Πoρτοκαλόγατα-maniacs

• Thread starter Thread starter whity
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
καλα ειμαι εντελως αχρηστη! παιδευομαι για μια φωτο και κοιτα τι μου βγαζει...!:redface::redface::redface::redface::redface::(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αλλαξα το avatar!:DΠως σας φαινεται το ζουζουνι που βολταρει στο παραθυρο?:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αλλαξα το avatar!:DΠως σας φαινεται το ζουζουνι που βολταρει στο παραθυρο?:lol:
απλα ΥΠΕΡΟΧΟ:inlove::inlove:

:inlove::inlove::inlove:
Τι μικρούλης που είναι ακόμη;):D:D:D
Πόσο είναι τώρα?:hmm:

Πορτοκαλογατόνι Πάρης, δηλώνει π α ρ ώ ν. Άργησα λίγο να παρουσιαστώ και ζητώ συγγνώμη. Όμως κάλιο αργά παρά ποτέ.
Πορτοκαλογατόνια όλων των σπιτιών της Ελλάδας ενωθείτε γιατί είμαστε θ ε ο ί!!!!!!!

Συνημμένα

• Εικόνα033.jpg
    Εικόνα033.jpg
    91,7 KB · Εμφανίσεις: 29
Τέλεια φωτό!
Παρουλίτο είσαι θεός!:up::up::up:

:inlove::inlove::inlove:
Τι μικρούλης που είναι ακόμη;):D:D:D
Πόσο είναι τώρα?:hmm:
εχει μεγαλωσει αλλα δεν φαινεται καλα.ειναι 9 μηνων το κουτσουνι μας:lol:

Τέλεια φωτό!
Παρουλίτο είσαι θεός!:up::up::up:
Γλυκιά μου πεθερούλα έχω και καλύτερη. Αυτή σου αρέσει, γιατί είμαι στην οικογένειά σου:D:D
Το πρόβλημά μου είναι ότι συνέχεια κοιμάμαι....η μαμά μου διαρκώς με ξυπνάει για να παίξουμε, αλλά εγώ βαριέμαι και της κάνω κχχχ....

Συνημμένα

• Εικόνα151.jpg
    Εικόνα151.jpg
    99,3 KB · Εμφανίσεις: 27
Πραγματικα η φωτο με το γλυψιμο στο καφαλι ειναι αψογη

Γλυκιά μου πεθερούλα έχω και καλύτερη. Αυτή σου αρέσει, γιατί είμαι στην οικογένειά σου:D:D
Το πρόβλημά μου είναι ότι συνέχεια κοιμάμαι....η μαμά μου διαρκώς με ξυπνάει για να παίξουμε, αλλά εγώ βαριέμαι και της κάνω κχχχ....

Γαμπρούλη μου,Παρουλίτο αν θες να χάσεις βάρος τότε πρέπει να παίζεις όσο μπορείς περισσότερο.;) Εμένα πάντος μου αρέσεις πολύ και φυσικά είσαι πιά μέλος της οικογένειας μας!:up::up::up:
Η Μυρτούλα τις τελευταίες μέρες παίζει και τρέχει πολύ.Μάλλον αποφάσισε να γίνει πιό κομψή για χάρη σου.:blink:;):up::up:

Η δίποδη πεθερά σου.:kiss:

Γαμπρούλη μου,Παρουλίτο αν θες να χάσεις βάρος τότε πρέπει να παίζεις όσο μπορείς περισσότερο.;) Εμένα πάντος μου αρέσεις πολύ και φυσικά είσαι πιά μέλος της οικογένειας μας!:up::up::up:
Η Μυρτούλα τις τελευταίες μέρες παίζει και τρέχει πολύ.Μάλλον αποφάσισε να γίνει πιό κομψή για χάρη σου.:blink:;):up::up:

Η δίποδη πεθερά σου.:kiss:
Και την εκδρομή τη σκέφτεται; Μέχρι τότε και γω θα πάω σε γυμναστήριο και θα κάνω βάρη και διάδρομο. Θα δείτε. Ο Φραγκολιάς μπροστά μου δεν θα πιάνει μία:down::down::down: Όχι για μένα, για τη Μυρτούλα που θέλει να με καμαρώνει:up::up::up:

ειστε κουκλοι! και για να παινευτουμε λιγο............ ακομα και το σηματακι του my cat ειναι πορτοκαλογατο!!!!!!

Εδώ είμαι με τον αδελφό μου τον Ηρακλή. Δυστυχώς, δεν ζεί σήμερα. Τον χάσαμε πέρσι. Όμως είναι μέσα στις καρδιές όλων μας. Είναι όμως και αυτός ένας Πορτοκαλόγατος και θεωρώ ότι πρέπει να το ξέρετε και σείς φίλοι μου:) Από κει ψιλά θα μας βλέπει και θα χαίρεται:D:D
Πάρης.

Εδώ είμαι με τον αδελφό μου τον Ηρακλή. Δυστυχώς, δεν ζεί σήμερα. Τον χάσαμε πέρσι. Όμως είναι μέσα στις καρδιές όλων μας. Είναι όμως και αυτός ένας Πορτοκαλόγατος και θεωρώ ότι πρέπει να το ξέρετε και σείς φίλοι μου:) Από κει ψιλά θα μας βλέπει και θα χαίρεται:D:D
Πάρης.

Ησούν πολύ όμορφος Ηρακλή.:DΝα ΄σαι καλά εκεί πάνω και να μου φιλήσεις την αδεσποτούλα μου, την μαμά του Αρη, που χάσαμε πρίν ένα χρόνο.:(Και αυτή γνήσιο πορτοκαλόγατο, ο Αρης είναι φωτοτυπία της.:)

Πολυ ομορφος ο Ηρακλακος! Εμεις κι επισημως μεγαλωσαμε!:lol:Σημερα αλλαξαμε το μωρουδικο λουρακι μας και πηραμε λουρακι για ΜΕΓΑΛΟΥΣ γατους! Κιτρινο με χρυσοσκονη παρακαλω γιατι ειμαστε και πολυ μοδατοι!:lol::lol:Κι οταν αδειασω την μηχανη θα βαλω και μουρατη φωτο!:up:

Πολυ ομορφος ο Ηρακλακος! Εμεις κι επισημως μεγαλωσαμε!:lol:Σημερα αλλαξαμε το μωρουδικο λουρακι μας και πηραμε λουρακι για ΜΕΓΑΛΟΥΣ γατους! Κιτρινο με χρυσοσκονη παρακαλω γιατι ειμαστε και πολυ μοδατοι!:lol::lol:Κι οταν αδειασω την μηχανη θα βαλω και μουρατη φωτο!:up:

Με γειά το καινούργια λουράκι!!!:D:D:D
Και περιμένουμε οπωσδήποτε φωτό!(θέλω να δω την χρυσόσκονη);):cool::P

Με γειά το καινούργιο σου λουράκι.:) Μόνο το κίτρινο θα φαίνεται καλά στο πορτοκαλένιο σου γουνάκι; Εμένα η μαμά μου μου βάζει κόκκινο για να φαίνεται καλά. Έτσι μου λέει:hmm:
Πάρης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ! Και εγωτο φοβομουν το κιτρινο αλλα τελικα ειναι πολυ ωραιο γιατι εχει σκουρες κανελλι τιγροριγες και κανει ωραια αντιθεση!:up:Στο μεταξυ ο αντρουλης μου ακομα ν αδειασει τη μηχανη και εχω σκασει !:mad: Θελω να τον βγαλω φωτογραφια ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!

Σήμερα ο καιρός ήταν θαύμα. Ήθελα να βγώ έξω και να χαρώ τον ήλιο και τη ζέστη. Να ξαπλώσω λίγο έξω και να με φυσήξει το αεράκι. 'Ολη τη μέρα την έβγαλα δίπλα στη μπαλκονόπορτα μήπως και με αφήσει η μαμά μου να βγω λιγάκι έξω, αλλά έμεινα με το παράπονο.
Δεν με αφήνει, λέει, μόνο μου γιατί φοβάται τους άλλους γάτους αυτή την εποχή. Εσείς τι λέτε, κυνηγάνε τους πορτοκαλόγατους αυτή την εποχή οι άλλοι γάτοι;:hmm:Πάρης (πικραμένος)
121.jpg

Πάρη φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι ομοιπαθής. Βλέπω τον κήπο, τις πεταλουδίτσες, τα μυγάκια, θέλω να κυλιστώ στο χορτάρι αλλά το δίποδο με καταπιέζει:down: και δεν με αφήνει να βγαίνω έξω κάθε μέρα.
Ελπίζω να μοιραστούμε τον πόνο μας από κοντά κάποτε.

Ρούντυ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back