kounelaki
Περιβόητο μέλος

Καλα δεν πρεπει να φανε καθολου για μη στειρωμενα?Μπορω ενα μηνα να δωσω κατι αλλο ή μπορει να πιασει κρυσταλλους τοσο γρηγορα?
Εξαλλου οι λιχουδιες που δινω ειναι για μη στειρωμενα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εγω τους αλλαξα κατευθειαν σε τροφη για στειρωμενα.Καποιες τροφες hollistic ειναι σχεδιασμενες ωστε να καλυπτουν ολα τα ζωα,στειρωμενα,αστειρωτα,γατακια...Kαποιες απο αυτες ειναι η Αcana και η Orijen.Απο τη στιγμη οπως που η royal εχει χωριστη τροφη για στειρωμενα,η υπολοιπες σημαινει οτι ειναι ακαταλληλες.

Δηλαδη οποια κι αν παρω της Acana θα κανει για τα κατσουλια μου?

Αυτη ειναι σιγουρα καλυτερη απο τη royal ετσι?Και εχει και την ιδια τιμη!

(Για Orijen δε το συζητω,με 250 ευρω το μηνα που μου στελνουν δε μου φτανει να την αγοραζω
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,ειναι η ιδια τροφη για ολα τα γατακια,αυτη ειναι η φιλοσοφια τους.Καλυτερη απο ποια αποψη;Αν κανει στη γατα σου και οπως σου ειπα πιο πανω τη δεχεται ο οργανισμος της και δεν παχαινει,ναι.Εγω την Orijen την παιρνω σε επτακιλο και μου βγαινει 47 ευρω,συμφερει.
(Για Orijen δε το συζητω,με 250 ευρω το μηνα που μου στελνουν δε μου φτανει να την αγοραζω)
natalouko
Επιφανές μέλος

Εντόλη γιατρού!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εγω ουτε και πριν τη στειρωση δεν της εδινα jounior! Ετρωγε λιγο απο του Σηφη,λιγο FriskiesΕγώ θα δίνω στην Ηλέκτρα την junior μέχρι να πάει 10 μηνών και μετά θα της αρχίσω την τροφή για στειρωμένα!!!Εντόλη γιατρού!!!
![]()
,λιγο Purina One,λιγο Perfect Fit...Οτι να'ναι γενικα απο το σουπερ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Ε, αφού δεν έτρωγε και πριν junior, δώσε τώρα και στα δύο για στειρωμένα.Εγω ουτε και πριν τη στειρωση δεν της εδινα jounior! Ετρωγε λιγο απο του Σηφη,λιγο Friskies,λιγο Purina One,λιγο Perfect Fit...Οτι να'ναι γενικα απο το σουπερ.

Και εγώ της RC την sterilized θα δώσω στον στειρωμένο γατούλη που έχουμε στον κήπο!!!

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη..
(Για Orijen δε το συζητω,με 250 ευρω το μηνα που μου στελνουν δε μου φτανει να την αγοραζω)

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εγώ μέχρι τώρα τους έδινα τροφή Ρόυαλ για μη στειρωμένα και τα δύο εντάξει είναι...κοντεύουν 5 χρόνων.Τροφή για στειρωμένα τους πήρα μια φορά και δεν την ήθελαν καθόλου.Τώρα τρώμε Ακάνα και μετά θα δούμε και την ¨Οριτζεν.Αν μια τροφη δλδ ειναι χαμηλη σε μαγνησιο και σε λιπος τοτε κανει και για στειρωμενα ασχετα αν δεν το γραφει?Γιατι εχω δει πολλες τροφες της Ρουαλ οπως αυτη νομιζω https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_care_nutrition/hair_and_skin.aspx που μαλλον κανουν και για στειρωμενα αλλα δε το γραφουν...
Καλα δεν πρεπει να φανε καθολου για μη στειρωμενα?Μπορω ενα μηνα να δωσω κατι αλλο ή μπορει να πιασει κρυσταλλους τοσο γρηγορα?
Εξαλλου οι λιχουδιες που δινω ειναι για μη στειρωμενα..
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Περαστικά του ..το γλυκό μου....κοτοπουλάκι βραστό του έδωσες;Εγώ τις προάλλες που μου έκανε εμετό τα μύδια τον είχα με κοτόπουλο βραστό 2 μέρες...Όσο για την Ακάνα αφού και το αρνί είναι ίδιο τις ξεγράφουμε...Μπαίνω λίγο αργοπορημένη αφού έχουν μεσολαβήσει 4 σελίδεςΕμάς ο Κούκη με την Ακάνα μάλλον έκανε στομαχικές διαταραχές. Και ναι, Άννα έτσι είναι οι κροκέτες και με το αρνί. Τώρα πάμε στο RC για ευαίσθητα στομάχια, χτες έφαγε 5 κροκέτες και 1 σαρδέλα ψητή ευτυχώς δεν τα έβγαλε. Σήμερα πάλι άρχσε τον εμετό. Οπότε τώρα μικρά γεύματα σε συχνά διαστήματα...Στομαχάκι άρρωστο
![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ιντα λες!Νομιζα οτι ειναι πολυ ακριβωτερη!Και η Όριτζεν είναι πιο φθηνή από την Ρουαλ...αν πάρεις 7κιλο που κάνει 47 ευρώ το κιλό κοστίζει 6,7 ευρώ..Η Ρόυαλ έχει το κιλό 10 ευρώ ...η δίκιλη 9,25 το κιλό η 4κιλη και 7 ευρώ το κιλό η 10κιλη.Άρα η Όριτζεν είναι φθηνότερη..![]()
Μια χαρα τοτε!Ειναι και καλυτερη απο τη Royal!Θα τη δοκιμασουμε!
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η Ακάνα
Ίσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρω
καλά το ταίζεις μύδια το παιδί
?

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Μήπως να του έφτιαχνες ρυζάκι σε ζουμί από ψάρι ή κοτόπουλο;Πολύ βρασμένο όμως για να είναι σαν πατέ...Ναι Άννα μου, και το κοτόπουλο δεν βάστησε μέσα στο γατοστόμαχό μαςΑρχίσαμε τροφή για ευαίσθητα στομάχια, αλλά ομολογώ πως έχω τις επιφυλάξεις μου για το εάν το προκάλεσε η Ακάνα
Ίσως συνέπεσε..τι να υποθέσω δεν ξέρω
καλά το ταίζεις μύδια το παιδί
?
![]()
Όσο για τα μύδια έχει φάει ο Βρούκος ....κιλά ολόκληρα και δεν τον πείραξαν ποτέ...ξέρει αυτός..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω...θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal![]()
nikos_x
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα.θα με βολευε αν εχω εγκυο τη μικρη να συνεχισω να δινω σε ολα την acana...και να μη χωρισω τις τροφες...αληθεια κανει για εγκυες γατουλες? εχει λιγοτερη πρωτεινη και λιπαρα απο τη kitten 36 της royal![]()

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Μηπως να προσεξω κατι αλλο κι οχι αυτα? ειναι υγιεινη μωρε η acana και θελω να τη προτιμησω...

Δοκιμασέ την.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος

Αναμειγμένη προς το παρόν με την προηγούμενη τροφή της. Ένα θα σας πω! Την τσάκισε!! 
Μου φαίνεται πρέπει ν'αρχίσω να προσέχω πλέον πόσο φαγητό της δίνω. Πιο πριν όσο και να της έβαζα αυτή πήγαινε και τσιμπούσε λίγο λίγο κατά την διάρκεια της ημέρας και δεν έπεφτε με τα μούτρα. Σ'αυτήν έπεσε με τα μούτρα εντελώς!!! Πάντως πήρα αυτήν με τα άγρια ψάρια και δεν είχε πρόβλημα. Μια χαρά την τρώει. Άντε να δούμε...τι ψάρια θα πιάσουμε. 
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ο σωστος ανθρωπος στη σωστη στιγμηΘα αυξησεις την ποσοτητα οπως θα εκανες με καθε αλλη ξηρα.![]()

ευχαριστω αγοριμ'
την ευκη μ'να'χς
ευχαριστω Ανιω..κι αυτη που βρηκα τι ειναι?Γιουλίτσκα βλέπω ότι η Kitten 34 (36 δεν υπάρχει)έχει κι αυτή 2Ο % λίπος και 34% πρωτείνη.Το ασβέστιο 1,1 και το μαγνήσιο 0,09.Άρα η Ακάνα είναι ίδια σχεδόν απλώς έχει πιο πολλή πρωτείνη..Δοκιμασέ την.

https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/feline_health_nutrition/kitten.aspx
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool