Hlianna
Διάσημο μέλος

..πλακα κανω..ναταλια σου στελνω το mail μου..κικα μην παρεξηγηθεις τυχαια ηταν η επιλογη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Βρήκα αυτοκόλλητο Α4, το οποίο σκεφτόμουνα να το κόψω στις διαστάσεις τις καρτούλας.οχι.....καθολου βλακεια...για αυτο ρωταω.....αυτοκολλητο τι εννοεις....ενα οποιοδηποτε??? και πως θα κολλησει στα ρουχα???
Αλλά δεν σκέφτηκα αν θα κολλάει στα ρούχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Αν το έχουν τέτοιο πράγμα θα είναι τέλεια!!!Σκέφτηκα να ρωτήσω στο φωτοτυπείο που θα το πάω για πλαστικοποίηση μήπως έχουν ένα ειδικό κλιπσάκι που καρφιτσώνεται στα ρούχα..![]()

Εγώ έχω καρτελάκι με παραμάνα από πίσω, αλλά είναι πολύ μικρή η καρτούλα που μπαίνει μέσα
Δεν χωράει και το λογότυπο και το όνομα
Και αν τα μικρύνω δεν θα είναι ευδιάκριτα

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σιγά καλέ..επειδη προσφερθηκατε και οι 2 θα μου τα φτιαξετε και οι 2 και οποιο μου αρεσει καλυτερα θα κρατησω....πλακα κανω..ναταλια σου στελνω το mail μου..κικα μην παρεξηγηθεις τυχαια ηταν η επιλογη
![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος
Σιγά καλέ..![]()
τελικα θα μου το στειλει η Λεττα οποτε δεν θα αισθανομαι ασχημα επειδη διαλεξα την ναταλια..

..επισης μου ειπε η Λεττα οτι το εχουμε χ*σει το θεμα και οι moderators θα μασ βρισουν
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σόρρυ κορίτσια να βοηθήσω ήθελα..Αλλά είναι θέμα του καφέ που θα πάμε!
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Οκ το σταματάω...Σόρρυ κορίτσια να βοηθήσω ήθελα..Αλλά είναι θέμα του καφέ που θα πάμε!
![]()
μπορεις να μου φτιαξεις και μενα καρτουλα??

Hlianna
Διάσημο μέλος

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aμέ!μπορεις να μου φτιαξεις και μενα καρτουλα??![]()
Να υποθέσω οτι θέλεις να βάλω την φωτό που έχεις στο άβαταρ,και αν θυμάμαι καλά είσαι η Σιμώνη σωστά??Αν θέλεις στείλε μου π.μ με λεπτομέρειες να συννενοηθούμε
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Να'σαι καλά.εμενα μου το εστειλε η Λεττα και ειναι τελειο![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Για να έχετε και τις φωτό των γατιών , το όνομα στο mycat ,το κανονικό όνομα και το λογότυπο του mycat πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη....

Διαφορετικά δεν θα φαίνεται τίποτα.

Υ.Γ Ποιά καλή κοπέλα είναι που φτιάχνει τις καρτούλες;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σε ποιό μέγεθος τις φτιάχνετε τελικά τις καρτούλες;;;
Για να έχετε και τις φωτό των γατιών , το όνομα στο mycat ,το κανονικό όνομα και το λογότυπο του mycat πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη....
Υ.Γ Ποιά καλή κοπέλα είναι που φτιάχνει τις καρτούλες;![]()
εμενα,οντωςδεν φαινεται η εικονα της πουπου...φαντασου οτι εχω βαλειο το αβαταρ που βλεπεις τωρα,στο μεγεθος που βγαινει αν εκτυπωσεις τη σελιδα......πολυ μικρο δηλαδη......αλλα δεν γινεται αλλιως γιατι θα βγει τεραστιο...

.εμενα το ακριβες μεγεθος ειναι 7,5 εκατοστα με 3,5....βαλε χαρακα σε χαρτι για να δεις ποσο ακριβως ειναι...πιστευω οτι φαινεται το ονομα...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα!Εμένα μου βγαίνει 10,5χ5,5 περίπου..Σε ποιό μέγεθος τις φτιάχνετε τελικά τις καρτούλες;;;
Υ.Γ Ποιά καλή κοπέλα είναι που φτιάχνει τις καρτούλες;![]()
Μια χαρά φαίνεται και η φωτό και τα ονόματα..Έχω βάλει το λογότυπο την φωτό από το άβαταρ το ψευδώνυμο και το κανονικό όνομα..
Με λένε Κική
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Καλησπέρα!Εμένα μου βγαίνει 10,5χ5,5 περίπου..Μια χαρά φαίνεται και η φωτό και τα ονόματα..Έχω βάλει το λογότυπο την φωτό από το άβαταρ το ψευδώνυμο και το κανονικό όνομα..
Με λένε Κική
![]()
με λενε Κικη και ειμαι καλα!

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν έχω τέτοιο αλλά υπάρχει και χαρτί που είναι για αυτοκόλλητο,ειναι αρκετά παχύ όχι σαν το Α4...χα,χα,χα........το βρηκα!!!!! δεν χρειαζεται να το πατε για πλαστικοποιηση οσες εχετε φωτογραφικο χαρτι....βγαινει τελειο!!!!!!!!![]()

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια χαρά, την έχω καταβρεί!!με λενε Κικη και ειμαι καλα!![]()

Έχεις mail να σου στείλω πως θα φαίνεται το δικό σου??Σόρρυ κορίτσια για το off
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Μια χαρά, την έχω καταβρεί!!Έχεις mail να σου στείλω πως θα φαίνεται το δικό σου??Σόρρυ κορίτσια για το off
![]()
αμε!

s_rodoula@hotmail.com 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μια χαρά, την έχω καταβρεί!!Έχεις mail να σου στείλω πως θα φαίνεται το δικό σου??Σόρρυ κορίτσια για το off
![]()
εμα δεν εχουμε και που να τα γραψουμε........τι.θα ανοιξουμε θεμα για τις καρτες??? εξαλου νομιζω οτι ειναι σχετικο με το πως θα βρεθουμε...

tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool