Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν εξηγείται διαφορετικά
Το παιδί ζητάει τα συντηρητικά του
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος
και στο Μαρουσι την εχει...
ΝΑΙ και ειναι 5 λεπτά από το σταθμό με τα πόδια

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι ναι....το ειδα στο χαρτη! μια χαρα!ΝΑΙ και ειναι 5 λεπτά από το σταθμό με τα πόδια![]()

vaso85
Νεοφερμένο μέλος
Μωρέ και για τριχόμπαλες τους δίνουμε πάστα, απλά φαίνεται ότι τον πειράζει η ΑκάναΔεν εξηγείται διαφορετικά
Το παιδί ζητάει τα συντηρητικά του
![]()
Αν όντως τον πειράζει η τροφή δεν μπορείς να κάνεις κάτι προφανώς, απλά θέλω να πω ότι όλες μα όλες οι ξηρές τροφές έχουν συντηρητικά, όπως και οι συσκευασμένες τροφές που τρώμε εμείς άλλωστε.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επιστρέψαμε στην Royal και τώρα μετράμε από το πρωί που ευτυχώς δεν έχει ξεράσει
Δεν ξέρω, αλλά και χτες ανακατέψαμε και στην Νάλα Royal και Acana, έφαγε τις Royal και άφησε τις Acana. Καλά γιατί δεν τους αρέσουν
moukelis
Επιφανές μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Παιδιά το παιδί μου όλο ...Επιστρέψαμε στην Royal και τώρα μετράμε από το πρωί που ευτυχώς δεν έχει ξεράσει
Δεν ξέρω, αλλά και χτες ανακατέψαμε και στην Νάλα Royal και Acana, έφαγε τις Royal και άφησε τις Acana. Καλά γιατί δεν τους αρέσουν
![]()
γιατι οπως και πολλοι ανθρωποι προτιμανε το ''Junk food'' απο την υγιεινη! προς θεου δεν λεω οτι η rc ειναι junk food αλλα σχετικα με την ακανα που εχει καθαρη πρωτεινη εχει διαφορα..

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Δυστυχώς Λόζυ ούτε στα δικά μου και ούτε στα αδέσποτα αρέσει η Ακάνα..Παιδιά το παιδί μου όλο ...Επιστρέψαμε στην Royal και τώρα μετράμε από το πρωί που ευτυχώς δεν έχει ξεράσει
![]()

Περιμένω και την Όριτζεν κοτόπουλο την άλλη εβδομάδα και θα δούμε...εσύ τους έδωσες το αρνί ή το κοτόπουλο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Είναι σιχαμένα ιδιότροπα κακομαθημένα παλιόγατα Δώρα μου...Κι εμενα την ετρωγαν τη Royal με μεγαλυτερη ορεξη,αυτο ομως δε λεει κατι...παλιοτερα ειχαμε εναν γατουλη που του διναμε whiskas και οταν του τις γυρισαμε σε Royal δεν ηθελε ουτε να τις δει.Μπορει απλα να τους πεφτει βαρια λογω πρωτεϊνων,τι να πω...

γιατί μόλις τους δίνω την Active Fit(τροφή του Σούπερ Μάρκετ) που έχει κι αυτή 41% πρωτείνη ..πέφτουν με τα μούτρα...

Πείνα τους χρειάζεται...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Τα έχεις διδάξει καλούς τρόπους και υπακοή φαίνεται..Ευτυχως εμενα την τρωνε ολα αδιαμαρτυρητα.

moukelis
Επιφανές μέλος
natalouko
Επιφανές μέλος
Και εγώ της ίδιας τακτικτής είμαι.Οχι καλε,σιγα.Απλα τρωνε ο,τι υπαρχει στο πιατο,αλλιως απλα μενουν νηστικα.Αν και δε χρειαστηκε ποτε να καταφυγουμε σε αυτη τη λυση.
Αν δεν θέλουν να φάνε αυτό που πρέπει, δεν θα φάνε καθόλου.

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

lionessking
Νεοφερμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σήμερα δοκιμάσαμε την τροφή Acana.Περίμενα πολύ καιρό για την orijen κοτόπουλο και αφού δεν είχε έρθει είδα ότι είχε Acana οπότε πήρα για δοκιμή.Κατ'αρχήν είναι πιο φθηνή από την orijen η συσκευασία των 2.5 κιλών (η ζυγαριά έγραψε 2200 που την ζύγισα)με γεύση κοτόπουλο κοστίζουν 21 ευρώ ενω η αντίστοιχη orijen έχει 26 ευρώ.Στην όψη μοιάζει πολύ με την orijen σκούρα κροκέτα και λίγο πικρή στη γεύση(δοκίμασα μια
)Σχεδόν καθόλου αλάτι -καλό αυτό-σε σχέση με άλλες μάρκες και το μόνο μειονέκτημα που βρήκα είναι ότι είναι μικρές σε μέγεθος και πλακέ σαν σχήμα και τα γατιά μου τις καταπίνουν σαν χάπια..
Μπορώ να πω ότι σαν δοκιμή καλή τους φάνηκε,ενώ ήταν φαγωμένα έφαγαν μια χουφτίτσα ο καθένας.Θα δούμε αύριο τι θα πουν...

Πριν λιγο πηρα την Royal Canin για στειρωμενα τα 2κιλα 20ευρω! Και η Acana ειναι μακαραν καλυτερη στα συστατικα απ'οσο το εχω ψαξει!Λενε οτι η Orijen και η Acana ειναι στις τοπ και καπως πιο μετρια ειναι η Royαl...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Ναι είναι Ελενα μου αλλά αν τους αρέσει...Πριν λιγο πηρα την Royal Canin για στειρωμενα τα 2κιλα 20ευρω! Και η Acana ειναι μακαραν καλυτερη στα συστατικα απ'οσο το εχω ψαξει!Λενε οτι η Orijen και η Acana ειναι στις τοπ και καπως πιο μετρια ειναι η Royαl...

Ειδικά η μεγάλες συσκευασίες είναι πολύ πιο φθηνές...το 7κιλο όριτζεν 47 ευρώ ενώ η Ακάνα πιο φθηνή 40 περίπου το 7,5κιλο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Υποθετουμε σε περιπτωση που τους αρεσει το ιδιο με τη royal.Ναι είναι Ελενα μου αλλά αν τους αρέσει...Ειδικά η μεγάλες συσκευασίες είναι πολύ πιο φθηνές...το 7κιλο όριτζεν 47 ευρώ ενώ η Ακάνα πιο φθηνή 40 περίπου το 7,5κιλο.

Mε σοκαρε η τιμη γιατι ειχα την εντυπωση πως ειναι πανακριβη,αφου ειναι και η πιο ποιοτικη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool