Πότε θα πάμε για καφέ;

attachment.php

Από Αριστερά: Δάφνη, Ελένη, Σιμώνη ή αλλιώς Αστακός :lol:

Η Ελένη είμαι εγώ:P:P
Ή αλλιώς Σισσονοροελβιρομπλανκομάνα:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Ελένη είμαι εγώ:P:P
Ή αλλιώς Σισσονοροελβιρομπλανκομάνα:P
Καλα τωρα ειδα οτι εισαι 26!:blink::blink::blink::blink:
23 το πολυ θα σε εκανα!
Εμεις οι γατομανες εχουμε το εληξιριο της νιοτης!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα τωρα ειδα οτι εισαι 26!:blink::blink::blink::blink:
23 το πολυ θα σε εκανα!
Εμεις οι γατομανες εχουμε το εληξιριο της νιοτης!:up::up::up:

Ααααα, ευχαριστώ κουνελάκιιιιιιιιιιιιιι!!!
Που να με δεις και αβαφη.Θα με κάνεις για 18:happy:

Ο χριστός και η μάνα του:lol:Μετά από την φωτό με εμένα μέσα θα πρέπει να αλλάξεις κάμερα Μελινάκι:blink:Την Γιούλη γιατί την έχετε κρύψει εκεί κάτω? Τέτοια κούκλα κρίμα είναι! Μία πανοραμική ρε παιδιά να φανεί όλο το κάλλος του mycat!

Ο χριστός και η μάνα του:lol:Μετά από την φωτό με εμένα μέσα θα πρέπει να αλλάξεις κάμερα Μελινάκι:blink:Την Γιούλη γιατί την έχετε κρύψει εκεί κάτω? Τέτοια κούκλα κρίμα είναι! Μία πανοραμική ρε παιδιά να φανεί όλο το κάλλος του mycat!

Η αλήθεια είναι ότι η κάμερα θαμπώθηκε απ'την ομορφιά σου Λόζυ μου ;), καθώς κι απ'την ομορφιά όλων των κοριτσιών της συνάντησης. Δυστυχώς είχαμε και ντροπαλές υπάρξεις, που δε θέλησαν να ποζάρουν :rolleyes:
Την επόμενη φορά θα σας στήσω να βγάλουμε μια οικογενειακή φωτογραφία, όπως στις συναντήσεις κορυφής :lol::lol:

οικογενειακή φωτογραφία, όπως στις συναντήσεις κορυφής :lol::lol:
Με προσοχή μόνο, γιατί αν λάβουμε υπόψη τα όσα γράφτηκαν στις προηγούμενες σελίδες (χουφτώματα και τα συμπαρομαρτούντα), νομίζω ότι θα έχουμε παρατράγουδα τύπου Ομπάμα:

obama-looking-at-girl.jpg

:lol::lol:

Με προσοχή μόνο, γιατί αν λάβουμε υπόψη τα όσα γράφτηκαν στις προηγούμενες σελίδες (χουφτώματα και τα συμπαρομαρτούντα), νομίζω ότι θα έχουμε παρατράγουδα τύπου Ομπάμα:

obama-looking-at-girl.jpg

:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:
Δεν παίζεσαι!!! :up: Βάλτε εμένα στη θέση του πλανητάρχη παρακαλώ, να χαζεύω το μπούστο της Γιούλης :rolleyes::rolleyes:

Γεια σας κορίτσια,
σήμερα αποχωρώ και θα επιστρέψω σε 3 εβδομάδες. Δυστηχώς και τα 3 γραφεία που τους ζήτησα προσφορές διήμερης από ότι φαίνεται λόγο φόρτου εργασίας, αυτές είναι οι μέρες που δουλεύουν περισσότερο από όλο τον χρόνο, δεν καταφέραν να μου βγάλουν προσφορά.Αλλά τώρα που θα είμαι free θα πεταχτώ να τους τρίξω τα δόντια που με ξεχάσαν.:mad:Όταν θα έχω νέα θα σας ενημερώσω. Εντομεταξύ μην ξεχνάτε ότι
3-4 Οκτωβρίου 2009 θα πάμε ημερήσια ή διήμερη στον Βόλο. :D
Θα πάμε??????:confused:
Γιαααααα! να βλέπω καινούργιες συμμετοχές:up::up:!!!!
και θα σας στείλλω και καινούργιες πληροφορίες.
Φιλάκια σε όλα τα κορίτσια
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ :)

Λέττα και βέβαια θα πάμε!!!:up::up::up:
Καλές διακοπές όπου και να πάς!
Καλή ξεκούραση!:D:D:D:D:D

Kαλές διακοπές και φυσικά ισχύει ο Βόλος:)

Καλες διακοπες λεττα, θα τα πουμε οταν γυρισεις, να περασεις ομορφα :up::up::up:

Ευχαριστώ όλες σας κορίτσια να στε καλά. :hello:
Ευχομαι και εσείς να περάσετε καλά.:P
Φιλάκια

Καλημερα σας :)
Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? :)
Σκεφτομουν για τις αρχες του Σεπτεμβρη, να εχουν γυρισει ολοι απο διακοπες:)

Καφεδες εχουμε κανονισει, κρασοκατανιξεις επισης, τι θα λεγατε για συγκεντρωσουλα με ποτακια διπλα στο κυμα σε κανενα μπαρακι by the beach? :)

ναι ναι ναι!!!!! :up::up::up::up:

σουπερ ιδεα, να γυρισει η διοργανωτρια μελινα να μας μαζωξει και παμε :up::up::up:

και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!!:mad::mad::mad:

και εμεις ,δηλαδη που δεν μενουμε αθηνα???????? στο πηγαδι κατ.......σαμε???????? γμτ........και δεν υπαρχει και καμμια αλλη γατομαμα απο τη ζακυνθο...........αει στο καλο!!!!!!!!!:mad::mad::mad:

αει μαρη λες κ μενεις μελβουρνη. ελα μια μερα αθηνα κ μετα πας παλι στο νησι. :D

καλα σου λεει πουπουλινα!!:P παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι!:lol::lol::lol:

καλα σου λεει πουπουλινα!!:P παρε το καραβι και ελα!!! κερναμε εμεις το εισητηριο ( 8,20 ευρω να ερθει και 8,20 ευρω να γυρισει!) ξοδευτικαμε παλι!:lol::lol::lol:

βρε παλιοπραγμα:lol::lol:........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????:P)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις..:blink::blink::blink:

βρε παλιοπραγμα:lol::lol:........δεν ειναι θεμα λεφτων(......μα καλα...για πια με περασες???????:P)αλλα το που θα μεινω....ενω ειμαι απο την αθηνα,εχω φυγει πολλα χρονια και στο σπιτι των γονιων μου δεν θελω να μεινω...γιατι θα με πρειξ.......νε..........καταλαβαινεις..:blink::blink::blink:

σιγα το προβλημα!! θα μεινεις σε μενα(φυσικα μπορεις να φερεις και τα κατσουνια σου!:baby::baby:) εγω το πρωτο 15μερο του Σεπτεμβρη θα ειμαι μονη μου! η αδελφη μου θα λειπει διακοπες! :up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back