whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλα ειμαι εντελως αχρηστη! παιδευομαι για μια φωτο και κοιτα τι μου βγαζει...!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πως σας φαινεται το ζουζουνι που βολταρει στο παραθυρο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
απλα ΥΠΕΡΟΧΟαλλαξα το avatar!Πως σας φαινεται το ζουζουνι που βολταρει στο παραθυρο?
![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Τι μικρούλης που είναι ακόμη

Πόσο είναι τώρα?

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Πορτοκαλογατόνια όλων των σπιτιών της Ελλάδας ενωθείτε γιατί είμαστε θ ε ο ί!!!!!!!
Συνημμένα
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχει μεγαλωσει αλλα δεν φαινεται καλα.ειναι 9 μηνων το κουτσουνι μας
Τι μικρούλης που είναι ακόμη
Πόσο είναι τώρα?![]()

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Γλυκιά μου πεθερούλα έχω και καλύτερη. Αυτή σου αρέσει, γιατί είμαι στην οικογένειά σου

Το πρόβλημά μου είναι ότι συνέχεια κοιμάμαι....η μαμά μου διαρκώς με ξυπνάει για να παίξουμε, αλλά εγώ βαριέμαι και της κάνω κχχχ....
Συνημμένα
george7771
Νεοφερμένο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Γλυκιά μου πεθερούλα έχω και καλύτερη. Αυτή σου αρέσει, γιατί είμαι στην οικογένειά σου
Το πρόβλημά μου είναι ότι συνέχεια κοιμάμαι....η μαμά μου διαρκώς με ξυπνάει για να παίξουμε, αλλά εγώ βαριέμαι και της κάνω κχχχ....
Γαμπρούλη μου,Παρουλίτο αν θες να χάσεις βάρος τότε πρέπει να παίζεις όσο μπορείς περισσότερο.
Εμένα πάντος μου αρέσεις πολύ και φυσικά είσαι πιά μέλος της οικογένειας μας!

Η Μυρτούλα τις τελευταίες μέρες παίζει και τρέχει πολύ.Μάλλον αποφάσισε να γίνει πιό κομψή για χάρη σου.

Η δίποδη πεθερά σου.:kiss:
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Και την εκδρομή τη σκέφτεται; Μέχρι τότε και γω θα πάω σε γυμναστήριο και θα κάνω βάρη και διάδρομο. Θα δείτε. Ο Φραγκολιάς μπροστά μου δεν θα πιάνει μίαΓαμπρούλη μου,Παρουλίτο αν θες να χάσεις βάρος τότε πρέπει να παίζεις όσο μπορείς περισσότερο.Εμένα πάντος μου αρέσεις πολύ και φυσικά είσαι πιά μέλος της οικογένειας μας!
Η Μυρτούλα τις τελευταίες μέρες παίζει και τρέχει πολύ.Μάλλον αποφάσισε να γίνει πιό κομψή για χάρη σου.
Η δίποδη πεθερά σου.:kiss:

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ησούν πολύ όμορφος Ηρακλή.
Να ΄σαι καλά εκεί πάνω και να μου φιλήσεις την αδεσποτούλα μου, την μαμά του Αρη, που χάσαμε πρίν ένα χρόνο.
Και αυτή γνήσιο πορτοκαλόγατο, ο Αρης είναι φωτοτυπία της.
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημερα αλλαξαμε το μωρουδικο λουρακι μας και πηραμε λουρακι για ΜΕΓΑΛΟΥΣ γατους! Κιτρινο με χρυσοσκονη παρακαλω γιατι ειμαστε και πολυ μοδατοι!
Κι οταν αδειασω την μηχανη θα βαλω και μουρατη φωτο!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Πολυ ομορφος ο Ηρακλακος! Εμεις κι επισημως μεγαλωσαμε!Σημερα αλλαξαμε το μωρουδικο λουρακι μας και πηραμε λουρακι για ΜΕΓΑΛΟΥΣ γατους! Κιτρινο με χρυσοσκονη παρακαλω γιατι ειμαστε και πολυ μοδατοι!
![]()
Με γειά το καινούργια λουράκι!!!

Και περιμένουμε οπωσδήποτε φωτό!(θέλω να δω την χρυσόσκονη)

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Με γειά το καινούργιο σου λουράκι.Πολυ ομορφος ο Ηρακλακος! Εμεις κι επισημως μεγαλωσαμε!Σημερα αλλαξαμε το μωρουδικο λουρακι μας και πηραμε λουρακι για ΜΕΓΑΛΟΥΣ γατους! Κιτρινο με χρυσοσκονη παρακαλω γιατι ειμαστε και πολυ μοδατοι!
![]()
Μόνο το κίτρινο θα φαίνεται καλά στο πορτοκαλένιο σου γουνάκι; Εμένα η μαμά μου μου βάζει κόκκινο για να φαίνεται καλά. Έτσι μου λέει
Πάρης
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στο μεταξυ ο αντρουλης μου ακομα ν αδειασει τη μηχανη και εχω σκασει !
Θελω να τον βγαλω φωτογραφια ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν με αφήνει, λέει, μόνο μου γιατί φοβάται τους άλλους γάτους αυτή την εποχή. Εσείς τι λέτε, κυνηγάνε τους πορτοκαλόγατους αυτή την εποχή οι άλλοι γάτοι;
Πάρης (πικραμένος)
Voula
Διάσημο μέλος
Ελπίζω να μοιραστούμε τον πόνο μας από κοντά κάποτε.
Ρούντυ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool