moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 18:56 Η moukelis έγραψε: #1.301 23-11-08 18:56 Αρχική Δημοσίευση από zina: Με τετοια σοκολατενια μαμα και τετοια σοκολατενιο μπαμπα γινομαι συμμετοχη στην απαγωγη .Εχω κατι καλα σχεδια ετοιμα χαχα Click για ανάπτυξη... Κι εσεις κυρια μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 18:59 Η ria23 έγραψε: #1.302 23-11-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από zina: Με τετοια σοκολατενια μαμα και τετοια σοκολατενιο μπαμπα γινομαι συμμετοχη στην απαγωγη .Εχω κατι καλα σχεδια ετοιμα χαχα Click για ανάπτυξη... θα μας δειρει η Δωρα το βλεπω ασε που θα μας διαγραψει και τις 2 απο την λιστα με τα σοκολατακια !!!!! η ΘΕΝΙΑ φταιει που μας βαζει ιδεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:05 Η aalyah έγραψε: #1.303 23-11-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα μοιαζει πολυ το νιαουρισμα των σιαμ...Εμας μας μιλαει αρκετα το βραδακι,απανταει σε οτι τη ρωτας,αλλα ο μεγαλος πολυλογας της οικογενειας ειναι ο Σειριος. Click για ανάπτυξη... Α πρέπει να έχει κάτι απο σιάμ αυτός πάει και τελείωσε Αρχική Δημοσίευση από ria23: θα μας δειρει η Δωρα το βλεπω ασε που θα μας διαγραψει και τις 2 απο την λιστα με τα σοκολατακια !!!!! η ΘΕΝΙΑ φταιει που μας βαζει ιδεες Click για ανάπτυξη... Είναι τακτική Ρία μου! Να ξεγράψει εσάς για να δώσει τα σοκολατάκια σε μένα Πω πω φτου μου δεν ντρέπομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:06 Η ria23 έγραψε: #1.304 23-11-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι τακτική Ρία μου! Να ξεγράψει εσάς για να δώσει τα σοκολατάκια σε μένα Πω πω φτου μου δεν ντρέπομαι. Click για ανάπτυξη... ετσι εεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:10 Η aalyah έγραψε: #1.305 23-11-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ετσι εεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????? Click για ανάπτυξη... Έχω ξεφύγει εντελώς. Πρέπει να με επαναφέρω στην τάξη Μην δίνετει σημασία πάντως φταίει η έλλειψη γάτας σε συνδοιασμό με το ότι είμαι αγγλία. Σιγά σιγά θα ηρεμήσω. Υπάρχει και για μένα ελπίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η ria23 έγραψε: #1.306 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχω ξεφύγει εντελώς. Πρέπει να με επαναφέρω στην τάξη Μην δίνετει σημασία πάντως φταίει η έλλειψη γάτας σε συνδοιασμό με το ότι είμαι αγγλία. Σιγά σιγά θα ηρεμήσω. Υπάρχει και για μένα ελπίδα Click για ανάπτυξη... ιριδααααααααααααα????????? επανεφερε την κυρια σου σε ταξη παρακαλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #1.307 23-11-08 19:18 Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας! Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η zina έγραψε: #1.308 23-11-08 19:33 Δεν φταιμε εμεις η γοητια τους φταιει.Με το νιαουρισμα απο τα σιαμεζακια μπορεις να παθεις ηττα.Νιαουριζε η γατα και εγω ετρεχα να δω γιατι κλαιει το μωρο.Οταν θα εχετε την εμπειρια αυτη θα καταλαβετε ποσο κοντα ειναι η φωνη της σιαμεζας με ενος βρεφους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η moukelis έγραψε: #1.309 23-11-08 19:36 Ναι παιδια αληθεια,και σε συνδυασμο με το δεσιμο που εχουν με τον ιδιοκτητη...Ειναι ερωτας,πραγματικα!Δεν εχω ξαναζησει κατι παρομοιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #1.310 23-11-08 19:37 εγω και με την ηρω που δεν ειναι σιαμ το ιδιο κανω ωχ!!!!! φανταζομαι και με το σοκολατακι θα τρεχω εις διπλουν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:46 Η zina έγραψε: #1.311 23-11-08 19:46 Οι σιαμ ειναι απο τις λιγες γατες που δενονται με τους ανθρωπογονεις τοσο πολυ οσο και ο σκυλος .Ειναι λατρεμενες οι ατιμουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.312 23-11-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας! Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ε είναι μια μιξη Δώρα μου τι να κανουμε?? Πως λεμε μιξη για μπεσαμελ που τα εχει ολα μεσα? Ε καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:49 Η zina έγραψε: #1.313 23-11-08 19:49 Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η ria23 έγραψε: #1.314 23-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... κοινη ευρωπαικη αν και θελουν να τον κλεψουν απο οτι εμαθα ...τον περασαν για βρετανακι φυσικαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #1.315 23-11-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος δεν ξερουμε ακριβως τι ειναι,γιατι ξερουμε μονο τη μαμα του.Οποτε ειναι ημιαιμος,ισως να εχει και καποια ρατσα στη γραμμη του,αλλα δε θα μαθουμε ποτε τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η ΑΝΘΗ16627: #1.316 23-11-08 22:20 Καλησπέρα, μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα σας!Έχω και εγώ μια σιάμ γατούλα την λιλιθ και ειλικρινά με εντυπωσιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο έδω και 5 χρόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.317 23-11-08 22:54 Καλως μας ηρθες λοιπον! Πολυ ομορφο ονομα το Λίλιθ,έτσι έλεγα να ονομάζω κι εγω τη δική μου αλλα δε συμφωνουσαμε ολοι...Θα μας βαλεις καμια φωτογραφία της να τη θαυμασουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΑΝΘΗ16627: #1.318 23-11-08 23:04 Δεν είναι ταιριαστό όνομα για μία Σιάμ?Λοιπόν υπόσχομαι οτι μόλις καταφέρω να ανακαλύψω με ποιο τρόπο θα μπόρέσω να στείλω φωτο της θα το κάνω.Αλλά πρέπει να είναι μια πολύ νιαζάρικη φώτο για το γλυκούλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η moukelis έγραψε: #1.319 23-11-08 23:07 Θα περιμενουμε! Μπορεις να ανεβασεις μερικες φωτογραφίες της στο gallery,ή να πατησεις "επεξεργαστής κειμένου" δίπλα απο το κουμπακι "υποβολή" κι από εκεί "διαχείρηση συννημένων". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Michalis1 Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο Michalis1: #1.320 24-11-08 12:41 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους... μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια? αρσενικο η θυληκο κλπ? Ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zina: Με τετοια σοκολατενια μαμα και τετοια σοκολατενιο μπαμπα γινομαι συμμετοχη στην απαγωγη .Εχω κατι καλα σχεδια ετοιμα χαχα Click για ανάπτυξη... Κι εσεις κυρια μου;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 18:59 Η ria23 έγραψε: #1.302 23-11-08 18:59 Αρχική Δημοσίευση από zina: Με τετοια σοκολατενια μαμα και τετοια σοκολατενιο μπαμπα γινομαι συμμετοχη στην απαγωγη .Εχω κατι καλα σχεδια ετοιμα χαχα Click για ανάπτυξη... θα μας δειρει η Δωρα το βλεπω ασε που θα μας διαγραψει και τις 2 απο την λιστα με τα σοκολατακια !!!!! η ΘΕΝΙΑ φταιει που μας βαζει ιδεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:05 Η aalyah έγραψε: #1.303 23-11-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα μοιαζει πολυ το νιαουρισμα των σιαμ...Εμας μας μιλαει αρκετα το βραδακι,απανταει σε οτι τη ρωτας,αλλα ο μεγαλος πολυλογας της οικογενειας ειναι ο Σειριος. Click για ανάπτυξη... Α πρέπει να έχει κάτι απο σιάμ αυτός πάει και τελείωσε Αρχική Δημοσίευση από ria23: θα μας δειρει η Δωρα το βλεπω ασε που θα μας διαγραψει και τις 2 απο την λιστα με τα σοκολατακια !!!!! η ΘΕΝΙΑ φταιει που μας βαζει ιδεες Click για ανάπτυξη... Είναι τακτική Ρία μου! Να ξεγράψει εσάς για να δώσει τα σοκολατάκια σε μένα Πω πω φτου μου δεν ντρέπομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:06 Η ria23 έγραψε: #1.304 23-11-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι τακτική Ρία μου! Να ξεγράψει εσάς για να δώσει τα σοκολατάκια σε μένα Πω πω φτου μου δεν ντρέπομαι. Click για ανάπτυξη... ετσι εεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:10 Η aalyah έγραψε: #1.305 23-11-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ετσι εεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????? Click για ανάπτυξη... Έχω ξεφύγει εντελώς. Πρέπει να με επαναφέρω στην τάξη Μην δίνετει σημασία πάντως φταίει η έλλειψη γάτας σε συνδοιασμό με το ότι είμαι αγγλία. Σιγά σιγά θα ηρεμήσω. Υπάρχει και για μένα ελπίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η ria23 έγραψε: #1.306 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχω ξεφύγει εντελώς. Πρέπει να με επαναφέρω στην τάξη Μην δίνετει σημασία πάντως φταίει η έλλειψη γάτας σε συνδοιασμό με το ότι είμαι αγγλία. Σιγά σιγά θα ηρεμήσω. Υπάρχει και για μένα ελπίδα Click για ανάπτυξη... ιριδααααααααααααα????????? επανεφερε την κυρια σου σε ταξη παρακαλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #1.307 23-11-08 19:18 Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας! Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η zina έγραψε: #1.308 23-11-08 19:33 Δεν φταιμε εμεις η γοητια τους φταιει.Με το νιαουρισμα απο τα σιαμεζακια μπορεις να παθεις ηττα.Νιαουριζε η γατα και εγω ετρεχα να δω γιατι κλαιει το μωρο.Οταν θα εχετε την εμπειρια αυτη θα καταλαβετε ποσο κοντα ειναι η φωνη της σιαμεζας με ενος βρεφους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η moukelis έγραψε: #1.309 23-11-08 19:36 Ναι παιδια αληθεια,και σε συνδυασμο με το δεσιμο που εχουν με τον ιδιοκτητη...Ειναι ερωτας,πραγματικα!Δεν εχω ξαναζησει κατι παρομοιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #1.310 23-11-08 19:37 εγω και με την ηρω που δεν ειναι σιαμ το ιδιο κανω ωχ!!!!! φανταζομαι και με το σοκολατακι θα τρεχω εις διπλουν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:46 Η zina έγραψε: #1.311 23-11-08 19:46 Οι σιαμ ειναι απο τις λιγες γατες που δενονται με τους ανθρωπογονεις τοσο πολυ οσο και ο σκυλος .Ειναι λατρεμενες οι ατιμουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.312 23-11-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας! Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ε είναι μια μιξη Δώρα μου τι να κανουμε?? Πως λεμε μιξη για μπεσαμελ που τα εχει ολα μεσα? Ε καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:49 Η zina έγραψε: #1.313 23-11-08 19:49 Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η ria23 έγραψε: #1.314 23-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... κοινη ευρωπαικη αν και θελουν να τον κλεψουν απο οτι εμαθα ...τον περασαν για βρετανακι φυσικαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #1.315 23-11-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος δεν ξερουμε ακριβως τι ειναι,γιατι ξερουμε μονο τη μαμα του.Οποτε ειναι ημιαιμος,ισως να εχει και καποια ρατσα στη γραμμη του,αλλα δε θα μαθουμε ποτε τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η ΑΝΘΗ16627: #1.316 23-11-08 22:20 Καλησπέρα, μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα σας!Έχω και εγώ μια σιάμ γατούλα την λιλιθ και ειλικρινά με εντυπωσιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο έδω και 5 χρόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.317 23-11-08 22:54 Καλως μας ηρθες λοιπον! Πολυ ομορφο ονομα το Λίλιθ,έτσι έλεγα να ονομάζω κι εγω τη δική μου αλλα δε συμφωνουσαμε ολοι...Θα μας βαλεις καμια φωτογραφία της να τη θαυμασουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΑΝΘΗ16627: #1.318 23-11-08 23:04 Δεν είναι ταιριαστό όνομα για μία Σιάμ?Λοιπόν υπόσχομαι οτι μόλις καταφέρω να ανακαλύψω με ποιο τρόπο θα μπόρέσω να στείλω φωτο της θα το κάνω.Αλλά πρέπει να είναι μια πολύ νιαζάρικη φώτο για το γλυκούλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η moukelis έγραψε: #1.319 23-11-08 23:07 Θα περιμενουμε! Μπορεις να ανεβασεις μερικες φωτογραφίες της στο gallery,ή να πατησεις "επεξεργαστής κειμένου" δίπλα απο το κουμπακι "υποβολή" κι από εκεί "διαχείρηση συννημένων". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Michalis1 Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο Michalis1: #1.320 24-11-08 12:41 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους... μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια? αρσενικο η θυληκο κλπ? Ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zina: Με τετοια σοκολατενια μαμα και τετοια σοκολατενιο μπαμπα γινομαι συμμετοχη στην απαγωγη .Εχω κατι καλα σχεδια ετοιμα χαχα Click για ανάπτυξη... θα μας δειρει η Δωρα το βλεπω ασε που θα μας διαγραψει και τις 2 απο την λιστα με τα σοκολατακια !!!!! η ΘΕΝΙΑ φταιει που μας βαζει ιδεες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:05 Η aalyah έγραψε: #1.303 23-11-08 19:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα μοιαζει πολυ το νιαουρισμα των σιαμ...Εμας μας μιλαει αρκετα το βραδακι,απανταει σε οτι τη ρωτας,αλλα ο μεγαλος πολυλογας της οικογενειας ειναι ο Σειριος. Click για ανάπτυξη... Α πρέπει να έχει κάτι απο σιάμ αυτός πάει και τελείωσε Αρχική Δημοσίευση από ria23: θα μας δειρει η Δωρα το βλεπω ασε που θα μας διαγραψει και τις 2 απο την λιστα με τα σοκολατακια !!!!! η ΘΕΝΙΑ φταιει που μας βαζει ιδεες Click για ανάπτυξη... Είναι τακτική Ρία μου! Να ξεγράψει εσάς για να δώσει τα σοκολατάκια σε μένα Πω πω φτου μου δεν ντρέπομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:06 Η ria23 έγραψε: #1.304 23-11-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι τακτική Ρία μου! Να ξεγράψει εσάς για να δώσει τα σοκολατάκια σε μένα Πω πω φτου μου δεν ντρέπομαι. Click για ανάπτυξη... ετσι εεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:10 Η aalyah έγραψε: #1.305 23-11-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ετσι εεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????? Click για ανάπτυξη... Έχω ξεφύγει εντελώς. Πρέπει να με επαναφέρω στην τάξη Μην δίνετει σημασία πάντως φταίει η έλλειψη γάτας σε συνδοιασμό με το ότι είμαι αγγλία. Σιγά σιγά θα ηρεμήσω. Υπάρχει και για μένα ελπίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η ria23 έγραψε: #1.306 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχω ξεφύγει εντελώς. Πρέπει να με επαναφέρω στην τάξη Μην δίνετει σημασία πάντως φταίει η έλλειψη γάτας σε συνδοιασμό με το ότι είμαι αγγλία. Σιγά σιγά θα ηρεμήσω. Υπάρχει και για μένα ελπίδα Click για ανάπτυξη... ιριδααααααααααααα????????? επανεφερε την κυρια σου σε ταξη παρακαλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #1.307 23-11-08 19:18 Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας! Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η zina έγραψε: #1.308 23-11-08 19:33 Δεν φταιμε εμεις η γοητια τους φταιει.Με το νιαουρισμα απο τα σιαμεζακια μπορεις να παθεις ηττα.Νιαουριζε η γατα και εγω ετρεχα να δω γιατι κλαιει το μωρο.Οταν θα εχετε την εμπειρια αυτη θα καταλαβετε ποσο κοντα ειναι η φωνη της σιαμεζας με ενος βρεφους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η moukelis έγραψε: #1.309 23-11-08 19:36 Ναι παιδια αληθεια,και σε συνδυασμο με το δεσιμο που εχουν με τον ιδιοκτητη...Ειναι ερωτας,πραγματικα!Δεν εχω ξαναζησει κατι παρομοιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #1.310 23-11-08 19:37 εγω και με την ηρω που δεν ειναι σιαμ το ιδιο κανω ωχ!!!!! φανταζομαι και με το σοκολατακι θα τρεχω εις διπλουν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:46 Η zina έγραψε: #1.311 23-11-08 19:46 Οι σιαμ ειναι απο τις λιγες γατες που δενονται με τους ανθρωπογονεις τοσο πολυ οσο και ο σκυλος .Ειναι λατρεμενες οι ατιμουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.312 23-11-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας! Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ε είναι μια μιξη Δώρα μου τι να κανουμε?? Πως λεμε μιξη για μπεσαμελ που τα εχει ολα μεσα? Ε καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:49 Η zina έγραψε: #1.313 23-11-08 19:49 Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η ria23 έγραψε: #1.314 23-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... κοινη ευρωπαικη αν και θελουν να τον κλεψουν απο οτι εμαθα ...τον περασαν για βρετανακι φυσικαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #1.315 23-11-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος δεν ξερουμε ακριβως τι ειναι,γιατι ξερουμε μονο τη μαμα του.Οποτε ειναι ημιαιμος,ισως να εχει και καποια ρατσα στη γραμμη του,αλλα δε θα μαθουμε ποτε τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η ΑΝΘΗ16627: #1.316 23-11-08 22:20 Καλησπέρα, μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα σας!Έχω και εγώ μια σιάμ γατούλα την λιλιθ και ειλικρινά με εντυπωσιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο έδω και 5 χρόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.317 23-11-08 22:54 Καλως μας ηρθες λοιπον! Πολυ ομορφο ονομα το Λίλιθ,έτσι έλεγα να ονομάζω κι εγω τη δική μου αλλα δε συμφωνουσαμε ολοι...Θα μας βαλεις καμια φωτογραφία της να τη θαυμασουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΑΝΘΗ16627: #1.318 23-11-08 23:04 Δεν είναι ταιριαστό όνομα για μία Σιάμ?Λοιπόν υπόσχομαι οτι μόλις καταφέρω να ανακαλύψω με ποιο τρόπο θα μπόρέσω να στείλω φωτο της θα το κάνω.Αλλά πρέπει να είναι μια πολύ νιαζάρικη φώτο για το γλυκούλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η moukelis έγραψε: #1.319 23-11-08 23:07 Θα περιμενουμε! Μπορεις να ανεβασεις μερικες φωτογραφίες της στο gallery,ή να πατησεις "επεξεργαστής κειμένου" δίπλα απο το κουμπακι "υποβολή" κι από εκεί "διαχείρηση συννημένων". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Michalis1 Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο Michalis1: #1.320 24-11-08 12:41 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους... μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια? αρσενικο η θυληκο κλπ? Ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τελικα μοιαζει πολυ το νιαουρισμα των σιαμ...Εμας μας μιλαει αρκετα το βραδακι,απανταει σε οτι τη ρωτας,αλλα ο μεγαλος πολυλογας της οικογενειας ειναι ο Σειριος. Click για ανάπτυξη... Α πρέπει να έχει κάτι απο σιάμ αυτός πάει και τελείωσε Αρχική Δημοσίευση από ria23: θα μας δειρει η Δωρα το βλεπω ασε που θα μας διαγραψει και τις 2 απο την λιστα με τα σοκολατακια !!!!! η ΘΕΝΙΑ φταιει που μας βαζει ιδεες Click για ανάπτυξη... Είναι τακτική Ρία μου! Να ξεγράψει εσάς για να δώσει τα σοκολατάκια σε μένα Πω πω φτου μου δεν ντρέπομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:06 Η ria23 έγραψε: #1.304 23-11-08 19:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι τακτική Ρία μου! Να ξεγράψει εσάς για να δώσει τα σοκολατάκια σε μένα Πω πω φτου μου δεν ντρέπομαι. Click για ανάπτυξη... ετσι εεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:10 Η aalyah έγραψε: #1.305 23-11-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ετσι εεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????? Click για ανάπτυξη... Έχω ξεφύγει εντελώς. Πρέπει να με επαναφέρω στην τάξη Μην δίνετει σημασία πάντως φταίει η έλλειψη γάτας σε συνδοιασμό με το ότι είμαι αγγλία. Σιγά σιγά θα ηρεμήσω. Υπάρχει και για μένα ελπίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η ria23 έγραψε: #1.306 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχω ξεφύγει εντελώς. Πρέπει να με επαναφέρω στην τάξη Μην δίνετει σημασία πάντως φταίει η έλλειψη γάτας σε συνδοιασμό με το ότι είμαι αγγλία. Σιγά σιγά θα ηρεμήσω. Υπάρχει και για μένα ελπίδα Click για ανάπτυξη... ιριδααααααααααααα????????? επανεφερε την κυρια σου σε ταξη παρακαλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #1.307 23-11-08 19:18 Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας! Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η zina έγραψε: #1.308 23-11-08 19:33 Δεν φταιμε εμεις η γοητια τους φταιει.Με το νιαουρισμα απο τα σιαμεζακια μπορεις να παθεις ηττα.Νιαουριζε η γατα και εγω ετρεχα να δω γιατι κλαιει το μωρο.Οταν θα εχετε την εμπειρια αυτη θα καταλαβετε ποσο κοντα ειναι η φωνη της σιαμεζας με ενος βρεφους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η moukelis έγραψε: #1.309 23-11-08 19:36 Ναι παιδια αληθεια,και σε συνδυασμο με το δεσιμο που εχουν με τον ιδιοκτητη...Ειναι ερωτας,πραγματικα!Δεν εχω ξαναζησει κατι παρομοιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #1.310 23-11-08 19:37 εγω και με την ηρω που δεν ειναι σιαμ το ιδιο κανω ωχ!!!!! φανταζομαι και με το σοκολατακι θα τρεχω εις διπλουν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:46 Η zina έγραψε: #1.311 23-11-08 19:46 Οι σιαμ ειναι απο τις λιγες γατες που δενονται με τους ανθρωπογονεις τοσο πολυ οσο και ο σκυλος .Ειναι λατρεμενες οι ατιμουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.312 23-11-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας! Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ε είναι μια μιξη Δώρα μου τι να κανουμε?? Πως λεμε μιξη για μπεσαμελ που τα εχει ολα μεσα? Ε καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:49 Η zina έγραψε: #1.313 23-11-08 19:49 Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η ria23 έγραψε: #1.314 23-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... κοινη ευρωπαικη αν και θελουν να τον κλεψουν απο οτι εμαθα ...τον περασαν για βρετανακι φυσικαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #1.315 23-11-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος δεν ξερουμε ακριβως τι ειναι,γιατι ξερουμε μονο τη μαμα του.Οποτε ειναι ημιαιμος,ισως να εχει και καποια ρατσα στη γραμμη του,αλλα δε θα μαθουμε ποτε τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η ΑΝΘΗ16627: #1.316 23-11-08 22:20 Καλησπέρα, μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα σας!Έχω και εγώ μια σιάμ γατούλα την λιλιθ και ειλικρινά με εντυπωσιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο έδω και 5 χρόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.317 23-11-08 22:54 Καλως μας ηρθες λοιπον! Πολυ ομορφο ονομα το Λίλιθ,έτσι έλεγα να ονομάζω κι εγω τη δική μου αλλα δε συμφωνουσαμε ολοι...Θα μας βαλεις καμια φωτογραφία της να τη θαυμασουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΑΝΘΗ16627: #1.318 23-11-08 23:04 Δεν είναι ταιριαστό όνομα για μία Σιάμ?Λοιπόν υπόσχομαι οτι μόλις καταφέρω να ανακαλύψω με ποιο τρόπο θα μπόρέσω να στείλω φωτο της θα το κάνω.Αλλά πρέπει να είναι μια πολύ νιαζάρικη φώτο για το γλυκούλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η moukelis έγραψε: #1.319 23-11-08 23:07 Θα περιμενουμε! Μπορεις να ανεβασεις μερικες φωτογραφίες της στο gallery,ή να πατησεις "επεξεργαστής κειμένου" δίπλα απο το κουμπακι "υποβολή" κι από εκεί "διαχείρηση συννημένων". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Michalis1 Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο Michalis1: #1.320 24-11-08 12:41 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους... μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια? αρσενικο η θυληκο κλπ? Ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι τακτική Ρία μου! Να ξεγράψει εσάς για να δώσει τα σοκολατάκια σε μένα Πω πω φτου μου δεν ντρέπομαι. Click για ανάπτυξη... ετσι εεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:10 Η aalyah έγραψε: #1.305 23-11-08 19:10 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ετσι εεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????? Click για ανάπτυξη... Έχω ξεφύγει εντελώς. Πρέπει να με επαναφέρω στην τάξη Μην δίνετει σημασία πάντως φταίει η έλλειψη γάτας σε συνδοιασμό με το ότι είμαι αγγλία. Σιγά σιγά θα ηρεμήσω. Υπάρχει και για μένα ελπίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η ria23 έγραψε: #1.306 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχω ξεφύγει εντελώς. Πρέπει να με επαναφέρω στην τάξη Μην δίνετει σημασία πάντως φταίει η έλλειψη γάτας σε συνδοιασμό με το ότι είμαι αγγλία. Σιγά σιγά θα ηρεμήσω. Υπάρχει και για μένα ελπίδα Click για ανάπτυξη... ιριδααααααααααααα????????? επανεφερε την κυρια σου σε ταξη παρακαλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #1.307 23-11-08 19:18 Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας! Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η zina έγραψε: #1.308 23-11-08 19:33 Δεν φταιμε εμεις η γοητια τους φταιει.Με το νιαουρισμα απο τα σιαμεζακια μπορεις να παθεις ηττα.Νιαουριζε η γατα και εγω ετρεχα να δω γιατι κλαιει το μωρο.Οταν θα εχετε την εμπειρια αυτη θα καταλαβετε ποσο κοντα ειναι η φωνη της σιαμεζας με ενος βρεφους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η moukelis έγραψε: #1.309 23-11-08 19:36 Ναι παιδια αληθεια,και σε συνδυασμο με το δεσιμο που εχουν με τον ιδιοκτητη...Ειναι ερωτας,πραγματικα!Δεν εχω ξαναζησει κατι παρομοιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #1.310 23-11-08 19:37 εγω και με την ηρω που δεν ειναι σιαμ το ιδιο κανω ωχ!!!!! φανταζομαι και με το σοκολατακι θα τρεχω εις διπλουν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:46 Η zina έγραψε: #1.311 23-11-08 19:46 Οι σιαμ ειναι απο τις λιγες γατες που δενονται με τους ανθρωπογονεις τοσο πολυ οσο και ο σκυλος .Ειναι λατρεμενες οι ατιμουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.312 23-11-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας! Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ε είναι μια μιξη Δώρα μου τι να κανουμε?? Πως λεμε μιξη για μπεσαμελ που τα εχει ολα μεσα? Ε καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:49 Η zina έγραψε: #1.313 23-11-08 19:49 Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η ria23 έγραψε: #1.314 23-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... κοινη ευρωπαικη αν και θελουν να τον κλεψουν απο οτι εμαθα ...τον περασαν για βρετανακι φυσικαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #1.315 23-11-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος δεν ξερουμε ακριβως τι ειναι,γιατι ξερουμε μονο τη μαμα του.Οποτε ειναι ημιαιμος,ισως να εχει και καποια ρατσα στη γραμμη του,αλλα δε θα μαθουμε ποτε τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η ΑΝΘΗ16627: #1.316 23-11-08 22:20 Καλησπέρα, μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα σας!Έχω και εγώ μια σιάμ γατούλα την λιλιθ και ειλικρινά με εντυπωσιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο έδω και 5 χρόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.317 23-11-08 22:54 Καλως μας ηρθες λοιπον! Πολυ ομορφο ονομα το Λίλιθ,έτσι έλεγα να ονομάζω κι εγω τη δική μου αλλα δε συμφωνουσαμε ολοι...Θα μας βαλεις καμια φωτογραφία της να τη θαυμασουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΑΝΘΗ16627: #1.318 23-11-08 23:04 Δεν είναι ταιριαστό όνομα για μία Σιάμ?Λοιπόν υπόσχομαι οτι μόλις καταφέρω να ανακαλύψω με ποιο τρόπο θα μπόρέσω να στείλω φωτο της θα το κάνω.Αλλά πρέπει να είναι μια πολύ νιαζάρικη φώτο για το γλυκούλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η moukelis έγραψε: #1.319 23-11-08 23:07 Θα περιμενουμε! Μπορεις να ανεβασεις μερικες φωτογραφίες της στο gallery,ή να πατησεις "επεξεργαστής κειμένου" δίπλα απο το κουμπακι "υποβολή" κι από εκεί "διαχείρηση συννημένων". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Michalis1 Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο Michalis1: #1.320 24-11-08 12:41 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους... μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια? αρσενικο η θυληκο κλπ? Ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: ετσι εεεεεεεεεεεεεεεε??????????????????? Click για ανάπτυξη... Έχω ξεφύγει εντελώς. Πρέπει να με επαναφέρω στην τάξη Μην δίνετει σημασία πάντως φταίει η έλλειψη γάτας σε συνδοιασμό με το ότι είμαι αγγλία. Σιγά σιγά θα ηρεμήσω. Υπάρχει και για μένα ελπίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:15 Η ria23 έγραψε: #1.306 23-11-08 19:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχω ξεφύγει εντελώς. Πρέπει να με επαναφέρω στην τάξη Μην δίνετει σημασία πάντως φταίει η έλλειψη γάτας σε συνδοιασμό με το ότι είμαι αγγλία. Σιγά σιγά θα ηρεμήσω. Υπάρχει και για μένα ελπίδα Click για ανάπτυξη... ιριδααααααααααααα????????? επανεφερε την κυρια σου σε ταξη παρακαλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #1.307 23-11-08 19:18 Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας! Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η zina έγραψε: #1.308 23-11-08 19:33 Δεν φταιμε εμεις η γοητια τους φταιει.Με το νιαουρισμα απο τα σιαμεζακια μπορεις να παθεις ηττα.Νιαουριζε η γατα και εγω ετρεχα να δω γιατι κλαιει το μωρο.Οταν θα εχετε την εμπειρια αυτη θα καταλαβετε ποσο κοντα ειναι η φωνη της σιαμεζας με ενος βρεφους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η moukelis έγραψε: #1.309 23-11-08 19:36 Ναι παιδια αληθεια,και σε συνδυασμο με το δεσιμο που εχουν με τον ιδιοκτητη...Ειναι ερωτας,πραγματικα!Δεν εχω ξαναζησει κατι παρομοιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #1.310 23-11-08 19:37 εγω και με την ηρω που δεν ειναι σιαμ το ιδιο κανω ωχ!!!!! φανταζομαι και με το σοκολατακι θα τρεχω εις διπλουν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:46 Η zina έγραψε: #1.311 23-11-08 19:46 Οι σιαμ ειναι απο τις λιγες γατες που δενονται με τους ανθρωπογονεις τοσο πολυ οσο και ο σκυλος .Ειναι λατρεμενες οι ατιμουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.312 23-11-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας! Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ε είναι μια μιξη Δώρα μου τι να κανουμε?? Πως λεμε μιξη για μπεσαμελ που τα εχει ολα μεσα? Ε καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:49 Η zina έγραψε: #1.313 23-11-08 19:49 Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η ria23 έγραψε: #1.314 23-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... κοινη ευρωπαικη αν και θελουν να τον κλεψουν απο οτι εμαθα ...τον περασαν για βρετανακι φυσικαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #1.315 23-11-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος δεν ξερουμε ακριβως τι ειναι,γιατι ξερουμε μονο τη μαμα του.Οποτε ειναι ημιαιμος,ισως να εχει και καποια ρατσα στη γραμμη του,αλλα δε θα μαθουμε ποτε τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η ΑΝΘΗ16627: #1.316 23-11-08 22:20 Καλησπέρα, μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα σας!Έχω και εγώ μια σιάμ γατούλα την λιλιθ και ειλικρινά με εντυπωσιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο έδω και 5 χρόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.317 23-11-08 22:54 Καλως μας ηρθες λοιπον! Πολυ ομορφο ονομα το Λίλιθ,έτσι έλεγα να ονομάζω κι εγω τη δική μου αλλα δε συμφωνουσαμε ολοι...Θα μας βαλεις καμια φωτογραφία της να τη θαυμασουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΑΝΘΗ16627: #1.318 23-11-08 23:04 Δεν είναι ταιριαστό όνομα για μία Σιάμ?Λοιπόν υπόσχομαι οτι μόλις καταφέρω να ανακαλύψω με ποιο τρόπο θα μπόρέσω να στείλω φωτο της θα το κάνω.Αλλά πρέπει να είναι μια πολύ νιαζάρικη φώτο για το γλυκούλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η moukelis έγραψε: #1.319 23-11-08 23:07 Θα περιμενουμε! Μπορεις να ανεβασεις μερικες φωτογραφίες της στο gallery,ή να πατησεις "επεξεργαστής κειμένου" δίπλα απο το κουμπακι "υποβολή" κι από εκεί "διαχείρηση συννημένων". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Michalis1 Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο Michalis1: #1.320 24-11-08 12:41 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους... μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια? αρσενικο η θυληκο κλπ? Ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Έχω ξεφύγει εντελώς. Πρέπει να με επαναφέρω στην τάξη Μην δίνετει σημασία πάντως φταίει η έλλειψη γάτας σε συνδοιασμό με το ότι είμαι αγγλία. Σιγά σιγά θα ηρεμήσω. Υπάρχει και για μένα ελπίδα Click για ανάπτυξη... ιριδααααααααααααα????????? επανεφερε την κυρια σου σε ταξη παρακαλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:18 Η moukelis έγραψε: #1.307 23-11-08 19:18 Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας! Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η zina έγραψε: #1.308 23-11-08 19:33 Δεν φταιμε εμεις η γοητια τους φταιει.Με το νιαουρισμα απο τα σιαμεζακια μπορεις να παθεις ηττα.Νιαουριζε η γατα και εγω ετρεχα να δω γιατι κλαιει το μωρο.Οταν θα εχετε την εμπειρια αυτη θα καταλαβετε ποσο κοντα ειναι η φωνη της σιαμεζας με ενος βρεφους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η moukelis έγραψε: #1.309 23-11-08 19:36 Ναι παιδια αληθεια,και σε συνδυασμο με το δεσιμο που εχουν με τον ιδιοκτητη...Ειναι ερωτας,πραγματικα!Δεν εχω ξαναζησει κατι παρομοιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #1.310 23-11-08 19:37 εγω και με την ηρω που δεν ειναι σιαμ το ιδιο κανω ωχ!!!!! φανταζομαι και με το σοκολατακι θα τρεχω εις διπλουν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:46 Η zina έγραψε: #1.311 23-11-08 19:46 Οι σιαμ ειναι απο τις λιγες γατες που δενονται με τους ανθρωπογονεις τοσο πολυ οσο και ο σκυλος .Ειναι λατρεμενες οι ατιμουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.312 23-11-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας! Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ε είναι μια μιξη Δώρα μου τι να κανουμε?? Πως λεμε μιξη για μπεσαμελ που τα εχει ολα μεσα? Ε καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:49 Η zina έγραψε: #1.313 23-11-08 19:49 Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η ria23 έγραψε: #1.314 23-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... κοινη ευρωπαικη αν και θελουν να τον κλεψουν απο οτι εμαθα ...τον περασαν για βρετανακι φυσικαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #1.315 23-11-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος δεν ξερουμε ακριβως τι ειναι,γιατι ξερουμε μονο τη μαμα του.Οποτε ειναι ημιαιμος,ισως να εχει και καποια ρατσα στη γραμμη του,αλλα δε θα μαθουμε ποτε τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η ΑΝΘΗ16627: #1.316 23-11-08 22:20 Καλησπέρα, μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα σας!Έχω και εγώ μια σιάμ γατούλα την λιλιθ και ειλικρινά με εντυπωσιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο έδω και 5 χρόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.317 23-11-08 22:54 Καλως μας ηρθες λοιπον! Πολυ ομορφο ονομα το Λίλιθ,έτσι έλεγα να ονομάζω κι εγω τη δική μου αλλα δε συμφωνουσαμε ολοι...Θα μας βαλεις καμια φωτογραφία της να τη θαυμασουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΑΝΘΗ16627: #1.318 23-11-08 23:04 Δεν είναι ταιριαστό όνομα για μία Σιάμ?Λοιπόν υπόσχομαι οτι μόλις καταφέρω να ανακαλύψω με ποιο τρόπο θα μπόρέσω να στείλω φωτο της θα το κάνω.Αλλά πρέπει να είναι μια πολύ νιαζάρικη φώτο για το γλυκούλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η moukelis έγραψε: #1.319 23-11-08 23:07 Θα περιμενουμε! Μπορεις να ανεβασεις μερικες φωτογραφίες της στο gallery,ή να πατησεις "επεξεργαστής κειμένου" δίπλα απο το κουμπακι "υποβολή" κι από εκεί "διαχείρηση συννημένων". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Michalis1 Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο Michalis1: #1.320 24-11-08 12:41 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους... μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια? αρσενικο η θυληκο κλπ? Ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας! Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:33 Η zina έγραψε: #1.308 23-11-08 19:33 Δεν φταιμε εμεις η γοητια τους φταιει.Με το νιαουρισμα απο τα σιαμεζακια μπορεις να παθεις ηττα.Νιαουριζε η γατα και εγω ετρεχα να δω γιατι κλαιει το μωρο.Οταν θα εχετε την εμπειρια αυτη θα καταλαβετε ποσο κοντα ειναι η φωνη της σιαμεζας με ενος βρεφους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η moukelis έγραψε: #1.309 23-11-08 19:36 Ναι παιδια αληθεια,και σε συνδυασμο με το δεσιμο που εχουν με τον ιδιοκτητη...Ειναι ερωτας,πραγματικα!Δεν εχω ξαναζησει κατι παρομοιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #1.310 23-11-08 19:37 εγω και με την ηρω που δεν ειναι σιαμ το ιδιο κανω ωχ!!!!! φανταζομαι και με το σοκολατακι θα τρεχω εις διπλουν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:46 Η zina έγραψε: #1.311 23-11-08 19:46 Οι σιαμ ειναι απο τις λιγες γατες που δενονται με τους ανθρωπογονεις τοσο πολυ οσο και ο σκυλος .Ειναι λατρεμενες οι ατιμουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.312 23-11-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας! Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ε είναι μια μιξη Δώρα μου τι να κανουμε?? Πως λεμε μιξη για μπεσαμελ που τα εχει ολα μεσα? Ε καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:49 Η zina έγραψε: #1.313 23-11-08 19:49 Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η ria23 έγραψε: #1.314 23-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... κοινη ευρωπαικη αν και θελουν να τον κλεψουν απο οτι εμαθα ...τον περασαν για βρετανακι φυσικαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #1.315 23-11-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος δεν ξερουμε ακριβως τι ειναι,γιατι ξερουμε μονο τη μαμα του.Οποτε ειναι ημιαιμος,ισως να εχει και καποια ρατσα στη γραμμη του,αλλα δε θα μαθουμε ποτε τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η ΑΝΘΗ16627: #1.316 23-11-08 22:20 Καλησπέρα, μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα σας!Έχω και εγώ μια σιάμ γατούλα την λιλιθ και ειλικρινά με εντυπωσιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο έδω και 5 χρόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.317 23-11-08 22:54 Καλως μας ηρθες λοιπον! Πολυ ομορφο ονομα το Λίλιθ,έτσι έλεγα να ονομάζω κι εγω τη δική μου αλλα δε συμφωνουσαμε ολοι...Θα μας βαλεις καμια φωτογραφία της να τη θαυμασουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΑΝΘΗ16627: #1.318 23-11-08 23:04 Δεν είναι ταιριαστό όνομα για μία Σιάμ?Λοιπόν υπόσχομαι οτι μόλις καταφέρω να ανακαλύψω με ποιο τρόπο θα μπόρέσω να στείλω φωτο της θα το κάνω.Αλλά πρέπει να είναι μια πολύ νιαζάρικη φώτο για το γλυκούλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η moukelis έγραψε: #1.319 23-11-08 23:07 Θα περιμενουμε! Μπορεις να ανεβασεις μερικες φωτογραφίες της στο gallery,ή να πατησεις "επεξεργαστής κειμένου" δίπλα απο το κουμπακι "υποβολή" κι από εκεί "διαχείρηση συννημένων". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Michalis1 Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο Michalis1: #1.320 24-11-08 12:41 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους... μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια? αρσενικο η θυληκο κλπ? Ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν φταιμε εμεις η γοητια τους φταιει.Με το νιαουρισμα απο τα σιαμεζακια μπορεις να παθεις ηττα.Νιαουριζε η γατα και εγω ετρεχα να δω γιατι κλαιει το μωρο.Οταν θα εχετε την εμπειρια αυτη θα καταλαβετε ποσο κοντα ειναι η φωνη της σιαμεζας με ενος βρεφους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:36 Η moukelis έγραψε: #1.309 23-11-08 19:36 Ναι παιδια αληθεια,και σε συνδυασμο με το δεσιμο που εχουν με τον ιδιοκτητη...Ειναι ερωτας,πραγματικα!Δεν εχω ξαναζησει κατι παρομοιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #1.310 23-11-08 19:37 εγω και με την ηρω που δεν ειναι σιαμ το ιδιο κανω ωχ!!!!! φανταζομαι και με το σοκολατακι θα τρεχω εις διπλουν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:46 Η zina έγραψε: #1.311 23-11-08 19:46 Οι σιαμ ειναι απο τις λιγες γατες που δενονται με τους ανθρωπογονεις τοσο πολυ οσο και ο σκυλος .Ειναι λατρεμενες οι ατιμουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.312 23-11-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας! Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ε είναι μια μιξη Δώρα μου τι να κανουμε?? Πως λεμε μιξη για μπεσαμελ που τα εχει ολα μεσα? Ε καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:49 Η zina έγραψε: #1.313 23-11-08 19:49 Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η ria23 έγραψε: #1.314 23-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... κοινη ευρωπαικη αν και θελουν να τον κλεψουν απο οτι εμαθα ...τον περασαν για βρετανακι φυσικαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #1.315 23-11-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος δεν ξερουμε ακριβως τι ειναι,γιατι ξερουμε μονο τη μαμα του.Οποτε ειναι ημιαιμος,ισως να εχει και καποια ρατσα στη γραμμη του,αλλα δε θα μαθουμε ποτε τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η ΑΝΘΗ16627: #1.316 23-11-08 22:20 Καλησπέρα, μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα σας!Έχω και εγώ μια σιάμ γατούλα την λιλιθ και ειλικρινά με εντυπωσιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο έδω και 5 χρόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.317 23-11-08 22:54 Καλως μας ηρθες λοιπον! Πολυ ομορφο ονομα το Λίλιθ,έτσι έλεγα να ονομάζω κι εγω τη δική μου αλλα δε συμφωνουσαμε ολοι...Θα μας βαλεις καμια φωτογραφία της να τη θαυμασουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΑΝΘΗ16627: #1.318 23-11-08 23:04 Δεν είναι ταιριαστό όνομα για μία Σιάμ?Λοιπόν υπόσχομαι οτι μόλις καταφέρω να ανακαλύψω με ποιο τρόπο θα μπόρέσω να στείλω φωτο της θα το κάνω.Αλλά πρέπει να είναι μια πολύ νιαζάρικη φώτο για το γλυκούλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η moukelis έγραψε: #1.319 23-11-08 23:07 Θα περιμενουμε! Μπορεις να ανεβασεις μερικες φωτογραφίες της στο gallery,ή να πατησεις "επεξεργαστής κειμένου" δίπλα απο το κουμπακι "υποβολή" κι από εκεί "διαχείρηση συννημένων". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Michalis1 Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο Michalis1: #1.320 24-11-08 12:41 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους... μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια? αρσενικο η θυληκο κλπ? Ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι παιδια αληθεια,και σε συνδυασμο με το δεσιμο που εχουν με τον ιδιοκτητη...Ειναι ερωτας,πραγματικα!Δεν εχω ξαναζησει κατι παρομοιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:37 Η ria23 έγραψε: #1.310 23-11-08 19:37 εγω και με την ηρω που δεν ειναι σιαμ το ιδιο κανω ωχ!!!!! φανταζομαι και με το σοκολατακι θα τρεχω εις διπλουν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:46 Η zina έγραψε: #1.311 23-11-08 19:46 Οι σιαμ ειναι απο τις λιγες γατες που δενονται με τους ανθρωπογονεις τοσο πολυ οσο και ο σκυλος .Ειναι λατρεμενες οι ατιμουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.312 23-11-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας! Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ε είναι μια μιξη Δώρα μου τι να κανουμε?? Πως λεμε μιξη για μπεσαμελ που τα εχει ολα μεσα? Ε καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:49 Η zina έγραψε: #1.313 23-11-08 19:49 Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η ria23 έγραψε: #1.314 23-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... κοινη ευρωπαικη αν και θελουν να τον κλεψουν απο οτι εμαθα ...τον περασαν για βρετανακι φυσικαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #1.315 23-11-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος δεν ξερουμε ακριβως τι ειναι,γιατι ξερουμε μονο τη μαμα του.Οποτε ειναι ημιαιμος,ισως να εχει και καποια ρατσα στη γραμμη του,αλλα δε θα μαθουμε ποτε τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η ΑΝΘΗ16627: #1.316 23-11-08 22:20 Καλησπέρα, μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα σας!Έχω και εγώ μια σιάμ γατούλα την λιλιθ και ειλικρινά με εντυπωσιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο έδω και 5 χρόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.317 23-11-08 22:54 Καλως μας ηρθες λοιπον! Πολυ ομορφο ονομα το Λίλιθ,έτσι έλεγα να ονομάζω κι εγω τη δική μου αλλα δε συμφωνουσαμε ολοι...Θα μας βαλεις καμια φωτογραφία της να τη θαυμασουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΑΝΘΗ16627: #1.318 23-11-08 23:04 Δεν είναι ταιριαστό όνομα για μία Σιάμ?Λοιπόν υπόσχομαι οτι μόλις καταφέρω να ανακαλύψω με ποιο τρόπο θα μπόρέσω να στείλω φωτο της θα το κάνω.Αλλά πρέπει να είναι μια πολύ νιαζάρικη φώτο για το γλυκούλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η moukelis έγραψε: #1.319 23-11-08 23:07 Θα περιμενουμε! Μπορεις να ανεβασεις μερικες φωτογραφίες της στο gallery,ή να πατησεις "επεξεργαστής κειμένου" δίπλα απο το κουμπακι "υποβολή" κι από εκεί "διαχείρηση συννημένων". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Michalis1 Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο Michalis1: #1.320 24-11-08 12:41 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους... μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια? αρσενικο η θυληκο κλπ? Ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω και με την ηρω που δεν ειναι σιαμ το ιδιο κανω ωχ!!!!! φανταζομαι και με το σοκολατακι θα τρεχω εις διπλουν!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:46 Η zina έγραψε: #1.311 23-11-08 19:46 Οι σιαμ ειναι απο τις λιγες γατες που δενονται με τους ανθρωπογονεις τοσο πολυ οσο και ο σκυλος .Ειναι λατρεμενες οι ατιμουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.312 23-11-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας! Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ε είναι μια μιξη Δώρα μου τι να κανουμε?? Πως λεμε μιξη για μπεσαμελ που τα εχει ολα μεσα? Ε καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:49 Η zina έγραψε: #1.313 23-11-08 19:49 Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η ria23 έγραψε: #1.314 23-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... κοινη ευρωπαικη αν και θελουν να τον κλεψουν απο οτι εμαθα ...τον περασαν για βρετανακι φυσικαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #1.315 23-11-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος δεν ξερουμε ακριβως τι ειναι,γιατι ξερουμε μονο τη μαμα του.Οποτε ειναι ημιαιμος,ισως να εχει και καποια ρατσα στη γραμμη του,αλλα δε θα μαθουμε ποτε τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η ΑΝΘΗ16627: #1.316 23-11-08 22:20 Καλησπέρα, μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα σας!Έχω και εγώ μια σιάμ γατούλα την λιλιθ και ειλικρινά με εντυπωσιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο έδω και 5 χρόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.317 23-11-08 22:54 Καλως μας ηρθες λοιπον! Πολυ ομορφο ονομα το Λίλιθ,έτσι έλεγα να ονομάζω κι εγω τη δική μου αλλα δε συμφωνουσαμε ολοι...Θα μας βαλεις καμια φωτογραφία της να τη θαυμασουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΑΝΘΗ16627: #1.318 23-11-08 23:04 Δεν είναι ταιριαστό όνομα για μία Σιάμ?Λοιπόν υπόσχομαι οτι μόλις καταφέρω να ανακαλύψω με ποιο τρόπο θα μπόρέσω να στείλω φωτο της θα το κάνω.Αλλά πρέπει να είναι μια πολύ νιαζάρικη φώτο για το γλυκούλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η moukelis έγραψε: #1.319 23-11-08 23:07 Θα περιμενουμε! Μπορεις να ανεβασεις μερικες φωτογραφίες της στο gallery,ή να πατησεις "επεξεργαστής κειμένου" δίπλα απο το κουμπακι "υποβολή" κι από εκεί "διαχείρηση συννημένων". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Michalis1 Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο Michalis1: #1.320 24-11-08 12:41 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους... μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια? αρσενικο η θυληκο κλπ? Ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι σιαμ ειναι απο τις λιγες γατες που δενονται με τους ανθρωπογονεις τοσο πολυ οσο και ο σκυλος .Ειναι λατρεμενες οι ατιμουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:47 Η aalyah έγραψε: #1.312 23-11-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας! Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ε είναι μια μιξη Δώρα μου τι να κανουμε?? Πως λεμε μιξη για μπεσαμελ που τα εχει ολα μεσα? Ε καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:49 Η zina έγραψε: #1.313 23-11-08 19:49 Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η ria23 έγραψε: #1.314 23-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... κοινη ευρωπαικη αν και θελουν να τον κλεψουν απο οτι εμαθα ...τον περασαν για βρετανακι φυσικαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #1.315 23-11-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος δεν ξερουμε ακριβως τι ειναι,γιατι ξερουμε μονο τη μαμα του.Οποτε ειναι ημιαιμος,ισως να εχει και καποια ρατσα στη γραμμη του,αλλα δε θα μαθουμε ποτε τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η ΑΝΘΗ16627: #1.316 23-11-08 22:20 Καλησπέρα, μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα σας!Έχω και εγώ μια σιάμ γατούλα την λιλιθ και ειλικρινά με εντυπωσιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο έδω και 5 χρόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.317 23-11-08 22:54 Καλως μας ηρθες λοιπον! Πολυ ομορφο ονομα το Λίλιθ,έτσι έλεγα να ονομάζω κι εγω τη δική μου αλλα δε συμφωνουσαμε ολοι...Θα μας βαλεις καμια φωτογραφία της να τη θαυμασουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΑΝΘΗ16627: #1.318 23-11-08 23:04 Δεν είναι ταιριαστό όνομα για μία Σιάμ?Λοιπόν υπόσχομαι οτι μόλις καταφέρω να ανακαλύψω με ποιο τρόπο θα μπόρέσω να στείλω φωτο της θα το κάνω.Αλλά πρέπει να είναι μια πολύ νιαζάρικη φώτο για το γλυκούλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η moukelis έγραψε: #1.319 23-11-08 23:07 Θα περιμενουμε! Μπορεις να ανεβασεις μερικες φωτογραφίες της στο gallery,ή να πατησεις "επεξεργαστής κειμένου" δίπλα απο το κουμπακι "υποβολή" κι από εκεί "διαχείρηση συννημένων". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Michalis1 Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο Michalis1: #1.320 24-11-08 12:41 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους... μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια? αρσενικο η θυληκο κλπ? Ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε σας βγαζω απο τη λιστα γιατι φαινεστε καλες γατομαμαδες...Οποτε τα μικρα μου θα πανε σε καλα χερια,ασχετα απο τα συμφεροντα της καπιταλιστικης Αγγλιας! Θενια παιδι μου ποσες ρατσες εχει μεσα του πια ο ερμος ο Σειριος;;;;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ε είναι μια μιξη Δώρα μου τι να κανουμε?? Πως λεμε μιξη για μπεσαμελ που τα εχει ολα μεσα? Ε καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zina Πολύ δραστήριο μέλος Η ΝΤΙΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 838 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 19:49 Η zina έγραψε: #1.313 23-11-08 19:49 Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η ria23 έγραψε: #1.314 23-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... κοινη ευρωπαικη αν και θελουν να τον κλεψουν απο οτι εμαθα ...τον περασαν για βρετανακι φυσικαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #1.315 23-11-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος δεν ξερουμε ακριβως τι ειναι,γιατι ξερουμε μονο τη μαμα του.Οποτε ειναι ημιαιμος,ισως να εχει και καποια ρατσα στη γραμμη του,αλλα δε θα μαθουμε ποτε τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η ΑΝΘΗ16627: #1.316 23-11-08 22:20 Καλησπέρα, μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα σας!Έχω και εγώ μια σιάμ γατούλα την λιλιθ και ειλικρινά με εντυπωσιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο έδω και 5 χρόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.317 23-11-08 22:54 Καλως μας ηρθες λοιπον! Πολυ ομορφο ονομα το Λίλιθ,έτσι έλεγα να ονομάζω κι εγω τη δική μου αλλα δε συμφωνουσαμε ολοι...Θα μας βαλεις καμια φωτογραφία της να τη θαυμασουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΑΝΘΗ16627: #1.318 23-11-08 23:04 Δεν είναι ταιριαστό όνομα για μία Σιάμ?Λοιπόν υπόσχομαι οτι μόλις καταφέρω να ανακαλύψω με ποιο τρόπο θα μπόρέσω να στείλω φωτο της θα το κάνω.Αλλά πρέπει να είναι μια πολύ νιαζάρικη φώτο για το γλυκούλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η moukelis έγραψε: #1.319 23-11-08 23:07 Θα περιμενουμε! Μπορεις να ανεβασεις μερικες φωτογραφίες της στο gallery,ή να πατησεις "επεξεργαστής κειμένου" δίπλα απο το κουμπακι "υποβολή" κι από εκεί "διαχείρηση συννημένων". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Michalis1 Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο Michalis1: #1.320 24-11-08 12:41 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους... μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια? αρσενικο η θυληκο κλπ? Ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η ria23 έγραψε: #1.314 23-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... κοινη ευρωπαικη αν και θελουν να τον κλεψουν απο οτι εμαθα ...τον περασαν για βρετανακι φυσικαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #1.315 23-11-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος δεν ξερουμε ακριβως τι ειναι,γιατι ξερουμε μονο τη μαμα του.Οποτε ειναι ημιαιμος,ισως να εχει και καποια ρατσα στη γραμμη του,αλλα δε θα μαθουμε ποτε τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η ΑΝΘΗ16627: #1.316 23-11-08 22:20 Καλησπέρα, μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα σας!Έχω και εγώ μια σιάμ γατούλα την λιλιθ και ειλικρινά με εντυπωσιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο έδω και 5 χρόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.317 23-11-08 22:54 Καλως μας ηρθες λοιπον! Πολυ ομορφο ονομα το Λίλιθ,έτσι έλεγα να ονομάζω κι εγω τη δική μου αλλα δε συμφωνουσαμε ολοι...Θα μας βαλεις καμια φωτογραφία της να τη θαυμασουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΑΝΘΗ16627: #1.318 23-11-08 23:04 Δεν είναι ταιριαστό όνομα για μία Σιάμ?Λοιπόν υπόσχομαι οτι μόλις καταφέρω να ανακαλύψω με ποιο τρόπο θα μπόρέσω να στείλω φωτο της θα το κάνω.Αλλά πρέπει να είναι μια πολύ νιαζάρικη φώτο για το γλυκούλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η moukelis έγραψε: #1.319 23-11-08 23:07 Θα περιμενουμε! Μπορεις να ανεβασεις μερικες φωτογραφίες της στο gallery,ή να πατησεις "επεξεργαστής κειμένου" δίπλα απο το κουμπακι "υποβολή" κι από εκεί "διαχείρηση συννημένων". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Michalis1 Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο Michalis1: #1.320 24-11-08 12:41 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους... μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια? αρσενικο η θυληκο κλπ? Ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... κοινη ευρωπαικη αν και θελουν να τον κλεψουν απο οτι εμαθα ...τον περασαν για βρετανακι φυσικαααααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 21:21 Η moukelis έγραψε: #1.315 23-11-08 21:21 Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος δεν ξερουμε ακριβως τι ειναι,γιατι ξερουμε μονο τη μαμα του.Οποτε ειναι ημιαιμος,ισως να εχει και καποια ρατσα στη γραμμη του,αλλα δε θα μαθουμε ποτε τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η ΑΝΘΗ16627: #1.316 23-11-08 22:20 Καλησπέρα, μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα σας!Έχω και εγώ μια σιάμ γατούλα την λιλιθ και ειλικρινά με εντυπωσιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο έδω και 5 χρόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.317 23-11-08 22:54 Καλως μας ηρθες λοιπον! Πολυ ομορφο ονομα το Λίλιθ,έτσι έλεγα να ονομάζω κι εγω τη δική μου αλλα δε συμφωνουσαμε ολοι...Θα μας βαλεις καμια φωτογραφία της να τη θαυμασουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΑΝΘΗ16627: #1.318 23-11-08 23:04 Δεν είναι ταιριαστό όνομα για μία Σιάμ?Λοιπόν υπόσχομαι οτι μόλις καταφέρω να ανακαλύψω με ποιο τρόπο θα μπόρέσω να στείλω φωτο της θα το κάνω.Αλλά πρέπει να είναι μια πολύ νιαζάρικη φώτο για το γλυκούλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η moukelis έγραψε: #1.319 23-11-08 23:07 Θα περιμενουμε! Μπορεις να ανεβασεις μερικες φωτογραφίες της στο gallery,ή να πατησεις "επεξεργαστής κειμένου" δίπλα απο το κουμπακι "υποβολή" κι από εκεί "διαχείρηση συννημένων". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Michalis1 Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο Michalis1: #1.320 24-11-08 12:41 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους... μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια? αρσενικο η θυληκο κλπ? Ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zina: Αληθεια ο Σειριο τι ρατσα ειναι ακριβως; Click για ανάπτυξη... Ο Σειριος δεν ξερουμε ακριβως τι ειναι,γιατι ξερουμε μονο τη μαμα του.Οποτε ειναι ημιαιμος,ισως να εχει και καποια ρατσα στη γραμμη του,αλλα δε θα μαθουμε ποτε τι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:20 Η ΑΝΘΗ16627: #1.316 23-11-08 22:20 Καλησπέρα, μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα σας!Έχω και εγώ μια σιάμ γατούλα την λιλιθ και ειλικρινά με εντυπωσιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο έδω και 5 χρόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.317 23-11-08 22:54 Καλως μας ηρθες λοιπον! Πολυ ομορφο ονομα το Λίλιθ,έτσι έλεγα να ονομάζω κι εγω τη δική μου αλλα δε συμφωνουσαμε ολοι...Θα μας βαλεις καμια φωτογραφία της να τη θαυμασουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΑΝΘΗ16627: #1.318 23-11-08 23:04 Δεν είναι ταιριαστό όνομα για μία Σιάμ?Λοιπόν υπόσχομαι οτι μόλις καταφέρω να ανακαλύψω με ποιο τρόπο θα μπόρέσω να στείλω φωτο της θα το κάνω.Αλλά πρέπει να είναι μια πολύ νιαζάρικη φώτο για το γλυκούλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η moukelis έγραψε: #1.319 23-11-08 23:07 Θα περιμενουμε! Μπορεις να ανεβασεις μερικες φωτογραφίες της στο gallery,ή να πατησεις "επεξεργαστής κειμένου" δίπλα απο το κουμπακι "υποβολή" κι από εκεί "διαχείρηση συννημένων". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Michalis1 Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο Michalis1: #1.320 24-11-08 12:41 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους... μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια? αρσενικο η θυληκο κλπ? Ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, μου άρεσε πάρα πολύ το θέμα σας!Έχω και εγώ μια σιάμ γατούλα την λιλιθ και ειλικρινά με εντυπωσιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο έδω και 5 χρόνια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.317 23-11-08 22:54 Καλως μας ηρθες λοιπον! Πολυ ομορφο ονομα το Λίλιθ,έτσι έλεγα να ονομάζω κι εγω τη δική μου αλλα δε συμφωνουσαμε ολοι...Θα μας βαλεις καμια φωτογραφία της να τη θαυμασουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΑΝΘΗ16627: #1.318 23-11-08 23:04 Δεν είναι ταιριαστό όνομα για μία Σιάμ?Λοιπόν υπόσχομαι οτι μόλις καταφέρω να ανακαλύψω με ποιο τρόπο θα μπόρέσω να στείλω φωτο της θα το κάνω.Αλλά πρέπει να είναι μια πολύ νιαζάρικη φώτο για το γλυκούλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η moukelis έγραψε: #1.319 23-11-08 23:07 Θα περιμενουμε! Μπορεις να ανεβασεις μερικες φωτογραφίες της στο gallery,ή να πατησεις "επεξεργαστής κειμένου" δίπλα απο το κουμπακι "υποβολή" κι από εκεί "διαχείρηση συννημένων". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Michalis1 Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο Michalis1: #1.320 24-11-08 12:41 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους... μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια? αρσενικο η θυληκο κλπ? Ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλως μας ηρθες λοιπον! Πολυ ομορφο ονομα το Λίλιθ,έτσι έλεγα να ονομάζω κι εγω τη δική μου αλλα δε συμφωνουσαμε ολοι...Θα μας βαλεις καμια φωτογραφία της να τη θαυμασουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΝΘΗ16627 Νεοφερμένο μέλος Η ΑΝΘΗ16627 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η ΑΝΘΗ16627: #1.318 23-11-08 23:04 Δεν είναι ταιριαστό όνομα για μία Σιάμ?Λοιπόν υπόσχομαι οτι μόλις καταφέρω να ανακαλύψω με ποιο τρόπο θα μπόρέσω να στείλω φωτο της θα το κάνω.Αλλά πρέπει να είναι μια πολύ νιαζάρικη φώτο για το γλυκούλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η moukelis έγραψε: #1.319 23-11-08 23:07 Θα περιμενουμε! Μπορεις να ανεβασεις μερικες φωτογραφίες της στο gallery,ή να πατησεις "επεξεργαστής κειμένου" δίπλα απο το κουμπακι "υποβολή" κι από εκεί "διαχείρηση συννημένων". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Michalis1 Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο Michalis1: #1.320 24-11-08 12:41 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους... μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια? αρσενικο η θυληκο κλπ? Ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν είναι ταιριαστό όνομα για μία Σιάμ?Λοιπόν υπόσχομαι οτι μόλις καταφέρω να ανακαλύψω με ποιο τρόπο θα μπόρέσω να στείλω φωτο της θα το κάνω.Αλλά πρέπει να είναι μια πολύ νιαζάρικη φώτο για το γλυκούλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 23:07 Η moukelis έγραψε: #1.319 23-11-08 23:07 Θα περιμενουμε! Μπορεις να ανεβασεις μερικες φωτογραφίες της στο gallery,ή να πατησεις "επεξεργαστής κειμένου" δίπλα απο το κουμπακι "υποβολή" κι από εκεί "διαχείρηση συννημένων". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Michalis1 Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο Michalis1: #1.320 24-11-08 12:41 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους... μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια? αρσενικο η θυληκο κλπ? Ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 64 65 66 67 68 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 139 Επόμενη First Προηγούμενη 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 66 από 139 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θα περιμενουμε! Μπορεις να ανεβασεις μερικες φωτογραφίες της στο gallery,ή να πατησεις "επεξεργαστής κειμένου" δίπλα απο το κουμπακι "υποβολή" κι από εκεί "διαχείρηση συννημένων". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Michalis1 Νεοφερμένο μέλος Ο Michalis1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 12:41 Ο Michalis1: #1.320 24-11-08 12:41 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους... μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια? αρσενικο η θυληκο κλπ? Ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις... διαβασα κι ενα σχετικο αρθρο που εχετε ανεβασει για το τοξοπλασμα, και πραγματικα απορω γιατι τοση παραπληροφορηση ρε γαμωτο, αγνοια απιστευτη! Δε φανταζεστε τι εχς ακουσει απο συγγενεις και φιλους... μολις παρω το σιαμακι μου θα σας ενημερωσω Αααα θελετε να μου πειτε κατι να προσεξω πχ. μικρο η μεγαλο σε ηλικια? αρσενικο η θυληκο κλπ? Ευχαριστω και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.