγο φόρτου εργασίας, αυτές είναι οι μέρες που δουλεύουν περισσότερο από όλο τον χρόνο, δεν καταφέραν να μου βγάλουν προσφορά.Αλλά τώρα που θα είμαι free θα πεταχτώ να τους τρίξω τα δόντια που με ξεχάσαν.Όταν θα έχω νέα θα σας ενημερώσω. Εντομεταξύ μην ξεχνάτε ότι 3-4 Οκτωβρίου 2009 θα πάμε ημερήσια ή διήμερη στον Βόλο. Θα πάμε?????? Γιαααααα! να βλέπω καινούργιες συμμετοχές!!!! και θα σας στείλλω και καινούργιες πληροφορίες. Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η Μυρτω4038: #2.929 07-08-09 10:16 Λέττα και βέβαια θα πάμε!!! Καλές διακοπές όπου και να πάς! Καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.930 07-08-09 11:34 Kαλές διακοπές και φυσικά ισχύει ο Βόλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Η ιβανα έγραψε: #2.931 07-08-09 17:03 Καλες διακοπες λεττα, θα τα πουμε οταν γυρισεις, να περασεις ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:27 Η Felice έγραψε: #2.932 07-08-09 18:27 Ευχαριστώ όλες σας κορίτσια να στε καλά. Ευχομαι και εσείς να περάσετε καλά. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.933 14-08-09 10:11 Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Η aporw έγραψε: #2.934 14-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ιβανα έγραψε: #2.935 14-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... σουπερ ιδεα, να γυρισει η διοργανωτρια μελινα να μας μαζωξει και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Πουπουλίνα: #2.936 14-08-09 11:20 και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η ιβανα έγραψε: #2.937 14-08-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αει μαρη λες κ μενεις μελβουρνη. ελα μια μερα αθηνα κ μετα πας παλι στο νησι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:30 Η aporw έγραψε: #2.938 14-08-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Η Πουπουλίνα: #2.939 14-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Click για ανάπτυξη... βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η aporw έγραψε: #2.940 14-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Από Αριστερά: Δάφνη, Ελένη, Σιμώνη ή αλλιώς Αστακός Click για ανάπτυξη... Η Ελένη είμαι εγώ Ή αλλιώς Σισσονοροελβιρομπλανκομάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:00 Η kounelaki: #2.922 30-07-09 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Η Ελένη είμαι εγώ Ή αλλιώς Σισσονοροελβιρομπλανκομάνα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα ειδα οτι εισαι 26! 23 το πολυ θα σε εκανα! Εμεις οι γατομανες εχουμε το εληξιριο της νιοτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:04 Η ELENIP έγραψε: #2.923 30-07-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλα τωρα ειδα οτι εισαι 26! 23 το πολυ θα σε εκανα! Εμεις οι γατομανες εχουμε το εληξιριο της νιοτης! Click για ανάπτυξη... Ααααα, ευχαριστώ κουνελάκιιιιιιιιιιιιιι!!! Που να με δεις και αβαφη.Θα με κάνεις για 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 11:21 Η Aristocat: #2.924 03-08-09 11:21 Ο χριστός και η μάνα τουΜετά από την φωτό με εμένα μέσα θα πρέπει να αλλάξεις κάμερα ΜελινάκιΤην Γιούλη γιατί την έχετε κρύψει εκεί κάτω? Τέτοια κούκλα κρίμα είναι! Μία πανοραμική ρε παιδιά να φανεί όλο το κάλλος του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:15 Η Melini έγραψε: #2.925 03-08-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Ο χριστός και η μάνα τουΜετά από την φωτό με εμένα μέσα θα πρέπει να αλλάξεις κάμερα ΜελινάκιΤην Γιούλη γιατί την έχετε κρύψει εκεί κάτω? Τέτοια κούκλα κρίμα είναι! Μία πανοραμική ρε παιδιά να φανεί όλο το κάλλος του mycat! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι η κάμερα θαμπώθηκε απ'την ομορφιά σου Λόζυ μου , καθώς κι απ'την ομορφιά όλων των κοριτσιών της συνάντησης. Δυστυχώς είχαμε και ντροπαλές υπάρξεις, που δε θέλησαν να ποζάρουν Την επόμενη φορά θα σας στήσω να βγάλουμε μια οικογενειακή φωτογραφία, όπως στις συναντήσεις κορυφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #2.926 03-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: οικογενειακή φωτογραφία, όπως στις συναντήσεις κορυφής Click για ανάπτυξη... Με προσοχή μόνο, γιατί αν λάβουμε υπόψη τα όσα γράφτηκαν στις προηγούμενες σελίδες (χουφτώματα και τα συμπαρομαρτούντα), νομίζω ότι θα έχουμε παρατράγουδα τύπου Ομπάμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Η Melini έγραψε: #2.927 03-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Με προσοχή μόνο, γιατί αν λάβουμε υπόψη τα όσα γράφτηκαν στις προηγούμενες σελίδες (χουφτώματα και τα συμπαρομαρτούντα), νομίζω ότι θα έχουμε παρατράγουδα τύπου Ομπάμα: Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Βάλτε εμένα στη θέση του πλανητάρχη παρακαλώ, να χαζεύω το μπούστο της Γιούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Η Felice έγραψε: #2.928 07-08-09 09:55 Γεια σας κορίτσια, σήμερα αποχωρώ και θα επιστρέψω σε 3 εβδομάδες. Δυστηχώς και τα 3 γραφεία που τους ζήτησα προσφορές διήμερης από ότι φαίνεται λόγο φόρτου εργασίας, αυτές είναι οι μέρες που δουλεύουν περισσότερο από όλο τον χρόνο, δεν καταφέραν να μου βγάλουν προσφορά.Αλλά τώρα που θα είμαι free θα πεταχτώ να τους τρίξω τα δόντια που με ξεχάσαν.Όταν θα έχω νέα θα σας ενημερώσω. Εντομεταξύ μην ξεχνάτε ότι 3-4 Οκτωβρίου 2009 θα πάμε ημερήσια ή διήμερη στον Βόλο. Θα πάμε?????? Γιαααααα! να βλέπω καινούργιες συμμετοχές!!!! και θα σας στείλλω και καινούργιες πληροφορίες. Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η Μυρτω4038: #2.929 07-08-09 10:16 Λέττα και βέβαια θα πάμε!!! Καλές διακοπές όπου και να πάς! Καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.930 07-08-09 11:34 Kαλές διακοπές και φυσικά ισχύει ο Βόλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Η ιβανα έγραψε: #2.931 07-08-09 17:03 Καλες διακοπες λεττα, θα τα πουμε οταν γυρισεις, να περασεις ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:27 Η Felice έγραψε: #2.932 07-08-09 18:27 Ευχαριστώ όλες σας κορίτσια να στε καλά. Ευχομαι και εσείς να περάσετε καλά. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.933 14-08-09 10:11 Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Η aporw έγραψε: #2.934 14-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ιβανα έγραψε: #2.935 14-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... σουπερ ιδεα, να γυρισει η διοργανωτρια μελινα να μας μαζωξει και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Πουπουλίνα: #2.936 14-08-09 11:20 και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η ιβανα έγραψε: #2.937 14-08-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αει μαρη λες κ μενεις μελβουρνη. ελα μια μερα αθηνα κ μετα πας παλι στο νησι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:30 Η aporw έγραψε: #2.938 14-08-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Η Πουπουλίνα: #2.939 14-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Click για ανάπτυξη... βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η aporw έγραψε: #2.940 14-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Η Ελένη είμαι εγώ Ή αλλιώς Σισσονοροελβιρομπλανκομάνα Click για ανάπτυξη... Καλα τωρα ειδα οτι εισαι 26! 23 το πολυ θα σε εκανα! Εμεις οι γατομανες εχουμε το εληξιριο της νιοτης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2009 στις 14:04 Η ELENIP έγραψε: #2.923 30-07-09 14:04 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλα τωρα ειδα οτι εισαι 26! 23 το πολυ θα σε εκανα! Εμεις οι γατομανες εχουμε το εληξιριο της νιοτης! Click για ανάπτυξη... Ααααα, ευχαριστώ κουνελάκιιιιιιιιιιιιιι!!! Που να με δεις και αβαφη.Θα με κάνεις για 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 11:21 Η Aristocat: #2.924 03-08-09 11:21 Ο χριστός και η μάνα τουΜετά από την φωτό με εμένα μέσα θα πρέπει να αλλάξεις κάμερα ΜελινάκιΤην Γιούλη γιατί την έχετε κρύψει εκεί κάτω? Τέτοια κούκλα κρίμα είναι! Μία πανοραμική ρε παιδιά να φανεί όλο το κάλλος του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:15 Η Melini έγραψε: #2.925 03-08-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Ο χριστός και η μάνα τουΜετά από την φωτό με εμένα μέσα θα πρέπει να αλλάξεις κάμερα ΜελινάκιΤην Γιούλη γιατί την έχετε κρύψει εκεί κάτω? Τέτοια κούκλα κρίμα είναι! Μία πανοραμική ρε παιδιά να φανεί όλο το κάλλος του mycat! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι η κάμερα θαμπώθηκε απ'την ομορφιά σου Λόζυ μου , καθώς κι απ'την ομορφιά όλων των κοριτσιών της συνάντησης. Δυστυχώς είχαμε και ντροπαλές υπάρξεις, που δε θέλησαν να ποζάρουν Την επόμενη φορά θα σας στήσω να βγάλουμε μια οικογενειακή φωτογραφία, όπως στις συναντήσεις κορυφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #2.926 03-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: οικογενειακή φωτογραφία, όπως στις συναντήσεις κορυφής Click για ανάπτυξη... Με προσοχή μόνο, γιατί αν λάβουμε υπόψη τα όσα γράφτηκαν στις προηγούμενες σελίδες (χουφτώματα και τα συμπαρομαρτούντα), νομίζω ότι θα έχουμε παρατράγουδα τύπου Ομπάμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Η Melini έγραψε: #2.927 03-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Με προσοχή μόνο, γιατί αν λάβουμε υπόψη τα όσα γράφτηκαν στις προηγούμενες σελίδες (χουφτώματα και τα συμπαρομαρτούντα), νομίζω ότι θα έχουμε παρατράγουδα τύπου Ομπάμα: Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Βάλτε εμένα στη θέση του πλανητάρχη παρακαλώ, να χαζεύω το μπούστο της Γιούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Η Felice έγραψε: #2.928 07-08-09 09:55 Γεια σας κορίτσια, σήμερα αποχωρώ και θα επιστρέψω σε 3 εβδομάδες. Δυστηχώς και τα 3 γραφεία που τους ζήτησα προσφορές διήμερης από ότι φαίνεται λόγο φόρτου εργασίας, αυτές είναι οι μέρες που δουλεύουν περισσότερο από όλο τον χρόνο, δεν καταφέραν να μου βγάλουν προσφορά.Αλλά τώρα που θα είμαι free θα πεταχτώ να τους τρίξω τα δόντια που με ξεχάσαν.Όταν θα έχω νέα θα σας ενημερώσω. Εντομεταξύ μην ξεχνάτε ότι 3-4 Οκτωβρίου 2009 θα πάμε ημερήσια ή διήμερη στον Βόλο. Θα πάμε?????? Γιαααααα! να βλέπω καινούργιες συμμετοχές!!!! και θα σας στείλλω και καινούργιες πληροφορίες. Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η Μυρτω4038: #2.929 07-08-09 10:16 Λέττα και βέβαια θα πάμε!!! Καλές διακοπές όπου και να πάς! Καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.930 07-08-09 11:34 Kαλές διακοπές και φυσικά ισχύει ο Βόλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Η ιβανα έγραψε: #2.931 07-08-09 17:03 Καλες διακοπες λεττα, θα τα πουμε οταν γυρισεις, να περασεις ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:27 Η Felice έγραψε: #2.932 07-08-09 18:27 Ευχαριστώ όλες σας κορίτσια να στε καλά. Ευχομαι και εσείς να περάσετε καλά. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.933 14-08-09 10:11 Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Η aporw έγραψε: #2.934 14-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ιβανα έγραψε: #2.935 14-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... σουπερ ιδεα, να γυρισει η διοργανωτρια μελινα να μας μαζωξει και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Πουπουλίνα: #2.936 14-08-09 11:20 και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η ιβανα έγραψε: #2.937 14-08-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αει μαρη λες κ μενεις μελβουρνη. ελα μια μερα αθηνα κ μετα πας παλι στο νησι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:30 Η aporw έγραψε: #2.938 14-08-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Η Πουπουλίνα: #2.939 14-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Click για ανάπτυξη... βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η aporw έγραψε: #2.940 14-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλα τωρα ειδα οτι εισαι 26! 23 το πολυ θα σε εκανα! Εμεις οι γατομανες εχουμε το εληξιριο της νιοτης! Click για ανάπτυξη... Ααααα, ευχαριστώ κουνελάκιιιιιιιιιιιιιι!!! Που να με δεις και αβαφη.Θα με κάνεις για 18 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 11:21 Η Aristocat: #2.924 03-08-09 11:21 Ο χριστός και η μάνα τουΜετά από την φωτό με εμένα μέσα θα πρέπει να αλλάξεις κάμερα ΜελινάκιΤην Γιούλη γιατί την έχετε κρύψει εκεί κάτω? Τέτοια κούκλα κρίμα είναι! Μία πανοραμική ρε παιδιά να φανεί όλο το κάλλος του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:15 Η Melini έγραψε: #2.925 03-08-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Ο χριστός και η μάνα τουΜετά από την φωτό με εμένα μέσα θα πρέπει να αλλάξεις κάμερα ΜελινάκιΤην Γιούλη γιατί την έχετε κρύψει εκεί κάτω? Τέτοια κούκλα κρίμα είναι! Μία πανοραμική ρε παιδιά να φανεί όλο το κάλλος του mycat! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι η κάμερα θαμπώθηκε απ'την ομορφιά σου Λόζυ μου , καθώς κι απ'την ομορφιά όλων των κοριτσιών της συνάντησης. Δυστυχώς είχαμε και ντροπαλές υπάρξεις, που δε θέλησαν να ποζάρουν Την επόμενη φορά θα σας στήσω να βγάλουμε μια οικογενειακή φωτογραφία, όπως στις συναντήσεις κορυφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #2.926 03-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: οικογενειακή φωτογραφία, όπως στις συναντήσεις κορυφής Click για ανάπτυξη... Με προσοχή μόνο, γιατί αν λάβουμε υπόψη τα όσα γράφτηκαν στις προηγούμενες σελίδες (χουφτώματα και τα συμπαρομαρτούντα), νομίζω ότι θα έχουμε παρατράγουδα τύπου Ομπάμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Η Melini έγραψε: #2.927 03-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Με προσοχή μόνο, γιατί αν λάβουμε υπόψη τα όσα γράφτηκαν στις προηγούμενες σελίδες (χουφτώματα και τα συμπαρομαρτούντα), νομίζω ότι θα έχουμε παρατράγουδα τύπου Ομπάμα: Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Βάλτε εμένα στη θέση του πλανητάρχη παρακαλώ, να χαζεύω το μπούστο της Γιούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Η Felice έγραψε: #2.928 07-08-09 09:55 Γεια σας κορίτσια, σήμερα αποχωρώ και θα επιστρέψω σε 3 εβδομάδες. Δυστηχώς και τα 3 γραφεία που τους ζήτησα προσφορές διήμερης από ότι φαίνεται λόγο φόρτου εργασίας, αυτές είναι οι μέρες που δουλεύουν περισσότερο από όλο τον χρόνο, δεν καταφέραν να μου βγάλουν προσφορά.Αλλά τώρα που θα είμαι free θα πεταχτώ να τους τρίξω τα δόντια που με ξεχάσαν.Όταν θα έχω νέα θα σας ενημερώσω. Εντομεταξύ μην ξεχνάτε ότι 3-4 Οκτωβρίου 2009 θα πάμε ημερήσια ή διήμερη στον Βόλο. Θα πάμε?????? Γιαααααα! να βλέπω καινούργιες συμμετοχές!!!! και θα σας στείλλω και καινούργιες πληροφορίες. Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η Μυρτω4038: #2.929 07-08-09 10:16 Λέττα και βέβαια θα πάμε!!! Καλές διακοπές όπου και να πάς! Καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.930 07-08-09 11:34 Kαλές διακοπές και φυσικά ισχύει ο Βόλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Η ιβανα έγραψε: #2.931 07-08-09 17:03 Καλες διακοπες λεττα, θα τα πουμε οταν γυρισεις, να περασεις ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:27 Η Felice έγραψε: #2.932 07-08-09 18:27 Ευχαριστώ όλες σας κορίτσια να στε καλά. Ευχομαι και εσείς να περάσετε καλά. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.933 14-08-09 10:11 Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Η aporw έγραψε: #2.934 14-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ιβανα έγραψε: #2.935 14-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... σουπερ ιδεα, να γυρισει η διοργανωτρια μελινα να μας μαζωξει και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Πουπουλίνα: #2.936 14-08-09 11:20 και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η ιβανα έγραψε: #2.937 14-08-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αει μαρη λες κ μενεις μελβουρνη. ελα μια μερα αθηνα κ μετα πας παλι στο νησι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:30 Η aporw έγραψε: #2.938 14-08-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Η Πουπουλίνα: #2.939 14-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Click για ανάπτυξη... βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η aporw έγραψε: #2.940 14-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο χριστός και η μάνα τουΜετά από την φωτό με εμένα μέσα θα πρέπει να αλλάξεις κάμερα ΜελινάκιΤην Γιούλη γιατί την έχετε κρύψει εκεί κάτω? Τέτοια κούκλα κρίμα είναι! Μία πανοραμική ρε παιδιά να φανεί όλο το κάλλος του mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:15 Η Melini έγραψε: #2.925 03-08-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Ο χριστός και η μάνα τουΜετά από την φωτό με εμένα μέσα θα πρέπει να αλλάξεις κάμερα ΜελινάκιΤην Γιούλη γιατί την έχετε κρύψει εκεί κάτω? Τέτοια κούκλα κρίμα είναι! Μία πανοραμική ρε παιδιά να φανεί όλο το κάλλος του mycat! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι η κάμερα θαμπώθηκε απ'την ομορφιά σου Λόζυ μου , καθώς κι απ'την ομορφιά όλων των κοριτσιών της συνάντησης. Δυστυχώς είχαμε και ντροπαλές υπάρξεις, που δε θέλησαν να ποζάρουν Την επόμενη φορά θα σας στήσω να βγάλουμε μια οικογενειακή φωτογραφία, όπως στις συναντήσεις κορυφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #2.926 03-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: οικογενειακή φωτογραφία, όπως στις συναντήσεις κορυφής Click για ανάπτυξη... Με προσοχή μόνο, γιατί αν λάβουμε υπόψη τα όσα γράφτηκαν στις προηγούμενες σελίδες (χουφτώματα και τα συμπαρομαρτούντα), νομίζω ότι θα έχουμε παρατράγουδα τύπου Ομπάμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Η Melini έγραψε: #2.927 03-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Με προσοχή μόνο, γιατί αν λάβουμε υπόψη τα όσα γράφτηκαν στις προηγούμενες σελίδες (χουφτώματα και τα συμπαρομαρτούντα), νομίζω ότι θα έχουμε παρατράγουδα τύπου Ομπάμα: Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Βάλτε εμένα στη θέση του πλανητάρχη παρακαλώ, να χαζεύω το μπούστο της Γιούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Η Felice έγραψε: #2.928 07-08-09 09:55 Γεια σας κορίτσια, σήμερα αποχωρώ και θα επιστρέψω σε 3 εβδομάδες. Δυστηχώς και τα 3 γραφεία που τους ζήτησα προσφορές διήμερης από ότι φαίνεται λόγο φόρτου εργασίας, αυτές είναι οι μέρες που δουλεύουν περισσότερο από όλο τον χρόνο, δεν καταφέραν να μου βγάλουν προσφορά.Αλλά τώρα που θα είμαι free θα πεταχτώ να τους τρίξω τα δόντια που με ξεχάσαν.Όταν θα έχω νέα θα σας ενημερώσω. Εντομεταξύ μην ξεχνάτε ότι 3-4 Οκτωβρίου 2009 θα πάμε ημερήσια ή διήμερη στον Βόλο. Θα πάμε?????? Γιαααααα! να βλέπω καινούργιες συμμετοχές!!!! και θα σας στείλλω και καινούργιες πληροφορίες. Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η Μυρτω4038: #2.929 07-08-09 10:16 Λέττα και βέβαια θα πάμε!!! Καλές διακοπές όπου και να πάς! Καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.930 07-08-09 11:34 Kαλές διακοπές και φυσικά ισχύει ο Βόλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Η ιβανα έγραψε: #2.931 07-08-09 17:03 Καλες διακοπες λεττα, θα τα πουμε οταν γυρισεις, να περασεις ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:27 Η Felice έγραψε: #2.932 07-08-09 18:27 Ευχαριστώ όλες σας κορίτσια να στε καλά. Ευχομαι και εσείς να περάσετε καλά. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.933 14-08-09 10:11 Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Η aporw έγραψε: #2.934 14-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ιβανα έγραψε: #2.935 14-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... σουπερ ιδεα, να γυρισει η διοργανωτρια μελινα να μας μαζωξει και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Πουπουλίνα: #2.936 14-08-09 11:20 και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η ιβανα έγραψε: #2.937 14-08-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αει μαρη λες κ μενεις μελβουρνη. ελα μια μερα αθηνα κ μετα πας παλι στο νησι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:30 Η aporw έγραψε: #2.938 14-08-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Η Πουπουλίνα: #2.939 14-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Click για ανάπτυξη... βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η aporw έγραψε: #2.940 14-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Ο χριστός και η μάνα τουΜετά από την φωτό με εμένα μέσα θα πρέπει να αλλάξεις κάμερα ΜελινάκιΤην Γιούλη γιατί την έχετε κρύψει εκεί κάτω? Τέτοια κούκλα κρίμα είναι! Μία πανοραμική ρε παιδιά να φανεί όλο το κάλλος του mycat! Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι η κάμερα θαμπώθηκε απ'την ομορφιά σου Λόζυ μου , καθώς κι απ'την ομορφιά όλων των κοριτσιών της συνάντησης. Δυστυχώς είχαμε και ντροπαλές υπάρξεις, που δε θέλησαν να ποζάρουν Την επόμενη φορά θα σας στήσω να βγάλουμε μια οικογενειακή φωτογραφία, όπως στις συναντήσεις κορυφής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:47 Η aretha έγραψε: #2.926 03-08-09 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Melini: οικογενειακή φωτογραφία, όπως στις συναντήσεις κορυφής Click για ανάπτυξη... Με προσοχή μόνο, γιατί αν λάβουμε υπόψη τα όσα γράφτηκαν στις προηγούμενες σελίδες (χουφτώματα και τα συμπαρομαρτούντα), νομίζω ότι θα έχουμε παρατράγουδα τύπου Ομπάμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Η Melini έγραψε: #2.927 03-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Με προσοχή μόνο, γιατί αν λάβουμε υπόψη τα όσα γράφτηκαν στις προηγούμενες σελίδες (χουφτώματα και τα συμπαρομαρτούντα), νομίζω ότι θα έχουμε παρατράγουδα τύπου Ομπάμα: Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Βάλτε εμένα στη θέση του πλανητάρχη παρακαλώ, να χαζεύω το μπούστο της Γιούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Η Felice έγραψε: #2.928 07-08-09 09:55 Γεια σας κορίτσια, σήμερα αποχωρώ και θα επιστρέψω σε 3 εβδομάδες. Δυστηχώς και τα 3 γραφεία που τους ζήτησα προσφορές διήμερης από ότι φαίνεται λόγο φόρτου εργασίας, αυτές είναι οι μέρες που δουλεύουν περισσότερο από όλο τον χρόνο, δεν καταφέραν να μου βγάλουν προσφορά.Αλλά τώρα που θα είμαι free θα πεταχτώ να τους τρίξω τα δόντια που με ξεχάσαν.Όταν θα έχω νέα θα σας ενημερώσω. Εντομεταξύ μην ξεχνάτε ότι 3-4 Οκτωβρίου 2009 θα πάμε ημερήσια ή διήμερη στον Βόλο. Θα πάμε?????? Γιαααααα! να βλέπω καινούργιες συμμετοχές!!!! και θα σας στείλλω και καινούργιες πληροφορίες. Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η Μυρτω4038: #2.929 07-08-09 10:16 Λέττα και βέβαια θα πάμε!!! Καλές διακοπές όπου και να πάς! Καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.930 07-08-09 11:34 Kαλές διακοπές και φυσικά ισχύει ο Βόλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Η ιβανα έγραψε: #2.931 07-08-09 17:03 Καλες διακοπες λεττα, θα τα πουμε οταν γυρισεις, να περασεις ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:27 Η Felice έγραψε: #2.932 07-08-09 18:27 Ευχαριστώ όλες σας κορίτσια να στε καλά. Ευχομαι και εσείς να περάσετε καλά. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.933 14-08-09 10:11 Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Η aporw έγραψε: #2.934 14-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ιβανα έγραψε: #2.935 14-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... σουπερ ιδεα, να γυρισει η διοργανωτρια μελινα να μας μαζωξει και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Πουπουλίνα: #2.936 14-08-09 11:20 και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η ιβανα έγραψε: #2.937 14-08-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αει μαρη λες κ μενεις μελβουρνη. ελα μια μερα αθηνα κ μετα πας παλι στο νησι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:30 Η aporw έγραψε: #2.938 14-08-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Η Πουπουλίνα: #2.939 14-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Click για ανάπτυξη... βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η aporw έγραψε: #2.940 14-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: οικογενειακή φωτογραφία, όπως στις συναντήσεις κορυφής Click για ανάπτυξη... Με προσοχή μόνο, γιατί αν λάβουμε υπόψη τα όσα γράφτηκαν στις προηγούμενες σελίδες (χουφτώματα και τα συμπαρομαρτούντα), νομίζω ότι θα έχουμε παρατράγουδα τύπου Ομπάμα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 3 Αυγούστου 2009 στις 14:55 Η Melini έγραψε: #2.927 03-08-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Με προσοχή μόνο, γιατί αν λάβουμε υπόψη τα όσα γράφτηκαν στις προηγούμενες σελίδες (χουφτώματα και τα συμπαρομαρτούντα), νομίζω ότι θα έχουμε παρατράγουδα τύπου Ομπάμα: Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Βάλτε εμένα στη θέση του πλανητάρχη παρακαλώ, να χαζεύω το μπούστο της Γιούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Η Felice έγραψε: #2.928 07-08-09 09:55 Γεια σας κορίτσια, σήμερα αποχωρώ και θα επιστρέψω σε 3 εβδομάδες. Δυστηχώς και τα 3 γραφεία που τους ζήτησα προσφορές διήμερης από ότι φαίνεται λόγο φόρτου εργασίας, αυτές είναι οι μέρες που δουλεύουν περισσότερο από όλο τον χρόνο, δεν καταφέραν να μου βγάλουν προσφορά.Αλλά τώρα που θα είμαι free θα πεταχτώ να τους τρίξω τα δόντια που με ξεχάσαν.Όταν θα έχω νέα θα σας ενημερώσω. Εντομεταξύ μην ξεχνάτε ότι 3-4 Οκτωβρίου 2009 θα πάμε ημερήσια ή διήμερη στον Βόλο. Θα πάμε?????? Γιαααααα! να βλέπω καινούργιες συμμετοχές!!!! και θα σας στείλλω και καινούργιες πληροφορίες. Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η Μυρτω4038: #2.929 07-08-09 10:16 Λέττα και βέβαια θα πάμε!!! Καλές διακοπές όπου και να πάς! Καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.930 07-08-09 11:34 Kαλές διακοπές και φυσικά ισχύει ο Βόλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Η ιβανα έγραψε: #2.931 07-08-09 17:03 Καλες διακοπες λεττα, θα τα πουμε οταν γυρισεις, να περασεις ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:27 Η Felice έγραψε: #2.932 07-08-09 18:27 Ευχαριστώ όλες σας κορίτσια να στε καλά. Ευχομαι και εσείς να περάσετε καλά. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.933 14-08-09 10:11 Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Η aporw έγραψε: #2.934 14-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ιβανα έγραψε: #2.935 14-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... σουπερ ιδεα, να γυρισει η διοργανωτρια μελινα να μας μαζωξει και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Πουπουλίνα: #2.936 14-08-09 11:20 και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η ιβανα έγραψε: #2.937 14-08-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αει μαρη λες κ μενεις μελβουρνη. ελα μια μερα αθηνα κ μετα πας παλι στο νησι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:30 Η aporw έγραψε: #2.938 14-08-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Η Πουπουλίνα: #2.939 14-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Click για ανάπτυξη... βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η aporw έγραψε: #2.940 14-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Με προσοχή μόνο, γιατί αν λάβουμε υπόψη τα όσα γράφτηκαν στις προηγούμενες σελίδες (χουφτώματα και τα συμπαρομαρτούντα), νομίζω ότι θα έχουμε παρατράγουδα τύπου Ομπάμα: Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Βάλτε εμένα στη θέση του πλανητάρχη παρακαλώ, να χαζεύω το μπούστο της Γιούλης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 09:55 Η Felice έγραψε: #2.928 07-08-09 09:55 Γεια σας κορίτσια, σήμερα αποχωρώ και θα επιστρέψω σε 3 εβδομάδες. Δυστηχώς και τα 3 γραφεία που τους ζήτησα προσφορές διήμερης από ότι φαίνεται λόγο φόρτου εργασίας, αυτές είναι οι μέρες που δουλεύουν περισσότερο από όλο τον χρόνο, δεν καταφέραν να μου βγάλουν προσφορά.Αλλά τώρα που θα είμαι free θα πεταχτώ να τους τρίξω τα δόντια που με ξεχάσαν.Όταν θα έχω νέα θα σας ενημερώσω. Εντομεταξύ μην ξεχνάτε ότι 3-4 Οκτωβρίου 2009 θα πάμε ημερήσια ή διήμερη στον Βόλο. Θα πάμε?????? Γιαααααα! να βλέπω καινούργιες συμμετοχές!!!! και θα σας στείλλω και καινούργιες πληροφορίες. Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η Μυρτω4038: #2.929 07-08-09 10:16 Λέττα και βέβαια θα πάμε!!! Καλές διακοπές όπου και να πάς! Καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.930 07-08-09 11:34 Kαλές διακοπές και φυσικά ισχύει ο Βόλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Η ιβανα έγραψε: #2.931 07-08-09 17:03 Καλες διακοπες λεττα, θα τα πουμε οταν γυρισεις, να περασεις ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:27 Η Felice έγραψε: #2.932 07-08-09 18:27 Ευχαριστώ όλες σας κορίτσια να στε καλά. Ευχομαι και εσείς να περάσετε καλά. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.933 14-08-09 10:11 Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Η aporw έγραψε: #2.934 14-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ιβανα έγραψε: #2.935 14-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... σουπερ ιδεα, να γυρισει η διοργανωτρια μελινα να μας μαζωξει και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Πουπουλίνα: #2.936 14-08-09 11:20 και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η ιβανα έγραψε: #2.937 14-08-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αει μαρη λες κ μενεις μελβουρνη. ελα μια μερα αθηνα κ μετα πας παλι στο νησι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:30 Η aporw έγραψε: #2.938 14-08-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Η Πουπουλίνα: #2.939 14-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Click για ανάπτυξη... βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η aporw έγραψε: #2.940 14-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας κορίτσια, σήμερα αποχωρώ και θα επιστρέψω σε 3 εβδομάδες. Δυστηχώς και τα 3 γραφεία που τους ζήτησα προσφορές διήμερης από ότι φαίνεται λόγο φόρτου εργασίας, αυτές είναι οι μέρες που δουλεύουν περισσότερο από όλο τον χρόνο, δεν καταφέραν να μου βγάλουν προσφορά.Αλλά τώρα που θα είμαι free θα πεταχτώ να τους τρίξω τα δόντια που με ξεχάσαν.Όταν θα έχω νέα θα σας ενημερώσω. Εντομεταξύ μην ξεχνάτε ότι 3-4 Οκτωβρίου 2009 θα πάμε ημερήσια ή διήμερη στον Βόλο. Θα πάμε?????? Γιαααααα! να βλέπω καινούργιες συμμετοχές!!!! και θα σας στείλλω και καινούργιες πληροφορίες. Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 10:16 Η Μυρτω4038: #2.929 07-08-09 10:16 Λέττα και βέβαια θα πάμε!!! Καλές διακοπές όπου και να πάς! Καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.930 07-08-09 11:34 Kαλές διακοπές και φυσικά ισχύει ο Βόλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Η ιβανα έγραψε: #2.931 07-08-09 17:03 Καλες διακοπες λεττα, θα τα πουμε οταν γυρισεις, να περασεις ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:27 Η Felice έγραψε: #2.932 07-08-09 18:27 Ευχαριστώ όλες σας κορίτσια να στε καλά. Ευχομαι και εσείς να περάσετε καλά. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.933 14-08-09 10:11 Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Η aporw έγραψε: #2.934 14-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ιβανα έγραψε: #2.935 14-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... σουπερ ιδεα, να γυρισει η διοργανωτρια μελινα να μας μαζωξει και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Πουπουλίνα: #2.936 14-08-09 11:20 και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η ιβανα έγραψε: #2.937 14-08-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αει μαρη λες κ μενεις μελβουρνη. ελα μια μερα αθηνα κ μετα πας παλι στο νησι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:30 Η aporw έγραψε: #2.938 14-08-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Η Πουπουλίνα: #2.939 14-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Click για ανάπτυξη... βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η aporw έγραψε: #2.940 14-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λέττα και βέβαια θα πάμε!!! Καλές διακοπές όπου και να πάς! Καλή ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 11:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.930 07-08-09 11:34 Kαλές διακοπές και φυσικά ισχύει ο Βόλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Η ιβανα έγραψε: #2.931 07-08-09 17:03 Καλες διακοπες λεττα, θα τα πουμε οταν γυρισεις, να περασεις ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:27 Η Felice έγραψε: #2.932 07-08-09 18:27 Ευχαριστώ όλες σας κορίτσια να στε καλά. Ευχομαι και εσείς να περάσετε καλά. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.933 14-08-09 10:11 Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Η aporw έγραψε: #2.934 14-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ιβανα έγραψε: #2.935 14-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... σουπερ ιδεα, να γυρισει η διοργανωτρια μελινα να μας μαζωξει και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Πουπουλίνα: #2.936 14-08-09 11:20 και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η ιβανα έγραψε: #2.937 14-08-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αει μαρη λες κ μενεις μελβουρνη. ελα μια μερα αθηνα κ μετα πας παλι στο νησι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:30 Η aporw έγραψε: #2.938 14-08-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Η Πουπουλίνα: #2.939 14-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Click για ανάπτυξη... βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η aporw έγραψε: #2.940 14-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλές διακοπές και φυσικά ισχύει ο Βόλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 17:03 Η ιβανα έγραψε: #2.931 07-08-09 17:03 Καλες διακοπες λεττα, θα τα πουμε οταν γυρισεις, να περασεις ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:27 Η Felice έγραψε: #2.932 07-08-09 18:27 Ευχαριστώ όλες σας κορίτσια να στε καλά. Ευχομαι και εσείς να περάσετε καλά. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.933 14-08-09 10:11 Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Η aporw έγραψε: #2.934 14-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ιβανα έγραψε: #2.935 14-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... σουπερ ιδεα, να γυρισει η διοργανωτρια μελινα να μας μαζωξει και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Πουπουλίνα: #2.936 14-08-09 11:20 και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η ιβανα έγραψε: #2.937 14-08-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αει μαρη λες κ μενεις μελβουρνη. ελα μια μερα αθηνα κ μετα πας παλι στο νησι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:30 Η aporw έγραψε: #2.938 14-08-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Η Πουπουλίνα: #2.939 14-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Click για ανάπτυξη... βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η aporw έγραψε: #2.940 14-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλες διακοπες λεττα, θα τα πουμε οταν γυρισεις, να περασεις ομορφα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 18:27 Η Felice έγραψε: #2.932 07-08-09 18:27 Ευχαριστώ όλες σας κορίτσια να στε καλά. Ευχομαι και εσείς να περάσετε καλά. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.933 14-08-09 10:11 Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Η aporw έγραψε: #2.934 14-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ιβανα έγραψε: #2.935 14-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... σουπερ ιδεα, να γυρισει η διοργανωτρια μελινα να μας μαζωξει και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Πουπουλίνα: #2.936 14-08-09 11:20 και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η ιβανα έγραψε: #2.937 14-08-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αει μαρη λες κ μενεις μελβουρνη. ελα μια μερα αθηνα κ μετα πας παλι στο νησι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:30 Η aporw έγραψε: #2.938 14-08-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Η Πουπουλίνα: #2.939 14-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Click για ανάπτυξη... βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η aporw έγραψε: #2.940 14-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ όλες σας κορίτσια να στε καλά. Ευχομαι και εσείς να περάσετε καλά. Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.933 14-08-09 10:11 Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Η aporw έγραψε: #2.934 14-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ιβανα έγραψε: #2.935 14-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... σουπερ ιδεα, να γυρισει η διοργανωτρια μελινα να μας μαζωξει και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Πουπουλίνα: #2.936 14-08-09 11:20 και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η ιβανα έγραψε: #2.937 14-08-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αει μαρη λες κ μενεις μελβουρνη. ελα μια μερα αθηνα κ μετα πας παλι στο νησι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:30 Η aporw έγραψε: #2.938 14-08-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Η Πουπουλίνα: #2.939 14-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Click για ανάπτυξη... βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η aporw έγραψε: #2.940 14-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 10:42 Η aporw έγραψε: #2.934 14-08-09 10:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ιβανα έγραψε: #2.935 14-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... σουπερ ιδεα, να γυρισει η διοργανωτρια μελινα να μας μαζωξει και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Πουπουλίνα: #2.936 14-08-09 11:20 και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η ιβανα έγραψε: #2.937 14-08-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αει μαρη λες κ μενεις μελβουρνη. ελα μια μερα αθηνα κ μετα πας παλι στο νησι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:30 Η aporw έγραψε: #2.938 14-08-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Η Πουπουλίνα: #2.939 14-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Click για ανάπτυξη... βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η aporw έγραψε: #2.940 14-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:14 Η ιβανα έγραψε: #2.935 14-08-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... σουπερ ιδεα, να γυρισει η διοργανωτρια μελινα να μας μαζωξει και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Πουπουλίνα: #2.936 14-08-09 11:20 και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η ιβανα έγραψε: #2.937 14-08-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αει μαρη λες κ μενεις μελβουρνη. ελα μια μερα αθηνα κ μετα πας παλι στο νησι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:30 Η aporw έγραψε: #2.938 14-08-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Η Πουπουλίνα: #2.939 14-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Click για ανάπτυξη... βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η aporw έγραψε: #2.940 14-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα σας Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες Click για ανάπτυξη... σουπερ ιδεα, να γυρισει η διοργανωτρια μελινα να μας μαζωξει και παμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:20 Η Πουπουλίνα: #2.936 14-08-09 11:20 και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η ιβανα έγραψε: #2.937 14-08-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αει μαρη λες κ μενεις μελβουρνη. ελα μια μερα αθηνα κ μετα πας παλι στο νησι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:30 Η aporw έγραψε: #2.938 14-08-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Η Πουπουλίνα: #2.939 14-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Click για ανάπτυξη... βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η aporw έγραψε: #2.940 14-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:22 Η ιβανα έγραψε: #2.937 14-08-09 11:22 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αει μαρη λες κ μενεις μελβουρνη. ελα μια μερα αθηνα κ μετα πας παλι στο νησι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:30 Η aporw έγραψε: #2.938 14-08-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Η Πουπουλίνα: #2.939 14-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Click για ανάπτυξη... βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η aporw έγραψε: #2.940 14-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αει μαρη λες κ μενεις μελβουρνη. ελα μια μερα αθηνα κ μετα πας παλι στο νησι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:30 Η aporw έγραψε: #2.938 14-08-09 11:30 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Η Πουπουλίνα: #2.939 14-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Click για ανάπτυξη... βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η aporw έγραψε: #2.940 14-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως υπηρέτρια γατιών. Έχει γράψει 67.277 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:33 Η Πουπουλίνα: #2.939 14-08-09 11:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Click για ανάπτυξη... βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η aporw έγραψε: #2.940 14-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 145 146 147 148 149 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 147 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aporw: καλα σου λεει πουπουλινα!! παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι! Click για ανάπτυξη... βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 14 Αυγούστου 2009 στις 11:37 Η aporw έγραψε: #2.940 14-08-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: βρε παλιοπραγμα........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις.. Click για ανάπτυξη... σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.