Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:22 Η Mika έγραψε: #161 03-06-07 01:22 ιδου και η αποδειξη η γιαγια η κυρια με το καρε σκουρο μαλλι στα δεξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα untitled.JPG 66,8 KB · Εμφανίσεις: 45 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η mimikaki έγραψε: #162 03-06-07 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Mika: ιδου και η αποδειξη η γιαγια η κυρια με το καρε σκουρο μαλλι στα δεξια Click για ανάπτυξη... καλέ αυτή δεν είναι γιαγιά!!! πιό νέα και από τις νέες δίχνει! αυτή είναι η Δανο-οικογένεια μίκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:29 Η Mika έγραψε: #163 03-06-07 01:29 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλέ αυτή δεν είναι γιαγιά!!! πιό νέα και από τις νέες δίχνει! αυτή είναι η Δανο-οικογένεια μίκα? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Εγω με τα κοκκινα η σιστερ διπλα μου και η μαμα μου πισω απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #164 03-06-07 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι ναι! Εγω με τα κοκκινα η σιστερ διπλα μου και η μαμα μου πισω απο μενα Click για ανάπτυξη... και η μαμά σου πολύ νέα φαίνεται!!! και εσύ μοιάζεις πολύ στην γιαγιά!!Εύχομαι να έχεις πάρει τα γονίδια! Πάντως βλέπω τους ρίχνεις όλους σε μπόι Μίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:34 Η Mika έγραψε: #165 03-06-07 01:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και η μαμά σου πολύ νέα φαίνεται!!! και εσύ μοιάζεις πολύ στην γιαγιά!!Εύχομαι να έχεις πάρει τα γονίδια! Πάντως βλέπω τους ρίχνεις όλους σε μπόι Μίκα!!! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα, το ελπιζω και εγω! Μπα σιγα απλα για Δανοι δεν ειναι και ψηλοι εγω 176 ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:38 Η mimikaki έγραψε: #166 03-06-07 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Να σαι καλα, το ελπιζω και εγω! Μπα σιγα απλα για Δανοι δεν ειναι και ψηλοι εγω 176 ειμαι. Click για ανάπτυξη... μπράβο! πολύ ωραία φωτο! πολύ ευτυχισμένη οικογένεια! δίπλα στη γιαγιά ο παπούς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:40 Η Mika έγραψε: #167 03-06-07 01:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπράβο! πολύ ωραία φωτο! πολύ ευτυχισμένη οικογένεια! δίπλα στη γιαγιά ο παπούς?? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τα τελευταια του γενεθλια η φοτο, πεθανε ο καημενος πριν ενα χρονο Ειναι δυο χρονια η φοτο. Αλλα οπως ειπεσ ειναι και τα γονιδια, εκεινος ηταν 5 χρονια πιο μικρος απο τη γιαγια. Του αλλαξα τα φωτα του θεματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:43 Η mimikaki έγραψε: #168 03-06-07 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι ειναι τα τελευταια του γενεθλια η φοτο, πεθανε ο καημενος πριν ενα χρονο Ειναι δυο χρονια η φοτο. Αλλα οπως ειπεσ ειναι και τα γονιδια, εκεινος ηταν 5 χρονια πιο μικρος απο τη γιαγια. Του αλλαξα τα φωτα του θεματος Click για ανάπτυξη... κρίμα και εκείνος νεότατος και ομορφος.. καλέ μην σε χαλάει το θέμα! εντός θέματος είμαστε!! για νιάτα και γηρατιά μιλάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:49 Η Mika έγραψε: #169 03-06-07 01:49 Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 42b.jpg 2,3 KB · Εμφανίσεις: 66 CA01AH3O.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 66 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:52 Η mimikaki έγραψε: #170 03-06-07 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο Click για ανάπτυξη... σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 08:05 Η Mika έγραψε: #171 03-06-07 08:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν ειδες και την αλλη πλευρα της οικογενειας γιαυτο το λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:39 Η ladycat έγραψε: #172 03-06-07 09:39 βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:40 Η Mika έγραψε: #173 03-06-07 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Kαλε ιδια εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:46 Η ladycat έγραψε: #174 03-06-07 09:46 μπα καλε εχω αλλαξει πολυ ειμαι πιο χοντρη κ δεν εχω καμια αθωωτητα οπως τοτε χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 10:22 Η anabou έγραψε: #175 03-06-07 10:22 Έχει πολλή πλάκα να βλέπεις παλιές φωτογραφίες. Η αγαπημένη μου είναι μία που είμαι 5 χρονών στην παραλία με μαγιώ, το μαλλί ξεμαλλιασμένο και το χαμόγελο της Crest. Αλλά χωρίς τα μπροστινά δόντια! Όσο για τα κιλά μην πολυασχολήσαι Φρόσω. Κιλά είναι και χάνονται αρκεί να το πάρεις απόφαση άλλα πράγματα έχουν σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #176 03-06-07 13:16 Φρόσω την αθωοτητα την έχεις ακόμη κοπέλα μου !!! πίστεψε με!!! τα κιλά φεύγουν και πάλι αν δεν φύγουν είσαι μια τόσο ισχυρη προσωπικότητα που σε κάνουν "τα πάχη μου τα κάλη μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #177 03-06-07 14:23 μόλις ανακάλυψα μια φώτο!!! είμαι εγώ μόλις λίγα λεπτά αφού αντίκρισα τον κόσμο!!! μήπως γιαυτό κλαίω?? σαν νεογέννητο γατί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sc0004b9aa.jpg 454,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η ladycat έγραψε: #178 03-06-07 14:39 αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:40 Η mimikaki έγραψε: #179 03-06-07 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η mimikaki έγραψε: #180 11-08-07 01:48 Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιδου και η αποδειξη η γιαγια η κυρια με το καρε σκουρο μαλλι στα δεξια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:28 Η mimikaki έγραψε: #162 03-06-07 01:28 Αρχική Δημοσίευση από Mika: ιδου και η αποδειξη η γιαγια η κυρια με το καρε σκουρο μαλλι στα δεξια Click για ανάπτυξη... καλέ αυτή δεν είναι γιαγιά!!! πιό νέα και από τις νέες δίχνει! αυτή είναι η Δανο-οικογένεια μίκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:29 Η Mika έγραψε: #163 03-06-07 01:29 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλέ αυτή δεν είναι γιαγιά!!! πιό νέα και από τις νέες δίχνει! αυτή είναι η Δανο-οικογένεια μίκα? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Εγω με τα κοκκινα η σιστερ διπλα μου και η μαμα μου πισω απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #164 03-06-07 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι ναι! Εγω με τα κοκκινα η σιστερ διπλα μου και η μαμα μου πισω απο μενα Click για ανάπτυξη... και η μαμά σου πολύ νέα φαίνεται!!! και εσύ μοιάζεις πολύ στην γιαγιά!!Εύχομαι να έχεις πάρει τα γονίδια! Πάντως βλέπω τους ρίχνεις όλους σε μπόι Μίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:34 Η Mika έγραψε: #165 03-06-07 01:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και η μαμά σου πολύ νέα φαίνεται!!! και εσύ μοιάζεις πολύ στην γιαγιά!!Εύχομαι να έχεις πάρει τα γονίδια! Πάντως βλέπω τους ρίχνεις όλους σε μπόι Μίκα!!! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα, το ελπιζω και εγω! Μπα σιγα απλα για Δανοι δεν ειναι και ψηλοι εγω 176 ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:38 Η mimikaki έγραψε: #166 03-06-07 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Να σαι καλα, το ελπιζω και εγω! Μπα σιγα απλα για Δανοι δεν ειναι και ψηλοι εγω 176 ειμαι. Click για ανάπτυξη... μπράβο! πολύ ωραία φωτο! πολύ ευτυχισμένη οικογένεια! δίπλα στη γιαγιά ο παπούς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:40 Η Mika έγραψε: #167 03-06-07 01:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπράβο! πολύ ωραία φωτο! πολύ ευτυχισμένη οικογένεια! δίπλα στη γιαγιά ο παπούς?? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τα τελευταια του γενεθλια η φοτο, πεθανε ο καημενος πριν ενα χρονο Ειναι δυο χρονια η φοτο. Αλλα οπως ειπεσ ειναι και τα γονιδια, εκεινος ηταν 5 χρονια πιο μικρος απο τη γιαγια. Του αλλαξα τα φωτα του θεματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:43 Η mimikaki έγραψε: #168 03-06-07 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι ειναι τα τελευταια του γενεθλια η φοτο, πεθανε ο καημενος πριν ενα χρονο Ειναι δυο χρονια η φοτο. Αλλα οπως ειπεσ ειναι και τα γονιδια, εκεινος ηταν 5 χρονια πιο μικρος απο τη γιαγια. Του αλλαξα τα φωτα του θεματος Click για ανάπτυξη... κρίμα και εκείνος νεότατος και ομορφος.. καλέ μην σε χαλάει το θέμα! εντός θέματος είμαστε!! για νιάτα και γηρατιά μιλάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:49 Η Mika έγραψε: #169 03-06-07 01:49 Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 42b.jpg 2,3 KB · Εμφανίσεις: 66 CA01AH3O.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 66 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:52 Η mimikaki έγραψε: #170 03-06-07 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο Click για ανάπτυξη... σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 08:05 Η Mika έγραψε: #171 03-06-07 08:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν ειδες και την αλλη πλευρα της οικογενειας γιαυτο το λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:39 Η ladycat έγραψε: #172 03-06-07 09:39 βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:40 Η Mika έγραψε: #173 03-06-07 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Kαλε ιδια εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:46 Η ladycat έγραψε: #174 03-06-07 09:46 μπα καλε εχω αλλαξει πολυ ειμαι πιο χοντρη κ δεν εχω καμια αθωωτητα οπως τοτε χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 10:22 Η anabou έγραψε: #175 03-06-07 10:22 Έχει πολλή πλάκα να βλέπεις παλιές φωτογραφίες. Η αγαπημένη μου είναι μία που είμαι 5 χρονών στην παραλία με μαγιώ, το μαλλί ξεμαλλιασμένο και το χαμόγελο της Crest. Αλλά χωρίς τα μπροστινά δόντια! Όσο για τα κιλά μην πολυασχολήσαι Φρόσω. Κιλά είναι και χάνονται αρκεί να το πάρεις απόφαση άλλα πράγματα έχουν σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #176 03-06-07 13:16 Φρόσω την αθωοτητα την έχεις ακόμη κοπέλα μου !!! πίστεψε με!!! τα κιλά φεύγουν και πάλι αν δεν φύγουν είσαι μια τόσο ισχυρη προσωπικότητα που σε κάνουν "τα πάχη μου τα κάλη μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #177 03-06-07 14:23 μόλις ανακάλυψα μια φώτο!!! είμαι εγώ μόλις λίγα λεπτά αφού αντίκρισα τον κόσμο!!! μήπως γιαυτό κλαίω?? σαν νεογέννητο γατί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sc0004b9aa.jpg 454,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η ladycat έγραψε: #178 03-06-07 14:39 αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:40 Η mimikaki έγραψε: #179 03-06-07 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η mimikaki έγραψε: #180 11-08-07 01:48 Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mika: ιδου και η αποδειξη η γιαγια η κυρια με το καρε σκουρο μαλλι στα δεξια Click για ανάπτυξη... καλέ αυτή δεν είναι γιαγιά!!! πιό νέα και από τις νέες δίχνει! αυτή είναι η Δανο-οικογένεια μίκα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:29 Η Mika έγραψε: #163 03-06-07 01:29 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλέ αυτή δεν είναι γιαγιά!!! πιό νέα και από τις νέες δίχνει! αυτή είναι η Δανο-οικογένεια μίκα? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Εγω με τα κοκκινα η σιστερ διπλα μου και η μαμα μου πισω απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #164 03-06-07 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι ναι! Εγω με τα κοκκινα η σιστερ διπλα μου και η μαμα μου πισω απο μενα Click για ανάπτυξη... και η μαμά σου πολύ νέα φαίνεται!!! και εσύ μοιάζεις πολύ στην γιαγιά!!Εύχομαι να έχεις πάρει τα γονίδια! Πάντως βλέπω τους ρίχνεις όλους σε μπόι Μίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:34 Η Mika έγραψε: #165 03-06-07 01:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και η μαμά σου πολύ νέα φαίνεται!!! και εσύ μοιάζεις πολύ στην γιαγιά!!Εύχομαι να έχεις πάρει τα γονίδια! Πάντως βλέπω τους ρίχνεις όλους σε μπόι Μίκα!!! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα, το ελπιζω και εγω! Μπα σιγα απλα για Δανοι δεν ειναι και ψηλοι εγω 176 ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:38 Η mimikaki έγραψε: #166 03-06-07 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Να σαι καλα, το ελπιζω και εγω! Μπα σιγα απλα για Δανοι δεν ειναι και ψηλοι εγω 176 ειμαι. Click για ανάπτυξη... μπράβο! πολύ ωραία φωτο! πολύ ευτυχισμένη οικογένεια! δίπλα στη γιαγιά ο παπούς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:40 Η Mika έγραψε: #167 03-06-07 01:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπράβο! πολύ ωραία φωτο! πολύ ευτυχισμένη οικογένεια! δίπλα στη γιαγιά ο παπούς?? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τα τελευταια του γενεθλια η φοτο, πεθανε ο καημενος πριν ενα χρονο Ειναι δυο χρονια η φοτο. Αλλα οπως ειπεσ ειναι και τα γονιδια, εκεινος ηταν 5 χρονια πιο μικρος απο τη γιαγια. Του αλλαξα τα φωτα του θεματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:43 Η mimikaki έγραψε: #168 03-06-07 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι ειναι τα τελευταια του γενεθλια η φοτο, πεθανε ο καημενος πριν ενα χρονο Ειναι δυο χρονια η φοτο. Αλλα οπως ειπεσ ειναι και τα γονιδια, εκεινος ηταν 5 χρονια πιο μικρος απο τη γιαγια. Του αλλαξα τα φωτα του θεματος Click για ανάπτυξη... κρίμα και εκείνος νεότατος και ομορφος.. καλέ μην σε χαλάει το θέμα! εντός θέματος είμαστε!! για νιάτα και γηρατιά μιλάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:49 Η Mika έγραψε: #169 03-06-07 01:49 Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 42b.jpg 2,3 KB · Εμφανίσεις: 66 CA01AH3O.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 66 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:52 Η mimikaki έγραψε: #170 03-06-07 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο Click για ανάπτυξη... σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 08:05 Η Mika έγραψε: #171 03-06-07 08:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν ειδες και την αλλη πλευρα της οικογενειας γιαυτο το λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:39 Η ladycat έγραψε: #172 03-06-07 09:39 βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:40 Η Mika έγραψε: #173 03-06-07 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Kαλε ιδια εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:46 Η ladycat έγραψε: #174 03-06-07 09:46 μπα καλε εχω αλλαξει πολυ ειμαι πιο χοντρη κ δεν εχω καμια αθωωτητα οπως τοτε χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 10:22 Η anabou έγραψε: #175 03-06-07 10:22 Έχει πολλή πλάκα να βλέπεις παλιές φωτογραφίες. Η αγαπημένη μου είναι μία που είμαι 5 χρονών στην παραλία με μαγιώ, το μαλλί ξεμαλλιασμένο και το χαμόγελο της Crest. Αλλά χωρίς τα μπροστινά δόντια! Όσο για τα κιλά μην πολυασχολήσαι Φρόσω. Κιλά είναι και χάνονται αρκεί να το πάρεις απόφαση άλλα πράγματα έχουν σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #176 03-06-07 13:16 Φρόσω την αθωοτητα την έχεις ακόμη κοπέλα μου !!! πίστεψε με!!! τα κιλά φεύγουν και πάλι αν δεν φύγουν είσαι μια τόσο ισχυρη προσωπικότητα που σε κάνουν "τα πάχη μου τα κάλη μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #177 03-06-07 14:23 μόλις ανακάλυψα μια φώτο!!! είμαι εγώ μόλις λίγα λεπτά αφού αντίκρισα τον κόσμο!!! μήπως γιαυτό κλαίω?? σαν νεογέννητο γατί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sc0004b9aa.jpg 454,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η ladycat έγραψε: #178 03-06-07 14:39 αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:40 Η mimikaki έγραψε: #179 03-06-07 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η mimikaki έγραψε: #180 11-08-07 01:48 Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: καλέ αυτή δεν είναι γιαγιά!!! πιό νέα και από τις νέες δίχνει! αυτή είναι η Δανο-οικογένεια μίκα? Click για ανάπτυξη... Ναι ναι! Εγω με τα κοκκινα η σιστερ διπλα μου και η μαμα μου πισω απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:33 Η mimikaki έγραψε: #164 03-06-07 01:33 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι ναι! Εγω με τα κοκκινα η σιστερ διπλα μου και η μαμα μου πισω απο μενα Click για ανάπτυξη... και η μαμά σου πολύ νέα φαίνεται!!! και εσύ μοιάζεις πολύ στην γιαγιά!!Εύχομαι να έχεις πάρει τα γονίδια! Πάντως βλέπω τους ρίχνεις όλους σε μπόι Μίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:34 Η Mika έγραψε: #165 03-06-07 01:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και η μαμά σου πολύ νέα φαίνεται!!! και εσύ μοιάζεις πολύ στην γιαγιά!!Εύχομαι να έχεις πάρει τα γονίδια! Πάντως βλέπω τους ρίχνεις όλους σε μπόι Μίκα!!! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα, το ελπιζω και εγω! Μπα σιγα απλα για Δανοι δεν ειναι και ψηλοι εγω 176 ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:38 Η mimikaki έγραψε: #166 03-06-07 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Να σαι καλα, το ελπιζω και εγω! Μπα σιγα απλα για Δανοι δεν ειναι και ψηλοι εγω 176 ειμαι. Click για ανάπτυξη... μπράβο! πολύ ωραία φωτο! πολύ ευτυχισμένη οικογένεια! δίπλα στη γιαγιά ο παπούς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:40 Η Mika έγραψε: #167 03-06-07 01:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπράβο! πολύ ωραία φωτο! πολύ ευτυχισμένη οικογένεια! δίπλα στη γιαγιά ο παπούς?? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τα τελευταια του γενεθλια η φοτο, πεθανε ο καημενος πριν ενα χρονο Ειναι δυο χρονια η φοτο. Αλλα οπως ειπεσ ειναι και τα γονιδια, εκεινος ηταν 5 χρονια πιο μικρος απο τη γιαγια. Του αλλαξα τα φωτα του θεματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:43 Η mimikaki έγραψε: #168 03-06-07 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι ειναι τα τελευταια του γενεθλια η φοτο, πεθανε ο καημενος πριν ενα χρονο Ειναι δυο χρονια η φοτο. Αλλα οπως ειπεσ ειναι και τα γονιδια, εκεινος ηταν 5 χρονια πιο μικρος απο τη γιαγια. Του αλλαξα τα φωτα του θεματος Click για ανάπτυξη... κρίμα και εκείνος νεότατος και ομορφος.. καλέ μην σε χαλάει το θέμα! εντός θέματος είμαστε!! για νιάτα και γηρατιά μιλάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:49 Η Mika έγραψε: #169 03-06-07 01:49 Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 42b.jpg 2,3 KB · Εμφανίσεις: 66 CA01AH3O.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 66 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:52 Η mimikaki έγραψε: #170 03-06-07 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο Click για ανάπτυξη... σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 08:05 Η Mika έγραψε: #171 03-06-07 08:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν ειδες και την αλλη πλευρα της οικογενειας γιαυτο το λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:39 Η ladycat έγραψε: #172 03-06-07 09:39 βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:40 Η Mika έγραψε: #173 03-06-07 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Kαλε ιδια εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:46 Η ladycat έγραψε: #174 03-06-07 09:46 μπα καλε εχω αλλαξει πολυ ειμαι πιο χοντρη κ δεν εχω καμια αθωωτητα οπως τοτε χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 10:22 Η anabou έγραψε: #175 03-06-07 10:22 Έχει πολλή πλάκα να βλέπεις παλιές φωτογραφίες. Η αγαπημένη μου είναι