ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Είναι πιο φθηνή από τη Ρουαλ αλλά αναγκάστηκα και τους αγόρασα από το Σούπερ Μάρκετ την Perfect Fit Sencitive που είναι και αυτή χωρίς στάρι και σόγια με 41% πρωτείνη και μόλις 17% λίπος και την ανακάτεψα με την Ακάνα για να μπορέσουν να την βάλουν στο στόμα τους....Τα καθίκια ακόμα και σε ζωμό κοτόπουλου την μούλιασα μπας και την φάνε αλλά δεν την θέλουν με τίποτα...Υποθετουμε σε περιπτωση που τους αρεσει το ιδιο με τη royal.
Mε σοκαρε η τιμη γιατι ειχα την εντυπωση πως ειναι πανακριβη,αφου ειναι και η πιο ποιοτικη

Οπότε Ακάνα τέλος για μένα,Θα δω και με την Όριτζεν τι θα γίνει από βδομάδα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Ναταλία μου πήγα να εφαρμόσω την τακτική σου και ο άθλιος φώναζε έξω από την μπαλκονόπορτα για φαί,ενώ οι κροκέτες δίπλα και ούτε που τις κοιτούσε...Τον άφησα καμιά ώρα και πηγαινοερχόταν και φώναζε οπότε αναγκάστηκα και του έδωσα κονσέρβα για να αφήσει την γειτονιά σε ησυχία..Και εγώ της ίδιας τακτικτής είμαι.Αν δεν θέλουν να φάνε αυτό που πρέπει, δεν θα φάνε καθόλου.
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Οχι καλε,σιγα.Απλα τρωνε ο,τι υπαρχει στο πιατο,αλλιως απλα μενουν νηστικα.Αν και δε χρειαστηκε ποτε να καταφυγουμε σε αυτη τη λυση.
Και εγώ της ίδιας τακτικτής είμαι.Αν δεν θέλουν να φάνε αυτό που πρέπει, δεν θα φάνε καθόλου.
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Οχι καλε,σιγα.Απλα τρωνε ο,τι υπαρχει στο πιατο,αλλιως απλα μενουν νηστικα.
Και εγώ της ίδιας τακτικτής είμαι.Αν δεν θέλουν να φάνε αυτό που πρέπει, δεν θα φάνε καθόλου.
![]()
Διαβαζω τοση ωρα για τα τερτιπια που σας κανουν τα γατονια σας,χαρα στην υπομονη σας,εγω θα συμφωνησω με την λυση των παρακατω...![]()
...χμμμ, και κατά τ'άλλα Η ΦΡΑΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, παλιοκαρακάξες, ε;

Εγώ που τους κάνω τα χατίρια κι έχω πάντα και πλαν μπι στις τροφές μη μου παρεξηγηθούν τα παλιόπαιδά μου
Φράες, ε φράες (πληθυντικός του Φράου)!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Νόνικα κάνε μια ευχή η Όριτζεν κοτόπουλο που θα έρθει σε λίγες μέρες να είναι διαφορετική από την Ακάνα (είδα ότι έχει άλλο χρώμα και ότι είναι πιο χοντροκομένες)και να τους αρέσει γιατί δεν αντέχω την γκρίνια του χοντρού...Ακούγεται και από έξω η αγριοφωνάρα του...Διαβαζω τοση ωρα για τα τερτιπια που σας κανουν τα γατονια σας,χαρα στην υπομονη σας,εγω θα συμφωνησω με την λυση των παρακατω...![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
[/quote]Εμένα ευτυχώς δεν γκρινιάζουν αν δεν τους αρέσει το φαγητό. Απλά δεν το τρώνε στην αρχή.
Στην πορεία όμως που τους κόβει η λόρδα, να δεις πως το καταβροχθήζουν!!!

Σαν γνήσια Υδροχόος, σιγά μην δεν ήμουν φράου!!!...χμμμ, και κατά τ'άλλα Η ΦΡΑΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, παλιοκαρακάξες, ε;
Εγώ που τους κάνω τα χατίρια κι έχω πάντα και πλαν μπι στις τροφές μη μου παρεξηγηθούν τα παλιόπαιδά μουΦράες, ε φράες (πληθυντικός του Φράου)!

Στην δουλειά μου πάντως έτσι με αποκαλούν!!!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Για πείτε μας εντυπώσεις...εμείς πάντως μόνο ανακατεμένες με άλλες τις τρώμε....εμεις σημερα πηραμε την acana με γευση κοτοπουλο απο το Μαρουσι, 21 ευρω τα 2.5 κιλα![]()

nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bρε Αννα μου,δεν μου στελνεις τα γατονια σου για κανενα 2μηνο να στα στειλω μετα πισω και να τρωνε μεχρι αρακα???Για πείτε μας εντυπώσεις...εμείς πάντως μόνο ανακατεμένες με άλλες τις τρώμε....![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
αααα δε μας τα λετε καλα!εμεις σημερα πηραμε την acana με γευση κοτοπουλο απο το Μαρουσι, 21 ευρω τα 2.5 κιλα![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Και για την Orijen εχω ακουσει πολλα γατακια να μην τους αρεσει...Νόνικα κάνε μια ευχή η Όριτζεν κοτόπουλο που θα έρθει σε λίγες μέρες να είναι διαφορετική από την Ακάνα (είδα ότι έχει άλλο χρώμα και ότι είναι πιο χοντροκομένες)και να τους αρέσει γιατί δεν αντέχω την γκρίνια του χοντρού...Ακούγεται και από έξω η αγριοφωνάρα του...![]()
Δεν ειναι ομως εντελως αφυσικο οι Royal να αρεσουν σε ολα τα γατια?Μα σε ολα??
Παντως την Perfect fit κι εγω την εχω παρει και τους αρεσει πολυ!Δεν ηξερα οτι ηταν τοσο καλη,την ειχα του...πωπου αφου την πουλανε στο σουπερ!Δεν εχει ομως για στειρωμενα ρε γμτ..
moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μπα αλλες τροφες που εχω παρει μυριζαν πολυ πιο εντονα(μιλαμε σκυλοβρωμουσαν) αλλα με το ζορι τις ετρωγαν.Ειχα παρει μια χυμα θυμαμαι που δεν ξερω πως την λενε και εμοιαζε με σκυλοτροφη!Εγω δεν το βρισκω αφυσικο,οι ιδιοι λενε οτι εχουν πολυ πιο εντονη οσμη και γευση οι τροφες τους απο αλλες.

moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οκ.Δεν εννοω εντονη οσμη για εμας,αλλα για τους οσφρητικυος αισθητηρες των γατων.
Βρε μουκελο εσυ που εχεις παρει πτυχιο στα γατικα θεματα θα μου πεις ποια η διαφορα αυτης της τροφης https://www.mypetz.gr/threads/royal-canin-young-male-s-o-weight-and-stones.221703/ με την Royal Canin Sterilized 37 που την παιρνω απο πετ σοπ?Τιμη εχουν ιδια.
(Sterilized 37:Πληρης και ισσοροπημενη διατροφη για ενηλικες στειρωμενες γατες που εχουν την ταση να αυξανουν το βαρος τους[1-10 ετων])
Δηλαδη ειναι και για αρσενικες και για θηλυκες.
Ποιο το νομημα να υπαρχουν τροφες ξεχωριστα για αρσενικα και για θηλυκα στειρωμενα?Εγω δλδ πρεπει να παιρνω 2 διαφορετικες και να τους δινω ή να δινω στη Σελινα και αυτη για αρσενικα ή να παιρνω την Sterilized 37 που ειναι και για τα 2?

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Δεν έχει σημασία η Sencitive αφύ έχει μόνο 14% λίπος θα κάνει και για στειρωμένα..Και για την Orijen εχω ακουσει πολλα γατακια να μην τους αρεσει...Δεν ειναι ομως εντελως αφυσικο οι Royal να αρεσουν σε ολα τα γατια?Μα σε ολα??
Παντως την Perfect fit κι εγω την εχω παρει και τους αρεσει πολυ!Δεν ηξερα οτι ηταν τοσο καλη,την ειχα του...πωπου αφου την πουλανε στο σουπερ!Δεν εχει ομως για στειρωμενα ρε γμτ..

Με την Ρόυαλ όμως έχουν πάθει ψύχωση όλα...

kounelaki
Περιβόητο μέλος
μα δεν ειναι μονο το λιπος!Προσωπικα εμενα τελευταιο με νοιαζει αν θα παρουν παχος!Ασε που η Σελινα εχει περιθωριο να παρει.Δεν έχει σημασία η Sencitive αφύ έχει μόνο 14% λίπος θα κάνει και για στειρωμένα..Με την Ρόυαλ όμως έχουν πάθει ψύχωση όλα...
![]()
Το θεμα ειναι η ουρολιθριαση...Με αυτο εχω παθει φοβια!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Bρε Αννα μου,δεν μου στελνεις τα γατονια σου για κανενα 2μηνο να στα στειλω μετα πισω και να τρωνε μεχρι αρακα???![]()

Εγώ στα στέλνω ...αλλά μετά θα μου πείς εσύ πως θα κοιμηθείς το βράδυ...

moukelis
Επιφανές μέλος
Ελενα η young male ειναι η κτηνιατρικη αντιστοιχη της sterilized.Εγω θα ελεγα να παρεις τη young male ή τη sterilized και να δινεις και στα δυο την ιδια.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Θα κοιτάς το μαγνήσο...αν είναι χαμηλό τότε Ο.Κ.μα δεν ειναι μονο το λιπος!Προσωπικα εμενα τελευταιο με νοιαζει αν θα παρουν παχος!Ασε που η Σελινα εχει περιθωριο να παρει.
Το θεμα ειναι η ουρολιθριαση...Με αυτο εχω παθει φοβια!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool