Πότε θα πάμε για καφέ;

εγώ ερχομαι, ακόμα κι αν ειναι να πάμε να δουμε Καραγκιόζη..

Βρειτε τοπο-χρονο και ειμαι μεσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και τα δύο έργα Λέττα μου ακούγονται ωραία!!:P:P Οπότε ότι κανονιστεί είμαι μέσα!!!:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η προβολή του Sherlock Holmes ξεκινάει από αύριο 14 Ιανουαρίου νομίζω

Oι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει!:down:
γι αυτό είναι σερβιτόρα κ όχι φωτογράφος;)
Και τα δύο έργα Λέττα μου ακούγονται ωραία!!:P:P Οπότε ότι κανονιστεί είμαι μέσα!!!:P:P:P
αυτό το 2 έργα πρέπει να το διευκρινίσεις τι εννοείς γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς:P:P

Και εμένα η παρέα με ενδιαφέρει;) το έργο δευτερεύον.:rolleyes:
Ημερομηνία
Τι λέτε :hmm:να παμε το άλλο Σάββατο δηλαδή στις 23 ????
Η' μήπως να το κάνουμε Κυριακή?
Ο Σινεμας πρέπει να είναι κεντρικός ή να έχει εύκολη πρόσβαση, για να είναι ποιο εύκολο για όλες.Διαλέξτε :
VILLAGE 15 CINEMAS @ THE MALL
gray.gif
</SPAN>
Aνδρέα Παπανδρέου (παραπλεύρως Αττικής Οδού) ΗΣΑΠ Νερατζιώτισσα, Μαρούσι 2108108080. A/C. Εισιτήριο: Δευτ.- Πέμ. € 8,50 Παρ. - Κυρ. € 9,50.
STER CINEMAS ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
gray.gif
</SPAN>
Αχαρνών 373-375. (ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθέριος) 2102371000. Τηλ. κρατ. 2102371000, 8018017837. Εισιτήριο: Είσ. Παρ., Σάβ., Κυρ., γιορτές & αργίες € 9,00. Δευτ., Τετ. & Πέμ. € 8,50, Τρ. € 6,50.</SPAN>
ODEON STARCITY - Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ
gray.gif
</SPAN>
Λεωφ.Συγγρου 111 & Λεοντίου, Ν.Κόσμος 8011160000. DTS & Dolby Digital. Ηλεκτρ. Κρατήσεις: www.odeon.gr & www.i-ticket.gr & 801-11-60000. Εισιτήριο: Εισ. € 9, μέλη του club Cineφίλοι & παιδικό € 8. Παιδικό/Οικογενειακό εισ. € 6.5 (με κουπόνι).</SPAN>
VILLAGE PARK ΡΕΝΤΗ
gray.gif
</SPAN>
Πέτρου Ράλλη & Θηβών, 'Αγιος Ιωάννης Ρέντη 2108108080. A/C, καθίσματα τύπου "love seats". PARKING 800 θέσεων. Τηλεφωνική αγορά εισιτηρίων με πιστωτική κάρτα (Visa ή Mastercard) στο τηλ. 2108108080.On-line αγορά εισιτηρίων στο www.villagecinemas.gr. Εισιτήριο: Δευτ.- Πέμ. € 8,50 Παρ. - Κυρ. € 9,50.

Η προβολή του Sherlock Holmes ξεκινάει από αύριο 14 Ιανουαρίου νομίζω
Έψαξα έψαξα αλλά δεν βρίσκω τον τίτλο του έργου:( . Όποια το βρεί ας το κολλήσει παρακαλώ με τα άλλα δύο.

SHERLOCK HOLMES
Σκηνοθεσία: ΓΚΑΙ ΡΙΤΣΙ Σενάριο: ΜΑΙΚΛ ΡΟΜΠΕΡΤ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΑΝΤΟΝΙ ΠΕΚΧΑΜ Ηθοποιοί: ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ , ΡΕΙΤΣΕΛ ΜΑΚ ΑΝΤΑΜΣ , ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΑΟΥΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ , ΜΑΡΚ ΣΤΡΟΝΓΚ , ΚΕΛΙ ΡΑΛΙ Διάρκεια: 129 λεπτά Πρεμιέρα: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010 Χρονολογία παραγωγής: 2009 Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ Χώρα παραγωγής: ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΗΠΑ Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ Κριτική κοινού: ***** (5 ψήφοι)
Περίληψη

Στην πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά των διάσημων χαρακτήρων του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ από τον Γκάι Ρίτσι ("RockNrοlla", "Snatch", "Lock, Stock and Two Smoking Barrels"), ο διάσημος ντετέκτιβ και ο πιστός συνεργάτης του Γουότσον αναλαμβάνουν μια ακόμα υπόθεση - πρόκληση. Επιδεικνύοντας τη γνώση του στις πολεμικές τέχνες -που είναι εξίσου δεινές με τη θρυλική διάνοιά του- ο Χολμς θα αγωνιστεί για να ξεσκεπάσει μια φονική πλεκτάνη που απειλεί να καταστρέψει τη χώρα. Στο καστ τη ταινίας, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ δίνει σάρκα και οστά στον θρυλικό Σέρλοκ Χολμς, όπως κανείς μέχρι τώρα.

Thanks Luna,
Η ημερομηνία είναι καλή? ή θέλετε αυτό το Σ/Κ?
Και ποιος Σινεμάς σας φαίνεται ποιο καλός από άποψη προσβασιμότητας?

Thanks Luna,
Η ημερομηνία είναι καλή? ή θέλετε αυτό το Σ/Κ?
Και ποιος Σινεμάς σας φαίνεται ποιο καλός από άποψη προσβασιμότητας?

Λεττακι εγω δεν εχω προβλημα..και την προηγουμενη φορα απο ζωγραφου ηρθα..:Dαπλα να ειναι κοντα σε μετρο ή σε τρενο..ή τεσπα καπου που να παιρνουμε μεχρι καπου αυτα που ειπα και μετα ταξι αλλα μην πληρωσουμε τα κερατα μας..οσο για το εργο προτιμω κωμωδια αλλα και παλι δεν εχω προβλημα:Pκαι λεω να παμε Κυριακη..

Για σερλοκ χολμς! σε περιπτωση που πατε στο starcity στειλτε μου ενα πμ μηπως τα καταφερω!..ειναι σχετικα κοντα μου και θα ξεφυγω λιγο απο το διαβασμα..:)

Θα συμφωνήσω με την Ηλιάννα, να είναι κάπου κοντά σε τραίνο ή μετρό.:):)
Αυτό το Σ/Κ δυστυχώς δεν μπορώ εγώ.:/::/:

Λεττακι εγω δεν εχω προβλημα..και την προηγουμενη φορα απο ζωγραφου ηρθα..:Dαπλα να ειναι κοντα σε μετρο ή σε τρενο..ή τεσπα καπου που να παιρνουμε μεχρι καπου αυτα που ειπα και μετα ταξι αλλα μην πληρωσουμε τα κερατα μας..οσο για το εργο προτιμω κωμωδια αλλα και παλι δεν εχω προβλημα:Pκαι λεω να παμε Κυριακη..
  • Ηλιάνα μου ποια Κυριακή εννοείς?
  • O Σερλοκ Χολμς λέει ότι είναι κωμωδία περιπέτεια και για το ελληνικό "η νήσος" λένε ότι έχει πολύ γέλιο.Εγώ δεν έχω πρόβλημα ότι ναναι για παρέα να βρεθούμε θα είναι ωραία.
  • Ο Σινεμάς πρέπει να είναι κεντρικός. Εάν υπάρχει κάποιος που βολεύει πολύ στην συγκοινωνια και δεν τον έγραψα βάλτε τον παρακαλώ.

Θα συμφωνήσω με την Ηλιάννα, να είναι κάπου κοντά σε τραίνο ή μετρό.:):)
Αυτό το Σ/Κ δυστυχώς δεν μπορώ εγώ.:/::/:

ε παμε το αλλο..δεν κολλαμε:P

• Ηλιάνα μου ποια Κυριακή εννοείς?
  • O Σερλοκ Χολμς λέει ότι είναι κωμωδία περιπέτεια και για το ελληνικό "η νήσος" λένε ότι έχει πολύ γέλιο.Εγώ δεν έχω πρόβλημα ότι ναναι για παρέα να βρεθούμε θα είναι ωραία.
  • Ο Σινεμάς πρέπει να είναι κεντρικός. Εάν υπάρχει κάποιος που βολεύει πολύ στην συγκοινωνια και δεν τον έγραψα βάλτε τον παρακαλώ.

οποια Κυριακη να ναι..

24 Ιανουαρίου ημέρα Κυριακή πάμε σινεμά

Ok. ;)
Τότε για να υπάρχει περιθώριο να δηλώσουν συμμετοχή στο ραντεβού του σινεμά και άλλα κορίτσια αφηνουμε σαν ημερομηνία καλύτερα
απόγευμα 24 Ιανουαρίου ημέρα Κυριακή
:D

Καλημέρα κοπελιέεεεες.:up:
Τι θα γίνει με τον σινεμά μας? Θα πάμε?
Για δηλώστε συμμετοχή. Πόσες ισχύει ότι θα έρθουν?:hmm:
Α! εννοείται βέβαια ότι θα πάμε να κόψουμε τα εισητήρια και πριν τον σινεμά θα πάμε και για τον συνηθισμένο μας καφέ.;)

Καλημέρα, και εγω μέσα αλλά για τα Ster Cinemas ή για το Mall, γιατί στα άλλα δεν ξέρω πως να πάω και φοβάμαι μην με κάνει βόλτες ο ταξιτζής.

Λεττακι και εγω μεσα ειμαι:D

Λίστα συμμετοχής για τον σινεμά

Κορίτσια νομίζω ότι το πιο λογικό είναι ανάλογα την περιοχή που πλειοψηφεί να διαλέξουμε και σινεμά. Θα δούμε μην στεναχωριέστε.:happy: Εγώ πάω όπου θέλετε.:D
Λοιπόν
Λιστα
Felice
Hlianna
flower

:) Καλησπέρα είμαι και εγώ μέσα,ευκαιρία να γνωριστούμε,με βολεύει καλύτερα το Mall

Λιστα
Felice
Hlianna
flower
ririka

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back