μία που είμαι 5 χρονών στην παραλία με μαγιώ, το μαλλί ξεμαλλιασμένο και το χαμόγελο της Crest. Αλλά χωρίς τα μπροστινά δόντια! Όσο για τα κιλά μην πολυασχολήσαι Φρόσω. Κιλά είναι και χάνονται αρκεί να το πάρεις απόφαση άλλα πράγματα έχουν σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #176 03-06-07 13:16 Φρόσω την αθωοτητα την έχεις ακόμη κοπέλα μου !!! πίστεψε με!!! τα κιλά φεύγουν και πάλι αν δεν φύγουν είσαι μια τόσο ισχυρη προσωπικότητα που σε κάνουν "τα πάχη μου τα κάλη μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #177 03-06-07 14:23 μόλις ανακάλυψα μια φώτο!!! είμαι εγώ μόλις λίγα λεπτά αφού αντίκρισα τον κόσμο!!! μήπως γιαυτό κλαίω?? σαν νεογέννητο γατί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sc0004b9aa.jpg 454,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η ladycat έγραψε: #178 03-06-07 14:39 αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:40 Η mimikaki έγραψε: #179 03-06-07 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η mimikaki έγραψε: #180 11-08-07 01:48 Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι ναι! Εγω με τα κοκκινα η σιστερ διπλα μου και η μαμα μου πισω απο μενα Click για ανάπτυξη... και η μαμά σου πολύ νέα φαίνεται!!! και εσύ μοιάζεις πολύ στην γιαγιά!!Εύχομαι να έχεις πάρει τα γονίδια! Πάντως βλέπω τους ρίχνεις όλους σε μπόι Μίκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:34 Η Mika έγραψε: #165 03-06-07 01:34 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και η μαμά σου πολύ νέα φαίνεται!!! και εσύ μοιάζεις πολύ στην γιαγιά!!Εύχομαι να έχεις πάρει τα γονίδια! Πάντως βλέπω τους ρίχνεις όλους σε μπόι Μίκα!!! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα, το ελπιζω και εγω! Μπα σιγα απλα για Δανοι δεν ειναι και ψηλοι εγω 176 ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:38 Η mimikaki έγραψε: #166 03-06-07 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Να σαι καλα, το ελπιζω και εγω! Μπα σιγα απλα για Δανοι δεν ειναι και ψηλοι εγω 176 ειμαι. Click για ανάπτυξη... μπράβο! πολύ ωραία φωτο! πολύ ευτυχισμένη οικογένεια! δίπλα στη γιαγιά ο παπούς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:40 Η Mika έγραψε: #167 03-06-07 01:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπράβο! πολύ ωραία φωτο! πολύ ευτυχισμένη οικογένεια! δίπλα στη γιαγιά ο παπούς?? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τα τελευταια του γενεθλια η φοτο, πεθανε ο καημενος πριν ενα χρονο Ειναι δυο χρονια η φοτο. Αλλα οπως ειπεσ ειναι και τα γονιδια, εκεινος ηταν 5 χρονια πιο μικρος απο τη γιαγια. Του αλλαξα τα φωτα του θεματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:43 Η mimikaki έγραψε: #168 03-06-07 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι ειναι τα τελευταια του γενεθλια η φοτο, πεθανε ο καημενος πριν ενα χρονο Ειναι δυο χρονια η φοτο. Αλλα οπως ειπεσ ειναι και τα γονιδια, εκεινος ηταν 5 χρονια πιο μικρος απο τη γιαγια. Του αλλαξα τα φωτα του θεματος Click για ανάπτυξη... κρίμα και εκείνος νεότατος και ομορφος.. καλέ μην σε χαλάει το θέμα! εντός θέματος είμαστε!! για νιάτα και γηρατιά μιλάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:49 Η Mika έγραψε: #169 03-06-07 01:49 Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 42b.jpg 2,3 KB · Εμφανίσεις: 66 CA01AH3O.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 66 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:52 Η mimikaki έγραψε: #170 03-06-07 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο Click για ανάπτυξη... σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 08:05 Η Mika έγραψε: #171 03-06-07 08:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν ειδες και την αλλη πλευρα της οικογενειας γιαυτο το λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:39 Η ladycat έγραψε: #172 03-06-07 09:39 βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:40 Η Mika έγραψε: #173 03-06-07 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Kαλε ιδια εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:46 Η ladycat έγραψε: #174 03-06-07 09:46 μπα καλε εχω αλλαξει πολυ ειμαι πιο χοντρη κ δεν εχω καμια αθωωτητα οπως τοτε χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 10:22 Η anabou έγραψε: #175 03-06-07 10:22 Έχει πολλή πλάκα να βλέπεις παλιές φωτογραφίες. Η αγαπημένη μου είναι μία που είμαι 5 χρονών στην παραλία με μαγιώ, το μαλλί ξεμαλλιασμένο και το χαμόγελο της Crest. Αλλά χωρίς τα μπροστινά δόντια! Όσο για τα κιλά μην πολυασχολήσαι Φρόσω. Κιλά είναι και χάνονται αρκεί να το πάρεις απόφαση άλλα πράγματα έχουν σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #176 03-06-07 13:16 Φρόσω την αθωοτητα την έχεις ακόμη κοπέλα μου !!! πίστεψε με!!! τα κιλά φεύγουν και πάλι αν δεν φύγουν είσαι μια τόσο ισχυρη προσωπικότητα που σε κάνουν "τα πάχη μου τα κάλη μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #177 03-06-07 14:23 μόλις ανακάλυψα μια φώτο!!! είμαι εγώ μόλις λίγα λεπτά αφού αντίκρισα τον κόσμο!!! μήπως γιαυτό κλαίω?? σαν νεογέννητο γατί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sc0004b9aa.jpg 454,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η ladycat έγραψε: #178 03-06-07 14:39 αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:40 Η mimikaki έγραψε: #179 03-06-07 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η mimikaki έγραψε: #180 11-08-07 01:48 Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: και η μαμά σου πολύ νέα φαίνεται!!! και εσύ μοιάζεις πολύ στην γιαγιά!!Εύχομαι να έχεις πάρει τα γονίδια! Πάντως βλέπω τους ρίχνεις όλους σε μπόι Μίκα!!! Click για ανάπτυξη... Να σαι καλα, το ελπιζω και εγω! Μπα σιγα απλα για Δανοι δεν ειναι και ψηλοι εγω 176 ειμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:38 Η mimikaki έγραψε: #166 03-06-07 01:38 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Να σαι καλα, το ελπιζω και εγω! Μπα σιγα απλα για Δανοι δεν ειναι και ψηλοι εγω 176 ειμαι. Click για ανάπτυξη... μπράβο! πολύ ωραία φωτο! πολύ ευτυχισμένη οικογένεια! δίπλα στη γιαγιά ο παπούς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:40 Η Mika έγραψε: #167 03-06-07 01:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπράβο! πολύ ωραία φωτο! πολύ ευτυχισμένη οικογένεια! δίπλα στη γιαγιά ο παπούς?? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τα τελευταια του γενεθλια η φοτο, πεθανε ο καημενος πριν ενα χρονο Ειναι δυο χρονια η φοτο. Αλλα οπως ειπεσ ειναι και τα γονιδια, εκεινος ηταν 5 χρονια πιο μικρος απο τη γιαγια. Του αλλαξα τα φωτα του θεματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:43 Η mimikaki έγραψε: #168 03-06-07 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι ειναι τα τελευταια του γενεθλια η φοτο, πεθανε ο καημενος πριν ενα χρονο Ειναι δυο χρονια η φοτο. Αλλα οπως ειπεσ ειναι και τα γονιδια, εκεινος ηταν 5 χρονια πιο μικρος απο τη γιαγια. Του αλλαξα τα φωτα του θεματος Click για ανάπτυξη... κρίμα και εκείνος νεότατος και ομορφος.. καλέ μην σε χαλάει το θέμα! εντός θέματος είμαστε!! για νιάτα και γηρατιά μιλάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:49 Η Mika έγραψε: #169 03-06-07 01:49 Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 42b.jpg 2,3 KB · Εμφανίσεις: 66 CA01AH3O.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 66 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:52 Η mimikaki έγραψε: #170 03-06-07 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο Click για ανάπτυξη... σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 08:05 Η Mika έγραψε: #171 03-06-07 08:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν ειδες και την αλλη πλευρα της οικογενειας γιαυτο το λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:39 Η ladycat έγραψε: #172 03-06-07 09:39 βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:40 Η Mika έγραψε: #173 03-06-07 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Kαλε ιδια εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:46 Η ladycat έγραψε: #174 03-06-07 09:46 μπα καλε εχω αλλαξει πολυ ειμαι πιο χοντρη κ δεν εχω καμια αθωωτητα οπως τοτε χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 10:22 Η anabou έγραψε: #175 03-06-07 10:22 Έχει πολλή πλάκα να βλέπεις παλιές φωτογραφίες. Η αγαπημένη μου είναι μία που είμαι 5 χρονών στην παραλία με μαγιώ, το μαλλί ξεμαλλιασμένο και το χαμόγελο της Crest. Αλλά χωρίς τα μπροστινά δόντια! Όσο για τα κιλά μην πολυασχολήσαι Φρόσω. Κιλά είναι και χάνονται αρκεί να το πάρεις απόφαση άλλα πράγματα έχουν σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #176 03-06-07 13:16 Φρόσω την αθωοτητα την έχεις ακόμη κοπέλα μου !!! πίστεψε με!!! τα κιλά φεύγουν και πάλι αν δεν φύγουν είσαι μια τόσο ισχυρη προσωπικότητα που σε κάνουν "τα πάχη μου τα κάλη μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #177 03-06-07 14:23 μόλις ανακάλυψα μια φώτο!!! είμαι εγώ μόλις λίγα λεπτά αφού αντίκρισα τον κόσμο!!! μήπως γιαυτό κλαίω?? σαν νεογέννητο γατί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sc0004b9aa.jpg 454,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η ladycat έγραψε: #178 03-06-07 14:39 αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:40 Η mimikaki έγραψε: #179 03-06-07 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η mimikaki έγραψε: #180 11-08-07 01:48 Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mika: Να σαι καλα, το ελπιζω και εγω! Μπα σιγα απλα για Δανοι δεν ειναι και ψηλοι εγω 176 ειμαι. Click για ανάπτυξη... μπράβο! πολύ ωραία φωτο! πολύ ευτυχισμένη οικογένεια! δίπλα στη γιαγιά ο παπούς?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:40 Η Mika έγραψε: #167 03-06-07 01:40 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπράβο! πολύ ωραία φωτο! πολύ ευτυχισμένη οικογένεια! δίπλα στη γιαγιά ο παπούς?? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τα τελευταια του γενεθλια η φοτο, πεθανε ο καημενος πριν ενα χρονο Ειναι δυο χρονια η φοτο. Αλλα οπως ειπεσ ειναι και τα γονιδια, εκεινος ηταν 5 χρονια πιο μικρος απο τη γιαγια. Του αλλαξα τα φωτα του θεματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:43 Η mimikaki έγραψε: #168 03-06-07 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι ειναι τα τελευταια του γενεθλια η φοτο, πεθανε ο καημενος πριν ενα χρονο Ειναι δυο χρονια η φοτο. Αλλα οπως ειπεσ ειναι και τα γονιδια, εκεινος ηταν 5 χρονια πιο μικρος απο τη γιαγια. Του αλλαξα τα φωτα του θεματος Click για ανάπτυξη... κρίμα και εκείνος νεότατος και ομορφος.. καλέ μην σε χαλάει το θέμα! εντός θέματος είμαστε!! για νιάτα και γηρατιά μιλάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:49 Η Mika έγραψε: #169 03-06-07 01:49 Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 42b.jpg 2,3 KB · Εμφανίσεις: 66 CA01AH3O.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 66 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:52 Η mimikaki έγραψε: #170 03-06-07 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο Click για ανάπτυξη... σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 08:05 Η Mika έγραψε: #171 03-06-07 08:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν ειδες και την αλλη πλευρα της οικογενειας γιαυτο το λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:39 Η ladycat έγραψε: #172 03-06-07 09:39 βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:40 Η Mika έγραψε: #173 03-06-07 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Kαλε ιδια εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:46 Η ladycat έγραψε: #174 03-06-07 09:46 μπα καλε εχω αλλαξει πολυ ειμαι πιο χοντρη κ δεν εχω καμια αθωωτητα οπως τοτε χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 10:22 Η anabou έγραψε: #175 03-06-07 10:22 Έχει πολλή πλάκα να βλέπεις παλιές φωτογραφίες. Η αγαπημένη μου είναι μία που είμαι 5 χρονών στην παραλία με μαγιώ, το μαλλί ξεμαλλιασμένο και το χαμόγελο της Crest. Αλλά χωρίς τα μπροστινά δόντια! Όσο για τα κιλά μην πολυασχολήσαι Φρόσω. Κιλά είναι και χάνονται αρκεί να το πάρεις απόφαση άλλα πράγματα έχουν σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #176 03-06-07 13:16 Φρόσω την αθωοτητα την έχεις ακόμη κοπέλα μου !!! πίστεψε με!!! τα κιλά φεύγουν και πάλι αν δεν φύγουν είσαι μια τόσο ισχυρη προσωπικότητα που σε κάνουν "τα πάχη μου τα κάλη μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #177 03-06-07 14:23 μόλις ανακάλυψα μια φώτο!!! είμαι εγώ μόλις λίγα λεπτά αφού αντίκρισα τον κόσμο!!! μήπως γιαυτό κλαίω?? σαν νεογέννητο γατί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sc0004b9aa.jpg 454,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η ladycat έγραψε: #178 03-06-07 14:39 αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:40 Η mimikaki έγραψε: #179 03-06-07 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η mimikaki έγραψε: #180 11-08-07 01:48 Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: μπράβο! πολύ ωραία φωτο! πολύ ευτυχισμένη οικογένεια! δίπλα στη γιαγιά ο παπούς?? Click για ανάπτυξη... Ναι ειναι τα τελευταια του γενεθλια η φοτο, πεθανε ο καημενος πριν ενα χρονο Ειναι δυο χρονια η φοτο. Αλλα οπως ειπεσ ειναι και τα γονιδια, εκεινος ηταν 5 χρονια πιο μικρος απο τη γιαγια. Του αλλαξα τα φωτα του θεματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:43 Η mimikaki έγραψε: #168 03-06-07 01:43 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι ειναι τα τελευταια του γενεθλια η φοτο, πεθανε ο καημενος πριν ενα χρονο Ειναι δυο χρονια η φοτο. Αλλα οπως ειπεσ ειναι και τα γονιδια, εκεινος ηταν 5 χρονια πιο μικρος απο τη γιαγια. Του αλλαξα τα φωτα του θεματος Click για ανάπτυξη... κρίμα και εκείνος νεότατος και ομορφος.. καλέ μην σε χαλάει το θέμα! εντός θέματος είμαστε!! για νιάτα και γηρατιά μιλάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:49 Η Mika έγραψε: #169 03-06-07 01:49 Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 42b.jpg 2,3 KB · Εμφανίσεις: 66 CA01AH3O.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 66 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:52 Η mimikaki έγραψε: #170 03-06-07 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο Click για ανάπτυξη... σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 08:05 Η Mika έγραψε: #171 03-06-07 08:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν ειδες και την αλλη πλευρα της οικογενειας γιαυτο το λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:39 Η ladycat έγραψε: #172 03-06-07 09:39 βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:40 Η Mika έγραψε: #173 03-06-07 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Kαλε ιδια εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:46 Η ladycat έγραψε: #174 03-06-07 09:46 μπα καλε εχω αλλαξει πολυ ειμαι πιο χοντρη κ δεν εχω καμια αθωωτητα οπως τοτε χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 10:22 Η anabou έγραψε: #175 03-06-07 10:22 Έχει πολλή πλάκα να βλέπεις παλιές φωτογραφίες. Η αγαπημένη μου είναι μία που είμαι 5 χρονών στην παραλία με μαγιώ, το μαλλί ξεμαλλιασμένο και το χαμόγελο της Crest. Αλλά χωρίς τα μπροστινά δόντια! Όσο για τα κιλά μην πολυασχολήσαι Φρόσω. Κιλά είναι και χάνονται αρκεί να το πάρεις απόφαση άλλα πράγματα έχουν σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #176 03-06-07 13:16 Φρόσω την αθωοτητα την έχεις ακόμη κοπέλα μου !!! πίστεψε με!!! τα κιλά φεύγουν και πάλι αν δεν φύγουν είσαι μια τόσο ισχυρη προσωπικότητα που σε κάνουν "τα πάχη μου τα κάλη μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #177 03-06-07 14:23 μόλις ανακάλυψα μια φώτο!!! είμαι εγώ μόλις λίγα λεπτά αφού αντίκρισα τον κόσμο!!! μήπως γιαυτό κλαίω?? σαν νεογέννητο γατί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sc0004b9aa.jpg 454,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η ladycat έγραψε: #178 03-06-07 14:39 αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:40 Η mimikaki έγραψε: #179 03-06-07 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η mimikaki έγραψε: #180 11-08-07 01:48 Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mika: Ναι ειναι τα τελευταια του γενεθλια η φοτο, πεθανε ο καημενος πριν ενα χρονο Ειναι δυο χρονια η φοτο. Αλλα οπως ειπεσ ειναι και τα γονιδια, εκεινος ηταν 5 χρονια πιο μικρος απο τη γιαγια. Του αλλαξα τα φωτα του θεματος Click για ανάπτυξη... κρίμα και εκείνος νεότατος και ομορφος.. καλέ μην σε χαλάει το θέμα! εντός θέματος είμαστε!! για νιάτα και γηρατιά μιλάμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:49 Η Mika έγραψε: #169 03-06-07 01:49 Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 42b.jpg 2,3 KB · Εμφανίσεις: 66 CA01AH3O.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 66 mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:52 Η mimikaki έγραψε: #170 03-06-07 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο Click για ανάπτυξη... σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 08:05 Η Mika έγραψε: #171 03-06-07 08:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν ειδες και την αλλη πλευρα της οικογενειας γιαυτο το λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:39 Η ladycat έγραψε: #172 03-06-07 09:39 βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:40 Η Mika έγραψε: #173 03-06-07 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Kαλε ιδια εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:46 Η ladycat έγραψε: #174 03-06-07 09:46 μπα καλε εχω αλλαξει πολυ ειμαι πιο χοντρη κ δεν εχω καμια αθωωτητα οπως τοτε χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 10:22 Η anabou έγραψε: #175 03-06-07 10:22 Έχει πολλή πλάκα να βλέπεις παλιές φωτογραφίες. Η αγαπημένη μου είναι μία που είμαι 5 χρονών στην παραλία με μαγιώ, το μαλλί ξεμαλλιασμένο και το χαμόγελο της Crest. Αλλά χωρίς τα μπροστινά δόντια! Όσο για τα κιλά μην πολυασχολήσαι Φρόσω. Κιλά είναι και χάνονται αρκεί να το πάρεις απόφαση άλλα πράγματα έχουν σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #176 03-06-07 13:16 Φρόσω την αθωοτητα την έχεις ακόμη κοπέλα μου !!! πίστεψε με!!! τα κιλά φεύγουν και πάλι αν δεν φύγουν είσαι μια τόσο ισχυρη προσωπικότητα που σε κάνουν "τα πάχη μου τα κάλη μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #177 03-06-07 14:23 μόλις ανακάλυψα μια φώτο!!! είμαι εγώ μόλις λίγα λεπτά αφού αντίκρισα τον κόσμο!!! μήπως γιαυτό κλαίω?? σαν νεογέννητο γατί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sc0004b9aa.jpg 454,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η ladycat έγραψε: #178 03-06-07 14:39 αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:40 Η mimikaki έγραψε: #179 03-06-07 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η mimikaki έγραψε: #180 11-08-07 01:48 Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 01:52 Η mimikaki έγραψε: #170 03-06-07 01:52 Αρχική Δημοσίευση από Mika: Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο Click για ανάπτυξη... σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 08:05 Η Mika έγραψε: #171 03-06-07 08:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν ειδες και την αλλη πλευρα της οικογενειας γιαυτο το λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:39 Η ladycat έγραψε: #172 03-06-07 09:39 βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:40 Η Mika έγραψε: #173 03-06-07 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Kαλε ιδια εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:46 Η ladycat έγραψε: #174 03-06-07 09:46 μπα καλε εχω αλλαξει πολυ ειμαι πιο χοντρη κ δεν εχω καμια αθωωτητα οπως τοτε χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 10:22 Η anabou έγραψε: #175 03-06-07 10:22 Έχει πολλή πλάκα να βλέπεις παλιές φωτογραφίες. Η αγαπημένη μου είναι μία που είμαι 5 χρονών στην παραλία με μαγιώ, το μαλλί ξεμαλλιασμένο και το χαμόγελο της Crest. Αλλά χωρίς τα μπροστινά δόντια! Όσο για τα κιλά μην πολυασχολήσαι Φρόσω. Κιλά είναι και χάνονται αρκεί να το πάρεις απόφαση άλλα πράγματα έχουν σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #176 03-06-07 13:16 Φρόσω την αθωοτητα την έχεις ακόμη κοπέλα μου !!! πίστεψε με!!! τα κιλά φεύγουν και πάλι αν δεν φύγουν είσαι μια τόσο ισχυρη προσωπικότητα που σε κάνουν "τα πάχη μου τα κάλη μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #177 03-06-07 14:23 μόλις ανακάλυψα μια φώτο!!! είμαι εγώ μόλις λίγα λεπτά αφού αντίκρισα τον κόσμο!!! μήπως γιαυτό κλαίω?? σαν νεογέννητο γατί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sc0004b9aa.jpg 454,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η ladycat έγραψε: #178 03-06-07 14:39 αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:40 Η mimikaki έγραψε: #179 03-06-07 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η mimikaki έγραψε: #180 11-08-07 01:48 Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mika: Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο Click για ανάπτυξη... σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 08:05 Η Mika έγραψε: #171 03-06-07 08:05 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν ειδες και την αλλη πλευρα της οικογενειας γιαυτο το λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:39 Η ladycat έγραψε: #172 03-06-07 09:39 βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:40 Η Mika έγραψε: #173 03-06-07 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Kαλε ιδια εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:46 Η ladycat έγραψε: #174 03-06-07 09:46 μπα καλε εχω αλλαξει πολυ ειμαι πιο χοντρη κ δεν εχω καμια αθωωτητα οπως τοτε χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 10:22 Η anabou έγραψε: #175 03-06-07 10:22 Έχει πολλή πλάκα να βλέπεις παλιές φωτογραφίες. Η αγαπημένη μου είναι μία που είμαι 5 χρονών στην παραλία με μαγιώ, το μαλλί ξεμαλλιασμένο και το χαμόγελο της Crest. Αλλά χωρίς τα μπροστινά δόντια! Όσο για τα κιλά μην πολυασχολήσαι Φρόσω. Κιλά είναι και χάνονται αρκεί να το πάρεις απόφαση άλλα πράγματα έχουν σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #176 03-06-07 13:16 Φρόσω την αθωοτητα την έχεις ακόμη κοπέλα μου !!! πίστεψε με!!! τα κιλά φεύγουν και πάλι αν δεν φύγουν είσαι μια τόσο ισχυρη προσωπικότητα που σε κάνουν "τα πάχη μου τα κάλη μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #177 03-06-07 14:23 μόλις ανακάλυψα μια φώτο!!! είμαι εγώ μόλις λίγα λεπτά αφού αντίκρισα τον κόσμο!!! μήπως γιαυτό κλαίω?? σαν νεογέννητο γατί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sc0004b9aa.jpg 454,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η ladycat έγραψε: #178 03-06-07 14:39 αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:40 Η mimikaki έγραψε: #179 03-06-07 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η mimikaki έγραψε: #180 11-08-07 01:48 Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: σοβαρά????? κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα! Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!! τέλειοι! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν ειδες και την αλλη πλευρα της οικογενειας γιαυτο το λες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:39 Η ladycat έγραψε: #172 03-06-07 09:39 βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:40 Η Mika έγραψε: #173 03-06-07 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Kαλε ιδια εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:46 Η ladycat έγραψε: #174 03-06-07 09:46 μπα καλε εχω αλλαξει πολυ ειμαι πιο χοντρη κ δεν εχω καμια αθωωτητα οπως τοτε χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 10:22 Η anabou έγραψε: #175 03-06-07 10:22 Έχει πολλή πλάκα να βλέπεις παλιές φωτογραφίες. Η αγαπημένη μου είναι μία που είμαι 5 χρονών στην παραλία με μαγιώ, το μαλλί ξεμαλλιασμένο και το χαμόγελο της Crest. Αλλά χωρίς τα μπροστινά δόντια! Όσο για τα κιλά μην πολυασχολήσαι Φρόσω. Κιλά είναι και χάνονται αρκεί να το πάρεις απόφαση άλλα πράγματα έχουν σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #176 03-06-07 13:16 Φρόσω την αθωοτητα την έχεις ακόμη κοπέλα μου !!! πίστεψε με!!! τα κιλά φεύγουν και πάλι αν δεν φύγουν είσαι μια τόσο ισχυρη προσωπικότητα που σε κάνουν "τα πάχη μου τα κάλη μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #177 03-06-07 14:23 μόλις ανακάλυψα μια φώτο!!! είμαι εγώ μόλις λίγα λεπτά αφού αντίκρισα τον κόσμο!!! μήπως γιαυτό κλαίω?? σαν νεογέννητο γατί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sc0004b9aa.jpg 454,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η ladycat έγραψε: #178 03-06-07 14:39 αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:40 Η mimikaki έγραψε: #179 03-06-07 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η mimikaki έγραψε: #180 11-08-07 01:48 Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika Δραστήριο μέλος Η Mika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:40 Η Mika έγραψε: #173 03-06-07 09:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Kαλε ιδια εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:46 Η ladycat έγραψε: #174 03-06-07 09:46 μπα καλε εχω αλλαξει πολυ ειμαι πιο χοντρη κ δεν εχω καμια αθωωτητα οπως τοτε χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 10:22 Η anabou έγραψε: #175 03-06-07 10:22 Έχει πολλή πλάκα να βλέπεις παλιές φωτογραφίες. Η αγαπημένη μου είναι μία που είμαι 5 χρονών στην παραλία με μαγιώ, το μαλλί ξεμαλλιασμένο και το χαμόγελο της Crest. Αλλά χωρίς τα μπροστινά δόντια! Όσο για τα κιλά μην πολυασχολήσαι Φρόσω. Κιλά είναι και χάνονται αρκεί να το πάρεις απόφαση άλλα πράγματα έχουν σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #176 03-06-07 13:16 Φρόσω την αθωοτητα την έχεις ακόμη κοπέλα μου !!! πίστεψε με!!! τα κιλά φεύγουν και πάλι αν δεν φύγουν είσαι μια τόσο ισχυρη προσωπικότητα που σε κάνουν "τα πάχη μου τα κάλη μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #177 03-06-07 14:23 μόλις ανακάλυψα μια φώτο!!! είμαι εγώ μόλις λίγα λεπτά αφού αντίκρισα τον κόσμο!!! μήπως γιαυτό κλαίω?? σαν νεογέννητο γατί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sc0004b9aa.jpg 454,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η ladycat έγραψε: #178 03-06-07 14:39 αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:40 Η mimikaki έγραψε: #179 03-06-07 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η mimikaki έγραψε: #180 11-08-07 01:48 Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Kαλε ιδια εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 09:46 Η ladycat έγραψε: #174 03-06-07 09:46 μπα καλε εχω αλλαξει πολυ ειμαι πιο χοντρη κ δεν εχω καμια αθωωτητα οπως τοτε χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 10:22 Η anabou έγραψε: #175 03-06-07 10:22 Έχει πολλή πλάκα να βλέπεις παλιές φωτογραφίες. Η αγαπημένη μου είναι μία που είμαι 5 χρονών στην παραλία με μαγιώ, το μαλλί ξεμαλλιασμένο και το χαμόγελο της Crest. Αλλά χωρίς τα μπροστινά δόντια! Όσο για τα κιλά μην πολυασχολήσαι Φρόσω. Κιλά είναι και χάνονται αρκεί να το πάρεις απόφαση άλλα πράγματα έχουν σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #176 03-06-07 13:16 Φρόσω την αθωοτητα την έχεις ακόμη κοπέλα μου !!! πίστεψε με!!! τα κιλά φεύγουν και πάλι αν δεν φύγουν είσαι μια τόσο ισχυρη προσωπικότητα που σε κάνουν "τα πάχη μου τα κάλη μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #177 03-06-07 14:23 μόλις ανακάλυψα μια φώτο!!! είμαι εγώ μόλις λίγα λεπτά αφού αντίκρισα τον κόσμο!!! μήπως γιαυτό κλαίω?? σαν νεογέννητο γατί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sc0004b9aa.jpg 454,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η ladycat έγραψε: #178 03-06-07 14:39 αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:40 Η mimikaki έγραψε: #179 03-06-07 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η mimikaki έγραψε: #180 11-08-07 01:48 Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπα καλε εχω αλλαξει πολυ ειμαι πιο χοντρη κ δεν εχω καμια αθωωτητα οπως τοτε χιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 10:22 Η anabou έγραψε: #175 03-06-07 10:22 Έχει πολλή πλάκα να βλέπεις παλιές φωτογραφίες. Η αγαπημένη μου είναι μία που είμαι 5 χρονών στην παραλία με μαγιώ, το μαλλί ξεμαλλιασμένο και το χαμόγελο της Crest. Αλλά χωρίς τα μπροστινά δόντια! Όσο για τα κιλά μην πολυασχολήσαι Φρόσω. Κιλά είναι και χάνονται αρκεί να το πάρεις απόφαση άλλα πράγματα έχουν σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #176 03-06-07 13:16 Φρόσω την αθωοτητα την έχεις ακόμη κοπέλα μου !!! πίστεψε με!!! τα κιλά φεύγουν και πάλι αν δεν φύγουν είσαι μια τόσο ισχυρη προσωπικότητα που σε κάνουν "τα πάχη μου τα κάλη μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #177 03-06-07 14:23 μόλις ανακάλυψα μια φώτο!!! είμαι εγώ μόλις λίγα λεπτά αφού αντίκρισα τον κόσμο!!! μήπως γιαυτό κλαίω?? σαν νεογέννητο γατί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sc0004b9aa.jpg 454,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η ladycat έγραψε: #178 03-06-07 14:39 αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:40 Η mimikaki έγραψε: #179 03-06-07 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η mimikaki έγραψε: #180 11-08-07 01:48 Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχει πολλή πλάκα να βλέπεις παλιές φωτογραφίες. Η αγαπημένη μου είναι μία που είμαι 5 χρονών στην παραλία με μαγιώ, το μαλλί ξεμαλλιασμένο και το χαμόγελο της Crest. Αλλά χωρίς τα μπροστινά δόντια! Όσο για τα κιλά μην πολυασχολήσαι Φρόσω. Κιλά είναι και χάνονται αρκεί να το πάρεις απόφαση άλλα πράγματα έχουν σημασία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 13:16 Η mimikaki έγραψε: #176 03-06-07 13:16 Φρόσω την αθωοτητα την έχεις ακόμη κοπέλα μου !!! πίστεψε με!!! τα κιλά φεύγουν και πάλι αν δεν φύγουν είσαι μια τόσο ισχυρη προσωπικότητα που σε κάνουν "τα πάχη μου τα κάλη μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #177 03-06-07 14:23 μόλις ανακάλυψα μια φώτο!!! είμαι εγώ μόλις λίγα λεπτά αφού αντίκρισα τον κόσμο!!! μήπως γιαυτό κλαίω?? σαν νεογέννητο γατί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sc0004b9aa.jpg 454,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η ladycat έγραψε: #178 03-06-07 14:39 αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:40 Η mimikaki έγραψε: #179 03-06-07 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η mimikaki έγραψε: #180 11-08-07 01:48 Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φρόσω την αθωοτητα την έχεις ακόμη κοπέλα μου !!! πίστεψε με!!! τα κιλά φεύγουν και πάλι αν δεν φύγουν είσαι μια τόσο ισχυρη προσωπικότητα που σε κάνουν "τα πάχη μου τα κάλη μου" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:23 Η mimikaki έγραψε: #177 03-06-07 14:23 μόλις ανακάλυψα μια φώτο!!! είμαι εγώ μόλις λίγα λεπτά αφού αντίκρισα τον κόσμο!!! μήπως γιαυτό κλαίω?? σαν νεογέννητο γατί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα sc0004b9aa.jpg 454,1 KB · Εμφανίσεις: 26 ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η ladycat έγραψε: #178 03-06-07 14:39 αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:40 Η mimikaki έγραψε: #179 03-06-07 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η mimikaki έγραψε: #180 11-08-07 01:48 Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μόλις ανακάλυψα μια φώτο!!! είμαι εγώ μόλις λίγα λεπτά αφού αντίκρισα τον κόσμο!!! μήπως γιαυτό κλαίω?? σαν νεογέννητο γατί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:39 Η ladycat έγραψε: #178 03-06-07 14:39 αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:40 Η mimikaki έγραψε: #179 03-06-07 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η mimikaki έγραψε: #180 11-08-07 01:48 Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2007 στις 14:40 Η mimikaki έγραψε: #179 03-06-07 14:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η mimikaki έγραψε: #180 11-08-07 01:48 Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2007 στις 01:48 Η mimikaki έγραψε: #180 11-08-07 01:48 Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.