Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Βρειτε τοπο-χρονο και ειμαι μεσα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Οπότε ότι κανονιστεί είμαι μέσα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
γι αυτό είναι σερβιτόρα κ όχι φωτογράφοςOι δικες μου οι φωτο ειναι παρα πολυ θολες!Αυτη η σερβιτορα δεν ηξερε ουτε μια φωτο να βγαζει!![]()

αυτό το 2 έργα πρέπει να το διευκρινίσεις τι εννοείς γιατί μπορεί να παρεξηγηθείςΚαι τα δύο έργα Λέττα μου ακούγονται ωραία!!Οπότε ότι κανονιστεί είμαι μέσα!!!
![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
το έργο δευτερεύον.
Ημερομηνία
Τι λέτε
να παμε το άλλο Σάββατο δηλαδή στις 23 ????Η' μήπως να το κάνουμε Κυριακή?
Ο Σινεμας πρέπει να είναι κεντρικός ή να έχει εύκολη πρόσβαση, για να είναι ποιο εύκολο για όλες.Διαλέξτε :
VILLAGE 15 CINEMAS @ THE MALL
STER CINEMAS ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ODEON STARCITY - Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ
VILLAGE PARK ΡΕΝΤΗ
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Έψαξα έψαξα αλλά δεν βρίσκω τον τίτλο του έργουΗ προβολή του Sherlock Holmes ξεκινάει από αύριο 14 Ιανουαρίου νομίζω
. Όποια το βρεί ας το κολλήσει παρακαλώ με τα άλλα δύο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Σκηνοθεσία: ΓΚΑΙ ΡΙΤΣΙ Σενάριο: ΜΑΙΚΛ ΡΟΜΠΕΡΤ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΑΝΤΟΝΙ ΠΕΚΧΑΜ Ηθοποιοί: ΤΖΟΥΝΤ ΛΟ , ΡΕΙΤΣΕΛ ΜΑΚ ΑΝΤΑΜΣ , ΡΟΜΠΕΡΤ ΝΤΑΟΥΝΙ ΤΖΟΥΝΙΟΡ , ΜΑΡΚ ΣΤΡΟΝΓΚ , ΚΕΛΙ ΡΑΛΙ Διάρκεια: 129 λεπτά Πρεμιέρα: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2010 Χρονολογία παραγωγής: 2009 Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ Χώρα παραγωγής: ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΗΠΑ Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ Κριτική κοινού: ***** (5 ψήφοι)
Περίληψη
Στην πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά των διάσημων χαρακτήρων του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ από τον Γκάι Ρίτσι ("RockNrοlla", "Snatch", "Lock, Stock and Two Smoking Barrels"), ο διάσημος ντετέκτιβ και ο πιστός συνεργάτης του Γουότσον αναλαμβάνουν μια ακόμα υπόθεση - πρόκληση. Επιδεικνύοντας τη γνώση του στις πολεμικές τέχνες -που είναι εξίσου δεινές με τη θρυλική διάνοιά του- ο Χολμς θα αγωνιστεί για να ξεσκεπάσει μια φονική πλεκτάνη που απειλεί να καταστρέψει τη χώρα. Στο καστ τη ταινίας, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ δίνει σάρκα και οστά στον θρυλικό Σέρλοκ Χολμς, όπως κανείς μέχρι τώρα.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ημερομηνία είναι καλή? ή θέλετε αυτό το Σ/Κ?
Και ποιος Σινεμάς σας φαίνεται ποιο καλός από άποψη προσβασιμότητας?
Hlianna
Διάσημο μέλος
Thanks Luna,
Η ημερομηνία είναι καλή? ή θέλετε αυτό το Σ/Κ?
Και ποιος Σινεμάς σας φαίνεται ποιο καλός από άποψη προσβασιμότητας?
Λεττακι εγω δεν εχω προβλημα..και την προηγουμενη φορα απο ζωγραφου ηρθα..
απλα να ειναι κοντα σε μετρο ή σε τρενο..ή τεσπα καπου που να παιρνουμε μεχρι καπου αυτα που ειπα και μετα ταξι αλλα μην πληρωσουμε τα κερατα μας..οσο για το εργο προτιμω κωμωδια αλλα και παλι δεν εχω προβλημα
και λεω να παμε Κυριακη..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Αυτό το Σ/Κ δυστυχώς δεν μπορώ εγώ.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Λεττακι εγω δεν εχω προβλημα..και την προηγουμενη φορα απο ζωγραφου ηρθα..απλα να ειναι κοντα σε μετρο ή σε τρενο..ή τεσπα καπου που να παιρνουμε μεχρι καπου αυτα που ειπα και μετα ταξι αλλα μην πληρωσουμε τα κερατα μας..οσο για το εργο προτιμω κωμωδια αλλα και παλι δεν εχω προβλημα
και λεω να παμε Κυριακη..
- Ηλιάνα μου ποια Κυριακή εννοείς?
- O Σερλοκ Χολμς λέει ότι είναι κωμωδία περιπέτεια και για το ελληνικό "η νήσος" λένε ότι έχει πολύ γέλιο.Εγώ δεν έχω πρόβλημα ότι ναναι για παρέα να βρεθούμε θα είναι ωραία.
- Ο Σινεμάς πρέπει να είναι κεντρικός. Εάν υπάρχει κάποιος που βολεύει πολύ στην συγκοινωνια και δεν τον έγραψα βάλτε τον παρακαλώ.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Θα συμφωνήσω με την Ηλιάννα, να είναι κάπου κοντά σε τραίνο ή μετρό.
Αυτό το Σ/Κ δυστυχώς δεν μπορώ εγώ.![]()
ε παμε το αλλο..δεν κολλαμε

Hlianna
Διάσημο μέλος
- Ηλιάνα μου ποια Κυριακή εννοείς?
- O Σερλοκ Χολμς λέει ότι είναι κωμωδία περιπέτεια και για το ελληνικό "η νήσος" λένε ότι έχει πολύ γέλιο.Εγώ δεν έχω πρόβλημα ότι ναναι για παρέα να βρεθούμε θα είναι ωραία.
- Ο Σινεμάς πρέπει να είναι κεντρικός. Εάν υπάρχει κάποιος που βολεύει πολύ στην συγκοινωνια και δεν τον έγραψα βάλτε τον παρακαλώ.
οποια Κυριακη να ναι..
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ok.

Τότε για να υπάρχει περιθώριο να δηλώσουν συμμετοχή στο ραντεβού του σινεμά και άλλα κορίτσια αφηνουμε σαν ημερομηνία καλύτερα
απόγευμα 24 Ιανουαρίου ημέρα Κυριακή

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι θα γίνει με τον σινεμά μας? Θα πάμε?
Για δηλώστε συμμετοχή. Πόσες ισχύει ότι θα έρθουν?

Α! εννοείται βέβαια ότι θα πάμε να κόψουμε τα εισητήρια και πριν τον σινεμά θα πάμε και για τον συνηθισμένο μας καφέ.

FLOWER
Νεοφερμένο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κορίτσια νομίζω ότι το πιο λογικό είναι ανάλογα την περιοχή που πλειοψηφεί να διαλέξουμε και σινεμά. Θα δούμε μην στεναχωριέστε.
Εγώ πάω όπου θέλετε.
Λοιπόν
Λιστα
Felice
Hlianna
flower
ririka
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα είμαι και εγώ μέσα,ευκαιρία να γνωριστούμε,με βολεύει καλύτερα το MallΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool