Πότε θα πάμε για καφέ;

A μου φαίνεται έχω καιρό να τον φέρω και έχετε ξεφύγει....:blink::blink:
mens-sexy-cop-costume.jpg
Μανα μου μανα μου μανα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!:blink::blink::blink::blink::blink::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά, έχετε ξεφύγει τελείως!
Μαρή Γιούλη, "ατάιστη" σε έχει ο άντρας σου και επιτήθεσαι και στους μπαμπάδες μας;
Μου φαίνεται ότι εισαι το "κουνελάκι" μετά από μερικά χρόνια. Λυσσαρα!!!!!:lol:
Όσο για τους σκαφάτους που ονειρευεστε, μην ποντάρετε και πολυ σε αυτό. Έχει μερικά πιπινάκια το μέρος, αλλά αυτό που διαθέτουν ειναι σκαφη για μπουγάδα και όχι για την θάλασσα.
Θέλετε και πασαρέλα ε;;;; Τις ντομάτες ποιος θα τις φέρει;:hmm:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σταματη το λενε το παλικαρι και δεν μας συστηνετε τοση ωρα??:rolleyes: :lol::lol:

παντα ειχα ενα αποθημενο για τους ενστολους!!:rolleyes: :lol::lol::lol:
Γουσταρεις φανταρους?:P:P:P:P

μιας και θα περάσετε από τη παλιά μου γειτονιά είναι μια καλή ιδέα να περάσω μια βόλτα :P

Aporw

Ιβανα
Kristen
Vickymoon
Μαρια Γατσιου
Raktia
Νεκταρια χ 2
Staman2
Μελινα
TZOUTZOU
Dafni
Dante
Voula
SofiaV X 2 (?)
EL GATO
Ursula Pola
Αristocat
ΓΙΟΥΛΗ
drf x 2

E οχι! Γιατι δε μεταθετετε δυο σαβ/κα μετα την συναντηση???:mad::redface::rolleyes::rolleyes:

E οχι! Γιατι δε μεταθετετε δυο σαβ/κα μετα την συναντηση???:mad::redface::rolleyes::rolleyes:

κρίμα Ελενα.. την επόμενη φορά! ελπίζω να μπορέσει να είναι και ο Κωνσταντίνος...:rolleyes:

https://www.pbase.com/image/116782231

Αμα φέρεις εσύ τέσσερις θα φέρω κ εγώ άλλους τέσσερις:lol::lol::lol::lol:

ε ρε γλέντια η αδελφή της Σιμώνης, θα γίνει κάπως έτσι:blink::blink::blink::blink::blink: κ το ένα θα είναι σκυλούνι σημειωτέων...

μα θα ειμαι μονη μου!!:up::up::up: οποτε ελευθερα!!:lol::lol:

τι τυχερές που είστε αθήνα και κανονίζετε γατοκαφεδάκια..!!θέλω κι εγώ!!:mad:

τι τυχερές που είστε αθήνα και κανονίζετε γατοκαφεδάκια..!!θέλω κι εγώ!!:mad:

ελα προλαβαινεις!:P λεωφορειο και βουρ για Αθηνα!:P:lol::lol:

Καλημερα!
Μη ζηλευεις Κουνελακι!
Θα το επαναλαβουμε συντομα που θα μπορεις κι εσυ:up::)

Γεια σας κορίτσια:hello:,
χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά:D.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω.
Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί.
ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ :lol::lol::lol::lol::lol::bleh:
θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό:redface::redface::D.

χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά:D.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω.
Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί.
ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ :lol::lol::lol::lol::lol::bleh:
θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό:redface::redface::D.
Καλως ηρθες Νικολετα!!!!
Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη:lol:
Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! :up:

Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα!:up:

Aporw
Ιβανα
Kristen
Vickymoon
Μαρια Γατσιου
Raktia
Νεκταρια χ 2
Staman2
Μελινα
TZOUTZOU
Dafni
Dante
Voula

SofiaV X 2 (?)
EL GATO
Ursula Pola
Αristocat
drf x 3
Felice
ΓΙΟΥΛΗ

Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα!:up:
Hello Elena, How are you?
Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο :D:D.
ΜΜΜΜΜ!:hmm::hmm::hmm: τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι:up::up::D

Βλέπω όσο πάμε και αυξανόμαστε!:up::up:Όλη την πισίνα ρεζερβέ πρέπει να έχουμε:happy::happy:

Καλως ηρθες Νικολετα!!!!
Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη:lol:
Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! :up:
Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ.
Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή?
Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά.:up::up:
Φιλάκια σε όλες

Γεια σας και από δώ
Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry:
Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!!

Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια

Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ.
Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή?
Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά.:up::up:
Φιλάκια σε όλες

Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών :( τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα :P

Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών :( τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα :P

εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα??:/::/: :lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back