kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:07 Η kounelaki: #3.441 01-09-09 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: A μου φαίνεται έχω καιρό να τον φέρω και έχετε ξεφύγει.... Click για ανάπτυξη... Μανα μου μανα μου μανα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:09 Η kounelaki: #3.442 01-09-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλά, έχετε ξεφύγει τελείως! Μαρή Γιούλη, "ατάιστη" σε έχει ο άντρας σου και επιτήθεσαι και στους μπαμπάδες μας; Μου φαίνεται ότι εισαι το "κουνελάκι" μετά από μερικά χρόνια. Λυσσαρα!!!!! Όσο για τους σκαφάτους που ονειρευεστε, μην ποντάρετε και πολυ σε αυτό. Έχει μερικά πιπινάκια το μέρος, αλλά αυτό που διαθέτουν ειναι σκαφη για μπουγάδα και όχι για την θάλασσα. Θέλετε και πασαρέλα ε;;;; Τις ντομάτες ποιος θα τις φέρει; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #3.443 01-09-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σταματη το λενε το παλικαρι και δεν μας συστηνετε τοση ωρα?? παντα ειχα ενα αποθημενο για τους ενστολους!! Click για ανάπτυξη... Γουσταρεις φανταρους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η kounelaki: #3.444 01-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από drf: μιας και θα περάσετε από τη παλιά μου γειτονιά είναι μια καλή ιδέα να περάσω μια βόλτα Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat ΓΙΟΥΛΗ drf x 2 Click για ανάπτυξη... E οχι! Γιατι δε μεταθετετε δυο σαβ/κα μετα την συναντηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο drf έγραψε: #3.445 02-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: E οχι! Γιατι δε μεταθετετε δυο σαβ/κα μετα την συναντηση??? Click για ανάπτυξη... κρίμα Ελενα.. την επόμενη φορά! ελπίζω να μπορέσει να είναι και ο Κωνσταντίνος... https://www.pbase.com/image/116782231 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:01 Η kounelaki: #3.446 02-09-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: κρίμα Ελενα.. την επόμενη φορά! ελπίζω να μπορέσει να είναι και ο Κωνσταντίνος... https://www.pbase.com/image/116782231 Click για ανάπτυξη... Κατι λιγοτερο λαδωμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:20 Η aporw έγραψε: #3.447 02-09-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αμα φέρεις εσύ τέσσερις θα φέρω κ εγώ άλλους τέσσερις ε ρε γλέντια η αδελφή της Σιμώνης, θα γίνει κάπως έτσι κ το ένα θα είναι σκυλούνι σημειωτέων... Click για ανάπτυξη... μα θα ειμαι μονη μου!! οποτε ελευθερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η evelynkar: #3.448 02-09-09 02:42 τι τυχερές που είστε αθήνα και κανονίζετε γατοκαφεδάκια..!!θέλω κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:11 Η aporw έγραψε: #3.449 02-09-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τι τυχερές που είστε αθήνα και κανονίζετε γατοκαφεδάκια..!!θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... ελα προλαβαινεις! λεωφορειο και βουρ για Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.450 02-09-09 09:36 Καλημερα! Μη ζηλευεις Κουνελακι! Θα το επαναλαβουμε συντομα που θα μπορεις κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Η Felice έγραψε: #3.451 02-09-09 13:13 Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.452 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #3.453 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.454 02-09-09 13:15 Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Felice έγραψε: #3.455 02-09-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Click για ανάπτυξη... Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.456 02-09-09 13:21 Βλέπω όσο πάμε και αυξανόμαστε!Όλη την πισίνα ρεζερβέ πρέπει να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #3.457 02-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #3.458 02-09-09 13:48 Γεια σας και από δώ Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry: Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!! Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Φένια '72: #3.459 02-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Click για ανάπτυξη... Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η aporw έγραψε: #3.460 02-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 172 173 174 175 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: A μου φαίνεται έχω καιρό να τον φέρω και έχετε ξεφύγει.... Click για ανάπτυξη... Μανα μου μανα μου μανα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:09 Η kounelaki: #3.442 01-09-09 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλά, έχετε ξεφύγει τελείως! Μαρή Γιούλη, "ατάιστη" σε έχει ο άντρας σου και επιτήθεσαι και στους μπαμπάδες μας; Μου φαίνεται ότι εισαι το "κουνελάκι" μετά από μερικά χρόνια. Λυσσαρα!!!!! Όσο για τους σκαφάτους που ονειρευεστε, μην ποντάρετε και πολυ σε αυτό. Έχει μερικά πιπινάκια το μέρος, αλλά αυτό που διαθέτουν ειναι σκαφη για μπουγάδα και όχι για την θάλασσα. Θέλετε και πασαρέλα ε;;;; Τις ντομάτες ποιος θα τις φέρει; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #3.443 01-09-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σταματη το λενε το παλικαρι και δεν μας συστηνετε τοση ωρα?? παντα ειχα ενα αποθημενο για τους ενστολους!! Click για ανάπτυξη... Γουσταρεις φανταρους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η kounelaki: #3.444 01-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από drf: μιας και θα περάσετε από τη παλιά μου γειτονιά είναι μια καλή ιδέα να περάσω μια βόλτα Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat ΓΙΟΥΛΗ drf x 2 Click για ανάπτυξη... E οχι! Γιατι δε μεταθετετε δυο σαβ/κα μετα την συναντηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο drf έγραψε: #3.445 02-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: E οχι! Γιατι δε μεταθετετε δυο σαβ/κα μετα την συναντηση??? Click για ανάπτυξη... κρίμα Ελενα.. την επόμενη φορά! ελπίζω να μπορέσει να είναι και ο Κωνσταντίνος... https://www.pbase.com/image/116782231 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:01 Η kounelaki: #3.446 02-09-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: κρίμα Ελενα.. την επόμενη φορά! ελπίζω να μπορέσει να είναι και ο Κωνσταντίνος... https://www.pbase.com/image/116782231 Click για ανάπτυξη... Κατι λιγοτερο λαδωμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:20 Η aporw έγραψε: #3.447 02-09-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αμα φέρεις εσύ τέσσερις θα φέρω κ εγώ άλλους τέσσερις ε ρε γλέντια η αδελφή της Σιμώνης, θα γίνει κάπως έτσι κ το ένα θα είναι σκυλούνι σημειωτέων... Click για ανάπτυξη... μα θα ειμαι μονη μου!! οποτε ελευθερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η evelynkar: #3.448 02-09-09 02:42 τι τυχερές που είστε αθήνα και κανονίζετε γατοκαφεδάκια..!!θέλω κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:11 Η aporw έγραψε: #3.449 02-09-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τι τυχερές που είστε αθήνα και κανονίζετε γατοκαφεδάκια..!!θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... ελα προλαβαινεις! λεωφορειο και βουρ για Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.450 02-09-09 09:36 Καλημερα! Μη ζηλευεις Κουνελακι! Θα το επαναλαβουμε συντομα που θα μπορεις κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Η Felice έγραψε: #3.451 02-09-09 13:13 Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.452 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #3.453 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.454 02-09-09 13:15 Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Felice έγραψε: #3.455 02-09-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Click για ανάπτυξη... Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.456 02-09-09 13:21 Βλέπω όσο πάμε και αυξανόμαστε!Όλη την πισίνα ρεζερβέ πρέπει να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #3.457 02-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #3.458 02-09-09 13:48 Γεια σας και από δώ Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry: Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!! Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Φένια '72: #3.459 02-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Click για ανάπτυξη... Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η aporw έγραψε: #3.460 02-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 172 173 174 175 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Καλά, έχετε ξεφύγει τελείως! Μαρή Γιούλη, "ατάιστη" σε έχει ο άντρας σου και επιτήθεσαι και στους μπαμπάδες μας; Μου φαίνεται ότι εισαι το "κουνελάκι" μετά από μερικά χρόνια. Λυσσαρα!!!!! Όσο για τους σκαφάτους που ονειρευεστε, μην ποντάρετε και πολυ σε αυτό. Έχει μερικά πιπινάκια το μέρος, αλλά αυτό που διαθέτουν ειναι σκαφη για μπουγάδα και όχι για την θάλασσα. Θέλετε και πασαρέλα ε;;;; Τις ντομάτες ποιος θα τις φέρει; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #3.443 01-09-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σταματη το λενε το παλικαρι και δεν μας συστηνετε τοση ωρα?? παντα ειχα ενα αποθημενο για τους ενστολους!! Click για ανάπτυξη... Γουσταρεις φανταρους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η kounelaki: #3.444 01-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από drf: μιας και θα περάσετε από τη παλιά μου γειτονιά είναι μια καλή ιδέα να περάσω μια βόλτα Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat ΓΙΟΥΛΗ drf x 2 Click για ανάπτυξη... E οχι! Γιατι δε μεταθετετε δυο σαβ/κα μετα την συναντηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο drf έγραψε: #3.445 02-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: E οχι! Γιατι δε μεταθετετε δυο σαβ/κα μετα την συναντηση??? Click για ανάπτυξη... κρίμα Ελενα.. την επόμενη φορά! ελπίζω να μπορέσει να είναι και ο Κωνσταντίνος... https://www.pbase.com/image/116782231 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:01 Η kounelaki: #3.446 02-09-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: κρίμα Ελενα.. την επόμενη φορά! ελπίζω να μπορέσει να είναι και ο Κωνσταντίνος... https://www.pbase.com/image/116782231 Click για ανάπτυξη... Κατι λιγοτερο λαδωμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:20 Η aporw έγραψε: #3.447 02-09-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αμα φέρεις εσύ τέσσερις θα φέρω κ εγώ άλλους τέσσερις ε ρε γλέντια η αδελφή της Σιμώνης, θα γίνει κάπως έτσι κ το ένα θα είναι σκυλούνι σημειωτέων... Click για ανάπτυξη... μα θα ειμαι μονη μου!! οποτε ελευθερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η evelynkar: #3.448 02-09-09 02:42 τι τυχερές που είστε αθήνα και κανονίζετε γατοκαφεδάκια..!!θέλω κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:11 Η aporw έγραψε: #3.449 02-09-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τι τυχερές που είστε αθήνα και κανονίζετε γατοκαφεδάκια..!!θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... ελα προλαβαινεις! λεωφορειο και βουρ για Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.450 02-09-09 09:36 Καλημερα! Μη ζηλευεις Κουνελακι! Θα το επαναλαβουμε συντομα που θα μπορεις κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Η Felice έγραψε: #3.451 02-09-09 13:13 Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.452 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #3.453 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.454 02-09-09 13:15 Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Felice έγραψε: #3.455 02-09-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Click για ανάπτυξη... Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.456 02-09-09 13:21 Βλέπω όσο πάμε και αυξανόμαστε!Όλη την πισίνα ρεζερβέ πρέπει να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #3.457 02-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #3.458 02-09-09 13:48 Γεια σας και από δώ Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry: Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!! Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Φένια '72: #3.459 02-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Click για ανάπτυξη... Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η aporw έγραψε: #3.460 02-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 172 173 174 175 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: Σταματη το λενε το παλικαρι και δεν μας συστηνετε τοση ωρα?? παντα ειχα ενα αποθημενο για τους ενστολους!! Click για ανάπτυξη... Γουσταρεις φανταρους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 1 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:23 Η kounelaki: #3.444 01-09-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από drf: μιας και θα περάσετε από τη παλιά μου γειτονιά είναι μια καλή ιδέα να περάσω μια βόλτα Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat ΓΙΟΥΛΗ drf x 2 Click για ανάπτυξη... E οχι! Γιατι δε μεταθετετε δυο σαβ/κα μετα την συναντηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο drf έγραψε: #3.445 02-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: E οχι! Γιατι δε μεταθετετε δυο σαβ/κα μετα την συναντηση??? Click για ανάπτυξη... κρίμα Ελενα.. την επόμενη φορά! ελπίζω να μπορέσει να είναι και ο Κωνσταντίνος... https://www.pbase.com/image/116782231 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:01 Η kounelaki: #3.446 02-09-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: κρίμα Ελενα.. την επόμενη φορά! ελπίζω να μπορέσει να είναι και ο Κωνσταντίνος... https://www.pbase.com/image/116782231 Click για ανάπτυξη... Κατι λιγοτερο λαδωμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:20 Η aporw έγραψε: #3.447 02-09-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αμα φέρεις εσύ τέσσερις θα φέρω κ εγώ άλλους τέσσερις ε ρε γλέντια η αδελφή της Σιμώνης, θα γίνει κάπως έτσι κ το ένα θα είναι σκυλούνι σημειωτέων... Click για ανάπτυξη... μα θα ειμαι μονη μου!! οποτε ελευθερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η evelynkar: #3.448 02-09-09 02:42 τι τυχερές που είστε αθήνα και κανονίζετε γατοκαφεδάκια..!!θέλω κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:11 Η aporw έγραψε: #3.449 02-09-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τι τυχερές που είστε αθήνα και κανονίζετε γατοκαφεδάκια..!!θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... ελα προλαβαινεις! λεωφορειο και βουρ για Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.450 02-09-09 09:36 Καλημερα! Μη ζηλευεις Κουνελακι! Θα το επαναλαβουμε συντομα που θα μπορεις κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Η Felice έγραψε: #3.451 02-09-09 13:13 Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.452 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #3.453 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.454 02-09-09 13:15 Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Felice έγραψε: #3.455 02-09-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Click για ανάπτυξη... Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.456 02-09-09 13:21 Βλέπω όσο πάμε και αυξανόμαστε!Όλη την πισίνα ρεζερβέ πρέπει να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #3.457 02-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #3.458 02-09-09 13:48 Γεια σας και από δώ Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry: Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!! Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Φένια '72: #3.459 02-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Click για ανάπτυξη... Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η aporw έγραψε: #3.460 02-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 172 173 174 175 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: μιας και θα περάσετε από τη παλιά μου γειτονιά είναι μια καλή ιδέα να περάσω μια βόλτα Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat ΓΙΟΥΛΗ drf x 2 Click για ανάπτυξη... E οχι! Γιατι δε μεταθετετε δυο σαβ/κα μετα την συναντηση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:00 Ο drf έγραψε: #3.445 02-09-09 00:00 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: E οχι! Γιατι δε μεταθετετε δυο σαβ/κα μετα την συναντηση??? Click για ανάπτυξη... κρίμα Ελενα.. την επόμενη φορά! ελπίζω να μπορέσει να είναι και ο Κωνσταντίνος... https://www.pbase.com/image/116782231 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:01 Η kounelaki: #3.446 02-09-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: κρίμα Ελενα.. την επόμενη φορά! ελπίζω να μπορέσει να είναι και ο Κωνσταντίνος... https://www.pbase.com/image/116782231 Click για ανάπτυξη... Κατι λιγοτερο λαδωμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:20 Η aporw έγραψε: #3.447 02-09-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αμα φέρεις εσύ τέσσερις θα φέρω κ εγώ άλλους τέσσερις ε ρε γλέντια η αδελφή της Σιμώνης, θα γίνει κάπως έτσι κ το ένα θα είναι σκυλούνι σημειωτέων... Click για ανάπτυξη... μα θα ειμαι μονη μου!! οποτε ελευθερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η evelynkar: #3.448 02-09-09 02:42 τι τυχερές που είστε αθήνα και κανονίζετε γατοκαφεδάκια..!!θέλω κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:11 Η aporw έγραψε: #3.449 02-09-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τι τυχερές που είστε αθήνα και κανονίζετε γατοκαφεδάκια..!!θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... ελα προλαβαινεις! λεωφορειο και βουρ για Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.450 02-09-09 09:36 Καλημερα! Μη ζηλευεις Κουνελακι! Θα το επαναλαβουμε συντομα που θα μπορεις κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Η Felice έγραψε: #3.451 02-09-09 13:13 Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.452 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #3.453 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.454 02-09-09 13:15 Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Felice έγραψε: #3.455 02-09-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Click για ανάπτυξη... Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.456 02-09-09 13:21 Βλέπω όσο πάμε και αυξανόμαστε!Όλη την πισίνα ρεζερβέ πρέπει να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #3.457 02-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #3.458 02-09-09 13:48 Γεια σας και από δώ Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry: Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!! Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Φένια '72: #3.459 02-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Click για ανάπτυξη... Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η aporw έγραψε: #3.460 02-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 172 173 174 175 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: E οχι! Γιατι δε μεταθετετε δυο σαβ/κα μετα την συναντηση??? Click για ανάπτυξη... κρίμα Ελενα.. την επόμενη φορά! ελπίζω να μπορέσει να είναι και ο Κωνσταντίνος... https://www.pbase.com/image/116782231 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:01 Η kounelaki: #3.446 02-09-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από drf: κρίμα Ελενα.. την επόμενη φορά! ελπίζω να μπορέσει να είναι και ο Κωνσταντίνος... https://www.pbase.com/image/116782231 Click για ανάπτυξη... Κατι λιγοτερο λαδωμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:20 Η aporw έγραψε: #3.447 02-09-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αμα φέρεις εσύ τέσσερις θα φέρω κ εγώ άλλους τέσσερις ε ρε γλέντια η αδελφή της Σιμώνης, θα γίνει κάπως έτσι κ το ένα θα είναι σκυλούνι σημειωτέων... Click για ανάπτυξη... μα θα ειμαι μονη μου!! οποτε ελευθερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η evelynkar: #3.448 02-09-09 02:42 τι τυχερές που είστε αθήνα και κανονίζετε γατοκαφεδάκια..!!