kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:08 Η kounelaki: #261 10-12-09 13:08 Αν μια τροφη δλδ ειναι χαμηλη σε μαγνησιο και σε λιπος τοτε κανει και για στειρωμενα ασχετα αν δεν το γραφει?Γιατι εχω δει πολλες τροφες της Ρουαλ οπως αυτη νομιζω https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_care_nutrition/hair_and_skin.aspx που μαλλον κανουν και για στειρωμενα αλλα δε το γραφουν... Καλα δεν πρεπει να φανε καθολου για μη στειρωμενα?Μπορω ενα μηνα να δωσω κατι αλλο ή μπορει να πιασει κρυσταλλους τοσο γρηγορα? Εξαλλου οι λιχουδιες που δινω ειναι για μη στειρωμενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #262 10-12-09 13:14 Εγω τους αλλαξα κατευθειαν σε τροφη για στειρωμενα.Καποιες τροφες hollistic ειναι σχεδιασμενες ωστε να καλυπτουν ολα τα ζωα,στειρωμενα,αστειρωτα,γατακια...Kαποιες απο αυτες ειναι η Αcana και η Orijen.Απο τη στιγμη οπως που η royal εχει χωριστη τροφη για στειρωμενα,η υπολοιπες σημαινει οτι ειναι ακαταλληλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η kounelaki: #263 10-12-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω τους αλλαξα κατευθειαν σε τροφη για στειρωμενα.Καποιες τροφες hollistic ειναι σχεδιασμενες ωστε να καλυπτουν ολα τα ζωα,στειρωμενα,αστειρωτα,γατακια...Kαποιες απο αυτες ειναι η Αcana και η Orijen.Απο τη στιγμη οπως που η royal εχει χωριστη τροφη για στειρωμενα,η υπολοιπες σημαινει οτι ειναι ακαταλληλες. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη οποια κι αν παρω της Acana θα κανει για τα κατσουλια μου? Αυτη ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη royal ετσι?Και εχει και την ιδια τιμη! (Για Orijen δε το συζητω,με 250 ευρω το μηνα που μου στελνουν δε μου φτανει να την αγοραζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #264 10-12-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη οποια κι αν παρω της Acana θα κανει για τα κατσουλια μου? Αυτη ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη royal ετσι?Και εχει και την ιδια τιμη! (Για Orijen δε το συζητω,με 250 ευρω το μηνα που μου στελνουν δε μου φτανει να την αγοραζω) Click για ανάπτυξη... Ναι,ειναι η ιδια τροφη για ολα τα γατακια,αυτη ειναι η φιλοσοφια τους.Καλυτερη απο ποια αποψη;Αν κανει στη γατα σου και οπως σου ειπα πιο πανω τη δεχεται ο οργανισμος της και δεν παχαινει,ναι.Εγω την Orijen την παιρνω σε επτακιλο και μου βγαινει 47 ευρω,συμφερει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:33 Η natalouko: #265 10-12-09 13:33 Εγώ θα δίνω στην Ηλέκτρα την junior μέχρι να πάει 10 μηνών και μετά θα της αρχίσω την τροφή για στειρωμένα!!!Εντόλη γιατρού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η kounelaki: #266 10-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ θα δίνω στην Ηλέκτρα την junior μέχρι να πάει 10 μηνών και μετά θα της αρχίσω την τροφή για στειρωμένα!!!Εντόλη γιατρού!!! Click για ανάπτυξη... Εγω ουτε και πριν τη στειρωση δεν της εδινα jounior! Ετρωγε λιγο απο του Σηφη,λιγο Friskies,λιγο Purina One,λιγο Perfect Fit...Οτι να'ναι γενικα απο το σουπερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:45 Η natalouko: #267 10-12-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω ουτε και πριν τη στειρωση δεν της εδινα jounior! Ετρωγε λιγο απο του Σηφη,λιγο Friskies,λιγο Purina One,λιγο Perfect Fit...Οτι να'ναι γενικα απο το σουπερ. Click για ανάπτυξη... Ε, αφού δεν έτρωγε και πριν junior, δώσε τώρα και στα δύο για στειρωμένα. Και εγώ της RC την sterilized θα δώσω στον στειρωμένο γατούλη που έχουμε στον κήπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:59 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #268 10-12-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη οποια κι αν παρω της Acana θα κανει για τα κατσουλια μου? Αυτη ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη royal ετσι?Και εχει και την ιδια τιμη! (Για Orijen δε το συζητω,με 250 ευρω το μηνα που μου στελνουν δε μου φτανει να την αγοραζω) Click για ανάπτυξη... Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:16 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #269 10-12-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αν μια τροφη δλδ ειναι χαμηλη σε μαγνησιο και σε λιπος τοτε κανει και για στειρωμενα ασχετα αν δεν το γραφει?Γιατι εχω δει πολλες τροφες της Ρουαλ οπως αυτη νομιζω https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_care_nutrition/hair_and_skin.aspx που μαλλον κανουν και για στειρωμενα αλλα δε το γραφουν... Καλα δεν πρεπει να φανε καθολου για μη στειρωμενα?Μπορω ενα μηνα να δωσω κατι αλλο ή μπορει να πιασει κρυσταλλους τοσο γρηγορα? Εξαλλου οι λιχουδιες που δινω ειναι για μη στειρωμενα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ μέχρι τώρα τους έδινα τροφή Ρόυαλ για μη στειρωμένα και τα δύο εντάξει είναι...κοντεύουν 5 χρόνων.Τροφή για στειρωμένα τους πήρα μια φορά και δεν την ήθελαν καθόλου.Τώρα τρώμε Ακάνα και μετά θα δούμε και την ¨Οριτζεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Aristocat: #270 10-12-09 15:51 Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #271 10-12-09 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ..το γλυκό μου....κοτοπουλάκι βραστό του έδωσες;Εγώ τις προάλλες που μου έκανε εμετό τα μύδια τον είχα με κοτόπουλο βραστό 2 μέρες...Όσο για την Ακάνα αφού και το αρνί είναι ίδιο τις ξεγράφουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #272 11-12-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες!Νομιζα οτι ειναι πολυ ακριβωτερη!Μια χαρα τοτε!Ειναι και καλυτερη απο τη Royal!Θα τη δοκιμασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η Aristocat: #273 11-12-09 12:22 Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #274 11-12-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έφτιαχνες ρυζάκι σε ζουμί από ψάρι ή κοτόπουλο;Πολύ βρασμένο όμως για να είναι σαν πατέ... Όσο για τα μύδια έχει φάει ο Βρούκος ....κιλά ολόκληρα και δεν τον πείραξαν ποτέ...ξέρει αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #275 11-12-09 15:06 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #276 11-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Ο nikos_x έγραψε: #277 11-12-09 15:30 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:29 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #278 11-12-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Click για ανάπτυξη... Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #279 11-12-09 18:51 Καλησπέρα σας! Επισήμως το μωρό μου απο χθες τρώει όριτζεν!! Αναμειγμένη προς το παρόν με την προηγούμενη τροφή της. Ένα θα σας πω! Την τσάκισε!! Μου φαίνεται πρέπει ν'αρχίσω να προσέχω πλέον πόσο φαγητό της δίνω. Πιο πριν όσο και να της έβαζα αυτή πήγαινε και τσιμπούσε λίγο λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν έπεφτε με τα μούτρα. Σ'αυτήν έπεσε με τα μούτρα εντελώς!!! Πάντως πήρα αυτήν με τα άγρια ψάρια και δεν είχε πρόβλημα. Μια χαρά την τρώει. Άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #280 11-12-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Click για ανάπτυξη... ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηευχαριστω αγοριμ'την ευκη μ'να'χς Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι? https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν μια τροφη δλδ ειναι χαμηλη σε μαγνησιο και σε λιπος τοτε κανει και για στειρωμενα ασχετα αν δεν το γραφει?Γιατι εχω δει πολλες τροφες της Ρουαλ οπως αυτη νομιζω https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_care_nutrition/hair_and_skin.aspx που μαλλον κανουν και για στειρωμενα αλλα δε το γραφουν... Καλα δεν πρεπει να φανε καθολου για μη στειρωμενα?Μπορω ενα μηνα να δωσω κατι αλλο ή μπορει να πιασει κρυσταλλους τοσο γρηγορα? Εξαλλου οι λιχουδιες που δινω ειναι για μη στειρωμενα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:14 Η moukelis έγραψε: #262 10-12-09 13:14 Εγω τους αλλαξα κατευθειαν σε τροφη για στειρωμενα.Καποιες τροφες hollistic ειναι σχεδιασμενες ωστε να καλυπτουν ολα τα ζωα,στειρωμενα,αστειρωτα,γατακια...Kαποιες απο αυτες ειναι η Αcana και η Orijen.Απο τη στιγμη οπως που η royal εχει χωριστη τροφη για στειρωμενα,η υπολοιπες σημαινει οτι ειναι ακαταλληλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η kounelaki: #263 10-12-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω τους αλλαξα κατευθειαν σε τροφη για στειρωμενα.Καποιες τροφες hollistic ειναι σχεδιασμενες ωστε να καλυπτουν ολα τα ζωα,στειρωμενα,αστειρωτα,γατακια...Kαποιες απο αυτες ειναι η Αcana και η Orijen.Απο τη στιγμη οπως που η royal εχει χωριστη τροφη για στειρωμενα,η υπολοιπες σημαινει οτι ειναι ακαταλληλες. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη οποια κι αν παρω της Acana θα κανει για τα κατσουλια μου? Αυτη ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη royal ετσι?Και εχει και την ιδια τιμη! (Για Orijen δε το συζητω,με 250 ευρω το μηνα που μου στελνουν δε μου φτανει να την αγοραζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #264 10-12-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη οποια κι αν παρω της Acana θα κανει για τα κατσουλια μου? Αυτη ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη royal ετσι?Και εχει και την ιδια τιμη! (Για Orijen δε το συζητω,με 250 ευρω το μηνα που μου στελνουν δε μου φτανει να την αγοραζω) Click για ανάπτυξη... Ναι,ειναι η ιδια τροφη για ολα τα γατακια,αυτη ειναι η φιλοσοφια τους.Καλυτερη απο ποια αποψη;Αν κανει στη γατα σου και οπως σου ειπα πιο πανω τη δεχεται ο οργανισμος της και δεν παχαινει,ναι.Εγω την Orijen την παιρνω σε επτακιλο και μου βγαινει 47 ευρω,συμφερει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:33 Η natalouko: #265 10-12-09 13:33 Εγώ θα δίνω στην Ηλέκτρα την junior μέχρι να πάει 10 μηνών και μετά θα της αρχίσω την τροφή για στειρωμένα!!!Εντόλη γιατρού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η kounelaki: #266 10-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ θα δίνω στην Ηλέκτρα την junior μέχρι να πάει 10 μηνών και μετά θα της αρχίσω την τροφή για στειρωμένα!!!Εντόλη γιατρού!!! Click για ανάπτυξη... Εγω ουτε και πριν τη στειρωση δεν της εδινα jounior! Ετρωγε λιγο απο του Σηφη,λιγο Friskies,λιγο Purina One,λιγο Perfect Fit...Οτι να'ναι γενικα απο το σουπερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:45 Η natalouko: #267 10-12-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω ουτε και πριν τη στειρωση δεν της εδινα jounior! Ετρωγε λιγο απο του Σηφη,λιγο Friskies,λιγο Purina One,λιγο Perfect Fit...Οτι να'ναι γενικα απο το σουπερ. Click για ανάπτυξη... Ε, αφού δεν έτρωγε και πριν junior, δώσε τώρα και στα δύο για στειρωμένα. Και εγώ της RC την sterilized θα δώσω στον στειρωμένο γατούλη που έχουμε στον κήπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:59 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #268 10-12-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη οποια κι αν παρω της Acana θα κανει για τα κατσουλια μου? Αυτη ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη royal ετσι?Και εχει και την ιδια τιμη! (Για Orijen δε το συζητω,με 250 ευρω το μηνα που μου στελνουν δε μου φτανει να την αγοραζω) Click για ανάπτυξη... Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:16 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #269 10-12-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αν μια τροφη δλδ ειναι χαμηλη σε μαγνησιο και σε λιπος τοτε κανει και για στειρωμενα ασχετα αν δεν το γραφει?Γιατι εχω δει πολλες τροφες της Ρουαλ οπως αυτη νομιζω https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_care_nutrition/hair_and_skin.aspx που μαλλον κανουν και για στειρωμενα αλλα δε το γραφουν... Καλα δεν πρεπει να φανε καθολου για μη στειρωμενα?Μπορω ενα μηνα να δωσω κατι αλλο ή μπορει να πιασει κρυσταλλους τοσο γρηγορα? Εξαλλου οι λιχουδιες που δινω ειναι για μη στειρωμενα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ μέχρι τώρα τους έδινα τροφή Ρόυαλ για μη στειρωμένα και τα δύο εντάξει είναι...κοντεύουν 5 χρόνων.Τροφή για στειρωμένα τους πήρα μια φορά και δεν την ήθελαν καθόλου.Τώρα τρώμε Ακάνα και μετά θα δούμε και την ¨Οριτζεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Aristocat: #270 10-12-09 15:51 Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #271 10-12-09 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ..το γλυκό μου....κοτοπουλάκι βραστό του έδωσες;Εγώ τις προάλλες που μου έκανε εμετό τα μύδια τον είχα με κοτόπουλο βραστό 2 μέρες...Όσο για την Ακάνα αφού και το αρνί είναι ίδιο τις ξεγράφουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #272 11-12-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες!Νομιζα οτι ειναι πολυ ακριβωτερη!Μια χαρα τοτε!Ειναι και καλυτερη απο τη Royal!Θα τη δοκιμασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η Aristocat: #273 11-12-09 12:22 Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #274 11-12-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έφτιαχνες ρυζάκι σε ζουμί από ψάρι ή κοτόπουλο;Πολύ βρασμένο όμως για να είναι σαν πατέ... Όσο για τα μύδια έχει φάει ο Βρούκος ....κιλά ολόκληρα και δεν τον πείραξαν ποτέ...ξέρει αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #275 11-12-09 15:06 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #276 11-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Ο nikos_x έγραψε: #277 11-12-09 15:30 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:29 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #278 11-12-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Click για ανάπτυξη... Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #279 11-12-09 18:51 Καλησπέρα σας! Επισήμως το μωρό μου απο χθες τρώει όριτζεν!! Αναμειγμένη προς το παρόν με την προηγούμενη τροφή της. Ένα θα σας πω! Την τσάκισε!! Μου φαίνεται πρέπει ν'αρχίσω να προσέχω πλέον πόσο φαγητό της δίνω. Πιο πριν όσο και να της έβαζα αυτή πήγαινε και τσιμπούσε λίγο λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν έπεφτε με τα μούτρα. Σ'αυτήν έπεσε με τα μούτρα εντελώς!!! Πάντως πήρα αυτήν με τα άγρια ψάρια και δεν είχε πρόβλημα. Μια χαρά την τρώει. Άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #280 11-12-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Click για ανάπτυξη... ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηευχαριστω αγοριμ'την ευκη μ'να'χς Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι? https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω τους αλλαξα κατευθειαν σε τροφη για στειρωμενα.Καποιες τροφες hollistic ειναι σχεδιασμενες ωστε να καλυπτουν ολα τα ζωα,στειρωμενα,αστειρωτα,γατακια...Kαποιες απο αυτες ειναι η Αcana και η Orijen.Απο τη στιγμη οπως που η royal εχει χωριστη τροφη για στειρωμενα,η υπολοιπες σημαινει οτι ειναι ακαταλληλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:24 Η kounelaki: #263 10-12-09 13:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω τους αλλαξα κατευθειαν σε τροφη για στειρωμενα.Καποιες τροφες hollistic ειναι σχεδιασμενες ωστε να καλυπτουν ολα τα ζωα,στειρωμενα,αστειρωτα,γατακια...Kαποιες απο αυτες ειναι η Αcana και η Orijen.Απο τη στιγμη οπως που η royal εχει χωριστη τροφη για στειρωμενα,η υπολοιπες σημαινει οτι ειναι ακαταλληλες. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη οποια κι αν παρω της Acana θα κανει για τα κατσουλια μου? Αυτη ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη royal ετσι?Και εχει και την ιδια τιμη! (Για Orijen δε το συζητω,με 250 ευρω το μηνα που μου στελνουν δε μου φτανει να την αγοραζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #264 10-12-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη οποια κι αν παρω της Acana θα κανει για τα κατσουλια μου? Αυτη ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη royal ετσι?Και εχει και την ιδια τιμη! (Για Orijen δε το συζητω,με 250 ευρω το μηνα που μου στελνουν δε μου φτανει να την αγοραζω) Click για ανάπτυξη... Ναι,ειναι η ιδια τροφη για ολα τα γατακια,αυτη ειναι η φιλοσοφια τους.Καλυτερη απο ποια αποψη;Αν κανει στη γατα σου και οπως σου ειπα πιο πανω τη δεχεται ο οργανισμος της και δεν παχαινει,ναι.Εγω την Orijen την παιρνω σε επτακιλο και μου βγαινει 47 ευρω,συμφερει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:33 Η natalouko: #265 10-12-09 13:33 Εγώ θα δίνω στην Ηλέκτρα την junior μέχρι να πάει 10 μηνών και μετά θα της αρχίσω την τροφή για στειρωμένα!!!Εντόλη γιατρού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η kounelaki: #266 10-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ θα δίνω στην Ηλέκτρα την junior μέχρι να πάει 10 μηνών και μετά θα της αρχίσω την τροφή για στειρωμένα!!!Εντόλη γιατρού!!! Click για ανάπτυξη... Εγω ουτε και πριν τη στειρωση δεν της εδινα jounior! Ετρωγε λιγο απο του Σηφη,λιγο Friskies,λιγο Purina One,λιγο Perfect Fit...Οτι να'ναι γενικα απο το σουπερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:45 Η natalouko: #267 10-12-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω ουτε και πριν τη στειρωση δεν της εδινα jounior! Ετρωγε λιγο απο του Σηφη,λιγο Friskies,λιγο Purina One,λιγο Perfect Fit...Οτι να'ναι γενικα απο το σουπερ. Click για ανάπτυξη... Ε, αφού δεν έτρωγε και πριν junior, δώσε τώρα και στα δύο για στειρωμένα. Και εγώ της RC την sterilized θα δώσω στον στειρωμένο γατούλη που έχουμε στον κήπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:59 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #268 10-12-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη οποια κι αν παρω της Acana θα κανει για τα κατσουλια μου? Αυτη ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη royal ετσι?Και εχει και την ιδια τιμη! (Για Orijen δε το συζητω,με 250 ευρω το μηνα που μου στελνουν δε μου φτανει να την αγοραζω) Click για ανάπτυξη... Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:16 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #269 10-12-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αν μια τροφη δλδ ειναι χαμηλη σε μαγνησιο και σε λιπος τοτε κανει και για στειρωμενα ασχετα αν δεν το γραφει?Γιατι εχω δει πολλες τροφες της Ρουαλ οπως αυτη νομιζω https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_care_nutrition/hair_and_skin.aspx που μαλλον κανουν και για στειρωμενα αλλα δε το γραφουν... Καλα δεν πρεπει να φανε καθολου για μη στειρωμενα?Μπορω ενα μηνα να δωσω κατι αλλο ή μπορει να πιασει κρυσταλλους τοσο γρηγορα? Εξαλλου οι λιχουδιες που δινω ειναι για μη στειρωμενα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ μέχρι τώρα τους έδινα τροφή Ρόυαλ για μη στειρωμένα και τα δύο εντάξει είναι...κοντεύουν 5 χρόνων.Τροφή για στειρωμένα τους πήρα μια φορά και δεν την ήθελαν καθόλου.Τώρα τρώμε Ακάνα και μετά θα δούμε και την ¨Οριτζεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Aristocat: #270 10-12-09 15:51 Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #271 10-12-09 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ..το γλυκό μου....κοτοπουλάκι βραστό του έδωσες;Εγώ τις προάλλες που μου έκανε εμετό τα μύδια τον είχα με κοτόπουλο βραστό 2 μέρες...Όσο για την Ακάνα αφού και το αρνί είναι ίδιο τις ξεγράφουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #272 11-12-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες!Νομιζα οτι ειναι πολυ ακριβωτερη!Μια χαρα τοτε!Ειναι και καλυτερη απο τη Royal!Θα τη δοκιμασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η Aristocat: #273 11-12-09 12:22 Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #274 11-12-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έφτιαχνες ρυζάκι σε ζουμί από ψάρι ή κοτόπουλο;Πολύ βρασμένο όμως για να είναι σαν πατέ... Όσο για τα μύδια έχει φάει ο Βρούκος ....κιλά ολόκληρα και δεν τον πείραξαν ποτέ...ξέρει αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #275 11-12-09 15:06 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #276 11-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Ο nikos_x έγραψε: #277 11-12-09 15:30 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:29 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #278 11-12-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Click για ανάπτυξη... Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #279 11-12-09 18:51 Καλησπέρα σας! Επισήμως το μωρό μου απο χθες τρώει όριτζεν!! Αναμειγμένη προς το παρόν με την προηγούμενη τροφή της. Ένα θα σας πω! Την τσάκισε!! Μου φαίνεται πρέπει ν'αρχίσω να προσέχω πλέον πόσο φαγητό της δίνω. Πιο πριν όσο και να της έβαζα αυτή πήγαινε και τσιμπούσε λίγο λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν έπεφτε με τα μούτρα. Σ'αυτήν έπεσε με τα μούτρα εντελώς!!! Πάντως πήρα αυτήν με τα άγρια ψάρια και δεν είχε πρόβλημα. Μια χαρά την τρώει. Άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #280 11-12-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Click για ανάπτυξη... ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηευχαριστω αγοριμ'την ευκη μ'να'χς Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι? https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω τους αλλαξα κατευθειαν σε τροφη για στειρωμενα.Καποιες τροφες hollistic ειναι σχεδιασμενες ωστε να καλυπτουν ολα τα ζωα,στειρωμενα,αστειρωτα,γατακια...Kαποιες απο αυτες ειναι η Αcana και η Orijen.Απο τη στιγμη οπως που η royal εχει χωριστη τροφη για στειρωμενα,η υπολοιπες σημαινει οτι ειναι ακαταλληλες. Click για ανάπτυξη... Δηλαδη οποια κι αν παρω της Acana θα κανει για τα κατσουλια μου? Αυτη ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη royal ετσι?Και εχει και την ιδια τιμη! (Για Orijen δε το συζητω,με 250 ευρω το μηνα που μου στελνουν δε μου φτανει να την αγοραζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:29 Η moukelis έγραψε: #264 10-12-09 13:29 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη οποια κι αν παρω της Acana θα κανει για τα κατσουλια μου? Αυτη ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη royal ετσι?Και εχει και την ιδια τιμη! (Για Orijen δε το συζητω,με 250 ευρω το μηνα που μου στελνουν δε μου φτανει να την αγοραζω) Click για ανάπτυξη... Ναι,ειναι η ιδια τροφη για ολα τα γατακια,αυτη ειναι η φιλοσοφια τους.Καλυτερη απο ποια αποψη;Αν κανει στη γατα σου και οπως σου ειπα πιο πανω τη δεχεται ο οργανισμος της και δεν παχαινει,ναι.Εγω την Orijen την παιρνω σε επτακιλο και μου βγαινει 47 ευρω,συμφερει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:33 Η natalouko: #265 10-12-09 13:33 Εγώ θα δίνω στην Ηλέκτρα την junior μέχρι να πάει 10 μηνών και μετά θα της αρχίσω την τροφή για στειρωμένα!!!Εντόλη γιατρού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η kounelaki: #266 10-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ θα δίνω στην Ηλέκτρα την junior μέχρι να πάει 10 μηνών και μετά θα της αρχίσω την τροφή για στειρωμένα!!!Εντόλη γιατρού!!! Click για ανάπτυξη... Εγω ουτε και πριν τη στειρωση δεν της εδινα jounior! Ετρωγε λιγο απο του Σηφη,λιγο Friskies,λιγο Purina One,λιγο Perfect Fit...Οτι να'ναι γενικα απο το σουπερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:45 Η natalouko: #267 10-12-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω ουτε και πριν τη στειρωση δεν της εδινα jounior! Ετρωγε λιγο απο του Σηφη,λιγο Friskies,λιγο Purina One,λιγο Perfect Fit...Οτι να'ναι γενικα απο το σουπερ. Click για ανάπτυξη... Ε, αφού δεν έτρωγε και πριν junior, δώσε τώρα και στα δύο για στειρωμένα. Και εγώ της RC την sterilized θα δώσω στον στειρωμένο γατούλη που έχουμε στον κήπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:59 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #268 10-12-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη οποια κι αν παρω της Acana θα κανει για τα κατσουλια μου? Αυτη ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη royal ετσι?Και εχει και την ιδια τιμη! (Για Orijen δε το συζητω,με 250 ευρω το μηνα που μου στελνουν δε μου φτανει να την αγοραζω) Click για ανάπτυξη... Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:16 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #269 10-12-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αν μια τροφη δλδ ειναι χαμηλη σε μαγνησιο και σε λιπος τοτε κανει και για στειρωμενα ασχετα αν δεν το γραφει?Γιατι εχω δει πολλες τροφες της Ρουαλ οπως αυτη νομιζω https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_care_nutrition/hair_and_skin.aspx που μαλλον κανουν και για στειρωμενα αλλα δε το γραφουν... Καλα δεν πρεπει να φανε καθολου για μη στειρωμενα?Μπορω ενα μηνα να δωσω κατι αλλο ή μπορει να πιασει κρυσταλλους τοσο γρηγορα? Εξαλλου οι λιχουδιες που δινω ειναι για μη στειρωμενα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ μέχρι τώρα τους έδινα τροφή Ρόυαλ για μη στειρωμένα και τα δύο εντάξει είναι...κοντεύουν 5 χρόνων.Τροφή για στειρωμένα τους πήρα μια φορά και δεν την ήθελαν καθόλου.Τώρα τρώμε Ακάνα και μετά θα δούμε και την ¨Οριτζεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Aristocat: #270 10-12-09 15:51 Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #271 10-12-09 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ..το γλυκό μου....κοτοπουλάκι βραστό του έδωσες;Εγώ τις προάλλες που μου έκανε εμετό τα μύδια τον είχα με κοτόπουλο βραστό 2 μέρες...Όσο για την Ακάνα αφού και το αρνί είναι ίδιο τις ξεγράφουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #272 11-12-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες!Νομιζα οτι ειναι πολυ ακριβωτερη!Μια χαρα τοτε!Ειναι και καλυτερη απο τη Royal!Θα τη δοκιμασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η Aristocat: #273 11-12-09 12:22 Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #274 11-12-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έφτιαχνες ρυζάκι σε ζουμί από ψάρι ή κοτόπουλο;Πολύ βρασμένο όμως για να είναι σαν πατέ... Όσο για τα μύδια έχει φάει ο Βρούκος ....κιλά ολόκληρα και δεν τον πείραξαν ποτέ...ξέρει αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #275 11-12-09 15:06 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #276 11-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Ο nikos_x έγραψε: #277 11-12-09 15:30 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:29 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #278 11-12-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Click για ανάπτυξη... Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #279 11-12-09 18:51 Καλησπέρα σας! Επισήμως το μωρό μου απο χθες τρώει όριτζεν!! Αναμειγμένη προς το παρόν με την προηγούμενη τροφή της. Ένα θα σας πω! Την τσάκισε!! Μου φαίνεται πρέπει ν'αρχίσω να προσέχω πλέον πόσο φαγητό της δίνω. Πιο πριν όσο και να της έβαζα αυτή πήγαινε και τσιμπούσε λίγο λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν έπεφτε με τα μούτρα. Σ'αυτήν έπεσε με τα μούτρα εντελώς!!! Πάντως πήρα αυτήν με τα άγρια ψάρια και δεν είχε πρόβλημα. Μια χαρά την τρώει. Άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #280 11-12-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Click για ανάπτυξη... ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηευχαριστω αγοριμ'την ευκη μ'να'χς Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι? https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη οποια κι αν παρω της Acana θα κανει για τα κατσουλια μου? Αυτη ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη royal ετσι?Και εχει και την ιδια τιμη! (Για Orijen δε το συζητω,με 250 ευρω το μηνα που μου στελνουν δε μου φτανει να την αγοραζω) Click για ανάπτυξη... Ναι,ειναι η ιδια τροφη για ολα τα γατακια,αυτη ειναι η φιλοσοφια τους.Καλυτερη απο ποια αποψη;Αν κανει στη γατα σου και οπως σου ειπα πιο πανω τη δεχεται ο οργανισμος της και δεν παχαινει,ναι.Εγω την Orijen την παιρνω σε επτακιλο και μου βγαινει 47 ευρω,συμφερει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:33 Η natalouko: #265 10-12-09 13:33 Εγώ θα δίνω στην Ηλέκτρα την junior μέχρι να πάει 10 μηνών και μετά θα της αρχίσω την τροφή για στειρωμένα!!!Εντόλη γιατρού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η kounelaki: #266 10-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ θα δίνω στην Ηλέκτρα την junior μέχρι να πάει 10 μηνών και μετά θα της αρχίσω την τροφή για στειρωμένα!!!Εντόλη γιατρού!!! Click για ανάπτυξη... Εγω ουτε και πριν τη στειρωση δεν της εδινα jounior! Ετρωγε λιγο απο του Σηφη,λιγο Friskies,λιγο Purina One,λιγο Perfect Fit...Οτι να'ναι γενικα απο το σουπερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:45 Η natalouko: #267 10-12-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω ουτε και πριν τη στειρωση δεν της εδινα jounior! Ετρωγε λιγο απο του Σηφη,λιγο Friskies,λιγο Purina One,λιγο Perfect Fit...Οτι να'ναι γενικα απο το σουπερ. Click για ανάπτυξη... Ε, αφού δεν έτρωγε και πριν junior, δώσε τώρα και στα δύο για στειρωμένα. Και εγώ της RC την sterilized θα δώσω στον στειρωμένο γατούλη που έχουμε στον κήπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:59 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #268 10-12-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη οποια κι αν παρω της Acana θα κανει για τα κατσουλια μου? Αυτη ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη royal ετσι?Και εχει και την ιδια τιμη! (Για Orijen δε το συζητω,με 250 ευρω το μηνα που μου στελνουν δε μου φτανει να την αγοραζω) Click για ανάπτυξη... Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:16 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #269 10-12-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αν μια τροφη δλδ ειναι χαμηλη σε μαγνησιο και σε λιπος τοτε κανει και για στειρωμενα ασχετα αν δεν το γραφει?Γιατι εχω δει πολλες τροφες της Ρουαλ οπως αυτη νομιζω https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_care_nutrition/hair_and_skin.aspx που μαλλον κανουν και για στειρωμενα αλλα δε το γραφουν... Καλα δεν πρεπει να φανε καθολου για μη στειρωμενα?Μπορω ενα μηνα να δωσω κατι αλλο ή μπορει να πιασει κρυσταλλους τοσο γρηγορα? Εξαλλου οι λιχουδιες που δινω ειναι για μη στειρωμενα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ μέχρι τώρα τους έδινα τροφή Ρόυαλ για μη στειρωμένα και τα δύο εντάξει είναι...κοντεύουν 5 χρόνων.Τροφή για στειρωμένα τους πήρα μια φορά και δεν την ήθελαν καθόλου.Τώρα τρώμε Ακάνα και μετά θα δούμε και την ¨Οριτζεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Aristocat: #270 10-12-09 15:51 Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #271 10-12-09 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ..το γλυκό μου....κοτοπουλάκι βραστό του έδωσες;Εγώ τις προάλλες που μου έκανε εμετό τα μύδια τον είχα με κοτόπουλο βραστό 2 μέρες...Όσο για την Ακάνα αφού και το αρνί είναι ίδιο τις ξεγράφουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #272 11-12-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες!Νομιζα οτι ειναι πολυ ακριβωτερη!Μια χαρα τοτε!Ειναι και καλυτερη απο τη Royal!Θα τη δοκιμασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η Aristocat: #273 11-12-09 12:22 Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #274 11-12-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έφτιαχνες ρυζάκι σε ζουμί από ψάρι ή κοτόπουλο;Πολύ βρασμένο όμως για να είναι σαν πατέ... Όσο για τα μύδια έχει φάει ο Βρούκος ....κιλά ολόκληρα και δεν τον πείραξαν ποτέ...ξέρει αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #275 11-12-09 15:06 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #276 11-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Ο nikos_x έγραψε: #277 11-12-09 15:30 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:29 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #278 11-12-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Click για ανάπτυξη... Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #279 11-12-09 18:51 Καλησπέρα σας! Επισήμως το μωρό μου απο χθες τρώει όριτζεν!! Αναμειγμένη προς το παρόν με την προηγούμενη τροφή της. Ένα θα σας πω! Την τσάκισε!! Μου φαίνεται πρέπει ν'αρχίσω να προσέχω πλέον πόσο φαγητό της δίνω. Πιο πριν όσο και να της έβαζα αυτή πήγαινε και τσιμπούσε λίγο λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν έπεφτε με τα μούτρα. Σ'αυτήν έπεσε με τα μούτρα εντελώς!!! Πάντως πήρα αυτήν με τα άγρια ψάρια και δεν είχε πρόβλημα. Μια χαρά την τρώει. Άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #280 11-12-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Click για ανάπτυξη... ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηευχαριστω αγοριμ'την ευκη μ'να'χς Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι? https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θα δίνω στην Ηλέκτρα την junior μέχρι να πάει 10 μηνών και μετά θα της αρχίσω την τροφή για στειρωμένα!!!Εντόλη γιατρού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:42 Η kounelaki: #266 10-12-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ θα δίνω στην Ηλέκτρα την junior μέχρι να πάει 10 μηνών και μετά θα της αρχίσω την τροφή για στειρωμένα!!!Εντόλη γιατρού!!! Click για ανάπτυξη... Εγω ουτε και πριν τη στειρωση δεν της εδινα jounior! Ετρωγε λιγο απο του Σηφη,λιγο Friskies,λιγο Purina One,λιγο Perfect Fit...Οτι να'ναι γενικα απο το σουπερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:45 Η natalouko: #267 10-12-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω ουτε και πριν τη στειρωση δεν της εδινα jounior! Ετρωγε λιγο απο του Σηφη,λιγο Friskies,λιγο Purina One,λιγο Perfect Fit...Οτι να'ναι γενικα απο το σουπερ. Click για ανάπτυξη... Ε, αφού δεν έτρωγε και πριν junior, δώσε τώρα και στα δύο για στειρωμένα. Και εγώ της RC την sterilized θα δώσω στον στειρωμένο γατούλη που έχουμε στον κήπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:59 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #268 10-12-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη οποια κι αν παρω της Acana θα κανει για τα κατσουλια μου? Αυτη ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη royal ετσι?Και εχει και την ιδια τιμη! (Για Orijen δε το συζητω,με 250 ευρω το μηνα που μου στελνουν δε μου φτανει να την αγοραζω) Click για ανάπτυξη... Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:16 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #269 10-12-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αν μια τροφη δλδ ειναι χαμηλη σε μαγνησιο και σε λιπος τοτε κανει και για στειρωμενα ασχετα αν δεν το γραφει?Γιατι εχω δει πολλες τροφες της Ρουαλ οπως αυτη νομιζω https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_care_nutrition/hair_and_skin.aspx που μαλλον κανουν και για στειρωμενα αλλα δε το γραφουν... Καλα δεν πρεπει να φανε καθολου για μη στειρωμενα?Μπορω ενα μηνα να δωσω κατι αλλο ή μπορει να πιασει κρυσταλλους τοσο γρηγορα? Εξαλλου οι λιχουδιες που δινω ειναι για μη στειρωμενα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ μέχρι τώρα τους έδινα τροφή Ρόυαλ για μη στειρωμένα και τα δύο εντάξει είναι...κοντεύουν 5 χρόνων.Τροφή για στειρωμένα τους πήρα μια φορά και δεν την ήθελαν καθόλου.Τώρα τρώμε Ακάνα και μετά θα δούμε και την ¨Οριτζεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Aristocat: #270 10-12-09 15:51 Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #271 10-12-09 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ..το γλυκό μου....κοτοπουλάκι βραστό του έδωσες;Εγώ τις προάλλες που μου έκανε εμετό τα μύδια τον είχα με κοτόπουλο βραστό 2 μέρες...Όσο για την Ακάνα αφού και το αρνί είναι ίδιο τις ξεγράφουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #272 11-12-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες!Νομιζα οτι ειναι πολυ ακριβωτερη!Μια χαρα τοτε!Ειναι και καλυτερη απο τη Royal!Θα τη δοκιμασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η Aristocat: #273 11-12-09 12:22 Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #274 11-12-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έφτιαχνες ρυζάκι σε ζουμί από ψάρι ή κοτόπουλο;Πολύ βρασμένο όμως για να είναι σαν πατέ... Όσο για τα μύδια έχει φάει ο Βρούκος ....κιλά ολόκληρα και δεν τον πείραξαν ποτέ...ξέρει αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #275 11-12-09 15:06 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #276 11-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Ο nikos_x έγραψε: #277 11-12-09 15:30 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:29 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #278 11-12-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Click για ανάπτυξη... Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #279 11-12-09 18:51 Καλησπέρα σας! Επισήμως το μωρό μου απο χθες τρώει όριτζεν!! Αναμειγμένη προς το παρόν με την προηγούμενη τροφή της. Ένα θα σας πω! Την τσάκισε!! Μου φαίνεται πρέπει ν'αρχίσω να προσέχω πλέον πόσο φαγητό της δίνω. Πιο πριν όσο και να της έβαζα αυτή πήγαινε και τσιμπούσε λίγο λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν έπεφτε με τα μούτρα. Σ'αυτήν έπεσε με τα μούτρα εντελώς!!! Πάντως πήρα αυτήν με τα άγρια ψάρια και δεν είχε πρόβλημα. Μια χαρά την τρώει. Άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #280 11-12-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Click για ανάπτυξη... ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηευχαριστω αγοριμ'την ευκη μ'να'χς Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι? https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από natalouko: Εγώ θα δίνω στην Ηλέκτρα την junior μέχρι να πάει 10 μηνών και μετά θα της αρχίσω την τροφή για στειρωμένα!!!Εντόλη γιατρού!!! Click για ανάπτυξη... Εγω ουτε και πριν τη στειρωση δεν της εδινα jounior! Ετρωγε λιγο απο του Σηφη,λιγο Friskies,λιγο Purina One,λιγο Perfect Fit...Οτι να'ναι γενικα απο το σουπερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko Επιφανές μέλος Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:45 Η natalouko: #267 10-12-09 13:45 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω ουτε και πριν τη στειρωση δεν της εδινα jounior! Ετρωγε λιγο απο του Σηφη,λιγο Friskies,λιγο Purina One,λιγο Perfect Fit...Οτι να'ναι γενικα απο το σουπερ. Click για ανάπτυξη... Ε, αφού δεν έτρωγε και πριν junior, δώσε τώρα και στα δύο για στειρωμένα. Και εγώ της RC την sterilized θα δώσω στον στειρωμένο γατούλη που έχουμε στον κήπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:59 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #268 10-12-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη οποια κι αν παρω της Acana θα κανει για τα κατσουλια μου? Αυτη ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη royal ετσι?Και εχει και την ιδια τιμη! (Για Orijen δε το συζητω,με 250 ευρω το μηνα που μου στελνουν δε μου φτανει να την αγοραζω) Click για ανάπτυξη... Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:16 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #269 10-12-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αν μια τροφη δλδ ειναι χαμηλη σε μαγνησιο και σε λιπος τοτε κανει και για στειρωμενα ασχετα αν δεν το γραφει?Γιατι εχω δει πολλες τροφες της Ρουαλ οπως αυτη νομιζω https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_care_nutrition/hair_and_skin.aspx που μαλλον κανουν και για στειρωμενα αλλα δε το γραφουν... Καλα δεν πρεπει να φανε καθολου για μη στειρωμενα?Μπορω ενα μηνα να δωσω κατι αλλο ή μπορει να πιασει κρυσταλλους τοσο γρηγορα? Εξαλλου οι λιχουδιες που δινω ειναι για μη στειρωμενα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ μέχρι τώρα τους έδινα τροφή Ρόυαλ για μη στειρωμένα και τα δύο εντάξει είναι...κοντεύουν 5 χρόνων.Τροφή για στειρωμένα τους πήρα μια φορά και δεν την ήθελαν καθόλου.Τώρα τρώμε Ακάνα και μετά θα δούμε και την ¨Οριτζεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Aristocat: #270 10-12-09 15:51 Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #271 10-12-09 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ..το γλυκό μου....κοτοπουλάκι βραστό του έδωσες;Εγώ τις προάλλες που μου έκανε εμετό τα μύδια τον είχα με κοτόπουλο βραστό 2 μέρες...Όσο για την Ακάνα αφού και το αρνί είναι ίδιο τις ξεγράφουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #272 11-12-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες!Νομιζα οτι ειναι πολυ ακριβωτερη!Μια χαρα τοτε!Ειναι και καλυτερη απο τη Royal!Θα τη δοκιμασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η Aristocat: #273 11-12-09 12:22 Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #274 11-12-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έφτιαχνες ρυζάκι σε ζουμί από ψάρι ή κοτόπουλο;Πολύ βρασμένο όμως για να είναι σαν πατέ... Όσο για τα μύδια έχει φάει ο Βρούκος ....κιλά ολόκληρα και δεν τον πείραξαν ποτέ...ξέρει αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #275 11-12-09 15:06 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #276 11-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Ο nikos_x έγραψε: #277 11-12-09 15:30 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:29 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #278 11-12-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Click για ανάπτυξη... Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #279 11-12-09 18:51 Καλησπέρα σας! Επισήμως το μωρό μου απο χθες τρώει όριτζεν!! Αναμειγμένη προς το παρόν με την προηγούμενη τροφή της. Ένα θα σας πω! Την τσάκισε!! Μου φαίνεται πρέπει ν'αρχίσω να προσέχω πλέον πόσο φαγητό της δίνω. Πιο πριν όσο και να της έβαζα αυτή πήγαινε και τσιμπούσε λίγο λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν έπεφτε με τα μούτρα. Σ'αυτήν έπεσε με τα μούτρα εντελώς!!! Πάντως πήρα αυτήν με τα άγρια ψάρια και δεν είχε πρόβλημα. Μια χαρά την τρώει. Άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #280 11-12-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Click για ανάπτυξη... ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηευχαριστω αγοριμ'την ευκη μ'να'χς Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι? https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Εγω ουτε και πριν τη στειρωση δεν της εδινα jounior! Ετρωγε λιγο απο του Σηφη,λιγο Friskies,λιγο Purina One,λιγο Perfect Fit...Οτι να'ναι γενικα απο το σουπερ. Click για ανάπτυξη... Ε, αφού δεν έτρωγε και πριν junior, δώσε τώρα και στα δύο για στειρωμένα. Και εγώ της RC την sterilized θα δώσω στον στειρωμένο γατούλη που έχουμε στον κήπο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:59 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #268 10-12-09 14:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη οποια κι αν παρω της Acana θα κανει για τα κατσουλια μου? Αυτη ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη royal ετσι?Και εχει και την ιδια τιμη! (Για Orijen δε το συζητω,με 250 ευρω το μηνα που μου στελνουν δε μου φτανει να την αγοραζω) Click για ανάπτυξη... Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:16 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #269 10-12-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αν μια τροφη δλδ ειναι χαμηλη σε μαγνησιο και σε λιπος τοτε κανει και για στειρωμενα ασχετα αν δεν το γραφει?Γιατι εχω δει πολλες τροφες της Ρουαλ οπως αυτη νομιζω https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_care_nutrition/hair_and_skin.aspx που μαλλον κανουν και για στειρωμενα αλλα δε το γραφουν... Καλα δεν πρεπει να φανε καθολου για μη στειρωμενα?Μπορω ενα μηνα να δωσω κατι αλλο ή μπορει να πιασει κρυσταλλους τοσο γρηγορα? Εξαλλου οι λιχουδιες που δινω ειναι για μη στειρωμενα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ μέχρι τώρα τους έδινα τροφή Ρόυαλ για μη στειρωμένα και τα δύο εντάξει είναι...κοντεύουν 5 χρόνων.Τροφή για στειρωμένα τους πήρα μια φορά και δεν την ήθελαν καθόλου.Τώρα τρώμε Ακάνα και μετά θα δούμε και την ¨Οριτζεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Aristocat: #270 10-12-09 15:51 Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #271 10-12-09 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ..το γλυκό μου....κοτοπουλάκι βραστό του έδωσες;Εγώ τις προάλλες που μου έκανε εμετό τα μύδια τον είχα με κοτόπουλο βραστό 2 μέρες...Όσο για την Ακάνα αφού και το αρνί είναι ίδιο τις ξεγράφουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #272 11-12-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες!Νομιζα οτι ειναι πολυ ακριβωτερη!Μια χαρα τοτε!Ειναι και καλυτερη απο τη Royal!Θα τη δοκιμασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η Aristocat: #273 11-12-09 12:22 Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #274 11-12-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έφτιαχνες ρυζάκι σε ζουμί από ψάρι ή κοτόπουλο;Πολύ βρασμένο όμως για να είναι σαν πατέ... Όσο για τα μύδια έχει φάει ο Βρούκος ....κιλά ολόκληρα και δεν τον πείραξαν ποτέ...ξέρει αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #275 11-12-09 15:06 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #276 11-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Ο nikos_x έγραψε: #277 11-12-09 15:30 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:29 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #278 11-12-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Click για ανάπτυξη... Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #279 11-12-09 18:51 Καλησπέρα σας! Επισήμως το μωρό μου απο χθες τρώει όριτζεν!! Αναμειγμένη προς το παρόν με την προηγούμενη τροφή της. Ένα θα σας πω! Την τσάκισε!! Μου φαίνεται πρέπει ν'αρχίσω να προσέχω πλέον πόσο φαγητό της δίνω. Πιο πριν όσο και να της έβαζα αυτή πήγαινε και τσιμπούσε λίγο λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν έπεφτε με τα μούτρα. Σ'αυτήν έπεσε με τα μούτρα εντελώς!!! Πάντως πήρα αυτήν με τα άγρια ψάρια και δεν είχε πρόβλημα. Μια χαρά την τρώει. Άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #280 11-12-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Click για ανάπτυξη... ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηευχαριστω αγοριμ'την ευκη μ'να'χς Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι? https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δηλαδη οποια κι αν παρω της Acana θα κανει για τα κατσουλια μου? Αυτη ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη royal ετσι?Και εχει και την ιδια τιμη! (Για Orijen δε το συζητω,με 250 ευρω το μηνα που μου στελνουν δε μου φτανει να την αγοραζω) Click για ανάπτυξη... Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:16 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #269 10-12-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αν μια τροφη δλδ ειναι χαμηλη σε μαγνησιο και σε λιπος τοτε κανει και για στειρωμενα ασχετα αν δεν το γραφει?Γιατι εχω δει πολλες τροφες της Ρουαλ οπως αυτη νομιζω https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_care_nutrition/hair_and_skin.aspx που μαλλον κανουν και για στειρωμενα αλλα δε το γραφουν... Καλα δεν πρεπει να φανε καθολου για μη στειρωμενα?Μπορω ενα μηνα να δωσω κατι αλλο ή μπορει να πιασει κρυσταλλους τοσο γρηγορα? Εξαλλου οι λιχουδιες που δινω ειναι για μη στειρωμενα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ μέχρι τώρα τους έδινα τροφή Ρόυαλ για μη στειρωμένα και τα δύο εντάξει είναι...κοντεύουν 5 χρόνων.Τροφή για στειρωμένα τους πήρα μια φορά και δεν την ήθελαν καθόλου.Τώρα τρώμε Ακάνα και μετά θα δούμε και την ¨Οριτζεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Aristocat: #270 10-12-09 15:51 Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #271 10-12-09 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ..το γλυκό μου....κοτοπουλάκι βραστό του έδωσες;Εγώ τις προάλλες που μου έκανε εμετό τα μύδια τον είχα με κοτόπουλο βραστό 2 μέρες...Όσο για την Ακάνα αφού και το αρνί είναι ίδιο τις ξεγράφουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #272 11-12-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες!Νομιζα οτι ειναι πολυ ακριβωτερη!Μια χαρα τοτε!Ειναι και καλυτερη απο τη Royal!Θα τη δοκιμασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η Aristocat: #273 11-12-09 12:22 Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #274 11-12-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έφτιαχνες ρυζάκι σε ζουμί από ψάρι ή κοτόπουλο;Πολύ βρασμένο όμως για να είναι σαν πατέ... Όσο για τα μύδια έχει φάει ο Βρούκος ....κιλά ολόκληρα και δεν τον πείραξαν ποτέ...ξέρει αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #275 11-12-09 15:06 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #276 11-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Ο nikos_x έγραψε: #277 11-12-09 15:30 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:29 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #278 11-12-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Click για ανάπτυξη... Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #279 11-12-09 18:51 Καλησπέρα σας! Επισήμως το μωρό μου απο χθες τρώει όριτζεν!! Αναμειγμένη προς το παρόν με την προηγούμενη τροφή της. Ένα θα σας πω! Την τσάκισε!! Μου φαίνεται πρέπει ν'αρχίσω να προσέχω πλέον πόσο φαγητό της δίνω. Πιο πριν όσο και να της έβαζα αυτή πήγαινε και τσιμπούσε λίγο λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν έπεφτε με τα μούτρα. Σ'αυτήν έπεσε με τα μούτρα εντελώς!!! Πάντως πήρα αυτήν με τα άγρια ψάρια και δεν είχε πρόβλημα. Μια χαρά την τρώει. Άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #280 11-12-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Click για ανάπτυξη... ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηευχαριστω αγοριμ'την ευκη μ'να'χς Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι? https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αν μια τροφη δλδ ειναι χαμηλη σε μαγνησιο και σε λιπος τοτε κανει και για στειρωμενα ασχετα αν δεν το γραφει?Γιατι εχω δει πολλες τροφες της Ρουαλ οπως αυτη νομιζω https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_care_nutrition/hair_and_skin.aspx που μαλλον κανουν και για στειρωμενα αλλα δε το γραφουν... Καλα δεν πρεπει να φανε καθολου για μη στειρωμενα?Μπορω ενα μηνα να δωσω κατι αλλο ή μπορει να πιασει κρυσταλλους τοσο γρηγορα? Εξαλλου οι λιχουδιες που δινω ειναι για μη στειρωμενα.. Click για ανάπτυξη... Εγώ μέχρι τώρα τους έδινα τροφή Ρόυαλ για μη στειρωμένα και τα δύο εντάξει είναι...κοντεύουν 5 χρόνων.Τροφή για στειρωμένα τους πήρα μια φορά και δεν την ήθελαν καθόλου.Τώρα τρώμε Ακάνα και μετά θα δούμε και την ¨Οριτζεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:51 Η Aristocat: #270 10-12-09 15:51 Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #271 10-12-09 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ..το γλυκό μου....κοτοπουλάκι βραστό του έδωσες;Εγώ τις προάλλες που μου έκανε εμετό τα μύδια τον είχα με κοτόπουλο βραστό 2 μέρες...Όσο για την Ακάνα αφού και το αρνί είναι ίδιο τις ξεγράφουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #272 11-12-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες!Νομιζα οτι ειναι πολυ ακριβωτερη!Μια χαρα τοτε!Ειναι και καλυτερη απο τη Royal!Θα τη δοκιμασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η Aristocat: #273 11-12-09 12:22 Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #274 11-12-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έφτιαχνες ρυζάκι σε ζουμί από ψάρι ή κοτόπουλο;Πολύ βρασμένο όμως για να είναι σαν πατέ... Όσο για τα μύδια έχει φάει ο Βρούκος ....κιλά ολόκληρα και δεν τον πείραξαν ποτέ...ξέρει αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #275 11-12-09 15:06 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #276 11-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Ο nikos_x έγραψε: #277 11-12-09 15:30 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:29 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #278 11-12-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Click για ανάπτυξη... Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #279 11-12-09 18:51 Καλησπέρα σας! Επισήμως το μωρό μου απο χθες τρώει όριτζεν!! Αναμειγμένη προς το παρόν με την προηγούμενη τροφή της. Ένα θα σας πω! Την τσάκισε!! Μου φαίνεται πρέπει ν'αρχίσω να προσέχω πλέον πόσο φαγητό της δίνω. Πιο πριν όσο και να της έβαζα αυτή πήγαινε και τσιμπούσε λίγο λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν έπεφτε με τα μούτρα. Σ'αυτήν έπεσε με τα μούτρα εντελώς!!! Πάντως πήρα αυτήν με τα άγρια ψάρια και δεν είχε πρόβλημα. Μια χαρά την τρώει. Άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #280 11-12-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Click για ανάπτυξη... ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηευχαριστω αγοριμ'την ευκη μ'να'χς Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι? https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:08 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #271 10-12-09 18:08 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ..το γλυκό μου....κοτοπουλάκι βραστό του έδωσες;Εγώ τις προάλλες που μου έκανε εμετό τα μύδια τον είχα με κοτόπουλο βραστό 2 μέρες...Όσο για την Ακάνα αφού και το αρνί είναι ίδιο τις ξεγράφουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #272 11-12-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες!Νομιζα οτι ειναι πολυ ακριβωτερη!Μια χαρα τοτε!Ειναι και καλυτερη απο τη Royal!Θα τη δοκιμασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η Aristocat: #273 11-12-09 12:22 Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #274 11-12-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έφτιαχνες ρυζάκι σε ζουμί από ψάρι ή κοτόπουλο;Πολύ βρασμένο όμως για να είναι σαν πατέ... Όσο για τα μύδια έχει φάει ο Βρούκος ....κιλά ολόκληρα και δεν τον πείραξαν ποτέ...ξέρει αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #275 11-12-09 15:06 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #276 11-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Ο nikos_x έγραψε: #277 11-12-09 15:30 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:29 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #278 11-12-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Click για ανάπτυξη... Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #279 11-12-09 18:51 Καλησπέρα σας! Επισήμως το μωρό μου απο χθες τρώει όριτζεν!! Αναμειγμένη προς το παρόν με την προηγούμενη τροφή της. Ένα θα σας πω! Την τσάκισε!! Μου φαίνεται πρέπει ν'αρχίσω να προσέχω πλέον πόσο φαγητό της δίνω. Πιο πριν όσο και να της έβαζα αυτή πήγαινε και τσιμπούσε λίγο λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν έπεφτε με τα μούτρα. Σ'αυτήν έπεσε με τα μούτρα εντελώς!!! Πάντως πήρα αυτήν με τα άγρια ψάρια και δεν είχε πρόβλημα. Μια χαρά την τρώει. Άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #280 11-12-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Click για ανάπτυξη... ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηευχαριστω αγοριμ'την ευκη μ'να'χς Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι? https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο Click για ανάπτυξη... Περαστικά του ..το γλυκό μου....κοτοπουλάκι βραστό του έδωσες;Εγώ τις προάλλες που μου έκανε εμετό τα μύδια τον είχα με κοτόπουλο βραστό 2 μέρες...Όσο για την Ακάνα αφού και το αρνί είναι ίδιο τις ξεγράφουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:01 Η kounelaki: #272 11-12-09 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες!Νομιζα οτι ειναι πολυ ακριβωτερη!Μια χαρα τοτε!Ειναι και καλυτερη απο τη Royal!Θα τη δοκιμασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η Aristocat: #273 11-12-09 12:22 Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #274 11-12-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έφτιαχνες ρυζάκι σε ζουμί από ψάρι ή κοτόπουλο;Πολύ βρασμένο όμως για να είναι σαν πατέ... Όσο για τα μύδια έχει φάει ο Βρούκος ....κιλά ολόκληρα και δεν τον πείραξαν ποτέ...ξέρει αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #275 11-12-09 15:06 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #276 11-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Ο nikos_x έγραψε: #277 11-12-09 15:30 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:29 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #278 11-12-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Click για ανάπτυξη... Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #279 11-12-09 18:51 Καλησπέρα σας! Επισήμως το μωρό μου απο χθες τρώει όριτζεν!! Αναμειγμένη προς το παρόν με την προηγούμενη τροφή της. Ένα θα σας πω! Την τσάκισε!! Μου φαίνεται πρέπει ν'αρχίσω να προσέχω πλέον πόσο φαγητό της δίνω. Πιο πριν όσο και να της έβαζα αυτή πήγαινε και τσιμπούσε λίγο λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν έπεφτε με τα μούτρα. Σ'αυτήν έπεσε με τα μούτρα εντελώς!!! Πάντως πήρα αυτήν με τα άγρια ψάρια και δεν είχε πρόβλημα. Μια χαρά την τρώει. Άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #280 11-12-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Click για ανάπτυξη... ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηευχαριστω αγοριμ'την ευκη μ'να'χς Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι? https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη.. Click για ανάπτυξη... Ιντα λες!Νομιζα οτι ειναι πολυ ακριβωτερη!Μια χαρα τοτε!Ειναι και καλυτερη απο τη Royal!Θα τη δοκιμασουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat Εκκολαπτόμενο μέλος Η Aristocat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 380 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:22 Η Aristocat: #273 11-12-09 12:22 Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #274 11-12-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έφτιαχνες ρυζάκι σε ζουμί από ψάρι ή κοτόπουλο;Πολύ βρασμένο όμως για να είναι σαν πατέ... Όσο για τα μύδια έχει φάει ο Βρούκος ....κιλά ολόκληρα και δεν τον πείραξαν ποτέ...ξέρει αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #275 11-12-09 15:06 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #276 11-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Ο nikos_x έγραψε: #277 11-12-09 15:30 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:29 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #278 11-12-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Click για ανάπτυξη... Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #279 11-12-09 18:51 Καλησπέρα σας! Επισήμως το μωρό μου απο χθες τρώει όριτζεν!! Αναμειγμένη προς το παρόν με την προηγούμενη τροφή της. Ένα θα σας πω! Την τσάκισε!! Μου φαίνεται πρέπει ν'αρχίσω να προσέχω πλέον πόσο φαγητό της δίνω. Πιο πριν όσο και να της έβαζα αυτή πήγαινε και τσιμπούσε λίγο λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν έπεφτε με τα μούτρα. Σ'αυτήν έπεσε με τα μούτρα εντελώς!!! Πάντως πήρα αυτήν με τα άγρια ψάρια και δεν είχε πρόβλημα. Μια χαρά την τρώει. Άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #280 11-12-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Click για ανάπτυξη... ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηευχαριστω αγοριμ'την ευκη μ'να'χς Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι? https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:28 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #274 11-12-09 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έφτιαχνες ρυζάκι σε ζουμί από ψάρι ή κοτόπουλο;Πολύ βρασμένο όμως για να είναι σαν πατέ... Όσο για τα μύδια έχει φάει ο Βρούκος ....κιλά ολόκληρα και δεν τον πείραξαν ποτέ...ξέρει αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #275 11-12-09 15:06 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #276 11-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Ο nikos_x έγραψε: #277 11-12-09 15:30 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:29 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #278 11-12-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Click για ανάπτυξη... Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #279 11-12-09 18:51 Καλησπέρα σας! Επισήμως το μωρό μου απο χθες τρώει όριτζεν!! Αναμειγμένη προς το παρόν με την προηγούμενη τροφή της. Ένα θα σας πω! Την τσάκισε!! Μου φαίνεται πρέπει ν'αρχίσω να προσέχω πλέον πόσο φαγητό της δίνω. Πιο πριν όσο και να της έβαζα αυτή πήγαινε και τσιμπούσε λίγο λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν έπεφτε με τα μούτρα. Σ'αυτήν έπεσε με τα μούτρα εντελώς!!! Πάντως πήρα αυτήν με τα άγρια ψάρια και δεν είχε πρόβλημα. Μια χαρά την τρώει. Άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #280 11-12-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Click για ανάπτυξη... ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηευχαριστω αγοριμ'την ευκη μ'να'χς Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι? https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aristocat: Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η ΑκάναΊσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρωκαλά το ταίζεις μύδια το παιδί? Click για ανάπτυξη... Μήπως να του έφτιαχνες ρυζάκι σε ζουμί από ψάρι ή κοτόπουλο;Πολύ βρασμένο όμως για να είναι σαν πατέ... Όσο για τα μύδια έχει φάει ο Βρούκος ....κιλά ολόκληρα και δεν τον πείραξαν ποτέ...ξέρει αυτός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #275 11-12-09 15:06 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #276 11-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Ο nikos_x έγραψε: #277 11-12-09 15:30 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:29 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #278 11-12-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Click για ανάπτυξη... Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #279 11-12-09 18:51 Καλησπέρα σας! Επισήμως το μωρό μου απο χθες τρώει όριτζεν!! Αναμειγμένη προς το παρόν με την προηγούμενη τροφή της. Ένα θα σας πω! Την τσάκισε!! Μου φαίνεται πρέπει ν'αρχίσω να προσέχω πλέον πόσο φαγητό της δίνω. Πιο πριν όσο και να της έβαζα αυτή πήγαινε και τσιμπούσε λίγο λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν έπεφτε με τα μούτρα. Σ'αυτήν έπεσε με τα μούτρα εντελώς!!! Πάντως πήρα αυτήν με τα άγρια ψάρια και δεν είχε πρόβλημα. Μια χαρά την τρώει. Άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #280 11-12-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Click για ανάπτυξη... ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηευχαριστω αγοριμ'την ευκη μ'να'χς Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι? https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #276 11-12-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Ο nikos_x έγραψε: #277 11-12-09 15:30 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:29 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #278 11-12-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Click για ανάπτυξη... Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #279 11-12-09 18:51 Καλησπέρα σας! Επισήμως το μωρό μου απο χθες τρώει όριτζεν!! Αναμειγμένη προς το παρόν με την προηγούμενη τροφή της. Ένα θα σας πω! Την τσάκισε!! Μου φαίνεται πρέπει ν'αρχίσω να προσέχω πλέον πόσο φαγητό της δίνω. Πιο πριν όσο και να της έβαζα αυτή πήγαινε και τσιμπούσε λίγο λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν έπεφτε με τα μούτρα. Σ'αυτήν έπεσε με τα μούτρα εντελώς!!! Πάντως πήρα αυτήν με τα άγρια ψάρια και δεν είχε πρόβλημα. Μια χαρά την τρώει. Άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #280 11-12-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Click για ανάπτυξη... ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηευχαριστω αγοριμ'την ευκη μ'να'χς Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι? https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_x Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:30 Ο nikos_x έγραψε: #277 11-12-09 15:30 θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:29 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #278 11-12-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Click για ανάπτυξη... Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #279 11-12-09 18:51 Καλησπέρα σας! Επισήμως το μωρό μου απο χθες τρώει όριτζεν!! Αναμειγμένη προς το παρόν με την προηγούμενη τροφή της. Ένα θα σας πω! Την τσάκισε!! Μου φαίνεται πρέπει ν'αρχίσω να προσέχω πλέον πόσο φαγητό της δίνω. Πιο πριν όσο και να της έβαζα αυτή πήγαινε και τσιμπούσε λίγο λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν έπεφτε με τα μούτρα. Σ'αυτήν έπεσε με τα μούτρα εντελώς!!! Πάντως πήρα αυτήν με τα άγρια ψάρια και δεν είχε πρόβλημα. Μια χαρά την τρώει. Άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #280 11-12-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Click για ανάπτυξη... ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηευχαριστω αγοριμ'την ευκη μ'να'χς Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι? https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal Click για ανάπτυξη... Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ Διάσημο μέλος Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:29 Η ANNA KATΣΑΡΟΥ: #278 11-12-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Click για ανάπτυξη... Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #279 11-12-09 18:51 Καλησπέρα σας! Επισήμως το μωρό μου απο χθες τρώει όριτζεν!! Αναμειγμένη προς το παρόν με την προηγούμενη τροφή της. Ένα θα σας πω! Την τσάκισε!! Μου φαίνεται πρέπει ν'αρχίσω να προσέχω πλέον πόσο φαγητό της δίνω. Πιο πριν όσο και να της έβαζα αυτή πήγαινε και τσιμπούσε λίγο λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν έπεφτε με τα μούτρα. Σ'αυτήν έπεσε με τα μούτρα εντελώς!!! Πάντως πήρα αυτήν με τα άγρια ψάρια και δεν είχε πρόβλημα. Μια χαρά την τρώει. Άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #280 11-12-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Click για ανάπτυξη... ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηευχαριστω αγοριμ'την ευκη μ'να'χς Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι? https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: tammy peiraiwths Wild_Boy Ρύζι kiss bill Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω... Click για ανάπτυξη... Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:51 Η aalyah έγραψε: #279 11-12-09 18:51 Καλησπέρα σας! Επισήμως το μωρό μου απο χθες τρώει όριτζεν!! Αναμειγμένη προς το παρόν με την προηγούμενη τροφή της. Ένα θα σας πω! Την τσάκισε!! Μου φαίνεται πρέπει ν'αρχίσω να προσέχω πλέον πόσο φαγητό της δίνω. Πιο πριν όσο και να της έβαζα αυτή πήγαινε και τσιμπούσε λίγο λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν έπεφτε με τα μούτρα. Σ'αυτήν έπεσε με τα μούτρα εντελώς!!! Πάντως πήρα αυτήν με τα άγρια ψάρια και δεν είχε πρόβλημα. Μια χαρά την τρώει. Άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #280 11-12-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Click για ανάπτυξη... ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηευχαριστω αγοριμ'την ευκη μ'να'χς Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι? https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 15 16 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 Επόμενη First Προηγούμενη 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 14 από 34 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα σας! Επισήμως το μωρό μου απο χθες τρώει όριτζεν!! Αναμειγμένη προς το παρόν με την προηγούμενη τροφή της. Ένα θα σας πω! Την τσάκισε!! Μου φαίνεται πρέπει ν'αρχίσω να προσέχω πλέον πόσο φαγητό της δίνω. Πιο πριν όσο και να της έβαζα αυτή πήγαινε και τσιμπούσε λίγο λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν έπεφτε με τα μούτρα. Σ'αυτήν έπεσε με τα μούτρα εντελώς!!! Πάντως πήρα αυτήν με τα άγρια ψάρια και δεν είχε πρόβλημα. Μια χαρά την τρώει. Άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #280 11-12-09 19:15 Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Click για ανάπτυξη... ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηευχαριστω αγοριμ'την ευκη μ'να'χς Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι? https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από nikos_x: Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα. Click για ανάπτυξη... ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηευχαριστω αγοριμ'την ευκη μ'να'χς Αρχική Δημοσίευση από ANNA KATΣΑΡΟΥ: Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την. Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι? https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.