Τέστ γήρανσης!

• Thread starter Thread starter Mika
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ιδου και η αποδειξη:D :D η γιαγια η κυρια με το καρε σκουρο μαλλι στα δεξια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    66,8 KB · Εμφανίσεις: 36
ιδου και η αποδειξη:D :D η γιαγια η κυρια με το καρε σκουρο μαλλι στα δεξια

καλέ αυτή δεν είναι γιαγιά!!!:blink: πιό νέα και από τις νέες δίχνει!

αυτή είναι η Δανο-οικογένεια μίκα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλέ αυτή δεν είναι γιαγιά!!!:blink: πιό νέα και από τις νέες δίχνει!

αυτή είναι η Δανο-οικογένεια μίκα?

Ναι ναι! Εγω με τα κοκκινα η σιστερ διπλα μου και η μαμα μου πισω απο μενα:D

Ναι ναι! Εγω με τα κοκκινα η σιστερ διπλα μου και η μαμα μου πισω απο μενα:D

και η μαμά σου πολύ νέα φαίνεται!!!:up: :up: και εσύ μοιάζεις πολύ στην γιαγιά!!Εύχομαι να έχεις πάρει τα γονίδια!:P
Πάντως βλέπω τους ρίχνεις όλους σε μπόι Μίκα!!!:D

και η μαμά σου πολύ νέα φαίνεται!!!:up: :up: και εσύ μοιάζεις πολύ στην γιαγιά!!Εύχομαι να έχεις πάρει τα γονίδια!:P
Πάντως βλέπω τους ρίχνεις όλους σε μπόι Μίκα!!!:D

:lol: :lol: :lol: Να σαι καλα, το ελπιζω και εγω!
Μπα σιγα απλα για Δανοι δεν ειναι και ψηλοι εγω 176 ειμαι.

:lol: :lol: :lol: Να σαι καλα, το ελπιζω και εγω!
Μπα σιγα απλα για Δανοι δεν ειναι και ψηλοι εγω 176 ειμαι.

:lol: :lol:

μπράβο! πολύ ωραία φωτο! πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!:up: :up:

δίπλα στη γιαγιά ο παπούς??

:lol: :lol:

μπράβο! πολύ ωραία φωτο! πολύ ευτυχισμένη οικογένεια!:up: :up:

δίπλα στη γιαγιά ο παπούς??

Ναι ειναι τα τελευταια του γενεθλια η φοτο, πεθανε ο καημενος πριν ενα χρονο:( Ειναι δυο χρονια η φοτο. Αλλα οπως ειπεσ ειναι και τα γονιδια, εκεινος ηταν 5 χρονια πιο μικρος απο τη γιαγια. Του αλλαξα τα φωτα του θεματος:lol:

Ναι ειναι τα τελευταια του γενεθλια η φοτο, πεθανε ο καημενος πριν ενα χρονο:( Ειναι δυο χρονια η φοτο. Αλλα οπως ειπεσ ειναι και τα γονιδια, εκεινος ηταν 5 χρονια πιο μικρος απο τη γιαγια. Του αλλαξα τα φωτα του θεματος:lol:

κρίμα:( και εκείνος νεότατος και ομορφος..

καλέ μην σε χαλάει το θέμα! εντός θέματος είμαστε!! για νιάτα και γηρατιά μιλάμε!!!:cool:

Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο;)

Συνημμένα

• 42b.jpg
    42b.jpg
    2,3 KB · Εμφανίσεις: 58
  • CA01AH3O.jpg
    CA01AH3O.jpg
    1,6 KB · Εμφανίσεις: 58
Παππους και γιαγια, Μπαρκουλης και Βουγιουκλακη της Δανιας, Ηθοποιοι και οι δυο;)

σοβαρά?????:blink: κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα!:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!!:up:

τέλειοι!:)

σοβαρά?????:blink: κουφάθηκα τώρα!!! καλά τον παππου τον ερωτεύθηκα!:inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Συγνώμη αγάπη, μου αλλά με τέτοια γονίδια δεν έχεις ανάγκη!!!:up:

τέλειοι!:)

:lol: :lol: :lol: Καλα δεν ειδες και την αλλη πλευρα της οικογενειας γιαυτο το λες:lol: :lol:

βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

βρηκα κατι παλιες φοτο κ επαθα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Kαλε ιδια εισαι:)

μπα καλε εχω αλλαξει πολυ ειμαι πιο χοντρη κ δεν εχω καμια αθωωτητα οπως τοτε χιχιχιχι

Έχει πολλή πλάκα να βλέπεις παλιές φωτογραφίες. Η αγαπημένη μου είναι μία που είμαι 5 χρονών στην παραλία με μαγιώ, το μαλλί ξεμαλλιασμένο και το χαμόγελο της Crest. Αλλά χωρίς τα μπροστινά δόντια! Όσο για τα κιλά μην πολυασχολήσαι Φρόσω. Κιλά είναι και χάνονται αρκεί να το πάρεις απόφαση άλλα πράγματα έχουν σημασία!

Φρόσω την αθωοτητα την έχεις ακόμη κοπέλα μου !!! πίστεψε με!!!:P
τα κιλά φεύγουν και πάλι αν δεν φύγουν είσαι μια τόσο ισχυρη προσωπικότητα που σε κάνουν "τα πάχη μου τα κάλη μου";)

:lol: :lol: :lol: :lol: μόλις ανακάλυψα μια φώτο!!!:redface:
είμαι εγώ μόλις λίγα λεπτά αφού αντίκρισα τον κόσμο!!!:P μήπως γιαυτό κλαίω??:hmm:

σαν νεογέννητο γατί!!:baby: :baby:

Συνημμένα

• sc0004b9aa.jpg
    sc0004b9aa.jpg
    454,1 KB · Εμφανίσεις: 17
αχουτο τι ειναι μωρε σαν την πατουνα εισαι οταν εκλεγε για να φαι

Και ναι!! Κυρίες και Κύριοι....Βρήκα την Κάντυ-κάντυ στα Ελληνικά!!!:rolleyes::rolleyes::D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back