θέλω κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:11 Η aporw έγραψε: #3.449 02-09-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τι τυχερές που είστε αθήνα και κανονίζετε γατοκαφεδάκια..!!θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... ελα προλαβαινεις! λεωφορειο και βουρ για Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.450 02-09-09 09:36 Καλημερα! Μη ζηλευεις Κουνελακι! Θα το επαναλαβουμε συντομα που θα μπορεις κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Η Felice έγραψε: #3.451 02-09-09 13:13 Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.452 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #3.453 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.454 02-09-09 13:15 Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Felice έγραψε: #3.455 02-09-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Click για ανάπτυξη... Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.456 02-09-09 13:21 Βλέπω όσο πάμε και αυξανόμαστε!Όλη την πισίνα ρεζερβέ πρέπει να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #3.457 02-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #3.458 02-09-09 13:48 Γεια σας και από δώ Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry: Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!! Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Φένια '72: #3.459 02-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Click για ανάπτυξη... Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η aporw έγραψε: #3.460 02-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 172 173 174 175 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drf: κρίμα Ελενα.. την επόμενη φορά! ελπίζω να μπορέσει να είναι και ο Κωνσταντίνος... https://www.pbase.com/image/116782231 Click για ανάπτυξη... Κατι λιγοτερο λαδωμενο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:20 Η aporw έγραψε: #3.447 02-09-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αμα φέρεις εσύ τέσσερις θα φέρω κ εγώ άλλους τέσσερις ε ρε γλέντια η αδελφή της Σιμώνης, θα γίνει κάπως έτσι κ το ένα θα είναι σκυλούνι σημειωτέων... Click για ανάπτυξη... μα θα ειμαι μονη μου!! οποτε ελευθερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η evelynkar: #3.448 02-09-09 02:42 τι τυχερές που είστε αθήνα και κανονίζετε γατοκαφεδάκια..!!θέλω κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:11 Η aporw έγραψε: #3.449 02-09-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τι τυχερές που είστε αθήνα και κανονίζετε γατοκαφεδάκια..!!θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... ελα προλαβαινεις! λεωφορειο και βουρ για Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.450 02-09-09 09:36 Καλημερα! Μη ζηλευεις Κουνελακι! Θα το επαναλαβουμε συντομα που θα μπορεις κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Η Felice έγραψε: #3.451 02-09-09 13:13 Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.452 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #3.453 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.454 02-09-09 13:15 Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Felice έγραψε: #3.455 02-09-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Click για ανάπτυξη... Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.456 02-09-09 13:21 Βλέπω όσο πάμε και αυξανόμαστε!Όλη την πισίνα ρεζερβέ πρέπει να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #3.457 02-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #3.458 02-09-09 13:48 Γεια σας και από δώ Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry: Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!! Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Φένια '72: #3.459 02-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Click για ανάπτυξη... Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η aporw έγραψε: #3.460 02-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 172 173 174 175 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kristen: Αμα φέρεις εσύ τέσσερις θα φέρω κ εγώ άλλους τέσσερις ε ρε γλέντια η αδελφή της Σιμώνης, θα γίνει κάπως έτσι κ το ένα θα είναι σκυλούνι σημειωτέων... Click για ανάπτυξη... μα θα ειμαι μονη μου!! οποτε ελευθερα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:42 Η evelynkar: #3.448 02-09-09 02:42 τι τυχερές που είστε αθήνα και κανονίζετε γατοκαφεδάκια..!!θέλω κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:11 Η aporw έγραψε: #3.449 02-09-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τι τυχερές που είστε αθήνα και κανονίζετε γατοκαφεδάκια..!!θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... ελα προλαβαινεις! λεωφορειο και βουρ για Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.450 02-09-09 09:36 Καλημερα! Μη ζηλευεις Κουνελακι! Θα το επαναλαβουμε συντομα που θα μπορεις κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Η Felice έγραψε: #3.451 02-09-09 13:13 Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.452 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #3.453 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.454 02-09-09 13:15 Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Felice έγραψε: #3.455 02-09-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Click για ανάπτυξη... Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.456 02-09-09 13:21 Βλέπω όσο πάμε και αυξανόμαστε!Όλη την πισίνα ρεζερβέ πρέπει να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #3.457 02-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #3.458 02-09-09 13:48 Γεια σας και από δώ Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry: Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!! Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Φένια '72: #3.459 02-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Click για ανάπτυξη... Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η aporw έγραψε: #3.460 02-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 172 173 174 175 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι τυχερές που είστε αθήνα και κανονίζετε γατοκαφεδάκια..!!θέλω κι εγώ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:11 Η aporw έγραψε: #3.449 02-09-09 09:11 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τι τυχερές που είστε αθήνα και κανονίζετε γατοκαφεδάκια..!!θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... ελα προλαβαινεις! λεωφορειο και βουρ για Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.450 02-09-09 09:36 Καλημερα! Μη ζηλευεις Κουνελακι! Θα το επαναλαβουμε συντομα που θα μπορεις κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Η Felice έγραψε: #3.451 02-09-09 13:13 Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.452 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #3.453 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.454 02-09-09 13:15 Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Felice έγραψε: #3.455 02-09-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Click για ανάπτυξη... Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.456 02-09-09 13:21 Βλέπω όσο πάμε και αυξανόμαστε!Όλη την πισίνα ρεζερβέ πρέπει να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #3.457 02-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #3.458 02-09-09 13:48 Γεια σας και από δώ Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry: Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!! Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Φένια '72: #3.459 02-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Click για ανάπτυξη... Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η aporw έγραψε: #3.460 02-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 172 173 174 175 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: τι τυχερές που είστε αθήνα και κανονίζετε γατοκαφεδάκια..!!θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... ελα προλαβαινεις! λεωφορειο και βουρ για Αθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.450 02-09-09 09:36 Καλημερα! Μη ζηλευεις Κουνελακι! Θα το επαναλαβουμε συντομα που θα μπορεις κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Η Felice έγραψε: #3.451 02-09-09 13:13 Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.452 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #3.453 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.454 02-09-09 13:15 Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Felice έγραψε: #3.455 02-09-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Click για ανάπτυξη... Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.456 02-09-09 13:21 Βλέπω όσο πάμε και αυξανόμαστε!Όλη την πισίνα ρεζερβέ πρέπει να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #3.457 02-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #3.458 02-09-09 13:48 Γεια σας και από δώ Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry: Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!! Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Φένια '72: #3.459 02-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Click για ανάπτυξη... Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η aporw έγραψε: #3.460 02-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 172 173 174 175 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα! Μη ζηλευεις Κουνελακι! Θα το επαναλαβουμε συντομα που θα μπορεις κι εσυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:13 Η Felice έγραψε: #3.451 02-09-09 13:13 Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.452 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #3.453 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.454 02-09-09 13:15 Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Felice έγραψε: #3.455 02-09-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Click για ανάπτυξη... Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.456 02-09-09 13:21 Βλέπω όσο πάμε και αυξανόμαστε!Όλη την πισίνα ρεζερβέ πρέπει να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #3.457 02-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #3.458 02-09-09 13:48 Γεια σας και από δώ Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry: Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!! Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Φένια '72: #3.459 02-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Click για ανάπτυξη... Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η aporw έγραψε: #3.460 02-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 172 173 174 175 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.452 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #3.453 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.454 02-09-09 13:15 Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Felice έγραψε: #3.455 02-09-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Click για ανάπτυξη... Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.456 02-09-09 13:21 Βλέπω όσο πάμε και αυξανόμαστε!Όλη την πισίνα ρεζερβέ πρέπει να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #3.457 02-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #3.458 02-09-09 13:48 Γεια σας και από δώ Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry: Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!! Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Φένια '72: #3.459 02-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Click για ανάπτυξη... Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η aporw έγραψε: #3.460 02-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 172 173 174 175 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:14 Η kounelaki: #3.453 02-09-09 13:14 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.454 02-09-09 13:15 Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Felice έγραψε: #3.455 02-09-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Click για ανάπτυξη... Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.456 02-09-09 13:21 Βλέπω όσο πάμε και αυξανόμαστε!Όλη την πισίνα ρεζερβέ πρέπει να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #3.457 02-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #3.458 02-09-09 13:48 Γεια σας και από δώ Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry: Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!! Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Φένια '72: #3.459 02-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Click για ανάπτυξη... Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η aporw έγραψε: #3.460 02-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 172 173 174 175 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Γεια σας κορίτσια, χτες γύρισα και εγώ. Από ότι είδα έχετε ξεσαλώσει κανονικά.Διάβαζω διαβάζω, διαβάζω και τελειώμω δεν έχω. Γιούλη μου υπολόγιζε φυσικά και εμένα μέσα. Θα κανονίσω και με κανένα άλλο κορίτσι να έρθουμε παρέα μαζί. ΑΑ! και παρεπιμπτόντως εγώ βρε είμαι η Νικολέττα (Λέττα) που θυμόσουν!!!Μου κλέψατε το όνομα μουυυυυυυυυυυυυ θέλω το μπιφτέκι μουυυυυυυυυ που έλεγε και ο καλυβάτσης ως μωρό. Click για ανάπτυξη... Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.454 02-09-09 13:15 Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Felice έγραψε: #3.455 02-09-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Click για ανάπτυξη... Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.456 02-09-09 13:21 Βλέπω όσο πάμε και αυξανόμαστε!Όλη την πισίνα ρεζερβέ πρέπει να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #3.457 02-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #3.458 02-09-09 13:48 Γεια σας και από δώ Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry: Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!! Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Φένια '72: #3.459 02-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Click για ανάπτυξη... Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η aporw έγραψε: #3.460 02-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 172 173 174 175 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aporw Ιβανα Kristen Vickymoon Μαρια Γατσιου Raktia Νεκταρια χ 2 Staman2 Μελινα TZOUTZOU Dafni Dante Voula SofiaV X 2 (?) EL GATO Ursula Pola Αristocat drf x 3 Felice ΓΙΟΥΛΗ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:20 Η Felice έγραψε: #3.455 02-09-09 13:20 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Click για ανάπτυξη... Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.456 02-09-09 13:21 Βλέπω όσο πάμε και αυξανόμαστε!Όλη την πισίνα ρεζερβέ πρέπει να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #3.457 02-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #3.458 02-09-09 13:48 Γεια σας και από δώ Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry: Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!! Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Φένια '72: #3.459 02-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Click για ανάπτυξη... Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η aporw έγραψε: #3.460 02-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 172 173 174 175 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Καλως τηνε την περδικα που περπατει λεβεντικα! Click για ανάπτυξη... Hello Elena, How are you? Τι έγινε βρε? Πως πάει? το έβγαλες το γύψο?Σε είδα στο προφίλ σου που πόζαρες όλο με νάζι και μαζί σου βασικό αξεσουάρ το γύψο . ΜΜΜΜΜ! τώρα που το σκέφτομαι μήπως να βάλω και εγώ ένα ? Μου φάνηκε πολύ must τώρα που το σκέφτομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:21 Η Μαρία Γάτσιου: #3.456 02-09-09 13:21 Βλέπω όσο πάμε και αυξανόμαστε!Όλη την πισίνα ρεζερβέ πρέπει να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #3.457 02-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #3.458 02-09-09 13:48 Γεια σας και από δώ Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry: Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!! Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Φένια '72: #3.459 02-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Click για ανάπτυξη... Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η aporw έγραψε: #3.460 02-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 172 173 174 175 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βλέπω όσο πάμε και αυξανόμαστε!Όλη την πισίνα ρεζερβέ πρέπει να έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice Πολύ δραστήριο μέλος Η Felice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:22 Η Felice έγραψε: #3.457 02-09-09 13:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #3.458 02-09-09 13:48 Γεια σας και από δώ Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry: Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!! Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Φένια '72: #3.459 02-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Click για ανάπτυξη... Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η aporw έγραψε: #3.460 02-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 172 173 174 175 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλως ηρθες Νικολετα!!!! Πραγματι με εσενα τη μπερδεψα τη Σιμωνη Πολυ χαιρομαι που θα ερθεις!!! Click για ανάπτυξη... Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:48 Η gatouni έγραψε: #3.458 02-09-09 13:48 Γεια σας και από δώ Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry: Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!! Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Φένια '72: #3.459 02-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Click για ανάπτυξη... Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η aporw έγραψε: #3.460 02-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 172 173 174 175 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας και από δώ Τι βλέπω κανονίζετε "καφέδες"; Τι κρίμα που δε μπορώ να έρθω τότε και να σας δω από κοντά. Θα δουλεύω. :cry: Να κανονίσετε και για Οκτώβρη που θα έχω τελειώσει με την έκθεση!! Α και αυτό με την εκδρομή τι είναι; Μη βαράτε είπαμε έλειπα καιρό και έχω χασει επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φένια '72 Πολύ δραστήριο μέλος Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:52 Η Φένια '72: #3.459 02-09-09 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Click για ανάπτυξη... Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η aporw έγραψε: #3.460 02-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 171 172 173 174 175 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 225 Επόμενη First Προηγούμενη 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 173 από 225 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Felice: Και βέβαιααααααα!! και βέβαιααααα !!!παρακαλώ. Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή? Θα είναι πολύ ωραία . Θα πούμε και πως περάσαμε τώρα το καλοκαίρι. Θα περάσουμε καταπληκτικά. Φιλάκια σε όλες Click για ανάπτυξη... Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 2 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:53 Η aporw έγραψε: #3.460 02-09-09 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Φένια '72: Κι επειδή αγαπητή Felicita μας ήρθες φουριόζα...κι επειδή μερικοί πέρασαν ενα καλοκαιρι ανευ διακοπών τελικά....εσεις να πινετε και να λέτε πως "περασατε" ενω εμεις τότε θα "περνάμε" Αχχχχχχ....το φχαριστήθηκα Click για ανάπτυξη... εγω που ουτε ''περασα'' ουτε θα ''περναω'' να παω να φουνταρω καλυτερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.